ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توفیق اجباری!

apoosh
26-09-2009, 23:35
من تو یه شرکتی کار میکنم که مدیر شرکت این توفیق اجباری را نصیب ما کرد که یه لپ تاپ msi بهمون بده(البته فکر نکنید مجانی! از حقوقمون بتدریج کم میکنه!) خواستم بدونم نظر دوستان گلم درمورد این لپ تاپ چیه؟ البته خودم خیلی باهاش رابطه خوبی ندارم چون قبلش از دو مدل لپ تاپ دیگه خوشم اومده بود که یهو این نمیدونم از کجا سر درآورد!
حالا لپ تاپ عزیزمون! msi cx600
قیافه که بخاطر همون c میشه کلاسک و البته بیریخت! البته برام مهمتر کاراییشه
cpu که برام ناامید کننده ترین قسمت بود T4200 هستش. با 2GH فرکانس. حالا یه متخصص میشه بگه این CPU اصلا به درد بخور هست یا نه؟ بعدش این اصلا دوهسته ایه؟ منظورم CORE2 یا DUO CORE2 (امیدوارم درست نوشته باشم!)
رمش اما جالبه که زیاده، 4گیگ رم، فکر کنم خوب باشه دیگه
کارت گرافیکش هم یکی از نکات ابهام برانگیزه برام. ATI HD 4330 حالا یکی لطف کنه بگه این کارت گرافیک چه جوره؟ میشه بهش امیدی داشت یا کلا باید بیخیالش شد؟!
مانیتورش هم 16 اینچه واید هست که البته کیفیتش جدا خوبه. ظاهرا از این LED ها هم هستش
البته شارژ باطریش همیشه رو به موت هست! نهایت 1.30 البته تو حات نرمال داره(شایدم کمتر!)
روش هم ویندوز ویستا پریمیوم نصب هست و رنگشم مشکیه و توش هم نقره ای
حالا اگه دوستان یه نظری در مورد این لپ تاپ زوریه! ما دادن، بگن حول و حوش قیمتی که با این کانفیگ بیارزه چقدره؟ با گارانتی ماتریکس هم که ظاهرا نمایندگی msi هست بهم دادن

H@mid-Vista
27-09-2009, 00:06
سي پي پوش دوال كور با 1 مگ كچ هست.

با اين اوصافي كه مي گين حذوذ 600 تا 650 بيارزه
البته اگه نو و كاملا سالم باشخ

amir200812
27-09-2009, 00:14
من تو یه شرکتی کار میکنم که مدیر شرکت این توفیق اجباری را نصیب ما کرد که یه لپ تاپ msi بهمون بده(البته فکر نکنید مجانی! از حقوقمون بتدریج کم میکنه!) خواستم بدونم نظر دوستان گلم درمورد این لپ تاپ چیه؟ البته خودم خیلی باهاش رابطه خوبی ندارم چون قبلش از دو مدل لپ تاپ دیگه خوشم اومده بود که یهو این نمیدونم از کجا سر درآورد!
حالا لپ تاپ عزیزمون! msi cx600
قیافه که بخاطر همون c میشه کلاسک و البته بیریخت! البته برام مهمتر کاراییشه
cpu که برام ناامید کننده ترین قسمت بود T4200 هستش. با 2GH فرکانس. حالا یه متخصص میشه بگه این CPU اصلا به درد بخور هست یا نه؟ بعدش این اصلا دوهسته ایه؟ منظورم CORE2 یا DUO CORE2 (امیدوارم درست نوشته باشم!)
رمش اما جالبه که زیاده، 4گیگ رم، فکر کنم خوب باشه دیگه
کارت گرافیکش هم یکی از نکات ابهام برانگیزه برام. ATI HD 4330 حالا یکی لطف کنه بگه این کارت گرافیک چه جوره؟ میشه بهش امیدی داشت یا کلا باید بیخیالش شد؟!
مانیتورش هم 16 اینچه واید هست که البته کیفیتش جدا خوبه. ظاهرا از این LED ها هم هستش
البته شارژ باطریش همیشه رو به موت هست! نهایت 1.30 البته تو حات نرمال داره(شایدم کمتر!)
روش هم ویندوز ویستا پریمیوم نصب هست و رنگشم مشکیه و توش هم نقره ای
حالا اگه دوستان یه نظری در مورد این لپ تاپ زوریه! ما دادن، بگن حول و حوش قیمتی که با این کانفیگ بیارزه چقدره؟ با گارانتی ماتریکس هم که ظاهرا نمایندگی msi هست بهم دادن

گرافیک 4330 زیاد هم ضعیف نیست! تقریبا معادل 9200gs جیفورس هست! البته قوی هم نیست! معمولی!
cpu تی 4200 یک cpu رده بالا نیست! ولی خیلی ضعیف هم نیست! 1 مگ کش با اف اس بی 800!
اینم لینک سایت سازنده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2هستهای هست!
درضمن فکر کنم تو 3 ماه اول 2009 معرفی شده!
در مورد رم هم باید بگم 4 گیگ زیاده ! بیشتر کارایی به سرعت و نوع رم بستگی داره!
در مورد قیمت من نمیتونم چیزی بگم به 2 دلیل:
1:من نتونستم این مدل رو تو اینتر نت پیدا کنم!
2: من شهرستانم !

apoosh
27-09-2009, 09:36
اول از راهنماییهاتون تشکر می کنم
در ممورد قیمت، باید بگم به نظر خودم هم دور و بر 650 میارزه اما این را ماتریکس داره حدود 800 میده! حالا نمیدونم چقدر ارزش داره!
اما باز در مورد cpu و گرافیک یه کمی امیدوار شدم. تنها چیزیش که البته خوشم اومده کیفیت ال سی دیشه که جدا فوق العاده ست و اصلا به قیافش نمیاد چنین کیفیتی داشته باشه. متاسفانه خروجی HDMI روی بعضی از مدلهاش به صورت اختیاری هستش که این مدل من نداره و این ناراحتم کرده! راهی نداره بتونم به ال سی دیمون وصلش کنم؟ خیلی دوست دارم فیلمهای HD را روی ال سی دی خونمون ببینم!
اگر کسی از دوستان باز نظری در مورد قطعات این لپ تاپ زوریه ما داشت، دریغ نکنه. ممنون

این هم عکسهاش!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H@mid-Vista
28-09-2009, 17:05
نوت بوك بدي نيست
اما خوب در ايران خيلي معروف نيست
البته يك نكته اي را فراموش كنين
نگهداري صحيح هم خيلي مهمه

اينجاها رو ببين:

Green.Son
29-09-2009, 12:29
نوت بوك 600 و 601 اين مدل مارك را ديده ام
بدك نيستند اما انگار خيلي كيفيت سلخت بالايي ندارند.