مشاهده نسخه کامل
: کدام بهتر است ؟
Baba Ali
30-09-2009, 21:58
دوستان با پیشنهاداعضا محترم ( مخصوصا جناب ultra black ) دو سیستم زیر را در نظر گرفته ام کدام یک بهتر است :
CPU:AMD Phenom II X3 720=130
M.B:Asus M4N78=80
RAM:Patriot 2Gb 800 (2x1Gb)=50
VGA:Gainward 9500GT 512Mb DDR3=65
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=55
DVD RW:Liteon 24X=30
Power:Green GP 485A=45
Case:Green Robin=30
Monitor:Samsung BW1953=175
Keyboard : A4Tech KX-5MU=18
Mouse:A4Tech X5-70MD=8
Speaker:Creative A380=30
All:716
یا
intel E7500
PE43-DS3l
Gaiward 9500 Gt 512
Patriot 2GB 800
Seagate 500GB (7200.12)
Liteon 24x
Green 485a
Green Robin
Sumsung BW1932
A4Tech kx-5mu
A4Tech X5-70MD
Creative a380
مودم Gigabyte 56K
در مورد مانیتور و کارت گرافیک کمی شک دارم چون نام این کارت گرافیک را کم شنیده ام
یادم رفت بگویم بودجه ام 700 هزارتومان و استفاده بنده استفاده برای تدوین فیلم و نرم افزار هایی بیشتر نیاز به پردازش و سرعت دارند و زیاد اهل بازی نیستم . در این رنج قیمت لطفا مانیتور و کارت گرافیم بهتر به بنده پیشنهاد بدهید یا سیستم های بالا را اصلاح کنید .در ضمن رم را 2x1 gbبگیرم یا 2gb.
mojtabaalemi
01-10-2009, 08:18
نام گرافیک 9500 رو نشنیدی . پس نام چه گرافیکی رو شنیدی ؟9500 چیز قوی ای نیست . اگه قصد بازی داری به نظر من سیستم اولی رو مد نظر بگیر بعد cpu رو AMD PHENOM II 550 بگیر که خوراک بازی هست و میشه 100 تومن بعد با ما بقی و پول 9500 یه 9600 یا 4670 بگیر .
راستی الان که دیدم نوشتی بازی نمی خوای بکنی همون 720 رو بگیر یا حتی گرافیکو 8600 ddr3 زوتاک بگیر 50 تومن و بذار بقیه رو رو پول سی پی یو .
ess_1362
01-10-2009, 10:52
سیستم های مد نظر شما بد نیست ولی برای کاربرد شما تعداد هسته های بیشتر خیلی حیاتی هست پس سیستم بصورت زیر بهینه میشه :
CPU : AMD PHENUM II X4 810 140000
M/B : BIOSTAR TA 790GX 128M 120000
RAM : 2X2GIG ELEXIR DDR3 1333 85000
HARD : 2X500GIG SEAGATE RAID0 105000
PSU : GREEN GP530 48000
CASE : GREEN MAGNUM 30000
LCD : SAMSUNG P20500 185000
713000
یکم از 700 بیشتر شد تازه بدون احتساب موس و کیبرد و اسپیکر ولی بشکل ملموسی از سیستم شما در امور مورد نظر قویتر هست و ساپورت بهتری در اینده برای اون وجود داره
مادربرد دارای گرافیک آنبرد هست و نیاز شما را به گرافیک برطرف می کنه ولی دوشیار برای کراس فایر داره
Baba Ali
01-10-2009, 21:08
با سلام
من امروز به بازار ایران و رضا رفتم برای اینکه سیستم مورد نظر را قیمت بگیرم در مورد سیستم بر پایه AMD در بین فروشنده نظر مثبتی نبود یعنی برای کار من که نیازم بیشتر پردازش و قدرت و سرعت برای کارهایی مانند تدوین فیلم نرم افزارهای Matlab و ... و اصلا اهل بازی نیستم اما گرافیکم نمی خواهم خیلی ضعیف باشد که یک موقع هوس بازی کردم مشکلی پیدا نکنم .
مثلا نظرات فروشنده ها به این صورت بود :
1- یکی می گفت E7500 در بازار کم است یا نیست یا نمی دانم طلق و نمی دانم چی چی است و بیشتر E7400 پیشنهاد می کردند و می گفتند فرق زیادی با E7500 ندارد و در مورد AMD گفته می شد بدرد کار من نمی خورد .
