ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد Cloth

Mostafa 3D
26-09-2009, 18:11
ببخشید وقتی توی 3D Max با استفاده از Cloth یه پارچه رو میسازم و وقتی این پارچه به هم برخورد میکنه از داخل همدیگه رد میشه لطفا میشه کمکم کنید

SSS_HHH_OOO
26-09-2009, 23:51
ببخشید وقتی توی 3D Max با استفاده از Cloth یه پارچه رو میسازم و وقتی این پارچه به هم برخورد میکنه از داخل همدیگه رد میشه لطفا میشه کمکم کنید

منظورت اینه به خودش بر خورد میکنه؟
باید تیک self collision رو بزنی و عدد جلوش هم هر چی بیشتر بشه دقتش بیشتر میشه

راستی کجایی تو اینهمه وقته؟

unicef
27-09-2009, 00:51
با سلام

در ادامه راهنمایی دوست عزیزمون شهاب

این تنظیمات رو هم چک کنید

به ترتیب عکس ها

آموزش PDF حجم 393 KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

یونیسف:11:

Warden
27-09-2009, 12:36
این اموزشای Ever motion خیلی خوب توضیح داده ............. فک کنم کمکت کنه

Mostafa 3D
09-10-2009, 04:40
منظورت اینه به خودش بر خورد میکنه؟
باید تیک self collision رو بزنی و عدد جلوش هم هر چی بیشتر بشه دقتش بیشتر میشه

راستی کجایی تو اینهمه وقته؟

حاجی خیلی خیلی مرسی دقیقا منظورم همین بود مشکلم حل شد شرمنده شهاب جان که نتونستم زود تر پست بدم :11:

با سلام

در ادامه راهنمایی دوست عزیزمون شهاب

این تنظیمات رو هم چک کنید

به ترتیب عکس ها

آموزش PDF حجم 393 KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

یونیسف:11:

بابت آموزشی که دادی ممنون . مشکل از همون self collision بود . مرســـــــی

این اموزشای Ever motion خیلی خوب توضیح داده ............. فک کنم کمکت کنه
ممنون:11:

Mostafa 3D
09-10-2009, 06:07
ببخشید دوباره یه سوالی هم در باره همین Cloth دارم . چه طوری میتونیم به collision Object هامون جاذبه بدیم آخه معمولا اونا ساکنن ...

hadi665
09-10-2009, 11:29
ببخشید دوباره یه سوالی هم در باره همین Cloth دارم . چه طوری میتونیم به collision Object هامون جاذبه بدیم آخه معمولا اونا ساکنن ...

خوب اونو میتونی به صورت انیمیشن یا با راکتور بسازی بعد پارچه رو بش نسبت بدی
مثلا یه توپ که داره میوفته روی زمینو با راکتور بساز بعد پارچه رو توی مرحله بعد که انیمیشن توپ آمادست ، درست کن

متوجه منظورم شدی ؟
;)

SSS_HHH_OOO
09-10-2009, 13:27
خوب اینی که هادی میگه میشه و جواب میده ولی مشکلش اینه که دیگه پارچه رو توپ تاثیر نمیذاره و جهتش رو عوض نمیکنه

برای شبیه سازی اینطوری بهتره از پارچه و جسم صلب reactor استفاده کنی و از cloth استفاده نکنی
اینطوری همزمان شبیه سازی میشن و رو هم تاثیر میذارن

Mostafa 3D
09-10-2009, 20:08
خوب اونو میتونی به صورت انیمیشن یا با راکتور بسازی بعد پارچه رو بش نسبت بدی
مثلا یه توپ که داره میوفته روی زمینو با راکتور بساز بعد پارچه رو توی مرحله بعد که انیمیشن توپ آمادست ، درست کن

متوجه منظورم شدی ؟
;)

آره اینطوری میشه اما همونطور که شهاب گفت روی جسم تاثیر نمیزاره چون من میخوام مثلا یه جسمی رو از پارچم آویزون کنم . به هر حال تنکیو :27:

خوب اینی که هادی میگه میشه و جواب میده ولی مشکلش اینه که دیگه پارچه رو توپ تاثیر نمیذاره و جهتش رو عوض نمیکنه

برای شبیه سازی اینطوری بهتره از پارچه و جسم صلب reactor استفاده کنی و از cloth استفاده نکنی
اینطوری همزمان شبیه سازی میشن و رو هم تاثیر میذارن

شهاب اینکار رو هم کردم ولی چون خیلی پردازش رفت بالا کامپیوتر داشت میترکید که یه دفعه تری دی مکس بسته شد :41:

samadsam
11-10-2009, 22:40
سلام ببخشید من یه Box درست می کنم و از منوی مدیفایر Cloth رو هم انتخاب می کنم و تنظیمات رو هم دستکاری اما تغیری در مدل نمی بینم یعنی اصلا به شکل پارچه در نمیاد
ممنون می شم منم راهنمایی کنید

p30worldapm
17-10-2009, 22:36
سلام ببخشید من یه Box درست می کنم و از منوی مدیفایر Cloth رو هم انتخاب می کنم و تنظیمات رو هم دستکاری اما تغیری در مدل نمی بینم یعنی اصلا به شکل پارچه در نمیاد
ممنون می شم منم راهنمایی کنید

خب یه باکس درست کنین سگمنتش رو زیاد کنین کلوس رو بهش بدین دکمه آبجکت پراپرتیز رو بزنید از توی اون لیست بقل باکس01 رو انتخواب کنین و ریدیو باتن (فکر کنم اسمش همین باشه اون دایره ای ها رو می گم!) کلوس رو انتخواب کنین و بعد روی دکمه اکی کلیک کنید و بعد سیمولیت لوکال رو بزنین!
به غیر از این کار دیگه ای می کنین؟