ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» اخــــبار مرتبـــط با کنکــــور سراسری 1389

صفحه ها : 1 [2]

Parnyan
06-08-2010, 13:25
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو دفترچه نگاه کرده باشی، حدودا 80 تا 100 تومن بیشتر نیست. من که اینطوری دیدم
دوباره نگاه کن

والا من رفتم مشاوره بهم گفت زیاد نیست حدودا ۴۰۰ تومنه
!؟!؟!؟؟!؟!؟

دیروزم از یکی دیگه که انتخاب رشته میکنه پزسیدم گفته آره همین ۴۰۰ تومنه ولی تو دفتر چه نوشته ۹۰ تومن من آخر نفهمیدم !:41::41::41::41::41::41::41:(اینا چیییی میگن :19:)

doost4
06-08-2010, 14:10
والا من رفتم مشاوره بهم گفت زیاد نیست حدودا ۴۰۰ تومنه
!؟!؟!؟؟!؟!؟

دیروزم از یکی دیگه که انتخاب رشته میکنه پزسیدم گفته آره همین ۴۰۰ تومنه ولی تو دفتر چه نوشته ۹۰ تومن من آخر نفهمیدم !:41::41::41::41::41::41::41:(اینا چیییی میگن :19:)

90 تومن شهریه ثابتشه . با متغیر میشه همون حدود 300

z.e.mec
06-08-2010, 18:23
دوستان کسی آشنایی تو دانشگاه صنعتی شاهرود نداره؟؟؟؟:19:
اگه کسی رو می شناسین لطفا واسم بپرسین مهندسی مکانیکش تا چند می گیره؟ سنجش و گزینه 2 با 19000 منطقه 1 واسم مکانیک شاهرود رو نمی زنن در حالی که تو علاقه مندی هامم بود!!!

AB
06-08-2010, 19:39
دوستان ببخشین اگه قبلا پرسیده شده.مهلت انتخاب رشته مجازی تا کی هست؟

AmiIin
06-08-2010, 19:58
ار 16 شروع میشه تا 18 ..... .

AB
06-08-2010, 20:42
ار 16 شروع میشه تا 18 ..... .

منظورم مجازی بود نه حقیقی.:20:

امروز رفتم رمزشو گرفتم.میخاستم بدونم مجازی امشب مهلت آخرشه یا تا 18 ام هست؟

Parnyan
06-08-2010, 20:54
سلام !

کسی میدونه فرق شبانه با روزانه به جز شهریه - چیه ؟!

یعنی کلاسا و استاداشونم همه فرق میکنه !

timsar jackson
06-08-2010, 20:57
مسی میدونه فرق شبانه با روزانه به جز شهریه - چیه ؟!

یعنی کلاسا و استاداشونم همه فرق میکنه !

فکر کنم فرقش همون شهریشه...بعد فکر کنم به شبانه ها خوابگاه هم نمیدن یا سخت میدن...

ولی از نظر تحصیلی و استاد و مدرک و اینا فک کنم فرقی ندارن

Parnyan
06-08-2010, 21:00
فکر کنم فرقش همون شهریشه...بعد فکر کنم به شبانه ها خوابگاه هم نمیدن یا سخت میدن...

ولی از نظر تحصیلی و استاد و مدرک و اینا فک کنم فرقی ندارن

به نظرتون شبانه نزدیک خودمون بهتره یا روزانه دور (۸ساعت )

استاداشون نمیدونین فرق داره یا نه مدرکشو میدونم ! فرق نداره !

تورو خدا کمک کنین

nafas
06-08-2010, 23:20
استادش یکی هست

اصلا تو کلاس روزانه ها هم میشینین

فقی اینطوری نداره

shabeashegha
07-08-2010, 07:54
به نظرتون شبانه نزدیک خودمون بهتره یا روزانه دور (۸ساعت )

تورو خدا کمک کنین
اگه من باشم میگم شبانه نزدیک. تایم کلاساشون اغلب صبح یا نهایتا عصره/اساتید همون اساتید روزانه هستن/خوابگاه یا نمیدن یا اگه بدن اولویت با خانوماست/الزامی ندارن که وام بدن/ولی مدرکش همون مدرک روزانه است. گزینه 2 میگفت کم هزینه ترین دوره دانشگاهیه:31:

AmiIin
07-08-2010, 13:13
اگه من باشم میگم شبانه نزدیک. تایم کلاساشون اغلب صبح یا نهایتا عصره/اساتید همون اساتید روزانه هستن/خوابگاه یا نمیدن یا اگه بدن اولویت با خانوماست/الزامی ندارن که وام بدن/ولی مدرکش همون مدرک روزانه است. گزینه 2 میگفت کم هزینه ترین دوره دانشگاهیه:31:

کم هزینه ترین که مشخصا دولتیه . اینطور نیست ؟!

z.e.mec
07-08-2010, 14:12
دوستان کسی آشنایی تو دانشگاه صنعتی شاهرود نداره؟؟؟؟:19:
اگه کسی رو می شناسین لطفا واسم بپرسین مهندسی مکانیکش تا چند می گیره؟ سنجش و گزینه 2 با 19000 منطقه 1 واسم مکانیک شاهرود رو نمی زنن در حالی که تو علاقه مندی هامم بود!!!
لطفا کمک کنین مهلت انتخاب رشته شروع شده

mehdi_7070
07-08-2010, 16:49
لطفا کمک کنین مهلت انتخاب رشته شروع شده

یادگار ماندگار را از اینجا دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میانه رتبه روزانه در منطقه 1 را حدود 6000 گفته.

shabeashegha
07-08-2010, 17:26
کم هزینه ترین که مشخصا دولتیه . اینطور نیست ؟!

حق با شماستولی مقایسه بین دوره هایی بود که هزینه دریافت میشد مثل غیر انتفاعی و علمی کاربردی و ....

fardinstar
07-08-2010, 21:01
shabeashega خان تو انتخاب رشته مجازي براي شما از رشته هاي پزشكي ، دندان پزشكي ، داروسازي چيزي پيشنهاد كرده بودن ؟

shabeashegha
07-08-2010, 22:48
shabeashega خان تو انتخاب رشته مجازي براي شما از رشته هاي پزشكي ، دندان پزشكي ، داروسازي چيزي پيشنهاد كرده بودن ؟
سینا هستم. نه اصلا. اولش کپ کردم ولی زنگ زدم یکی از دوستام رتبش 316 شده بود گفتم ماجرا اینه . حتی دامپزشکیم نداشت. گفت مال خودشم عجیب غریب انتخاب رشته کرده. میگفت توی انتخاب رشتش فقط پزشکی سمنان رو زده بود!!! در صورتی که با این رتبه هم دندون هم پزشکی بهشتی و تهران رو میاره. شما چطور؟انتخاب رشته مجازی داشتی؟چیارو برات زده؟شما هم همین مشکل رو داشتی؟

farabanafsh
08-08-2010, 07:13
بچه ها من توی پذیرفته شدگان رشته های دارای شرایط خاص قبول شدم برام یه کدی نوشته:22 ولی نمیدونم کد چه رشته ایه..... تو دفترچه علوم انسانی یه همچین کدی نوشته نشده بود ترخدا کمکم کنین بچه ها:sad::sad::exclamati:exclamati

fardinstar
08-08-2010, 15:38
سینا هستم. نه اصلا. اولش کپ کردم ولی زنگ زدم یکی از دوستام رتبش 316 شده بود گفتم ماجرا اینه . حتی دامپزشکیم نداشت. گفت مال خودشم عجیب غریب انتخاب رشته کرده. میگفت توی انتخاب رشتش فقط پزشکی سمنان رو زده بود!!! در صورتی که با این رتبه هم دندون هم پزشکی بهشتی و تهران رو میاره. شما چطور؟انتخاب رشته مجازی داشتی؟چیارو برات زده؟شما هم همین مشکل رو داشتی؟
نه براي منم از بين اون 3 رشته هيچ كدومشو نزدن. حالا اين به كنار نكته جالب تر اينه كه تو گروه زبان هاي خارجي برام فقط شبانه زده !! فعلا تنها اميدم به دانشگاه آزاده ، شما چي ؟ هنوز به سراسري اميدواري ؟

france
08-08-2010, 19:43
محدودیتی در انتخاب شعب بین‌الملل برای کنکوریها وجود ندارد

مدیرکل اعتباربخشی و ارزشیابی وزارت بهداشت تاکید کرد: محدودیتی در انتخاب رشته کنکور سراسری وجود ندارد و موضوع لزوم انتخاب شعب بین الملل دانشگاهها از انتخاب دهم به بعد صحت ندارد.

دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان کنکور سراسری که مجاز به انتخاب رشته هستند می توانند با توجه به علاقمندی، رتبه کسب شده، رشته و دانشگاه مورد علاقه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

وی اضافه کرد: داوطلبانی با وزارت بهداشت تماس گرفته اند و اعلام کرده اند برخی از موسساتی که در امر انتخاب رشته فعالیت می کنند به داوطلبان اعلام کرده اند که باید رشته های مورد نظر خود در شعب بین الملل دانشگاهها و از جمله دانشگاههای علوم پزشکی را از اولویت دهم به بعد انتخاب کنند در حالیکه این موضوع صحت ندارد.

ضیایی یادآور شد: در انتخاب رشته محدودیتی وجود ندارد و اولویت بندی تنها بر اساس رتبه و علاقه داوطلب اهمیت دارد.

مدیرکل اعتباربخشی و ارزشیابی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر 12 دانشگاه علوم پزشکی کشور دارای واحد بین المللی هستند که رشته های مختلفی در این واحدها وجود دارد و اقدام موسسات انتخاب رشته برای ترغیب داوطلبان برای انتخاب رشته با اعلام موارد غیرصحیح به نوعی هدایت غلط داوطلبان است.

