مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار فلش لایت و آب و هوا برای ویوتی
سلام.................کسی نرم افزار فلش لایت و همچنین weather که با همین فلش لایت کار میکنه رو واسه ویتی نداره؟..........من خودم یه لینک دارم اما انگار سایتش خرابه..........وسط دانلود پیغام میده
اگه کسی داره بذاره ممنون میشم
من ندیدم . ولی واسه سیمبین هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم یه لینک دارم اما انگار سایتش خرابه..........وسط دانلود پیغام میده
شما اسم فایل رو توی google جستجو کن
AMIR_EVILPRINCE
01-10-2009, 21:39
سلام.................کسی نرم افزار فلش لایت و همچنین weather که با همین فلش لایت کار میکنه رو واسه ویتی نداره؟..........من خودم یه لینک دارم اما انگار سایتش خرابه..........وسط دانلود پیغام میده
اگه کسی داره بذاره ممنون میشم
نمیدونم دقیقا چی میخوای ولی یه کاری بت میگم بکن.اسم همون برنامه ای که پیدا کردی رو دقیقا تو گوگل بنویس حتما سایت های دیگه ای هم وجود دارن که از اون کپی برداری کرده باشن.:10:
نمیدونم دقیقا چی میخوای ولی یه کاری بت میگم بکن.اسم همون برنامه ای که پیدا کردی رو دقیقا تو گوگل بنویس حتما سایت های دیگه ای هم وجود دارن که از اون کپی برداری کرده باشن.:10:
دم شما ها گرم دیگه!!!...............به هر دری که زدم نبود.............
هر گونه کلمات کلیدی که فکرشو بکنین استفاده کردم اما هیچ جا نبود..............
اینم سایت اصلی..........میتونین خودتونم تست کنین
weather widget و flash lite کنار همن
امیر جان من هم همینو گفتم که
شما اسم فایل رو توی google جستجو کن
AMIR_EVILPRINCE
02-10-2009, 12:40
دم شما ها گرم دیگه............ینی ما اینقدر چیزیم!!!...............به هر دری که زدم نبود.............
هر گونه کلمات کلیدی که فکرشو بکنین استفاده کردم اما هیچ جا نبود.............. فقط توی یه سایت دیگه دیدم که خدارو شکر اونم رفته بود توی طرح فیلترینگ!! با چندتا فیلتر شکن امتحان کردم باز نکرد...........ای بگردم این سیاست بی فکر ایرانو
اینم سایت اصلی..........میتونین خودتونم تست کنین
weather widget و flash lite کنار همن
سایت رو دیدم.مشکلی نداشت که.شما وقتی از تو لیستش مثلا اون آب و هوا رو انتخاب میکنین یه قسمت میاد که باید تیکش رو بزنی بعدش لینک دانلود فعال میشه.در ضمن سعی کن پست بالایی رو ویرایش کنی.اگر دلیلش رو میخوای بدونی PM بده.:11:
AMIR_EVILPRINCE
02-10-2009, 12:41
امیر جان من هم همینو گفتم که
شرمنده من پست هارو تکی تکی میام پایین جواب میدم حواسم نبود.واقعا شرمنده ببخشید:11:
سایت رو دیدم.مشکلی نداشت که.شما وقتی از تو لیستش مثلا اون آب و هوا رو انتخاب میکنین یه قسمت میاد که باید تیکش رو بزنی بعدش لینک دانلود فعال میشه.در ضمن سعی کن پست بالایی رو ویرایش کنی.اگر دلیلش رو میخوای بدونی PM بده.:11:
منم میدونم برادر...........................گفتم که ..............وسط دانلود پیغام میده ...........البته وسط دانلود که نه........وقتی تموم میشه پیغام یده
یعنی شما دانلود کردی؟بدون مشکل؟
بنده دانلودش میکنم و وقتی تموم میشه پیغام میده که"" این سایت قابلیت resume ندارد""................من نمیدونم مشکل از کجاست.............
فقط هم همین فایلش اینجوری نیست............تقریبا میشه گفت تمامی فایل های موجود تو سایت همینجوری هستن
اگه میشه یکی دانلود کنه واسه ما آپ کنه...........حجمشون کمه .....فکر کنم 400 یا 500 کلوبایت بیشتر نیستن
ممنون
اون پست رو هم ردیفش کردم.............دلیلشو فکر کنم گرفتم
شرمنده من پست هارو تکی تکی میام پایین جواب میدم حواسم نبود.واقعا شرمنده ببخشید:11:
این چه حرفیه عزیز؟
دشمنت شرمنده باشه:10:
AMIR_EVILPRINCE
03-10-2009, 00:02
منم میدونم برادر...........................گفتم که ..............وسط دانلود پیغام میده ...........البته وسط دانلود که نه........وقتی تموم میشه پیغام یده
یعنی شما دانلود کردی؟بدون مشکل؟
بنده دانلودش میکنم و وقتی تموم میشه پیغام میده که"" این سایت قابلیت resume ندارد""................من نمیدونم مشکل از کجاست.............
فقط هم همین فایلش اینجوری نیست............تقریبا میشه گفت تمامی فایل های موجود تو سایت همینجوری هستن
اگه میشه یکی دانلود کنه واسه ما آپ کنه...........حجمشون کمه .....فکر کنم 400 یا 500 کلوبایت بیشتر نیستن
ممنون
اون پست رو هم ردیفش کردم.............دلیلشو فکر کنم گرفتم
من دانلود کردم بدون هیچ مشکلی شما یا سرعت اینترنتت کمه یا اینکه ویندوزت خرابه سعی کن با اینترنت اکسپلورر دانلود کنی نه دانلودر.شرمنده که آپلود نکردم از ترافیک ADSL چیز زیادی نمونده:41:
AMIR_EVILPRINCE
03-10-2009, 00:02
این چه حرفیه عزیز؟
دشمنت شرمنده باشه:10:
مخلصیم:10::11::31:
من دانلود کردم بدون هیچ مشکلی شما یا سرعت اینترنتت کمه یا اینکه ویندوزت خرابه سعی کن با اینترنت اکسپلورر دانلود کنی نه دانلودر.شرمنده که آپلود نکردم از ترافیک ADSL چیز زیادی نمونده:41:
قربونت.............................بنده هم ADSL دارم و از ویندوز هم مطمئنم......................روی ویندوز ویستای لپتاپ هم امتحان کردم بازم همینجوری بود.................با خود انترنت اکسپلورر هم دانلود کردم بازم همون آشو همون کاسه................اصلا بیخیالش شدم..................ممنون که وقتتونو صرف من کردین:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.