ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لرزش ماوس

maso
26-09-2009, 18:18
سلام

من مشکل با لرزش پوینتر موس دارم
موس نوری x5 ای فور تک دارم ، موقع حرکت گاهی نشانگر می لرزه و این منو خیلی ناراحت می کنه
رفتم موس لیزری 1600 دی پی ای جنیوس گرفتم ، این از قبلی هم بدتر شد

حالا می خوام یه موس گرون بخرم ولی می ترسم باز این مشکل باشه
موس a4tech من را گاهی وقتی بلندش می کنی ، به صورت خیلی شدید پوینترش می لرزه

خلاصه کسی موس لاجیتک و یا رایزر و یا ملیکروسافت داره و اگه داره با مدلش بگه ، مشکل لرزش و یا درست حرکت نکردن پوینتر داره ؟

من گیمر نیستم و برنامه نویسی می کنم و خیلی به انتخاب دقیق لاین ها حساس هستم ، چون باید هی انتخاب و کپی و پیست کرد

لطفا کمک کنید ، چون می ترسم موس دیگه بگیرم باز این لرزش باشه ، حتی لرزش کم هنگام حرکت موس و یا بلند کردن نباید باشه

iMbaQ_SiR
04-10-2009, 22:25
G9 ya Mx Air Logitech بگیر. من که از G9 واقاً راضی هستم.
شما رم راضی نگه می داره.
این شعاره منه ی خرید خوب بهتر از 100 تا خریده بده.

با امکان برنامه ریزی که دکمه هاش داره کاره Copy و Pest شما هم راحت تر میشه هم سریع تر.

masooud_Ew
15-12-2009, 16:11
سلام دوستان.
من موس deathaddr razer رو دارم.ولی مثله اين دوستمون مشکل لرزش دارمو باهاش نميتونم راحت کار کنم.تا اون جايی که تحقيق هم کردم
اين موس خيلی موس خوبی هست.امکان داره مشکل از تنضيمات خاصی باشه؟در ضمن پدم هم razer
هست.

befermatooo
04-04-2011, 11:56
سلام .

الان چند مدته که وقتی چرخ ماوس رو حرکت میدم لغزش بین صفحات خیلی زیاده و به سختی صفحات را بالا و پایین می بره .

قبلا مشکلی نبود .

جایی تنظیماتی یا چیزی هست که انجامش بدم ؟

مرسی

pesilium
28-05-2011, 13:34
به نظرتون از مشکلات نرم افزاری نمیتونه باشه؟

pesilium
30-05-2011, 23:35
تو گوگل چند تا برنامه لرزشگیر دیدم به نظرتون کارایی دارن؟

ariaei_tabar
07-07-2011, 23:38
سلام موس من هم a4techهست
ممنون میشم اگه توضیح بیشتر بدی که مثلا وقتی دکمه را فشار میدم به رنگه قرمز در میاد و بعد سبز قرمز چشمک زد و بعدش خاموش بعد سبز پرنگ و بعدسبز کمرنگ چه فرقی دارن؟یه توضیح کوچولو
قرمز؟
قرمز و سبز متغییر؟
خاموش؟
سبز پر رنگ؟
سبز کم رنگ؟
و نصب سی دی چه کمکی میکنه (قابلیتی رو داره؟)؟
همین طور جایی رو معرفی کن که بتونم تنظیمات dpi رو انجام بدم و یاد بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
مرسی