وی اظهار داشت: شرایط واحدهای بین المللی دانشگاههای علوم پزشکی در دفترچه کنکور سراسری اعلام شده و داوطلبان می توانند با اطلاعات کامل نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

به گزارش مهر، مجازین به انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1389 فرصت دارند که در روزهای 16 تا 18 مردادماه جاری نسبت به انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کنند. مجازین به انتخاب رشته می توانند از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نسبت به انتخاب 100 کد رشته محل اقدام کنند.

وارد کردن شماره پرونده، کد رهگیری و شماره شناسنامه خود به همراه کد امنیتی و یا وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام در آزمون برای انجام انتخاب رشته اینترنتی لازم است.

داوطلبان باید در فرایند انتخاب رشته به پیامهای خطای احتمالی که داده می شود توجه کرده و نسبت به رفع آن اقدام کنند. همچنین به عناوین رشته و دانشگاه که بر اساس کد رشته های انتخابی داوطلب نمایش داده می شود، توجه کرده و آنها را دقیقاً با رشته های انتخابی تطبیق دهند.

shabeashegha
08-08-2010, 23:08
نه براي منم از بين اون 3 رشته هيچ كدومشو نزدن. حالا اين به كنار نكته جالب تر اينه كه تو گروه زبان هاي خارجي برام فقط شبانه زده !! فعلا تنها اميدم به دانشگاه آزاده ، شما چي ؟ هنوز به سراسري اميدواري ؟
نگران نباشید.من از 3نفر غیر از شما هم پرسیدم همگی مشکل شما (والبته من) رو دارن. برای من با رتبه 2135 بهترین رشته رو دامپزشکی شبانه زابل زده و از رشته های پیراپزشکی هیچ رشته ای نزده. بقیه رشته ها همه از غیر انتفاعی و پیام نور بود:19:جالبترین حالتش مال دوستم بود که رتبش 300 شده بود موقع انتخاب رشته بهترین رشته ای که معرفی کرده بود فقط پزشکی سمنان بود. من بنظرم سازمان سنجش میخواد بگه که اگه از توی این رشته ها انتخاب کنید 100 در صد قبول میشید واسه همین خیلی رشته ها رو کف میگیره.
من قلم چی و گزینه 2 انتخاب رشته کردم دارو و پزشکی شهرستان و رشته های پیراپزشکی تهران رو واسم زده

shifter
09-08-2010, 04:35
بالاخره امروز اخرين فرصت وارد كردن انتخاب رشته هست يا فردا؟؟
اخبار كه چيزي نگفته و تو سايتش هم خبري نيست!!

mohsen_blid
09-08-2010, 08:39
بالاخره امروز اخرين فرصت وارد كردن انتخاب رشته هست يا فردا؟؟
اخبار كه چيزي نگفته و تو سايتش هم خبري نيست!!
تو خود سایت برای انتخاب رشته زده تا پایان روز 19 /5

من یه سوال دارم چرا جواب اعتراض ها رو نمیدن
فردا روز اخر هست و هنوز جوابی نگرفتم

iman0007
09-08-2010, 11:59
تو خود سایت برای انتخاب رشته زده تا پایان روز 19 /5

من یه سوال دارم چرا جواب اعتراض ها رو نمیدن
فردا روز اخر هست و هنوز جوابی نگرفتم

منم اعتراض زدم و همین وضعیت رو دارم...
پسر عمه ام میگه پارسال اعتراض زده...همین الان هم که وارد سایت سنجش میشه و نمایش درخواست های ارسالی رو میزنه،براش مینویسه درخواست شما در حاله پیگیری می باشد.مرگ بر سنجش:2:

mohsen_blid
09-08-2010, 12:09
تلفن هم که میزنیم جواب نمیدن
واقعا مردشور این سنجش رو ببرن

من منتظر میمونم تا امشب جواب نیاد انتخاب رشته ام رو میکنم

france
09-08-2010, 20:11
پرطرفدارترین رشته‌های کنکور/ نحوه پذیرش در رشته‌های پرطرفدار

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام لیست رشته های پرطرفدار کنکور در رشته های علوم پزشکی، علوم ریاضی و علوم انسانی در سالهای اخیر گفت: نحوه پذیرش دانشجو در این رشته ها به صورت 60 درصد بومی و 40 درصد آزاد خواهد بود.

محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پرطرفدارترین رشته های کنکور طی سالهای اخیر در گروه آزمایشی ریاضی و فنی شامل رشته های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی معماری و مهندسی صنایع می شود.

وی اظهار داشت: در گروه آزمایشی علوم تجربی نیز شامل پزشکی، دندانپزشکی و دامپزشکی و در گروه آزمایشی علوم انسانی شامل حقوق، روانشناسی و حسابداری می شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه این رشته ها هر سال پرطرفدارترین رشته های کنکور هستند، گفت: در این رشته ها پذیرش پس از کسر سهمیه 40 درصد رزمندگان به صورت 60 درصد بومی و40 درصد آزاد صورت می ‌گیرد.
وی افزود: در صورت عدم تکمیل ظرفیت اختصاصی به سهمیه رزمندگان، باقیمانده ظرفیت به صورت 50 درصد بومی و50 درصد آزاد به داوطلبان اختصاص می یابد.

سرورالدین گفت: این در حالی است که در سایر رشته‌های کنکور تخصیص ظرفیت پس از کسر سهمیه 40 درصد رزمندگان به صورت 80 درصد بومی و20 درصد آزاد انجام می ‌شود و در صورتی که ظرفیت اختصاصی به سهمیه رزمندگان تکمیل نشود، باقیمانده ظرفیت به داوطلبان بومی اختصاص می یابد.

۱۳۸۹/۰۵/۱۸

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

کارنامه نهایی کنکور نیمه دوم مهرماه منتشر می شود

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارنامه نهایی آزمون سراسری نیمه دوم مهرماه 1389 منتشر می شود.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری نیز دهه اول مهرماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار می گیرد.

معاون اجرایی سازمان سنجش گفت: در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، تکمیل ظرفیت برای برخی از رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1389 نیمه دوم مهرماه اعلام می شود.

۱۳۸۹/۰۵/۱۸

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

جزئیات ظرفیت رشته‌های پزشکی در کنکور/ پذیرش 3 هزار و 500 نفر در پزشکی

وزارت بهداشت ظرفیتهای گروه پزشکی در کنکور سراسری سال 89 را اعلام کرد که بر اساس آن سه رشته دکتری حرفه ای پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی در مجموع 5/14 درصد رشد داشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، ظرفیت رشته پزشکی 7/16 درصد، رشته دندانپزشکی 12 درصد و رشته داروسازی 5/5 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

ظرفیت پذیرش واقعی در مورد رشته پزشکی که به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است 7/16 درصد است که این میزان در 10 سال گذشته بالاترین میزان افزایش در ظرفیت پزشکی بوده است. بر این اساس 3 هزار و 507 نفر در رشته پزشکی در کنکور 89 پذیرش می شوند.

همچنین 436 نفر ظرفیت برای پذیرش رشته پزشکی در واحدهای بین الملل در نظر گرفته شده است که افرادی که مجاز به انتخاب رشته هستند نیز امکان انتخاب آن رشته ها را دارند.

ظرفیت رشته ها در گروه علوم تجربی در کنکور 89 در مجموع دوره های روزانه، استانهای محروم، مراکز تربیت معلم، شبانه، نیمه حضوری، پیام نور، موسسات غیرانتفاعی، مجازی و بین الملل 116 هزار و 112 نفر است که 34 هزار نفر در دوره های روزانه، 6 هزار و 119 نفر در دوره شبانه و 995 نفر در واحدهای بین الملل پذیرفته می شوند.

۱۳۸۹/۰۵/۱۸

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

مهلت انتخاب رشته كنكور تا فردا تمديد شد

مهلت انتخاب رشته كنكور سراسري تا روز سه شنبه 19 مرداد ماه تمديد شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، انتخاب رشته مجازين آزمون سراسري سال 89 تا فردا سه شنبه از طريق پايگاه الكترونيكي سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه دارد.

براين اساس دفترچه راهنماي انتخاب رشته تحصيلي تا فردا در باجه مركزي پست شهرستان‌ها و در شهرستان‌هاي بزرگ در مناطق پستي شهرستانهاي ذيربط توزيع مي‌شود و آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته تحصلي شده‌اند در صورت تمايل به دريافت دفترچه مي‌توانند با مراجعه به مراكز پستي با پرداخت شش هزار ريال در مهلت مذكور به عنوان كارمزد توزيع دفترچه راهنماي انتخاب رشته به شركت پست نسبت به دريافت آن اقدام كنند.

داوطلب پس از انتخاب رشته نهايي يك رسيد 15 حرفي دريافت مي‌كنند كه اين رسيد پس از انجام كامل مراحل و ارسال اطلاعات در يك صفحه مجزا ارائه مي‌شود و تا زماني كه اين رسيد به داوطلب ارائه نشده،‌ انتخاب رشته پايان نيافته است.

به گزارس ايسنا، مجازين بايد توجه داشته باشند كه فقط امكان انجام يك‌بار انتخاب رشته را دارند و در صورت انتخاب رشته و دريافت رسيد 15 حرفي به هيچ عنوان اجازه تصحيح و يا انتخاب رشته مجدد وجود ندارد، بلكه فقط مي‌توانند يك يا چند رشته را حذف كنند.

گفتني است، از ميان يك ميليون و 300 هزار داوطلب كنكور سراسري امسال، 984 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده‌اند.

1389/05/18

panizir
09-08-2010, 20:12
بالاخره صنايع 60-40 هست يا آزاد؟

france
09-08-2010, 20:13
روش‌هاي گزينش دانشجو در كنكوراعلام شد:
تغييررشته براي پذيرفته‌ شدگان سهميه مناطق محروم ممنوع است
انتقال دانشجويان نيمه حضوري به پيام نور امكان پذير است

معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به نحوه گزينش دانشجو و ممنوعيت‌هاي دوره‌هاي مختلف تحصيلي دركنكور سراسري 89، از اعلام نتايج نهايي رشته‌هاي نيمه متمركز در اواخر دي ماه و يا اوايل بهمن ماه خبر داد.

دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به نحوه گزينش داوطلب در دوره نيمه متمركز، گفت: براي رشته‌هايي كه نياز به اقدامات ديگري نظير مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي جداگانه دارد، بعد از اعلام نتايج نهايي رشته‌هاي متمركز و از بين آن دسته از داوطلباني كه كد اينگونه رشته‌ها را انتخاب كرده و در اولويت انتخابي قبل از اين كدها در رشته متمركز پذيرفته نشده‌اند، به صورت چند برابر ظرفيت گزينش صورت مي‌گيرد.

وي افزود: آن دسته از داوطلباني كه در كد رشته متمركز انتخابي، قبل از كد رشته‌هاي نيمه متمركز پذيرفته شوند، در رديف واجدين شرايط رشته‌هاي نيمه متمركز به منظور استخراج فهرست معرفي شدگان رشته يا رشته‌هاي نيمه تمركز قرار نمي‌گيرند.

معاون سازمان سنجش آموزش كشور ادامه داد: در صورتي كه داوطلب معرفي شده براي رشته يا رشته‌هاي نيمه متمركز، جهت طي مراحل گزينش اقدام كند و در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته‌هاي مذكور پذيرفته شود و قبولي وي جزو پذيرفته شدگان نهايي رشته نيمه متمركز اعلام شود، قبولي قبلي اين داوطلب در رشته متمركز «كان لم يكن» تلقي مي‌شود و با او همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.

توكلي از اعلام نتايج نهايي رشته‌هاي نيمه متمركز در اواخر دي ماه و يا اوايل بهمن ماه خبر داد و افزود: پذيرش دانشجو و دوره تحصيل براي رشته‌هاي تحصيلي نيمه متمركز از بهمن ماه آغاز مي‌شود.

وي با تاكيد بر اينكه داوطلبان علاقه مند به ادامه تحصيل در اينگونه رشته‌ها بايد كد رشته‌هاي نيمه متمركز را در اولويت‌هاي اوليه فرم انتخاب رشته درج كنند، اظهاركرد: اگر داوطلبي كد رشته متمركزي كه در اولويت قبل از كد رشته نيمه متمركز انتخاب كرده است، پذيرفته شود، در رديف معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت رشته‌هاي نيمه متمركز انتخابي بعد از كد قبولي قرار نخواهد گرفت.
وي افزود: هر داوطلب در صورت تمايل مي‌تواند حداكثر دو كد رشته نيمه متمركز را از هر دوره انتخاب و در فرم انتخاب رشته تحصيلي خود وارد كنند، به عنوان مثال،‌ داوطلبي كه در دوره‌هاي روزانه،‌ شبانه و نيمه حضوري و نيز رشته‌هاي دانشگاه پيام نور مجاز به انتخاب رشته شده است، مي‌تواند دو كد رشته از هر دوره انتخاب كند.

ممنوعيت تحصيل همزمان در دو رشته براي دانشجويان دوره روزانه
معاون سازمان سنجش با اشاره به شرايط پذيرش در دوره روزانه، گفت: قبول شدگان اين دوره حتي با دادن انصراف نيز مجاز به شركت در آزمون سال بعد نمي‌باشند.

وي افزود: پذيرفته شدگان سهميه منطقه 2 و 3 بايد به مدت دو برابر زمان تحصيل تعهد خدمت بسپارند و اين مدت كمتر از 5 سال نخواهد بود و پذيرفته شدگان ساير سهميه‌ها يك برابر زمان تحصيل متعهد خدمت هستند.

توكلي با تاكيد بر اينكه هيچ دانشجويي مجاز نيست تا هم زمان در دو رشته اعم از دولتي و غير دولتي تحصيل كند، به شرايط تحصيل در رشته‌هاي خاص اشاره كرد و افزود: پذيرش دانشجو در اين رشته‌ها نياز به مصاحبه و بررسي صلاحيت عمومي داوطلبان متقاضي دارد و داوطلبان علاقه‌مند به ادامه تحصيل در اينگونه رشته‌ها، ‌بايد با توجه به شرايط و ضوابط مربوط به اين رشته‌ها كه در دفترچه راهنماي شركت در آزمون سراسري درج شده است موارد مربوط به رشته يا رشته‌هاي مورد علاقه خود را انتخاب و از طريق سايت سازمان سنجش اعلام علاقه مندي مي‌كردند، بنابراين داوطلبان مي‌توانند ين دسته از رشته‌ها را انتخاب كنند كه اسامي آنها جزو معرفي شدگان تا چند برابر ظرفيت اين رشته‌ها اعلام شده است.

تغيير رشته براي پذيرفته‌شدگان سهميه مناطق محروم ممنوع است
توكلي در خصوص شرايط پذيرش در رشته‌هاي تحصيلي مناطق محروم، گفت: بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، براي تامين بخشي از نيروي انساني متخصص استان‌هاي ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري،‌ سيستان و بلوچستان، كردستان، كرمانشاه، كهكيلويه و بويراحمد، لرستان و هرمزگان، تعداد 500 نفر در رشته‌هاي مورد نياز هر يك از مناطق مذكور علاوه بر ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي از ميان داوطلبان بومي استان، ‌گزينش و معرفي مي‌شوند.

وي با تاكيد بر اينكه پذيرش در اين رشته‌ها از ميان داوطلبان بومي هر يك از استان‌هاي ذكر شده و بدون اعمال هرگونه سهميه صورت مي‌گيرد، خاطرنشان كرد: علاقه‌مندان اين كد رشته محل‌ها را در هر اولويتي كه تمايل داشته باشند، مي‌توانند انتخاب كنند.

معاون سازمان سنجش با تاكيد بر ممنوعيت تغيير رشته اين دسته از پذيرفته شدگان، اظهاركرد: انتقال محل تحصيل براي پذيرفته‌شدگان سهميه مناطق محروم به شرط موافقت استانداري ذيربط در محدوده قطب دانشگاهي بلامانع است.

انتقال دانشجويان از دوره شبانه به دوره‌هاي روزانه ممنوع است
توكلي در توضيح شرايط دوره‌هاي شبانه، گفت: انتقال دانشجويان از دوره شبانه به دوره‌هاي روزانه ممنوع است.

وي با تاكيد براينكه به هيچ وجه مسكن، خوابگاه، وام تحصيلي و ساير امور رفاهي به دانشجويان دوره شبانه تعلق نمي‌گيرد، خاطرنشان كرد: پذيرفته شدن در دوره‌هاي شبانه به عنوان يك نوبت از حداكثر دو نوبت قبولي در آزمون سراسري،‌ محسوب نمي‌شود.

توكلي با بيان اينكه دانشجويان دوره شبانه كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي‌كنند،‌ مي‌توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري سال بعد شركت كنند، تصريح كرد: برخي از رشته‌هاي تحصيلي دوره شبانه،‌ داراي شرايط خاص هستند.

وي افزود: دانشجوي شبانه‌اي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي‌كند مي‌تواند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري ثبت‌نام و شركت كند و پس از قبولي انصراف دهد، البته بايد توجه داشت كه حق بازگشت به رشته قبلي را نخواهد داشت.

انتقال و تغيير رشته دانشجويان نيمه حضوري به دانشگاه پيام نور امكان پذير است

معاون سازمان سنجش با بيان اينكه در دوره‌هاي نيمه حضوري دانشجو فقط برخي از دروس خود را به صورت حضوري و بقيه را بدون حضور در كلاس، طي مي‌كند، تصريح كرد: داوطلباني كه بر اساس كارنامه اوليه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي دوره‌هاي نيمه حضوري، مجازي و بين‌الملل دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي شده باشند، مي‌توانند كد رشته‌هاي دوره‌هاي نيمه حضوري را انتخاب كنند.

وي با تاكيد بر اينكه به پذيرفته‌شدگان نيمه حضوري به هيچ وجه مسكن، خوابگاه، وام تحصيلي و ساير امور رفاهي به دانشجو تعلق نمي‌گيرد، خاطرنشان كرد: مقررات آموزشي اين دوره‌ها همانند مقررات آموزشي دانشگاه پيام نور است و در دوره آموزش مجازي يا آموزش الكترونيكي، حضور و غياب اينترنتي انجام مي‌شود و دانشجو تابع تمامي قوانين و آيين نامه‌هاي آموزشي مانند دانشجويان است.

وي افزود: فارغ التحصيلان دوره‌هاي مجازي مدرك رسمي خود را كه مورد تاييد وزارت علوم و مراكز استخدامي مي‌باشد از دانشگاه دريافت مي‌كنند و مدارك اين دانشگاه‌ها در سطح جهاني نيز مورد قبول است و دانشجو مي‌تواند در مقاطع بالاي دانشگاه‌ها بدون محدوديت شركت كنند.

توكلي در خاتمه به اهداف برگزاري اين دوره‌هاي واحد بين‌الملل اشاره كرد و افزود: گسترش آموزش عالي كشور در سطح بين المللي، جذب دانشجويان ايراني و خارجي از سراسر جهان و فراهم كردن شرايط لازم براي ادامه تحصيل در داخل كشور به جاي تحصيل در خارج از اهداف اين واحدهاست.

Mo5tafa
10-08-2010, 10:54
از بچه های کنکور کاردانی به کارشناسی اینجا نداریم؟!
همه نظری اند؟!:13:

france
10-08-2010, 13:26
امكان اصلاح سوابق تحصيلي مجازين كنكور فراهم شد
معاون سازمان سنجش خبر داد:
آغاز مهلت اصلاح انتخاب رشته تا ساعاتي ديگر

معاون سازمان سنجش از امكان اصلاح سوابق تحصيلي داوطلبان نظام جديد كنكور سراسري89 خبر داد.

