مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان هرمزگان
سلام
متاسفانه همه طرح های کمپین سقف دانلود شبانه داره . من طرح 1 مگ تا 4 مگ گرفتم . شب اول با سرعت خوبی دانلود کرد اما فقط همون شب اول دانلود کرد . شب های باقی یا از حجمم کم شد و یا وقتی ساعت 2 مودم ریستارت کردم ، کلا اینترنتم قطع شد . مسخرس
جالبه که به اپراتور های 2020 زنگ میزنی هر کدوم جواب متفاوتی میدن . یکی میگه این طرحی گرفتی اصلا شبانه نداره . یکی میگه شبانه داره سقف نداره . یکی میگه ..........
واسشون پیام گذاشتم اگه مشکلم حل نشه تو سامانه 195 شکایت میکنم . هر چند بعید میدونم کاری انجام بدن
سرعت دانلود در روز و شبانه رایگان چقدره ؟
سرعت دانلود در روز و شبانه رایگان چقدره ؟
والا شب اول که دانلود رایگان داشتم سرعت تا 410/420 میرفت . به طور میانگین 360/370 بود .
روز زیاد دانلود نذاشتم . تقریبا مثل شب بود . تغییری نمیکرد .
دیروز زنگ زدم 2020 طرف میگفت قراره سرعت واقعی بدن برای این طرح . گفت بالاتر میره احتمالا
والا شب اول که دانلود رایگان داشتم سرعت تا 410/420 میرفت . به طور میانگین 360/370 بود .
روز زیاد دانلود نذاشتم . تقریبا مثل شب بود . تغییری نمیکرد .
دیروز زنگ زدم 2020 طرف میگفت قراره سرعت واقعی بدن برای این طرح . گفت بالاتر میره احتمالا
یه سوال داشتم
برای استفاده از طرح شبانه باید مودم رو ساعت ۲ خاموش روشن کنیم یا نیازی نیست ؟
Tornado2800
07-09-2016, 23:48
یه سوال داشتم
سلام
انجام بدید بهتر هست
ولی شخصا هیچ وقت نیاز ندیدم اینکارو کنم
amo_omid
08-09-2016, 05:26
سلام
متاسفانه همه طرح های کمپین سقف دانلود شبانه داره . من طرح 1 مگ تا 4 مگ گرفتم . شب اول با سرعت خوبی دانلود کرد اما فقط همون شب اول دانلود کرد . شب های باقی یا از حجمم کم شد و یا وقتی ساعت 2 مودم ریستارت کردم ، کلا اینترنتم قطع شد . مسخرس
جالبه که به اپراتور های 2020 زنگ میزنی هر کدوم جواب متفاوتی میدن . یکی میگه این طرحی گرفتی اصلا شبانه نداره . یکی میگه شبانه داره سقف نداره . یکی میگه ..........
واسشون پیام گذاشتم اگه مشکلم حل نشه تو سامانه 195 شکایت میکنم . هر چند بعید میدونم کاری انجام بدن
سلام منتظر پیگیری شکایتت هستیم خبرش همینحا اعلام کن اخرش یفهمیم سقف دانلود شبانه داره یا نه ؟ ممنون
اگه سقف دانلود شبانه داره پول الگی ندیم بیام پکیج256تا8مگ بگیریم بقیه پول واسه حجم اضافه بدیم طبق توضیخاتشون هیچ فرقی با پکیح دیگشون نداره
یه سوال داشتم
سلام
والا خودمم نمیدونم .من قبل از این چندین بار طرح های شبانه رایگان گرفتم . طرح یکساله نقره ای داشتم . طرح های ماهانه شبانه رایگان داشتم .
هیچ موقع مودم ریستارت نکردم برای دانلود شبانه . همیشه لیست دانلود رو آماده میکردم توی idm تنظیم میکردم از ساعت 2:05 تا 5:58 . حتی 1 مگابایت هم کسر نمیشد از حجمم .
اما الان نمیدونم چه مرگشه . دیشب ساعت 1:50 دقیقه مودم رو روی اون خطی که طرح کمپین شارژ کردم ، کانفیگ کردم . وصل بود . تقریبا تا نزدیک به 3 وصل بود . چندتا دانلود کوچیک انجام دادم امتحانی
بعد مودم رو ریستارت کردم . دیگه اصلا اینترنت وصل نشد .یعنی چراغ های مودم همش روشن بود اما هیچ سایتی باز نمیکرد !!! حتی سایت مخابرات چه آدرس آنلاینش و چه آدرس آفلاینش هیچ کدوم باز نمیکرد . یعنی میشه گفت از ساعت 2 به بعد ( شاید تا 6 که دانلود شبانه تموم میشه ) اینترنت من قطع بود .حتی.همون موقع زنگ زدم 2020 یارو میگفت اینترنتت وصله و هیچ مشکلی نداره !! واسه همین میگم احتمالا سقف دانلود داره و وقتی سقف دانلودت تموم شه اینترنت شبانه وصل نمیشه .
