ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورژن جدید Google Maps v3.2.1:Google Maps

خوشبین
25-09-2009, 17:08
اینم از ورژن جدید لز نرم افزار محبوب Google Maps بهتون پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.:46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

select
09-10-2009, 10:33
یه کم توضیح میدی . با gps کار می کنه یا gprs ؟ ممنون

SADEGH 7
09-10-2009, 10:58
یه کم توضیح میدی . با gps کار می کنه یا gprs ؟ ممنون
هم می تونه با GPS کار کنه هم با GPRS . البته توتنظیماتش قسمت مربوط به GPS هست. ولی من خودم تست نکردم. من از GPRS استفاده کردم(5320). البته یه مشکلی که داره اینه که نقشه ها بعد از دانلود توش سیو نمی شن. یعنی اگه یه بار برنامه رو ببندی بعد باز کنی می بینی که دوباره داره نقشه ها رو دانلود می کنه.
موفق باشی:11:

mz.safir
15-10-2009, 01:00
سلام مگه عكس بالا سياسي نيست

Engineer_Yasin
15-10-2009, 01:31
عکسها توش سیو می شن. من خودم استفاده می کنم. اگه شما تیک ترافیک را برداری اون وقت دیگه کانکت نمیکنه. من رو n96 با وایرلس خیلی شهرها را دانلود کردم و هروقت می رم شهری از اون استفاده می کنم.

saeidmot
16-10-2009, 00:45
عکسها توش سیو می شن. من خودم استفاده می کنم. اگه شما تیک ترافیک را برداری اون وقت دیگه کانکت نمیکنه. من رو n96 با وایرلس خیلی شهرها را دانلود کردم و هروقت می رم شهری از اون استفاده می کنم.

با سلام
من هم اجرا کردم و نقشه ها رو سیو کرد.مشکل من اینه که هزینه gprs زیاده میخواستم ببینم که با وایرلس (که فکر کنم منظورتون همون wifi باشه) چه جوریه؟ آیا باید وسیله ای خرید و از طریق آن با اینترنت کامپیوتر (مال من adsl) موبایل را به اینترنت وصل کرد؟ با تشکر

Engineer_Yasin
16-10-2009, 23:56
با سلام
من هم اجرا کردم و نقشه ها رو سیو کرد.مشکل من اینه که هزینه gprs زیاده میخواستم ببینم که با وایرلس (که فکر کنم منظورتون همون wifi باشه) چه جوریه؟ آیا باید وسیله ای خرید و از طریق آن با اینترنت کامپیوتر (مال من adsl) موبایل را به اینترنت وصل کرد؟ با تشکر

گوشی شما چیه؟ wifi داره؟
من مودم ADSL ام فرستنده وایرلس داره و کلا لپتاپ و موبایل با wifi وصل می شوم. و براحتی از Wifi در موبایل استفاده می کنم. حالا اگه مودم شما این قابلیت را نداره می تونید از روش اتصال اینترنت کامپیوتر به موبایل که در همین انجمن هم توضیح داده شده استفاده کنی.

sh-a
28-10-2009, 15:28
این فقط دنبال اینترنت میگرده انگار با GPS کار نمیکنه