ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید mp5

amd80
01-10-2009, 16:34
سلام
میخواستم یک MP5 پلیر بگیرم و برام زمان نگهداری شارژش، کیفیت و اندازه مانیتورش مهمه
چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش چقدره؟

osmaan
02-10-2009, 15:21
سلام
میخواستم یک MP5 پلیر بگیرم و برام زمان نگهداری شارژش، کیفیت و اندازه مانیتورش مهمه
قیمتش چقدره؟

سلام
دوست عزیز میشه برام mp5 رو تشریح کنید؟
احتمالا منظور شما پلیری هست که میتونه فایل تصویری پخش کنه که در اصطلاح عامه بهش میکن mp4 ولی اصلا mp5 نداریم

prowler88
02-10-2009, 16:27
سلام
قیمتش چقدره؟
MP4 هم حتی اشتباهه. این MP5 که شما میگین اسم یه اسلحه هست که خشاب 30 تایی داره.

seymour
02-10-2009, 17:46
سلام
قیمتش چقدره؟
شما چقدر می خوای هزینه کنی برای یه پلیر خوب ؟ ... با توجه به اینکه به "اندازه مونیتور" هم اشاره کردی ، پس تمایل داری ویدئو هم پخش کنه ؟ ...

creative zen رو چک کن ... (100 تومن) ... اگه کمتر می خوای هزینه کنی zen v plus رو چک کن (با صفحه کوچکتر)...

free_touch
02-10-2009, 18:00
امان از دست این چینی ها :31:
یک دستگاه دادن بیرون به نام mp5 player .که معلوم نیست وقتی فرمت mp5 نداریم چی می خواد پخش کنه.
در کل هزینه چقدر می کنید؟
بدون توجه به قیمت و به ترتیب خوب بودن :
ipod touch 2g
ipod nano
sony walkman
creative zen
البتا اینا هرکدوم مدل هاو ظرفیت های مختلفی داره.

seymour
03-10-2009, 16:33
امان از دست این چینی ها :31:
یک دستگاه دادن بیرون به نام mp5 player .که معلوم نیست وقتی فرمت mp5 نداریم چی می خواد پخش کنه.
اینکه چیزی نیست MP6 و 8 و 9 هم داریم تازه ! ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مثلا ..

مثل قدیمها، یادمه کوچکتر بودم (دبستان - اوایل دهه 70) روی لباس و کیف و کفش می نوشتن مثلا "1999" ، من همیشه به خودم میگفتم "خدایا الان که مثلا سال 1992 هستش ... چرا اینجا نوشته 1999؟" ... خلاصه این آینده نگری(!) چینی ها هنوز هم که هنوزه ادامه داره، منتها در سطوح بالاتر تکنولوژی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahid_2009
03-10-2009, 17:20
به نظر منZune HD خوبه ولی فکر نکنم هنوز توی ایران اومده باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]