مشاهده نسخه کامل
: سوال:انتخاب پایگاه داده در ایجاد دیکشنری
neda_traveler
01-10-2009, 09:53
سلام
من می خوام یک دیکشنری درست کنم اما نمی دونم چه پایگاهی براش انتخاب کنم چون می خوام رو cd بریزم پس sql و access خوب نیست چون اگه شخصی بخواد رو سیستمش بریزه باید اونا نصب باشه
با فایل بخوام کار کنم جستجو نمی دونم
xml که فکر می کنم خوب نباشه
می شه لطف کنید و من راهنمایی کنید
ممنون
mahdi7610
01-10-2009, 23:14
به نظرم نیازی نیست برنامه Access روی سیستم مقصد نصب باشه . فقط کافیه بانک را کنار فایل exe خودتون قرار بدید .
موفق باشی
shalineh
03-10-2009, 12:31
نخیر. باید engine مربوط به دیتابیس در سیستم نصب شده باشد. ( منظور از Engine ، خود برنامه اکسس یا Sql نیست ! ).
neda_traveler
04-10-2009, 08:32
ممنون که کمکم کردید
میشه در مورد engine بیشتر توضیح بدید و چه طوری ایجاد میشه
ممنون
shalineh
04-10-2009, 16:09
ممنون که کمکم کردید
میشه در مورد engine بیشتر توضیح بدید و چه طوری ایجاد میشه
ممنون
اینجا رو ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neda_traveler
04-10-2009, 17:53
ببخشید این لینکش جواب نمی ده میشه یک نگاه بکنید
shalineh
04-10-2009, 18:06
کار میکنه!
تصویری از این صفحه رو واست آپلود کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milky way
04-10-2009, 18:51
میتونی از File استفاده کنی بجای دیتابیس روش سریعی هم هست فقط باید یه فرمت خاص مثلاً با استفاده از XML برای خودت بسازی که optimize شده هم باشه مثلا یک الگوریتم یا روشی ارائه بدی که سریع به جواب برسی،
من فکر میکنم برای ساخت دیکشنری این روش بهتری باشه تا دیتابیس.
mahdi7610
06-10-2009, 09:24
نخیر. باید engine مربوط به دیتابیس در سیستم نصب شده باشد. ( منظور از Engine ، خود برنامه اکسس یا Sql نیست ! ).
وقتی میگم نیازی به نصب برنامه ACCSEE نیست . یعنی اینکه نیازی نیست خود برنامه اکسس روی سیستم مقصد نصب باشه .
در ضمن محض اطلاع شما عرض کنم jet engine مربوط به اکسس توسط خود سیستم عامل نصب میشه . و نیازی به نصب نیست .
فقط اگه نسخه ای از jet engine که روی سیستم مقصد نصب هست قدیمی تر از نسخه ای باشه که شما در برنامه استفاده کردید باید شما نسخه جدید تر را دریافت و نصب کنید .
neda_traveler
06-10-2009, 15:24
به من گفتن اگه برنامه با sql بنویسم و بعد exe کنم هیچ مشکلی نداره و خودش پیش فرض sql میریزه و دیگه نیازی نیست طرف sql رو سیستمش نصب باشه
حالا در مورد sql درسته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.