مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدای خفیف ترانزیستور یا چیپ zotac 9600gt
iraniran2
28-09-2009, 01:19
سلام دوستان.
من الان دو سه روزه که وقتی وارد بازی (یا هر برنامه ای که از کارت گرافیک کار میکشه مثل برنامه های تست) میشم یه صدای خفیفی (شبیه ویز ویز خیلی خفیف که گاهی هم صداش بلندتر یا کمتر میشه. در کل باید گوشم رو بگیرم نزدیک کارت تا بشنوم) از کارت گرافیکم میاد. خوب که دقت کردم این صدا از فن نیست. ولی نمیدونم از کجاش هست. احتمالا صدای یکی از ترانزیستورها یا چیپهاست یا شایدم مدار رگلاتورش باشه. لازم به ذکر هست در اجرای بازها مشکلی ندارم. فقط نگرانم به مرور کارتم مشکلش بیشتر بشه. حالا نظر شما چیه؟
با تشکر
Kianoosh
28-09-2009, 10:20
این صدا یک نواخت هست یا با فاصله زمانی یکسان قطع و وصل میشه؟!
amd>intel
28-09-2009, 10:28
این مربوط به یکی از المانهای روی برد VGA هست . ببرید گارانتی براتون تعویض میکنن . البته قبلش مطمئن شوید که 100% از گرافیکتون هست . چون معیوب بودن یکی از خازنهای پاور هم صدائی شبیه این دارد .
iraniran2
28-09-2009, 12:47
این صدا یک نواخت هست یا با فاصله زمانی یکسان قطع و وصل میشه؟!
كمي قطعي و وصلي داره. ولي فاصله زماني ش يكسان نيست. در واقع بلندي صدا بيشتر كم و زياد ميشه.
این مربوط به یکی از المانهای روی برد VGA هست . ببرید گارانتی براتون تعویض میکنن . البته قبلش مطمئن شوید که 100% از گرافیکتون هست . چون معیوب بودن یکی از خازنهای پاور هم صدائی شبیه این دارد .
خوب كه دقت كردم ديدم دقيقا صدا از چيپ خود انويدياست كه زير فن قرار داره. براي پاور كه فكر نميكنم باشه چون فقط زماني كه كارت گرافيك من درگير ميشه (مثل بازي يا يه اسكرين سيور كه از كارت گرافيك بار ميكشه) اين صدا مياد.
اشکال در هسته یا چوک های فریت کارت گرافیک شما میباشد به نمایندگی کارت گرافیک مراجعه کنی
این مشکل در بسیاری از کارتهای گرافیک کلاس بالا وجود داره. به گارانتی مراجعه کنید. ولی امکانش هم زیاده که درمون نشه!
iraniran2
30-09-2009, 01:04
منظورتون از کلاس بالا چیه؟
من به زوتاک ایمیل زدم و گفتند تا زمانی که دما مشکل نداشته باشه طبیعی هست و صدا مشکلی نداره. ولی من هر چی توی اینترنت گشتم کس دیگه ای مشکل من رو عنوان نکرده بود.
منظورتون از کلاس بالا چیه؟
من به زوتاک ایمیل زدم و گفتند تا زمانی که دما مشکل نداشته باشه طبیعی هست و صدا مشکلی نداره. ولی من هر چی توی اینترنت گشتم کس دیگه ای مشکل من رو عنوان نکرده بود.
منظورم کارتهای قویه.
من خودم وقتی بعضی بازیها رو اجرا می کنم تو منوی بازیها این صدای جیر جیر از کارتم در میاد. البته اینو بگم که همیشه این صدا رو نمیده.
شما تو اینترنت این عبارات رو سرچ کن:
problem with my VGA + squealing noise
problem with my VGA + buzzing noise
میتونی مدل کارتت رو هم تو سرچ ذکر کنی.
من تو فروم های خارجی متوجه شدم که خیلیها مثل من این مشکل رو دارند و غالباً هم پس از مراجعه به گارانتی به این نتیجه رسیده بودن که مشکلی نیست.
البته باز هم میگم که این صدا فقط تو بعضی از بازیها شنیده میشه.
امیدوارم که کارت شما مشکلی نداشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.