دكتر توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي ايسنا، با اشاره به آغاز مهلت اصلاح اطلاعات سوابق تحصيلي تا ساعاتي ديگر از طريق سايت سازمان سنجش، گفت: داوطلبان ديپلمه‌هاي نظام جديد سالهاي 84 تا 88 مي‌توانند سوابق تحصيلي خود را از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اصلاح كنند.

وي افزود: بر اين اساس امكان اصلاح نمرات معدل، سال اخذ مدرك، نوع گروه آزمايشي تا فردا20 مرداد ماه فراهم شده است.

معاون سازمان سنجش در ادامه از آغاز مهلت اصلاح انتخاب رشته مجازين تا ساعاتي ديگر خبر داد و اظهاركرد: داوطلبان مجازي كه تا كنون انتخاب رشته‌ كرده‌اند، مي‌توانند تا فردا با مراجعه به سايت سازمان سنجش يك يا چند كد رشته امتحاني را حذف كنند.
توكلي با تاكيد بر اتمام مهلت انتخاب رشته تا ساعت 24 امشب خاطرنشان كرد: داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه در اين فرصت باقي مانده نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند چرا كه به هيچ عنوان مهلت مذكور تمديد نخواهد شد.

france
10-08-2010, 13:35
انتخاب رشته داوطلبان تا ساعت 24 امشب ادامه دارد
معاون سازمان سنجش خبر داد:
تا كنون66 درصد از مجازين، نسبت به انتخاب رشته اقدام كرده‌اند

معاون سازمان سنجش با اشاره به اتمام مهلت انتخاب رشته داوطلبان تا ساعت 24 امشب، گفت: تا كنون از 984 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته،650 هزار داوطلب نسبت به انتخاب رشته اقدام كرده‌اند.

دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاكيد بر اينكه داوطلبان در فرصت باقي مانده بايد نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند، خاطرنشان كرد: داوطلبان بايد هرچه سريعتر نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند؛ چرا كه ممكن است در زمان‌هاي پاياني با شلوغي مراجعه روبرو شوند.

وي در توصيه به داوطلبان خاطرنشان كرد:‌ داوطلبان بايد با نهايت دقت كد رشته امتحاني را انتخاب كنند و به هيچ عنوان امكان اصلاح انتخاب رشته وجود ندارد و فقط مي‌توانند تا امشب يك يا چند كد رشته انتخابي را حذف كنند.

توكلي افزود: داوطلبان بايد تا امروز با مراجعه به مراكز پستي نسبت به دريافت دفترچه راهنماي شماره 2 اقدام و تا ساعت 24 امشب انتخاب رشته اينترنتي را انجام دهند و با وارد كردن اطلاعات لازم نهايتا رسيد 15 حرفي را كه نشان دهنده اتمام انتخاب رشته است دريافت كنند.

amiramiri
12-08-2010, 13:54
فقط با توجه به علاقتون انتخاب رشته کنید و لا غیر

dehtoday
13-08-2010, 12:41
انتخاب رشته 827 هزار نفر در کنکور/ 16 درصد انتخاب رشته نکردند

معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد کل مجازین به انتخاب رشته کنکور سراسری 827 هزار نفر موفق به انتخاب رشته شدند.ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: تعداد افرادی که در کنکور امسال انتخاب رشته کردند، تقریبا مانند آمار سال گذشته است.
وی اظهار داشت: 983 هزار نفر در کنکور مجاز به انتخاب رشته شده بودند که از این تعداد 84 درصد موفق به انتخاب رشته شدند.
معاون سازمان سنجش گفت: داوطلبان مجاز تنها تا پایان روز گذشته فرصت داشتند نسبت به اصلاح و یا حذف کد رشته های فرم انتخاب رشته اقدام کنند.
به گزارش مهر، کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد.

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

اعلام نتایج نهایی کنکور در اوایل نیمه دوم شهریور/ پذیرش 550 هزار کنکوری

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام اتمام انتخاب رشته کنکور گفت: نتایج نهایی کنکور سراسری سال 1389 اوایل نیمه دوم شهریورماه اعلام می شود.حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: کارنامه نهایی آزمون سراسری نیمه دوم مهرماه 1389 منتشر می شود.
وی افزود: اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری دهه اول مهرماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
معاون اجرایی سازمان سنجش گفت: 89 درصد داوطبان شرکت کننده در آزمون مجاز به انتخاب رشته شدند که از این میان تمامی افرادی که نسبت به دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی ابراز علاقه مندی کرده بودند جزء مجازین به شمار آمدند.
وی افزود: در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، تکمیل ظرفیت برای برخی از رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1389 نیمه دوم مهرماه اعلام می شود.

توکلی اظهار داشت: کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد که از این تعداد 550 هزار نفر پذیرفته می شوند.

w0rm
14-08-2010, 11:23
داوطلبان گرامی برای ثبت ویا اصلاح فرم انتخاب رشته تا ساعت 12 شنبه 23 مردادماه فرصت دارید
برای ثبت و حذف و اصلاح فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1389 اینجا را کليک نماييد

sanjesh.org

من نميدونم چرا اينجوري ميكنن خوب همون اول ميگفتن تا شنبه وقت هست:13:

dehtoday
14-08-2010, 23:49
یک تغییر در کنکور89 / معدل جایگزین نمرات دروس دبیرستان در کنکور شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح دلایل تأثیر معدل به جای نمرات دروس و سوابق تحصیلی در کنکور 89 گفت: با توجه به تصمیمگیری اعضای کارگروه ماده 4 قانون پذیرش دانشجو به این نتیجه رسیدیم که امسال نیز معدل را در کنکور تأثیرگذار کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تصمیمگیری اعضای کارگروه ماده 4 قانون پذیرش دانشجو که یک ماه قبل تشکل شده به این نتیجه رسیدیم که امسال نیز مانند ساال گذشته معدل را در کنکور تأثیرگذار کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.
وی اظهار داشت: زمانی می توان دروس را در قبولی کنکور تأثیرگذار کرد که آموزش و پرورش بتواند اطلاعات تمامی دروس تعیین شده سال سوم تمامی داوطلبان کنکور سراسری را برای سازمان سنجش ارسال کند.
رئیس سازمان سنجش با اشاره به مشکل امسال در عدم تأثیر نمرات دروس در کنکور گفت: وزارت آموزش و پرورش نتوانست نمرات دروس تمامی داوطلبان کنکور را ظرف مدت تعیین شده به سازمان سنجش ارائه دهد از این رو مجبور شدیم به میزان 15 درصد معدل سال سوم دبیرستان را برای داوطلبان نظام جدید سال های 84 به بعد کنکور اعمال کنیم.
وی اظهار داشت: این 15 درصد در نمره کل داوطلبان تأثیر گذاشته است و رتبه اعلام شده بر این اساس به دست آمده است.
سرورالدین گفت: آموزش و پرورش باید با برنامه ریزی مناسب برای همه دروس داوطلبان فایلی تهیه و به موقع به سازمان سنجش ارائه دهد.
به گزارش مهر، سازمان سنجش از زمان ثبت نام داوطلبان کنکور اعلام کرده بود که امسال نمرات دروس را به جای معدل در کنکور به میزان 15 درصد محاسبه خواهد کرد و حتی دروس تاثیرگذار در کنکور نیز اعلام شده بود.

shifter
15-08-2010, 07:37
یک تغییر در کنکور89 / معدل جایگزین نمرات دروس دبیرستان در کنکور شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح دلایل تأثیر معدل به جای نمرات دروس و سوابق تحصیلی در کنکور 89 گفت: با توجه به تصمیمگیری اعضای کارگروه ماده 4 قانون پذیرش دانشجو به این نتیجه رسیدیم که امسال نیز معدل را در کنکور تأثیرگذار کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تصمیمگیری اعضای کارگروه ماده 4 قانون پذیرش دانشجو که یک ماه قبل تشکل شده به این نتیجه رسیدیم که امسال نیز مانند ساال گذشته معدل را در کنکور تأثیرگذار کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.
وی اظهار داشت: زمانی می توان دروس را در قبولی کنکور تأثیرگذار کرد که آموزش و پرورش بتواند اطلاعات تمامی دروس تعیین شده سال سوم تمامی داوطلبان کنکور سراسری را برای سازمان سنجش ارسال کند.
رئیس سازمان سنجش با اشاره به مشکل امسال در عدم تأثیر نمرات دروس در کنکور گفت: وزارت آموزش و پرورش نتوانست نمرات دروس تمامی داوطلبان کنکور را ظرف مدت تعیین شده به سازمان سنجش ارائه دهد از این رو مجبور شدیم به میزان 15 درصد معدل سال سوم دبیرستان را برای داوطلبان نظام جدید سال های 84 به بعد کنکور اعمال کنیم.
وی اظهار داشت: این 15 درصد در نمره کل داوطلبان تأثیر گذاشته است و رتبه اعلام شده بر این اساس به دست آمده است.
سرورالدین گفت: آموزش و پرورش باید با برنامه ریزی مناسب برای همه دروس داوطلبان فایلی تهیه و به موقع به سازمان سنجش ارائه دهد.
به گزارش مهر، سازمان سنجش از زمان ثبت نام داوطلبان کنکور اعلام کرده بود که امسال نمرات دروس را به جای معدل در کنکور به میزان 15 درصد محاسبه خواهد کرد و حتی دروس تاثیرگذار در کنکور نیز اعلام شده بود.
واقعا يكي بايد بياد به اين بگه خاك بر سرت!:13:
تا همين چند ماه پيش همش مصاحبه ميكرد كه ما امسال براي اولين بار سوابق تحصيلي رو تاثير ميديم و ...
خب وقتي ميدوني تواناييشو نداري براي چي حرف ميزني؟؟
شرمنده ولي بعضي وقتا ادم نميتونه چيزي نگه.