بعد رفتم ریز مصرف گرفتم اصن ریز مصرفشون دیگه مسخره تر از بقیه . من دقیقا مطمئنم هرچقدر دانلود میکنم توی ریزمصرف دو برابر نمایش میده . من شب اول نهایتا 4 گیگ دانلود کرده باشم . ریز مصرف که میگیرم میزنه 8 گیگ !!!! برای روز های دیگه هم همینطور .
حالا یه موضوع دیگه اینکه وقتی ریز مصرف میزنم مثلا برای ساعت 2 تا 3 دو سه بار مصرف دانلودم رو حساب کرده .
عکسشو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتهایی که جدا کردم رو ببینید ساعت و تاریخ . دقیقا ساعت شروع و پایان یکی هست . قبلا اینطوری نبود . بود ؟
البته از ساعت 3 به بعد دیگه وصل میشدم اما عملا نت قطع بود هیچ دریافتی نداشتم .
دوستان بی زحمت شما هم ریز مصرفتون چک کنید ببینید همچین چیزی واسه شما هم هست یا نه .
از ساعت 2 تا 3 تقریبا یه 70/80 مگی دانلود داشتم . مقداریش شبانه حساب شده یه مقدارش روزانه . اصن معلوم نیست مخابرات چیکار میکنه !!
سلام منتظر پیگیری شکایتت هستیم خبرش همینحا اعلام کن اخرش یفهمیم سقف دانلود شبانه داره یا نه ؟ ممنون
اگه سقف دانلود شبانه داره پول الگی ندیم بیام پکیج256تا8مگ بگیریم بقیه پول واسه حجم اضافه بدیم طبق توضیخاتشون هیچ فرقی با پکیح دیگشون نداره
والا تا حالا 10/20 بار زنگ زدم 2020 هیچکی جواب درست و حسابی نمیده . اصن اطلاع ندارن . یکی میگه این طرح شبانه نداره . یکی میگه داره . یکی میگه سقف نداره . یکی میگه داره ...
همین اعصاب آدم خراب میکنه . وگرنه پول به جهنم
توی پنل هم براشون پیام گذاشتم جواب دادن زنگ بزنید 2020 .
دیگه من نمیدونم چیکار کنم . اگه مرکز استان هستید و کسی میشناسید یه تحقیقی کنید .
الان میخوام توی سامانه 195 درخواستمو بدم . ببینم چی پیش میاد .
دوستان ، چی شد ؟ ریز مصرف گرفتید ؟
............
یعنی یه ریز مصرف گرفتن اینقدر سخته ؟
دیشب تماس گرفتم مخابرات بندر گفت به هیچ وجه سقف دانلود نداره طرح شما . گفت خیلی تا حالا این طرح دریافت کردن و بدون مشکل دارن دانلود شبانه رایگان انجام میدن !
گفت مشکل شما هم به زودی حل میشه .
amo_omid
12-09-2016, 03:56
سلام
من هنوز طرح کمپین ندارم طرخ قدیمی دارم دانلود شبانه داره ریز مصرفم که چک کردم مثل شما چنبار برام نشون میده
ساعت و تاریخ مثل هم میتونه باگ نرم افزاری از طرف خودشون باشه یا با هر بار که مودم روشن خاموش میکی مصرفت نشون میده من زیاد به ریز مصرف دقت نمیکنم برام ملاک حجم اصلیه که با دانلود شبانه کم نمیشه
دیروز رفتم نماینده فروش خضوری در مورد کمپین سوال کردم گفت که همه سقف دانلود شبانه داره میدونستم جوابش همینه تو گوشیم عکس اون 2تا طرخی که ستاره نداشت نشونش دادم گفت نمیدونم حلاصه بهت بگم خودشونم نمیدون چی به چیه تازه بهم میگفت سرعت از صبح تا ظهر سرعت فول داری یعنی اگه 4مگی فول داری ظهر تا شب نصف میشه سرعت شب تا صبخ سرعت واقعی از256کیلو تا 2مگ که گرفتی سرعتت همین میشه اقا ما با کلی سوال اومدیم بیرون اخرشم نفهمیدم چی به جیه
سلام
توی قسمت پشتیبانی پنلم در مورد دو برابر نشان دادن حجم دانلودی سوال پرسیدم .
جواب :
با سلام کاربر گرامی - چون به زودی مبلغ میزان حجم استفاده شده از سایتهای داخلی ارزانتر از سایتهای خارجی خواهد شد این مصرف جداگانه نمایش داده میشود .
.........
شما چیزی فهمیدید ؟
amo_omid
14-09-2016, 01:41
نه .نکونه اینترنتم سهمیه بندی شده خودمون خبر نداریم :n31:
عماد مشکل حجم شبانت حل شد؟
نه .نکونه اینترنتم سهمیه بندی شده خودمون خبر نداریم :n31:
عماد مشکل حجم شبانت حل شد؟
سلام .
نه داداش . همچنان حجم کم میکنه . درخواست توی 195 هم گذاشتم .ببینم به کجا میرسه .
من احتمال 90 درصد میدم که همه طرح ها سقف دانلود دارن
ADSL مخابرات کرمان
کمپین تابستان ۲مگ
afshinsiah
19-09-2016, 13:33
سلام دوستان اونایی که طرح تابستانه فعال کردن به این سه تا سوال جواب بدن
این طرح تابستانه سرعت 2 تا 8 مگ شبانه رایگانش محدودیت داره یا نه؟
سرعت دانلود شبانه رایگانش چنده؟
سرعت ساعت های دیگه چنده؟
با تشکر
سلام دوستان اونایی که طرح تابستانه فعال کردن به این سه تا سوال جواب بدن
این طرح تابستانه سرعت 2 تا 8 مگ شبانه رایگانش محدودیت داره یا نه؟
سرعت دانلود شبانه رایگانش چنده؟
سرعت ساعت های دیگه چنده؟
با تشکر
سلام
من استان هرمزگان نیستم و از مخابرات کرمان طرح کمپین گرفتم برا خونه و مغازه .
خط خونه متاسفانه کشش نداره و روی 5مگ بسته شده سرعت دانلود هم با idm روی 600تا 700 هست.
ولی خط مغازه سرعتش خوبه توی speedtest سرعت حدود 12 تا 14 مگابیت هست .
سرعتش توی روز و شب زیاد تغییری نداره با حداکثر سرعت دانلود میکنم .
هر دو خط هم طرح 2مگ تا 16 مگ مخابرات هستند .
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
amo_omid
20-09-2016, 01:34
سلام
دوست عزیز در مورد دانلود شبانه چیزی نگفتی از حجمت کم میشه یا نه ؟
امروز بلاخره از مخابرات هرمزگان زنگ زدن . یه خانومی بود .
اول جوگیر شده بود فکر کرده بود ما هیچی بارمون نیست .
بعد دید با دلیل و مدرک دارم باهاش صحبت میکنم نرم شد . اول گفت تمام طرح های کمپین سقف دانلود 3 گیگ دارن . بعد بهش گفتم تشریف ببر سایت مخابرات و تبلیغاتتون رو ببین . بعد که رفت تازه متوجه شد .
توی بحث ریزمصرف هم جواب درست درمونی نداد . چیزی که از صحبتاش میشد فهمید اینه که دارن یه کارایی میکنن ولی فعلا سیستمشون باگ داره . انگار میخوان میزان مصرف حجم برای سایت های وطنی و خارجی رو تغییر بدن . مثلا برای سایت های وطنی حجم کمتری مصرف شه . یه همچین چیزایی . خلاصه جواب درست درمونی ندادد .
گفت درمورد طرح ها و سقف دانلودش هم تحقیق میکنم بعد زنگ میزنم . ( فکر کنین تازه میخواست تحقیق کنه )
بعد از نیم ساعت زنگ زد گفت همشون سقف دانلود دارن . منم گفتم رو حساب اینکه سقف دانلود نداره طرح رو گرفتم و اگه اینطوری باشه ، نمیخوامش .
خلاصه 10 تومن از پولی که داده بودیم پرید و مبلغ 61 تومن بستانکار شدم . طرح هم لغوش کردن .
موفق باشید
امروز بلاخره از مخابرات هرمزگان زنگ زدن . یه خانومی بود .
اول جوگیر شده بود فکر کرده بود ما هیچی بارمون نیست .
بعد دید با دلیل و مدرک دارم باهاش صحبت میکنم نرم شد . اول گفت تمام طرح های کمپین سقف دانلود 3 گیگ دارن . بعد بهش گفتم تشریف ببر سایت مخابرات و تبلیغاتتون رو ببین . بعد که رفت تازه متوجه شد .
توی بحث ریزمصرف هم جواب درست درمونی نداد . چیزی که از صحبتاش میشد فهمید اینه که دارن یه کارایی میکنن ولی فعلا سیستمشون باگ داره . انگار میخوان میزان مصرف حجم برای سایت های وطنی و خارجی رو تغییر بدن . مثلا برای سایت های وطنی حجم کمتری مصرف شه . یه همچین چیزایی . خلاصه جواب درست درمونی ندادد .
گفت درمورد طرح ها و سقف دانلودش هم تحقیق میکنم بعد زنگ میزنم . ( فکر کنین تازه میخواست تحقیق کنه )
بعد از نیم ساعت زنگ زد گفت همشون سقف دانلود دارن . منم گفتم رو حساب اینکه سقف دانلود نداره طرح رو گرفتم و اگه اینطوری باشه ، نمیخوامش .
خلاصه 10 تومن از پولی که داده بودیم پرید و مبلغ 61 تومن بستانکار شدم . طرح هم لغوش کردن .
موفق باشید
برا مخابرات کرمان اینطور نیست من طرح 2مگ تا 16 گرفتم با دانلود شبانه رایگان از 2تا 6 .
تو این چند روز هم شبانه چیزی حدود 30گیگ دانلود کردم حتی یک کیلوبایت هم از حجم کم نشده .
عجیبه که مخابرات هرمزگان برای همه محدودیت شبانه گذاشته !!!!
برا مخابرات کرمان اینطور نیست من طرح 2مگ تا 16 گرفتم با دانلود شبانه رایگان از 2تا 6 .
تو این چند روز هم شبانه چیزی حدود 30گیگ دانلود کردم حتی یک کیلوبایت هم از حجم کم نشده .
عجیبه که مخابرات هرمزگان برای همه محدودیت شبانه گذاشته !!!!
مسخره تر از هرمزگان دیگه جایی ندیدم !
وقتی بهش فکر میکنی خوب یعنی چی ؟ دانلود شبانه رایگان اما با سقف 3 گیگ در ماه !! بخدا مردم رو مسخره کردن .
2 گیگ که حجم ماهیانس + 3 گیگم مثلا حجم شبانه
همون 5 گیگ در ماه . شبانه هم نداره
SAeedBaa
21-09-2016, 16:32
مسخره تر از هرمزگان دیگه جایی ندیدم !
وقتی بهش فکر میکنی خوب یعنی چی ؟ دانلود شبانه رایگان اما با سقف 3 گیگ در ماه !! بخدا مردم رو مسخره کردن .
2 گیگ که حجم ماهیانس + 3 گیگم مثلا حجم شبانه
همون 5 گیگ در ماه . شبانه هم نداره
من میخواستم طرح 2 تا 8 با قیمت 89 هزار رو بخاطر شبانش بگیرم. حالا که اینجوره باید بیخیال بشم
setare.pers
21-09-2016, 17:33
سلام دوستان اطلاعی ندارین این طرح های تابستانه تا چه تاریخی هستن؟
amo_omid
22-09-2016, 23:43
سلام دوستان اطلاعی ندارین این طرح های تابستانه تا چه تاریخی هستن؟
17مهرماه فک کنم
setare.pers
23-09-2016, 02:30
17مهرماه فک کنم
ممنونم....
سلام
من که رفتم سرویسم رو قطع کردم و اینترنت وایرلس با پهنای باند پیشگامان گرفتم .
سرعت 512 تا 2 مگ . 10 گیگ حجم دانلود - شبانه از 2 تا 7 رایگان . 25 تومن
شبی نزدیک به 4 گیگ دانلود رایگان میکنم .
شما هم سرویستون عوض کنید و خوتون اذیت نکنید .
بعد مدت ها دارم کلیپ های اینیستاگرام رو دوباره میبینم :n02:
amo_omid
27-09-2016, 12:16
سلام
من که رفتم سرویسم رو قطع کردم و اینترنت وایرلس با پهنای باند پیشگامان گرفتم .
سرعت 512 تا 2 مگ . 10 گیگ حجم دانلود - شبانه از 2 تا 7 رایگان . 25 تومن
شبی نزدیک به 4 گیگ دانلود رایگان میکنم .
شما هم سرویستون عوض کنید و خوتون اذیت نکنید .
بعد مدت ها دارم کلیپ های اینیستاگرام رو دوباره میبینم :n02:
کار خوبی کردی وایرلس پینگ بهتری داره ماهیانه گرفتی ؟
کار خوبی کردی وایرلس پینگ بهتری داره ماهیانه گرفتی ؟
آره داداش . مثل مخابرات 1 - 3 - 6 - 12 ماهه داره . هم طرح شبانه نیم بها و هم کامل رایگان .
takethatter
30-09-2016, 03:40
سلام.
من تعرفهها رو از طریق سایتش دیدم، ولی جایی به شبانهی رایگان اشاره نکرده بود. شما از سایت اقدام کردید یا حضوری؟ :)
amo_omid
08-10-2016, 03:10
سلام.
من تعرفهها رو از طریق سایتش دیدم، ولی جایی به شبانهی رایگان اشاره نکرده بود. شما از سایت اقدام کردید یا ؟ :)
سلام
2تا8 بگیر شبانه رایگان 2تا6 صبح داره سرعت دانلودم920 میده من از سایت گرفتم فک نکنم با حضوریفرق داشته باشه
takethatter
09-11-2016, 14:35
سلام
2تا8 بگیر شبانه رایگان 2تا6 صبح داره سرعت دانلودم920 میده من از سایت گرفتم فک نکنم با حضوریفرق داشته باشه
سلام. ببخشید متوجه نشدم منظورتون کدوم سرویسدهندهس. مخابرات یا دابکو؟
ویرایش: یه سر رفتم دفتر ژیگس و دربارهی کمپین تابستانهشون پرسیدم. گفتن اون اوایل که تازه کمپین اومده بود، همهی طرحا سقف دانلود داشتن، ولی الآن برای سرعت 1 مگ به بالا محدودیت ندارن. من هم 2 تا 4 مگ یک ساله ازشون خریدم. تأکید و تضمین کردن که شبانهی رایگان داره (از 2 تا 6 صبح). گفتم اگه نداشته باشه، دوباره مزاحمشون میشم. :n24:
راستی، طرحای پاییزی هم تو راهه. فقط گذاشتن پاییز تموم شه، بعد بیارن. :n02:
amo_omid
13-11-2016, 05:05
سلام. ببخشید متوجه نشدم منظورتون کدوم سرویسدهندهس. مخابرات یا دابکو؟
ویرایش: یه سر رفتم دفتر ژیگس و دربارهی کمپین تابستانهشون پرسیدم. گفتن اون اوایل که تازه کمپین اومده بود، همهی طرحا سقف دانلود داشتن، ولی الآن برای سرعت 1 مگ به بالا محدودیت ندارن. من هم 2 تا 4 مگ یک ساله ازشون خریدم. تأکید و تضمین کردن که شبانهی رایگان داره (از 2 تا 6 صبح). گفتم اگه نداشته باشه، دوباره مزاحمشون میشم. :n24:
راستی، طرحای پاییزی هم تو راهه. فقط گذاشتن پاییز تموم شه، بعد بیارن. :n02:
سلام منظورم همین مخابرات طرخ کمپین بود کاشکی 2تا8 میگرفتی یه 8هزار تومان بیشتر میدادی سرعت 2برابر میگرفتی ارزش داشت
pinkdreammss
13-11-2016, 18:45
و باز هم کلاه برداری توسط مخابرات ...
تا چند وقت پیش میتونستیم ترافیک زمان دار بخریم که ارزونتر در میومد نسبت به ترافیک معمولی ، مثلا من 30 گیگ 15 روزه میخریدم 21000 تومان! ولی امروز که خواستم مجددا حجم زمان خریداری کنم متوجه شدم ترافیک های زمان دار 5 - 15 و 30 گیگ که جلوشون نوشته کمپین تابستان قابل خریداری نیستن ( مگر اینکه بسته کمپین تابستانی رو خریداری کرده باشید!) برای مثال من اگه بخوام یک ماهه سرعت 2مگ تابستانه خریداری کنم میشه ماهیانه 70 هزار تومان. در صورتی که 2 مگ معمولی 20 هزار تومان در ماه هست. یعنی 50 هزار تومان گران فروشی! فقط زمانی میتونیم از ترافیک زمان دار استفاده کنیم که بسته بسیار گران قیمت تابستانه رو خریداری کرده باشیم. بسته 2 مگ تابستانه یک ماه +30 گیگ ترافیک زمان دار 15 روزه = 100 هزار تومان ! حالا اگه بخواید که زمان دار 30 روزه بگیرید که میشه 120 تومان. واقعا منی که غیر از مخابرات و شاتل نمیتونم از جای دیگه ای سرویس بگیرم چه گناهی کردم؟
takethatter
17-11-2016, 01:30
سلام منظورم همین مخابرات طرخ کمپین بود کاشکی 2تا8 میگرفتی یه 8هزار تومان بیشتر میدادی سرعت 2برابر میگرفتی ارزش داشت
اتفاقاً سه روز پیش رفتم و طرحم رو به 2 تا 8 تغییر دادم. اولش گفتن چون خطم فیبر نوری هست، بیشتر از 2 مگ روش جواب نمیده. ولی بعد تصحیح کردن که میتونم بگیرم. فعلاً منتظرم مخابرات پورتم رو از 2 به 8 مگ تغییر بده، چون سرعتم بیشتر از 200 کیلوبایت نمیشه. :n02:
takethatter
17-11-2016, 01:45
و باز هم کلاه برداری توسط مخابرات ...
تا چند وقت پیش میتونستیم ترافیک زمان دار بخریم که ارزونتر در میومد نسبت به ترافیک معمولی ، مثلا من 30 گیگ 15 روزه میخریدم 21000 تومان! ولی امروز که خواستم مجددا حجم زمان خریداری کنم متوجه شدم ترافیک های زمان دار 5 - 15 و 30 گیگ که جلوشون نوشته کمپین تابستان قابل خریداری نیستن ( مگر اینکه بسته کمپین تابستانی رو خریداری کرده باشید!) برای مثال من اگه بخوام یک ماهه سرعت 2مگ تابستانه خریداری کنم میشه ماهیانه 70 هزار تومان. در صورتی که 2 مگ معمولی 20 هزار تومان در ماه هست. یعنی 50 هزار تومان گران فروشی! فقط زمانی میتونیم از ترافیک زمان دار استفاده کنیم که بسته بسیار گران قیمت تابستانه رو خریداری کرده باشیم. بسته 2 مگ تابستانه یک ماه +30 گیگ ترافیک زمان دار 15 روزه = 100 هزار تومان ! حالا اگه بخواید که زمان دار 30 روزه بگیرید که میشه 120 تومان. واقعا منی که غیر از مخابرات و شاتل نمیتونم از جای دیگه ای سرویس بگیرم چه گناهی کردم؟
سلام. تا اونجا که من خبر دارم، تمام طرحای کمپین تابستانه یک ساله هستن و طرح یک ماهه نداره. توی طرحای جدید جایگزین نامحدود هم 2 مگ یک ماهه با حجم 25 گیگ، 44 هزار تومنه. شما چرا طرح 2 تا 8 مگ یک ساله رو که 89 هزار تومنه و شبانهی رایگان داره، نمیخرید؟ شبانهی رایگان خیلی بهتر از ترافیکهای خریدنی هست. :)
pinkdreammss
17-11-2016, 12:56
سلام. تا اونجا که من خبر دارم، تمام طرحای کمپین تابستانه یک ساله هستن و طرح یک ماهه نداره. توی طرحای جدید جایگزین نامحدود هم 2 مگ یک ماهه با حجم 25 گیگ، 44 هزار تومنه. شما چرا طرح 2 تا 8 مگ یک ساله رو که 89 هزار تومنه و شبانهی رایگان داره، نمیخرید؟ شبانهی رایگان خیلی بهتر از ترافیکهای خریدنی هست. :)
پس این قیمت ها برای یکساله ؟! فکر میکردم یک ماهه هستن. مطمئن هستید که شبانه رایگان هستن؟ چون توی پنل چیزی درج نشده ...بین چه ساعاتی دانلود رایگان هست؟
پس این قیمت ها برای یکساله ؟! فکر میکردم یک ماهه هستن. مطمئن هستید که شبانه رایگان هستن؟ چون توی پنل چیزی درج نشده ...بین چه ساعاتی دانلود رایگان هست؟
۲تا۶ رایگانه
amo_omid
04-12-2016, 02:25
سلام
چند روز سرعت شبانه م کم شده طرخ تابسانه 2up8 دارم سرعت دانلودم از 920 شده 200 همه همین مشکل دارن یا فقط من ممنون میشم حواب بدی
mili1000
05-12-2016, 19:09
سلام
چند روز سرعت شبانه م کم شده طرخ تابسانه 2up8 دارم سرعت دانلودم از 920 شده 200 همه همین مشکل دارن یا فقط من ممنون میشم حواب بدی
سلام.برای من از ساعت 2 تا 6 صبح سرعت دانلود 260..ولی تو ساعتهای دیگه سرعت تا 930 میشه.
mehrdad_ati
05-12-2016, 21:09
سلام چند تا سوال داشتم.
اول اینکه تو مراکزی مثل مرکز امام حسین که هم خط فیبر نوری داره هم مسی اگه خط جدید مسی بخوایم واگذار می کنه یا نه ؟
دوم اینکه سایتی چیزی نیست که طرح های مخابرات بندر توش باشه بشه آنلاین دید ؟
آخر هم میخواستم بدونم پینگش چقدره و اینکه طرح 2 مگ مثلا بگیری همون 2 مگ هست یا مثل خصوصی ها سرعتش رو باز می زارن ؟
ممنون
amo_omid
06-12-2016, 04:25
سلام.برای من از ساعت 2 تا 6 صبح سرعت دانلود 260..ولی تو ساعتهای دیگه سرعت تا 930 میشه.
ممنون از جوابت تازه سرعت شبانت کم شده یا از اول همینجور بود ؟
mili1000
06-12-2016, 19:12
ممنون از جوابت تازه سرعت شبانت کم شده یا از اول همینجور بود ؟
خواهش میکنم..2 هفته هست این کمپین 2تا8 مگ و گرفتم چند روز اول سرعت دانلودم بیشتر از 200 نمیشد که مخابرات پورت اینترنتم و از 2 به 8 تغییر داد الان یه هفته ای میشه که سرعت دانلودم همینی که قبلا گفتم هست..
amo_omid
07-12-2016, 02:22
خواهش میکنم..2 هفته هست این کمپین 2تا8 مگ و گرفتم چند روز اول سرعت دانلودم بیشتر از 200 نمیشد که مخابرات پورت اینترنتم و از 2 به 8 تغییر داد الان یه هفته ای میشه که سرعت دانلودم همینی که قبلا گفتم هست..
منم 2ماهی میشه گرفتم قبلا سرعت شبانه م با روزانه یکی بود 1هفته میشه سرعت شبانه م کم شد 260 رسیده ضد حاله به سرعت بالا عادت کنی بد کم کنن
mehrdad_ati
18-12-2016, 13:16
سلام.
من الان طرح یاقوت ندارم . اگر فقط بسته ی ترافیک اضافه ی 100 گیگشو بگیرم فعال نمیشه ؟ آخه طرحش 2 گیگه 80 تومن !! بعد ترافیکش 100 گیگه 90 تومن !!! جریانش چیه ؟ شبانش واقعا نامحدوده ؟
afshinsiah
18-12-2016, 19:53
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز این سایت دیگه ای هست؟ برای من تو این سایت طرح جدید نیست .سایت دیگه ای نیست که بشه طرح پاییزی که گذاشتند بخریم؟
با تشکر
mehrdad_ati
18-12-2016, 21:58
نه همینه . من می خوام بدونم اگه فقط ترافیکشو بخرم چی میشه :)))
SAeedBaa
20-12-2016, 00:26
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز این سایت دیگه ای هست؟ برای من تو این سایت طرح جدید نیست .سایت دیگه ای نیست که بشه طرح پاییزی که گذاشتند بخریم؟
با تشکر
سلام
فقط مشترکین "مراکزی" که اسامی انها در pdf زیر امده است امکان خرید طرح جدید را دارند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SAeedBaa
20-12-2016, 00:30
نه همینه . من می خوام بدونم اگه فقط ترافیکشو بخرم چی میشه :)))
امکان خرید ترافیک واسه همه وجود داره. در حال حاظر از چه طرحی استفاده میکنید؟
mehrdad_ati
20-12-2016, 01:29
از طرح ققنوس ! همینجوری گرفتم واسه تست. خوب این الان 1 ماهه هست . من اگر ترافیک 100 گیگ یکساله مخصوص طرح جدید رو بخرم چی میشه دقیقا ؟
بعد یه سوال دیگه. من الان خطم رو 2 مگ بسته است. اگه زنگ بزنم بالا می برن یا حتما باید طرح با سرعت بالاتر بگیرم؟
ممنون
SAeedBaa
20-12-2016, 11:18
از طرح ققنوس ! همینجوری گرفتم واسه تست. خوب این الان 1 ماهه هست . من اگر ترافیک 100 گیگ یکساله مخصوص طرح جدید رو بخرم چی میشه دقیقا ؟
بعد یه سوال دیگه. من الان خطم رو 2 مگ بسته است. اگه زنگ بزنم بالا می برن یا حتما باید طرح با سرعت بالاتر بگیرم؟
ممنون
از کدوم مرکز مخابراتی سرویس میگیرید؟
شما در صورتی میتونید این ترافیک رو بخرید که روز باقی مانده به اندازه کافی برای مصرف این مقدار از حجم رو داشته باشید.
mehrdad_ati
20-12-2016, 16:59
از مرکز امام حسین. آها متوجه شدم ...
خوب برای بالا بردن سرعت سرویس چیکار کنم ؟ snr خطم خیلی خوبه و راحت سرعت های بالا رو جواب می ده فقط نمی دونم زنگ بزنم انجام می دن یا باید حتما سرویس با سرعت بالاتر بخرم ؟
ممنون بابت پاسخ
amo_omid
21-12-2016, 02:28
از مرکز امام حسین. آها متوجه شدم ...
خوب برای بالا بردن سرعت سرویس چیکار کنم ؟ snr خطم خیلی خوبه و راحت سرعت های بالا رو جواب می ده فقط نمی دونم زنگ بزنم انجام می دن یا باید حتما سرویس با سرعت بالاتر بخرم ؟
ممنون بابت پاسخ
سلام اینترنت مخابرات مثل شرکتا نیست سرعت باز بزارن پهنای باندت رو 8مگ یا 16 مگ ببنده بازم سرعت دانلودت از 2مگ بالاتر نمیره طبق طرخی که گرفتی بیشر از اون بهت اسپید نمیدن طرخ یاقوت بگیری سرعت روزانه تا 8 مگ باز میزارن شبانه رایگان هم مخدود میکنن رو 2مگ بازم طبق قرار دادی که باهشون میبندی این تجربه منه تو این چن ساله که از مخابرات اینترنت دارم من مرکر بلالم شاید مراکز دیگه فرق کنه مشترک کمتر باشه سرعت باز بزارن
SAeedBaa
09-02-2017, 22:42
عصر امروز590 پروژه مخابراتی در هرمزگان با حضور وزیر ارتباطات به بهرهبرداری رسید 590 پروژه مخابراتی در شهرهای مختلف هرمزگان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از بندرعباس، محمود واعظی عصر امروز با حضور در شهرستان بندرخمیر در غرب استان هرمزگان، 590 پروژه مخابراتی در استان هرمزگان را با بهرهبرداری نمادین از چند پروژه مورد افتتاح قرار داد.
بخشی از این پروژهها شامل راهاندازی سرویس اینترنت پرسرعت کافوی نوری در 10 مرکز، نصب و راهاندازی 41 کافوی نوری در سراسر استان، نصب و راهاندازی سایت WLL – GSM، تجمیع سوئیچهای کیاتل، نصب و راهاندازی تجهیزات DSLAM دیتا، نصب و راهاندازی 11 رادیوی کمظرفیت، نصب و راهاندازی رادیوی پرظرفیت بندرعباس – قشم، نصب و راهاندازی 93 سایت بیتیاس موبایل، اجرای 16 پروژه HIGH CAP، توسعه BSC موبایل در 4 مرکز، توسعه MSC موبایل به میزان یک میلیون و 200 هزار پورت است.
برای اجرای این پروژهها 564 میلیارد ریال در طول یک سال اخیر از سوی وزارت ارتباطات و فناوری هزینه شده است.
همچنین امروز فیبر نوری جایگزین مسیر بندرعباس به میناب نیز به طور رسمی مورد بهرهبرداری قرار گرفت و زیرساختهای ارتباطی حوزه شرق و غرب استان نیز در قالب چندین پروژه تقویت شد.
mehrdad_ati
18-02-2017, 15:42
سلام.
بعد از بارون شدیدا SNR افت کرده و قطعی هم داره . به نظرتون پیگیری کنم یا رفع میشه ؟
takethatter
23-02-2017, 01:49
سلام.