2- در مورد مادربرد گفته می شد ( EP43-DS3l ) قدیمی است و کم گیر می آید و در آینده برای ارتقا با مشکل بر می خورم و EP45-UDl اگر اشتباه ننوشته ام پیشنهاد می شد . و حتی EP41 بیشتر از EP43 دیده می شد
3- در مورد مانیتور AOC و LG بیشتر ار سامسونگ در بورس بود و در مورد 1953BW که قدیمی است و کم گیر می آمد .
4- در مورد رم نیز یک نفر می گفت رم ژل بهتر از پاتریوت است .
و از این قبیل صحبت ها .
لطفا بنده را راهنمایی کنید بودجه من حدود 700 هزار تومان است و با این اوصاف گیج شده ام .اگر همان سیستم خودم بهتر است بعضی از فروشنده ها گفتند اگر شنبه بیایم سیستم مورد نظر خودم را می توانند جمع کنند ولی بد جور من را دل چرکین کردند . ( البته بنده دیر وقت رفته بودم و 4 الی 5 مغازه بیشتر نرفتم )
ess_1362
02-10-2009, 14:17
دوست عزیز شما اصلا به توصیه فروشنده ها توجه نکن
برای کاربرد شما مسلما تعداد هسته ها خیلی حیاتی هست یعنی یک 4 هسته ای به مراتب خیلی بهتر از یک دو هسته ای هست
اگر بودجه شما را در نظر بگیریم X4 810 از AMD بهترین انتخاب شما هست و در مورد کاربرد مورد نظر شما هم کارایی معقولی داره
در کل من اصلا به شما توصیه نمی کنم که برای اون کاربرد به سراغ E7400 یا E7500 برید
در مورد مادر برد هم که دارای تراشه آنبرد هست تقریبا اکثر بازی ها را روی رزولوشن و جزییات متعادل که نمایشگر مد نظر شما هم در همین مقدار هست جوابگو هست ضمن اینکه دو شیار برای کراس فایر هم داره
درکل C2D ها تقریبا به پایان راه رسیدن و در آینده (کمتر از یک سال دیگه)امکان ارتقا ندارن پس کاملا منطقی هست که فروشنده بخواد این جنس را از مغازه خودش به هر شکلی بیرون کنه
در مورد بحث عدم تایید AMD توسط اونها هم با توجه به جو جامعه ما که بدون هیچ دلیلی و مدرک علمی اینتل را فقط قبول دارن جای هیچ شکی نیست که شما را از خرید AMD منصرف کنند
حالا دیگه انتخاب بر عهده خود شماست
mojtabaalemi
02-10-2009, 21:40
فروشنده ها گاهی به اندازه یه آماتور نمی فهمن.
گاهی نمی دونن FSB مین بورد چیه.
میگن AMD می سوزه !!! برای کار ..... cpu .... بهتره .
شما حتما 4 هس ته ای AMD رو بگیر
رو بورس بودن مانیتور ربطی به کیفیتش نداره و خیلی از حرفه ای ها فقط سامسونگو قبول دارن که اینم به معنی برتری سامسونگ نیست .
ضرب زده که گفته رم ژل بهتره . قیمتش بهتره . پول مفت داری بگیر.
1953 قدیمیه؟؟؟؟
این مقایسه 720 با 7500 ( که تازه از 7400 بهتره ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمتای فیلم و HD و ... برتریش محسوسه و در ضمن زیر هر تست نوشته lower بهتره یا higher ، اونم دقت کن.
Baba Ali
05-10-2009, 14:33
در مورد مانيتور من آخر نفهميدم كدام را بگيرم . وديگر اين كه مانيتور 20 اينج يا 19 اينچ يا 22 اينچ و چه مدلي . در ضمن تصاوير فيلم ها و تلويزيون در مانيتورهاي وايد غيرعادي نيست .
ess_1362
06-10-2009, 12:09
شما با توجه به بودجه ات مانیتور را انتخاب کن
ببین مانیتور HD می خوای یا معمولی
اگر HD می خوای باید گرافیک خوب بخری(اگر اهل بازی هستی)
در کل این سه مانیتور را به شما پیشنهاد می کنم که زمان 2MS و کنتراست 1/50000
SANSUNG P20500 180000
SAMSUNG P22500 21.5" HD 240000
SAMSUNG 23500 23" HD 270000
در مورد تصاویر هم با ید بگم خیر اینطور نیست
در مانیتور 4/3 تصاویر با حاشیه سیاه در بالا و پایین نمایش داده می شود ولی در مورد مانیتور 16/9 (واید) این تصاویر بدون حاشیه نمایش داده می شود
mojtabaalemi
06-10-2009, 22:42
سری 33سامسونگ نسبت به قیمتش چیزای خوبین . 2233 حدود 230 تومنه .البته 22500 شرف داره .
امير موسر
06-10-2009, 22:59
SAMSUNG P22500 خوبه ! قیمتش هم دقیقا 230.000 !
2233 هم 220.000 و DVI نداره ! پاسخگویی تصویرش هم 5 ه !
Baba Ali
07-10-2009, 21:48
با تشکر از پاسخ دوستان گرامی . باید بگویم استفاده بنده از مانیتور بیشتر برای خواندن صفحات وب و کلا خواندن و دیدن فیلم و اموری به غیر از بازی است و اهل بازی نیستم . بودجه ای قصد دارم برای مانیتور صرف کنم حداکثر 200 هزار تومان است . این مدل هایی در بالا پیشنهاد دادی مانند 20500 20 اینچ است یا 19 اینچ و در ضمن از نظر شما قید مانیتور های معمولی 17 یا 19 را بزنم . نظرتان راجع به T1900p چیست ؟ با تشکر فراوان .................
امير موسر
07-10-2009, 21:51
با تشکر از پاسخ دوستان گرامی . باید بگویم استفاده بنده از مانیتور بیشتر برای خواندن صفحات وب و کلا خواندن و دیدن فیلم و اموری به غیر از بازی است و اهل بازی نیستم . بودجه ای قصد دارم برای مانیتور صرف کنم حداکثر 200 هزار تومان است . این مدل هایی در بالا پیشنهاد دادی مانند 20500 20 اینچ است یا 19 اینچ و در ضمن از نظر شما قید مانیتور های معمولی 17 یا 19 را بزنم . نظرتان راجع به T1900p چیست ؟ با تشکر فراوان .................
20500 که 20 اینچه !
T1900P هم انتخاب خوبیه ولی من دو روز پیش قیمت کردم 215.000 بود !
ess_1362
08-10-2009, 10:17
به نظر من شما همون 20500 را بگیرید خیلی بهتر باشه هم جدید هست هم قیمت مناسبی داره هم با کارایی شما متناسب هست
Baba Ali
10-10-2009, 15:07
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان گرامي
پنجشنبه 16/7/88 به بازار ايران و رضا مراجعه كردم طبق اطلاعات قبل ( با توجه به بودجه بنده كه 700 هزار تومان است و كار من با سيستم اتصال به اينترنت ، خواندن متون ، ديدن فيلم ، كار به يك سري نرم افزار مانند اتوكد و 3Dmax و Office وتايپ و تدوين و رندر فيلم هاي خانوادگي با نرم افزار Edius و Priemier. . بنده به ندرت اهل بازي هستم ) . نكات زير را يادآور مي شوم :
1- باز در مورد CPU به شك افتادم چون دوست فروشنده و ديگران فروشنده هاي بازار اعتقاد داشتند AMD با بعضي از برنامه ها ناسازگار است و بيشتر نسبت به Intel هنگ مي كند و استفاده اكثر لب تاپ ها از اينتل خود نشان برتري آن است . ايا خود شما از اين سيستم AMD استفاده كرده ايد يا در بين دوستان خود كارايي و مشكل نداشتن آن را ديده ايد يا فقط به صورت تئوريك اين مطالب را بيان مي كنيد تصميم به تهيه E7500 كردم كه در بازار به ندرت پيدا مي شد و همه E7400 را پيشنهاد مي دادند . خودم شك كردم چون يكي از دوستان هم E7500 را گرفته بود فن به صورت جدا از پك CPU تهيه كرده بود . آيا فرق اين دو با هم زياد است و اصرار بر خريد E7500 ارزش دارد .
2-در مورد MB كه دوستان در اكثر پيشنهادات از EP43 S3L , EP43 DS3L ياد كرده اند قديمي است و در بازار موجود نيست مدل هايي مانند EP41 UD3L , EP43 UD3L , EP43T UD3L , EP45 UD3L , و ASUS ها P5QL و M4N78-AM. فرق اين ها در چيست و بهترين نسبت به كارايي بنده و به رورز رساني ديگر قطعات در آينده چيست ؟ فروشنده ها Ep43-Ud3L پيشنهاد مي دادند كه قيمت آن 105 هزار تومان بود كه از بودجه 80 الي 90 بنده براي مادربرد بيشتر بود .
