ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

صفحه ها : 1 [2]

system1000
06-01-2011, 14:06
عشق به چیزی(چه کار باشه چه تفریح چه ........) آدمو در بدترین شرایط هم به دنبال اون چیز می کشه(حتی اگه خیلی هم کم وقت برای تجربش باشه)......... . البته تا حدی موافقم.شاید اون عشق به بازی کردن تا آخر عمر باقی بمونه ولی عشق کافی نیست.خیلی از ما عاشق انجام دادن خیلی کارا هستیم اما تو ایران نمیتونیم انجام بدیم.تو ایران از شانس بد ما تا اسم بازی کردن میاد همه یاد بیکاری و مگه بچه شدی و وقت کشی و خجالت نمیکشی و این جور حرفا میفتن.ما با همین سنمونم بعضی وقتا این چیزا رو از اطرافیان میشنویم حالا فکر کنید 10 سال دیگه بشینید بازی کنید چی میگن بهتون!
الان تو ایران اگه از کسی که مثلا 30 سالشه و عاشق بازی کامپیوتری هست تو یه جمع غیر خصوصی بپرسن بهترین سرگرمیت چیه بعید میدونم برگرده به جمع بگه بازی کامپیوتری! همین حس خجالت و بد تو چشم بودن و... باعث میشه که خیلی از اون عاشقا بیخیال عشقشون بشن.
حرف من اینه که اون علاقهه شاید برای هممون باقی بمونه تا آخر عمر.اما جدا از مشکلات زندگی تا وقتی که چنین طرز فکری تو ایران هست بازی کردن خیلی از گیمرها تا سن های بالا تقریبا رویا هست.:41:
بعدش تو ایران فیلم دیدن اصلا به اندازه بازی کردن مورد ظلم قرار نگرفته.
خودتون قضاوت کنین الان اگه یه نفر با 40 سال سن بیکار گوشه افتاده باشه و فیلم دیدن شده کارش بهش بیشتر به چشم بد نگاه میکنن یا کسی که با همون سن بیکار تو خونه هست و داره بازی میکنه؟!حالا همون آدم با همون سن اگه حتی مشغله هم داشته باشه و مواقع بیکاری فیلم ببینه میره زیر ذره بین یا اینکه بشینه بازی کنه؟
اما به قول شما اگه طرف واقعا عاشق بازی و فکر و ذکرش بازی باشه احتمالا میتونه تا آخر عمرش و تا وقتی که آلزایمر نگرفته این چیزها رو نایده بگیره و بشینه با خیال راحت بازی کنه و ککشم نگزه.:31:
یا اینکه هفته ای یه ساعت رو که مثال زدین به بهانه تفننی بودن بشینه بازی کنه!

خواهشا پا تو کفش من یکی و نون ما رو آجر نکنید ما که از زندگیمون راضی هستیمیا هنوز دانشجویی یا یه شغل توپپپپپپپپ داری یا زیادی بیخیالی یا مایه داری و برازندگیه داداش:31:

*PiNk PaNTHeR*
06-01-2011, 14:14
پیشرفت کشورهای غربی رو همین آزادی تفکر و لذائذ دنیایی میدونم که ما نمی بریم(جو گیر نشید منظورم نوع سالمش بود) و بدنبال اون به شدت دچار افسردگی و پوچی دنیایی میشیم(چیزی که دقیقا دارن به ما تلقین میکنند!!!)حالا شما بگید انسان با این طرز تفکر اصلا میتونه دنبال پیشرفت باشه؟؟
ما چون در یک کشور پسرفته زندگی میکنیم حق بهره وری از لذائد دنیوی رو نداریم. برید کار کنید، کشور رو که آباد کردیم میشینیم باهم هرچی لذت هست میبریم :دی

halflife g
06-01-2011, 14:33
من 17 سالمه الان. یک زمانی کاربر فعال همین انجمن بودم. روزی 100 تا پست چرت میدادم. یادش اصلا بخیر نیست. عوض اینکه برم یک فعالیت مثبت بکنم مثل یادگرفتن یک زبون برنامه نویسی اینجا نشستم **شعر بافتم تا سه ماه دیگه که به سن قانونی میرسم.

دیگه پست از این فجیع تر نمیشد داد.............. .:13::13:

یعنی همه کسایی که(از مدیر گرفته تا کاربر فعال و حتی عادی) که روزانه اینجا پست میدن و زحمت می کشن دارن کار بیهوده می کنن؟؟؟؟دارن **شعر می بافن؟؟؟

بهتره آدم اول حرفایی رو که میخواد بگه تو دهنش مزه مزه کنه بعد.........

البته تا حدی موافقم.شاید اون عشق به بازی کردن تا آخر عمر باقی بمونه ولی عشق کافی نیست.خیلی از ما عاشق انجام دادن خیلی کارا هستیم اما تو ایران نمیتونیم انجام بدیم.تو ایران از شانس بد ما تا اسم بازی کردن میاد همه یاد بیکاری و مگه بچه شدی و وقت کشی و خجالت نمیکشی و این جور حرفا میفتن.ما با همین سنمونم بعضی وقتا این چیزا رو از اطرافیان میشنویم حالا فکر کنید 10 سال دیگه بشینید بازی کنید چی میگن بهتون!
الان تو ایران اگه از کسی که مثلا 30 سالشه و عاشق بازی کامپیوتری هست تو یه جمع غیر خصوصی بپرسن بهترین سرگرمیت چیه بعید میدونم برگرده به جمع بگه بازی کامپیوتری! همین حس خجالت و بد تو چشم بودن و... باعث میشه که خیلی از اون عاشقا بیخیال عشقشون بشن.
حرف من اینه که اون علاقهه شاید برای هممون باقی بمونه تا آخر عمر.اما جدا از مشکلات زندگی تا وقتی که چنین طرز فکری تو ایران هست بازی کردن خیلی از گیمرها تا سن های بالا تقریبا رویا هست.:41:
بعدش تو ایران فیلم دیدن اصلا به اندازه بازی کردن مورد ظلم قرار نگرفته.
خودتون قضاوت کنین الان اگه یه نفر با 40 سال سن بیکار گوشه افتاده باشه و فیلم دیدن شده کارش بهش بیشتر به چشم بد نگاه میکنن یا کسی که با همون سن بیکار تو خونه هست و داره بازی میکنه؟!حالا همون آدم با همون سن اگه حتی مشغله هم داشته باشه و مواقع بیکاری فیلم ببینه میره زیر ذره بین یا اینکه بشینه بازی کنه؟
اما به قول شما اگه طرف واقعا عاشق بازی و فکر و ذکرش بازی باشه احتمالا میتونه تا آخر عمرش و تا وقتی که آلزایمر نگرفته این چیزها رو نایده بگیره و بشینه با خیال راحت بازی کنه و ککشم نگزه.:31:
یا اینکه هفته ای یه ساعت رو که مثال زدین به بهانه تفننی بودن بشینه بازی کنه!

ببینید درست میگید شما........ .

این حرف شما بر میگرده به حرف یکی دو صفحه پیش که می گفتیم فرهنگ بازی کردن تو کشور ما جا نیفتاده.... ولی اینم باز دلیل نمیشه....... .

اگه واقعا آخر علاقه به چیزی باشید دنبال اون چیزو می گیرید و اونقدر دنبال اون چیز میرید که دیگه اطرافیان شما رو با عشق به اون جیز قبول می کنن.... .

اگه منتظر باشی که نگاه مردمت نسبت به کارایی که تو می کنی(بازی کردن که سهله خیلی کارای دیگه) عوض بشه بدون که سخت در اشتباهی چون شما در جایی زندگی می کنی که تا 30 سال آینده هم به این آرزوت که مردم تو رو به عنوان گیمر قبول کنن نمیرسی........ .در نتیجه سعی کن خودت یه جوری به علاقت جواب بدی........ .

حداقل حداقل با هفته ای 2...3 ساعت بازی(که فکر کنم بالا رتبه ترین فرد مملکت هم که سرش شلوغه هم اینقدر وقت اضافه در طول هفته داره)
.
.
البته این نظر شخصیه من

میگم مراد تریپ از دکتر پایین ندارین...:31:دی

به خدا قسم قصد جلب توجه نداشتم با این حرف.......

فقط خواستم بگم مشغولترین آدمها هم وقت واسه تفریح دارن..... .
.
..

hosiyar
06-01-2011, 15:21
ایشاا... تا FIFA 2065 میریم !!!

mehdy.z
06-01-2011, 19:18
الان این لغت رو از کجا کشف کردی مهدی جان ؟!(2 ساعته میگم چیه چی گفت !؟)
شرمنده اسپمه و به بحث تاپیک بی ربط, ولی اگه جواب این وحید رو ندم میگن کم آورده:31::31:
بیکلاس خواستم کتابی و حرفه ای شه.... چون در جواب پست مراد بود که نصف فامیلاشون دکترن خواستم جلوش کلاس بگذارم که ها!!...ما هم کم فامیلایی نداریم(بنا,نقاش...)از پستم معلوم بود که:27:
(کلا یه چیز گفتم دور همی بخندیم کسی ناراحت نشه ییهو:31::31:)

pooriya_hp
06-01-2011, 19:33
از نظر من بازی محدودیت سنی نداره ..... همونطوری که یه مرد سن بالا میاد فوتبال بازی می کنه ......
از طرفی هم روی خود بازی ها زدن +18 سال یعنی 18 سال تا 118 سال :31:
-----------------------------
فعلا هم به لطف ios و همت کرکر های عزیز ما همچنان به بازی کردن در ipod touch مشغول هستیم ....:31:
-------------------------
به یاد میکرو ...... :40:

Elmira 021
06-01-2011, 19:43
فعلا در پی سیستمیم تا بازیها رو بکشه:31:

pooriya_hp
06-01-2011, 21:24
از نظر من پی PC نباش دنبال xbox باش ......

Elmira 021
06-01-2011, 21:28
از نظر من پی PC نباش دنبال xbox باش ......

درسته ولی در اون صورت هم باید دنبال تلویزیون بگردم:31:

DJ POLESTAR
06-01-2011, 22:31
درسته ولی در اون صورت هم باید دنبال تلویزیون بگردم:31:
تلویزیون که مسله ای نیست یه فول HDشو میگیری بعد تا Xbox جون داره بازی میکنی اما این صاب مرده پی سی هی بیا براش قطعه عوض کن مگه سیر میشه مگه قانع میشه:31:

Layken
07-01-2011, 00:28
بابا ول کنید این حرفهارو سال 2012 دیگه قیامت میشه هممون میریم پی کارمون..چند روز قبلش اسب سوار جنگ میادش هممون رو نفله میکنه.
این همه د رمورد اون سال و اتفاقاتی که قراره بافته صحبت شد بعد حالا رفتید اوه تا چند سالگی..
خدا به همتون عمر با عزت بده...گفتم حالی بدم بهتون. بحث خوبه..حال می کنیم.
مراد شوخی میکنم دیگه چرا دراز میکنی کل فامیلشون دکتر و مهندس هستن بعد میاد واسه ما لوس بازی درمیاره.

Elmira 021
07-01-2011, 00:30
نه نگران نباش چیزی نمیشه:31:

mosolim
07-01-2011, 17:10
بابا ول کنید این حرفهارو سال 2012 دیگه قیامت میشه هممون میریم پی کارمون..چند روز قبلش اسب سوار جنگ میادش هممون رو نفله میکنه.
این همه د رمورد اون سال و اتفاقاتی که قراره بافته صحبت شد بعد حالا رفتید اوه تا چند سالگی..
خدا به همتون عمر با عزت بده...گفتم حالی بدم بهتون. بحث خوبه..حال می کنیم.
مراد شوخی میکنم دیگه چرا دراز میکنی کل فامیلشون دکتر و مهندس هستن بعد میاد واسه ما لوس بازی درمیاره.