fardinstar
15-08-2010, 12:48
اين نشون ميده اين تغيير كه ميگن قبلا صورت گرفته و اعمال هم شده و الان دارن خبرشو به مردم ميگن ؟
----
تو دفترچه ثبت نام دانشگاه آزاد هم يه جمله مبهم وجود داشت. اونجا نوشته بود تاثير سوابق تحصيلي منوط به ارائه مشخصات داوطلب در موقع مقرر توسط آموزش و پرورش خواهد بود. اگه آموزش و پرورش و سازمان سنجش نميتونن با هم هماهنگ باشن چطور ممكنه دانشگاه آزاد سوابق تحصيلي رو در گزينش دانشجو تاثير بده ؟
----
خدا كنه سوابق تحصيلي در دانشگاه آزاد مثل پارسال تاثيري نداشته باشه.

shifter
15-08-2010, 12:57
اين نشون ميده اين تغيير كه ميگن قبلا صورت گرفته و اعمال هم شده و الان دارن خبرشو به مردم ميگن ؟
----
تو دفترچه ثبت نام دانشگاه آزاد هم يه جمله مبهم وجود داشت. اونجا نوشته بود تاثير سوابق تحصيلي منوط به ارائه مشخصات داوطلب در موقع مقرر توسط آموزش و پرورش خواهد بود. اگه آموزش و پرورش و سازمان سنجش نميتونن با هم هماهنگ باشن چطور ممكنه دانشگاه آزاد سوابق تحصيلي رو در گزينش دانشجو تاثير بده ؟
----
خدا كنه سوابق تحصيلي در دانشگاه آزاد مثل پارسال تاثيري نداشته باشه.
وقتي اينا نتونستن سوابقو تاثير بدن ديگه دانشگا ازاد عمرا بتونه!:31:

Diff
27-08-2010, 12:46
ببخشید یک سوال . امسال نتایج کنکور آزاد رو توی روزنامه اعلام میکنن ؟ یا فقط اینترنتی ؟
کی میاد نتایج؟

hamidras
27-08-2010, 12:51
ببخشید یک سوال . امسال نتایج کنکور آزاد رو توی روزنامه اعلام میکنن ؟ یا فقط اینترنتی ؟
کی میاد نتایج؟
روزنامه که منقرض شده:دی اینترنتیه.

اواسط شهریور میاد

mohammadirani
01-09-2010, 13:05
تاپیک دانشگاه ازاد چی شد؟

حالا اونو بی خیال
نتایج دانشگاه ازاد کی میاد؟

Amirdb
01-09-2010, 17:12

حالا اونو بی خیال
هنوز خبرگزاری ها اخباری در مورد تاریخش نگفتن

dracula_killer
01-09-2010, 17:16
هنوز خبرگزاری ها اخباری در مورد تاریخش نگفتن

هممون سرکاریم
اینطور که معلومه نتایج 20-21 مهر میاد!!!!

bahador2009
01-09-2010, 17:52
شرط جديد انتقال براي کنکوريهاي امسال

دانشجو در پاسخ به مهرخبرداد:

شرط جديد انتقال براي کنکوريهاي امسال/ ابلاغ آئين نامه انتقال در هفته آينده

وزير علوم از ابلاغ آئين نامه جديد تسهيل نقل و انتقال دانشجو طي هفته آينده و اجرايي شدن آن در سال تحصيلي پيش رو خبر داد و گفت: در آئين نامه جديد متقاضيان تنها يک ترم در دانشگاه مبدأ تحصيل مي کنند و سپس بر اساس آئين نامه به دانشگاه مورد تقاضا منتقل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو امروز يکشنبه در پاسخ به مهر در حاشيه مراسم افتتاح پروژه هاي عمراني دانشگاه علم و صنعت ايران گفت: پيش از اين بايد دانشجو 2 ترم در دانشگاه مبدأ تحصيل مي کرد و معدل لازم براي انتقال را کسب مي کرد اما اکنون اين 2 ترم در آئين نامه به يک ترم تغيير پيدا کرده است به طور کلي شرايط انتقال دانشجويان بسيار سخت بود که آن را تسهيل کرديم.

وزير علوم همچنين از تسهيلات براي دانشجوياني خبر داد که والدينشان در نزديک ترين محل دانشگاه مقصد قرار مي گيرند و خاطرنشان کرد: همان طور که از عنوان آئين نامه نقل و انتقال دانشجو پيدا است فردي مي تواند از آن بهره مند شود که دانشجو باشد يعني در دانشگاه مبدأ ثبت نام کرده باشد در غيراين صورت معنا ندارد فردي که تازه در کنکور پذيرفته شده و ثبت نام نکرده است بتواند از آن بهره مند شود.

دانشجو تاکيد کرد: افرادي که خواستار بهره گيري از تسهيلات نقل و انتقال دانشجويان هستند حتما بايد نيمسال اول را در دانشگاه مبدأ ثبت نام و تحصيل کرده باشند.

وزير علوم در ادامه از ثبت نام 7 هزار متقاضي عضويت در هيئت علمي دانشگاهها و مراکز آموزش عالي تحت پوشش وزارت علوم خبر داد و گفت: با توجه به لغو بخشنامه اي که بر اساس آن دارندگان مدرک فوق ليسانس نمي توانند عضو هيئت علمي شوند، پيش بيني مي شود تا 20 شهريور ماه تعداد ثبت نام کنندگان به 10 هزار نفر نيز برسند.

وي در پاسخ به خبرنگاري که درباره وضعيت تغيير روساي دانشگاهها پرسيد، گفت: تغييراتي که در روساي دانشگاهها صورت گرفته نتيجه يکسال فعاليت يک هزار و 500 نفر ساعت کار کارشناسي است به عنوان وزير از حق خود براي تغيير روساي دانشگاهها استفاده کردم و نمي توان به اين امر انگ سياسي زد چون تغييراتي که در روساي دانشگاهها اعمال شده کمتر از 15 درصد است ضمن اينکه اصلا دولت همان دولت است بنابراين تغيير روساي دانشگاهها سياسي نيست.

کامران دانشجو درباره اينکه آيا روند تغييرات در مديريت مراکز علمي کشور ادامه پيدا مي کند، گفت: رصد عملکرد روساي دانشگاهها و معاونان و مديران کل وزارت علوم بر عهده وزير علوم است لذا مرتب وضعيت و عملکرد مديران را رصد مي کنم و اگر کسي نتواند آن طور که مردم انتظار دارند کار کند، فرد ديگري را براي مسئوليت و برآورده شدن انتظارات مردم معرفي مي کنم.

dehtoday
02-09-2010, 00:13
اعلام نتايج نهايي كنكور در هفته آينده
معاون اجرایی سازمان سنجش از اعلام کنکور سراسری سال 1389 در هفته آینده خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که از پیش تعیین شده، امسال بیش از 500 هزار نفر در دانشگاه‌های کشور پذیرفته می‌شوند.

حسین توکلی با اشاره به اینکه نتایج نهایی کنکورسراسری سال 89 هفته آینده اعلام می‌شود، اظهار داشت: امسال در نحوه انتخاب رشته و پذیرش داوطلبان هیچ تغییری رخ نمی‌دهد و مانند سال‌های قبل است.

او تاکید کرد: زمان ثبت‌نام برای پذیرفته‌شدگان متعاقبا اعلام می‌شود.

masih eia
02-09-2010, 08:30
شرط جديد انتقال براي کنکوريهاي امسال

دانشجو در پاسخ به مهرخبرداد:

شرط جديد انتقال براي کنکوريهاي امسال/ ابلاغ آئين نامه انتقال در هفته آينده

وزير علوم از ابلاغ آئين نامه جديد تسهيل نقل و انتقال دانشجو طي هفته آينده و اجرايي شدن آن در سال تحصيلي پيش رو خبر داد و گفت: در آئين نامه جديد متقاضيان تنها يک ترم در دانشگاه مبدأ تحصيل مي کنند و سپس بر اساس آئين نامه به دانشگاه مورد تقاضا منتقل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو امروز يکشنبه در پاسخ به مهر در حاشيه مراسم افتتاح پروژه هاي عمراني دانشگاه علم و صنعت ايران گفت: پيش از اين بايد دانشجو 2 ترم در دانشگاه مبدأ تحصيل مي کرد و معدل لازم براي انتقال را کسب مي کرد اما اکنون اين 2 ترم در آئين نامه به يک ترم تغيير پيدا کرده است به طور کلي شرايط انتقال دانشجويان بسيار سخت بود که آن را تسهيل کرديم.

وزير علوم همچنين از تسهيلات براي دانشجوياني خبر داد که والدينشان در نزديک ترين محل دانشگاه مقصد قرار مي گيرند و خاطرنشان کرد: همان طور که از عنوان آئين نامه نقل و انتقال دانشجو پيدا است فردي مي تواند از آن بهره مند شود که دانشجو باشد يعني در دانشگاه مبدأ ثبت نام کرده باشد در غيراين صورت معنا ندارد فردي که تازه در کنکور پذيرفته شده و ثبت نام نکرده است بتواند از آن بهره مند شود.

دانشجو تاکيد کرد: افرادي که خواستار بهره گيري از تسهيلات نقل و انتقال دانشجويان هستند حتما بايد نيمسال اول را در دانشگاه مبدأ ثبت نام و تحصيل کرده باشند.

وزير علوم در ادامه از ثبت نام 7 هزار متقاضي عضويت در هيئت علمي دانشگاهها و مراکز آموزش عالي تحت پوشش وزارت علوم خبر داد و گفت: با توجه به لغو بخشنامه اي که بر اساس آن دارندگان مدرک فوق ليسانس نمي توانند عضو هيئت علمي شوند، پيش بيني مي شود تا 20 شهريور ماه تعداد ثبت نام کنندگان به 10 هزار نفر نيز برسند.

وي در پاسخ به خبرنگاري که درباره وضعيت تغيير روساي دانشگاهها پرسيد، گفت: تغييراتي که در روساي دانشگاهها صورت گرفته نتيجه يکسال فعاليت يک هزار و 500 نفر ساعت کار کارشناسي است به عنوان وزير از حق خود براي تغيير روساي دانشگاهها استفاده کردم و نمي توان به اين امر انگ سياسي زد چون تغييراتي که در روساي دانشگاهها اعمال شده کمتر از 15 درصد است ضمن اينکه اصلا دولت همان دولت است بنابراين تغيير روساي دانشگاهها سياسي نيست.

کامران دانشجو درباره اينکه آيا روند تغييرات در مديريت مراکز علمي کشور ادامه پيدا مي کند، گفت: رصد عملکرد روساي دانشگاهها و معاونان و مديران کل وزارت علوم بر عهده وزير علوم است لذا مرتب وضعيت و عملکرد مديران را رصد مي کنم و اگر کسي نتواند آن طور که مردم انتظار دارند کار کند، فرد ديگري را براي مسئوليت و برآورده شدن انتظارات مردم معرفي مي کنم.

به نظر من که این حرفا چرت محضه.آخه مگه میشه هرکی هرجایی قبول شد بیاد شهر خودش؟؟؟پس کنکور واسه چی دادیم؟؟؟:13:

doost4
02-09-2010, 13:30

حالا اونو بی خیال

شنبه 4 بعد از ظهر :27:

clickestan
02-09-2010, 13:32
خبر فوری خبر فوری
همین الان اخبار ساعت 2 شبکه 1 اعلام کرد
اعلام نتایج آزمون آزاد کارشناسی(لیسانس)
شنبه(پس فردا) ساعت 4 بعد از ظهر

sasan2048
06-09-2010, 08:12
همین الان اخبار ساعت 2 شبکه 1 اعلام کرد
اعلام نتایج آزمون آزاد کارشناسی(لیسانس)

دوست گرامی اینم مثل وعده های همیشگی خبرگزاری ها و سنجشه:5: الان دووشنبست،پس کو نتایج:31:
فقط معلومه اویل نیمه دومه شهریور

bahador2009
06-09-2010, 13:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اعلام نتايج كنكور ، نيمه دوم شهريور

15 شهریور 1389, 13:18 - تعداد مشاهده: 199

معاون سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي كنكور سراسري امسال تا نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.
دكتر ابراهيم خدايي در گفت و گو با ايسنا ، با اشاره به اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور ماه ، گفت: در كنكور امسال 508 هزار و 562 داوطلب پذيرفته مي‌شوند.
وي افزود: اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته‌هاي نيمه متمركز دهه اول مهرماه اعلام مي‌شود.
خدايي با بيان اينكه كارنامه نهايي كنكور نيمه دوم مهرماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر مي‌شود ، اظهاركرد: در صورتي كه تصميم بر تكميل ظرفيت اتخاذ شود، اطلاعيه تكميل ظرفيت برخي از رشته‌هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1389 در صورت درخواست دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي نيمه دوم مهرماه 1389 منتشر مي‌شود.
وي در خصوص ظرفيت دقيق گروه‌هاي آزمايشي مختلف، گفت: در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در دوره روزانه 31 هزار و802 نفر، استان‌هاي محروم 210نفر، مراكز تربيت معلم 2 هزار و 130 نفر، شبانه 11 هزار و 98 نفر، نيمه حضوري 122 نفر، پيام نور 78 هزار و160 نفر، موسسات غيرانتفاعي 53 هزار و 528 نفر، مجازي 2 هزار و 200 نفر، بين‌الملل 70 نفر و در مجموع 179 هزار و 320 نفر پذيرفته مي‌شوند.
وي با اشاره به پذيرش 116 هزار و 112 نفر در گروه آزمايشي علوم تجربي، اظهاركرد: در اين گروه در كنكور امسال در دوره‌ روزانه‌ 34 هزار و 496 نفر، استان‌هاي محروم 120 نفر، مراكز تربيت معلم 4هزار و520 نفر، شبانه 6 هزار و 119 نفر، نيمه حضوري171 نفر، پيام نور54 هزار و 691 نفر، موسسات غيرانتفاعي 14هزار و 420 نفر، مجازي (الكترونيكي) 580 نفر و واحدهاي بين‌الملل 995 نفر پذيرفته مي‌شوند.
به گفته خدايي در گروه آزمايشي علوم انساني در دوره روزانه 14 هزار 698 نفر، استانهاي محروم 74 نفر، مراكز تربيت معلم 15 هزار و 200 نفر، شبانه 6 هزار و 198 نفر، نيمه حضوري يك هزار و 67 نفر، پيام نور 137 هزار و 165 نفر، موسسات غير انتفاعي 15 هزار و 550 نفر، مجازي (الكترونيكي) يك هزار و 320 نفر و بين‌المل 46 نفر و در مجموع 191 هزار و 318 نفراز گروه آزمايشي علوم انساني در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور پذيرفته مي‌شوند.
وي با بيان اينكه در گروه آزمايشي زبان‌هاي خارجي در كنكور امسال 140 هزار و 72 نفر پذيرفته مي‌شوند، تصريح كرد: در گروه آزمايشي زبان‌هاي خارجي در دوره روزانه 2 هزار و 290 نفر، استانهاي محروم 9 نفر، تربيت معلم 80 نفر، شبانه 861 نفر، نيمه حضوري 200 نفر، پيام نور 7 هزار و 362 نفر و موسسات غيرانتفاعي 3 هزار و270 نفر پذيرفته مي‌شوند.
معاون سازمان سنجش گفت: در گروه آزمايشي هنر در دوره روزانه يك هزار و 802 نفر، استان‌هاي محروم 10 نفر، شبانه 768 نفر، پيام نور680 نفر، موسسات غير انتفاعي 4 هزار و 420 نفر و واحدهاي بين‌الملل60 نفر كه در مجموع 7 هزار و 740 نفر در اين گروه پذيرفته مي‌شوند.

frnsh
06-09-2010, 19:25
دوست گرامی اینم مثل وعده های همیشگی خبرگزاری ها و سنجشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif الان دووشنبست،پس کو نتایج[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
فقط معلومه اویل نیمه دومه شهریور

سلام
منظور ایشون آزاده نه سراسری. :20:

fardinstar
06-09-2010, 22:17
دوستان ثبت نام دانشگاه آزاد امسال چرا اينطوري شده ؟ قبلا اين طور بود كه يه فايل پي دي اف ميذاشتن اسامي تمام واحدهاي دانشگاهي به همراه آدرس دانشگاه و موعد ثبت نام براي خود اون دانشگاه هم توش بود الان هيچ چيزي وجود نداره ! فقط نوشته ثبت نام از تاريخ 20 شهريور تا 25. قضيه چيه ؟

M . Sayid
06-09-2010, 23:13
دوستان ثبت نام دانشگاه آزاد امسال چرا اينطوري شده ؟ قبلا اين طور بود كه يه فايل پي دي اف ميذاشتن اسامي تمام واحدهاي دانشگاهي به همراه آدرس دانشگاه و موعد ثبت نام براي خود اون دانشگاه هم توش بود الان هيچ چيزي وجود نداره ! فقط نوشته ثبت نام از تاريخ 20 شهريور تا 25. قضيه چيه ؟

برو تو سایت دانشگاهی که قبول شدی اونجا هست....

shifter
07-09-2010, 08:29
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال 1389تا پایان هفته جاری و قبل از عید فطر خبر داد و گفت: در این آزمون حدود 510 هزار نفر پذیرفته می شوند که در زمانهای مشخص برای ثبت نام به دانشگاههای محل پذیرش باید مراجعه کنند.

محمد حسین سرورالدین در گفتگو با مهر افزود: از میان تمامی شرکت کنندگان در آزمون سراسری تقریبا نزدیک به 510 هزار نفر پذیرش می شوند.

وی اظهارداشت: اگر این تعداد ظرفیت بیشتر از خروجی های امسال آموزش و پرورش است به این معنی است که اگر پشت کنکوریها نباشند با این تعداد ظرفیت مشکل جا برای قبولی داوطلبان نداریم.

حسین توکلی - معاون سازمان سنجش نیز پیش از این به مهر گفته بود: کارنامه نهایی آزمون سراسری نیمه دوم مهر ماه 1389 منتشر می شود.

وی همچنین از اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری دهه اول مهرماه خبرداده بود.

همچنین بر اساس اعلام سازمان سنجش، در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، تکمیل ظرفیت برای برخی از رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1389 نیمه دوم مهر ماه اعلام می شود.

کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد.

bahador2009
07-09-2010, 08:51
همون چهارشنبه شب میاد.

masih eia
07-09-2010, 10:34
بچه ها من دوستم زنگ زد گفت رفیق پدرش که سازمان سنجش کار میکنه نتیجش را بهش گفته.مکانیک اصفهان.
گفته احتمال خیلی زیاد امشب میاد.

mashaheeer
07-09-2010, 11:42
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در گفت‌و گو با فارس:
نتايج نهايي كنكور سراسري 89 فردا شب اعلام مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج نهايي كنكور سراسري 89 فردا شب اعلام مي‌شود.

محمد حسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اين‌كه نتايج كنكور سراسري فردا شب اعلام مي‌شود، افزود: 518 هزار داوطلب در كنكور 89 پذيرش مي‌شوند.
وي با بيان اين‌كه ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور سراسري از 22 شهريور آغاز مي‌شود و تا 25 شهريور ادامه دارد، گفت: ثبت‌نام از 22 تا 25 شهريور به صورت كلي است و داوطلبان بايد به زمان دقيق ثبت‌نام كه توسط هر دانشگاه اعلام مي‌شود توجه داشته باشند.
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: داوطلباني كه نسبت به اعلام نتايج اعتراض دارند مي‌توانند به صورت اينترنتي اعتراض خود را به سازمان سنجش منتقل كنند و سازمان طي 3 روز نتيجه اعتراض را اعلام مي‌كند.
انتهاي پيام/ع

Alireza SM
07-09-2010, 11:54
نگفتم همين خمسه نتايج مياد ؟ :20:

bahador2009
07-09-2010, 11:59
خدارو شکر روشن شدیم.

behnam_roli
07-09-2010, 12:12
نتايج نهايي كنكور89 فردا اعلام مي‌شود
518 هزار نفر در كنكور امسال پذيرفته شدند

رييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي كنكور سراسري امسال تا فردا شب خبر داد.