3- رم را هم دوباره دوست فروشنده بنده مارك ژل را پيشنهاد كرد و بنده را به شك انداخت . به نظر شما بهترين رم 2 گيگ نسبت به بودجه 30 توماني بنده كدام است ؟
4- كارت گرافيك Gainward را همه جا نداشتند و اگر هم بود 1 gb بود . به غير از اين مدل مارك مشهورتر با بودجه 50 الي 60 تومان چيست ؟
5- هارد هم دوست فروشنده مكستور پپيشنهاد داد به نظر شما بهترين هارد فعلا در بازار كدام است ؟ همان Seagate ؟
6- پاور را بعضي مي گفتند GP485 نيست و GP480 , GP430 پيشنهاد مي دادند با بودجه و استفاده بنده بهترين كدام است ؟
7- در مورد كيس هم بهترين همان Green است و سليقه اي
8- مانيتور T1900P كه دوستان يك الي دوهفته پيش قيمت داده بودند 190 خيلي كم بود و اگر هم بود با قيمت حداقل 205 هزار تومان و 20500 را هم به خاطر اينكه سايز آن مرا به شك انداخت كه در هنگام تماشاي فيلم ها خيلي غيرعادي باشد و سوال من اين است كه اين سايز هم از لحاظ طول و هم عرض به يك نسبت بزرگتر از 19 اينج ها هستند يا فقط از لحاظ طولي بزرگترند . چون تصاوير تلويزيوني ايران ( چون قصد خريد كارت TV را هم دارد ) 4:3 هستند آيا غير عادي ديده نمي شوند حتي فيلم هاي سينمايي عرضه شده در فروشگاه ها به استاندارد 4:3 تبديل شده اند ؟ همچنين رنگ قرمز مدل به دل بنده ننشت . مدل 2 ملي ثانيه با قيمت پايين تر كدام است البته سامسونگ چون به نتيجه رسيديم كه سامسونگ فعلا بهترين است ؟ باز هم تاكيد مي كنم 20 يا 19 براي استفاده بنده
9- كي برد انتخاب شد ه در بالا براي تايپ چطور است
10 – لطفا يك مودل ديال اپ با قابليت قطع اتوماتيك در هنگام تماس تلفني و يك مودم ADSL مرغوب با قيمت مناسب نيز به بنده پيشنهاد بدهيد ؟
11- در مورد اسمبل قطعات اين كار را به فروشنده بسپارم تا قطعات تست شوند يا خودم اين كار بكنم سابقه اسمبل كلي سيستم به جز نصب كارت گرافيك و داريو سي دي نداشته ام . و پس از اسمبلرين حالت پارتيشن بندي چگونه است يا به طور سليقه است ؟
اميدوارم كم اطلاعي بنده از سخت افزار و ايرادات در بالا و طولاني شدن متن را به بزرگي خود ببخشيد ؟ از دوستان بيشتري مي خواهم تا در بحث شكت كنند تا به جمع بندي بهتري برسيم اميداورم به درد ديگران هم بخورد . با تشكر فراوان .
mojtabaalemi
10-10-2009, 20:22
در مورد cpu اون فروشنده ها هیچی حالیشون نیست هیچ مشکل همخوانی و هنگ در amd نیست بنده خودم دارم amd athlon II x2 240 استفاده می کنم و اور کلاک هم می کنم و روی ارزونترین مین asus هم بستم ولی آخر پایداریه و هنگ هم تو کارش نیست ( اینتلم مینت خوب باشه هنگ نداره ) و همخوانیشم 100 درصده . در مورد لپ تاپ هم دلیل اینه که amd الان برای لپ تاپ cpu نداره و تازگی یک مدل داده که شاهد حضورش خواهیم بود نه برتری اینتل . اینو بدون که تو دنیای تکنولوژی امروز اگه یه قطعه این طور مشکلاتو داشته باشه محکوم به فناست .فروشنده ها رو هم نافشونو با اینتل بستن و اینا از همون 10 سال پیش که amd مشکل داشت بیخیالش شدن دیگه هم اطلاعاتشون که بروز نمیشه همون طور تا قیامت اگه چیزی نگی ادامه میدن . بقیه رو بچه ها جواب بدن.
pourya_bo2pmc
10-10-2009, 21:21
درباره AMD بهت بگم که منم قصد خرید سیستم رو دارم همه میگفتن فقط اینتل تا اینکه محل کارم دیدم همه سیستم ها با پردازنده AMD و مادربورد ایسوس بسته شدن ( البته سری phenom II X4 ) من قبلنها شنیده بودم که مثلا فن پردازنده از این برند داغ میکنه صدا داره تا اینکه با چشم خودم دیدم جیک ازشون بیرون نمیاد و برنامه های نرم افزاری سنگین هم در محل کار همکارا براحتی باهاش اجرا میکنن و هیچ مشکلی نداره
و خودم هم تصمیم گرفتم با توجه به قیمت ارزونتر این برند و کارایی مشابه با اینتل از پردازنده ای ام دی استفاده کنم
Baba Ali
11-10-2009, 14:44
از دوستاني كه پاسخ بنده را دادند ممنونم . به سوالات زيادم اين را هم اضافه مي كنم چرا اكثر دوستان براي پيشنهاد يك دي وي دي رايتر با قيمت مناسب به جاي Pioneer مارك Liteon را پيشنهاد مي دهند آيا اين برند بهتر است ؟
باز هم خواهش مي كنم دوستان ديگري در بحث شركت كنند .
mojtabaalemi
11-10-2009, 19:28
خیر ارزانتر است .
Baba Ali
12-10-2009, 14:56
قبلا از يكي از دوستان سوال كرده بودم كه اگر هارد به جاي 320 هارد 500 بگريم در سرعت سيستم تغييري مي كند يا نه كه پاسخ ايشان نه بود اما ديدم در جايي گفته اند به جاي هارد 1 ترا بايت دو هارد 500 به RAIDO ببنديد سرعت بالاتر مي رود . من فرق اين دو را متوجه نمي شوم آخر افزايش هارد باعث كاهش سرعت سيستم مي شود يا نه . در مورد دي وي دي رايتر هم قيمت اين دو بيشتر از 2 الي 5 هزار تومان نيست در حالي كه در پيشنهاد سيستم هايي با قيمت بالا از طرف دوستان باز از مارك Liteon يا شده است ؟
اگر مي شود به سوال هاي باقي مانده بنده نيز پاسخ بدهيد
Ultra_Black
12-10-2009, 18:51
قبلا از يكي از دوستان سوال كرده بودم كه اگر هارد به جاي 320 هارد 500 بگريم در سرعت سيستم تغييري مي كند يا نه كه پاسخ ايشان نه بود اما ديدم در جايي گفته اند به جاي هارد 1 ترا بايت دو هارد 500 به RAIDO ببنديد سرعت بالاتر مي رود . من فرق اين دو را متوجه نمي شوم آخر افزايش هارد باعث كاهش سرعت سيستم مي شود يا نه .
افزایش حجم هارد تغییری در سرعت نداره ولی اگه دو تا هارد رو به صورت RAID0 ببندید سرعت هارد بیشتر میشه مثلا دو تا هارد 500 گیگ در حالت RAID0 از یدونه 1 ترا سرعتش بیشتره
در مورد دي وي دي رايتر هم قيمت اين دو بيشتر از 2 الي 5 هزار تومان نيست در حالي كه در پيشنهاد سيستم هايي با قيمت بالا از طرف دوستان باز از مارك Liteon يا شده است ؟
متاسفانه سری FX دی وی دی رایتر های پایونیر شدیدا کمیاب شده و به سختی پیدا میشه
اگه هم پیدا بشه قیمتش حدود 40 تومن هست در صورتی که Liteon حدود 28 تومن
Baba Ali
14-10-2009, 11:44
با تشكر از جناب اولترا بلك .
اگر امكان دارد به بقيه سوالات بنده كه به صورت تفكيك شده گفتم نيز پاسخ بدهيد .
پنجشنبه 16/7/88 به بازار ايران و رضا مراجعه كردم طبق اطلاعات قبل ( با توجه به بودجه بنده كه 700 هزار تومان است و كار من با سيستم اتصال به اينترنت ، خواندن متون ، ديدن فيلم ، كار به يك سري نرم افزار مانند اتوكد و 3Dmax و Office وتايپ و تدوين و رندر فيلم هاي خانوادگي با نرم افزار Edius و Priemier. . بنده به ندرت اهل بازي هستم ) . نكات زير را يادآور مي شوم :
1- باز در مورد CPU به شك افتادم چون دوست فروشنده و ديگران فروشنده هاي بازار اعتقاد داشتند AMD با بعضي از برنامه ها ناسازگار است و بيشتر نسبت به Intel هنگ مي كند و استفاده اكثر لب تاپ ها از اينتل خود نشان برتري آن است . ايا خود شما از اين سيستم AMD استفاده كرده ايد يا در بين دوستان خود كارايي و مشكل نداشتن آن را ديده ايد يا فقط به صورت تئوريك اين مطالب را بيان مي كنيد تصميم به تهيه E7500 كردم كه در بازار به ندرت پيدا مي شد و همه E7400 را پيشنهاد مي دادند . خودم شك كردم چون يكي از دوستان هم E7500 را گرفته بود فن به صورت جدا از پك CPU تهيه كرده بود . آيا فرق اين دو با هم زياد است و اصرار بر خريد E7500 ارزش دارد .
