ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل این پاکت پی سی چیه؟

j_m2009
27-09-2009, 22:12
سلام به همه دوستان.
مدل پاکت پی سی من hp hw6515h هستش. جدیدا یه ایرادی پیدا کرده و اون اینه که وقتی که من زنگ می زنم یا کسی تماس می گیره از طرف من صدا نمی ره.
میکروفونش رو چک کردم و باهاش صدا ضبط کردم و درست کار می کنه.
ویندوزش رو هم به طور کامل reset کردم ولی فرقی نکرد.
مشکل از کجاست؟

navid_k
28-09-2009, 14:27
از زمان خاصی اینطور شده ؟ قبلا روی همین رامی (ویندوز) که دارید درست بود ؟

اگر اینطور باشه ، به احتمال زیاد اشکال از فرستنده ی گوشیتون هست (سخت افزاری)

ولی خوب میتونید قبل از بردنش برای تعمیر ، رامش رو عوض کنید تا مطمئن بشید مشکل سخت افزاریه.

j_m2009
28-09-2009, 15:35
قبلا روی همین رامی (ویندوز) که دارید درست بود ؟آره درست بود.

اگر اینطور باشه ، به احتمال زیاد اشکال از فرستنده ی گوشیتون هست (سخت افزاری) با نرم افزاری که داره، من باهاش صدا ضبط کردم و مشکلی نداشت؛ فرستنده غیر از میکروفونی هست که صدا ضبط می کنه؟

ولی خوب میتونید قبل از بردنش برای تعمیر ، رامش رو عوض کنید تا مطمئن بشید مشکل سخت افزاریه.هر چی می گردم تو اینترنت ویندوزش رو پیدا نمی کنم که دانلود کنم و نصب کنم. ویندوزش اینه:
windows mobile 2003 SE

شما لینک دانلود ندارید؟

AryanLand
28-09-2009, 23:41
آره درست بود.

با نرم افزاری که داره، من باهاش صدا ضبط کردم و مشکلی نداشت؛ فرستنده غیر از میکروفونی هست که صدا ضبط می کنه؟

هر چی می گردم تو اینترنت ویندوزش رو پیدا نمی کنم که دانلود کنم و نصب کنم. ویندوزش اینه:
windows mobile 2003 SE

شما لینک دانلود ندارید؟

سلام.

تو سایت XDA هست من همین چند روز پیش دیدم بگرد حتما" پیداش میکنی.

navid_k
29-09-2009, 19:37
آره درست بود.

با نرم افزاری که داره، من باهاش صدا ضبط کردم و مشکلی نداشت؛ فرستنده غیر از میکروفونی هست که صدا ضبط می کنه؟

هر چی می گردم تو اینترنت ویندوزش رو پیدا نمی کنم که دانلود کنم و نصب کنم. ویندوزش اینه:
windows mobile 2003 SE

شما لینک دانلود ندارید؟

بله اون میکروفون که فقط صدای شما رو دریافت میکنه ، فرستنده اونی هست که امواج رادیویی صدای شما رو ارسال میکنه تا از طریق شبکه منتقل بشه.

همینطور که دوستمون اشاره کردند تویXDA حتما پیداش می کنید، یک جستجوی چند دقیقه ای لازم داره.

موفق باشید.

j_m2009
29-09-2009, 19:58
همینطور که دوستمون اشاره کردند تویXDA حتما پیداش می کنید، یک جستجوی چند دقیقه ای لازم داره.
میشه زحمت بکشید لینکش رو بذارید؟

یه سوال دیگه هم از دوستای خوبم دارم: رام چیه؟ همون ویندوز موبایله؟

navid_k
30-09-2009, 01:42
خیر دوست عزیز ، شما باید ماهی گیری رو یاد بگیرید.
یکبار که برای مشکلتون جستجو کنید ، یاد میگیرید که چطور و از چه مجراهایی میتونید به چیزی که میخواید دست پیدا کنید. من محلش رو به شما گفتم ، زحمت پیدا کردنش با خودتون.
اینم لینک فروم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با استفاده از نام دستگاهتون و کلمه ی کلیدی Rom ، میتونید رامهای موجود برای دستگاهتون رو در اونجا پیدا کنید. راهنمای تعویض رام رو هم همینطور.

بله دوست گرامی ، رام نسخه ای از ویندوز موبایل هست که برای پاکت پیسی شما پورت شده و آماده شده.

j_m2009
30-09-2009, 06:27
آقا نوید ممنون. آپدیت رام ها رو در سایت hp پیدا کردم. امروز در یه سایتی یه مطلب خوندم که یه کم ترسیدم؛ نوشته بود اگر رام اشتباه روی گوشیم نصب کنم دستگاه خاموش میشه و باید main board اوم عرض بشه!! این درسته؟

navid_k
30-09-2009, 12:53
خواهش میکنم
بله ، ولی بعیده کسی رام اشتباهی نصب کنه. اگر از سایت معتبر رام رو بگیرید و با مدل دستگاهتون همخوانی داشته باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت.
فقط مراقب باشید که باتریتون کامل شارژ باشه ، همینطور باتری لپتاپ. روش نصب رو هم که در همون سایت Hp یا در XDA میتونید بخونید. ساده ست.

j_m2009
30-09-2009, 13:37
اقا نوید من از لینک زیر رام رو دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصبش کنم یه خطایی میده.

برای دیدن پیغام خطا لطفا این عکس رو ببین:

rh_1363
30-09-2009, 13:51
من حدس می زنم تو ارسال صدا در قسمت سخت افزار یه مشکلی باشه .
ولی به هر حال اول احتمالات نرم افزاری ارجهیت داره .
هر کاری که احتمال میده نرم افزاری میتونه تاثیر گذار باشه انجام بده و اگر نشد بعد برو سراغ سخت افزار !