سلام
بابا حامد ول کن این حرفا رو خبری نیست. اگه بخوایم به این فکر کنیم که مثلا 1 ساله دیگه بیشتر زنده نیستیم که کلی دپرس میشیم. بابا ما تازه جونیم هزار تا ارزو داریم. هنوز کلی کال اف و اساسین و رزیدنت مونده که بیاد بازی کنیم. تازه این از زاویه ی گیمری بود اگه بخوام از زوایای مختلف بش نگاه کنیم که دیگه هیچی در اونفوان جوانی ... ( تازه حرف دل خیلیا یعنی زن و زندگی و تشکیل خانواده و نشستن با بچت فیفا زدن و اینا رو نگفتم. ) میبینی اگه فکر کنی چقدر آرزه و رویا داری. پس با زدن اینا خرابش نکن. ( اگه قرار بشه اتفاقی هم بیفته بزار ما فکر کنیم که نمیفته اینطوری بهتره. )

SA3EDLORD
07-01-2011, 17:16
بابا اینا همش شعره:46:
این ناسا و رفیقاش تا حالا شده از این مضخرفات گفته که اخرش هم معلوم شده حدسشون غلط بوده:31:
ول کنین بابا..........
اگه قراره بمیریم پس چرا هنوز هم جهان در حال چرخشه........همه دارن کار میکنن ...همه به فکر پول در اوردنن........
من که خودم اگه اینو باور داشتم دیگه نه درس میخوندم نه کار میکردم(اگه شاغل بودم) ..........

میبینی؟
هیشکی قبول نداره این حرفو

B.3.S.T
07-01-2011, 19:01
بابا اینا همش شعره
این ناسا و رفیقاش تا حالا شده از این مضخرفات گفته که اخرش هم معلوم شده حدسشون غلط بوده
شما لطف کن چند تا دلیل و مدرک بیار که ناسا شعر گفته تا به حال !؟(ناسا اشتباه می کنه شما درست میگی..باشه قبول!: دی)

اگه قراره بمیریم پس چرا هنوز هم جهان در حال چرخشه........همه دارن کار میکنن ...همه به فکر پول در اوردنن........
فکر می کنی اگر الان بیان علنآ اعلام کنن 1 سال دیگه فلان اتفاق میوفته یا مثلآ یک شهاب سنگ داره میاد سمت زمین چه اتفاقی میوفته؟!می دونی چه اتفاقی میوفته؟هیچ اتفاقی نمیوفته!: دی
همین کار بیخودی که الان می کنیم اون موقع هم می کنیم!:31:

ولی

حقیقت و منطق همیشه واسه ما آدما که داریم خودمون رو گول میزنیم تلخه...
من به شخصه خودم همیشه به این اعتقاد دارم که یه روزی یه جایی از دنیا میرم ... پس همیشه به مرگ اعتقاد دارم
دلیلی هم نداره اگر منطقی وجود داشت که این پایان دنیا رو تایید کرد باور نکنم...
چندین ساله همه پیش بینیهای نستر داموس رو که خیلیهاش تا به امروز درست از اب در اومده رو مسخره کردن و با امیدواری خودشون رو فریب دادن که اینا همش اتفاق بوده(کمی در مورد نستر داموس تحقیق کنید بد نیست..هزاران صفحه از این فرد پیدا میشه تو هر جستجوگر اینترنتی)الان هم میگیم ناسا از خودش حرف میزنه و طوفان خورشیدی سال 2012 رو که همون آدم پیش بینی کرده رو تایید کرده(فقط طوفان رو پیش بینی کرده نه پایان دنیا)باز میگیم ناسا چرت گفته...سال دیگه میان تو خبر گذاریها خشک سالی و قحطی رو هشدار میدن و هزارتا مشکل دیگه...باز قبول نمی کنیم تا روز موعود فرا میرسه!;)
من خودمم تا از یه چیز کاملآ مطمئن نباشم باورش نمی کنم ولی میگم همیشه اماده باشین که یک روزی همچین اتفاقی بیوفته..

هیچ وقت با اطمینان از آینده صحبت نکنین...آینده واسه شما تصمیم میگیره نه شما واسه اون

SA3EDLORD
07-01-2011, 19:28
(ناسا اشتباه می کنه شما درست میگی..باشه قبول!: دی)
من نمیگم من درست میگم........اگر به نوشتم هم دقت کنی میبنی که من شوخی میکردم......
بعدشم: من حرف حامد(layken) رو جواب دادم که گفت 2012 قیامت میشه..........:31:
==================================================
بیایید دست در دست هم دهیم و موضوع تاپیک را به نجوم و این حرفا تغییر ندیم.......:31:
همش تقصیر تویه حامد:31:

The Rover
07-01-2011, 20:29
در این که 2012 چیز میشه شک نکنید! ما هم بیخود داریم درس میخونیم و زحمت میکشیم!اینم از روی محکم کاریه که شاید جز نجات یافتگان باشیم! پس بیاین تا می تونیم بازی کنیم که وقت کم داریم! یعنی مهم اینه که تا زنده ایم گیمر باشیم! :31:
ولی خودمونیم اونام پر بیراه نمیگن!

SA3EDLORD
07-01-2011, 20:36
قران میگه قیامت وجود داره...........هیشکیم نمیتونه پیش بینی کنه اون کی هست.........:19:(البته شنیدم)

اون بالایی هم گفت که ناسا گفته طوفان خورشیدی میخواد بیاد...........نگفتن دنیا به اخر میرسه:19:

halflife g
07-01-2011, 20:42
دوستان خدا رو ول کردین چسبیدین به گفته های یه قوم 2000 سال پیشی؟؟؟؟

قران گفته هیشکی از زمان قیامت اگاه نیس(درست میگی******lord***** جان هست آیش)از این طرف هم مایایی ها گفتن سال 2012 قیامت میشه و ناسا هم البته نگفته قیمات میشه گفته یه طوفانی چیزی رخ میده(من که نشنیدم بگه 2012 منظومه شمسی می پوکه:31:)

اگه پیش بینی زمان قیامت اینقدر کشکی بود که مایایی های 2000 سال پیش با چند تا تاس انداختن بهش رسیدن پس دیگه باید به خدایی خدای بزرگ شک کرد......

پس نکنین اینکارو:31:..........مطمین باشین چیزی نمیشه......... .

.
.

x935
07-01-2011, 20:58
سال 2012 قراره چي بشه؟

Elmira 021
07-01-2011, 21:38
هیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین:31:

mohammad_twe
07-01-2011, 21:58
قیامت چیه :دی گفتن یه اتفاق میوفته کره زمین به چیز میره ... :دی
قبله قیامت قراره امام زمون بیاد ! پس باید از الان میومده ! پس اگه بخواد قیامت بشه جرقش 2012 میخوره تا چند سال طول لکشه امام زمون بیاد که قیامت بشه :دی
همتون میمیرید ! من قول میدم :دی

resident_evil
07-01-2011, 23:39
بابا قیامت چیه ؟ از نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال . قیامت چیه این حرفا چیه باو ؟ : دی

هیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین

آقای المیرا خانوم ( چون نمیدونم دختری یا پسر اینجوری میگم : دی ) وقتی یه چیزی در سال 2012 تِلِپی افتاد رو میز کامپیوترت میفهمی توهم بوده یا نه : دی

Layken
08-01-2011, 00:18
هر چی باشه 1 درصد احتمال بدین درست از اب دربیاد..
وای چه حس خوبی داره..کنسولهامو با کیس سیستم انداختم پشتم بدو که رفتیم. بعد از اون ور جنگ بیاد
به من که برسه میگم دستتو بنداز بچه اون موقع که تو توی یه دنیای مجازی بودم نجاتت دادم.
بعد با اون شمشیرش نصفم کنه. وای چه حس خوبی داره ...اما من کنسولام با سیستمم چی میشه :19:
من که پشت همین تشکیلاتم می مونم.

سال 2012 قراره چي بشه؟
لیلی زنه یا مرد...:31:

B.3.S.T
08-01-2011, 00:42
هیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین
توهمم فانتزی هم در خدمتتون هستیم وقتش که رسید!(باز خوشحال باشید): دی

قبله قیامت قراره امام زمون بیاد ! پس باید از الان میومده ! پس اگه بخواد قیامت بشه جرقش 2012 میخوره تا چند سال طول لکشه امام زمون بیاد که قیامت بشه
محمد تو رو آخرای 2012 حساب باز کن نا امید نمیشی!: دی
اتفاقی که قراره بیوفته میوفته

از نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال
یا خدااااااااااااااااااااااا اااا :18:
فقط یک شهاب سنگ فرود میاد تو زمین؟!حالا اگر این شهاب سنگه اندازه خورشید بود چی ؟!!!!:31:

آقای المیرا خانوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر صورت واسه ما فرقی نمی کنه دنیا امروز تمو شه یا 2 سال دیگه...ما که داریم از روزای خوش جوونی رد میشیم هیچیم نفهمیدیم از زندگی کلآ دست و پا گیر و بی خودمون! شاید اگر تو یه کشور دیگه زندگی میکردم افسوس می خوردم تو هر سنی بودم

Elmira 021
08-01-2011, 00:46
آقای المیرا خانوم ( چون نمیدونم دختری یا پسر اینجوری میگم : دی ) وقتی یه چیزی در سال 2012 تِلِپی افتاد رو میز کامپیوترت میفهمی توهم بوده یا نه : دی
صحنه رادیدیم . از اینکه دل میلیونها ایرانی را شاد کردی از تو تشکر میکنم:31:
فکر نکنم تلپی بیوفته . اونم کجا رو میز من:31:

mohammad_twe
08-01-2011, 00:46
هر چی باشه 1 درصد احتمال بدین درست از اب دربیاد..
وای چه حس خوبی داره..کنسولهامو با کیس سیستم انداختم پشتم بدو که رفتیم. بعد از اون ور جنگ بیاد
به من که برسه میگم دستتو بنداز بچه اون موقع که تو توی یه دنیای مجازی بودم نجاتت دادم.
بعد با اون شمشیرش نصفم کنه. وای چه حس خوبی داره ...اما من کنسولام با سیستمم چی میشه
من که پشت همین تشکیلاتم می مونم.
و میبینیم که حامد دوباره حس داستان گویی و تخیلش بالا میگیره :دی

ALI-17
08-01-2011, 05:23
21 دسابر 2012 :31:

moz
08-01-2011, 05:45
اما اونطور که داموس جان فرمودند یه سونامی درست میشه و کلا دنیا میره زیر آب
اما مهم نیست چون من شنا بلدم :دی

SA.JJ.AD
08-01-2011, 05:55
تاپیک شدیدا منحرف شد !!:41:پست های کل این 2 صفحه ی اخر رو ببینید ...متوجه عمق انجراف میشید :31:!!:18:دوستان لطفا بحث اخرالزمان رو بزارید کنار !!:31:

moz
08-01-2011, 06:13
میگم بریم یه تاپیک بزنیم در مورد این چیزا حرف بزنیم حال میده

ALI-17
08-01-2011, 06:33
تاپیک شدیدا منحرف شد !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پست های کل این 2 صفحه ی اخر رو ببینید ...متوجه عمق انجراف میشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان لطفا بحث اخرالزمان رو بزارید کنار !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه بخوام از روی واقعیت بگم نه حقیقت من 5ساله که بازی کردن رو گذاشتم کنار و داداشم جامو گرفته!:31:

ALI-17
08-01-2011, 06:38
میگم بریم یه تاپیک بزنیم در مورد این چیزا حرف بزنیم حال میده
میزگرد علمی-فلسفی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash_2006
08-01-2011, 08:44
من یکی که تا زمانی که بتونم دسته بازی رو تو دستم نگه دارم حتما بازی میکنم و اصلا برام حرف اطرافیان مهم نیست!
اتفاقا من بقدری گرم در مورد بازی ها و بازی کردن صحبت میکنم که بقیه علاقمند میشن و این جرات رو به خودشون نمیدن که مسخره کنند!
حالا دیگه اگه پشت سرم حرفی بزنند گردن خودشون!
من الان با وجود متاهل بودن و حتی با وجود اینکه به تازگی صاحب فرزندی شدم ولی بازم دست از بازی و علاقه مندی های دیگه برنداشتم هر چند وقتم کمتر شده ولی بهرحال یک وقتی رو برای اینجور تفریحات کنار میذارم!
به نظر من برخورد اطرافیان بستگی به خودمون داره! هرطور ما واکنش نشون بدیم اونا هم به همون شکل واکنش نشون میدن! مثلا کسی که علاقه و ذوق منو میبینه واکنشش خیلی فرق میکنه!

mosolim
08-01-2011, 09:55
دوستان خدا رو ول کردین چسبیدین به گفته های یه قوم 2000 سال پیشی؟؟؟؟

قران گفته هیشکی از زمان قیامت اگاه نیس(درست میگی******lord***** جان هست آیش)از این طرف هم مایایی ها گفتن سال 2012 قیامت میشه و ناسا هم البته نگفته قیمات میشه گفته یه طوفانی چیزی رخ میده(من که نشنیدم بگه 2012 منظومه شمسی می پوکه:31:)

اگه پیش بینی زمان قیامت اینقدر کشکی بود که مایایی های 2000 سال پیش با چند تا تاس انداختن بهش رسیدن پس دیگه باید به خدایی خدای بزرگ شک کرد......