2-در مورد MB كه دوستان در اكثر پيشنهادات از EP43 S3L , EP43 DS3L ياد كرده اند قديمي است و در بازار موجود نيست مدل هايي مانند EP41 UD3L , EP43 UD3L , EP43T UD3L , EP45 UD3L , و ASUS ها P5QL و M4N78-AM. فرق اين ها در چيست و بهترين نسبت به كارايي بنده و به رورز رساني ديگر قطعات در آينده چيست ؟ فروشنده ها Ep43-Ud3L پيشنهاد مي دادند كه قيمت آن 105 هزار تومان بود كه از بودجه 80 الي 90 بنده براي مادربرد بيشتر بود .
3- رم را هم دوباره دوست فروشنده بنده مارك ژل را پيشنهاد كرد و بنده را به شك انداخت . به نظر شما بهترين رم 2 گيگ نسبت به بودجه 30 توماني بنده كدام است ؟
4- كارت گرافيك Gainward را همه جا نداشتند و اگر هم بود 1 gb بود . به غير از اين مدل مارك مشهورتر با بودجه 50 الي 60 تومان چيست ؟
5- هارد هم دوست فروشنده مكستور پپيشنهاد داد به نظر شما بهترين هارد فعلا در بازار كدام است ؟ همان Seagate ؟
6- پاور را بعضي مي گفتند GP485 نيست و GP480 , GP430 پيشنهاد مي دادند با بودجه و استفاده بنده بهترين كدام است ؟
8- مانيتور T1900P كه دوستان يك الي دوهفته پيش قيمت داده بودند 190 خيلي كم بود و اگر هم بود با قيمت حداقل 205 هزار تومان و 20500 را هم به خاطر اينكه سايز آن مرا به شك انداخت كه در هنگام تماشاي فيلم ها خيلي غيرعادي باشد و سوال من اين است كه اين سايز هم از لحاظ طول و هم عرض به يك نسبت بزرگتر از 19 اينج ها هستند يا فقط از لحاظ طولي بزرگترند . چون تصاوير تلويزيوني ايران ( چون قصد خريد كارت TV را هم دارد ) 4:3 هستند آيا غير عادي ديده نمي شوند حتي فيلم هاي سينمايي عرضه شده در فروشگاه ها به استاندارد 4:3 تبديل شده اند ؟ همچنين رنگ قرمز مدل به دل بنده ننشت . مدل 2 ملي ثانيه با قيمت پايين تر كدام است البته سامسونگ چون به نتيجه رسيديم كه سامسونگ فعلا بهترين است ؟ باز هم تاكيد مي كنم 20 يا 19 براي استفاده بنده
10 – لطفا يك مودل ديال اپ با قابليت قطع اتوماتيك در هنگام تماس تلفني و يك مودم ADSL مرغوب با قيمت مناسب نيز به بنده پيشنهاد بدهيد ؟
11- در مورد اسمبل قطعات اين كار را به فروشنده بسپارم تا قطعات تست شوند يا خودم اين كار بكنم سابقه اسمبل كلي سيستم به جز نصب كارت گرافيك و داريو سي دي نداشته ام . و پس از اسمبلرين حالت پارتيشن بندي چگونه است يا به طور سليقه است ؟اميدوارم كم اطلاعي بنده از سخت افزار و ايرادات در بالا و طولاني شدن متن را به بزرگي خود ببخشيد ؟ از دوستان بيشتري مي خواهم تا در بحث شكت كنند تا به جمع بندي بهتري برسيم اميداورم به درد ديگران هم بخورد . با تشكر فراوان .
Baba Ali
17-10-2009, 14:33
از دوستان كسي نبود جواب سوالات بنده را بدهد
11- در مورد اسمبل قطعات اين كار را به فروشنده بسپارم تا قطعات تست شوند يا خودم اين كار بكنم سابقه اسمبل كلي سيستم به جز نصب كارت گرافيك و داريو سي دي نداشته ام . و پس از اسمبلرين حالت پارتيشن بندي چگونه است يا به طور سليقه است ؟اميدوارم كم اطلاعي بنده از سخت افزار و ايرادات در بالا و طولاني شدن متن را به بزرگي خود ببخشيد ؟ از دوستان بيشتري مي خواهم تا در بحث شكت كنند تا به جمع بندي بهتري برسيم اميداورم به درد ديگران هم بخورد . با تشكر فراوان .
