ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اس ام اس عاشقانه و عارفانه

صفحه ها : 1 [2]

farshadzah
10-04-2010, 19:23
متن سنگ قبر پروین اعتصامی
آنکه خاک سیه اش بالین است
اختر چرخ ادب پروین است
گرچه تلخی از ایام ندید
هر چه خواهی سخنش شیرین است

متن سنگ قبر فروغ فرخزاد
من از نهایت شب حرف میزنم
من از نهایت تاریکی
واز نهایت شب حرف می زنم
اگر به خانه من آمدی برای من م
ای مهربان چراغ بیارو یک دریچه
که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

متن سنگ قبر کوروش کبیر
ای انسان هر که باشی واز هر جا که بیایی
میدانم خواهی آمد
من کوروشم که برای پارسی ها این دولت وسیع را بنا نهادم
بدین مشتی خاک که تن مرا پوشانده رشک مبر

متن سنگ قبر فریدون مشیری
سفر تن را تا خاک تماشا کردی
سفر جان را از خاک به افلاک ببین
گر مرا می جویی
سبزه ها را دریاب با درختان بنشین

متن سنگ قبر فردین
بر تربت پاکت بنشینم غمناک
کوهی زهنر خفته بینم در خاک
از روح بزرگ هنریت فردین
شاید مددی به ما رسد از افلاک

متن سنگ قبر بابک بیات
سکوت سرشار از ناگفته هاست

متن سنگ قبر خسرو شکیبایی
در ازل پرتو حسنت زتجلی دم زد
عشق پیدا شدوآتش به همه عالم زد

متن سنگ قبر حافظ
بر سر تربت ما چون گذری همتی خواه
که زیارتگه رندان جهان خواهد بود

متن سنگ قبر شاپور
قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیاست......

متن سنگ قبر سهراب سپهری
به سراغ من اگر می آیید
نرم وآهسته بیایید
مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من

متن سنگ قبر منوچهر نوذری
زحق توفیق خدمت خواستم دل گفت پنهانی
چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی

متن سنگ قبر وینستون چرچیل
من برای ملاقات با خالقم آماده ام
اما اینکه خالقم برای عذاب دردناک ملاقات با من آماده باشد چیز دیگریست

متن سنگ قبر اسکندر مقدونی
اکنون گور او را بس است
آنکه جهان اورا کافی نبود

متن سنگ قبر نیوتن
ظبیعت وقوانین طبیعت در تاریکی نهان بود
خدا گفت بگذار تا نیوتن بیاید.....
وهمه روشن شد

متن سنگ قبر لودولف کولن(ریاضی دان)
3.14156235358979323 8462633862279088

متن سنگ قبر فرانک سیناترا(بازیگر و خواننده)
بهترین ها هنوز در راهند....
انسانهای بزرگ واقعا" بزرگند

متن سنگ قبر ویرجینیا وولف(نویسنده)
در برابرت خود را پر میکنم از فرار نکردن
ای مرگ.

asadgh
11-04-2010, 14:28
اين روزها مي‌گذرد، آنچه به جا مي‌ماند، دل غمگين منو، يادِ بلندِ خوشِ توست.

in ruzha migozarad, anche be ja mimanad,dele ghamgine mano yade bolande khoshe tost

farshadzah
15-04-2010, 23:39
ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست» گاندی

mmiladd
15-04-2010, 23:55
عشق یعنی حسرتی در یک نگاه, عشق یعنی غربتی بی انتها , عشق یعنی فرصت اما کوتاه , عشق یعنی مر گ اما بی صدا . . .

ـ اتل متل صداقت
دل به تو کرده عادت
برات دعا می کنم
اینه رسم رفاقت!

ـ از کارخانه قند مزاحم می شم... اجازه هست تو دلتون آب بشم؟

ـ مثل كبريت كشيدن در باد
ديدنت دشوار است
من كه به معجزه عشق ايمان دارم
مي كشم آخرين دانه كبريتم در باد
هر چه باداباد...

ـ سلام. از سردخونه مزاحم می شم!
اینجا یه قلب یخ زده هست که منتظر اس ام اس گرم شماست!

ـ دل من ترانه دارد
غم عاشقانه دارد
به هوای روی ماهت
همه شب بهانه دارد.

ـ شکسته شیشه ی قلبم ، کجایی مرحم دردم ، تو را در غربت عشقم غریبانه صدا کردم ، صدا کردم تو را هستی شنیدی و گذر کردی ، مرا آواره و تنها گدای در به در کردی .

ـ دلم برای کسی تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هدیه می دهد ، دلم برای کسی تنگ است که با زیبایی کلامش مرا در عشقش غرق می کند ، دلم برای کسی تنگ است که تنم آغوشش را می طلبد ، دلم برای کسی تنگ است که قلب من برای داشتنش عمرها صبر می کند ، دلم برای کسی تنگ است ، دلم برای تو تنگ است .

ـ از جرم عشق گر پیش کسم راه نیست ، یا رب تو آگهی که محبت گناه نیست .

ـ هر وقت نتوانستی کسی را فراموش کنی بدان هنوز تو در خاطرش هستی .

ـ شبی غمگین ، شبی بارانی و سرد مرا در غربت فردا رها کرد ، دلم در حسرت دیدار او ماند مرا چشم انتظار کوچه ها کرد ، به من می گفت تنهایی غریب است ببین با غربتش با من چه ها کرد ، تمام هستی ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبی به پا کرد ، او هرگز شکستم را نفهمید اگرچه تا ته دنیا صدا کرد .

ـ دوست دارم شب را به غم تو سر کنم ، دفتری را از اشک چشمم تر کنم ، نام آن دفتر نهم دیوان عشق ، عشق را عنوان آن دفتر کنم .

ـ دل رو زدم به دریا ، زدم برات پیامی ، فقط برای اینکه ، نگی که بی مرامی .

ـ اتل متل لالایی ، گلم چه بی وفایی ، عزیز دل من کجایی ، دوست دارم خدایی .

ـ یک همیشه یکه ! شاید در تمام عمرش نتونه بیش از یک عدد باشه ، اما بعضی وقتا همین یک میتونه خیلی باشه ، یک دنیا ، یک سرنوشت ، یک دوست ، یک خاطره .

ـ در دردها دوست را خبر نکردن ، خود یک نوع عشق ورزیدن است . (دکتر شریعتی)

ـ زندگی زیباست که گاه خاطره ای در میان خاطره ها خاطره ی خاطره ها می گردد .

ـ خواهم که دهم جان به تو میل دلم اینست ، ترسم که پسندت نشود مشکلم اینست ، پروا مکن از قتل من امروز که فردا ، شرط است نگویم به کسی قاتلم اینست ، هرگز نروم جای دگر از سر کویت ، تا جان بود اندر تن من منزلم اینست ، جز وصل رخ دوست نخواهم ز خدا هیچ ، در دهر امیدی که بود در دلم اینست .

ـ امروز را می شناسم با همه زیباییش ، با همه روشنیه خورشیدش که هیچ نمی خواهد بگوید همچون
گذشته جز یک کلام ، قدر امروز را بدان که همیشه فردایی در کار نیست .

ـ مطمئن باش و برو ضربه ات کاری بود ، و چه زشت به من و سادگیم خندیدی ، دل من سخت شکست به تو عشقی پاک که پر از یاد تو بود و به یک قلب یتیم که خیالم می گفت تا ابد مال تو بود ، تو برو و برو تا راحتتر تکه های دل خود را سر هم بند زنم .

ـ من از عهد آدم تو را دوست دارم ، از آغاز عالم تو را دوست دارم ، چه شبها من و آسمان تا دم صبح ، سرودیم نم نم تو را دوست دارم ، نه خطی نه خالی نه خواب و خیالی ، من آن حس مبهم تو را دوست دارم ، سلامی صمیمی تر از غم ندیدم ، به اندازه غم تو را دوست دارم ، بیا تا صدا از دل سنگ خیزد ، بگوییم با هم تو را دوست دارم ، جهان یک دهان شد هم آواز با ما ، تو را دوست دارم تو را دوست دارم .

ـ من به اندازه چشمان تو غمگین ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران ، تو به اندازه تنهایی من شاد بمان .

ـ رفتنت آغاز ویرانیست حرفش را نزن ، ابتدای یک پریشانی است حرفش را نزن ، دوست داری بشکنی قلب پریشان مرا ، دل شکستن کار آسانی است حرفش را نزن .

ـ بخند ای عشق ای امید فردا که من خندیدنت را دوست دارم ، به باغ خاطرم هر روز و هر شب تو را تنهای تنها دوست دارم ، منم چون ماهی افتاده در شن تو را مانند دریا دوست دارم ، نگاهی کن به من ای عاشق دل تو را مانند رویا دوست دارم .

ـ سلام عزیز مهربون اجازه هست بشم فدات ، اجازه هست تو شعر من اثر بذاره خنده هات ، شب که میاد یواش یواش با چشمک ستاره هاش ، اجازه هست از آسمون ستاره بچینم برات ؟

ـ هر وقت گلی را بو کردی هرگز بهش نگاه نکن ، چون اگه نگاهت را به خاطر بسپاره ، شوق دوباره دیدنت اون را پرپر میکنه .

ـ بر سنگ مزارم بنویسید آشفته دلی خفته در این خلوت خاموش ، او زاده ی غم بود که از خاطر دوستان گشت فراموش

Hadi King
16-04-2010, 21:00
چقدر سخته که بغض داشته باشی، اما نخوای کسی بفهمه.

چقدر سخته که عزیزترین کست که یه عمری باهاش بودی، ازت بخواد فراموشش کنی.

چقدر سخته که سالگرد آشنایی با عشقت رو بدون حضور خودش جشن بگیری.

چقدر سخته که روز تولدت، همه بهت تبریک بگن، جز اونی که فکر می کنی به خاطرش زنده ای.

چقدر سخته که غرورت رو به خاطر یه نفر بشکنی، بعد بفهمی دوستت نداره.

چقدر سخته به چشمای کسی نگاه کنی، اونو توی وجودت بزاری، باهاش زندگی کنی، ولی اون هیچ وقت معنی نگاهت رو نفهمه.

چقدر سخته دلت بخواد سرت رو باز به دیواری تکیه بدی که یهبار زیر آوار غرورش همه ی وجودت له شده.

چقدر سخته توی خیالت ساعتها باهاش حرف بزنی اما وقت دیدیش هیچ چیز جز سلام نتونی بگی.

چقدر سخته وقتی پشتت بهشه دونه های اشک گونه هاتو خیس کنه، اما مجبور باشی بخندی بزنی تا نفهمه هنوز دوستش داری.
موفق باشید!:40:

AliReza-M
16-04-2010, 21:23
واسه مشق شبت:
100 بار بنویس اونی که یادش نمیکنی به یادته.....

رنج را آشفته در لبخند پنهان میکنم، تا دلش غمگین نگردد هر کسی با ما نشست

ای که از تازگی زخم دلم تازه تری/ یعنی از قصه دلتنگی من با خبری/ مثل مهتاب که از خاطر شب میگذرد/ هر شب از گوشه آفاق دلم میگذری

Hadi King
16-04-2010, 22:38
دوباره فـــال حــــافـــظ و دوباره توي فــالــمي

هـــمـــيـــشـــه در خيالتم اگر چه بي خيالمي
===================
لالا لالا بخواب دنيا خسيسه

واسه کمتر کسي خوب مي نويسه

يکي لبهاش هميشه غرق خنده است

يکي پلکهاش تو خوابم خيسه خيسه

Hadi King
16-04-2010, 22:45
سرخي چشم کبوتر ميداني از چيست ؟ نامه ام مي برد و بر حال دلم خون مي گريست .

========

کو طبيبي تا شکافد قلب خونين مرا

تا ببيند من نمردم عشق تو کشته مرا

موفق باشید!:40:

mehdi_360
18-04-2010, 11:47
MARAb - T920b
اینطوری نمیتونی بخونیش ، برو بگیرش جلو آینه

mmiladd
18-04-2010, 11:59
پت ! پت ! پت ! پت ! پت !
پت ! پت ! پت ! پت!
پت ! پت ! پت !
پت ! پت !
این صدای موتور قلب منه که از دوریت ، به پت پت افتاده !!!
.
.
.
نهادم به دلت عاشقانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، دانه عشق / امیدوارم از آن سر زند جوانه عشق . . .
.
.
.
اشتباهی که همه عمر پشیمانم کرد / اعتمادی بود که بر هر کس من میکردم
.
.
.
کبوتر های قلبم را به سویت میپرانم ، شاید از تو آیین محبت بیاموزند . . .
.
.
.
>>———>>>
این تیر بخوره تو قلب بد خواهات !

.
.
.
دلبرم در مذهب ما بی وفائی کار نیست / شمع اگرعاشق نباشد تا سحر بیدار نیست . . .
.
.
.
کاش میشد وقت رفتن چشم هایم را کنار تو بگذارم تا که در حسرت دیدارت نمانم . . .
.
.
.
تا به قله عشق صعود نکنی ، دامنه دوست داشتن را زیر پایت نخواهی دید . . .
.
.
.
سکوت سرد فاصله ها تنم را میلرزاند ، به یاد روز هایی که بودنت را نفهمیدم . . .
.
.
.
چشمام غرق اشک ، دلم غرق خون ، تو چه میدانی از دریائی که میجوشد از درون
برای بودن تو . . .
.
.
.
دلتنگم و دیدار تو درمان من است ، بی رنگ رخت زمانه زندان من است . . .
.
.
.
تا کدوم ستاره دنبال تو باشم / تا کجا ی خبر از حال تو باشم
مگه میشه از تو دل برید و دل کند / بگو میخوام تا ابد مال تو باشم . . .
.
.
.
باران را بهانه کردم و گریستم / تا کسی نداند گرفتار کیستم . . .
.
.
.
تا توانی در جهان همراه اهل درد باش / یا مبر نامی ز مردی یا حقیقت مرد باش . . .
.
.
.
ای ماه که آسمان خانه توست / به گلم بگو که یار دلدارت دیوانه توست . . .
.
.
.
تبسم را نمیتوان خرید نه به گدائی ، نه به زور ستاند و نه دزدید . . .
.
.
.
حکایت ما آدم ها ، حکایت درخته ، درختی که به ساقه و ریشه هاش مینازه . . .
.
.
.
اگر باد بودم دنیا را با خود میبردم که بفهمه که ارزشی نداره . .

AliReza-M
23-04-2010, 22:45
در میان رفقا اشرف دلدار تویی
در ترازوی وفا من کم و بسیار تویی

خوشا آنانکه در بازار گیتی خریدار وفا بودند و هستند
خوشا آنانکه در راه رفاقت رفیق با وفا بودند و هستند

رسم ما آوارگان ترک وفا و دوست نیست
رسم ما دریادلان خشکیدن احساس نیست
ما محبت را به نام دوست ارزان میکنیم
تا صداقت زنده است ماهم رفاقت میکنیم

mmiladd
25-04-2010, 12:54
فراموش نکن که تو برای دنیا یک نفر هستی ….. اما اینو خوب بدون که برای یک نفر همه ی دنیا هستی

همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته

چرا وقتی بارون میگیره دل آدما میگیره اما وقتی دل آدما میگره بارون نمی گیره؟
اگه یه روز رفتی و دیگه بر نگشتی بهت قول نمیدم منتظرت بمونم اما ازت میخوام هر موقع بر گشتی یه شاخه گل روی قبرم بزار
گفتم غم تو دارم گفتا چشمت درآید گفتم که ماه من شو گفتا دلم نخواهد
از من پرسید عشق چیست ؟ گفتم : عطش گفت: آنرا دیده ای ؟ گفتم نه در آن سوخته ام
گل عشق تو هستم شبنمم باش …. دلم دنیای زخمه مرحمم باش …. ز درد بی کسی قلبم شکسته …. به شهر بی کسی ها همدمم باش

اگه بگی دوسم نداری جوجو میشم میرم تو باغچه اونقدر جیک جیک میکنم تا پیشی بیاد بخورتم

عشق امانت با ارزشي ست که هر کسي تو قلبش ميزاره براي همينه که هر وقت بخواي عشقت رو از کسي پس بگيري بايد قلبشو بشکوني.
.هر وقت صداي اس ام اس گوشي ات را شنيدي فکر نکن يکي داره برات اس ام اس ميزنه بدون که يکي بيادته.
مي خواستم واسه از دست دادنت گريه کنم ولي ديدم تمام اشکهايم را براي به دست اوردنت ريخته بودم

هر وقت دل شکستي يه ميخ به ديوار بکوب و هر وقت دل به دست آوردي يه ميخ از ديوار در بيار . اما بدون جاي ميخ هميشه مي مونه.

هر کس بد ما به خلق گويد ما سينه او نمي خراشيم ماخوبي او بلند گوييم تا هر دو دروغ گفته باشيم.