پس نکنین اینکارو:31:..........مطمین باشین چیزی نمیشه......... .

.
.

سلام
تاپیک بد منحرف شده. بگم خدا چکارت نکنه حامد. :31:

مراد اون تقویم ماهایا چون در سال 2012 تموم میشه میگن 2012 اخره دنیاست. اونا یه تقویم دیگه هم داشتن که اونم چندین صد سال پیش یا شایدم هزار سال پیش تموم میشد که اون موقع هم میگفتن ته دنیاست. البته این در تائید حرفای شما و یه جور تکمیلش بود. د رمورد پیش بینی های انجام شده هم بگم که همین طور که از اسمش معلومه میگن پیش بینی و احتمال خطا وجود داره یعنی یه جور فرضیه. اگه قرار باشه اتفاق بیفته میوفته ( ممکنه همین فردا یا اصلا یه ساعت دیگه ) اگرم نیفته تا 1000 سال دیگه هم نمیفته.

شما نگاه کنید خود غربیا که این حرفا بیشتر از اونجا بلند میشه میان برای سال های بعد 2012 برنامه ریزی های زیادی میکنن نمونش همین کمپانی های بازی که ریلیز بازی های رو 2013 یا 2014 میزنن. یا فوتبالیست ها که قرداد های 6 سال آینده رو امضا کردن یا تکنولوژی هایی که تاریخ اومدن به بازارشون بعد از 2012 پیش بینی شده. یعنی اونا حتی اگه اعتقاد به این موضوع هم داشته باشند ولی بازم کار خودشونو میکنن. ( جریان همین که میگم اگه اتفاقی بخواد بیفته میوفته اگر م نشه مطمئنا نمیشه ) . پس ما بیام تعالیم دینی خودمونو ول کنیم ( همون جمله مراد که خدا گفته هیچکس قادر به پیش بینی پایان جهان نیست ) بچسبیم به یه سری خرافه.

پس یه جوری خیالتون راحت بشینید بازی کنید. حتی اگه 2012 دنیا بترکه :31:

SA3EDLORD
08-01-2011, 11:33
حرفای بالایی دیگه فکرنکنم حرفی روش باشه.......منطقیه دیگه:31:
اقا بسه دیگه باز تاپیک بسته میشه..........
گردگیری که حتما میشه اما لطفا ادامه ندیم که تاپیک بسته نشه:31:
اون میز گرد علمی هم خوب چیزیه.........بریم اونجا:20:

Mohammad King
08-01-2011, 11:45
سلام

من فکر کنم تا 10 یا 12 سال دیگه بازی pes را ادامه بدم البته اگر یه نفر دیگه باشه با هم 2 تایی بازی کنیم

call of duty رو هم هر وقت جدیدش اومد میگیرم بای میکنم

gta هم همین طور

اگر need for speed دو باره بازی های با داستان بزنه اونم انجام میدم:31:

ولی یه چیزی بگم دیگه الان مثل قبلنا حال حو صله بازی کردن ندارم چون وقتم زیادی آزاد نیست!!!

مثلان از star craftII خوشم نیومد!!!

The Rover
08-01-2011, 12:44
به نظر من این انحراف نبود!خیلی هم جالب بود!دوستان راجع به امید و آرزوهاشون واین که موقع شهاب بارونم بازی میکنن حرف زدن!چه بحثی ازین بهتر!

B.3.S.T
08-01-2011, 15:36
( ممکنه همین فردا یا اصلا یه ساعت دیگه ) اگرم نیفته تا 1000 سال دیگه هم نمیفته.
مسلم جان اینو خودت قبول داری؟!
اگر میگفتی ما نمیدونیم کی قراره دنیا تموم شه من قبول داشتم حالا شایدم منظورت همون بوده.
به قول حامد میگه واسه هر پیش بینی یا حتی خرافه هم 1 درصد احتمال بدین که شاید اتفاق بیوفته.
یعنی خودتون رو همیشه آماده این اتفاق کنین..
من جملت رو اصلاح می کنم:امکان داره اوایل سال 2012 همچین اتفاقی بیوفته یا اینکه بعد از اون اصلآ مشخص نمی کنه چون دست ما نیست(امکان داره به واسطه جنگ بین مثلآ 2 کشور بیخود مثل کره شمالی و جنوبی جنگ جهانی سوم راه بیوفته اونجاست که دیگه باید خوب رو این پیش گوییها فکر کنید)یکی از علائم همین پایان دنیا جنگ جهانیه سوم هست!

خرافه.
خرافه نیست مسلم جان علمیه...اون جناب نستر داموس هم از علم نجوم پیش بینیه طوفان خورشیدی رو در سال 2012 کرده...
ناسا هم که تایید کرده پس عقل حکم می کنه یه جاهایی از این پیش گویی ها رو باور کنیم...

خود غربیا که این حرفا بیشتر از اونجا بلند میشه میان برای سال های بعد 2012 برنامه ریزی های زیادی میکنن
خود غربیها میان فیلم 2012 میسازن...تا 1سال مردم کشورشون رو میترسونن از یک همچین روزی...

طوفان خورشیدی فکر کنید اینجوری باشه(تبدیل به جوجه کباب میشین خود به خود!:دی)

system1000
08-01-2011, 16:14
بابا قیامت چیه ؟ از نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال . قیامت چیه این حرفا چیه باو ؟ : دی
خوبه که. حداقل یه استار کرافت واقعی گیرمون میاد.دیگه بازی از این بهتر؟ مفت و با گرافیک هیجان بالا بدون احتیاج به کنسول و این حرفا!

mosolim
08-01-2011, 16:18
مسلم جان اینو خودت قبول داری؟!
اگر میگفتی ما نمیدونیم کی قراره دنیا تموم شه من قبول داشتم حالا شایدم منظورت همون بوده.
به قول حامد میگه واسه هر پیش بینی یا حتی خرافه هم 1 درصد احتمال بدین که شاید اتفاق بیوفته.
یعنی خودتون رو همیشه آماده این اتفاق کنین..
من جملت رو اصلاح می کنم:امکان داره اوایل سال 2012 همچین اتفاقی بیوفته یا اینکه بعد از اون اصلآ مشخص نمی کنه چون دست ما نیست(امکان داره به واسطه جنگ بین مثلآ 2 کشور بیخود مثل کره شمالی و جنوبی جنگ جهانی سوم راه بیوفته اونجاست که دیگه باید خوب رو این پیش گوییها فکر کنید)یکی از علائم همین پایان دنیا جنگ جهانیه سوم هست!

خرافه نیست مسلم جان علمیه...اون جناب نستر داموس هم از علم نجوم پیش بینیه طوفان خورشیدی رو در سال 2012 کرده...
ناسا هم که تایید کرده پس عقل حکم می کنه یه جاهایی از این پیش گویی ها رو باور کنیم...

خود غربیها میان فیلم 2012 میسازن...تا 1سال مردم کشورشون رو میترسونن از یک همچین روزی...

طوفان خورشیدی فکر کنید اینجوری باشه(تبدیل به جوجه کباب میشین خود به خود!:دی)

سلام

وحید بیخیال این تاپیک و دیگه باید فاتحشو خوند ( تعطیلش میکنن میره . باید اسمشو بزارن به نظر شما تاچند سال دیگه همه میمیرن ؟ زمین میترکه ؟ یا هر چیزی...)

جان خودم من اونو قبول دارم که ممکنه هر لحظه هر اتفاقی بیوفته و هر چیزی در هر لحظه ای امکان پذیره. دقیقا منظورم همین بوده که ما نمیدونیم که دنیا قراره تموم بشه . ولی اینکه یه عده به ضرصه قاطع ( آقا درست نوشتم؟؟؟ منظورم همون با اطمینان کامل بود) میان میگن که 2012 جهان به فنا میره . خوب من اینو کامل رد میکنم. ولی با اینکه ممکنه جنگی در بگیره یا حالا پیش بینی طوفان کردن ممکنه طوفان خورشیدی بشه مسئله ای ندارم. تنها منتظر میشینیم میبینیم که چه اتفاقی بیوفته اگه عمرمون یاری بده ( اینم گفتم چون واقعا به جمله ی اولم متعقدم )

B.3.S.T
09-01-2011, 00:38
سلام

وحید بیخیال این تاپیک و دیگه باید فاتحشو خوند ( تعطیلش میکنن میره . باید اسمشو بزارن به نظر شما تاچند سال دیگه همه میمیرن ؟ زمین میترکه ؟ یا هر چیزی...)

جان خودم من اونو قبول دارم که ممکنه هر لحظه هر اتفاقی بیوفته و هر چیزی در هر لحظه ای امکان پذیره. دقیقا منظورم همین بوده که ما نمیدونیم که دنیا قراره تموم بشه . ولی اینکه یه عده به ضرصه قاطع ( آقا درست نوشتم؟؟؟ منظورم همون با اطمینان کامل بود) میان میگن که 2012 جهان به فنا میره . خوب من اینو کامل رد میکنم. ولی با اینکه ممکنه جنگی در بگیره یا حالا پیش بینی طوفان کردن ممکنه طوفان خورشیدی بشه مسئله ای ندارم. تنها منتظر میشینیم میبینیم که چه اتفاقی بیوفته اگه عمرمون یاری بده ( اینم گفتم چون واقعا به جمله ی اولم متعقدم )

چشم مسلم جان دیگه من نقل قولت رو جواب نمیدم که تاپیک دوباره نظم خودش رو پیدا کنه!شرمنده:31:

دوستان پیامهای بازرگانی تموم شد...!:31:
برین سر بحث تاپیک...

maziarb
09-01-2011, 00:52
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــیــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه

foxyjanam
09-01-2011, 06:04
من فكر ميكنم هميشه بازي كنم ، فعلا كه تو 22 سال زندگيم ، از وقتي كه يادم مياد يه علاقه ثابت و خيلي زياد به بازي داشتم

كلا فكر ميكنم كه هيچوقت بازي كردنو ول نميكنم ، مثلا داداشم ، 6 سال از من بزرگتره ، خيلي هم آدم دنيا ديده اي هست و همه كار كرده و ... ، حدودا 1 سال پيش رفت PS3 گرفت ، و خيلي هم با هيجان ، هميشه دنبال كل كل با بقيه و بازي هاي جديده

يه جورايي خيلي زياد مطمئنم كه هميشه بازي ميكنم ديگه ، من هنوز PSP رو هم تجربه نكردم ، 3D همينطور و ... و ... ، كلا به نظرم يه دنياي درخشانتري از بازي تو آينده خاهم داشت :20:

كلا يه جورايي مريض به نظر ميرسم البته :31: ، چون اصلي ترين لذت زندگيم بازي كردنه :46:

