مشاهده نسخه کامل
: رندرهای sketchup
hamid_0098
02-10-2009, 11:57
سلام دوستان من تازه وارد این بخش شدم .
کارهای خودم که با su انجام دادم و با vrey رندر شده را در این بخش میزارم.
hamid_0098
04-10-2009, 21:43
سلام دوستان این سری کارا رو با اسکچ آپ انجام دادم و با vrey رندر گرفتم امیدوارم خوشتوون بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamid_0098
04-10-2009, 21:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر و انتقاد فراموش نشه.
ممنوون:31:
hamid_0098
04-10-2009, 22:29
اینم رستوران پروژه طرح 3 خودمه.
راستی رشته تحصیلیم معماریه
hamid_0098
04-10-2009, 23:41
ببخشید تازه واردم دیگه .
همشوونو دوباره گذاشتم.
پوزشه دوباره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid_0098
04-10-2009, 23:43
اینم رستوران که فراموش شده بود.
امیدوارم دیگه درست فرستاده باشم.
سلام
آفرین کارات عالین
رندر ها و سایه ها خیلی خوبه
قبل از کار قوانینو حتما بخون
لطف کنی برای هر کاری که میزاری یه عکس وایر فریم رو به صورت لینک بزاری زیر عکس ممنون میشم
و البته یه توضیح کوتاه از نرم افزاری که استفاده کردی و موتور رندرت
ممنون ;)
SSS_HHH_OOO
05-10-2009, 03:24
کارات خیلی خوبن
رندرات هم قشنگن آفرین
وایر فریم هم بذار
hamid_0098
05-10-2009, 08:06
نرم افزار اسکچ آپ یک نرم افزار مختص به معماریه البته خیلی از دوستان اشنا هستن.
این نرم افزار ساده است و خیلی هم جذاب و کمپانی سازندش هم گووگله.
و موتور رندر مورد استفاده من vrey که ورژنه واسه اسکچ آپ.
این نرم افزار سازگاری زیادی با دیگر نرم افزارها دارد یعنی از بیشتر نرم افزارهای دو بعدی و سه بعدی می شود کار وارد این نرم افزار کرد و واسه خیلی از نرم افزارها می توان از ان خروجی گرفت.
البته من شاگرد این جمع هستم اگه سوالی بود در خدمتم:20:
hamid_0098 جان کارهات جالبه. بیشتر از اینها روی متریال و نورپرداز یکار کن تا کارات حرفه ای تر جلوه کنه.
آفرین کارهای قشنگی هستند
رندر و نورپردازی هم خوبه
اما هنوزم جای کار داره
آفرین واقعا کارات زیبان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستی یه عکس از فضای برنامه ای که باهاش کار میکنی برامون بزار
برای من که خیلی جالبه ببینم چجوریه آخه تا حالا اسمش و نشنیده بودم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirala7
05-10-2009, 19:41
آفرین خیلی قشنگ شده یه کم رو تکسچر بیشتر کار کن
همه ی کارات طبیعی ان ولی هر کدوم یه مشکل داره مثلا اولیه اون لامپ وسطیه یه جوریه :دی
در کل عالیه
كارات خيلي خوبه راستي اين برنامه كه گفتي تو مايه هاي آرشيكته؟
چی می گی ی ی ی
اینا همش با همون برنامه گوگلست ؟
برای اونایی که نمی دونن بگم برنامش یه چیزی تو مایه های بازیه یعنی مدلینگ در سطح کودکان فکر نمی کردم همچین رندرهایی بگیره
hamid_0098
07-10-2009, 21:40
سلام دوستان واسه اشنایی بیشتر شما این نرم افزار به قول دوستموون مثل بازی بچگوونه است اینم به دلیل اینکه واسه همه راحت و جذاب باشه و خسته کننده نباشه .
جالبه بدوونین این نرم افزار در سال 2002 ساده ترین و راحت ترین نرم افزار سه بعدی سازی شناخته شده و تا جایی که من میدوونم 3 تا موتور رندر در داخل محیط خود نرم افزار رندر میگیرند و موتور رندرهای زیادیم هستند که می توونین واسشوون از این نرم افزار خورووجی بگیرید.
و اینم به در ساخت دوستموون . عکسی از محیط نرم افزار
[img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamid_0098
07-10-2009, 22:30
عکس از محیط نرم افزار
اینم یه چنتا از کارای قبلیمه که میزارم.شاید جالب باشن؟!
و واسه آشنایی با قدرت این نرم افزار این رندرو میزارم البته کاره خودم نیست کار یکی از اعضای سایت رسمیsu ست که واسم ایمیل کرده واسه اینم بیشتر گذاشتم چون دووستان علاقه زیادی به ماشین دارن انگاری!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):20::20:
ن.............ه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:
اين نميتونه كار اون برنامه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Like Honey
07-10-2009, 23:05
کارهای فوق العاده ای هستند اما بدون وایر نمیشه روشون حساب کرد.
موفق باشید
hamid_0098
07-10-2009, 23:09
ببخشید دوستان نمی دوونم وایر چه هست یه توضیح کوتاه لطف کنین بدین تا رعایت کنم (و چگوونگیه استفاده) پیشاپیش از همکاریتوون متشکرم
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/url]
:20::20:
اینو می دونی چرا انقدر باحال طبیعی شده چون background و hdr اش یکیه
hamid_0098
23-10-2009, 20:30
سلام.
این کارو با اسکچ اپ ساختم و رندرش با vrey انجام شده
آفرین آقا خمید کار قشنگی هست
فقط رندر و نورپردازی + متریالت جای کار اساسی داره
توی صحنه دقت که کردم معلوم نیست منبع نور کجاست و چندتاست سایه ها با هم نمیخونند و جهت صحیحی ندارند
سلام.
خیلی زیبا شدند.
آفرین.
رندر و نور خیلی زیباست.
یه کمی بعضی تکسچر ها تکراری به نظر می رسن.
3dmaxacad
14-05-2010, 14:40
سلام لطفا لینک دانلود نرم افزار VRAY که با ویندوز 7 بخونه بگذارید ممنون
یه سوال: چرا اسکچ آپ 7 با ویندوز 7 بارگزاری نمی شه؟
به دوستان پیشنهاد می کنم که برای بحث فنی در مورد تجربه هایی که در نورپردازی و متریال بدست آوردن همراه با تصویر داده های فنی هم مثل موقعیت نورها و افکت های استفاده شده اطلاعاتی درج کنید.
RezaTayebiJ
14-05-2010, 15:03
صحنه جالبیه منتهی نورپردازی هنوز جای کار داره.
نور پردازی مناسب فضای انباری سر بسته نیست.
اگر از نور محیطی استفاده کردید شاید بهتر باشه اون نور را حذف کنید و تنها از لامپ ها به عنوان منبع نور استفاده کنید.
mortezaon
14-05-2010, 20:48
عاليه تبريك مي گم
sanajoon68
27-07-2013, 16:17
خوبه..وری ورندر چی هستن؟تاحالا میدان شهری طراحی کردین؟چجوری؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.