مارا یک دل از خوبان جدا نیست .. ولی صد حیف خوبان را وفا نیست …. به دوستان دل سپردن کار سهل است … زدوستان دل بریدن کار ما نیست ….
گفتی که مرا دوست نداری گله ای نیست …. بین من و عشق تو فاصله ای نیست …. رفتی تو ، خدا پشت و پناهت ….. بگذار بسوزد دل من مساله ای نیست.
یا من زنده نیست … یا زندگی همین است …. گرزندگی همین است … بر مرگ آفرین باد .
چندی است که بیمار وفایت شده ام …. در بستر غم چشم به راهت شده ام …. این را تو بدان اگه بمیرم روزی …. مسئول تویی که مت فدایت شده ام ..
همیشه غمگین ترین و رنجورترین لحظه ی زندگی آدم توسط کسی ساخته میشه که شیرین ترین و به یاد ماندنی ترین لحظه زندگیت را برایت ساخته است.
به چشمانت بیاموزکه هر کس ارزش دیدن ندارد.
دوست داشتن دل میخواد نه دلیل …. دوست دارم از ته دل بی دلیل.

ای خدا من چیزی دارم که تو در عرش خو نداری منم تو را دارم و تو خود را نداری

amir2011
25-04-2010, 21:18
من که در پیله ی خویش شوق پروانگی از یادم رفت ، لااقل موقع رفتن بسپار ابر جای تو ببارد به سرم ، ماه جای تو بتابد به شبم و سرانگشت بزند گاهگاهی به دلم ، شاید این تلخی ایام غم انگیزم را باز با یاد تو از یاد ببرم !
...
بهار ثانیه ثانیه پیشتر می آید و اینجا کسی هست که به اندازه ی تمام شکوفه های بهاری برایت آرزوهای خوب دارد ...

mmiladd
25-04-2010, 21:48
3 نفر تو قلبم جا دارن :

1- خدا 2- مادرم 3- پدرم

آخي ، تو نيستي ؟........

.

.

.

.

تو ضربان قلب مني !

mmiladd
27-04-2010, 09:33
ديشب اشک آمد به خوابم. گفت قهري با من . گفتم مگه ميشه با آشناي ديرينمم..... ؟! گفت گله دارم . پرسيدم چرا؟ نگاهم کرد و گفت او کيست که تو را از من رانده؟ خواستم چشمش نکند به دروغ گفتم گريه مي کنم . خواستن توانستن است به کار نيامد دست به دامان پياز شدم..........

کسب کن لحظه هايم را که درياي چشمانت سراب مهرباني است

همه به زخم هايشان دستمال مي بندند .
.
.
.
.
.

ولي من به تو دل بسته ام

همه به زخم هايشان دستمال مي بندند .
.
.
.
.
.

ولي من به تو دل بسته ام

rassool
29-04-2010, 06:58
قدرت عشق بنازم که به یک تیر نگاه جان شیرین بفروشند دو بیگانه به هم .
اینو یکی برام فرستاد اشک تو چشمام جمع شد :37:

rassool
01-05-2010, 10:59
آقا تو رو خدا اس ام اس بزارین طومار ننویسین :11:

ahsanx
02-05-2010, 03:42
:43:

فردا هایی که هیچ وقت نمیرسند هم بهانه خوبی است برای امیدوار بودن،برای زندگی بهتر داشتن،برای یک نفس راحت کشیدن،خدایا شکر

---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------

ما زنده به عشقیم ولی عشق تب دوست،ما طالب مرگیم ولی در طلب دوست،ما تشنه دردیم ولی از غم هجرانیم،درویش نگاهیم ولی با لب خندان

---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:39 AM ----------

تو مرا مي فهمي؟ من تو را مي خواهم و همين ساده ترين قصه ي يك انسان است.
تو مرا مي خواني من تو را ناب ترين شعر زمان مي دانم و تو هم مي داني تا ابد در دل من خواهي ماند

داداش من جدا چدا اس ام میذارم خودش میچسبه بهم شمافکر میکنی طوماره چطور جدا جدا و تک تک بذارم

ahsanx
02-05-2010, 03:55
نقاشي تو را مي کشم ولي به جاي رنگ قرمز به قلب فلزي ات ضد زنگ مي زنم ! تا از آسيب اشک هايم در امان باشد

هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند

در قمار زندگی عاقبت ما باختیم
بس که تک خال محبت بر رفیق انداختیم

سكوتم را به باران هديه كردم تمام روزها را گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسيدم تكيه كردم

دلم را هاله ي مهتاب كردم....صداي لحظه ها را خواب كردم....به ياد چشمهايت نازنينم....تمام آسمان را قاب كردم

حدیث عشق من و تو،حدیث ابر بهاریست،تو از قبیله لبخند،من از قبیله اندوه.فضای فاصله صد آه،فضای فاصله صد کوه،تو از سپیده و نوری،من از شقایق گلگون

ما هميشه صداهاي بلند را ميشنويم، پررنگ ها را ميبينيم، سخت ها را ميخواهيم. غافل ازينکه خوبها آسان ميآيند، بي رنگ مي مانند و بي صدا مي روند

خوشا سوز عشق و خوشا درد عشق
خوشا سينه ي پر درد عشق
خوشا عاشقان و شب تارشان
خوشا ناله هاي دل آزارشان

پروانه احساسم در دام عنکبوتی افتاد ٬ که عنکبوتش سیر است ٬ نه میتواند
پرواز کند ٬ نه میتواند بمیرد

AliReza-M
02-05-2010, 15:07
پرسش حال دل سوخته کن بهر خدا
نیست از شاه عجب گر بنوازد درویش

***این *قاصدک ها** رو فوت *کردم *تا*بیان*بهت** بگن*بیادتم*****

ahsanx
03-05-2010, 00:39
من دراين شهرغريبم ودراين خاك فقير، به كمندتوگرفتار وبه دام تواسير، آتش عشق چنان دردلم افروخته است، كه ديده ام گرآب نريزدجگرم ميسوزد

دفتري كه بسته شدبازش نكنيد، دلي كه شكسته شدنازش نكنيد،ياران شمارابخدابه عشق بيوفايي نكنيديااينكه وفاكنيدتاآخرعمريا اينكه ازاول نباشيد

متين ترين كلمه عشق است، جذابترين كلمه آشنايي است، پاك ترين كلمه وجدان است، تلخترين كلمه جدايي است، زشت ترين كلمه خيانت است، سختترين كلمه تنهايي است بدترين كلمه بيوفايي است، بهترين كلمه تويي كه عشقمي

خداياگرتوهم دردعاشقي ميكشيدي، توهم زهرجدايي رابه تلخي ميچشيدي، توهم چون من به مرگ آرزوهاميرسيدي، پشيمون ميشدي ازاينكه عشقوآفريدي خدا

دل هيچكس نميسوزد براي حال غمناكم مگرسوزدهمان شمع عاشق كه ميسوزدسرخاكم

آنهاكه به جرم وفاسنگ به اين دل زدند، براي اين دل نيازي به سنگ نبود، اين شقايق بانگاهي سرد نيز، پرپر ميشد

منم آن شعله آتش كه ازهرشمع برخيزم، تمام هستيم رافقط به پاي تو ريزم، درون قلب من فرمانروايي كن، كه ازموي توبرخيزدهمه عطردل انگيزم

بگوچندكوزه طلا بيارم نازتوبكشم امشب ميخوام روآسمون عكس چشاتوبكشم اگرنگاهم نكنى نازنگاتوبكش

دوستت دارم چون تنهاترين فكرتنهايي مني دوستت دارم چون زيباترين لحظات زندگي مني دوستت دارم چون زيباترين روياي خواب مني دوستت دارم چون زيباترين خاطرات مني دوستت دارم چون به يك نگاه، عشق مني دوستت دارم

اینقدرساده نروومگذر لااقل نگاهي به پشت سرت كن شايدكسي درپي توميدودونامت راباصداي بيصدايي فريادميزندوتوهيچ وقت نخواهي فهميد

اگرروزي دلت لبريزغم بود، گذارت برمزاركهنه ام بود، بگواين بينصيب خفته درخاك يه روزگاري عاشق وديوانه زارم بود

صدايم دربرابرصدايت بيصداست، چشمانم دربرابرچشمانت نابيناست، خنده هايم دركنارخنده هايت خاليست، پس بدان بيتوهيچم، تنهايم نگذارتاباتوهم آوازشوم

اينوبدون که عشق فراموش كردن نيست بخشيدن است، كوش كردن نيست درك كردن است، ديدن نيست احساس كردن است، جازدن نيست صبركردن است

نگوهرگزخداحافظ كه ازتنهايى بيزارم، زپيش من نروهرگز كه من تنهاتورودارم

خواستم برايت هديه اي بفرستم نسيم گفت مرابفرست تامويش رانوازش كنم باران گفت مرابفرست تاصورتش رابشويم واشكهايش راپاك كنم ناگهان قلبم گفت مرابفرست تادوستش داشته باشم وتوهمه وجودم شدي وجودي كه بيكران بود

ارزش تو به اندازه آن چيزي است که به آن دل مي بندي پس مواظب باش که به کمتر از بي نهايت عشق ، دلبند نشوي

هروقت دلتنگ شدي قلبتودايورت كن روقلب من تاتوي غصه شريكت باشم

خواب ديدم زندگي دردوغم است/زخم راامانام تومرحم است/ازتوآسان ميشودهرمشكلم/اگرشادنماني ازتوميگيرددلم

يه حکايت قديمي ميگه آدمها از اول خلقت جفت افريده شدند ولي با اومدن به زمين هر کس جفتشو گم ميکنه بايد روي زمين بگرده تا اونو پيدا کنه خدا را شکر ميکنم که زود جفتمو پيدا کردم

گاه ساکت باران به روي صورتم دزدانه ميلغذدولي ياران نمي دانند که من دريايي ازدردم به ظاهرگرچه مي خندم ولي اندرسکوتي تلخ مي گريم

BaD DeStiN@ti0N
03-05-2010, 23:02
قلب تو با قلب من آکنده است / دوستی من و تو تا ابد پاینده است

نوشتم پیامی با شوق خنده / که باشی با خبر از حال بنده

نوشتم این پیام از دل برایت / جوابش را بده جانم فدایت . . .

عشق یعنی پاک ماندن بسیار / آب ماندن در مسیر انجماد

در حقیقت عشق یعنی سادگی / در کمال برتری ، افتادگی . . .

برای به تو رسیدن دنبال باد دویدم / آبی نبود تو راهم ، اما سراب میدیدم . . .

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

BaD DeStiN@ti0N
03-05-2010, 23:03
غروب است و دلم از غم گرفته / دلم از دوریت ماتم گرفته

برای قلب من خورشیدی اما / مرا قلب تو دست کم گرفته . . .

فرقی نمیکنه من اول اومدم یا تو ، مهم اینه که کی تا آخرش میمونه . . .

در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار / کرده ام خاطر خود را به تمنای تو خوش . . .

BaD DeStiN@ti0N
03-05-2010, 23:03
دلت آینه ایثار عشق است / نگاهت معنی بیدار عشق است

تو در آبادب دل خانه داری / تو را دیدن همان دیدار عشق است . . .

میخوام که عاشقت بشم ، گل شقایقت بشم / دلم واست تنگ شده بود ، گفتم مزاحمت بشم !

BaD DeStiN@ti0N
03-05-2010, 23:04
اونی که عاشقش بودم از دست دادمش ، حالا اونی که منو داره دوستش دارم . . .

تنهاییم را با تو قسمت میکنم ، سهم کمی نیست

گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست . . .

دوستت دارم نه در هوس / دوستت دارم نه در قفس

دوستت دارم تا آخرین نفس . . .

تقدیم به آن که دوری اش غمم ، خانه اش قلبم و فراموشی اش مرگم است . . .

ahsanx
05-05-2010, 01:18
براي هزارمين بارپرسيد تاحالا شده من دل تو رابشكنم؟من هم براي هزارمين بار به او دروغ گفتم نه! هيچوقت تامبادادلش بشكند

هر موقع خواستي ازكسي جدابشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار،شايد طرف مقابلت ناراحت بشه وقلبش بشكنه ولي بهترازاينه كه منتظربمونه

آنگاه که ضربه هاي تيشه زندگي رابرريشه آرزوهايت حس مي کني, به خاطر بياورکه زيابيي شهاب ها ازشکستن قلب ستارگان است

سکوتی بود برقلبم که با آن میزدم فریاد اگرازشهرغم رفتی مراهرگزمبر ازیاد

محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب نمیشه درش آورد. اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی

بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست

جان چه باشد که فدای قدم دوست کنم این متاعیست که هر بی سر و پایی دارد

شهاب یادتو درآسمان خاطرمن خط زرکشید بیا ، زغضه تورنگ من ورنگ شب پریدبیا

درزندگی بارون نباش که فکرکنن بامنت داری خودتوبه شیشه میکوبی ،ابرباش که منتظرت باشن که بباری

کاش میشدباتو بودن رانوشت تاکه زیباراکشم برهرچه زشت
کاش میشد روی این رنگین کمان می نوشتم تاابد بامن بمان

سرنوشت ننوشت ، گرنوشت بدنوشت اما باورکن سرنوشت رانمی توان ازسر نوشت

توکه یک گوشه چشمت غم عالم ببردحیف باشدکه توباشی ومراغم ببرد

باهزارویک ترفندشاخه گلی مصنوعی رادرمیان گهای شاداب گلدانت،پنهان کردم.وبردفترخاطراتت نوشتم تورادوست خواهم داشت،تازمانی که آخرین گل پژمرده شود

بتوسپرده بودمش به هزارویک اميد وامروزبراي هزارويکمين باردلم راميبرم تاشکستگي اش راگچ بگيرند

يک جام پرازشراب دستت باشد تاحال من خراب دستت باشداين چندهزارمين شب بي خوابيست اي عشق فقط حساب دستت باشد

هرکي بازمزمه عشق دوسه روزي عاشقم شدعشق اون باعث زجرهمه دقايقم شداون که عاشق بودوعمري ازجداشدن ميترسيد همه هراس وترسش به دروغش نميارزيد

هرگز هيچ حسرتي دردنيا اين چنين يک جاجمع نمي شود که دراين سه واژه کوتاه : اودوستم ندارد

عشقي که تورانثارره کردم درسينه ديگري نخواهي يافت زان بوسه که برلبانت افشاندم سوزنده ترآذري نخواهي يافت

سعي كن تنهاباشي زيراتنهابدنيا امدي وتنهاازدنياخواهي رفت.بگذارعظمت عشق رادرك نكني.زيراانقدرعظيم است كه تورانابودخواهد كرد

درپاسخ نامه ام گل يخ دادي
هربارمراوعده دوزخ دادي
يکباربرو کلاس خياطي عشق
شايدکه خداکردو به ما نخ دادي

خيال ميکردي قلب من تاب شکستن نداره منتظري بازم دلم پيش دلت کم بياره مرام من توعاشقي يکدلي وصداقته وقتي ميگم نوکرتم اين آخررفاقته

سيل درياديده هرگزبر نميگردد به جوي
نيست ممکن هرکه عاشق شددگرعاقل شود

لبريزتراز هزارپيمانه شديم ديوانه‌تر ازهزارديوانه شديم ديديم گلي به روي مامي‌خندد ازپيله درآمديم وپروانه شديم

وقتي اشكهايم برروي زمين ريخت توهرگز نديدي كه چگونه مي گريم .تو دلم رابا بيكسي تنهاگذاشتي وچشمانم رابه انتظارنگاهت گريان گذاشتي

اي نگاهت رونق فرداي من ، درتو معنامي شوددنياي من
اي كلامت بهترين اثبات عشق ،‌ با توماندن آرزوي روياي من

پروانه نمي ميرد تاگل به بغل دارد
اين سينه نمي ميرد تاعشق تورادارد

روساحل سرخ دلت اسم كسي روحك نكن
به اينكه من دوستت دارم حتي يه لحظه شك نكن

زندگي درك همين امروز است . ظرف ديروزپراز بودن توست. شايداين خنده كه امروزدريغم كردي ، آخرين فرصت همراهي من است

عاشق آن نيست كه عشق تكه كلامش باشد. عاشق آن است كه وفاداري مرامش باشد

اگرباغ نگاهم پر زخار است،‌ گلم تاراج دست روزگار است، به چشمانت قسم بابودن تو، زمستاني ترين روزم بهار است

مي شوداي دوست آيا آن نگاهت را خريد ؟
يابراي آسمانها روي ماهت راخريد؟
من دلم لبريزازآشوب وزنگار روغم است
مي شود آيينه وش يه لحظه آهت راخريد؟

siya22
07-05-2010, 00:50
دریا چه دل پاک و نجیبی دارد
چندیست که حالات عجیبی دارد

این موج که سر به صخره ها میکوبد
با من چه شباهت عجیبی دارد . . .