SAMCRO
10-01-2011, 17:46
من تا وقتی سیستمم بکشه بازی می کنم ! :دي ( بالاخره باید از پولی که دادی حداکثر استفاده هم بکنی ! :دي )
دوستم ندارم برای بازی یه 2 ملیون دیگه بدم ! نمی ارزه ! چون من بازی های غیر استراتژیک رو بیشتر برای داستانشون بازی می کنم ! البته کیفیت هم جای خودشو داره ! :دي ( زیاد دوست ندارم خودمو بزنم تو درو دیوار اکشن بازی کنم ! :دي )
ولی من بازی می کنم همین جوری ! :دي
راستی این بازی های خود ویندوز هم برای بزرگ سالان مفیده ! :دي

join me
10-01-2011, 20:46
مگه میشه از بازی دل کند بازی کردن به سن و سال که نیست /

vahidgame
10-01-2011, 20:53
یادتون باشه که همیشه گیمر باشید و از گیمر بودن خودتون لذت ببرید :10:

حتی بعد از یه قرن ازدواج کردید بازم می تونید بازی کنید حتی به صورت خیلی جالبتر. چون به صورت گروهی میشه :31:

حالا مثلا ازدواج کردید که نمیشه بازی رو ول کرد! بازی برای یه گیمر مثل غذا می مونه

و به نظرم هر چه قدر هم آدم کار داشته باشه حداقل یه ساعت در روز می تونه بازی کنه که این برای روزای تعطیل خیلی بیشتر می تونه باشه

Elmira 021
10-01-2011, 21:33
اره دوره همی بیشتر فاز میده. بچه هم اگه گریه کرد گفت غذا میخوام یه پس گردنی نثارش میکنی:31:

136209
10-01-2011, 21:35
سلام بر معتادان بازی مثل خودم
من فکر کنم یک 10 سالی هست که بازی می کنم در آینده هم بازی خواهم کرد
چون نمیشه از بازی گذشت :31:
تازه یک دو ، سه سالی هست با بچه های فامیل یک گروه 6 تا 8 نفری تشکیل دادیم هر هفته شبهای جمعه با هم خونه یکی از بچه ها جمع می شیم فوتبال بازی می کنیم جای شما خالی خوش می گذره عجیب، مخصوصا که دو به دو هم بازی میکنیم داد زدنهای بچه ها سر هم تمومی نداره

به امید روزی که بازیها رو بشه به وسیله ذهن کنترل کرد و ....

SA3EDLORD
10-01-2011, 23:35
تازه یک دو ، سه سالی هست با بچه های فامیل یک گروه 6 تا 8 نفری تشکیل دادیم هر هفته شبهای جمعه با هم خونه یکی از بچه ها جمع می شیم فوتبال بازی می کنیم جای شما خالی خوش می گذره عجیب، مخصوصا که دو به دو هم بازی میکنیم داد زدنهای بچه ها سر هم تمومی نداره

به امید روزی که بازیها رو بشه به وسیله ذهن کنترل کرد و ....
تجربه شو داشتم.......عند عشق و حاله ها........:31:

The Rover
11-01-2011, 09:35
یادتون باشه که همیشه گیمر باشید و از گیمر بودن خودتون لذت ببرید :10:

حتی بعد از یه قرن ازدواج کردید بازم می تونید بازی کنید حتی به صورت خیلی جالبتر. چون به صورت گروهی میشه :31:

حالا مثلا ازدواج کردید که نمیشه بازی رو ول کرد! بازی برای یه گیمر مثل غذا می مونه

و به نظرم هر چه قدر هم آدم کار داشته باشه حداقل یه ساعت در روز می تونه بازی کنه که این برای روزای تعطیل خیلی بیشتر می تونه باشه
چرا راه دور می ری؟ :31:
کی میگه اصلا باید ازدواج کرد که بعدا باهاش کنار بیایم؟

amirpers
11-01-2011, 17:49
من كه رفتم تو 30 سالگي و ازدواج هم كردم و الان هم دارم بازي مي كنم. فكر نمي كنم بازي چيزي باشه كه بشه تركش كرد.
البته اينم بگم ديگه ، خيليا مسخره ام مي كنن. اما من كه بازي مي كنم.

mosolim
11-01-2011, 20:11
من كه رفتم تو 30 سالگي و ازدواج هم كردم و الان هم دارم بازي مي كنم. فكر نمي كنم بازي چيزي باشه كه بشه تركش كرد.

سلام
به شما میگن گیمر واقعی. در ضمن اگه قرار باشه به حرف مردم گوش بدیم که اصلا نباد سراغ گیم میرفتیم.

pooriya_hp
11-01-2011, 20:23
والا من از زمانی که میکرو وارد بازار شده بود داشتم بازی می کردم ..........
متاسفانه یا خوشبختانه دیگه بعد از منقرض شدن گرافیک های 128 ما هم سراغ بازی نرفتیم .....
و از بازی های نسل جدید به عقب موندیم ..... :41:

اون موقع ها برای خودم بازی خوره ی بودم ..... :31:

حالا هم که تصمیم گرفتم xbox بگیرم تا به جمع بازی خوره ها بپیوندم ..... البته به شرطی که قیمتش بیاد پایین

:40:

Microsoft24
11-01-2011, 20:31
درود ،

من از آتاری ،....،میکرو ،...، سگا،....،سونی پلی استیشن 1 و.... شروع کردم ، تا حالا که PS3 + XBOX 360 Slim و یک PC جواب گو ی من نیستند!:18:

اما الان یک مدتی هست که تو ترک ام! : دی

با تشکر ،

امید

pooriya_hp
11-01-2011, 20:57
امید تو رو دیگه باید ببریم شور آباد برای ترک .....

مشتی 2 تا کنسول نسل جدید رو میخوای چیکار ؟؟
یکیش رو بده به من که الان تو کفم،ثوابم می کنی !!! :31:
:10:

maziarb
13-01-2011, 16:38
من قصد دارم PC رو کنار بذارم اما وقتی مردم:18::11::40:

mra680
13-01-2011, 17:54
من هم از دوم ابتدايي از ميكرو تا به الان كه به Pc رسيد
البته همه كنسول هارو نداشتم و ندارم اما با همشون بازي كردم
و تا خون در رگ ماست بازي هم رفيق ماست:31:

Bobby Sands
13-01-2011, 22:19
تا شقایق هست زندگی باید کرد :8:

چه جالب ! عین همیم پس :31: بزن قدش :10:
تا یه هفته پیش زنم بهم گیر میداد که این بازیای خشن چیه بازی میکنی:blink: . از یک هفته پیش دارم AngryBirds میزنم ، دیده میگه هااااااااا این خوبه ! مملکته داریم :13:

anon85
26-01-2011, 03:33
فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

.................................................. ........

تا وقتي كه حسش باشه؛
ولي يه روزي مياد كه ديگه حتي حس بازي كردنم نداري.
مي دونم...
اون روزه كه به خودت مياي و مي بيني ديگه پير شدي...

merde

Spirito
26-01-2011, 10:14
من که تا هر وقت بشه بازی میکنم :46:.تا همین 1 2 ماه پیش هر روز 4 5 ساعت بازی میکردم .ولی الان دیگه زیاد حس بازی کردن نیست .البته این مربوط به کنکور میشه:13: که باز بعد از کنکور دوباره بازی کردن شروع میشه :20:

iCe m@n
26-01-2011, 15:36
تا شقایق هست زندگی باید کرد :8:

چه جالب ! عین همیم پس :31: بزن قدش :10:
تا یه هفته پیش زنم بهم گیر میداد که این بازیای خشن چیه بازی میکنی:blink: . از یک هفته پیش دارم AngryBirds میزنم ، دیده میگه هااااااااا این خوبه ! مملکته داریم :13:

این که چیزی نیست من زنم گیر میداد چرا هی بازی میکنی تو دیگه زن داری بزرگ شدی.
یک روز بهش گفتم تو هم بیا بازی کن دو تایی با هم فوتبال بازی کردیم خیلی خوشش اومد الان رفته برای خودش XBOX خریده گیمری شده برای خودش همه سبک بازی هم بازی میکنه من هم با خیال راحت بازی میکنم تا هروقت دلم بخواد:31:

SA.JJ.AD
26-01-2011, 15:52
خیلی خوشحالم که اینجا گیمر های واقعی و با تعصب رو میبینم :40::10:

amir h1999
31-01-2011, 15:45
چو بازی نباشد تن من مباد!!!!
ما که کنکور داریم از 24روز25ساعت بازی میکنیم
ولی ترجیح میدم تا اخر عمر بازی کنم

HEGMATANEH
02-02-2011, 01:43
بهترین کار دنیا این است که چیپس بخوری و بازی کنی

Masoud King
02-02-2011, 03:38
یه ویدئوی یه خورده قدیمی ولی آموزنده

: ))

AMIR_TO
02-02-2011, 11:50
تا بازی هست زندگی بایذ کرد
من یا زن نمیگیرم با زنه گیمر میگیرم چون نمیتونم 1 روز بازی نکنم(یه حالتی شبیه جنون بهم دست میده اگه بازی نکنم)

4039
02-02-2011, 13:19

Layken
02-02-2011, 13:22
بازی واسه من تو زندگیم اولویت 4 رم رو داره....کلا من 5 اولویت مهم دارم تو زندگی.
که بازی 4رمین هستش

pedramgolchin
02-02-2011, 21:56
من همه چیزم بازیمه
اولش یه ال سی دی 37 خریدم واسه خونه ولی مامان ګیر میداد میخاست سریال ببینه مجبور شدم برم یه ۳۲بخرم بزارم تو اتاقم واسه xbox ام
خلاصه اینکه امسال هر چی درآوردیم زدیم تو رګ بازی
از 7سالګی که آتاری و نینتندو64 بازی میکردم تا الان که 26 سالمه و pc و xbox360 بازی میکنم:27:
فعلا که ترجیح میدم بازی کنم و لذت ببرم تا اینکه زن بګیرم و عذابهای احتمالی رو تحمل کنم:46:

779
02-02-2011, 23:29
اگر چند تا از این جوونا مثله همین کاربره بالاییم داشته باشیم به جانه خودم اینقدر دختر ها لوس نمی شدن... ( که فکر کنند از کجایه ... افتادن ) اینقدر جامعه یک طرفه نمیشد...
کاش یکم فرهنگمون درست بود...

Rhodes
03-02-2011, 21:48
ما که از 6 سالگی نشستیم پاشو تا الان که ول نکردیم.به نظرم هیچ وقت نمیشه ولش کرد.میترسم زن هم که بگیرم به خاطر بازی بهش کم محلی کنم جز اینکه خودشم خوشش بیاد.
یه چی میگم نخندید:
من از بازی هام فیلم میگیرم میریزم رو گوشیم تا یه جایی که نمیتونم بازی کنم فیلمش رو ببینم روحم شاد شه.الان تو گوشیم فقط عکس بازی ها و تریلر بازی هاست.
باور نمیکنید وقتی یاد بازی ها هم می افتم دست و پام سست میشه.

gnulinux
03-02-2011, 22:07
من تا موقعی که بتونم با موس و صفحه کلید و اینجور مخلفات:31: کار کنم تا اون موقع بازی میکنم :8:

:20:

pedramgolchin
04-02-2011, 00:57
اگر چند تا از این جوونا مثله همین کاربره بالاییم داشته باشیم به جانه خودم اینقدر دختر ها لوس نمی شدن... ( که فکر کنند از کجایه ... افتادن ) اینقدر جامعه یک طرفه نمیشد...
کاش یکم فرهنگمون درست بود...

منظورتون من بودم!!!!
بنظرم زن ګرفتن واسه به آرامش رسیدنه و در حال حاضر من با بازی کردن آرامش کامل دارم فقط ماشینه رو بخرم دیګه تفریحات کامل میشه
فعلا دهنم بو شیر میده واسه زن نګهداشتن میخام تا میتونم از جونیم استفاده کنم
همین الان هم ENSLAVED رو تموم کردم خیلی خیلی حال داد (فقط باید بودید میدید مامانم وقتی ګفتم بالاخره تمومش کردم چجوری میخندید بهم---قدر مادرامون رو بدونیم که میارزه به صدتا زنهای امروزی)

GAM3-OV3R
04-02-2011, 21:51
تا هر زمان که بیکار شدم و خواستم خوش بگذرونم بازی رو ول نمی کنم.

Mehran-King
12-02-2011, 17:30
تا آخر عمر :31: ، اگه خدا بخواهد بیکار باشیم ، بازی می کنیم خوب ...

pedramgolchin
13-02-2011, 00:21
خیلی دوست دارم این روحیه رو تا آخر عمرم داشته باشم:8:
اګه زن نګیرم ممکنه ولی اګه مزدوج بشم اونقدر مشقله میریزه سرم که از خودمم بدم بیاد:13:

mf.designing
13-02-2011, 00:29
آقا ما که خوش به حالمون شد!:دی
چند وقتی بود بازی نکرده بودم تا سیستم عوض کنم و از اونجائی هم که یادمه دسته یا جویستیک یا موس و کیبرد و آتاری دستی و ... تو دستم بوده !:دی منم همیشه نگرانیم نگرانی دوستان بود !:دی تو خونه هم که همه گیر میدن که آخه بابا الان چه وقت گیم بازی کردنته ! :دی خلاصه ما نامزد کردیم !:دی و خوشبختانه خانومم هم اهل علم و فناوری و IT هست و خودش هم IT میخونه !:دی خلاصه عجب فازی میده که NFS HP رو برا رو کم کنی بازی کنیم !:دی:دی کلا همه سبکی دوره هم بازی میکنیم و کیفش بیشتره :دی

soha is the beSt
13-02-2011, 00:36
تا وقتی که قلبم ایست کنه!! :دی

neon_91
13-02-2011, 20:20
تا زمانی که نفس بکشم.دیگه خون ما با بازی عجین شده کاریشم نمیشه کرد.واقعا شور و هیجانی که بازی به من میده هیچ چیز دیگه ای نمیده.حتی اگه مجبور شم قید ازدواجم می زنم ولی دست از گیم بر نمی دارم:21:

hosseincode2008
13-02-2011, 22:35
من تا همین دیروز بازی میکردم، فعلا برای چند ماهی دیگه بازی نمیکنم . بدجوری اوردوز کردم در حد دیوونگی

Masoud King
14-02-2011, 23:45
آقا من زن گرفتم و هنوزم دارم بازی میکنم

SA3EDLORD
15-02-2011, 00:13
مبارک باشه:31:

Layken
15-02-2011, 01:06
مسعود جان مبارکه....به سلامتی انشالله ...:46:
عشق چه کارها که نمیکنه...اقا فقط از اول بگو که گیمری به هر حال ممکنه LaNoier نتونی بازی کنی. :27:
مبارکه مبارکه.

wrongring
15-02-2011, 08:45
اين طوري منو معتاد كردند كه اگه كامپيوتر تو دسترس نباشه پدر موبايلو در ميارم ، اعتياد هم كه كوچيك و بزرگ حاليش نميشه

p3yman_xl
15-02-2011, 08:48
تـا زمانیـکه دسـت ها و چشـم ها کارکنـن بازی خواهم کـرد!
بـرو بـالای شصد هفتاد ... !!

SA3EDLORD
15-02-2011, 19:18
چند وقت بود که بازی نمیکردم........حوصله بازی کردن نداشتم.............

اما وقتی دیدم بچه های اینجا چجوری دارن با همه مشکلاتشون هر طور شده بازی میکنن منم به شوق اومدم.............رفتم 4 5 تا بازی گرفتم................از دیروز دارم یکسره بازی میکنم:31:
ممنون:40:

MERLIN_BOZORG
15-02-2011, 20:15
تا آخر عمر

nathanid
24-02-2011, 18:21
راستش من تنها آدمیم که بین دوستام بازی کامپیوتری می‌کنم آخه کلا اکثر دخترا علاقه‌ای به بازی‌های ویدیویی ندارن. :41:
نمی‌دونم چرا من اینجوری شدم!!! فکر کنم تا وقتی نوه دار شدم هم بازی کنم

AMIR REZAs
26-02-2011, 15:33
.سلام

بازی های ویدئویی مسکنی برای دردها

محققان دانشگاه کارولینای جنوبی در نشست سالانه علمی انجمن درد امریکا اعلام کردند کودکان و افراد بزرگسالی ‌که دارای دردهای مزمن و حاد هستند، با بازی کردن و غرق شدن عالم بازی های ویدئویی دردشان تسکین می‌یابد.

به نقل از medicalnewstoday، طبق گفته محققان واقعیت مجازی در کاهش اضطراب و دردهای مزمنی که ناشی از فرآیندهای پزشکی است مؤثر بوده و در درمان دردهای مزمن مفید است.
این واقعیت مجازی اثر مغناطیسی ایجاد می کند که به درون نفوذ می کند بنابراین تأثیر تسکین دهندگی آن تنها بر اثر حواس پرتی هنگام بازی ایجاد نمی‌ شود بلکه بر نحوه اثر واکنش های مغزی نسبت به محرک های درد هم تأثیر می‌گذارد.
چگونگی اثر این واقعیت مجازی‌همچنان ناشناخته است ولی محققان دریافتند که این تأثیر از غرق شدن در واقعیت مجازی، تمرکز بیش از حد و استفاده از چندین حس در انجام این گونه بازی هاست.
این جنبه از واقعیت مجازی اثر مغناطیسی درونی را ایجاد می‌کند که شبکه بالاتری از قشرهای‌ مغزی را که مسئول تمرکز، حواس پرتی و احساسات است را درگیر می‌کند.
محققان با به کار بردن این روش قادرند توانایی و تمحل کودکان را نسبت به درد بالاتر ببرند. و این در حالی است که در افراد بزرگسال بیشتر در زمینه کاهش دردهای مزمن و حاد مورد استفادده قرار می‌گیرد

hosseincode2008
26-02-2011, 15:58
راستش من تنها آدمیم که بین دوستام بازی کامپیوتری می‌کنم آخه کلا اکثر دخترا علاقه‌ای به بازی‌های ویدیویی ندارن. :41:
نمی‌دونم چرا من اینجوری شدم!!! فکر کنم تا وقتی نوه دار شدم هم بازی کنم
چه جالب چه تفاهمی
منم از اونجایی که خودم تو ترکم خیلی دوست دارم زنم تا وقتی نوه دار شد بازی کنه من بشینم ببینمش

vahidgame
26-02-2011, 16:32
من چند وقته خیلی کم بازی می کنم یکمی افسردگی گرفتم!
یعنی کلا همیشه به همین صورته.... الانم منتظرم چند تا شاهکار مثل DA 2 و Portal 2 بیان شاید از این وضعیت در بیام
کلا فکر کنم تا آخر عمرمون بازی نقش مهمی در زندگیمون ایفا می کنه و بدون اون زندگی یه چیزی کم داره و بی روحه...

joencena
26-02-2011, 17:21
فكر كنم هيچ وقت از بازي كردن خسته نشم . تا عمر دارم بازي مي كنم

Saeed System
26-02-2011, 23:26
من فکر می کنم الان که 21 سالمه نهایتش تا 5 سال دیگه بازی کنم...

چون از اون به بعد سرگرمیم چیز دیگه ای میشه و امکانش زیاده از کامپیوتر و xbox دور بشم و به

سمت گیر و گرفتاریهای زندگی برم .

3Dmajid
27-02-2011, 20:11
من از گهواره تا گور بازی میکنم :31:

S A M S U N G
27-02-2011, 21:23
من 29 سالمه و یادمه وقتی فکر کنم ابتدائی ( یادم نیست چندم ! ) بودم اینقدر گریه کردم تا بابام واسم آتاری خرید و هر روز خدا دسته این آتاری بی زبون خراب میشد :دی

من کلا دنیا رو به خاطر 3 چیز دوست دارم : 1.فیلم 2.بازی 3.سامسونگ :دی

کلا چون از بچگی بازی کردم یه جورائی آدم خیلی ریلکسی هستم که خیلی به ندرت از کوره در میرم ! نمیدونم شایدم به خاطر بازی نباشه !

اینجا هم اعلام میکنم بعد از 70 سال که زن خواست منو بگیره جهیزیش بایستی سیستم خفن + کل بازی های اورجینال دنیا :دی

مخلصیم .

molaali
28-02-2011, 08:54
سعی میکنم این عادت رو هرگز ترک نکنم.
حتی اگه یه ساعت در ماه شده هم بازی خواهم کرد.

amirpers
28-02-2011, 12:19
من چند صفحه پيش گفتم. رفتم تو 30 سالگي ، حدود 1 و نيم ساله كه عقد كردم و حدود 5 ماهه كه ازدواج كردم و در حال حاضر تقريبا 5 تا 6 بازي رو سيستمم نصبه و مي خوام برم Bullstrom (اگه درست نوشته باشم) رو بگيرم.
اعتقاد دارم تفريح خوبيه اما واقعا نبايد بقيه چيزها در زندگي رو فراموش كرد . بالا خره بازي رو ميشه هميشه پيدا كرد اما خانواده رو نه.

x935
28-02-2011, 12:41
اصلا زندگي بدون بازهاي كامپيوتري معني نداره من تا آخرين لحظه عمرم بازي ميكنم

Zaghan_13
28-02-2011, 14:20
من هم تا وقت مرگم بازی میکنم.آخرین خواسته ای که تو این دنیا دارم مربوط به بازیه و وسیت میکنم چند نفر بشینن بازیهای غذای منو بازی کنن:31:

joopiter23
01-03-2011, 20:46
ز گهواره تا گور بازی بجوی :31:

Mobham69
05-03-2011, 21:15
ز گهواره تا گور بازی بجوی :31:
تصحیح میکنم :::ز گهواره تا گور دانش بازی بجوی!:10::5::21:

mhbaghaei
14-03-2011, 12:22
تا هروقت که بتونم بازی میکنم :5:

AMIR.KIK
14-03-2011, 21:35
معلوم نیست

pooriya_hp
15-03-2011, 12:12
من بازی رو خیلی دوست دارم .... و از نظر من بازی کردن سن و سال نداره ....

چون یه نوع نیاز برای انسان هست و این نیاز باید ارضاء بشه ... !!!

الان این موضوع صدق می کنه که خیلی از افراد ورزش رو یه نوع تفریح میدونن (( همون بازی )) ... !!
مثلا : شنا - کوهنوری و ....

ولی متاسفانه خانواده های ایرانی درک این موضوع براشون فوق العاده سخته و بازی کردن رو فقط و فقط برای بچه ها میدونن ...

این ماجرا رو هم نمیشه کاریش کرد چون فرهنگ خانواده ها (( البته بعضی از خانواده ، خدای نکرده توهین به حساب نیاد ))
به این موضوع قد نمیده .... !!!

ولی یه چیزی هم هست ما خودمون به بازی های کامپیوتری علاقه داریم و طبعا در آیننده با بچه مون به مشکل بر نمی خوردیم !!

خلاصه من تا وقتی که زنده بشم و وقت داشته باشم بازی می کنم ...

دوستدار همتون پوریا :11:

hamed_dij
15-03-2011, 12:51
من بازی رو خیلی دوست دارم .... و از نظر من بازی کردن سن و سال نداره ....

چون یه نوع نیاز برای انسان هست و این نیاز باید ارضاء بشه ... !!!

الان این موضوع صدق می کنه که خیلی از افراد ورزش رو یه نوع تفریح میدونن (( همون بازی )) ... !!
مثلا : شنا - کوهنوری و ....

ولی متاسفانه خانواده های ایرانی درک این موضوع براشون فوق العاده سخته و بازی کردن رو فقط و فقط برای بچه ها میدونن ...

این ماجرا رو هم نمیشه کاریش کرد چون فرهنگ خانواده ها (( البته بعضی از خانواده ، خدای نکرده توهین به حساب نیاد ))
به این موضوع قد نمیده .... !!!

ولی یه چیزی هم هست ما خودمون به بازی های کامپیوتری علاقه داریم و طبعا در آیننده با بچه مون به مشکل بر نمی خوردیم !!

خلاصه من تا وقتی که زنده بشم و وقت داشته باشم بازی می کنم ...

دوستدار همتون پوریا :11:
بابا مرامتو عشقه.:40:
فكر كنم مثل خودم يه گيمر حرفه اي هستي.:27:
يه نصيحت از من به تو :اصلا به حرف كسي اعتنايي نكن هر كي هرچي ميخواد بگه تو بازي خودتو بكن اونها هم يه روز ميفهمن كه الان بازيهاي كامپيوتري به سن و سال محدود نميشه و يه سرگرمي حرفه اي تو سراسر دنيا هست:31:

pooriya_hp
15-03-2011, 14:54
فدات عزیز جان .. :40:

نه بابا ، ما شاگرد هستیم :31:

فعلا که داریم بازی می کنم .... ولی بعضی ها (( چه بگم 98% )) هنوز درک بازی های کامپیوتری رو ندارند و فکر می کنند
باید همون فوتبال خیابونی و خرپلیس رو بازی کنیم .... :31:

mahyarSAMSUNG
15-03-2011, 14:57
من نسبت به پارسال یه کم عقب نشینی کردم . قبلنا خیلی با ذوق بازی میکردم ولی الان کم حوصله شدم توی این کار . البته دلیلشو میدونم ... راستش حدود 6 7 ماهی شکست عشقی خودم واسه هرکاری کم حوصله شدم....

jack426
15-03-2011, 16:07
بازی رو عشقه :31:
مشکل ما اینه که معنای گیم رو برابر بازی کودکانه میزاریم (منظور خانواده هاست) وقتی این موضوع حل میشه که عمر ما هم تموم میشه اون موقع مثل سینما و تلویزیون و رادیو و ... یه چیز عادی به حساب می یاد در کل هر چیز نوعی در برابرش موضع گیری مخالف زیاد هست تا بخواد خودشو جا کنه زمان زیادی لازم داره تا جا بیافته ولی با این همه زیاد نباید بدون قید و بند بازی کرد

wishIWas
15-03-2011, 16:13
ز گهواره تا گور بازی بجوی
واقعا درسته
دنیا دو روزه
بزار با بازی کردن نفهمیم چی میگذره

iCe m@n
15-03-2011, 16:37
به نظر من که تا زمانی که بتونی باید بازی بکنی به حرف هیچکس هم نباید گوش کرد هرکی هرچی میخواد بگه بزار بگه من الان بیشتر از 6 سال هست که بهم میگن بازی نکن تو بزرگ شدی دیگه
ولی من که اصلا به این حرف ها گوش نمیدم و هنوز دار بازی میکنم و لذت میبرم چون هیچی مثل بازی نمیتونه خستگی من رو برطرف کنه:31:

عشق است بازی:46:

Niloofar_Hot69
15-03-2011, 16:52
چیزی که وجود نداره درکش مشکله باید باشه تا درک شه اگه اون وقتها هم مثل الان xbox و ps3 بود و صنعت گیم مثل الان گسترده و همه گیر بود الان مامان باباهاتون میومدن باهاتون یک دست نه چند دست در روز fifa میزدن.به نظره من گیم باید بخشی از زندگیه هر انسانی باشه

iCe m@n
15-03-2011, 16:57
چیزی که وجود نداره درکش مشکله باید باشه تا درک شه اگه اون وقتها هم مثل الان xbox و ps3 بود و صنعت گیم مثل الان گسترده و همه گیر بود الان مامان باباهاتون میومدن باهاتون یک دست نه چند دست در روز fifa میزدن.به نظره من گیم باید بخشی از زندگیه هر انسانی باشه

درسته این حرفت رو من خیلی قبول دارم
به نظر من گیم هم یه کار محسوب میشه هم یه سرگرمی هست که برای هر کسی لازم هست و اگه گیم بازی کنه هیچ ضرری نکرده بلکه سود هم کرده:46:

pooriya_hp
15-03-2011, 23:36
بله متاسفانه درک این موضوع واقعا برای ایرانی ها سخته ....

و بعضا خانواده های رو می بینیم که با بیرون رفتن فرزندشون مشکلی ندارن ولی با بازی (( بازی های کامپیوتری )) مشکل دارن .. !!

به هر حال این اوضاع هم عوض میشه .. البته نسل بعدی !! (( بچه هامون :31: ))

اما باز microsoft با محصول جالب خودش بنام kenect این جوء رو تا حدودی تغییر داد (( حتی در ایران ))

در نهایت : بازی های کامپیوتری یک نوع نیاز هستن و این نیاز هم باید ارضاء بشه ... !!

Arsham.room
20-03-2011, 01:14
افزایش قدرت تحلیل مغز در لحظه و در قبال آن افزایش قدرت تصمیم گیری در لحظه.
تقویت زبان.
آشنایی با آداب و رسوم ملل.
آشنایی با اوضاع و احوال جهان.
روبرو شدن با این واقعیت تلخ که، پایان بدی در انتظار زمین است.
آشنایی کامل با شرایط جنگ و حس کردن لحظات آن در اول شخص های زیبایی مثل COD 6 .
بالا رفتن سطح اطلاعات عمومی.
تقویت حافظه.
و ...
تازه اینا چند جنبه از هزاران جنبه فواید بازی های کامپیوتریه، جدا از جنبه سرگرمی و تفریح و لذت و در کل زندگی.
بازی های کامپیوتری صرفاً یه صنعت نیست، یه هنر.
من شک ندارم که تا چند وقت دیگه بازی های کامپیوتری در کنار سینما و موسیقی به عنوان یکی از شاخه های هنر محسوب میشه.
من عاشق سینمام، پس من عاشق بازی های کامپیوتریم.
من تا وقتی هستم، فیلم نگاه می کنم، پس من تا وقتی هستم بازی می کنم.

Khan gholi
22-03-2011, 05:13
افزایش قدرت تحلیل مغز در لحظه و در قبال آن افزایش قدرت تصمیم گیری در لحظه.
تقویت زبان.
آشنایی با آداب و رسوم ملل.
آشنایی با اوضاع و احوال جهان.
روبرو شدن با این واقعیت تلخ که، پایان بدی در انتظار زمین است.
آشنایی کامل با شرایط جنگ و حس کردن لحظات آن در اول شخص های زیبایی مثل COD 6 .
بالا رفتن سطح اطلاعات عمومی.
تقویت حافظه.
و ...
تازه اینا چند جنبه از هزاران جنبه فواید بازی های کامپیوتریه، جدا از جنبه سرگرمی و تفریح و لذت و در کل زندگی.
بازی های کامپیوتری صرفاً یه صنعت نیست، یه هنر.
من شک ندارم که تا چند وقت دیگه بازی های کامپیوتری در کنار سینما و موسیقی به عنوان یکی از شاخه های هنر محسوب میشه.
من عاشق سینمام، پس من عاشق بازی های کامپیوتریم.
من تا وقتی هستم، فیلم نگاه می کنم، پس من تا وقتی هستم بازی می کنم.

خیلی ببخشید من به نظرتون گیر می دم ولی چیز هایی که یک باز ارائه می کنه به صورت یک سوپ هست که همه چیز توش هست ولی شما نمی تونید ازش سیر بشید و فقط بیشتر صرف پیش وعده است
مهمترین چیز که بازی به نظرم ارائه می کنه : سرعت تصمیم گیری و تقویت حافظه است که خیلی خوب تاثیر داره مخصوصا بازی ها ی ترسناک و ماشین سواری ولی قدرت تصمیم گیری رو نمیدونم
تقویت زبان رو نمی شه زیاد تاکید کرده چون خیلی از دوستان خودم و حتی بر و بچه های اینجا بازی رو بازی می کنن بدون اینکه از داستانش زیاد چیزی سر در بیارن.به شخصه زبانم با فیلم بهتر میشه تا بازی چون تو بازی کلمات محدود هستن ولی فیلم داره از زندگی واقعی صحبت می کنه مگر بازی های نقش افرینی
همونطور که می دونید شما هیچ وقت نمی تونید اداب و تاریخ یک ملت رو در یک فیلم و بازی دریابید به دلایل زیاد زیاد مثل نگاه ویژه سازنده و هدفش - تغییر کلیت برای فروش بهتر و....
شما جنگ رو نمی تونید تو بازی حس کنید مخصوصا در سر ندای وظیفه چون دقیقا این بازی ها به سمت هیجان زیاد بدون واقعیت پیش میرن و همونطور جنگ چیز جالبی نیست که بخواید برید خشاب ها رو چهارتا ادم بد خالی کنید و صحیح سالم برگردید بهترین نمونه حوادث واقعی جنگ رو میشه تو سریال The pacefic دید.واقعا برید از کسایی که جنگیدن بپرسید بینید جنگ چیه همنطور که سریاز امریکایی در ویتنام خدمت کرده بود به Black ops گیر داده بود
اطلاعات عمومی بالا میره ولی میشه گفت بیشترش غلطه چون نه علم محض و نه حقیقت بلکه تجربه چیز هایی که در واقعیت شاید امکان تجربه کردنش نباشه(چه هزینه , چه زمان , چه مکان)
گیم رو نمیشه هنر دونست چون شما واقعا اگر یک فیلم زیبا رو ماله 50 سال پیش هم نگاه کنید باز هم لذت می بریدیا یک تابلو بعد 500 سال هم قشنگه ولی ایا می تونید از یک بازی 30 سال پیش که برای اولین بار دارید بازیش می کنید لذت ببرید؟!
بازی یک از واجبات زندگی انسان هست که باعث ایجاد لذت می شه و خیلی وقت ها چیز هایی رو یاد میده که در محیط خارج از اون یادگیریش سخت وهزینه بر هست ولی انسان وقتش رو صرف بازی می کنه چون ازش لذت میبره و هر روز هم مدلش فرق می کنه(عصر قدیم بچه تو کوچه بازی می کردن حالا پشته کنسول بازی میکنن)

Arsham.room
22-03-2011, 14:04
خیلی ببخشید من به نظرتون گیر می دم ولی چیز هایی که یک باز ارائه می کنه به صورت یک سوپ هست که همه چیز توش هست ولی شما نمی تونید ازش سیر بشید و فقط بیشتر صرف پیش وعده است
مهمترین چیز که بازی به نظرم ارائه می کنه : سرعت تصمیم گیری و تقویت حافظه است که خیلی خوب تاثیر داره مخصوصا بازی ها ی ترسناک و ماشین سواری ولی قدرت تصمیم گیری رو نمیدونم
تقویت زبان رو نمی شه زیاد تاکید کرده چون خیلی از دوستان خودم و حتی بر و بچه های اینجا بازی رو بازی می کنن بدون اینکه از داستانش زیاد چیزی سر در بیارن.به شخصه زبانم با فیلم بهتر میشه تا بازی چون تو بازی کلمات محدود هستن ولی فیلم داره از زندگی واقعی صحبت می کنه مگر بازی های نقش افرینی
همونطور که می دونید شما هیچ وقت نمی تونید اداب و تاریخ یک ملت رو در یک فیلم و بازی دریابید به دلایل زیاد زیاد مثل نگاه ویژه سازنده و هدفش - تغییر کلیت برای فروش بهتر و....
شما جنگ رو نمی تونید تو بازی حس کنید مخصوصا در سر ندای وظیفه چون دقیقا این بازی ها به سمت هیجان زیاد بدون واقعیت پیش میرن و همونطور جنگ چیز جالبی نیست که بخواید برید خشاب ها رو چهارتا ادم بد خالی کنید و صحیح سالم برگردید بهترین نمونه حوادث واقعی جنگ رو میشه تو سریال The pacefic دید.واقعا برید از کسایی که جنگیدن بپرسید بینید جنگ چیه همنطور که سریاز امریکایی در ویتنام خدمت کرده بود به Black ops گیر داده بود
اطلاعات عمومی بالا میره ولی میشه گفت بیشترش غلطه چون نه علم محض و نه حقیقت بلکه تجربه چیز هایی که در واقعیت شاید امکان تجربه کردنش نباشه(چه هزینه , چه زمان , چه مکان)
گیم رو نمیشه هنر دونست چون شما واقعا اگر یک فیلم زیبا رو ماله 50 سال پیش هم نگاه کنید باز هم لذت می بریدیا یک تابلو بعد 500 سال هم قشنگه ولی ایا می تونید از یک بازی 30 سال پیش که برای اولین بار دارید بازیش می کنید لذت ببرید؟!
بازی یک از واجبات زندگی انسان هست که باعث ایجاد لذت می شه و خیلی وقت ها چیز هایی رو یاد میده که در محیط خارج از اون یادگیریش سخت وهزینه بر هست ولی انسان وقتش رو صرف بازی می کنه چون ازش لذت میبره و هر روز هم مدلش فرق می کنه(عصر قدیم بچه تو کوچه بازی می کردن حالا پشته کنسول بازی میکنن)

