مشاهده نسخه کامل
: Why Vb ? Why Vb 6 ?
L u K e !
30-09-2009, 22:11
من همش خودم می پرسم چرا اموزش پرورش ایران چرا اینقدر Visual Basic 6 رو تحویل می گیرن ؟
چرا ما باید با ورژن سال 98 کار کنیم ؟
اصلا چه بدرد می خوره ؟
حداقل می گم واسه اینکه اسونه Vb.net رو انتخاب می کردن
دیگه الان با بودن زبان های محبوبی مثل VC++ یا C# ویژاول بیسیک حرفی واسه گفتن نداره
sinaaeeni
30-09-2009, 22:48
من همش خودم می پرسم چرا اموزش پرورش ایران چرا اینقدر Visual Basic 6 رو تحویل می گیرن ؟
اصلا چه بدرد می خوره ؟
دیگه الان با بودن زبان های محبوبی مثل VC++ یا C# ویژاول بیسیک حرفی واسه گفتن نداره
سلام دوست گرامی
به نظر من با توجه به راحتی کاربرد و حجم برنامه VB6 برای یاد گیری خیلی بهتره بعدا دوستان که با دستورات آشنا شدند براحتی میتونند به سایر زبان ها اسباب کشی کنند :46:
Samsam2010
01-10-2009, 13:35
اصلا چه بدرد می خوره ؟
بنده خدا من فکر نکم شما با همون ورژن سال 98 هم بتونی درست درمون کار بکنی بعد میخوای بری سراغ:2:
برو همین وی بی هم کار بکن اموزش پرورش ایران بهتر میدونه چی برات خوبه آره عزیزم :5:
سلام
دیگر تاپیکهای مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
جنگ مرتبط ! :31:
(((
تاپیکهای شروع برنامه نویسی...
و...
)))
البته امیدوارم VB2008 یا همان VB9 یا همان VB.Net2008 را با بقیه ورژن های VB یکی فرض نکرده باشید.
ولی در کل شخصاً برای دعوت دوستان VB6 و VB1998 و VS6 کار به سمت VB9 و VB2008 و VS9 خیلی تلاش کرده ام که بجز موارد کم، تاثیر چندانی نداشته ! ولی به همان موارد کم قانع هستیم ! :31:
هنوز گیرم که چرا کاربران VB5 میتوانند به VB6 بروند و چرا کاربران VB7 میتوانند به VB8 بروند ولی این وسط VB6 کارها نمیتوانند به VB7 بروند ! مسئله پیچیده ای است !:31:
من خودم مدتهای طولانی با نسخه های مختلف C و Basic کار کرده ام و هر کدام در جای خود خوب بودند ولی "آخرین ورزن بودن" همیشه مهم ترین اصل کاری من بوده.
به نظر من برای یادگیری XP و Vista و Win7 نیاز نیست اول Windows98 یاد بگیرید.
فقط بحث سر تکنولوژی روز و تفاوت گاری سورای و ماشین سواری است، شاید قیمت خرید و خرج نگه داری و تامین غذای یک قاطر یا اسب کمتر از یک ماشین بنزینی باشد ولی قبول کنید ماشین و هواپیما و مترو هم مزیت هایی نصب به قاطر و اسب دارند ! و این مزیتها با بزرگ شدن و گسترش شهرها و زیاد شدن پمپ های بنزین و سرعت و... بیشتر هم خواهد شد ! :31::11::11::11:
=====
دوستدار همه ASSEMBLY و C و BASIC و برنامه نویس ها ! :10:
جمیعاً موفق باشید. :10:
SADEGH 7
02-10-2009, 16:19
بنده خدا من فکر نکم شما با همون ورژن سال 98 هم بتونی درست درمون کار بکنی بعد میخوای بری سراغ:2:
برو همین وی بی هم کار بکن اموزش پرورش ایران بهتر میدونه چی برات خوبه آره عزیزم :5:
دوست عزیز ما تو این فروم سعی می کنیم در سطح اطلاعاتمون دوستان رو راهنمایی کنیم. نه اینکه با کسی بحث کنیم یا بخوایم پز اطلاعاتمون رو به دیگران بدیم. شما اگه اطلاعاتی در مورد چیزی داری می تونی دیگران رو راهنمایی کنی. اگه اطلاعاتی هم نداری، فکر نمی کنم ستاره و تعداد پست ارزش اسپم دادن داشته باشه.
قوانین عمومی :
7- لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
8- لطفا در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن تاپيک ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک تاپيک عمومي باز کنيد.موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.