ahsanx
07-05-2010, 03:13
قصه عشق منو توبه قشنگي خياله
منو تو,ماهی وآبیم که جداییمون محاله

دل تواولين روزبهار... دل من آخرين جمعه سال... وچه دورند وچه نزديک به هم

هرزني دو مردرودوست دارد
يکي ساخته تخيلات اوست، وديگري هنوز به دنيانيامده

چه زيباست بيادتو باچشمهاي خسته گريستن چه زيباست هميشه درتنهايي توراحس کردن چه زيباست درخيال باتوزندگي کردن عزيزم نام توبرقلبم خالکوبي شده تافراموشت نکنم

سکوتي بود برقلبم که باآن ميزدم فرياد اگرازشهرغم رفتي مراهرگزمبر ازياد

مگه ميشه نباشي توحرير خاطرم
مگه ميشه نگذري ازکنار پنجره ام
مگه ميشه بي هوات لحظه اي نفس کشيد
مگه ميشه بي چشات رنگ خوشبختي روديد

بتاب خورشيد من، تاميتوانی بتاب برزمين وآسمان. بدان من درسينه
خورشيدی بس عظيم دارم، بتاب خورشيدم، باتوهستم وباتو جان ميگيرم

نازنين من همچون نفس کشيدن تورابخاطر مي سپارم. يک روزه ديکه هم بدون توگذشت نمیدانم چراهنوززنده ام

دل غمگین منوباز توکمی آروم میکنی
میشکنه طلسم غم آخه جادوم میکنی

دل به دلداران سپردن کارهر دلدارنيست. من بتو جان ميسپارم دل که قابل دارنيست

شکسپیر :

1آنان که توان ضربه زدن رادارند به هیچکس ضربه نمی زنند

2عشق حقیقی هرگزیکنواخت وآرام پیش نخواهدرفت

3شکوه محبت بیش ازانتقام است

4آنان که عشق خود راآشکار نسازندمعشوق نخواهندبود

مثل شقايق زندگى كن:كوتاه امازيبا
مثل پرستوكوچ كن:فصلى اماهدفمند
مثل پروانه بمير:دردناك اما...عاشق

عشق حقیقی مثل روح است افرادزیادی درباره آن صحبت میکنندولی تعدادکمی محدودی آنرا دیده اند

قلب مهربانت مثلثي رامي ماند دردرياي عشق
مرا درخود كشيدي برموداي من

گاه يک لبخند آنقدرعميق ميشودکه گريه ميکنم گاه يک نغمه آنقدردست نيافتني است که باآن زندگي ميکنم گاه يک نگاه آنچنان سنگين است که چشمانم رهايش نميکنند گاه يک عشق آنقدرماندگار است که فراموشش نميکنم

درجوانی غصه خوردم هیچکس یادم نکرد.درقفس ماندم ولی صیادآزادم نکرد.آتش عشقت چنان اززندگی سیرم بکرد آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد

تقصیردلم چیست اگرروی توزیبا ست حاجت به بیان نیست که ازروی توپیداست من تشنه یک لحظه تماشای توهستم افسوس که یک لحظه تماشای تورویاست

شمع می سوزدو پروانه به دورش نگران
ما که می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم

امشب دیگرسکوت رابشکن٬ يگانه ام! ببین این منم٬ این منم که به کلبه عشقمان بازگشته ام! جای توخالی است

ازش پرسیدم چقدردوستم داری؟ گفت به اندازه شکوفه های بهاری
چه راست میگفت چون شکوفه های بهاری همون دوروز بودن

هجوم خوابها پلک مراازپا نميانداخت؛چه شب هايي طلوعت رابه جانم منتظربودم

من منتظرت شدم ولي درنزدي
برزخم دلم, گل معطر نزدي
گفتي كه اگرشود ميآيم اما
مرداين دل وآخر به او سرنزدي

من چه كنم خيال تومنورها نميكنه/ دلت به وعده هاش يه كم وفانميكنه / من نديدم كسي روكه مثل توموندگار باشه / آدم خودش روكه تودل اينجوري جانمي كنه

آسمان برای گرفتن ماه تله نمیذاره، آزادی ماهه که اونو پایبند میکنه

جایی درپشت ذهنت ، به خاطربسپار که اثرانگشت خداوند برهمه چیزهست

وفاي شمع رابنازم كه بعداز سوختن ..خاكستري دردامن پروانه ميريزد..نه همچوناعاشقان, بعد ازرفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد

هرچه برمن گذشت حقم بود من ازاين بيشتر سزاوارم توگناهي نداري اي زيبامرگ برمن كه دوستت دارم

ای که دورازمن ودرقلب منی باخبر باش که دنیای منی. شادیت شادی من،غصه ات غصه من

عاشقت گشتم گفتی عاشقان دیوانه اند
عاقبت عاشق شدی دیدی که خود دیوانه تری

من عشق رادرتو، تورادردل، دل راموقع تپیدن وتپیدن رابخاطرتو دوست دارم

باهزار ویک ترفند شاخه گلی مصنوعی را درمیان گلهای شادابگلدانت پنهان کردم، و دردفتر خاطراتت نوشتم: دوستت دارم

سعی كن مثل خورشید اونقدر نورندی كه همه ازش استفاده كنن ولی كسی بهت نگاه نكنه

گاهی اوقات آرزومی کنم ایکاش تک پرنده عاشقی بودم که میان صدهاهزار پرنده بتوانم به قله بلند سرزمین هستی برسم وپرواز کنان نغمه سردهم که... من شیدای توام وعاشقانه دوستت دارم

اگه من و تودوتا برگ باشيم، هنگام خزان من زودتر ازتوميشكنم تازماني كه مي‌افتي درآغوشم بگيرمت

ترس ازعشق، ترس اززندگي است، آنان كه ازعشق ميگريزند، مردگاني بيش نيستند

اگه بعد از 120 سال رفتي اون دنياگفتن يكي حلالت نكردآخه سرپل صراط منتظرته اون منم كه به اين بهونه مي خوام يه بارديگه ببينمت

وقتي خاطره هاي آدم زيادميشه ديوار اتاقشون پرعكس ميشه اماهميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشوبه ديوار بزني

اگه عشق نباشه مولکول‌هاي اکسيژن وهيدرژن نمي‌تونن اينقدرمحکم همديگر روفشار بدن که اشک جفتشون دربياد

مشترک گرامی! اعتباردوستی شما رو به اتمام است. لطفا جهت شارژ مجدد یک بوس ارسال نمایید

آسمونوقسمت كردند: تكه اي براي بركه.تكه اي براي رود.تكه اي براي دريا, دلم راقسمت كردند: تكه اي براي تو. تكه اي براي تو. تكه اي براي تو

امشب به قصه دل من گوش ميكني فردا مرا چو قصه فراموش ميكني

عشق است كه به آدمی بال پرواز می دهد. عشق تو را ازاین زندگی واقعی وروزمره جدا می كند و به فضای جدیدی می برد كه پراز هیجان وامید است

بعضی ها گله دارند که چرا؟ گل سرخ خاردارد... دراین فکرم که چرا نمیگویند:عجب... این بوته خار٫ گل سرخ دارد

mmsarv
07-05-2010, 15:43
آدما برای هم مثل یه کتابن ، وقتی به آخر میرسن میرن سراغ یکی دیگه ، یادمون باشه برای همه تند تند ورق نخوریم

قسم به شراب که رنگ خون است ، قسم به خون که رنگ قلبه ، قسم به قلب که جایگاه توست دوستت دارم .

هرگز در قلب کسی رو قفل نکن وقتی کلیدش رو نداری .

به که گویم که تو منزلگه چشمان منی / به که گویم که تو گرمای دستان منی / گرچه پاییز نشد همدم و همسایه ی من / به که گویم که تو باران زمستان منی .

عاشق باش تا عاشقانه ببینی و نفس بکشی و زندگی کنی و عاشقانه در خاک آرام گیری ، فاصله ی عشق با هوس در یک قدمیست ، گام هایت را با عشق بردار نه با هوس عشق .

عشق یعنی همچو من شیدا شدن / عشق یعنی قطره ی در دریا شدن / عشق یعنی دیده بر در دوختن / عشق یعنی در فراغش سوختن .

Hadi King
07-05-2010, 18:40
سلام دوستان از ارسال 1 اس ام اس تو هر پســت خودداري كنيـــد :20:
موفق باشيد!:40:

ahsanx
09-05-2010, 01:45
عاشقی باش که گویند به دریا زد و رفت نه که گویند خسی بود که جوبارش برد

هر انسانی لبخندی از خداست؛ تقدیم به تو که زیباترین لبخند خدایی

عاشق کسی باش که قلبش بزرگ باشد تا برای ورود به قلبش مجبور نباشی خودت را کوچک کنی

زندگي زيباست حتي اگر کور باشي، خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي، مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي، اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي

فقط او را صدا کردم نیامد/ تمام شب دعا کردم نیامد/ به من گفت باید با وفا بود / به عهدش هم وفا کردم نیامد

عشق های اين زمونه مثل گل انارن ، از دور جلوه دارند از نزديک بو ندارن

دروغگو ، وسواسي ، ساده لوح ، تندخو ، ديوونه ، احمق ، رواني ، مريض .
حالا حرفهاي اولش را با هم جمع کن تا حرف دلم را بفهمی

بعضی عاشق نماهامثل قرص جوشانند؛ درليوان آب كه بياندازي طوري غليان كرده وكف مي كنند كه سرميروند اماكافي است كمي صبركني بعدميبيني كه ازنصف ليوان هم كمترند

میروی ومن فقط نگاهت میکنم، تعجب نکن که چراگريه نمیکنم . بیتو يک عمرفرصت برای گریستن دارم امابرای تماشای توهمين يک لحظه باقيست

لبخندمعشوق بدون این که دهنده اش روفقیر کنه ، گیرنده اش روثروتمند میکنه

کوطبیبی تاشکافد قلب خونین مرا///تا ببیندمن نمردم عشق توکشته مرا

گوهرخویش رامکن تقدیم هرناقابلی ///صبرکن پیداشود گوهرشناس قابلی

میدونی چراوقتی کسی که عاشقشی میمیره توفقط گریه میکنی؟ چون فقط بهش عادت کردی ولی اگه واقعاعاشقش باشی توهم میمری

گاهی وقتهاچشمام به قلبم حسودی می کنن. می دونی چرا؟ چون توهمیشه توقلبمی ولی ازچشمام دوری

چشم زیباست وقتی درآن اشک باشد اشک زیباست وقتی برای عشق باشد عشق زیباست وقتی ازآن توباشد تو زیبایی وقتی ازآن من باشی

بسوزدخانه لیلی ومجنون كه رسم عاشقی درعالم انداخت اگرلیلی به مجنون داده میشد دل هیچ عاشقی رسوانمی شد

دلگیری ها راروی شن ومحبت راروی سنگ مرمربنویس

میگن اگه با یادیکی بخوابی خوابشومیبینی
میمیرم تاهمیشه خوابتوببینم

میگن شیشه عمرآدم اگه خیس بشه عمرشون كم میشه میدونستی چشمهای توشیشه عمرمنه

زبونی که به کسی نگه دوستت دارم فقط به دردلیسیدن بستنی قیفی میخوره

نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبت منم يه اسيرجنگي تومنوشکنجه ميدي تواين قلعه سنگي

وقتی قلبت شکست خورده هاشویه گوشه نگه داردرسته که هیچ وقت مثل اولش نمیشه اماشاید بتونی تکه های گم شده یه قلب دیگه باشی

آنقدراسم تورازمزمه کردم که لبم سوخت امانام تورا توبه نکردم جگرم سوخت

اگه باديدن من غم تودلت جون ميگيره ميميرم كه تاابد قلب توآروم بگيره

مساحت کره زمین روبر مساحت نوک سوزن تقسیم کن به جوابش کاری نداشته باش میخواستم بگم اینقدردوستت دارم

میدونی اس ام اس خالی یعنی چی؟ یعنی به یادتم ولی حرفی واسه گفتن ندارم

نمیخوام مونیتورت باشم (رو درروت)
نمیخوام کی بوردت باشم ( زیر دستت)
نمیخوام ماوست باشم ( تو مشتت)
میخوام پسوردت باشم( همیشه تو فکرت)

ویکتورهوگو میگه : اگه همه اون چیزایی که توسرمه بگم 10 کتابه امااون چیزی که تودلمه بگم دوکلمه هست : دوستت دارم

زندگی مثل بازی شطرنج میمونه! اگه بلدنباشی همه میخوان یادت بدن. وقتی هم که یادگرفتی همه میخوان شکستت بدن

درزندگی مشومدیون احساس کسی تانباشد رایگان عمرت گروگان کسی

من به نغمه پرمهر تو عادت دارم باز از چشم تو ای دوست شفاعت دارم

گرچه لبخند تک درخت خاطراتم بر لب ساحل نشست گرچه دورم از نگاهت یاد تو دردلم نشست

ايكاش آشنائيها نبود يا به دنبالش جدائي ها نبود يا مرا با او نميكردي آشنا يا مرا از او نميكردي جدا

ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟ تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم

میگن : عشق کشکه ! منم میگم : زندگي هم آشه ؛ بدون کشک بي مزه ميشه

آرزويم اين است نروداشك درچشمت هرگزمگرازشوق زياد.نرودلبخندازعمق نگاهت هرگز.وبه اندازه هرروزتوعاشق باشي.عاشق آنكه توراميخواهد.وبه لبخندتوازخويش رهاميگردد.وترادوست بداردبه همان اندازه كه دلت ميخواهد

غمگين ترين ورنج آورترين لحظات زندگي آدم توسط همون کسي ساخته ميشه که شيرين ترين و به ياد موندني ترين لحظات روبراي آدم ساخته

داشتم اشکهايم راروي نامه اي عاشقانه باقطره چکان جعل ميکردم خاطرم آمدشايددلتنگ خنده هايم باشي ببخش اگراين روزهاعشق باگريستن ثابت ميشود

عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد

خیلی عاشقم و دلم مطمئنه ..هرچی زمان میگذره من تو رو بیشتر دوست دارم خنده شادمانه تو ..صورت دوست داشتنی تو .. هیج کس جای تو را نخواهد گرفت

اشکهای خود را پنهان میکنم وقتی اسم تو بر زبانم جاری میشود ولی رنجی که در قلبم هست هنوز پابرجاست گرچه میخندم اماهمیشه دلتنگ توام

آیا این عشق هست که من در چشمان تو میبینم یا صرفا انعکاسی از عشق من است

فقط عشق نیست که باعث شده احساس خوشی کنم بلکه عاشق تو بودن دلیل خوشحالی من هست

نزدیک بودن دلیل عزیز بودن نیست ممکنه من از تو دور باشم ولی پیام های بین ما مثل پلی میمونه که باعث میشه احساس کنی همیشه به یادتم

معشوق : فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش ميکني اونا رو واسه ات بخونه

ميدوني بازي روزگارچيه؟؟ اين که توچشم بذاري من قايم شم . بعد تويکي ديگه روپيدا کني

ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي توبخند تامن برات بميرم

هرکجا که هستي بلوتوث قلبت روروشن کن تا تمام وجودم روبرات سندکنم

ایمان باعث میشه همه چیز ممکن شود ..امید باعث میشه همه چیز ادامه یابد وعشق باعث انجام صحیح همه این کارها میشه

عشق مثل نواختن پیانومیمونه ..اول قواعد رویادمیگیرین وبااستفاده ازاون قواعد مینوازید سپس باید قواعد رو فراموش کنین وبااحساس وقلبتون بنوازید

قلب مث یه شیشه عطرمیمونه ..تادرشوبازنکنی هیچکس بوش روحس نمکنه ولی اگه همیشه درشوبازبزاری بزودی بوی خوششوازدست میده پس عاقلانه رفتار کن

اگه 10 نفرباشن که نگرانت هستن یکیش منم ..اگه 1 نفرباشه که نگرانته بازم منم اگرهیچ کسی نیست که نگرانت باشه بدون من مرده ام

هرقطره اشک نشانه ای ازشکستن قلب کسی هست وهرسکوت نشانه ای ازتنهایی هرلبخندی نشانه ای ازشادی هست وهر اس ام اسی نشانه ای ازبه یادآوردن کسی

یکی بودیکی نبود. زیراین سقف کبود. یه غریبه آشنا! دل وجونموربود... این جوری نیگام نکن !!! گل یاس مهربون. اون غریبه خودتی همیشه پیشم بمون

اگه قرارباشه بین موندن درکنار تو ورفتن به بهشت یکی روانتخاب کنم توروانتخاب میکنم چون بیتو بهشت برین زندون منه

اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را در هشتاد روز بچرخم، ترجيح ميدهم دور تو بچرخم، چون تو دنياي مني

اگه یه شب رفتیم بیرون بعد من سردم شد یه لب ... یه لب ... یه لبو برام میخری

دستهايم بوي گل ميدادند مرا به جرم گل چيدن گرفتند اما کسي فکر نميکرد که شايدگلی کاشته باشم

وقتی می گریم در اشک هایم تو را می بینم اشک هایم را پاک میکنم کسی تو را نبیند

اگر سهم من از اين همه ستاره فقط سوسوي غريبي است، غمي نيست. همين انتظار رسيدن شب برايم كافيست

ميدانم روزي باتن خسته وخيس ، سواربرقطرات درشت باران برناودانهاي چشمم فرود ميآيي درميان انبوه مژگانم ميزبان خواهم بودودرآن لحظه چشمانم رابراي هميشه مي بندم تاديگردوريت راحس نکنم

قانون تو تنهايي من است و تنهايي من قانون عشق و عشق ارمغان دلدادگيست و اين سرنوشت سادگيست

در نگاه آنکه پرواز را نميفهمد. هر چه بيشتر اوج بگيري کوچکتر مي شوي

بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش مي‌كند را هم خوش بو مي‌كند

بدونه تو نه امور جهان لنگ ميشه نه بين زمين و آسمون جنگ ميشه ، نه كوه آب ميشه نه آب سنگ ميشه ، فقط دل من واسه تو تنگ ميشه

اگه توپت افتاد تو خونه همسايه و پارش کرد اصلا ناراحت نشو . چون يه دوست داري که حاضره قلبش رو بندازه زير پات تا باهاش بازي کني

اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسي اونجا نيست

من تورو فقط 15 تا دوست دارم!!!به اندازه 7 آسمون 7 دريا و يک دنيا

آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي مي کنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي مي کنيم وبعد براي آنچه از دست رفته آه مي کشيم

ای که مدتهاست بامن نیستی ، من همانم ، که با من زیستی،
رنجهایم را شنیدی باز هم ، عاقبت گفتی ، غریبه کیستی

دلم می خواست بهانه ای باشی برای فراموش کردن همه چیز
اما حالا دلم می خواهد بهانه ای باشد برای فراموش کردن تو

سرگذشت غم هجران تو گفتم با شمع آنقدر سوخت كه از گفته پشيمانم كرد

لحظه ها خاطره اند... زندگی شوق تمنای همین خاطره هاست

هرگاه در وادي زندگي از غروب غم هاي بي عاطفه خسته شدي//بیاد من باش كه دلم به ياد توست

اونی که میگفت دوستم داردعاشقی نبودکه به شوق من آمده باشد. رهگذری بودکه روی برگهای شک پاییزی راه میرفت. صدای خش خش برگ هاهمان آوازی بودکه من گمان میکردم میگوید: دوستتدارم

یه سبد گل سرخ مال تو ، یه سبد گل سفید مال من ، اگه فراموشم کردی گل های سرخت پرپر بشن ، اگه فراموشت کردم ، گل های سفیدم کفنم بشن

ای که دور از من و در قلب منی ،یادت باشد که تو تنها عشق منی

هر وقت تونستی برف را سیاه کنی ،پر کلاغ را سفید کنی ، آتیشو بوس کنی ، توی آب نفس عمیق بکشی ، اون وقت منم می تونم فراموشت کنم

به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو بنگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و در انتها دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت کردن بلد باشد

نمی گم دوستت دارم ، نمی گم عاشقتم ، می گم دیوونتم که اگه یه روزی از دستم ناراحت شدی بگی بی خیال این دیوونست

محبت تنها هدیه ای است که کادو ندارد و تو تنها کسی هستی که همتا نداری

تو را می بویم همچو گل نرگس روی قلبم مینویسم بی تو هرگز

اي غم ، توکه هستي ازکجا ميآيي؟هردم به هواي دل ماميآيي
باز آي وقدم به روي چشمم بگذارچون اشک به چشمم آشناميآيي

نه دل در دست محبوبي گرفتار، نه سردرکوچه باغي بر سر دار ،
از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟ پياده مي شوم ، دنيا نگهدار

قلب من درهرزمان خواهان توست / اين دوچشمان عاشقم مهمان توست /
گرچه لبريزازغمي درمانده ام/اين نگاهم درپي درمان توست

خود را به که بسپارم وقتي که دلم تنگ است پیدانکنم همدل دلهاهمه ازسنگ است
گويا دراين وادي ازعشق نشاني نيست گرهست يکي عاشق آلوده به صدرنگ است

فراموش نکن درساحل قلبها٬ این جاپای دوست است که میماند٬وگرنه موج روزگارهرردپایی راپاک میکند

به خاموشی مامنگر که ما معدن رازیم
فلک بشکست بال مارا وگرنه اهل پروازیم

سرمشق های آب بابا٬ یادمان رفت رسم نوشتن باقلم یادمان رفت
شعرخدای مهربان راحفظ کردیم ماخدای مهربان یادمان رفت

عشق بهترين واژه درجهان است، اماكساني كه معني آنرانميفهمند
اين واژه رابدنام كرده اند ٬ عشق، دشمن تنهايي يك تنهاست

رازدل باكس نگفتم چون ندارم محرمي ، هركه رامحرم شمردم عاقبت رسواشدم
رازدل باآب گفتم تانگويد باكسي، عاقبت وردزبان ماهي درياشدم

تواگر بازکني پنجره اي سمت دلت ٬ ميتوان گفت که من چلچله لال توام
مثل يک پوپک سرمازده دربارش برف ٬ سخت محتاج به گرماي پروبال توام

خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه

Hadi King
10-05-2010, 01:08
درستایش مهربانیت همچون نماز مسافر ،
شکسته ام !!!

حسرتى گر به دلم هست،همان دورى توست!
من پرستوى‎ ‎خزان ديده و خاموش توام...

دلهره هايت را به باد بده،اينجا دلي هست كه براي آرامشت دستي به آسمان دارد

آرامترین تپش قلبم را تقدیمت میکنم تابدانی که آرام بخش همه وجودم تویی

زندگی قافیه باران است!
من اگر پاییزم،
و درختان امیدم همه بی برگ شدند،
تو بهاری و به اندازه
باران خدا زیبایی...

آنكه ميگفت ز يك گل نشود فصل بهار، چه خبر داشت كه همچون تو گلى ميرويد

هر وقت نتونی کسی رو فراموش کنی بدون که هنوز در خاطر شي

ahsanx
12-05-2010, 01:55
اگرعشق نبود چگونه عبورروزهای تلخ راتاب میآوردیم، به کدامین بهانه میگریستیم ومیخندیدیم؟ آری! بیگمان پیش ازاین ها مرده بودیم، اگرعشق نبود

چه تنگناي سختي است! يك انسان يابايد بماند يابايدبرود. واين هردو اكنون برايم تهي شده ودريغ كه راه سومي نيست

دونگاهي كه كردمت همه عمر، نرود تاقيامت ازيادم. نگاه اولين كه دل بردي، نگاه آخرين كه جان دادم

ديشب دفترچه قسطامو ورق ميزدم. تمومي نداره! تاآخرعمر بدهكارمهربونياتم

ميدوني زيباترين خط منحني دنياچيه ؟ لبخندي که بي اراده رولبهاي يکعاشق نقش ميبنده تادرنهايت سکوت فريادبزنه : دوستت دارم

آرزو ميکنم:
زندگي مال تو….مرگ مال من
راحتي مال تو….گرفتاري مال من
شادي مال تو…..غم مال من
همه مال توولي تومال من

ميدوني چراوقتي گريه ميکني چشمت روميبندي؟
وقتي ميخواي بخندي،وقتي ميخواي کسي روببوسي وقتي ميخواي تورويا بري چشمت روميبندي؟ چون قشنگترين چيزاي اين دنياديدني نيستند

هرگزبراي عاشق شدن، به دنبال باران وبهار وبابونه نباش. گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند

دوستي شايدعشقست که ميسازدو ميسوزد وشايدترانه ايست که هردم آوايش دردل جاريست ليکن هرچه هست زيباست

اگردبيرفارسي بودم نامت رااولين غزل ازصفحه کتابها مينهادم اگردبيرجبربودم عشق مجهول تو رابرقلب معلوم خودم بخش ميکردم تامعادله محبت پديدآيد اگردبيرهندسه بودم ثابت ميکردم که شعاع نگاهت چگونه ازمرکزقلبم گذشت

من يادگرفته ام: مهم نيست كه درزندگي چه داري، بلكه مهم اينست كه چه كسي راداري

سوختم باران بزن شايدتوخاموشم کني/ شايدامشب سوزش اين زخم هارا کم کني
آه باران من سراپاي وجودم آتش است/ پس بزن باران بزن شايدتوخاموشم کني

عشق مثل آب ميمونه.....که ميتوني توي دستت قايمش کني..آخرش
يه روز دستتو بازميکني ميبيني نيست..قطره قطره چکيده بي آنکه بفهمي
.. امادستت پرازخاطره است

چشماتودايورت كردي روقلبم خيالي نيست حداقل ازروويبره درش بيارتا اينقدر دلمونلرزونه

بیاموزیم که اگرستاره نیستیم, ابرهم نباشیم که جلودرخشش ستاره هاروبگیریم

بااجازت روغن ماشينتوخالي كردم به جاش خون جيگرموريختم تاهروقت استارت زدي به عشقت بسوزم

سکوت یعنی یه حرف که تودلمه
یعنی یه اسم که رولبامه
یعنی یه شرم که توچشامه
یعنی یه آرزوکه توی سینمه
سکوت یعنی دوست دارم

گل نیست چنین سرکش ورعناکه تویی
مه نیست بدین گونه فریباکه تویی
غم برسرغم ریخته آنجاکه منم
دل برسردل ریخته آنجاکه تویی

آه ازاین دل آه ازاین جام امیدعاقبت بشکست وکس رازش نخواند چنگ شددردست هربیگانه ای. ای دریغاکس به آوازش نخواند

مرااینگونه باورکن. کمی تنها، کمی بیکس ، کمی ازیادها رفته .خداهم ترک ماکرده، خدادیگر کجارفته ؟ نمیدانم مراآیا گناهی هست ..؟ که شایدهم به جرم آن، غریبی وجدایی هست

بودنم راهیچکس باورنداشت. هیچکس کاری به کارمن نداشت. بنویسیدبعد مرگم روی سنگ. باخطوطی نرم وزیباقشنگ. اوخوابیده است دراین گورسرد. بودنش راهیچکس باورنکرد

داراوسارا هم خوشبخت شدند
دراین عصرعاشقانه های روی جلد
حسود میشوم
آقا...
شما دفترساده ندارین

موبایلم حالش بده، شارژنداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه میکنه، مىدونی چشه؟ هواى اس ام اس توروکرده

سلامی به گرمی اتو، به نرمی پتو، به شیرینی لبو، دوستت دارم هلو

وقتى دلت تنگ شد. هروقت چشمت ترشد. وقتى دیگه نبودکسى.امید ویا همنفسى
بدون که هست اینجاکسى...که توبراش همه کسى

دیگه روخاک وجودم نه گلی هست نه درختی،لحظه های بیتو بودن میگذره امابه سختی،دل تنهاوغریبم داره این گوشه میمیره،ولی حتی وقت مردن بازسراغتومیگیره

زنده ام بانام تو. پژمرده ام بی نام تو،حاضرم پرپرشوم درمحضر دیدارتو.

زندگی مانندرانندگی دریک دشت پراز گل است که باید ازهمه لحظه هاش استفاده کنیم به تفاوت اینکه درآخرجاده تابلویی به این عبارت نصب شده(دور زدن ممنوع)

سکوت سرشار ازناگفته هاست وناگفته ها پربهاترین داشته هاست

درکویر سبزعشق،این سخن ازمن بگیر: مرگ تومرگ من است،پس تمنامیکنم هرگزنمیر

به خودتان قول بدهید، هیچ وقت به امید تغییردادن کسی ، بااو واردزندگی مشترک نشوید

درحضور خارهاهم میشود یک یاس بود..درهیاهوی مترسکها پرازاحساس بود
میشودحتی برای دیدن پروانه ها....شیشه های مات یک متروکه راالماس بود.
دست دردست پرنده،بال دربال..نسیم ساقه های هرزاین بیشه ها راداس بود
کاش میشد حرفی از « کاش میشد» هم نبود....هر چه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود

امروزرابرای بیان عشق به عزیزانت غنیمت بشمار. شاید فردااحساسی باشد اما ...عزیزی نباشد

آنقدردل اَتم پُربود که باشکافتنش دنیایی لرزید. دل من نیزپُر بود. وقتی شکست، سکوتی کرد که به دنیایی میارزید

نردبان این جهان, ما ومنی است.....عاقبت این نردبان افتادنی است
لاجرم آنکس که بالاترنشست......استخوانش سخت ترخواهدشکست

این عشق نیست که دنیا رامیچرخاند. عشق چیزی است که چرخش آنراارزشمند میکند

دوست دارم پیتزای رومیزت باشم ، تابه دست توتیکه تیکه بشم

پيش ماسوختگان مسجد وميخانه يکيست٬ حرم ودير يکي صبحه وپيمانه يکيست
اين همه جنگ وجدل حاصل کوته نظريست٬ گرنظرپاک کني کعبه وبتخانه يکيست

برخاک بخواب نازنین،تختی نیست. آواره شدن ,حکایت سختی نیست. ازپاکی اشکهای خود فهمیدم. لبخندهمیشه رازخوشبختی نیست

يه مرداب براي بدست آوردن يه نيلوفرسالها ميخوابه تاآرامش نيلوفربهم نخوره پس اگه کسي رودوست داري براي داشتنش حتي شده سالها صبرکن

ميخواستم شمع باشم وتا آخرعمربه پات بسوزم، ولي نامرداديسون، برق رواختراع كرد

عشق لالایی بارون تو شباست/ نم نم بارون پشت شیشه هاست/ لحظه شبنم وبرگ گل یاس/ لحظه رهایی پرنده هاست / لحظه عزیزبا توبودنه/ آخرین پناه موندن منه

وقتي که من عاشق شدم. شيطان به نامم سجده کرد. آدم زميني تر شدوعالم به آدم سجده کرد. من بودم وچشمان تو. نه آتشي ونه گلي. چيزي نميدانم ازاين ديوانگي وعاشقي

زندگي قصه مرديخ فروشي است که ازاوپرسيدند: فروختي ؟ گفت: نخريدندتمام شد

براش بنويس دوستت دارم. آخه ميدوني آدماگاهي اوقات خيلي زودحرفاشونو ازيادميبرن ولي يه نوشته, به اين سادگيا پاک شدني نيست. گرچه پاره کردن يک کاغذازشکستن يک قلب هم ساده تره ولي توبنويس

سهراب ،گفتي چشمهارابايدشست! شستم ولي. گفتي جورديگربايدديد! ديدم ولي.گفتي زیرباران بايدرفت! رفتم ولي اونه چشمهاي خيس وشسته ام را ،نه نگاه ديگرم راهيچکدام رانديد .فقط درزيرباران باطعنه اي خنديدوگفت: ديوانه باران زده

بس که ديواردلم کوتاه است هرکسي ميگذردبه هوايي - هوسي هم که شده سرکي ميکشدوميگذرد

وقتي زندگي واست خيلي سخت شد، يادت باشه که درياي آروم ناخداي قهرمان نميسازه

عشق به رنگ چشماي هرانسانه آخه هركسي ازپشت چشاي خودش عشق روميبينه

خدايا
من اگربدكنم تورابنده هاي خوب فراوان است. اگرتومدارا نكني مراخداي دگركجاست

ميدوزم شادي رابه غم.زيادي رابه كم.درخت رابه ريشه.گاهي رابه هميشه.ستاره رابه آسمان.زمين رابه كهكشان.كهنه رابه نووخودم رابه تو

دوستاي خوب مثل ستاره ها ميمونن حتي وقتي نمي بينيشون بازسرجاشون هستن

اگه توروخواستن اشتباهه. اگه باتوبودن اشتباهه. اگه عاشق توبودن اشتباهه. اگه واسه تومردن اشتباهه. پس توبهترين و قشنگترين اشتباه زندگي من هستي

نوروزيعني هيچ زمستاني ماندني نيست اگرچه بلندترين شبش يلداباشد

همدل و همنفسی نیست خدایا چه کنم همرهم جز تو کسی نیست خدایا چه کنم
از غم چرخ بلا ناله سپردم به نسیم دست فریاد رسی نیست خدایا چه کنم

ahsanx
12-05-2010, 02:12
اینم چندتادیگه اگه قدیمی هستن یادوست ندارید, شرمنده ام

چرانوشتم دربرگ تنهاییم برای تونمیدانم. شایدکه روزی بخوانند بی توعشق مرد

چه کنم دست خودم نیست که یادت نکنم ... خواستی گل نشوی تا به تو عادت نکنم

روزی که دلم پیش دلت بود گرو، دستان مراسخت فشردی که نرو/ روزی که دلت به دیگری مایل شد، کفشهای مراجفت کردی که برو

اگه یه روز قرار باشه آدمها رو با رنگ بشناسند دوست دارم رنگ تو آبی باشه ، که مثل آسمون بالای سرم باشی

يادت هميشه سبز است در خلوت خيالم .خوبم به خوبى تو .هر چند نپرسى حالم

عشق يک خاطره سبز است که ازآمدن پاييز ميترسد

من كه همسايه اشكم ولى بادل تنگ٬ گرلبى خنده كند يادشما مى افتم ومیگریم

من خودم اینجا غریبم ، هیچکسو جز تو ندارم گل من تحملم کن مه یه کم طاقت بیارم

آرامش یعنی اینکه همیشه ته دلت مطمئن باشی توی سینه کسی که دوست داری یه خونه گرم و همیشگی بدون همسایه داری

توی لحظه های دلگیر، این توخاطرت بمونه که همون یه قطره اشکته که زندگیمومیسوزونه

هرکدوم ازما مثل فرشته ای بایک بال هستیم، فقط زمانی قادربه پروازخواهیم بودکه درآغوش هم باشیم

غـــــريبه! اين دردمشترك من وتوست كه گاهي نميتوانيم درچشمهاي يكديگــرنگــــاه كنيم

زندگيم روبه پاکترين نگاه ميفروشم، پاکترين نگاه روبه پاکترين قلب، پاکترين قلب روتا ابدتوقلبم نگه میدارم

خيلي سخته توي پاييزباغريبي آشنا شي اما وقتي که بهارشد يه جوري ازش جداشي

کلامت گرم وشیرین چون ترانه، نگاهت دلفریب وشاعرانه/منم قایق به روی موج دریا، تویی ساحل، تویی لطف کرانه

اگه دنياي مادنياي سنگه/بدان سنگيني سنگ هم قشنگه/ اگرعاشق شدن هم يك گناهه/دل عاشق شكستن صد گناهه

عشق يک اسمه که تعريف نداره. عاشقي تعريف داره. عاشقي يعني عشق

لازم نيست به عشقت بگي دوستش داري فقط بگو مواظب خودت باش

خوشبختي مثل يه پروانه است. وقتي دنبالش میدوي پرواز میكنه اماوقتي وايسي مياد روسرت ميشينه

طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي ازبين نميره؛ بلكه فقط ازدلي به دلي ديگه جابه جا میشه

مردن حتما راحت تر ازاينه که کسي که دوستش داري دلت وبشکنه

آهنگ غريب روزگارم..غمي درانتهاي سينه دارم..تمام هستيم يك قلب پاك است.. كه آنراهم زيرپايت ميگذارم

تك درخت خاطراتم برلب ساحل نشست گرچه دورم ازنگاهت يادتودردل نشست

من به دنيا دل بسته ام چون دنياي من خيلي قشنگ وزيباست سرزنشم نكنيد چون اوتمام دنياي من است

عشق ورزيدن راازكوير بياموزيم كه دريابودنش رابه آفتاب بخشيد

دراين دنيا نكردم من گناهي فقط كردم به چشمانت نگاهي اگرباشه نگاه من گناهي مجازا تم بكن غير ازجدايي

اگرغم سيرم كند غصه اگرپيرم كند دست بزرگ آسمان زمين گيرم كند بازهم ميگم دوستت دارم

براي دل افتاده يه اتفاق ساده به سادگي دل من دل به دل به توداده

درروياهاي كودكانه آموختم به چيزي كه به من تعلق ندارد فكرنكنم اماناگهان توهمه فكرم شدی

غروب غم هایت را به هربهائی خریدارم، مرالایق بدانی یاندانی دوستت دارم

صبرکردن دردناک است، وفراموش کردن دردناکتر، ولی ازاین دو دردناک تراین است که ندانی باید صبرکنی یافراموش

ای دوست پای هر گلی خارمشو، باهرکه دم ازعشق میزند یارمشو

شبی پرسیدمش بابیقراری به غیرازمن کسی رادوست داری به چشمش اشک شدازشرم ساری میان گریه هایش گفت آری

یه عاشق دل شکسته تصميم ميگيره سنگ شه تاديگه عاشق نشه ميره وسنگ ميشه وميره قاطي سنگ ها. امااونجاهم عاشق يه سنگي میشه

edvard 1363
14-05-2010, 04:06
اگه میدونستی که چقدر دوست دارم برای اومدنت بارون رو بهونه نمیکردی...رنگین کمان
از کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند تنها کسانی که با خود چتر میبرند به کار خود ایمان دارند.
آن سوی همه دلتنگی ها خدایی هست که جبران تمام نداشته های من است
برای بهترین امیدوار باش برای بدترین برنامه ریزی کن
راهی به خدا دارد خلوتگه تنهایی آنجا که روی ازخود وانجا که به خود آیی

mehdi_360
19-05-2010, 18:17
رسم دنیا فراموشی است ، اما تو فراموش نکن کسی در لابلای گذر زمان به یاد توست

عاشقش بود و فکر می‌کرد او نیز عاشق است. افسوس که مثل قصه همیشگی
مادربزرگ‌ها: <<یکی بود. یکی نبود>>

در انتهای نگاهت کلبه ای خواهم ساخت تا مبادا در لحظات تنهایی با خود بگویی << از دل برود هر که از دیده برفت >>

برایت آرزو میکنم آرزوی کسی باشی که آرزویش را داری ...

DrXoX
20-05-2010, 12:17
سلام
ahsanx اگه میشه با فونت کوچکتر(فونت نرمال انجمن) بنویس

F l o w e r
20-05-2010, 21:23
کاش برمی گشتیم به زمانی که بزرگترین غم زندگیمان شکستن نوک مدادمان بود..

F l o w e r
20-05-2010, 21:48
عزیز تر از آنی که بگویم دوستت دارم...محبوب تر از آنی که بگویم می خواهت...نمی گویم مال من باش..فقط گاهی به یادم باش..

ahsanx
21-05-2010, 03:58
به روی چشم, نورچشمم اینم فونت کوچولو

امروزقلبم درد گرفته بود. فکر کنم یه کمی تپل شدی وجات تنگ شده

تازگی ها چقدر چاق شدی! میدونی ازکجا فهمیدم؟ چون هرروزجای بیشتری توقلم بازمیکنی

هستم ولى نيستم هرلحظه كنارت! نيستم ولى هستم هرلحظه به يادت

منتظر كسي باش كه اگه حتي درساده ترين لباس بودي، حاضر باشه تو روبه همه دنيانشون بده وبگه كه: "اين دنياي منه"

زندگي سه لحظه اش زيباست ديدن توخنديدن توبوسيدن تو.

کجایی تصادف کردم حالم اصلا خوب نیست, خوردم به مرامت چپ کردم

اگردنياي مادنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگردنياي مادنياي درداست بدان عاشق شدن ازبهرورنج است اگرعاشق شدن يک گناه است پس دل عاشق شکستن صد گناه است

حس که پيدا شد، عشق باريدن گرفت؛ هيچ ميداني رمزعاشق بودن هرکس فقط اين است: ساده بودن، ساده ديدن، وساده پذيرفتن؛ پس ساده ميگويم، ساده.دوستت دارم

وقتي که خداداشت منوبدرقه ميکرد بهم گفت: جايي که ميري مردمي داره که ميشکوننت، نکنه غصه بخوري، من همه جاباهاتم توتنها نيستي توکوله بارت عشق ميذارم که بگذري، قلب ميذارم که جابدي ، اشک ميدم که همراهيت کنه ومرگ که بدوني برمیگردي پيشم

برخاک بخواب نازنين،تختي نيست آواره شدن ,حکايت سختي نيست ازپاکي اشکهاي خودفهميدم. لبخند هميشه رازخوشبختي نيست

به چشمي اعتمادکن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است

به غم کسي اسيرم که زمن خبرنداردعجب ازمحبت من که دراواثرنداردغلط است هرکه گويد دل به دل راه دارددل من زغصه خون شددل اوخبرندارد

عشق باروح شقايق زيباست، عشق باحسرت عاشق زيباست، عشق بانبض دقايق زيباست، عشق درحسرت ديدارتوبودن زيباست

دیروزروزجهانی آوارگان بود توقع داشتم یه تبریک خشک وخالی بهم میگفتی که یه عمره آوارتم

اگه گفتی Love is Your Face یعنی چی؟
یعنی جمالتوعشقه!

پاييزاززمستون غمگين تره چون بهارونديده، ولي من ازپاييزغمگين ترم، چون خيلي وقته تورونديدم

روزگاریست دراین کوچه گرفتارتوام باخبرباش که درحسرت دیدارتوام گفته بودی که طبیب دل هربیماری پس طبیب دل من باش که بیمارتوام

يک قطره اشک میاندازم تودريا تازمانى كه پيداش كنى دوستت دارم

برای مردن افتادن ازارتفاع لازم نیست، کافیه ازچشم تو بیفتم

زيباترين گل بااولين بادپاييزي پرپرشد، باوفاترين دوست به مرورزمان بیوفاشد، اين پرپرشدن ازگل نيست واين بيوفايي ازدوست نيست ازروزگار است

سهم من ازدوري توچيزي جزدلتنگي به اندازه درياها،نگاهي تاريك همچون شبهاي بدون مهتاب ولحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرندنيست .پس اي دوست بشنوصداي دلتنگي مرا

گفت: عاشقي مرد، بيابه يادش لحظه اي سکوت کنيم. گفتم: اگربخواهيم براي عاشقان سکوت کنيم، بايد عمري راساکت باشيم

خواب نازبودم شبي. ديديم كسي درميزند. درراگشودم روي او.ديدم غم است درميزند. اي دوستان بيوفا.ازغم بياموزيدوفا.غم باآن همه بيگانگي. هرشب به من سرميزند

منتظردیدار توهستم، سهل است بگویم که گرفتارتوهستم، من درپی این حادثه غمخوارتو هستم، هرچند که دورازمنی ومن زتو دورم، برجان توسوگندکه دوستدارتوهستم

عصري است غريب وآسمان دلگيراست،افسوس براي دل سپردن ديراست،هرباربهانه اي گرفتيم وگذشت،عيب ازمن وتوست،عشق بي تقصيراست.

بازيچه دست ياربودن عشق است/ درپنجه غم شكاربودن عشق است/ درمحاكمه اي كه يارباشد قاضي/ محكوم طناب داربودن عشق است!

عشق يعني خاطرات بي غباردفتري ازشعر وازعطربهار عشق يعني يك تمنا, يك نياز,زمزمه ازعاشقي با سوزوساز عشق يعني چشم خيس مست اوزيرباران دست تودردست او

دستهايم برايت شعرمينويسد اماتوهرگز نخواهي خواند آتش عشق درچشمانم غوطه ميزند ولي توهرگزنخواهي ديد نه، توهرگز مرانخواهي فهميد ومن بااين همه اندوه ازكنارت خواهم گذشت وبازتودرك نخواهي كرد

وقتي کوچيک بوديم دلمون بزرگ بودولي حالا که بزرگ شديم بيشتردلتنگيم.کاش کوچيک ميمونديم تاحرفامون روازنگاهمون بفهمن نه حالا که بزرگ شديم وفريادهم که ميزنيم بازکسي حرفمون رونميفهمه

هميشه سبزميخشکد هميشه ساده ميبازد هميشه لشگراندوه به قلب ساده ميتازد من آن سبزم که رستن راتوآخر بردي ازيادم چه ساده هستي خودرابه بادسادگي دادم به پاس سادگي درعشق درون خودشکستم زود دريغا سهم من ازعشق قفس باحجم کوچک بود

درونم ملتهب ازعشق برونم چهره اي دمسرولي ازعشق. باختن رابرون من مرمت کرد بغيرازدوستت دارم به لب حرفي نشد جايي طلوع اولين ديدارغروب شام آخربود

لحظات شاهدخاطرات هستند خاطرات شاهدبودن ما باهم بودن ماباهم شاهد عشقي كه بوجود خواهدآمد عشقي كه نياز به شاهدندارد

صورتها آنقدررنگين شده اند که به صورتک ميمانند ديگرنميتوان ازميان اين همه رنگ رنگي برگزيد عشق درهياهوي رنگهارنگ باخته است

ديروزجزخاطره اي بيش نيست وفردافقط يك روياست امااگر امروزراخوب زندگي كني تمام ديروزهايت به خاطره اي خوش وتمام فرداهايت به روياي اميدتبديل خواهدشد

ديرگاهيست كه تنها شده ام قصه غربت صحراشده ام وسعت دردفقط سهم من است بازهم قسمت غم ها شده ام دگرآيينه زمن بيخبراست كه اسيرشب يلداشده ام من كه بيتاب شقايق بودم همدم سردي يخها شده ام كاش چشمان مراخاك كنيد تانبينم كه چه تنهاشده ام

اگرشدم عاشق تونذار كه بيتاب بمونم/لالايي شبام تويي نذاركه بيخواب بمونم/دارم برایت شعرميخونم شايدبه يادم بموني/فقط يه چيزازت ميخوام هميشه عاشق بموني

شمع سوزان توام اينگونه خاموشم نکن گرچه دورافتاده ام امافراموشم نکن

زندگي تجربه تلخ فراوان دارد.دوسه تا کوچه وپس کوچه واندازه يک عمربيابان دارد

به آسمون نگاه میکنی.دوست داری کدوم ستاره مال توباشه؟به اونی که کم نورتره قانع باش.چون اونی که پرنورتره روهمه نگاه میکنن.!

شبهاچشمانم میعادگاه اشک میشوند.وغم همنشین قلبم.دوباره بغضهای خسته وکهنه اسیرگلوی سردم میشوند.ای کسی که درحکایت شب پنهان شده ای.به عظمت آبی دلم نظرکن وببین که این دل چه عاشقانه میتپد,درانتظارآمدن تو

زندگی آتشگهی ست دیرینه پابرجاست.گربیفروزیش رقص شعله هایش درهرکران پیداست.ورنه خاموش است.وخاموشی گناه

توی زندون قلبت اونقدرشلوغ میکنم.وزندونیها رواذیت میکنم که مجبوربشی منوبندازی توی انفرادی قلبت

دقایقی توزندگی هستن دلت واسه یکی اونقدرتنگ میشه که دوست داری اونوازرویاهات بکشی بیرون وتودنیای حقیقی بغلش کنی

میگن لبخندربطی به مرگ نداره.ولی توبخندتامن برات بمیرم

عشققققققققققققققققققققققق قققققققق قققققققققققققققققق منی...نفسو داشتی!

میدونی فرق لبخندتوبالبخند من چیه؟ تووقتی شادی میخندی...من وقتی توشادی میخندم!

