مشاهده نسخه کامل
: گیر کردن ویندوز اکسپی در نصب
Molibden
28-09-2009, 17:24
سلام من از وقتی یه هارد ساتا مکستور انداختم
ویندوز اکس پی سرویس پک 3 روی 32 دقیقه گیر میکنه
(دو تا سی دی تست کردم که سالمن! و روی سیستم های دیگه نصب میشن)
ضمنا روی سیستم خودم نصب ویستا مشکلی نداره
ممنون
saeed774
30-09-2009, 14:56
شما درايو C رو با برنامه هاي تحت داس فرمت كن . احتمال اينم هست داخل درايو C بد سكتور باشه يا به هنگام نصب ويندوز در محل فرمت شما فول فرمت رو انتخاب كن تا اگه بدسكتوري باشه اونو ويندوز اتوماتيك رد كنه .
Molibden
01-10-2009, 17:06
شما درايو C رو با برنامه هاي تحت داس فرمت كن . احتمال اينم هست داخل درايو C بد سكتور باشه يا به هنگام نصب ويندوز در محل فرمت شما فول فرمت رو انتخاب كن تا اگه بدسكتوري باشه اونو ويندوز اتوماتيك رد كنه .
همین کارو کردم (فرمت کامل)
البته اینم بگم اول اصلا اکس پی هاردم رو نمیشناخت با لود دیفالت کردن تنظیم بایوس هارد و پارتیشن ها رو شناخت
ولی این مشکلو هنوز داره!
saeed774
02-10-2009, 12:42
دقیقا تو کدوم قسمت نصب گیر میکنه ؟
Molibden
03-10-2009, 05:56
دقیقا تو کدوم قسمت نصب گیر میکنه ؟
بعد از اینکه اون ویزارد مربوط به تنظیم زبان و سریال و ... رو تکمیل میکنم 32 دقیقه باقی مونده شروع میشه
و همونجا در install network گیر میکنه
saeed774
03-10-2009, 12:56
بعد از اینکه اون ویزارد مربوط به تنظیم زبان و سریال و ... رو تکمیل میکنم 32 دقیقه باقی مونده شروع میشه
و همونجا در install network گیر میکنه
کارت شبکه دارین یا Lan روی مادربرد هست ؟ اگه کارتی هم داشته باشین اونجا جدا کنین و ویندوز رو دوباره نصب کنین . احتمالا مشکل مربوط به شبکه باشه . یکبار تنظیمات مادربرد رو بصورت پیش فرض قرار بدین .
سکوت مطلق
03-10-2009, 13:12
احتمال قوی کارت شبکه شما مشکل داره و غیر فعال بوده قبلا وقتی تنظیمات بایوس رو دیفالت کردی کارت شبکت فعال شده
برو تو تنظیمات بایوس کارت شبکتو غیر فعال کن مشکلت حل میشه
Molibden
04-10-2009, 15:49
احتمال قوی کارت شبکه شما مشکل داره و غیر فعال بوده قبلا وقتی تنظیمات بایوس رو دیفالت کردی کارت شبکت فعال شده
برو تو تنظیمات بایوس کارت شبکتو غیر فعال کن مشکلت حل میشه
کارت شبکه دارین یا Lan روی مادربرد هست ؟ اگه کارتی هم داشته باشین اونجا جدا کنین و ویندوز رو دوباره نصب کنین . احتمالا مشکل مربوط به شبکه باشه . یکبار تنظیمات مادربرد رو بصورت پیش فرض قرار بدین .
مادربورد من کارت شبکه onboard نداره و کارت شبکه هم نصب نکردم
آداپتور شبکه فقط یه کارت دی وی بی دارم با یه مودم دی اس ال که هر دوی اونا رو هم در اوردم
اما هنوز مشکل پابرجاست!
خودم فکر میکنم مشکل از این هارد ساتا MAXTOR باشه اما هنوز راه حلی پیدا نکردم!
ممنون
soranstar
04-10-2009, 15:54
منم همین مشکلو دارم . . .
mkIANI_en
04-10-2009, 17:08
سلام دوست عزیز
منظور شما از گیر میکنه چیه یعنی سیستم قفل میکنه یا این مرحله به اتمام نمیرسه با یه ویندوز سرویس پک 2 امتحان کن !!!!!!
شما چه تغییراتی تو تنظیمات بایاس دادین که برا شناختن هارد مجبور شدن دیفالت کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تو تنضیمات بایاس قسمتی هست که مال lan یا Network هست حتما disable کنین !!
!!!!امیدوارم این مشکل هم مثل بقیه مشکلات دنیا حل بشه!!!!
Molibden
06-10-2009, 17:35
سلام دوست عزیز
منظور شما از گیر میکنه چیه یعنی سیستم قفل میکنه یا این مرحله به اتمام نمیرسه با یه ویندوز سرویس پک 2 امتحان کن !!!!!!
شما چه تغییراتی تو تنظیمات بایاس دادین که برا شناختن هارد مجبور شدن دیفالت کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تو تنضیمات بایاس قسمتی هست که مال lan یا Network هست حتما disable کنین !!
!!!!امیدوارم این مشکل هم مثل بقیه مشکلات دنیا حل بشه!!!!
نه اون صفحه توضیحات هی عوض میشه ولی روی 32 دقیقه مانده گیر میکنه
سرویس پک 2 هم همین مشکل رو داره
نمیدونم دقیق! ولی با دیفالت کردن اون مورد حل شد!
پیدا نکردم این قسمت رو! مینبوردم soltek هست
اینم مشخصات هادرم:
Seagate Maxtor SATA diamondmax 23
Model: STM3500418AS, Serial: 9VM08BR0, Firmware: CC34
ارین جباری
07-10-2009, 02:31
طریقه پارتیشین بندی درایکس پی
Morteza.co
11-10-2009, 10:59
اگه در زمان نصب منویی ظاهر می شه که باید شماره تلفن و کشور رو برای اینترنت و تنظیمات مودم وارد کنید، باید حتما همه قسمت های اون رو مقدار دهی کنید و گرنه با خالی گذاشتن یک فیلد و یا Cancel کردن این منو با توقف نصب ویندوز مواجه می شوید.
این مشکل واسه خودم پیش اومده و دقیقه در قسمت network install وامیسته.
موفق باشید
Molibden
30-01-2010, 00:43
اقا من هنوز این مشکلم حل نشده کسی راه حلی نداره
چون 7 روی سیستم میریزم سرعتم پائینه مجبورم xp بریزم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.