دكتر محمد حسين سرورالدين در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج نهايي كنكور تا فردا شب 17 شهريور ماه، گفت: در كنكور امسال 518 هزار داوطلب پذيرفته ‌شدند.

وي افزود: داوطلبان مي‌توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني sanjesh.org در زمان مذكور با وارد كردن كد رهگيري نسبت به مشاهده نتايج اقدام كنند.

وي با اشاره به شركت يك ميليون و 300 هزار داوطلب كنكور سراسري 89، گفت: 984 هزار داوطلب در كنكور امسال مجاز به انتخاب رشته شدند كه از اين تعداد 518 هزار نفر پذيرفته شدند.

رييس سازمان سنجش در خصوص زمان ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور 89، اظهاركرد: ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان طي روزهاي 22 تا 25 شهريور ماه انجام مي‌شود.

سرورالدين با اشاره به نحوه اعتراض نسبت به نتايج نهايي كنكور، تصريح كرد: داوطلبان بايد به صورت اينترنتي از طريق سايت سازمان سنجش اعتراضات خود را اعلام كنند و نهايتا پس از 3 روز به اعتراضات پاسخ داده خواهد شد.

dehtoday
07-09-2010, 12:16
نتایج نهایی کنکور فردا شب اعلام می شود/ ثبت نام از 22 شهریور ماه
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در اظهاراتی جدید گفت: نتایج کنکور سراسری به احتمال زیاد در ساعات پایانی فردا چهارشنبه منتشر می شود و 518 هزار پذیرفته شده این آزمون می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش از نتیجه خود مطلع شوند.محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان با ورود به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.orgو وارد کردن کد رهگیری می توانند به نتیجه خود دسترسی پیدا کنند.
وی افزود: در کنکور امسال 518 هزار نفر پذیرش می شوند و پذیرفته شدگان از 22 تا 25 شهریورماه برای ثبت نام در دانشگاه یا مرکز آموزش عالی پذیرفته شده فرصت دارند.
وی اظهارداشت: اگر این تعداد ظرفیت بیشتر از خروجیهای امسال آموزش و پرورش است به این معنی است که اگر پشت کنکوریها نباشند با این تعداد ظرفیت مشکل جا برای قبولی داوطلبان نداریم.
حسین توکلی - معاون سازمان سنجش نیز پیش از این به مهر گفته بود: کارنامه نهایی آزمون سراسری نیمه دوم مهر ماه 1389 منتشر می شود.
وی همچنین از اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری دهه اول مهرماه خبرداده بود.

همچنین براساس اعلام سازمان سنجش، در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تکمیل ظرفیت برای برخی از رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1389 نیمه دوم مهر ماه اعلام می شود.
کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد.
سرورالدین پیش از این به مهر اعلام کرده بود که نتایج تا قبل عید فطر اعلام خواهد شد.

3pid71
07-09-2010, 15:04
اخیش بالاخره یه تاریخ دقیق گفتن. خدا خیرشون بده

Tabasom.Sweet
08-09-2010, 06:40
حقیقت اینه که منم این اخبار رو خوندم و فکر میکنم بلاخره بعد از عمری امروز بدن جوابها رو

فقط پس چرا خود سایت سنجش تو اخبارش خبری نیست؟

سر کاریم یا سایت اینا دو روز عقبه؟

خسته شدیم دیگه....

bahador2009
08-09-2010, 06:44
نه سایت سنجش هیچ وقت زمانی رو معین نمیکنه و تا قبل از اعلام نتایج چیزی نمینویسه.
ولی نتایج امشب ساعت12 حتما رو سایته.

Alireza SM
08-09-2010, 08:26
اميدوارم اعلام نتايج به خمسه بعدي نكشه

AEZ_Best
08-09-2010, 09:26
سلام
من استرس گرفتم
الانم مسافرتم شیراز
میترسم نگاه کنم! (هنوز نیومده!!)

یکی بود که قبلا تمام لینکای سنجش رو زود تر ازموعد میزاشت. البته نه اینکه 88 رو بکنه 89 !!!!
کجاست؟
کی بود؟
من که خیلی علاقه دارم نتایج تا فردا نیاد
اصلا تا عید فطر نیاد
الانم راستی راستی دست و پام داره میلرزه!

برام دعا کنین

shabeashegha
08-09-2010, 10:15
سلام
من استرس گرفتم
الانم مسافرتم شیراز
میترسم نگاه کنم! (هنوز نیومده!!)

یکی بود که قبلا تمام لینکای سنجش رو زود تر ازموعد میزاشت. البته نه اینکه 88 رو بکنه 89 !!!!
کجاست؟
کی بود؟
من که خیلی علاقه دارم نتایج تا فردا نیاد
اصلا تا عید فطر نیاد
الانم راستی راستی دست و پام داره میلرزه!

برام دعا کنین
شما که رتبت عالی بود ترس چی رو داری؟ ایشالا قبول شدی رشته شهر مورد علاقتو

ardalan.ha
08-09-2010, 11:00
به گزارش سایت خبری تحلیلی آزمونها نتایج نهایی کنکور سراسری 1389 تا ساعاتی دیگر بر روی سایت قرار می گیرد.

در کنکور امسال 518 هزار نفر پذیرش می شوند و پذیرفته شدگان از 22 تا 25 شهریورماه برای ثبت نام در دانشگاه یا مرکز آموزش عالی پذیرفته شده فرصت دارند.

bahador2009
08-09-2010, 11:03
تا ساعاتی دیگرش که معلومه.

jadoogar5422
08-09-2010, 11:08
من که امسال انتخاب رشته نکردم ولي اميدوارم همه تون قبول شيد.سال بعد هم نوبت ماست.

bahador2009
08-09-2010, 11:46
توكلي در گفت‌وگو با فارس:
نتايج نهايي كنكور سراسري 89 ساعت 24 امشب اعلام مي‌شود
خبرگزاري فارس: معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج نهايي كنكور سراسري 89 ساعت 24 امشب اعلام مي‌شود.

حسين توكلي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اين‌كه اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كنكور سراسري 89 ساعت 24 امشب اعلام مي‌شود، افزود: 518 هزار داوطلب در كنكور سراسري 89 پذيرش مي‌شوند كه اسامي آنها ساعت 24 امشب بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار مي‌گيرد.

وي با بيان اين‌كه داوطلبان پذيرفته شده بايد از 22 تا 25 شهريور براي ثبت‌نام به دانشگاه‌هاي خود مراجعه كنند، گفت: داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه زمان ثبت‌نام اعلام شده به صورت كلي است و تعدادي از دانشگاه‌ها زمان ديگري را براي ثبت‌نام اعلام كرده‌اند.

معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: ليست زمان ثبت‌نام دانشگاه‌هاي مختلف در زمان اعلام نتايج توسط سازمان سنجش اعلام مي‌شود.
انتهاي پيام/ع

loren
08-09-2010, 11:51
خسته نباشن :19:

AmiIin
08-09-2010, 11:53
توكلي در گفت‌وگو با فارس:
نتايج نهايي كنكور سراسري 89 ساعت 24 امشب اعلام مي‌شود

این توکلیم انگار خوابش میادا ..... !

پ.ن : یعنی چی آقا ؟؟! دیگه شورشو دراوردن ..... .

bahador2009
08-09-2010, 11:54
حالا گفتن ساعت 24 ولی همون دور و بر ساعت 20 منتظر باشن.

IMAN SD
08-09-2010, 11:56
مردم از صبح اينقدر كه سايت سنجش رو ريفرش كردم:19:

yarane-naghdi
08-09-2010, 12:07
ساعت چار يا پنج پسين هم يه نيگاهي بندازيم بد ني :34:

ببينيد :

محمد حسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اين‌كه نتايج كنكور سراسري ساعت 17 امروز اعلام مي‌شود، افزود: 518 هزار داوطلب در كنكور 89 پذيرش مي‌شوند.
وي با بيان اين‌كه ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور سراسري از 22 شهريور آغاز مي‌شود و تا 25 شهريور ادامه دارد، گفت: ثبت‌نام از 22 تا 25 شهريور به صورت كلي است و داوطلبان بايد به زمان دقيق ثبت‌نام كه توسط هر دانشگاه اعلام مي‌شود توجه داشته باشند.

رئيس سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: داوطلباني كه نسبت به اعلام نتايج اعتراض دارند مي‌توانند به صورت اينترنتي اعتراض خود را به سازمان سنجش منتقل كنند و سازمان طي 3 روز نتيجه اعتراض را اعلام مي‌كند.

hojjatinho
08-09-2010, 12:11
واقعا جالبه اینا مثل اینکه با هم رقابت دارند رئیس می گه 17 معاونش می گه 24 !!!!!!!!:41:
خوب اقا جان قبل از مصاحبه کردن یه هماهنگی هم با هم کنید بد نیست !
الانم یکی دیگشون میاد میگه : مگه نتایج رو ندادیم ؟!!