میون هزاران دیروزومیلیونها فردافقط یه دونه امروزه.پس ازدستش ندیم وازش لذت ببریم وبه عزیزامون بگیم چقد دوستشون داریم پس دوستت دارم

اگه چندتاش طولانی شد ببخشید

Darviiish
21-05-2010, 07:39
بگذار تا شیطنت عشق چشمان تورا بر عریانی خویش بگشاید؛
هرچند معنی آن،جز رنج و پریشانی نباشد.

samereh95
21-05-2010, 12:05
خيلي زيباست

tadaie123
22-05-2010, 14:47
یادها فراموش نخواهد شد حتی به اجبار و دوستی ها فراموش نخواهد شد حتی با سکوت

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

شکوفه های صورتی فدای مهربونیهات . یه دل که بیشتر ندارم اونم فدای خوبیات

amir2011
23-05-2010, 18:22
خيلي زيباست

قشنگترش اینه که وقتی یه پستی از نظرتون زیبا بود دکمه تشکر رو بزنید ...

mr_khodaei2008
23-05-2010, 18:43
خواهم كه در اين غمكده آرام بميرم

گمنام سفر كرده و گمنام بميرم

خواهم ز خدايم كه بدلخواه بميرم

يعني كه تو را ببينم و انگاه بميرم

ahsanx
28-05-2010, 03:06
باران رابخاطررطوبتش گل رابخاطرلطافتش وتورابخاطرمحبتت دوست ميدارم

اگرخداوند يک آرزوي انسان رابرآورده ميکردمن بيگمان دوباره ديدن تو راآرزو ميکردم وتو نيزهرگز نديدن مرا

آنکه مست آمدودستي به دل مازدو رفت، دراين خانه ندانم به چه سودازد ورفت. خواست تنهايي مارابه رخ مابکشد،
تعنه اي بردراين خانه تنهازدو رفت

سهم من خانه‌اي اجاره‌اي درقلب توست و هرروز. ترس ازريختن وسايلم دركوچه‌های غم

نه زمستانی باش که بلرزانی ونه تابستانی که بسوزانی. بهاری باش تابرویانی

بهارراببین که ثانیه ثانیه آمد.اینجا کسی که برایت به اندازه شکوفه های بهاری آرزوهای خوب داردمنتظرت است

ميگويند باغبان عمرش طولاني است چون باگل زندگي ميکند ولي من ازباغبان عمربيشتري دارم ودوستي زيباتر ازگل

ای صمیمی ای دوست/ گاه وبیگاه لب پنجره خاطره هام میآیی. ای قدیمی ای خوب/ تومرایادکنی یانکنی من به یادت زنده ام

برسيدم دوست بهتراست يابرادر؟گفت:دوست برادري است كه انسان مطابق ميل خودانتخاب ميكند

حکایت عشق حکایت جالبیست فراموش شدگان هیچگاه فراموش کنندگان رافراموش نخواهند کرد

بازي روزگاررا نميفهمم من تورادوستدارم. توديگري را. وديگري مرا. وهمه ماتنهاييم

خیلی سخته که ببینی یه آهواسیرپنجه های یه شیر شده ولی تلخ ترازاون هم هست اینه که ببینی یه شیر اسیرچشمهای یه آهوشده

نخ داخل شمع ازشمع پرسيد:چراوقتي من ميسوزم توآب ميشوي؟شمع جواب داد: مگه ميشه كسي كه توقلب من بسوزه ومن اشكي نريزم

باشکست قلبم تواگر پیروزی، آرزوی دل من نیزکامیابی توست

ناله پنداشت که درسینه ماجاتنگ است رفت وبرگشت سراسیمه که دنیاتنگ است

دوري زبرم اي گل ريحان چه نويسم.من مورضعيفم به سليمان چه نويسم.ترسم که قلم شعله کشدصفحه بسوزد.بااين دل پردردبه ياران چه نويسم

همیشه واسه گلی خاک گلدون باش که اگر به آسمونم رسید یادش باشه ریشش کجاست

آسمان میبارد, گل میمیرد, تونه آسمان باش نه گل, زمین باش تاآسمان برتوببارد وگل درتوبروید

نه آنچنان عاشق باش که هیچ چیزرانبینی, نه آنقدر ببین که هرگزعاشق نشوی

هرگزکسي که به حقيقتي رسيده نمي تواندآن رابراي ديگري تعريف کندوکسي که ادعاي دانستن حقيقت رادارد تنهاآن راازدورديده است. همانند پروانه عاشقي که وقتي درآتش سوخت ديگرزنده نيست

عشق درلحظه اي پديدمیآيد، دوست داشتن درامتداد زمان، اين اساسی ترين تفاوت ميان عشق ودوست داشتن است

عاشقامیگن عشق ساكت است اما اگرحرف بزند ازهرصدايي بلندتراست میگن
عشق يعني ترس از دست دادن تو
امااحمقهای شهوتران میگن عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه بايك ببخشيد تمام ميشود

مشوپنهان ازآن عاشق که پیوسته همه پیداوپنهانش توباشی برای آن به ترک جان بگویددل بیچاره تاجانش توباشی

به اندازه زیبایی چشمان توغمگین ماندم وبه اندازه هربرق نگاهت به نگاهی نگران، توبه اندازه تنهایی من شادبمان

مهربانا، سایبانی ازجنس اشک و نیازمیخواهم تاسجاده دلم درآن بگسترانم وبادستان خسته قنوتم ازتوبخواهم که بروجودسردم نورنگاهت رابتابانی وگلهای زیبای عشق وایمان راباردگردرمن تازه گردانی

دراین شبهای سیاه ازغم.سپیدی عشق تورا میجویم. امادریغ ازاین پندارخام.که درسیاهی سپیدی میجویم

عصری است غریب وآسمان دلگیراست افسوس برای دل سپردن دیراست هرباربهانه ای گرفتیم وگذشت عیب ازمن وتوست، عشق بیتقصیراست

بعداز مرگم تکه یخی به شکل صلیب روی سنگ قبرم بگذارید تابااولین طلوع خورشیدآب شود وبه جای یاربرایم گریه کند

نگه داشتن عشق مثل نگه داشتن آب تو دسته فکرميکني تودستته اماوقتي دستتوبازميکني ميبيني هيچي ازش نمونده جزخيسي خاطرات

Hadi King
29-05-2010, 15:03
بی وفایی کن وفایت میکنند با وفا باشی خیانت میکنند

مهربانی گر چه آیینه ی خوشیست مهربان باشی رهایت میکنند . . .

Sara
01-06-2010, 07:22
اگر فرهاد باشی /همه چیز شیرین است.

mehdi_360
04-06-2010, 11:08
حتی اگه دیدن تو برام بشه خیلی محال / مهم اینه دوستت دارم ، فاصله ها رو بی خیال ..

دیروز میمردند و فراموش میشدند آرام آرام ، امروز چه زود از یاد رفته ایم بی آنکه بمیریم .

از تن خشک شاخه ها توقع جوانه نیست / اسب نفس بریده را طاقت تازیانه نیست . .

در این دنیا که حتی ابر نمیگرید به حال ما / همه از من گریزانند ، تو هم بگذر از این تنها.

شعله محبت رو نکنه خاموش کنی / دوریم عادت بشه من رو فراموش کنی . . .

دلم ز نازکی خود شکست در غم عشق / وگرنه از تو نیاید که دل شکن باشی . . .

Hadi King
05-06-2010, 16:31
اتل متل یه فانوس
فرستادم برات بوس
گرفتی بگو آره
نشد بگو دوباره
:43:

hk20
06-06-2010, 18:32
ااین اس به سلامتی دوستی که مشغول شطرنج زندگی و نمیدونه ما مات رفاقتشیم:31:

farshadzah
08-06-2010, 15:28
رو به قبله مینشینم خسته با حال عجیبی
از ته دل مینویسم ، یاری ام کن ای خدای مهربان ، بی تو من تنها ترینم . . .
چه کشیدم و جه دیدم ، نشنیدم و ندیدم / که کسی کشیده باشد ، ستمی که من کشیدم . . .

ای دوست بیا تا غم فردا نخوريم/ وين يکدم عمر را غنیمت شمریم /فردا که ازين دير کهن در گذریم/با هفت هزار سالگان سر بسریم ..........خيام نيشابوري

چون حاصل آدمــــی در این شورستــان/جــز خوردن غصـه نیست تا کنــدن جـان/خــرم دل آنکه زین جهـــان زود بــــرفت/ و آسوده کسی کــه خــود نیامد به جهـــان .......خيام نيشابوري

Mojtaba N87
09-06-2010, 12:22
در این روز پریشانی ، همین امروز که تنهایم ، در این رویای نادانی ، من از روی تو می خوانم

mmiladd
09-06-2010, 19:46
عشق مثل يک ساعت شني مي ماند همزمان که قلب را پر مي کنذ مغز را خالي مي کند!

رسم زمونه : تو چشم ميذاري من قايم ميشم .........اما تو يكي ديگه رو پيدا ميكني

قلبم رو شكستي ولي من بيشتر از قبل دوستت دارم ميدوني چرا ؟؟؟ چون حالا هر تيكه از قلبم تورو جداگونه دوست داره

عاشقانت همه نام و نشانی دارند .... آنکه در عشق تو بی نام و نشان است منم

farshadzah
09-06-2010, 22:19
شخصی را به جهنم می‌بردند.

در راه بر می‌گشت و به عقب خيره میشد.

ناگهان خدا فرمود: او را به بهشت ببريد.

فرشتگان پرسيدند چرا؟

پروردگار فرمود: او چند بار به عقب نگاه کرد ….. او اميد به بخشش داشت.

sina1415
10-06-2010, 01:15
خدایا هرگز نگویم بیا دست مرا بگیر.............عمری گرفته ای مبادا رها کنی

Hadi King
10-06-2010, 03:05
اگر یه روز یه شاپرک تو خونتون کشید سرک / یه خورده یاد من بیفت ، نگو ولش کن به درک .
=====
دنیای کوچیک ما چه بی وفاست / قلب آدما چرا از هم جداست / ما از بهشتیم ، اینجا کجاست ؟ / پر غم و ترسه چه بی هواست .
=========
مهربون من ای تو عزیزترین یادگار / با خیال تو خیلی تازه تره روزگارم / در هوای تو عاشقانه نفس می کشم
مهربونی کن پاتو روی چشام بزار .
============
صادق ترین احساس را در صادق ترین روز خدا به صدیق ترین آشنای بی مدعا تقدیم می کنم .
===============
یک سبد دعای خوشبختی مال تو / دست من بود میگفتم همه ی دنیا مال تو .
==================
نیستی همنفسم سهم دلم بی کسیه / تنهایی پر از غم و حسرت و دلواپسیه / بی تو این زنده بودن زندگی محسوب نمیشه
زخم رو قلب شکسته ام تا ابد خوب نمیشه .
======================
من در میان عاشقان آشفته ام / عاشق عشقی جاودانه ام / چه زیبا است این عشق / با او در خلوتم جا مانده ام .

Sara
10-06-2010, 03:08
تقدیم به عشقهایی که نباید :

سرانجام دوستی مترسک و کلاغ مرگ یک مزرعه است ...

Sara
10-06-2010, 09:30
جنگیدن با کسی که با او دشمنی داری آسان است
سخت ، جنگ با آنانی است که دوستشان داری
اینجاست که شجاعت معنا می یابد …

Sara
10-06-2010, 10:46
من مشق عاشقي نمي‏دانستم، او رسم عاشق ماندن نمي‏دانست،همين است که قصه‏ي عشق ما لالایی شد...
+++
مي‏گويند خدا را نديده بايد پرستيد. من که تو را ديدم و پرستيدم، چگونه کافر شوم؟

Mojtaba N87
10-06-2010, 10:59
در عطر بوسه های گناه آلود. رؤيای آتشين ترا ديدم. همراه با نوای غمی شيرين. در معبد سكوت تو رقصيدم.

Hadi King
10-06-2010, 17:19
دلت گرفته عزیزم؟

بی کسی و بی همزبونی آزارت میده؟

فکر میکنی تنهات گذاشتم؟

نه،من اینجا پیشتم فقط کافیه سرت و بالا بگیری و آغوش من و ببینی که منتظر توست

بدو بیا عزیزم

(امضا:خدا)

Hadi King
10-06-2010, 17:23
در فلسفه ی وفا چنین آمده است
دل وقف شکستن است ، بیهوده نرنج . . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sara
11-06-2010, 12:31
عشق نتها سهم مرغ عشق نيست/ ميتوان عاشق شد و گنجشك زيست ...

Sara
12-06-2010, 15:50
از شب سئوال کن
تا باورت شود
بی خانمان ترین ستاره این آسمان ، منم ...

Mojtaba N87
12-06-2010, 20:53
سفر کن ازین عشق واهی... سفر یعنی غم دنیا درون کوله و خورجین ، نهادن پای در بیابان...

نبرد با بخت برگشته...خداوندا تو می دانی غم در درونم پیله ها بسته

mmiladd
12-06-2010, 20:58
مساحت کره زمين رو بر مساحت نوک سوزن تقسيم کن به جوابش کاري نداشته باش مي خواستم بگم اينقدر دوستت دارم...

هرگز وقتت رو براي کسي که حاضر نيست وقتشو با تو بگذرونه ، نگذار!

همه زندگي فقط سه روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بيام ولي خودم مي خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو... وقتي هم که ديگه نباشي منم ميرم...

ادعا نمي کنم، همواره به ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي مي توانم ادعا کنم که لحظاتي که به يادشان نيستم نيزدوستشان دارم...

Hadi King
12-06-2010, 21:11
به دنبال کسی هستم که با درد آشنا باشد / دلش غمگین ، خودش ساده ، کمی از جنس ما باشد
:40::40::40:

Hadi King
12-06-2010, 21:24
دیدن لبخند آنهایی که رنج میکشند از اشکهایشان دردناکتر است ...
:45:

smagoli
12-06-2010, 22:37
يك شبى، مجنون نمازش را شكست
بی وضو در كوچه ى ليلی نشست
عشق،آن شب ،مست مستش كرده بود
فارغ ازجام الست اش، كرده بود
گفت يارب،از چه خوارم كرده اى؟ بر صليب عشق،
دارم كرده اى؟
خسته ام زين عشق،دل خونم نكن
من كه مجنونم،تو مجنونم نكن
مرد اين بازيچه، ديگر نيستم. اين تو و ليلی تو ،من نيستم.
گفت اى ديوانه،ليلی ات منم در رگت پنهان و پيدایت منم سالها با جور ،ليلی ساختى.
من كنارت بودم و نشناختى

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

فریاد که از شش جهتم راه ببستند
،آن خال و خط و زلف و رخ و عارض و قامت
،امروز که در دست توام مرحمتی کن
،فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت

The Black Dahlia
13-06-2010, 14:06
شرمنده آرشیو رو به هم ریختم از یادمه یکی از دوستان از smسهای این تاپیک و تاپیک قبلی یه فایل word ساخته بود
اگه میشه لینکش رو بزارید

farshadzah
13-06-2010, 15:12
عشق مرگ نیست زندگی است ، سخت نیست عین سادگی است

عشق عاشقانه های باد و گندم است ، اولین پناهگاه کودکی آخرین پناهگاه آدم است

همیشه اون تغییری باش که میخوای توی دنیا ببینی . . .

مایکل اسکافیلد !

mmiladd
13-06-2010, 15:45
ای کاش ميديدم چيست؟

آنچه از چشم تو

تا عمقه وجودم جاريست.

وقتی هستی نيستم
وقتی نيستی هستم
وقتی هستم نيستی
وقتی نيستم هستی
ای همه ی نيست شده ی هستي
هستي من، نيست ميشود وقتی تو نيستی

جنگل خودش را با درخت تعريف مي کند
دريا خودش را با آب
کوه خودش را با سنگ

من خودم را با تو

آخر از عشق تو ساكن كليسا ميشوم .

ميكشم دست از مسلماني مسيحا ميشوم .

آنقدر بر كشتي عشقت نشينم همچو نوح .

يا به عشقت ميرسم يا غرق دريا ميشوم

smagoli
13-06-2010, 23:23
ابر چشمم به هوای رخ تو بارانیست
،مثل دریای دلت دیده ی من طوفانی ست،
یک نظر کردی و دل گشت اسیرت اینک
،پشت مژگان دو چشمت دل من زندانیست
،همچو گردون به تمنای وصالت شب و روز
،کار دل از پی دیدار تو سرگردانیست،
جای پایی ز تو می ماند و من می بوسم
،بین من با تو همین رابطه ی پنهانیست

smagoli
13-06-2010, 23:54
روز و شب فکر توام در خواب می بینم تو را،
خواب شب پوچ است بیدار می خواهم تو را

smagoli
14-06-2010, 00:10
هر که شد محرم دل در حرم یار بماند،
و آنکه اینکار ندانست در انکار بماند
،جز دل من کز ازل تا به ابد عاشق رفت،
جاودان کس نشنیدم که در کار بماند

در چمن هر ورقی دفتر حالی دگر است
،حیف باشد که ز کار همه غافل باشی
،نقد عمرت ببرد دنیا به گزاف
،گر شب و روز در این قصه مشکل باشی

New Ray
14-06-2010, 09:43
خدايا ! آنرا كه عقل دادي چه ندادي ، و آنرا كه عقل ندادي چه دادي ؟!

p30sezar
14-06-2010, 09:58
کاري که در برابر ماست هرگز به بزرگي نيرويي نيست که در پشت سر ماست . . .

New Ray
14-06-2010, 10:14
در فراق لذتي هست كه در وصال نيست
چون در فراق شوق وصال هست ولي در وصال بيم فراق !
:40:

عدنان
14-06-2010, 18:22
شايد زندگي آن جشني نباشد که آرزويش را داشتي اماحال که به آن دعوت شدي تا مي تواني زيبا برقص(چارلي چاپلين)

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

افلاطون مي گه :
اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش
اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي
اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که
اسمش عشق واقعيه ...

Mojtaba N87
15-06-2010, 00:40
تنها خوبانند که به خوبی خود تردید دارند و همین است که باعث می شود خوب بمانند

هوس بازان کسی را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زيبا می ببنند

Hadi King
15-06-2010, 01:59
تنها شادی زندگیم اینه که هیچ كس نمیدونه تا چه حد غمگینم !
----------------
موج چیزی در گوش ساحل گفت و برگشت ، از آن به بعد ساحل جای پای هیچ كس را به خاطر نسپرد.
---------------------------

چه امید بندم در این زندگانی * که در نا امیدی سر آمد جوانی

سرآمد جوانی و ما را نیامد * پیام وفایی از این زندگانی . . .

