مشاهده نسخه کامل
: اوراقی موستانگ در نزدیکیه تهران!!!کی ازش خبر داره؟
Hamid..God
26-09-2009, 10:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند وقت پیش یه سایت دیدم که یه توریست که به ایران اومده بود توش یه مطلب از یه اوراقی نزدیکیایه تهران که پر بود از موستانگ(همه مدل حتی شلبی) گزاشته و یه سری تصویر گزاشته بود که وقتی دیدم داشتم گریه می کردم
3 روز تو تو گوگل ارث دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم (حالم بده) گفتم اینجا یه تاپیک بزنم شاید یکی از جاش خبر داشت
تولینک زیر می تونین اون صفحه رو که گفتم ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها فقط اگه پیداش کردین نرین حاجی حاجی مکه ها به منم خبر بدین
mf.designing
26-09-2009, 10:50
حالا اینا ماله کدوم سال هستن ؟
زياد به حرف اين توريستها هم نميشه اعتماد كردهااا!!!
ولي كلا ميخواي آمار بگيري برو شوش...از اونا بپرس!
rami_hemi
26-09-2009, 11:36
اینجا رو خیلی ها گشتن پیدا نکردن حتی توی این اوراقی یه دوج چارجر دیتونای قرمز هم بوده که تا جایی که میدونم توی ایران 3 تا هستش که این قرمزه هم انگار بازسازی شده البته متاسفانه یه پلیموت سوپر برد چند وقت پیش خبر اوراقش رو شنیدم که واقعا برام فاجعه بود چون مثل اینکه تنها نمونه موجود توی ایران بود.
mohamad.hejazi
26-09-2009, 11:44
سلام.
من هر وقت این عکس ها رو میبینم دپرس میشم.
منم خیلی دوست دارم بدونم این ماشینها کجا هستن صاحبهاشون کیا بودن.....
رامین جون این سوپر بردی که میگی مطمئنی؟چه مدلی بوده؟نمیدونی چه رنگی بود؟
rami_hemi
26-09-2009, 15:23
منم شنیدم این رو محمد میگن دست یه پیر مردی بوده انگار تو شیراز بود داده تو طرح معلوم نشده چیکارش کردن .
انگار سفید بوده مدل 69
farzan.B
26-09-2009, 16:28
تو طرشت گاراژ زیاد هست ... شاید اینم اونجا باشه...
عکسای بیشتری هم پخش شده .. در ضمن عکسایی که من دیدم معلوم بود خودشون توی کاره باز سازیشون هستن...
rami_hemi
26-09-2009, 16:33
باز سازی نمیشه گفت بیشتر اوراق واسه قطعه یدکی بود تا تعمیرات و بازسازی
من توی جاده کرج قزوین دیدم اما یادم نیست دقیقاً کجا بود
بیش از 10-12 تا آمریکایی از انواع مختلف بود
من توی جاده کرج قزوین دیدم اما یادم نیست دقیقاً کجا بود
بیش از 10-12 تا آمریکایی از انواع مختلف بود
اینی که میگی اوراقی نیست ماله یه پولداره تعمیرکاره.شمارشو دارم:5:
راستی منم خفن دنبال موستانگم البته بیشتر 67 فستبک اوراقی..:19:
یه سر بییاین اینجا....
تاپیکه خودمه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
camaro lt
23-12-2009, 22:15
سلام
اینجور جاها را باید شانسی پیدا کرد..مثلا تا چند سال قبل وقتی با مترو میرفتم کرج وسطهای راه یه گاراژمیدیدم که چندتا ماشین آمریکایی هم آنجا بود..شاید دیگه نباشه..یا توی مسیر راه آهن قم هم در کنار ریل گاراژ دیدم که آمریکایی توش هست..ممکنه الان چند تا موستانگ مثلا توی یزد یا رفسنجان خوابیده باشه و صاحباشون دنبال خلاص شدن و تحویل دادن به ایران خودرو لحظه شماری میکنند!!کسی چی میدونه ؟؟!!باید گشت..
واقعا خیلی بده وقتی اینطور چیزی میبینید ...
چند ماشین زیبا رو اینطوری خراب میکنند ... من که راستش منتظر گواهینامه هستم ... میخوام یکی از این آمریکایی ها بخرم ... خدایی خیلی بهتره ..
camaro lt
24-12-2009, 00:25
سلام
من سایت مورد نظر را کاملا چک کردم و خیلی جالب بود ..با نویسنده سایت که یک آلمانی است تماس گرفتم و آدرس را از او پرسیدم..اگر نشانی دقیقی داد حتما اینجا اعلام میکنم اما احتمالا خودش هم نداند که کجا بوده جز آنکه در نزدیکی تهران است..
24-12-2009, 06:44
میگم شماها هم حال داریدا !!! بابا بیخیال برید سمند خودروی ملی بگیرید سوار این ماشین های آمریکایی اجنبی هم نشید !
camaro lt
24-12-2009, 22:46
سلام
فرق بین یه آمریکایی سوار با بقیه را باید در حین رانندگی آنها ببینید..آنوقت متوجه این میشید که چرا ماها آمریکایی باز هستیم..
24-12-2009, 23:02
سلام
متعاسفانه جناب آلمانی تماس گرفت که خودش آدرس را نداره و گزارشگر هم چیزی در این مورد نگفته..حتما به دلایلی..
اما بازم پیگیر هستم..
27-12-2009, 21:28
سلام
فرق بین یه آمریکایی سوار با بقیه را باید در حین رانندگی آنها ببینید..آنوقت متوجه این میشید که چرا ماها آمریکایی باز هستیم..
خوب منم دقیقا توی اون پستم حق رو به شما داده بودم دیگه !! دقیقا معنیه حرفم برعکس بود !! سمند کجا و ماشینهای آمریکایی کجا !:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.