سلام دوست عزیز.
ممنون از نگاه دقیقتون، ولی باید مسائلی رو روشن کنم.
اول باید یه اصل کلی رو برای شما مشخص کنم، اونم اینکه دنیای اطراف شما پر از دروغ و تظاهر و کثافته.
مهمترین چیزی که شما به عنوان یک انسان در اختیار داری قدرت تحلیل این مسائل هستش.شما باید توانایی اینو داشته باشی که برداشت صحیحی از وقایع اطرافت بدست بیاری، نه اینکه تحت تأثیر قرار بگیری.
این رو در جواب اون صحبت تون که گفتین: " شما جنگ رو نمی تونید تو بازی حس کنید مخصوصا در سر ندای وظیفه چون دقیقا این بازی ها به سمت هیجان زیاد بدون واقعیت پیش میرن و همونطور جنگ چیز جالبی نیست که بخواید برید خشاب ها رو چهارتا ادم بد خالی کنید و صحیح سالم برگردید " باید بگم، جنگ چیز خوبی نیست و منظور من هم دقیقاً تو بازی cod همین بخشش بود.اینکه بهتون نشون میده که جنگ چه چیز کثیفیه.
دوستای شما که داستان بازی رو دنبال نمی کنن تا روی تقویت زبانشون تأثیر بزاره هم کار اشتباهی می کنن.بازی ها برای این ساخته نمی شن که شما فقط باهاش سرگرم شین.کلمات تو بازی محدود نیستن.همون کلماتی رو می تونیم تو بازی ها ببینیم که توی یه زندگی روزمره ازش استفاده می کنیم.
در جواب اینکه گفتین بازی اطلاعات عمومی ما رو درست بالا نمب بره هم چیزی ندارم بگم، چون دارم به تمام اطلاعاتی که تو این سالها از بازی ها برداشت کردم شک می کنم واقعاً :18:.دوست عزیز اگر شما قرار نیست که حتی اطلاعات عمومی خودتون رو از بازی ها افزایش بدین، میشه بهم بگین که از یه بازی چی دستگیرتون میشه؟فقط اینکه من بکشم و بکشم و بکشم.
در جواب اینکه بازی رو نمیشه یه هنر دونست هم باید بگم که با عرض معذرت شما کاملا در اشتباه هستین دوست من.راجع به این مورد مطمئنم چون لیسانس خود من تئاتر بوده و با هنر و سینما تا حدودی آشنام.برای آشنایی بهتر هم پیشتهاد میکنم همین مقاله ای که تو دنیای بازی شماره آخر راجع به Gears Of War نوشته شده رو مطالعه بفرمایید تا با حرکات دوربین، پلان های سینمایی، نگاه مخاطب و ... تو اون بازی آشنا شین.
اگه قراره که فقط سرگرم شیم، می تونیم بریم شهر بازی که حسابی هم سرگرم میشیم.و اگه قراره هر بازی رومون هر تأثیری که خواست بزاره، بهتر و سنگین تر نیست که بیخیال بازی شیم.

با تشکر از شما و مطالبتون.

در پایان هم از همه بچه ها معذرت می خوام اگه بحث تاپیک به انحراف کشیده شد.

Khan gholi
22-03-2011, 16:30
دوست عزیز ناراحت نشید من اول جمله ام هم گفتم بازی سوپه که همه چیز داره ولی فقط جهت سر گرم شدنه نه چیز دیگه
شما بعضی از جمله های من رو بد برداشت کردید مثلا من گفتم اطلاعات بالا میره در ولی بصورت غلط . کدوم بازی رو دیدید که از روی حقیقت ساخته شده باشه؟از قدیم گفتن نفهمیدن بهتر از غلط فهمیدنه .همیشه مقداری حقیقت رو میگیرن داخل خرواری از هیجان وغیر حقیقت ترکیب می کنن تحویل گیمر ها میدن.اکثر کسایی که بازی می کنن دنبال هیجان و سرگرمی هستن و به دنبال جستجوی حقیقت نیستن همنطور که کسایی که فیلم اکشن نگاه می کنن ولی کسی که میره یک فیلم درام یک بر اساس زندگی واقعی نگاه می کنه در صورت شک کردن کلی دربارش جستجو می کنه و یک دلیل دیگه اینکه شما نمی تونید از بازی حقیقت رو دریابید چون داخل گود هستید و خودتون داستان دارید پیش می برید ولیدر فیلم شما بیرون از فضا موجود هستید ودارید داستان رو دنبال می کنید
اینکه من میگم بازی هنر نیست نظر خودم نیست خیلی از بزرگ تر های عرصه های دیگه هم همین نظر رو دارند مثل راجر ایبرت گفت که بازیهای ویدئویی هرگز نمی توانند یک هنر باشند.
ببخشید کجای سری ندای وظیفه نشون داد که شما بعد از جنگ وقتی بر می گردید هیچ کاری نیست برای انجام دادن چون جوانیتون رو بجای یاد گیری یک حرفه صرف جنگ کردن با دشمن شدید؟کجاش نشون داد که ممکن دچار قطع عضو بشید و تا اخر عمر دچار کاهش اعتماد به نفس بشید؟کجاش نشون داد که هم رزماتون دل و رود هاش جلوی چشمای شما میریزه بیرون و این صحنه تا اخر باعث میشه یک شب خواب خوش نبینید و ترس و دیوانگی چجوری به تصویر کشیده؟غیر از این که شما بیشتر تشویق می شوید که برید بجنگید؟غیر از این که همه چیز رو بصورت یک خاطره خوب تعرف میکنه.شاید دیدگاه من با شما فرق می کنه

با تمامی این حرف ها خودم تا اخر عمرم بازی می کنم حتی بازی ها زیبا رو از فیلمم بیشتر دوست دارم

Pessimist
22-03-2011, 16:50
من فکر میکنم تا 50 سالگی بتونم بازی کنم:31:
نمیدونم چرا هر چقدر سنم بیشتر میشه بیشتر به بازی علاقه پیدا میکنم

Arsham.room
22-03-2011, 21:59
دوست عزیز ناراحت نشید من اول جمله ام هم گفتم بازی سوپه که همه چیز داره ولی فقط جهت سر گرم شدنه نه چیز دیگه
شما بعضی از جمله های من رو بد برداشت کردید مثلا من گفتم اطلاعات بالا میره در ولی بصورت غلط . کدوم بازی رو دیدید که از روی حقیقت ساخته شده باشه؟از قدیم گفتن نفهمیدن بهتر از غلط فهمیدنه .همیشه مقداری حقیقت رو میگیرن داخل خرواری از هیجان وغیر حقیقت ترکیب می کنن تحویل گیمر ها میدن.اکثر کسایی که بازی می کنن دنبال هیجان و سرگرمی هستن و به دنبال جستجوی حقیقت نیستن همنطور که کسایی که فیلم اکشن نگاه می کنن ولی کسی که میره یک فیلم درام یک بر اساس زندگی واقعی نگاه می کنه در صورت شک کردن کلی دربارش جستجو می کنه و یک دلیل دیگه اینکه شما نمی تونید از بازی حقیقت رو دریابید چون داخل گود هستید و خودتون داستان دارید پیش می برید ولیدر فیلم شما بیرون از فضا موجود هستید ودارید داستان رو دنبال می کنید
اینکه من میگم بازی هنر نیست نظر خودم نیست خیلی از بزرگ تر های عرصه های دیگه هم همین نظر رو دارند مثل راجر ایبرت گفت که بازیهای ویدئویی هرگز نمی توانند یک هنر باشند.
ببخشید کجای سری ندای وظیفه نشون داد که شما بعد از جنگ وقتی بر می گردید هیچ کاری نیست برای انجام دادن چون جوانیتون رو بجای یاد گیری یک حرفه صرف جنگ کردن با دشمن شدید؟کجاش نشون داد که ممکن دچار قطع عضو بشید و تا اخر عمر دچار کاهش اعتماد به نفس بشید؟کجاش نشون داد که هم رزماتون دل و رود هاش جلوی چشمای شما میریزه بیرون و این صحنه تا اخر باعث میشه یک شب خواب خوش نبینید و ترس و دیوانگی چجوری به تصویر کشیده؟غیر از این که شما بیشتر تشویق می شوید که برید بجنگید؟غیر از این که همه چیز رو بصورت یک خاطره خوب تعرف میکنه.شاید دیدگاه من با شما فرق می کنه

با تمامی این حرف ها خودم تا اخر عمرم بازی می کنم حتی بازی ها زیبا رو از فیلمم بیشتر دوست دارم

دوست گرامی، من ناراحت نشدم.بلکه واقعاً خوشحال شدم که یه بحث خوب راجع بازی و صنعت بازی سازی کردیم.
فقط یه نکته میگم و تموم میکنم، چون بحث ما خارج از تاپیک هستش و شاید بچه ها موافق این بحث تو تاپیک نباشن.
در مورد اینکه شما فرمودید "راجر ایبرت گفت که بازیهای ویدئویی هرگز نمی توانند یک هنر باشند" باید بگم:
حرف شما متین، ولی در گذشته افلاطون معتقد بود که نقاشی یک هنر نیست، چون تقلیدی از واقعیت هستش و تقلید از یک واقعیت کار بیهوده ایه.
ولی همه ما امروز به این مسئله پی بردیم و نقاشی رو بی چون و چرا جزء هنر می دونیم.

باز هم متشکرم از مطالبتون و موفق باشید.

Dav0od
25-03-2011, 19:07
چیزی که مشخصه هیچ وقت از بازی کردن دست نمی کشم ولی می دونم که با گذر زمان جذابیت بازی ها برام کمتر میشه و هر بازی رو انجام نمی دم !
الان که 24 سالمه مثل 3 الی 4 سال پیش حس و حال بازی کردن رو ندارم ولی بهرحال یکی از تفریحات روزانه ام بحساب میاد ! :20:

iraaaaan
07-04-2011, 01:09
دوران کودکی من و درست زمانی که درک کمی از دور و برم پیدا کردم مقارن شد با پیدایش کلوپ های بازی و دستگاه آتاری و بعدش میکرو و ... تا الان که رسیدیم به پی سی .
یادمه اولین باری که یه دستگاه اجاره کردیم آوردیم خونه تا صبح بیدار بودم و بازی می کردم !
وسطای شب داداشم بلند می شد و با تعجب نگاه به من میکرد . البته منم تو ذهنم برام عجیب بود که چرا همچین دستگاه جالبی برای دور و بریام خیلی عادی میاد ، انگار که مثلا یه توپ برداری ساعت 3 شب فوتبال بازی کنی !
اون موقع ها با خودم می گفتم اصلا از این سرگرمی سیر نمیشم .
.البته الان بیشتر دنبال بازی های با گرافیک بالا هستم چون خیلی دوست دارم بازی به واقعیت شبیه باشه.
ولی فکر کنم این ربطی به سن نداشته باشه و تو ذات آدمه . بعضی ها همیشه دنبال چیزای جدید هستن و از زندگی عادی خوششون نمیاد .
آدم تو دنیای مجازی چیزایی بدست میاره که تو واقعیت نمیتونه اونا رو تجربه کنه . مخصوصا با پیشرفت های هرروزه که تو این صنعت شاهدیم .
فکر کنم روزی برسه که ابعاد بازی ها اونقدر به واقعیت نزدیک بشه که آخرش شک کنیم که خود این دنیا هم شاید یه بازی کامپیوتریه ( البته با سیتمی بی نهایت قدرتمند!!)
چه تخیلاتی داریم ها!!

syamak790
07-04-2011, 10:11
ای بابا
28 سال ناقابل
1 سال عروسی کردیم :20:
1 ماهم میشه که یه PS3 اسلیم آوردیم شده هوو زنم :31: اسمشم زدم تو شناسنامه

amir h1999
08-04-2011, 10:37
ان قدر ادامه می دیم که جونمون بالا بیاد!!!

