ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این error دیگه داره دیوونم میکنه !

alfamix
27-09-2009, 12:49
سلام...خسته نباشی......آقا یه مدته که یه اروری داره رو اعصابم راه میره ...هر وقت که روی چند تا ویدئوی بخصوص میرم که یا اجراش کنم یا properties بزنم اروره زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا دیگه دارم دیوونه میشم....تورو خدا کمک کنید....قبلا C++ نصب بود....تا دکمه cansel رو میزدم میرفت واسه رفع این خطا توی برنامه....ولی گفتم پاکش کنم ببینم چی میشه....ولی درست نشد....
ممنون میشم کمک کنید:40::11::11::40:

EHSANRF
27-09-2009, 14:03
1- درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن
2- کدک های مربوطه رو نصب کن Klite Codec Pack
3- ابزارهای راه انداز ویژیال رو نصب کن

alfamix
27-09-2009, 14:22
تازه اتفاقا klite codec هم نصب بود....گرافیکم 9500 هست که اونم الان آپدیت کردم......ولی جواب نداد.
منظورتون از ابزار های راه انداز چیه؟
راستی اینو هم بگم....من حتی ویدئو ها رو اجرا هم نمیکنما؟ یعنی حتی وقتی که فقط ماوس رو روی ویدئو ها میبرم که tooltipe رو ببینم هم اروو میده...حتی اگه فقط یدونه کلیک هم کنم اروور میده.....همیشه هم نه....فقط یه بار در میون....
بخدا گیج شدم.

EHSANRF
27-09-2009, 18:20
خوب همین دیگه یه کدک خاصی رو بد آنیستال کردی! دنبال فایل کدک میگرده پیدا نمیکنه ارور میده

alfamix
28-09-2009, 00:18
من klite رو آنیستال کردن الان...ولی بازم درست نشد.....دوباره نصبش کردم ولی بازم درست نشد.....همه کدک هایی که تا حالا نصب کرده بودم رو بصورت صحیح آنیستال کردم ولی بازم درست نشد.....همونطور که گفتم من حتی فایل هارو اجرا هم نمیکنم...
فقط کافیه که اشاره گره ماوس رو 2 ثانیه روشون نگه دارم....سریع ارور میده...من حتی یه کلیک هم نمیکنم...
دستم به دامنتون کمکم کنید.