AmiIin
08-09-2010, 12:15
واقعا جالبه اینا مثل اینکه با هم رقابت دارند رئیس می گه 17 معاونش می گه 24 !!!!!!!!:41:

نه داداش من !
این یه سیاست واسه سرکار گذاشتن و داغون کردن اعصاب داوطلباس و نه هیچ چیز دیگه ..... .

ali reza majidi 14
08-09-2010, 12:30

آره بعید نیست از اینا

ولی اینا همیشه حدوده یه ساعت یا بیشتر زودتر میدن واسه جلوگیری از ترافیک

با این حساب فکر کنم حدودایه 3-4 بدن دیگه

shabeashegha
08-09-2010, 13:22
خوشم میاد این دو نفر با هم درگیرن! یادتون باشه سر اعلام نتایج اولیه هم هرکدوم یه روز رو اعلام کرد! ببینم کسی یادش هست آخرش حرف کدومشون درست از آب در اومد؟

doost4
08-09-2010, 13:49
بالاخره ما نفهمیدیم 5 میات ، 12 میات ، کی میات ؟ حرف کیو باور کنیم ؟ :13:

S.M.B
08-09-2010, 13:54
ساعت چار يا پنج پسين هم يه نيگاهي بندازيم بد ني :34:

باحال گفتی :31:شما جمارانی ها هم مثل ما حرف میزنید:31:

هر کس زودتر گفت که نتیجه ها اومد خودم یه بوس براش میفرستم.

setayesh_sh
08-09-2010, 14:10
خودشونم مشکل دارن تو خودشون!
یه ساعت واحدیو مشخص نمیکنن

babak_eivazi
08-09-2010, 14:14
خودشونم مشکل دارن تو خودشون!
یه ساعت واحدیو مشخص نمیکنن

حالا این کوچیک ترین مشکل شونه !

almata
08-09-2010, 15:18
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسری سال 1389، برای مشاهده نتایج نهایی این آزمون از ساعت 23 امشب به همین آدرس مراجعه نمایید

juventuss
08-09-2010, 15:19
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسری سال 1389، برای مشاهده نتایج نهایی این آزمون از ساعت 23 امشب به همین آدرس مراجعه نمایید

loren
08-09-2010, 16:11

امین.
08-09-2010, 16:36
یکم باید استرس کنکوری ها رو درک می کردن.
جای تاسف داره.
کار دانشگاه آزاد خوب بود.
گفت نتایج ظهر میاد ولی همون صبح اومد.
امیدوارم دوستان موفق باشن.

Masoud_kp
08-09-2010, 16:48
دوستان نتایج اومده؟؟؟
من چرا نمیتونم با کامپیوتر ببینم یعنی آپدیتی نمی بینم با موبایلمم باز نمیشه

bida
08-09-2010, 16:56
ما تونستیم از طریق پارتی نتایج پسر داییم رو بفهمیم. 5015 منطقه یک عمران بوشهر. بچه شیراز بوده. مکانیک رو ننتونسته قبول شه..

Masoud_kp
08-09-2010, 16:58
ما تونستیم از طریق پارتی نتایج پسر داییم رو بفهمیم. 5015 منطقه یک عمران بوشهر. یچه شیراز بوده. مکانیک رو ننتونسته قبول شه..
خب چطوری تونستید اینو متوجه بشید؟؟؟
از طریق سایت که مطمئنا نبوده!!؟؟؟

aminnobakht
08-09-2010, 17:01
یکی از دوستام الان زنگید گفت از طریق آشنایی که داشتن توی سازمان سنجش نتیجش رو فهمیده!

bida
08-09-2010, 17:01
نه دیگه ، هنوز که رو سایت نیومده. خالش تهران تو سنجش آشنا داشت.

farshidshd
08-09-2010, 17:08
دوستان محترم خواهشا این تاپیک رو هم مثل اون اسپم بارون نکنین...

اینجا فقط اخبار مربوط به کنکور رو قرار بدین...

همه ی بحث ها رو در گروهی که ساختین ادامه بدین

با تشکر

bahador2009
08-09-2010, 17:11
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي مختلف تحصيلي دوره هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) ، نيمه حضوري، دانشگاه پيام‌نور ، مراكز تربيت معلم وابسته به وزارت آموزش و پرورش ، موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي، رشته‌هاي تحصيلي مجازي دانشگاهها و موسسات آموزش‌عالي درآزمون سراسري سال 1389 براي سال تحصيلي 90-1389[/URL]

AmiIin
08-09-2010, 19:36
برای مشاهده اعلام نتايج نهايي آزمون سراسري سال 1389 اینجا را کلیک نمایید :

بچه ها نتایج اومد .......... .

hamidras
08-09-2010, 19:43
اومد!!!!!!!!

sanaz_German
08-09-2010, 19:51
آخییییییییییش!!!! نفسم داشت بند میومد! 5 سال از عمرم کم شد
تبریک میگم به همه اونایی که قبول شدن
موفق باشید همتون.....امیدوارم اون رشته ای که می خواستید قبول شده باشید

bahador2009
08-09-2010, 20:39
معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفت وگو با فارس:
نتايج نهايي كنكور سراسري 89 دقايقي پيش اعلام شد
خبرگزاري فارس: معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج نهايي كنكور سراسري سال 1389 اعلام شد.

ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اينكه دقايقي پيش نتايج كنكور سراسري 89 اعلام شد اظهارداشت: داوطلبان براي ديدن نتايج آزمون خود بايد به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه كنند.
وي گفت: داوطلباني كه نسبت به نتايج خود اعتراض دارند مي توانند به صورت اينترنتي از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور اعتراض خود را اعلام كنند. سازمان سنجش طي سه روز، پاسخ داوطلبان معترض را به صورت اينترنتي مي دهد.
انتهاي پيام/

MORINIO
08-09-2010, 20:40
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي مختلف تحصيلي دوره هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) ، نيمه حضوري، دانشگاه پيام‌نور ، مراكز تربيت معلم وابسته به وزارت آموزش و پرورش ، موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي، رشته‌هاي تحصيلي مجازي دانشگاهها و موسسات آموزش‌عالي درآزمون سراسري سال 1389 براي سال تحصيلي 90-1389

من هرچی گشتم واسه دانشگاه شیخ بهایی (غیرانتفاعی) نبود !

لطف کنید شما هم یه نگاه کنید ببینید هست یا نه !

moonfairy
08-09-2010, 22:01
بچه ها بین المللییم با همین کارنامه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هرکاری میکنم نمیتونم نتیجمو ببینم

loren
08-09-2010, 22:23
بچه ها بین المللییم با همین کارنامه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هرکاری میکنم نمیتونم نتیجمو ببینم

خیر اونا مهر میاد

Life24
09-09-2010, 11:36
مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرد
به دنبال مصوبه دولت مبنی بر افزایش ایام تعطیلات رسمی به مناسبت عید سعید فطر،ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که بنابر اعلام قبلی می بایستی از روز شنبه 20 شهریور ماه آغاز می شد،با یک روز تاخیر به روز یکشنبه 21 شهریور ماه موکول گردید و تا پایان وقت اداری روز شنبه 27 شهریورماه ادامه خواهد یافت.
به گزارش آنا به نقل از روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام از پذیرفته شدگان واحدهای دانشگاهی مستقر در استان خوزستان،استثنائا از روز دوشنبه 22 شهریور آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 28 شهریور ادامه می یابد.
بر اساس این گزارش پذیرفته شدگان گرامی می توانند در مهلت های مذکور با توجه به جزئیات مندرج در اطلاعیه قبلی مرکز آزمون جهت ثبت نام به واحدهای پذیرفته شده مراجعه فرمایند.
در پایان این گزارش آمده است مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی رشته مدیریت خدمات بهداشتی،زبان و ادبیات فرانسه و زبانشناسی همگانی که مقرر شده بود در روز شنبه 20 شهریور برگزار گردد به روز سه شنبه 23 شهریور در ساعت و مکان اعلام شده قبلی انجام خواهد شد.

masud-000000
10-09-2010, 11:35
واحدهای دانشگاهی مستقر در استان خوزستان،استثنائا از روز دوشنبه 22 شهریور آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 28 شهریور ادامه می یابد.

واسه دانشگاه دولتی چطور؟ واسه اونم همین کار رو کردن یا نه؟پیش دانشگاهی اینجا که تا دوشنبه تعطیله و نمیشه رفت مدارک رو تحویل گرفت:13:

netwait
14-09-2010, 18:37
كسي از تكميل ظرفيت خبر داره ه ه ه ه ه ه ه ه؟:19:

lmohsen
14-09-2010, 18:54
کنکور 89 تکميل ظرفيت دارد!

سازمان سنجش آموزش کشور زمان انتشار جزئیات انجام مصاحبه برای برخی رشته‌های کنکور سراسری و اسامی معرفی‌شدگان تکمیل ظرفیت آزمون سراسری را نیمه‌ي دوم مهرماه اعلام می‌کند.
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ و محل مصاحبه، معاینه و یا مصاحبه و معاینه، آزمون عملی و علمی و سایر مراحل گزینش رشته‌های تحصیلی نیمه‌متمرکز آزمون سراسری سال 1389 (رشته‌های نیمه متمرکز دوره‌های روزانه، شبانه «نوبت دوم»، دانشگاه پیام نور‌، مؤسسا‌ت آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دوره‌های بین‌الملل) به‌همراه ‌فهرست ‌اسامی ‌و ‌شماره‌ي ‌داوطلبی‌ معرفی‌شدگان هریک از رشته‌های تحصیلی مذکور تا چند برابر ظرفیت هر رشته از طریق سایت اینترنتی این سازمان به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در نیمه‌ي دوم مهرماه منتشر خواهدشد.
معرفی‌شدگان هریک از رشته‌های تحصیلی مذکور لازم است با توجه به برنامه‌ي زمانی اعلام‌شده و ضوابط مندرج در اطلاعیه برای شرکت در مراحل مختلف گزینش رشته یا رشته‌های مربوط اقدام کنند.

منبع خبر : خبرگزاری مهر

مسئول صفحه‌ي خبر: مهندس پويا سلطان‌تبار
منبع :نشر دریافت

setayesh_sh
15-09-2010, 18:05
ینی از وقت ثبت نام تو تکمیل ظرفیت گذشته؟:41::41::41::41: