PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد رنگ كارتريج

رعد
25-09-2009, 18:41
با سلام
در مورد رنگ كارتريج هاي جوهرافشان ميخواستم ببينم آيا رنگي تو بازار هست كه پاك نشه؟
چون همه عكسها و متنهاي پرينت گرفته شده توسط رطوبت كمي خراب ميشن
يك سوال ديگه هم دارم
آيا پرينتر جوهر افشاني هست كه فقط تك رنگ (‌سياه )‌باشه
مثلا فقط براي مصارف سياه و سفيد لازم باشه
اگر نيست ميخواستم بدونم ميشه كارتريج رنگي رو از پرينتر خارج كرد ؟ مشكل ايجاد نميكنه؟

TURBO_BOY2006
27-09-2009, 10:59
سلام
من قسمت هایی از سوالتو که میدونم جواب میدم.
رنگی که پاک نشه؟!!! من چیزی در موردش نمیدونم؟!!

بیشتر چاپگرهای جوهر افشان رنگی یه کارتریج فقط سیاه دارن .مثل چاپگر خودم epson cx8300 که هم میشه چهار رنگ مختلف بهش نصبید و یا یک کارتریج بزرگتر سیاه رنگ که مدلش t0731h هستش و ظرفیت چهار تا کارتریج رو داره بهش نصبید.

نمیشه کارتریج رنگی رو جدا کنی چون اونوقت میگه فرضآ رنگ زرد تموم شده و دیگه چاپ نمیکنم تا تعویضش کنی.یعنی واسه چاپ هر چهار تا کارتریج نیازه و نباید هیچ کدوم خالی باشن.(البته همه چاپگر ها 4 تایی نستن ، من واسه خودمو مثال زدم).

من از چاپگر خودم epson cx8300 خیلی راضیم هم از نظر کیفیتش و هم اسکنش که واقعآ اسکنش خیلی توپه.

در کل اگه شما چاپ ساه سفید میخواین یه پرینتر لیزری سیاه سفید بگیرید خیلی خیلی به صرفه تر از جوهر افشانه؟!!
نمیدونم تونستم تا حدی راههنمایی تون کنم.؟!!

موفق باشید.

رعد
27-09-2009, 17:45
ممنون از راهنماييت دوست من
اما كارتريج ليزري شارژش يك كم مشكله و من ياد ندارم ولي با خريد يك شيشه رنگ 4 تومني سياه و تزريق راحت رنگ براحتي و مثل آب خوردن من 1000 صفحه پركار رو پرينت ميگيرم
از اين جهت خيلي به صرفه است اما مشكلي كه هست ميخواستم بدونم حركت همزمان اما بي اثر كارتريج رنگي ( در متنهاي يكدست مشكي )‌ مشكل ساز نيست ؟
و اينكه يه مشكلي كه اين چاپ داره همون مشكل پخش شدن رنگ بر روي كاغذ در اثر رطوبته

TURBO_BOY2006
27-09-2009, 20:25
سلام من این قسمت از حرفتو متوجه نمیشم میشه توضیح بدی؟؟

حركت همزمان اما بي اثر كارتريج رنگي

اگه منظورت اینه که فرضآ کارتریج رنگی هم داخل دسگاه باشه و فقط متن مشکی رو باهاش چاپ کنی (یعنی فقط از کارتریج سیاه استفاده بشه) :
نه اصلآ هیچ مشکلی در این صورت نیست!

بازم اگه بد متوجه شدم ، سوالتونو توضیح بدید تا راهنماییتون کنم.

موفق باشید

رعد
28-09-2009, 20:31
منظورم همين بود