PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در رابطه با تفاوت دو کتاب visual c++.net انتشارات نص و دیباگران

bahareh_bus
26-09-2009, 23:02
کسی کتاب خوداموز visual c++.net در 21 روز از انتشارات دیباگران (مجتمع فنی تهران) رو مطالعه کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا این کتاب همانند کتاب (اموزش visual c++.net در 21 روز ، انتشارات نص ) به اموزش برنامه نویسی به صورت MFC(Native) پرداخته یا کدنویسی به روش .Net(Managed) ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 614235d18cc90aff.jpg&newxsize=90&newysize=90&fileout=
کسی کتاب مناسبی برای اموزش visual c++ نسخه های بعد از ورژن 6 میشناسه ؟ البته اموزش به صورت MFC نه تحت .Net ؟

sin2x=2sinxcosx
26-09-2009, 23:38
بنده متاسفانه اين کتاب رو مطالعه نکردم .
ولي کتاب آقاي هورتون به نام Beginning Visual C++ 2008 به طور کامل در مورد برنامه نويسي ويژوال هم به صورت Net. و هم با MFC پرداخته .

bahareh_bus
27-09-2009, 13:41
بنده متاسفانه اين کتاب رو مطالعه نکردم .
ولي کتاب آقاي هورتون به نام Beginning Visual C++ 2008 به طور کامل در مورد برنامه نويسي ويژوال هم به صورت Net. و هم با MFC پرداخته .

بله کتاب اقای هورتون برنامه نویسی CLR رو اموزش داده و حدودآ 400 صفحه هم به اموزش MFC پرداخته.

اما فکر می کنم جواب شما ربطی به این تاپیک نداشت !

sin2x=2sinxcosx
27-09-2009, 18:59
کسی کتاب مناسبی برای اموزش visual c++ نسخه های بعد از ورژن 6 میشناسه ؟ البته اموزش به صورت MFC نه تحت .Net ؟

اين سوال رو کي تو اين تاپيک مطرح کرد ؟

bahareh_bus
27-09-2009, 21:08
اين سوال رو کي تو اين تاپيک مطرح کرد ؟

ohhhhhhhh! Excuse me !!!!!

تاکیدم کتاب فارسی بود که متاسفانه از قلم افتاد!

shalineh
27-09-2009, 21:20
یک توصیه دارم به عنوان فردی که اگه یه روز با ویژوال استودیو کار نکنم روزم شب نمیشه ( شایدم شبم روز نشه :دی ) تا وقتی MSDN هست ، بقیه کتابها را رها کنید.
اگر هم خواستید کتاب بخونید ، فقط زیان اصلی.
من کتاب اصلی Visual Basic 2005 نوشته آقایان Thearon Willis , Bryan Newsome از شرکت Wrox را مطالعه کردم. چند ماه بعد ترجمه همین کتاب رو تو شرکت پسر عموم دیدم و یه نگاه اجمالی بهش کردم. از هرچی ترجمه بود متنفر شدم.
کتاب های علمی : فقط و فقط زبان اصلی.

bahareh_bus
28-09-2009, 09:53
یک توصیه دارم به عنوان فردی که اگه یه روز با ویژوال استودیو کار نکنم روزم شب نمیشه ( شایدم شبم روز نشه :دی ) تا وقتی MSDN هست ، بقیه کتابها را رها کنید.
اگر هم خواستید کتاب بخونید ، فقط زیان اصلی.
من کتاب اصلی Visual Basic 2005 نوشته آقایان Thearon Willis , Bryan Newsome از شرکت Wrox را مطالعه کردم. چند ماه بعد ترجمه همین کتاب رو تو شرکت پسر عموم دیدم و یه نگاه اجمالی بهش کردم. از هرچی ترجمه بود متنفر شدم.
کتاب های علمی : فقط و فقط زبان اصلی.

بله حق با شماست ، ولی این کتاب ها رو برای خودم نمیخوام ، یکی ازم خواست که یک کتاب مناسب برای اموزش visual c++ (البته فارسی) بهش معرفی کنم و اینچنین شد که این تاپیک رو زدم تا از تجربه دوستان استفاده کرده باشم.

kaveh73
29-09-2009, 23:02
مطمئناً کتابهای انتشارات دیباگران تهران از اعتبار خوبی برخوردار هستند، تجربه ثابت کرده هر کس از کتابهای این انتشارات استفاده کرده راضی است.

Amin-zamani
03-10-2009, 03:54
[B]سلام
قابل توجه كساني كه دنبال يادگيري mfc هستند :
در انجمن زير منابع مفيد و افراد با تجربه در اين زمينه وجود دارد .

:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد

Amin-zamani
03-10-2009, 03:54
سلام
در لينك زير يك مقاله كوچك براي آموزش Visual C++.net 8.0 هست (البته آموزش mfc).:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد