مشاهده نسخه کامل
: در مورد رم
سلام من میخوام یه رم بگیرم 2*2 شنیدم رم هایی هستند که مثلا باید رم اول پر شود بعد رم دوم شروع به کار کردن کند من میخوام رمی بگیرم که هر دو با هم کار کنند اصطلاحا به اون رم ها چی می گن؟ ایا همان دوال چانل هستند یا نه ؟
amir200812
28-09-2009, 21:55
سلام من میخوام یه رم بگیرم 2*2 شنیدم رم هایی هستند که مثلا باید رم اول پر شود بعد رم دوم شروع به کار کردن کند من میخوام رمی بگیرم که هر دو با هم کار کنند اصطلاحا به اون رم ها چی می گن؟ ایا همان دوال چانل هستند یا نه ؟
اصلا ایم معنی نداره! یعنی چی که اول یکی پر بشه بعد دومی شروع به کار بکنه!
شما رم هارو 2تا 2تا نصب می کنید! یعنی 2کاناله! هر دو باهم کار می کنن! حتی اگه دوالچنل هم نکنید باز هم هردو باهم درگیر میشن! ولی با کاایی کمتر!
شما اول مطمعن بشید که مادر بورد شما رمهارو ساپورت میکنه یا نه! در اینصورت کافیه رم هارو بصورت دوال چنل نصب کنید!
معمولا روی Slot های رم هر مادربردی دو Slot هم رنگ Dual Channel هستند و وقتی شما رم هاتون رو روی آنها قرار بدین به صورت Auto در حالت Dual قرار میگیرند.
در ضمن رم های شما باید مشابه باشه.
دوستان من اگه 2 تا رم 2گیگ با مارک یکی و باس یکی بگیرم و در روی slote هم رنگ بزارمش دوال چانل میشه؟؟
Kianoosh
29-09-2009, 18:23
دوستان من اگه 2 تا رم 2گیگ با مارک یکی و باس یکی بگیرم و در روی slote هم رنگ بزارمش دوال چانل میشه؟؟
آره اکثرا هم به صورت پک هستند...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.