Leyth
30-09-2009, 20:49
سلام دوستان.
داستان از اینجا شروع میشه که یکی از اشناها قصد خرید سیستم داشت. به من گفت بیا نظر بده، با توجه به اینکه یکی از اشناهاشون خدماتی داره، یک سیستم فرذوشنده به این اشنای ما پیشنهاد داد که من وقتی لیست رو دیدم یک عدد کاکتوس کذایی روی کله ام سبز شد.
نگاه کنید:
MB: gigabyte M52L53P
CPU: AMD 5000 X2
RAM: 2G patriot
HDD: MAXTOR SATA 500G
CASE:GREEN DELUXE =68,000T
POWER: GREEN 330 W
GRAPHIC CARD: 9400 1G XFX
SOUND CARD: ONBOARD
DVDRW: SAMSUNG 22X
MONITOR: HP LCD = 250,000T
Keyboard: Genius
mouse: genius
Fax Modem: zoltrix
speaker : microlab 40,000T
می بینید که یک سیستم "چیز" بسته و از همه مهمتر قیمت ALL اون رو حساب کرده: 772 هزار تومان!
گفتم خب مدل و اسم قطعات رو بگو ببینیم چی هست و چی رو ساپورت می کنه. گفت همه اش رو نوشته ام دیگه!
بعد از اون من از فروشنده خواستم ریز قیمت قطعات رو بده که گفت باید زنگ بزنم قیمت بگیرم!
حالا بی زحمت می خوام ببینم که این فروشنده در اصل چقدر بالاتر از قیمت اصلی گفته؟
و اینکه با این بودجه یک سیستم خوب برای نرم افزار های مربوط به رشته ی مکانیک خودرو و در عین حال بازی معرفی کنید. (قطعات رو از مرکز کامپیوتر تو ولیعصر می خریم)
سیستمی که من بهشون پیشنهاد کردم:
AMD PHENUM II X4 810 = 150T
MB: ASUSM4N78 = 80T
GPU: 4850 512 = 140T
RAM: PATRIOT 2G 800 = 28T
HDD: Seagate 500G = 50T
CASE: GREEN = 30T
PSU: GREEN GP 580B = 80T
SPEAKER : ?
موس و کیبورد : انتخابی
Monitor: aoc 177sa = 145T
(البته من مانیتور زیاد نمی شناسم، فقط این مانیتور نسبت به قیمتش تصویر خوبی داشت)
DVD RW: pioneer مدلشو من نمیدونم.
این سیتم شاید 20 تومن از اون سیستم گرون تر باشه... ولی قدرتش خیلی فرق می کنه...
حالا می خوام نظر استاید فروم رو بدونم.هم در مورد سیستمی که قصد فروشنده در انداختنش بود. هم در مورد سیستمی که من بهشون گفتم و هم اینکه با این بودجه (700 تومن، نهایت 770 تومن) یک سیستم مناسب برای کار این آشنای ما (نرما افزارهای رشته مکانیک خودرو و بازی) معرفی کنید.
با تشکر.:11:
داستان از اینجا شروع میشه که یکی از اشناها قصد خرید سیستم داشت. به من گفت بیا نظر بده، با توجه به اینکه یکی از اشناهاشون خدماتی داره، یک سیستم فرذوشنده به این اشنای ما پیشنهاد داد که من وقتی لیست رو دیدم یک عدد کاکتوس کذایی روی کله ام سبز شد.
نگاه کنید:
MB: gigabyte M52L53P
CPU: AMD 5000 X2
RAM: 2G patriot
HDD: MAXTOR SATA 500G
CASE:GREEN DELUXE =68,000T
POWER: GREEN 330 W
GRAPHIC CARD: 9400 1G XFX
SOUND CARD: ONBOARD
DVDRW: SAMSUNG 22X
MONITOR: HP LCD = 250,000T
Keyboard: Genius
mouse: genius
Fax Modem: zoltrix
speaker : microlab 40,000T
می بینید که یک سیستم "چیز" بسته و از همه مهمتر قیمت ALL اون رو حساب کرده: 772 هزار تومان!
گفتم خب مدل و اسم قطعات رو بگو ببینیم چی هست و چی رو ساپورت می کنه. گفت همه اش رو نوشته ام دیگه!
بعد از اون من از فروشنده خواستم ریز قیمت قطعات رو بده که گفت باید زنگ بزنم قیمت بگیرم!
حالا بی زحمت می خوام ببینم که این فروشنده در اصل چقدر بالاتر از قیمت اصلی گفته؟
و اینکه با این بودجه یک سیستم خوب برای نرم افزار های مربوط به رشته ی مکانیک خودرو و در عین حال بازی معرفی کنید. (قطعات رو از مرکز کامپیوتر تو ولیعصر می خریم)
سیستمی که من بهشون پیشنهاد کردم:
AMD PHENUM II X4 810 = 150T
MB: ASUSM4N78 = 80T
GPU: 4850 512 = 140T
RAM: PATRIOT 2G 800 = 28T
HDD: Seagate 500G = 50T
CASE: GREEN = 30T
PSU: GREEN GP 580B = 80T
SPEAKER : ?
موس و کیبورد : انتخابی
Monitor: aoc 177sa = 145T
(البته من مانیتور زیاد نمی شناسم، فقط این مانیتور نسبت به قیمتش تصویر خوبی داشت)
DVD RW: pioneer مدلشو من نمیدونم.
این سیتم شاید 20 تومن از اون سیستم گرون تر باشه... ولی قدرتش خیلی فرق می کنه...
حالا می خوام نظر استاید فروم رو بدونم.هم در مورد سیستمی که قصد فروشنده در انداختنش بود. هم در مورد سیستمی که من بهشون گفتم و هم اینکه با این بودجه (700 تومن، نهایت 770 تومن) یک سیستم مناسب برای کار این آشنای ما (نرما افزارهای رشته مکانیک خودرو و بازی) معرفی کنید.
با تشکر.:11: