مشاهده نسخه کامل
: ویندوز بعضی فایلها را نشون نمیده
دوستان به مشکل بزرگی برخوردم که هیچ راه حلی براش پیدا نکردم. من توی 3 تا از درایوهام مقدار زیادی فیلم ذخیره کردم با حجم های بالا (درایو E با حجم 50 گیگ و درایو D با حجم 150 گیگ و درایو F با حجم 100 گیگ)، من این فایلها را پاک نکردم اما امروز که اومدم یه سری بهشون بزنم دیدم 90 درصد فایلها نیست اما جالب اینکه ویندوز همون مقدار حجم را نشون میده. من با نرم افزار ریکاوری "recover my file" هم ور رفتم نتیجه ای نداد. سیستمم هم ویروس، تروجان و این چیزها نداره. فایلهام را اصلا حذف نکردم. بلکه موجوده توی درایوها و حجم قبلی را نشون میده اما خود فایلها نشون داده نمیشه. پنهان هم نشده چون اون را هم امتحان کردم
لطفا اگر کسی از دوستان راه حلی سراغ داره به من کمک کنه.
:41:
picher_s
30-09-2009, 12:28
سلام
1- اینو اجرا کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- انتیت رو به روز کن.
موفق باشید.
saeed774
30-09-2009, 12:30
پنهان هم نشده چون اون را هم امتحان کردم
حالت مخفی سیستمی رو هم امتحان کردین ؟ درست زیر گزینه نشان دادن فایل های مخفی تو فولدر آپشن هست یعنی Hide Protected.... تیکشو بردار و به سوال پرسیده شده ok کن .
در ضمن تو سیستم ویروس داری که این وضع بوجود اومده . از چه آنتی ویروسی استفاده میکنی ؟ آپدیت هست ؟
سلام، مرسی از توجهتون، بله من توی سیستمم نود 32 دارم و همیشه هم آپدیت میشه در طول روز به دفعات متعدد، حتی از malwarebyte هم استفاده میکنم که اون را هم هر چند وقت یک بار آپدیت میکنم. از برنامه هایی مثل CCleaner هم برای رفع ایرادات رجیستری و این چیزهاش استفاده میکنم. و یکی دو تا برنامه مشابه. تیک hide protect را هم امتحان کردم. در اصل باید بگم اکثر روشها و نرم افزارهایی را که در تاپیکهای این بخش بوده را مطالعه کردم و اجرا کردم. ولی هیچ تاثیری نداشته!. آخه جالبه که فایلها موجوده اما نشون داده نمیشه. یعنی فرض کنید از 400 تا فیلم، همش 50 تاش را میشه دید و باقیش مشخص نیست کجا رفته!، حجمی هم که ویندوز نشون میده حجم کل این 400 تاست اما وقتی با موس فولدرهای حاوی این فایلها را انتخاب میکنم حجم 50 تای انتخاب شده را نشون میده!
همین تفاوت بین حجم اصلی کل فایلهای موجود در درایو (180 گیگ) و حجم فایلهای قابل مشاهده (40 گیگ) داره رو اعصاب من راه میره!؛ تصورش را بکنید این همه فیلم یهویی ناپدید بشه!،
saeed774
01-10-2009, 12:37
با یه ویندوز لایو ( بوتیبل ) بالا بیا و تمام فیلمارو از درایوی به درایو دیگه جابجا کن بعد اون درایو رو فرمت کن و درایو های دیگه هم به همین ترتیب .
از ویندوز اکس پی لایو مجوعه Hirens Boot Cd میتونی استفاده کنی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.