مشاهده نسخه کامل
: ویندوز لپ تاپ dell رو میتونم برای کامپیوترم بریزم؟
neighber
29-09-2009, 19:21
سلام
من به ویندوز xp دارم بزای لپ تاپ dell
میتونم اینو برای کامپیوترم بریزم؟
برای درایورها و trial بودن ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
فکر نکنم بشه.
و اگه هم بشه همخونی زیادی ندارند و مشکل پیش میاد.
موفق باشید :40:
rezabanderas2000
04-10-2009, 00:26
سلام
من نصب کردم هیچ مشکلی پیش نمیآد حتی از ویندوز های دیگه هم بهتر:5:
در مورد trial بودنش هم میتونی از کرک یا سریال oem استفاده کنی
mkIANI_en
04-10-2009, 17:12
سلام دوست عزیز
حرف دوستمون آقا رضا کاملا درسته چون ما ویندوزی مخصوص لپ تاپ نداریم و همون ویندوز پی سیه فرقش اینه که اون ویندوز اصله
سلام دوست عزیز
حرف دوستمون آقا رضا کاملا درسته چون ما ویندوزی مخصوص لپ تاپ نداریم و همون ویندوز پی سیه فرقش اینه که اون ویندوز اصله
سلام
و همچنین درایور های مخصوص قطعات اون لپتاپ روی DVD اون الصاق شده.
djsystem
05-10-2009, 13:03
چه جوري؟
ميخاين از درايو c لبتاب image بگيري همونو روي pc نصب كني؟
rasouli58
05-10-2009, 13:21
تنها مشکل اینه که باید بگردی و درایورهاتو پیدا کنی و نصب کنی. بعد از نصب برو به device manager و هر چی را که علامت سوال داره درایورش را از توی اینترنت پیدا کن و نصب کن.
سلام
سلام. میشه دوست من؛ ولی باید دقت کنید که سریال ویندوز لپ تاپ رو ندید.
سلام دوست عزیز
نه دوست من؛
فرق فوکوله :31:
در بعضی موارد خیلی فرق فوکوله! مثلا شرکت سونی در سال 2007 مبلغ بالایی (یادم نیست چقدر) به مایکروسافت داده بود تا ویندوز XP هایی رو که به Sony (VAIO) میده رو سفارشی کنه. البته این تقریبا مربوط به دو و نیم سال پیشه.... و اون وقتها دقیقا یادم بود که کدوم قسمت هاش با ویندوز معمولی فرق داره....
سلام
و همچنین درایور های مخصوص قطعات اون لپتاپ روی DVD اون الصاق شده.
سلام داداش مسعود :10:
اگه ویندوز XP باشه، معمولا روی سی دی هست و درایور ها هم جدا هستند.... (حداقلش مواردی که من دیدم اینطوری بوده)
چه جوري؟
ميخاين از درايو c لبتاب image بگيري همونو روي pc نصب كني؟نه عزیزم،
شما روی PC چطور ویندوز نصب میکنید؟؟؟؟!
میخواهند همون کار رو انجام بدند منتها با ویندوز لپ تاپ.
تنها مشکل اینه که باید بگردی و درایورهاتو پیدا کنی و نصب کنی. بعد از نصب برو به device manager و هر چی را که علامت سوال داره درایورش را از توی اینترنت پیدا کن و نصب کن.
ای بابا!!!
خب مگه PC خودش درایور نداره؟؟؟؟؟
دیگه اینترنت لازم نیست که....
من یه بار ویندوز XP لپ تاپ Sony رو روی سیستم ام نصب کردم و حدود یه ماه هم استفاده کردم ازش.
همچنین ویندوز ویستا سرویس پک 1 از لپ تاپ dell M1530 در حال حاضر، روی سیستم ام استفاده میکنم.
در هیچ کدوم، مشکلی هم پیش نیومده....
موفق باشید :11:
rasouli58
06-10-2009, 14:19
سلام. میشه دوست من؛ ولی باید دقت کنید که سریال ویندوز لپ تاپ رو ندید.
نه دوست من؛
فرق فوکوله :31:
در بعضی موارد خیلی فرق فوکوله! مثلا شرکت سونی در سال 2007 مبلغ بالایی (یادم نیست چقدر) به مایکروسافت داده بود تا ویندوز XP هایی رو که به Sony (VAIO) میده رو سفارشی کنه. البته این تقریبا مربوط به دو و نیم سال پیشه.... و اون وقتها دقیقا یادم بود که کدوم قسمت هاش با ویندوز معمولی فرق داره....
سلام داداش مسعود :10:
اگه ویندوز XP باشه، معمولا روی سی دی هست و درایور ها هم جدا هستند.... (حداقلش مواردی که من دیدم اینطوری بوده)
نه عزیزم،
شما روی PC چطور ویندوز نصب میکنید؟؟؟؟!
میخواهند همون کار رو انجام بدند منتها با ویندوز لپ تاپ.
ای بابا!!!
خب مگه PC خودش درایور نداره؟؟؟؟؟
دیگه اینترنت لازم نیست که....
من یه بار ویندوز XP لپ تاپ Sony رو روی سیستم ام نصب کردم و حدود یه ماه هم استفاده کردم ازش.
همچنین ویندوز ویستا سرویس پک 1 از لپ تاپ dell M1530 در حال حاضر، روی سیستم ام استفاده میکنم.
در هیچ کدوم، مشکلی هم پیش نیومده....
موفق باشید :11:
سلام
شما اگر با سی دی ویندوزت را اینستال کنی خودش درایور ها را پیدا می کند ولی اگر از کامپیوتر دیگر با مارک دیگری ایمج بگیری و بخوای روی کامپیوترت ایمج بندازی درایور هایت را باید بعدا اینستال کنی. البته بعد از آپدیت شدن خودش درایور ها را پیدا میکند ولی باید روی custom کلیک کنی که آپدیت سخت افزارها را ببینی و انتخاب کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.