فروشنده ها چیزی رو پیشنهاد می دند که می خوان اونو بفروشن. به پیشنهادشون توجهی نکنید.
mojtabaalemi
17-10-2009, 18:27
آقا یه کاری کنیم . کسی نیاد اینجا تاپیک بزنه بعد بره بازار با متخصصین حرفه ای پشت میز نشین که 2 تا سایت مربوط به سخت افزارو نمی تونن نام ببرن مشورت کنه و بیاد اینجا این حرفا رو بزنه .
Baba Ali
17-10-2009, 20:13
دست شما درد نکند که حداقل جوابی به بنده دادید . به من حق بدهید که کمی بهحرف کسی که مثلا 5 الی 6 سالی است که در این کار است کمی اعتنا کنم ناسلامتی این فرد با بنده نیز آشنااست به نظرم دوستانی که ادعای علمی بودن می کنند( و من هم باربارها به حرفهای آنها استناد کرده وطبق آن عمل کرده ام ) باید کمی صبورتر بوده و با استدلالات علمی بیشتر بیشتر طرف مقابلی مثل من که برای شما ارزش قائلم و مشورت می گیرم توجیه و قانع کنند . لااقل سوالات دیگر را قابل جواب دادن است پاسخ دهید .
با تشکر بسیار فراوان .
pourya_bo2pmc
17-10-2009, 20:26
دست شما درد نکند که حداقل جوابی به بنده دادید . به من حق بدهید که کمی بهحرف کسی که مثلا 5 الی 6 سالی است که در این کار است کمی اعتنا کنم ناسلامتی این فرد با بنده نیز آشنااست به نظرم دوستانی که ادعای علمی بودن می کنند( و من هم باربارها به حرفهای آنها استناد کرده وطبق آن عمل کرده ام ) باید کمی صبورتر بوده و با استدلالات علمی بیشتر بیشتر طرف مقابلی مثل من که برای شما ارزش قائلم و مشورت می گیرم توجیه و قانع کنند . لااقل سوالات دیگر را قابل جواب دادن است پاسخ دهید .
با تشکر بسیار فراوان .
در مورد اینکه سیستمت رو بر اساس AMD ببندی یا Intel تصمیم دیگه با خودت . شما یه سری تو تاپیکها بزن و نظرات خود خریداران و پیشنهاد دهندگان رو درباره مشورت واسه خرید سیستم بخون مطمئن باش خیلی چیزا دستت میاد . نمیشه که به تاپیک خودت بسنده کنی بگی حالا چیکار کنم اگه دلت واسه خودت میسوزه پس بیشتر وقت بگذار تا بعدا تردید و پشیمونی سراغت نیاد
هر کسی نظری داره و شما سعی کن بهترینشو انتخاب کنی
pourya_bo2pmc
17-10-2009, 20:35
در مورد مادربورد
اگه تصمیمت پردازنده ی اینتل شد شما GIGABYTE -EP43-UD3L بگیر مادربورد خوبیه خیالت راحت ( دیگه 5 تومن بالا پائین ارزششو داره که اینو بگیری )
فکر کنم تا 100 میتونی ازشون بگیری
رم ddr2 رو تا 16 گیگ با باس 1200 پشتیبانی میکنه
و اینکه :
50,000 Hours Japanese Solid Capacitors
GIGABYTE Ultra Durable motherboards are equipped with solid capacitors developed by leading Japanese manufacturers. With an average lifespan of 50,000 hours, these solid capacitors provide the stability, reliability and longevity essential to meet the power needs of high-end processors and other components running today's most demanding applications and games.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mojtabaalemi
18-10-2009, 09:11
چون دوست فروشنده و ديگران فروشنده هاي بازار اعتقاد داشتند AMD با بعضي از برنامه ها ناسازگار است و بيشتر نسبت به Intel هنگ مي كند و استفاده اكثر لب تاپ ها از اينتل خود نشان برتري آن است .چی فکر کردن ؟ ناهمخوانی . مایکروسافت مگه برای اینتل سیستم عامل داده . حرف پشت amd زیاده ولی نه اینقدر . مثل اینه که من بگم اگع رم پاتریوت رو برداری بجاش اپیسر بذاری با نرم افزارا همخوانی نداره . هیچ نرم افزار و بازی نیست که مخصوصو pc باشد و روی amd ناهمخوانی داشته باشد .در ضمن مکررا فروشنده ها به اینتل بودن لپتاپ ها اشره میکنن و نشونه برتری میدونن . این درحالیه که amd برای لپتاپ cpu های کمی داد و تمرکزش روی دسکتاپ بوده در حال حاضر با athlon neo شروع کرده و به زودی به دنیای لپ تاپ هم وارد میشه .