-------------------------------------

smagoli
15-06-2010, 12:03
جدا از تو نمی خواهم ببینمر روی دنیا را

،بیا تا در شب چشمت ببازم صبح فردا را

یکی در آرزوی دیدن توست،یکی در حسرت بوییدن توست،ولی من ساده و بی ادعایم،تمام هستی ام خندیدن توست

fmps
15-06-2010, 22:41
نه گل خواهد ز بوستان ها جدائی ، نه دل دارد خیال بی وفائی
ولیکن چرخش چرخ ستمگر زند بر هم رسوم آشنائی . . .
.
.
.
غم زمانه خورم یا فراغ یار کشم ؟ به طاقتی که ندارم کدام بار کشم . . . ؟
.
.
.
غم خانه عشق تو به رضوان ندهم ، یک خار تو را به صد گلستان ندهم
تو معدن عشق آرزوهای منی ، من کفر تو را به گنج ایمان ندهم . . .
.
.
.
یک شب از عمرم صفحاتی خواندم ، چون به نام تو رسیدم لحظاتی ماندم
همه دفتر عمرم ورقی بیش نبود ، همه تکرار تمنای تو بود . . .
.
.
.
ای دوست گلی به یادگار بفرست ، گر لایق گل نیستم خار بفرست
از بهر خدا ، نه از بهر دلت ، من پیامی داده ام تو جوابی بفرست !
.
.
.
موجم کردی که بی قرارت باشم ، ابرم کردی که اشک بارت باشم
در سکوت گل جلوه نمودی تا من ، چون خار همیشه در کنارت باشم . . .
.
.
.
سردی نگاهتو بشکن ، فاصله سزای ما نیست ، با تو بودن آرزومه
این جدائی حق ما نیست . . .
.
.
.
نازی که ز لبخند گل یاس هویداست / زیبائی عشق است که در چشم تو پیداست . . .
.
.
.
هر چه باشی نازنین ، ایام خارت میکند / هر چه باشی شیر دل دنیا شکارت میکند
هر چه باشی با لب خندان میان دیگران / عاقبت دست طبیعت اشک بارانت میکند . . .
.
.
.
من از خاری که در بالای دیوار است دانستم / که ناکَس کَس نمیگردد بدین بالا نشستنها
.
.
.
عشق یعنی :
چون خورشید، تابیدن بر شب های دوست و چون برف ، ذوب شدن بر غم های دوست . . .
.
.
.
ای کاش عشق نبود ، اگر هم بود یکی پیدا میشد که باورش کنه
نه اینکه به عشق شک کنه . . .
.
.
.
همه تردید های دنیا را بگذار روی طاقچه ، تو برای ما بودن باید با ما باشی
لبخند هایت را از طاقچه بردار ، تردیدت را بگذار ، تا ما همیشه برای ما بودن
کم نداشته باشیم تو را . . .
.
.
.
گر از این منزل ویران به سوی خانه روم / دگر آنجا که روم عاقل و فرزانه روم . . .
.
.
.
هر آنکه از رفاقت دم میزد / ولی ناخوداگاه از خیانت دم میزد
تو رویاهام که با هر یک رفیقو / که با هر یک غم و شادی شریکو
به وقت خوش همه با تو رفیقو / به مشکل میرسی هر یک غریب
توی گفنار خویش دم از رفاقت / ولی بوئی نبردند از صداقت

smagoli
17-06-2010, 12:44
ای که می پرسی نشان عشق چیست،
عشق چیزی جز ظهور مهر نیست،
عشق یعنی دل تپیدن بهر تو،
عشق یعنی جان من قربان تو

به همه دنيا بگو ، نگاه تو سهم منه/

هرجاى دنيا باشى ، دلم برات پر مىزنه

Hadi King
17-06-2010, 15:11
تو کور بودی
و من کر و لال…
من برایت دست تکان دادم
و تو مرا صدا زدی …
برای همین بود
که ما
هرگز بهم نرسیدیم …!!
:45:

Hadi King
17-06-2010, 15:24
قدیما میگفتن «بخند تا دنیا به روت بخنده!»
حالا
دنیا به خنده‌ من و تو کاری نداره
همینطوری داره به ریشمون میخنده
:44:

smagoli
17-06-2010, 23:04
میدونی چقدر دوست دارم؟؟

یه دونه

ولی مردونه

smagoli
18-06-2010, 21:45
لب فرو بستم و خلوتگه اسرار شدم
/شعله اى بودم و خاموش به یكبار شدم
/خال لب دانه دام است و لبت دام دل است
/من به حسن رخت اى دوست گرفتار شدم

Hadi King
19-06-2010, 01:31
تو اون فرشته ای که وقتی در فصل بهار قدم میزنی برگ درختان انتظار پائیز را می کشند تا جای پاهات رو بوسه بزنند.

Hadi King
19-06-2010, 01:34
عشق حقيقي مثل روح است افراد زيادي درباره آن صحبت ميکنند ولي تعداد کمي آن را ديده اند.
-----------
ای کاش عشق نبود ، اگر هم بود یکی پیدا میشد که باورش کنه
نه اینکه به عشق شک کنه . . .
----------------------
اگه زندگي بلد نباشم زندگي نميکم اما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطره تو ياد ميگيرم
-----------------------------
لذت عشق، زماني که آن را نثار ميکنيد بيشتر از زماني است که دريافتش ميکنيد.

mzbay
19-06-2010, 08:02
تو مرجانی تو در جانی تو مروارید غلطانی اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی

mzbay
19-06-2010, 08:33
اگر در معرفت یکتا نبودی دلم اینگونه رسوایت نمیشد:11:
اگه من بمیرم شاید تو ناراحت بشی ولی اگه تو ناراحت بشی من میمیرم:40:
دوستی قطره اشکی است که در معبد عشق هر کجایش بچکد مهر و وفا میروید:10:

Hadi King
19-06-2010, 13:56
تو رفتی و من شدم لحظه شمارت / دو قطره اشک مانده یادگارت / اگر بر گشتی و من را ندیدی / بدان که مرده ام از انتظارت .
----------------
کلمات محبت آمیز کوتاه و آسان است ، ولی بازتاب آن ها واقعا بی انتهاست .
-----------------------------
ای عزیزم یه چیز میگم که یادت باشه / قول بده که همیشه به یادم باشی ، باشه ؟
------------------------------------------
از وقتی که رفتی جات خیلی خالیه / نمی تونم توصیف کنم که حالم چه حالیه .
-----------------------------------------------------

Hadi King
19-06-2010, 14:05
توی این دنیای نکبتی کی به جز من واست دلواپسه / اینجوری نکن با من ، تو رو خدا بیا دیگه دوری بسه .

-------------------

ای که از یاد وفا می طلبی ، یار کجاست ؟ / همه یارند ولی یار وفادار کجاست ؟

----------------------------

دید ما کوچه ی تنگیست که چرایش چشم است ، چشم ما گوش ، عقل ما حرف سر کوچه ، سر بازار ، چشم ها را باید شست .

-------------------------------------

خداوندا ! غرورم را شکستند / پل سبز عبورم را شکستند / چه بی رحمانه در پاییز غربت / دل سنگ صبورم را شکستند .

-----------------------------------------------

تو در آنجا ، من این جا بی قرارم / دل صبری تو داری من ندارم / به قربون دل صبرت بگردم / به دیدار شریفت انتظارم .

----------------------------------------------------------

می خواستم همدمی باشم که بذاری سرتو رو شونه هام / اما نمی دانم چه شد رفتی ؟ اشک جاری شد رو گونه هام .

----------------------------------------------------------------------

Sara
20-06-2010, 00:54
بوسه ها از لب ِ یارم به رقیبم دادی
داروی کشتن من یاد ِ طبیبم دادی ...

mehdi_360
20-06-2010, 01:09
هیچ بارانی ردپای تو را از کوچه ی قلبم نخواهد شست حتی سیلاب فراموشی ها.

به چشمم گفتم برایت اشک نریزه دلم گفت بباره که خاطرش خیلی عزیزه .

گاهی در برابر خاطرات توقف کن و یاد آور دوستیها و رفاقتها باش امیدوارم سهم من از این تجدید خاطرات یک یادت بخیر ساده باشد .

رنج را آشفته در لبخند پنهان میکنم تا دلش غمگین نگردد هر کسی با ما نشست.

اگر روزی دلت لبریز غم بود گذارت بر مزار کهنه ام بود بگو این بی نصیب خفته در خاک یه روزی عاشقو دیوانه ام بود .

ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج را نمی شنوند و چه تلخ است قصه ی عادت .

مثل کبریت کشیدن در باد دیدن تو دشوار است من که به معجزه ی عشق ایمان دارم میکشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد هرچه بادا باد .

نیستی همنفسم سهم دلم بی کسیه تنهایی پر از غم و حسرت و دلواپسیه بی تو این زنده بودن زندگی محسوب نمیشه زخم رو قلب شکسته ام تا ابد خوب نمیشه.

Sara
21-06-2010, 12:18
زندگی حکمت اوست...زندگی دفتری از حادثه هاست...چند برگی را تو ورق خواهی زد...مابقی را قسمت...
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود,گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود....گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است ,گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست,گاهی تمام شهر گدای تو میشود.
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی

Hadi King
22-06-2010, 02:32
به من بگو چیکار کنم ، دنيا پر از درد و غمه * تموم زندگيم توئي ، تو هم که اخمات تو همه !
:40::40::40:

mzbay
22-06-2010, 11:22
واقعا عالی بود:31:

mzbay
22-06-2010, 11:25
دمی با دوست سربردن دو صد دنیا بها دارد
خوشا آنکس که در دنیا رفیق باوفا دارد:20:

Machid
22-06-2010, 19:24
ببخشید مزاحم شدم ، مهرتون تو دلم جا مونده بود گفتم دنبالش نگردى

به هر جا که سر زدم،سری شکسته شد:به هر جا که در زدم دری بسته شد؛نه دگر سر زنم به دری،نه دگر در زنم به سری؟دگر روح دربه درم .ازسر و در زدن خسته شد

هیییسسسسسسس!؟ صداشو در نیار، یواشكى اومدم بوست کنم،برم

در سرای گل فروشان گر چه گل بسیار است چون تو گل پیدا نمودن مشکل است

دلهاى پاک خطا نمیکنند بلکه سادگى میکنند و امروز سادگى پاکترین خطاى دنیاست

اگه گفتیDOST یعنی چه! یعنی D اشتن O نی که S تایش کردنش T مومی نداره

حتی اگه دیدن تو برام بشه غیر محال،مهم اینه دوستت دارم فاصله هارو بی خیال

نوشتم بر در و دیوار خانه
که بعد از من بماند این نشانه
اگر گویند نویسنده کجا رفت
بگوئید رفته از دست زمانه

پرنده اى که مقصودش کوچ است به ویرانى لانه اش نمى اندیشد

همیشه خاطره هامیمانند، پس آسوده خاطرم كه تو در خاطره ام میمانى

باارزشترین چیز در زندگی این نیست که چه چیری داریم .... بلکه این است که چه کسانی راداریم...

ساز گلهاى دلم آهنگ توست، حس نکردى یک نفر دلتنگ توست ....

زندگی باید همین باشد یك فریب ساده و كوچك از طرف آنكه برایت ارزشی دارد

من در این شهر غریب توی یک خرمن گل به تو می اندیشم به تو که یاس منی همه احساس منی

زندگی كن و لبخند بزن به خاطر اونهایی كه با لبخند تو زندگی می كنند

خواهم كه دراین غمكده آرام بمیرم.گمنام سفرکردم و گمنام بمیرم.خواهم زخدایم که بدلخواه بمیرم یعنی که تو راببینم وانگاه بمیرم

mehdi_360
24-06-2010, 14:43
اونی که بیشتر عاشقه ، کمتر وفا می بینه ، اونی که کمتر وفا داره ، بیشتر محبت می بینه ، اینه اون دنیایی که همه عاشقشن .

--------------------------------------------

دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من ؟ الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من !

-------------------------------------------

خدایا من چه سازم ، خسته راهی درازم

نه فرهادم که مرد از داغ شیرین

نه ایوبم که با دنیا بسازم . . .

------------------------------------------

اندازه ۱۰۰ گرم کراک دوستت دارم !

زیاد نیست ولی حکمش اعدامه !

----------------------------------------------

اگه عاشقی سر کوچه ایستادن است ، تیر برق از همه عاشق تر است !

تیر برقتم رفیق !

nafas
25-06-2010, 11:33
بسوزد خانه ي ليلي ومجنون که رسم عاشقي در عالم انداخت اگرليلي به مجنون داده ميشد دل هيچ عا شقي رسوا نمي شد
-----------
جايگاه هميشگي تو در قلب منه البته اگه صدف قلبم لايق مرواريد وجودت باشه.
-----------
میدونی فاصله بین انگشتاواسه چیه؟...واسه اینه که یک نفردیگه باانگشتاش این جای خالی روپرکنه
-----------
//// /// // / /// //
// /
اينا بارونه.فرستادم پژمرده نشي چون خيلي گلي
-----------
امروزبهترین ساعتمو شكستم ميدوني چرا؟ چون لحظات بی تو بودن رابه رخم میكشید
-----------
بایادرفیق است که دنیایم زیباست.باعشق رفیق است که دنیایم برپاست.فرداکه زدنیارفتیم.روزی این رفیق است که گوید:خاک رفیقم اینجاست....
-----------
"پيش هم بودن اگرديروزها لطفى نداشت ارزش ديروز را امروز باور مي کنیم"
-----------
مهم نيست كي باشيم كجاباشيم چراباشيم چطورباشيم مهم اينكه بياد هم باشيم

farshadzah
25-06-2010, 22:42
بهترين لحظات زندگي از ديد چارلي چاپلين

To fall in love
عاشق شدن

To laugh until it hurts your stomach
آنقدر بخندی که دلت درد بگیره

To find mails by the thousands when you return from a vacation.
بعد از اینکه از مسافرت برگشتی ببینی هزار تا نامه داری

To go for a vacation to some pretty place.
برای مسافرت به یک جای خوشگل بری

To listen to your favorite song in the radio.
به آهنگ مورد علاقت از رادیو گوش بدی

To go to bed and to listen while it rains outside.
به رختخواب بری و به صدای بارش بارون گوش بدی

To leave the Shower and find that the towel is warm
از حموم که اومدی بیرون ببینی حو له ات گرمه !

To clear your last exam.
آخرین امتحانت رو پاس کنی

To receive a call from someone, you don't see a lot, but you want to.
کسی که معمولا زیاد نمی‌بینیش ولی دلت می‌خواد ببینیش بهت تلفن کنه

To find money in a pant that you haven't used since last year.
توی شلواری که تو سال گذشته ازش استفاده نمی‌کردی پول پیدا کنی

To laugh at yourself looking at mirror, making faces.
برای خودت تو آینه شکلک در بیاری و بهش بخندی !!!

Calls at midnight that last for hours.
تلفن نیمه شب داشته باشی که ساعتها هم طول بکشه

To laugh without a reason.
بدون دلیل بخندی

To accidentally hear somebody say something good about you.
بطور تصادفی بشنوی که یک نفر داره از شما تعریف می‌کنه

To wake up and realize it is still possible to sleep for a couple of hours.
از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه هم می‌تونی بخوابی !

To hear a song that makes you remember a special person.
آهنگی رو گوش کنی که شخص خاصی رو به یاد شما می‌یاره

To be part of a team.
عضو یک تیم باشی

To watch the sunset from the hill top.
از بالای تپه به غروب خورشید نگاه کنی

To make new friends.
دوستای جدید پیدا کنی

To feel butterflies! In the stomach every time that you see that person.
وقتی "اونو" میبینی دلت هری بریزه پایین !

To pass time with your best friends.
لحظات خوبی رو با دوستانت سپری کنی

To see people that you like, feeling happy
کسانی رو که دوستشون داری رو خوشحال ببینی

See an old friend again and to feel that the things have not changed.
یه دوست قدیمی رو دوباره ببینید و ببینید که فرقی نکرده

To take an evening walk along the beach.
عصر که شد کنار ساحل قدم بزنی

To have somebody tell you that he/she loves you.
یکی رو داشته باشی که بدونید دوستت داره

remembering stupid things done with stupid friends. To laugh .......laugh. ........and laugh ......
یادت بیاد که دوستای احمقت چه کارهای احمقانه ای کردند و بخندی و بخندی و ....... باز هم بخندی

These are the best moments of life....
اینها بهترین لحظه‌های زندگی هستند

Let us learn to cherish them.
قدرشون روبدونیم

"Life is not a problem to be solved, but a gift to be enjoyed"
زندگی یک هدیه است که باید ازش لذت برد نه مشکلی که باید حلش کرد

mzbay
27-06-2010, 09:32
عشق تنها دلیل زندگی است ، ولنتاین مبارك .

آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت ، عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت . روز ولنتاین مبارك

نمیگم دوستت دارم ، نمیگم عاشقتم ، میگم دیوونتم كه اگه یه روز ناراحتت كردم بگی بیخیال دیوونست . . . (روز ولنتاینت مبارك عزیزم)

sms ویژه روز ولنتاین ، sms مخصوص روز ولنتاین ، روز ولنتاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق ، مرا در خود كشیدی برمودای من !!! (ولنتاین مبارك)

پیامك مخصوص روز ولنتاین ، پیامك ویژه روز ولنتاین ، روز ولنتاین :

ای دوست به جز عشق تو در سر من هوسی نیست ، جز نقش تو در صفحه دل نقش كسی نیست . . .

پیام كوتاه مخصوص روز ولنتاین ، پیام كوتاه وبژه روز ولنتاین :

یادم بنداز تو روز ولنتاین قلبمو بهت هدیه بدم اما به شرط اینكه مواظبش باشی ، نه به خاطر اینكه قلب منه ، نه ، به خاطر اینكه تو توشی . . .

آسمونی
28-06-2010, 17:16
عشقولانه فلسفی

تو آسمون عاشقی ستاره پیدانكنی / مدیون اشكای منی اگه فراموشم كنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بس که در تدبیر فردا مانده ایم/با همیم اما چه تنها مانده ایم/در کلاس جمع و تفریق زمان/عاشقیم اما تنها مانده ایم

سوداي دلم قسمت هر بي سر و پا نيست / خوش باش که يک لحظه دلم از تو جدا نيست

من آن گلبرگ مغرورم که ميميرم ز بي آبي ، ولي با خفت و خواري ، پي شبنم نميگردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب

جفايت با وفايت هر دو نيکوست / تو را هر جا که باشي دارمت دوست . .

زدي تيري به قلبم رد نکردم / جدائي را تو کردي ، من نکردم . . .

در

به دريائي گرفتارم که موجش عالمي دارد / که من با دل و دريا و موجش عالمي دارم . . .

يادت هميشه سبز است در خلوت خيالم / خوبم به خوبي تو ، هرچند نپرسي حالم . . .

در غمگين ترين لحظات زندگيم شادم که کسي نميداند که چقدر غمگينم . . .

زندگي چيدن سيبي است که بايد چيد و رفت / زندگي تکرار پائيز است بايد ديد و رفت . . .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دو بالم را شکستي باورم را پس بده / مانده خالي خالي هستي ام را پس بده
دفتر شهر را پر پر کن اما خوب من / اشک هاي بيت بيت دفترم را پس بده

نه از قايق نه از قايق مينويسم ، نه از زخم شقايق مينويسم
به ياد لحظه هاي با تو بودن ، به ياد آن دقايق مينويسم . . .

در تنور عاشقي سرد مکن ، در مقام عشق نامردي مکن
حرف مردي ميزني مردانه باش ، در سراي عاشقي افسانه باش . . .

سکوت يعني يه حرف که رو دلمه ، يه اسم که رو لبمه ، يه شرم که تو چشامه و يه ارزو که تو قلبمه ، سکوت يعني .......

خاک شد هرکه بر این خاک زیست ٬ خاک چه داند که در این خاک کیست
سرانجام که باید در خاک رفت ٬ خوشا آنکه پاک آمد و پاک رفت . . .

صفائی بود دیشب با خیالت خلوت من را / ولی من باز پنهانی تو را هم آرزو کردم

گاه برای ساختن باید ویران کرد ، گاه برای داشتن باید گذشت و گاه در اوج تمنا باید نخواست . . .

عمر من غارت شد ، و غارتگر من دور شد ، من صبوری کردم و غارتگرم مغرور شد . . .

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست ، جای چشم ابرو نگیرد ، گرچه او بالاتر است .

دم هرچي رفيقه گرم،
کمر هرچي نا رفيقه خم،
روي هرچي بي مرامه کم،
براي دشمنات آرزوي زلزله بم
زير چشم دشمنات نم،
ايشالا نبيني غم . . .

sorosh 88
30-06-2010, 09:43
آدم هايي كه فقط ادعاي دوستي مي كنند
تا باهاتن به يادتن
ولي دوستاي واقعي وقتي نيستي به يادتن............
تقديم به عزيز دلم...:40:

sorosh 88
30-06-2010, 09:52
فهميدن عشق را چه مشكل كرده اند،
مارا ز درون خويش غافل كردند
انگار كسي به فكر ماهي ها نيست
سهراب بيا كه آب را گل كرده اند...
:10:

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

گلوبولهاي سفيدم فداي باكتري هاي وجودت...
:11:

Sara
01-07-2010, 17:34
مردی نزد روانپزشک رفت و از غم بزرگی که در دل داشت گفت . دکتر گفت به سیرک برو . آنجا دلقکی هست ، آنقدر میخنداندت تا غمت یادت برود . مرد لبخند تلخی زد و گفت من همان دلقکم ...

ما كاشفان كوچه هاي بن بستيم،حرف هاي خسته اي داريم... اين بار پيامبري بفرست كه تنها گوش كند...

تواناترين مترجم کسي است که سکوت ديگران را ترجمه کند، شايد سکوتي تلخ گوياي دوست داشتني شيرين باشد!

من از چشمان تو چیزی نمیخواهم،
بجز
گاهی نگاهی اشتباهی...

جغرافیای کوچک من بازوان توست
ای کاش تنگ‏تر شود این سرزمین به من...

اقلیما.
01-07-2010, 22:26
به همه عشق بورز، به تعداد كمي اعتماد كن، و به هيچكس بدي نكن.
(شكسپير)
.
.
جدا موندن از کسی که دوستش داری فرقی با مردن نداره , پس عمری که بی تو میگذرد مرگیست به نام زندگی
.
.
منطق عشق آن است که هرچه کمتر داری بیشتر می توانی ایثار کنی

poneღ
02-07-2010, 15:58
سخت است که دور از رخ دلدار بمیرم / از حسرت گل در صف گلزار بمیرم

درد است مرا ، کز غم هجران تو دلبر / باشی تو طبیب و من بیمار بمیرم . . .

Consul 141
02-07-2010, 23:55
• عشق ، نه دادنی است نه گرفتنی ، عشق شریک شدنی است . . .

• حال ما بی آن مه زیبا مپرس / آنچه رفت از عشق او بر ما مپرس

• عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است

Consul 141
03-07-2010, 00:03
هرگز این چهار چیز را در زندگیت نشکن:

اعتماد ، قول ، رابطه و قلب

زیرا وقتی این ها می شکنند صدا ندارند !

ولی درد بسیاری دارند

من به اندازه چشمان تو غمگین ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران
تو به اندازه تنهایی من شاد بمان . . .

Consul 141
04-07-2010, 05:01
زیباترین غروب غروب عاشقان
زیباترین سنگ دل یار
زیباترین مایع اشک
زیباترین ناله آه
زیباترین دف قلب تو
زیباترین کلام دوستت دارم . . .

نه دیگرشعرمیخوانم نه دیگرشعرمیخوانی / نه دیگرقدر میدانم نه دیگر قدر میدانی
نه دیگرحرف های راست نه دیگرزندگی باماست / همان شد که دلت میخواست . . .

دلم از نرگس بیمار تو بیمار تر است / چاره کن درد کسی کز همه ناچار تر است
گر تو به او وعده دیدار ندادی امشب / پس چرا دیده من از همه بیدار تر است . . . ؟

قلبى که فراموشت کنه قلب من نیست / هرگز فراموش کردنت تو فکر من نیست . . .

اگر ای عشق پایان تو دور است / دلم غرق تمنای عبور است
برای قد کشیدن در هوایت / دلم مثل صنوبرها صبور است . . .

دوستت دارم به اندازه ی پلک هایی که در زمان خیال پردازی هایم
زدم و چه بسیار خیالاتی که در ذهن پروراندم . . .

Consul 141
05-07-2010, 02:05
نوشتم حرف دل تا تو بخوانی ، که چون دورم ز تو دردم بدانی
به غیر از تو کسی را من ندارم ، تو را تا بی نهایت دوست دارم

یک قلب پاک از تمام مکان های دیدنی جهان زیباتر است

اگه کسی دوست داره فکر نکن علت اون محبته .... بلکه تو شایسته دوست داشتنی

گر تو را با ما تعلق نیست ما را شوق هست ، ور تو را بی ما صبوری هست ما را تاب نیست

بهار آمد که من شیدا بگردم / چو ماهی بر لب دریا بگردم ، پلنگ در کوه و آهو در بیابان / همه جفتندو من تنها میگردم

در کاخ مجلل خبر از عشق مجو / که سعادت همه در کلبه درویشان است

آه مکشو اشک مریز ، غصه مخور ، شب در میان است ، خدا مهربان است

نبردی از وفا یک ذره بویی / به هر ساعت شوی مایل به سویی
فقط یه نکته میگویم قبول کن / عزیزم واقعا بی چشمو رویی

خانه ی دل جای بیگانه نیست ، زود بیا تو میخوام درو ببندم

ممکنه ما گلی رو دیر یاد کنیم ، اما محاله عطر خوشش رو از فضای دلمون پاک کنیم

در دفتر زندگیت برای سفید ماندن صفحه ی غصه هات همیشه دعا می کنم

من به خطو خبری از تو قناعت کردم / قاصدک کاش نگویی که خبر یادت نیست

وحشت از عشق که نه ، ترسم از فاصله هاست
وحشت از غصه که نه ، ترسم از خاتمه هاست
ترس بیهوده ندارم ، صحبت از خاطره هاست
صحبت از کشتن ناخواسته عاطفه هاست
کوله باری پر از هیچ ، که بر شانه ماست
گله از دست کسی نیست ، مقصر دل دیوانه ی ماست

mzbay
05-07-2010, 07:29
*میدونی فرق تو با فندق چیه؟ فندق یه مغز کوچولو داره ولی تو اونم نداری![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* همین الان از آسمون زنگ زدن گفتن قشنگ ترین فرشته شون گم شده... ... یه وقت منو لو ندی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* اگه خسته ای: به من تکیه کن اگه تنهایی: بیا پیشم اگه بی پناهی: پناهتم اگه پول می خوای : مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد

* اون چیه که از گل بهتره؟ از حوری قشنگ تره؟ از دنیا با ارزش تره؟ از فرشته پاک تره؟ . . . واقعا که!!! تو هنوز منو نشناختی؟؟؟؟

* یک مورچه و یک زرافه باهم ازدواج می کنند شب عروسی مورچه گم می شه بعد از یک هفته پیداش می شه بعد زرافه بهش می گه این همه مدت کجا بودی مورچه می گه :تو راه بودم که بیام بوست کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش با ما چون نیستی باهرکه خواهی یار باش

اتل متل جدائی عروسکم کجایی؟ گاو حسن پریشون یه دل دارم پر از خون عشقم رفته هندستون خونم شده قبرستون یه عشق دیگه بردار یه دنیا غصه بردار اسمشو بذار بچگی تا آخر زندگی آچین و واچین تموم شد عمر منم حروم شد !!

mzbay
05-07-2010, 08:50
از شروع نفسهای حضرت آدم تا پایان نفسهای آخرین آدم دوستت دارم !
---------------------------------------------------------------------------------
زیباترین غروب غروب عاشقان

زیباترین سنگ دل یار

زیباترین مایع اشک

زیباترین ناله آه

زیباترین دف قلب تو

زیباترین کلام دوستت دارم . . .
------------------------------------------------------------------
نه دیگرشعرمیخوانم نه دیگرشعرمیخوانی / نه دیگرقدر میدانم نه دیگر قدر میدانی

نه دیگرحرف های راست نه دیگرزندگی باماست / همان شد که دلت میخواست . . .

ABEL
07-07-2010, 22:45
به دنبال کسی باش که تو را به خاطر زیبایی های وجودت زیبا خطاب کند نه به خاطر جذابیت های ظاهریت .

آبي تر از آنيم كه بي رنگ بميريم شيشه نبوديم كه با سنگ بميريم تقصير كسي نيست كه اينگونه غريبيم شايد كه خدا خواست كه دلتنگ بميريم.

کردگارا، احساس را زمن مگير که بنده ام به درگاهت با دلي خون ز بندگانت و مرا رها مکن در اين دنياي مکر که دل آتش مي زنند و عاشق مي کشند. کردگارا، مرا تنها مگذار

لحظه ها گذرا و خاطرات ماندگارند حاضرم تمام هستيم را بدهم تا لحظه ها ماندگار و خاطرات گذرا شوند...

اي آسمان رفت عشق من از دست من.... عشق هميشه مست من..... يک عمر..... با بخت بدش بگريستم..... بگريستم...... باري نپرسيد از دلم، من کيستم؟ من چيستم......

گفتی خدا حافظ

گفتم نمی خواهی مرا؟ باشد نخواه

اما ای کاش می گفتی چرا؟

.

از دست دادمت ، به راحتی یک نفس ، به آسانی یک پلک ، سخت ست ؛ ولی انگار باید

بگویم خداحافظ .ای تمام آن چه دارای ام بودی در این روزگار سخت ، خداحافظ .

.

ببین مرا چه گونه جادو کردی ؟ هنوز هم نمی توانم

آن گونه که بودم ، باشم . هنوز هم نمی توانم – روزها بعد از نبودنت انسان دیگری

را آنگونه که تو را ساختم برای خود بسازم

سخت ست اما خداحافظ

.

خداحافظ همیشه سخت ترین کلمه است برای بازگفتن… بر لب که بیاید دیگر باید رفت ! … می روی ؟

.

و من از تو جدا ماندم ولی ای کاش میمردم

برو دیگر که دل از غم رها کردم

خداحافظ…خداحافظ که دیگر بر نمیگردم . .

Hadi King
16-07-2010, 13:30
به چشمم گفتم برایت اشک نریزه / دلم گفت بباره که خاطرش خیلی عزیزه . . .

.

.

شب ها ز غم دوری تو خواب ندارم / رحمی به دلم کن که دگر تاب ندارم

بس ز غم دوری تو گریه نمودم / چشمم به زبان آمد و گفت اشک ندارم . . .

.

.

شنیدم سخن ها ز مهر و وفا ، لیک

ندیدم نشانی ز مهر و وفایی

Hadi King
16-07-2010, 13:32
چشمت به چشم ما و دلت پیش دیگری ست
جای گلایه نیست که این رسم دلبری ست
هرکس گذشت از نظرت در دلت نشست
تنها گناه آینه ها زودباوری ست

.
.

آیین عشق ‌بازی دنیا عوض شده‌ ست
در عشق سالهاست که فتوا عوض شده‌ ست
حق داشتی مرا نشناسی، به هر طریق
من همچنان همانم و دنیا عوض شده‌ ست

.
.

امروز برای من شرابی ای عشق هرچند که از پایه خرابی ای عشق
یک لحظه اگر حال خوشی می بخشی یک عمر برای دل عذابی ای عشق

Hadi King
16-07-2010, 13:45
عمریست غم و درد نشانم داده در آتش سینه اش امانم داده
رنجور ترین درخت باغش هستم هر بار مرا دیده تکانم داده

.
.

دعا کن دلم بوی باران بگیرد
و این درد جانسوز درمان بگیرد
دعا کن دلم رنگ آیینه گردد
و تنهایی از عشق پایان بگیرد

.
.

ساحل جواب سرزنش موج را نداد
گاهی فقط سکوت سزای سبکسری ست

Hadi King
16-07-2010, 13:49
وقتی قلبت کوه آتشفشان است ، چگونه انتظار داری در دستانتگل بروید . . . ؟

.
.

یاد بادا که دلم مشتاق دیدار تو بود / روز و شب در طلب و هر لحظه بیدار تو بود

دیدگانم را چه دانی که دگر سوئی نیست / به فدایت ، که آن هم گرفتار تو بود . . .

.
.

هرکس به طریقی دل ما میشکند / ما هم به طریقی دلشان میشکنیم !

.
.

عشق مثل میس کال میمونه ، وقتی میخوای بگیریش وامیسته

اما دوستی مثل پیامکه چون میاد تو اینباکست تا وقتی که خودت پاکش کنی

Sara
06-09-2010, 01:46
می‏شود کسی را ندیده عاشق بود، اما نمی‏شود کسی را نشناخته عاشق شد.
-
وقتی تو رفتی، گل‏های آفتاب‏گردان حیاط جایی میان آسمان و کوچه، گیج و گرفتار مانده‏اند.