AMIR.KIK
13-04-2011, 10:34
تا جایی که بتونمیم بازی میکنیم

A.M.D.D.E.V.I.L
18-04-2011, 17:15
تاوقتی که خودمو نشناخته بودم بازی میکردم :46:

iforwardit
18-04-2011, 17:21
من كه فكر كنم تا وقتي بميرم در حال بازي كردن باشم :27:

saeed_136915
18-04-2011, 17:35
من اگه اون دنیا جهنم نرم ،توی بهشت هم بازی میکنم!!!!!!! شما هم بیاین آنلاین بزنیم :31:

Microsoft Windows
23-05-2011, 23:51
زه گهواره تا گور بازی بکن

H 2 H
24-05-2011, 05:08
فکر کنم تا آخره عمر !!

Mool Tee
28-06-2011, 00:55
من تا موقعی که بتونم بازی می کنم حتی در حال مردن

amir h1999
03-07-2011, 20:00
دربهشت
درجهنم
تا اخر عمر

amaranth_silent
12-07-2011, 22:29
تا خون در رگ ماست گیم پلی همیشه یاور ماست.......

HEGMATANEH
17-07-2011, 00:46
بدون بازی هیچم.
موقع کنکور بیشتر بازی میکردم تا درس، آخرشم دانشگاه آزادی شدم ولی همچنان بازی میکنم

Malware
17-07-2011, 09:29
تا اخر عمرم بازی میکنم خدا کنه تو بهشت و جهنم کامپیوترم داشته باشم تا بتونم اونجا هم بازی کنم

Fate2646
17-07-2011, 10:20
فک کنم تا 67 سالگی

ess_1362
17-07-2011, 11:40
راستش خودم هم یکی از علاقه مندان سر سخت بازی های PC هستم
ولی شاید این مورد کمی به مشکلات روانی ما ایرانی ها برگرده
مثلا بدلیل اینکه در واقعیت نمی تونیم(نمی گذارند) به دنبال چیزی که می خواهیم بریم باید بریم سراغ گیم و اون مورد را در گیم دنبال کنیم
به هر حال این نظر من هست شاید درست ساید هم کاملا غلط

Gamemaster
17-07-2011, 14:05
تا هروقت بازی باشه ما هم هستیم

MohammadT15
17-07-2011, 15:07
خوب آخه این سوال رو آدم الان نمیتونه جواب بده برا آیندش که فکر کردن ما مهم نیست مهم اینه که واقعا میتونیم یا نه؟:31:
من خودم از 6 سالگی بازی میکردم پلی 1 تا الان که 17 سالمه و پلی 3 بازی میکنم به خودم میگم با بچم هم میشینم Pes 2022 میزنم ولی آیا واقعا مشکلات زندگی میذاره من بشینم با بچم پلی استیشن بازی کنم؟اینو باید اون موقع دید:20:

3taxxx
17-07-2011, 15:13
سلام
تا چند سالگی بازی میکنیم؟ کدوم بازی : بازی زندگی یا بازی کامپیوتری؟
الانم داریم بازی میکنیم و کارکتر بازی خود ما هستیم و اونم به هر سبکی
از نظر خیلی ها بازی کردن کار مسخره ای هست .ولی فکر نکنم چیزی که داره از هالیود جلو میزنه مسخره باشه.
توی بهشت(که ایشا...) همه بریم دیگه کنسول پی سی نمیخوایم که کل محیط رو میکنیم بازی اونم همه بعدی.تازه اونجا مردن بی معنی هست.مثل بازیها اگه مردی میری سیو اخری.فکر کن مثلا تو خودت سم فیشری یا...!!!

mmf66
12-10-2011, 12:30
من از 5 سالگی اتاری بازی میکردم الان 24 سالمه اگه پول و چشم و دست و روزگار یاری کنه تا اخر عمر

cyrus6074
12-10-2011, 13:05
منم مثل شما فکر می کردم تا پیر بشم بازی کنم. عشق بازی بودم و از پای سیستم بلند نمیشدم. اما الان که زن و یک بچه دارم حتی فرصت فکر کردن به بازی رو ندارم. چه برسه به اینکه بخوام بازی کنم. البته هنوزم اگه جایی یه کنسول گیرم بیاد دوست دارم بشینم پاش. ولی افسوس که مشکلات زندگی حوصله برای آدم نمیزاره

milad_heartsick
17-10-2011, 22:19
من از 5 سالگی بازی میکنم الانم که 26 سالمه گیم بازی میکنم تا وقتی ام که کار و زندگی اجازه بده همچنان گیمر می مونم

saeed_2007r
09-12-2011, 11:36
من یه ساعت قبل کنکورم داشتم nfs shift1رو بازی میکردم...
خیال ندارم بازی رو ترک کنم هیچ وقت........

SuperSt@r
09-12-2011, 16:10
منم فك كنم حالاحالاها عاشق بازي كردن باشم حداقل تا زماني كه هنوز سر كار نباشم

mjorh
09-12-2011, 16:12
NEVER.....
هیچ وقت ! تا سالی ک عمرم باقیه!:31:

soubasa
14-01-2012, 03:28
تا بزرگیم بشینم با بچه هام بازی کنم ازشون ببرم هی بهشون بخندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه ازم بردن بزنمشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FerineFast
14-01-2012, 04:01
برای ما که فعلا پایسته بوده فقط از شکلی به شکل دیگه عوض شده
وضع ما با حتی 20 سال گذشته یک دنیا فرق داره ،الان بازی جزئی از زندگی اکثر هم نسلای من و نسلای قبل و بعد از من شده
اینکه بازی(کامپیوتری) چقدر دنیا رو تغییر میده باید توی 20-30 سال دیگه دید.
به نظر من لفظ بازی ذهن آدم رو میبره سمت بازی های کودکی و نوجوانی (استپ هوایی :دی) ولی بازی های کامپیوتری یه چیز دیگه هستن طوری که اونها رو از یه سنی به بعد دیگه همه کنار میزارن چون کودکانه است ولی اینو نه نمونش خیلی از کارمند ها (حتی سن بالا)(به خصوص دولتی) وقتی رئیس نیست مشغول بازی پای دستگاه هستن(از minesweeper گرفته تا به انواع Spider و ...)
اگر مشغله زندگی مانع نشه تا وقتی کمر بمونه ما هم هستیم.
همین الانش برای کمک به تعویق انداختن الزایمر از بازی هایی به سبک SIMS استفاده می کنند.
شایدم یه روزی معلوم شه زندگیامون بازی ای بیش نبوده

ولی شاید این مورد کمی به مشکلات روانی ما ایرانی ها برگرده
مثلا بدلیل اینکه در واقعیت نمی تونیم(نمی گذارند) به دنبال چیزی که می خواهیم بریم باید بریم سراغ گیم و اون مورد را در گیم دنبال کنیم
فعلا که این شامل فقط ایرانی ها نمی شه! شما از Street Racing گرفته تا انواع جنایت و کار های خطرناک رو هیچ جا نمی تونی انجام بدی ناچاری بیای توی دنیای مجازی

Big-Boss
14-01-2012, 10:21
من همچنان بازی میکنم ولی دیگه مثل دوره مدرسه و دانشگاه نیست،که هر بازی از هر سبکی میومد رو بازی میکردم!
الان بازی ها و ساعت بازی کردن محدود شده،بیشتر بازیهای ورزشی FIFA و NBA 2K و عنوان های شوتر مشهور مثل COD.

unknown47
14-01-2012, 11:23
درود.
من که فکر کنم زن و بچه هم مه گیرم بیاد دست از بازی کردن بر نمیدارم!
ولی خب هرچه سن آدم بالاتر میره انگیزه ی اون واسه بازی کردن کمتر میشه(یا بازی هاش رو محدود میکنه یا زمان بازی کردنشو)
خود منم حسی رو که وقتی بچه بودم با بازی مثلا مافیا بهم دست میداد الان کمتر بازی بهم دست میده.......

abbasnajafzade
05-02-2012, 19:55
من که حدود 20 سالی هست بازی میکنم الانم با دختر 4 سالم بازی میکنم هنوز هم میخوام کنسولهای جدید رو تجربه کنم فکر کنم بازی رو تا آخر عمر ادامه بدم اما تکنولوژی بازیها داره به کندی پیشرفت میکنه wii تجربه جدیدیه باید بازیها از حالت گیم پد خارج بشم و با حرکات انسانی کنترل بشن اینجوری مشکل کم تحرکی هم حل میشه:31:

amirpers
05-02-2012, 22:34
واقعا بازی یه چیزی که انسان رو به دنیای دیگه ای می بره و آدم ازش سیر نمیشه.
من که الان تو 30 سالگی این حس رو دارم و نمی دونم تا کی می خوام ادامه بدم و بعدش موس رو آویزون کنم.

mInI_ClockEr
05-02-2012, 22:38
منم حدود 12-13 سالی هست دارم بازی میکنم الان هم 26 سالمه ولی فکر کنم تا 35 سالگی بیشتر نشه

اوچیها
06-02-2012, 18:52
تا آخر عمرم

mehdiOZ
07-02-2012, 21:07
تا ابد.........

daren
13-02-2012, 12:21
تا وقتی که دستام جون زدن دکمه ها رو داشته باشه!!!:31:

grendier
27-04-2012, 21:53
من از 5 سالگی دارم بازی می کنم ولی یه چند وقتیه که گیر یه پی سی هندلی افتادم و علاقم به بازی کم شده ولی اگه پی سی رو عوضش کنم میرم تو خط بازی.تا لحظی مرگ بازی می کنم.:20:

meysam_s2015
28-11-2023, 12:31
سلام . بعد از چند سال این پست رو دوباره دیدم . خواستم بگم من تا 30 سالگی بازی کردم و به شدت علاقه داشتم . ولی بعد از اینکه کارت گرافیکم دیگه بازیهای جدید رو جواب نمیداد فروختمش. و الان تو سن 34 سالگی تصمیم گرفتم یه کارت جدید بخرم . ولی دیگه اون حس قبلی رو ندارم . انگار علاقه به بازی کم شده . هرچقدر گیم پلی بازیها رو تو یوتوب میبینم منو زیاد به وجد نمیاره و زود صفححه رو میبندم . اون زمان که حس داشتیم پول نداشتیم . الان که پول یه کارت خوب رو دارم ولی دیگه حسی ندارم . زندگی همینقدر غم انگیزه . گذر زمان تو علایق تاثیر داره . کاش میشد هنوزم مثل 20 سالگی علاقه به بازی داشتم .

shabnam1986
28-11-2023, 19:42
سلام شاید واسه تون عجیب باشه اما ی گیمر حرفه ای هستم و متولد 64 :دی
از بازی لذت میبرم
معتقدم بازی های آندروید و پی سی جنسیت نداره

keylogger
28-11-2023, 20:27
هی روزگار ... از ایمیل دیدم هنوز انجمن فعاله ! ۱۲ سال گذشته فکر کنم اون موقع تیم اول ایران بودیم تو COD4 ... الان داریم ۳۴ سالگی رو رد میکنیم ... البته گیم هنوز میزنم تو گوشی wild rift میزنیم حرفه ای نفر ۱۴۰ جهان ولی خوب اینا کجا گیم نت و آنلاین کجا ... به نظرم تنها خوشی مجاز تو ایران همین گیمینگ هست که میتونی خودتو خالی کنی اونجا