ايا خود شما از اين سيستم AMD استفاده كرده ايد يا در بين دوستان خود كارايي و مشكل نداشتن آن را ديده ايد يا فقط به صورت تئوريك اين مطالب را بيان مي كنيدبله من الان AMD Athlon II x2 240 دارم و روشم ویندوز 7 نصب کردم و بازی هم می کنم و فتوشاپ و ... و اورکلاکش کردم و صدای فنش هم خیلی کمه و خنکه و هنگ نمی کنه و سریع .
همچنین تعداد زیاد دیگری cpu amd هم تست کردم .
هارد هم دوست فروشنده مكستور پپيشنهاد داد خیالتو راحت کنم فروشنده ها نافشون با lg , maxtor , intel , giga بسته شده .
پاور را بعضي مي گفتند GP485 نيست و GP480 , GP430 پيشنهاد مي دادند با بودجه و استفاده بنده بهترين كدام است ؟ gp485 تکنولوژی جدیدتری داره و اونا میخوان تا قبلیا آب نشده اینا رو نفروشن .واقعا بازار تهران از مشهد بدتره . من 2 هفته پیش 485 خریدم .
چون تصاوير تلويزيوني ايران ( چون قصد خريد كارت TV را هم دارد ) 4:3 هستند آيا غير عادي ديده نمي شوند حتي فيلم هاي سينمايي عرضه شده در فروشگاه ها به استاندارد 4:3 تبديل شده اند ؟اگه میخوای فیلمای vcd ببینی 17 بخر .
راستی این تجربه رو داشته باشین از من . از آشنا کامپیوتر نخرین .
ess_1362
18-10-2009, 10:36
واقعا حرف حساب جواب نداره
pourya_bo2pmc
18-10-2009, 10:48
واقعا حرف حساب جواب نداره
به نظر من از آشنا هیچ چیز نباید گرفت آدم رودربایستی میفته و خرید خوبش تحت تاثیر اشنا بودن قرار میگیره و یه دفعه میبینه چی برده خونه !!!
ess_1362
18-10-2009, 13:12
آقا واقعا این آقای فروشنده حرف واقعا جالبی گفتن
اگه برای شما مقدور هست این دوست فروشنده را معرفی کنید تا با ایشون آشنا بشیم واز تئوری های تازه ایشون از نزدیک فیض ببریم:31::31::31::18:
واقعا حرف جالبی زدن که یک نرم افزار مثلا با سی پی یو INTEL کار می کنه ولی با AMD کار نمی کنه:31::31:
Baba Ali
19-10-2009, 14:29
باز هم دست دوستان درد نكند با اينكه به تمام سوالات بنده پاسخ ندادند . براي نتيجه گيري نهايي: كاربرد بنده بيشتر وبگردي و خواندن متن و ديدن فيلم و كار با نرم افزارهايي مانند Priemier , Edious ( البته نه به صورت حرفه اي ) و يك سري نرم افزار كه بيشتر به سرعت و پردازش ربط دارد خلاصه اين كه هر كاربردي به جز اينكه زياد يا اصلا اهل بازي نيستم و مي خواهم سيستم فرز و سريع باشدو هنگ و قفل تو كارش نباشد . با توجه به بودجه بنده دوستان E7500 و AMD Phenom II X3 720 را پيشنهاد داده بودند كه در مورد دومي در يكي از بخش هاي فرم راجع به اين كه يكي از هسته هاي اين CPU غيرفعال شده به علت يك سري ايرادات و يا اين كه در جايي گفته شده با اينكه سه هسته اي هست فركانس آن از E7500 پايين تر است. فركانس بالا خودش را چه مواقعي نشان مي دهد . روي هم رفته نسبت به كاربرد بنده فرق چشگيري بين اين دو هست يا نه .
mojtabaalemi
19-10-2009, 18:30
فرکانس فقط توی بازی برتری میاره . 720 کلا قویتره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.