ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Ghost Surf Platinum | بسته امنيتي قدرتمند براي مخفي نگاه داشتن هويت و تامين امنيت اينترنتي

Bromide
30-09-2009, 16:53
By surfing the Web you are exposed to hackers, bombarded by advertisements and subjected to

spyware. Everything you do and download online can be watched. Hackers, Webmasters, other users of your computer and even your boss can see your surfing habits. Your personal and credit card information is readily available. Anti-virus and firewall programs don't address these issues. Ghost Surf Platinum is the answer.Ghost Surf Platinum provides a secure anonymous surfing experience by protecting your privacy and preventing damaging Internet threats from infecting your PC. Ghost Surf ensures your safety online with an anonymous surfing and browsing, encrypted Internet connection. It stops sophisticated spyware, eliminates ads, encrypts data stored on your PC, and erases your tracks - all which can help prevent identity theft and credit card fraud.With Ghost Surf, you're invisible and in control online.

Features:
- Advanced Anonymous Surfing Tools - Encrypts your Internet connection and routes your surfing through private anonymous hubs to ensure your security and anonymity
- Unparalleled Tracks Cleaning and File Deletion - Erases your Web history, cache, clipboard, cookies and more to Department of Defense standards for data destruction
- The Industry's Fastest, Most Powerful and Comprehensive Spyware Protection - Ghost Surf Platinum includes the latest version of SpyCatcher(tm), Tenebril's state-of-the-art antispyware product
SpyCatcher is the first and only antispyware solutionthat continuously protects you from next-generation, aggressive spyware easily and safely
- Encrypts Confidential Files and Documents - Encrypts and password-protects data, providing a single, secure location to store sensitive information
- Eliminates Online Ads - Enables you to eliminate all types of ads, including pop-ups, in-page and more.

Download Ghost Surf now!
System Requirements: Intel 700 MHz, 25 MB hard drive space, 128 MB RAM
Systems: Win95, Win98, Windows 2000, Windows Vista, Windows2003, WinME, WinXP, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Starter

download'

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

homepage

License:Shareware

Price:$39.95

Size:2.0 MB

Date Added:29 September, 2009

hamed s
30-09-2009, 21:20
سلام دوست عزیز و با تبریک حضورت ولی اینی که شما گذاشتید تریال هست

هنگامی که شما به شبکه وب متطل هستید امکان آمدن هر نوع فایل جاسوسی به روی سیستم شما می باشد.
این فایلها معمولاً از طریق تبلیغات هائی هستند که بر روی سایتها قرار می گیرند.
شما از طرف هکرها و افرادی که کامپیوتر شما را با فایلهای جاسوسی بمباران می کنند طرف هستید، برای از بین بردن این فایلهای جاسوسی راههای فراوانی می باشد که یکی از مؤثرترین راهها استفاده از برنامه های ضد جاسوسی می باشد که در حال حاضر یکی از بهترین آنها را در جلوی چشم خود مشاهده می کنید.

برنامه Ghostsurf Platinum علاوه بر از بین بردن جاسوسها ، رد پاهای اینترنتی را هم پاک می کند و در کل شما با داشتن چنین نرم افزاری خیالتان از کامپیوترتان راحت می باشد...

با نرم افزار GhostSurf اثري از گشت و گذار اينترنتي خود به جاي نگذاريد از حريم خصوصي خود هنگام گشت و گذار در اينترنت مراقبت کنيد ولي بطور کورکورانه از تنظيمات امنيتي شخص ديگري استفاده نکنيد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از سايت PC World، برنامه GhostSurf به شما اين امکان را ميدهد تا سطح امنيت و حريم خصوصي خود را کنترل کنيد. اين برنامه که براي ليسانس يک و دو ساله به ترتيب 30 و 50 دلار قيمت دارد روشهاي متعددي را جهت حفاظت از اطلاعات و چندين سطح حريم خصوصي را با بکارگيري يک رابط کاربري آسان به شما ارائه ميدهد.
کساني که بطور فزاينده اي نگران حريم خصوصي خود هستند به اين برنامه احتياج خواهند داشت ولي ديگران ممکن است از خود بپرسند آيا اين امنيت به اين قيمت مي ارزد.

با حجم ۱۲.۵ مگابایت همراه با کرک
GhostSurf Pro Platinum 3.

پاسورد فایل :

x_2007
30-09-2009, 23:05
By surfing the Web you are exposed to hackers, bombarded by advertisements and subjected to

License:Shareware

Price:$39.95

Size:2.0 MB

Date Added:29 September, 2009

دوست عزیز قبلا هم یاداوری کردم از ارائه نرم افزارهائی که برای اجراء به صورت فول ورژن احتیاج به کرک

یا سریال دارند بدون اونها خودداری کنید

و مهمترین نکته

Do NOT post appz without crack

hamed s
10-10-2009, 12:15
GhostSurf Platinum 5.5 | 27.95 MB

lombardia
14-10-2009, 01:07
يه برنامه جالبي هست به اسم identity cloaker كه مي تونه آدرس IP رو مخفي كنه و بسياري قابليت هاي ديگه. امكان دانلودش از اينترنت هست اما كركش رو نمي تونم پيدا كنم. آيا ممكنه كسي در اين مورد كمكم كنه؟ متشكرم.

ALI16437
18-10-2009, 15:12
دوستان سلام.
با وجود محصولات قدرتمند کاسپر و نورتون فکر نمیکنم
خیلی استفاده از نسخه Platinum این نرمافزار که دارای
Anti-virus and firewall programs don't address these issues. GhostSurf Platinum is the answer.
است درست باشه ولی استفاده از این محصولش به شدت توصیه میشه.

GhostSurf
Anonymous Internet Surfing

اگر دوستان کرکی یا سریالی واسش دارند
ممنون میشیم.

farhadansary
14-12-2009, 13:56
سلام
من یه برنامه بهتر میشناسم که از کار کردن باهاش راضی ام
از پروتکل جدید وی پی ان استفاده می کنه که من تو این مدت یه بار هم افت سرعت نداشتم
هم برای پنهان کردن هویت تو اینترنت خوبه و هم تمام اطلاعات جا به جا شده رو به رمز میکنه
از جالب ترین امکاناتش اینه که تقریباً تا حالا با تمام برنامه های ویندوز سازگار و همینطور دستی
میشه با پورتش بازی کرد و تغییر داد
دبلیو دبلیو دبلیو دات وی پی ان دش ایران دات سی او دات ان ار

این لینکه دانلودشه

www . ----iran .co . nr

redstorm88
10-01-2010, 22:41
سلام آقا یکی سریال نسخه 5.5 رو ارائه بده ثواب داره
من هر چی گشتم مال 2007 هست

SANR
14-01-2010, 21:22

سلام آقا یکی سریال نسخه 5.5 رو ارائه بده ثواب داره
من هر چی گشتم مال 2007 هست

farhadansary
27-02-2010, 12:22
من اون موقع این لینک رو به بچه ها معرفی کردم ، از اون موقع تا حالا من هر روزتونستم سایت های بیشتری رو باز کنم
و هر روز راحت تر از دیروز کاراموانجام بدم اما هنوز میبینم دوستان تو این تاپیک با مسائلی مه بابا بازنشسته شدن دارن صحبت میکنن
بازو میگ : دبلیو دبلیو دبلیو دات ایران دش وی پی ان دات سی او دات ان آر