ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با scx-4300

SIMPATICO4949
01-10-2009, 22:24
سلام
من یه پرینتر سه کاره سامسونگ مدل scx-4300 دست دوم خریدم ولی یه مشکل دارم و اون اینه که :
پرینتره بعد از اینکه کپی یا پرینت میگیرم قطع و وصل میشه یعنی مثل اینکه یو اس بی اون رو قطع و وصل کرده باشی یا تازه اونو روشن کرده باشی که ویندوز میشناستش و ویندوز صدایی میده... و روی صفحه عبارت
warming up
نمایش داده میشه .
به نظر شما مشکلش چیه و به نظر شما عیب بزرگی هست؟

farda255
01-10-2009, 23:42
باسلام
دوست عزيز شما
اول از يك كابل usb درجه يك كه تو بازار براي محصولات hp يا مدل شيلد درجه يك مي فروشند تهيه كنيد چون 95 درصد كابل هايي كه ت بازار است از ورژن 2 پشتيباني نمي كنند.
دوم فريم ور دستگاه رو از سايت سامسونگ آپديت كنيد.
سوم اگه مشكل حل نشد احتمالا يا پورت usb چاپگر يا كامپيوتر يا اينكه برد چاپگر مشكل دارد كه ميتونيد به گارانتي سام سروس مراجعه فرمائيد.

SIMPATICO4949
02-10-2009, 01:01
سلام دوست عزیز
فکر نکنم از کابل باشه چون اگه کابل usb هم قطع باشه و از کپی اون استفاده کنم باز هم بعد از کپی همینطور میشه و همون عبارت warming up رو نمایش میده و چند ثانیه طول میکشه تا برای کپی بعدی آماده بشه مثل اینکه تازه روشنش کرده باشی
قبل از اینکه اینو بخرم صاحب اولش پرینتر و برای گذاشتن برد ریست کارتریج و شارژ اون برده بودتش نمایندگی شما احتمال نمیدین که از برد جدید باشه؟
من منظورتون رو از " فريم ور دستگاه رو از سايت سامسونگ آپديت كنيد." نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین؟
راستی ورژن یو اس بی پی سی من 1 هست میتونم اونو به 2 ارتقا بدم؟ برد خاصی باید بخرم؟
ممنون