بعد از بارون شدیدا SNR افت کرده و قطعی هم داره . به نظرتون پیگیری کنم یا رفع میشه ؟
سلام. پیگیری کنین، بد نیست. شاید مشکلتون برطرف بشه. خط تلفن ما هم به خاطر بارون، نویز شدید پیدا کرده که مدام باعث قطعی مودم میشه. پیگیری هم کردیم، ولی میگن مشکل از ما نیست. البته پیش بینی کردن قراره دوباره بارون بیاد. فعلاً مجبوریم این وضع رو تحمل کنیم. :n03:
mehrdad_ati
24-02-2017, 12:04
ممنون . من مشکلم فعلا حل شده
SAeedBaa
27-02-2017, 14:12
سلام
یکی از دوستان لطف کنه وضعیت خط به همراه طرح خریداری شده رو در انجمن قرار بده.
mehrdad_ati
27-02-2017, 14:53
سلام
یکی از دوستان لطف کنه وضعیت خط به همراه طرح خریداری شده رو در انجمن قرار بده.
Up Stream 511 kbps
Down Stream 16383 kbps
Attenuation Down Stream 16
Attenuation Up Stream 8
SNR Margin Down Stream 17.4
SNR Margin Up Stream 27.9
از همین طرح یاقوت جدید هست . سرعت دانلودش روز 1.8 MB/s و شب(ساعات مجانی) 270 KB/S
پینگ ایران 50 پینگ اروپا 140 آمریکا 250
amo_omid
16-05-2017, 04:39
سلام
شبانه رایگان از طرح صد دانه یاقوت با کمپین تابستانه حذف شده؟ دوستان چک کنن واسه من 2شب حجم کم میکنه
mili1000
17-05-2017, 01:14
سلام
شبانه رایگان از طرح صد دانه یاقوت با کمپین تابستانه حذف شده؟ دوستان چک کنن واسه من 2شب حجم کم میکنه
سلام..2 شب قبل و نمیدونم. امشب که بدون مشکل دارم دانلود میکنم حجم هم کم نمیکنه...
amo_omid
17-05-2017, 02:09
سلام..2 شب قبل و نمیدونم. امشب که بدون مشکل دارم دانلود میکنم حجم هم کم نمیکنه...
مرسی از جوابت اره امشب درسته خجم کم نمیکنه
afshinsiah
28-08-2017, 11:00
سلام دوستان خبری از طرح جدید نیست؟
amo_omid
29-08-2017, 16:11
سلام
فعلا طرخ همسفر هست 6ماهه 30گیگ 1ساله 90 گیگ اختمالا تو همین ماه طرح جدید اضافه بشه
mili1000
10-09-2017, 18:30
سلام..از پشتیبانی شرکت ژیگِس(نمایندگی فروش اینترنت مخابرات) پرسیدم گفت از هفته دیگه طرح های جدید میاد..
starpars
10-09-2017, 20:48
مخابرات بندرعباس فیبر نوری vdsl ارائه نمیده؟
SAeedBaa
07-10-2017, 23:08
برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر مخابرات منطقه هرمزگان
مراسم معارفه "یگانه"، مدیر جدید مخابرات منطقه هرمزگان و تکریم و تودیع "حسینی" با حضور بابک تراکمه عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، بیدخام، مدیرکل روابط عمومی، امینی، مدیرکل حراست، نمایندگان استان هرمزگان در مجلس، مدیران استانی و جمعی از مسئولین محلی این استان، امروز شنبه 15 مهرماه 1396 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، تراکمه عضو هیات مدیره شرکت در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از کارکنان مخابرات منطقه هرمزگان، مجموعه های سازمانی و نماینده های استانی و تقدیر از زحمات رهام حسینی در دوران فعالیت تصریح کرد: اتصال همیشگی به شبکه یکی از مهم ترین لوازم تحقق برنامه های پیش بینی شده در بخش ICT کشور است.
وی اضافه کرد: توجه به اقتصاد دانش بنیان، ارتقا بخش IT و ICT و اجرای برنامه ره نگاشت مخابرات ایران، از مهم ترین روندهای مورد توجه در مسیر 5 ساله تحول و توسعه شرکت مخابرات ایران است.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، دسترسی آسان به پهنای باند بالا، افزایش سرعت دسترسی و حداقل کردن هزینه ها را از لوازم تحقق توسعه بر شمرد و افزود: توجه به فضای کسب و کار، توجه به تجمیع کننده ها و ظرفیت سازی برای یک میلیون و 600 هزار مشترک جهت دریافت تانوما (فیبر نوری) از برنامه های اصلی شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور است.
تراکمه، همچنین، توجه به تجارت هوشمند، تجارت الکترونیک و توجه به تولید محتوا را از دیگر رئوس فعالیت های شرکت مخابرات ایران بر شمرد.
یگانه، مدیر جدید مخابرات منطقه هرمزگان نیز در سخنانی با تقدیر از زحمات حسینی، گفت: برنامه مخابرات منطقه، توجه به نقاط قوت قبلی، تمرکز بیشتر بر کسب درآمد و تولید، توجه به فضای کسب و کار و هماهنگی بیشتر با مجموعه مخابرات ایران است.
وی همچنین استفاده از مشاوران جوان و توجه به بحث ارتباطات روستایی را از دیگر رئوس برنامه های مخابرات منطقه هرمزگان عنوان کرد.
حسینی، مدیر پیشین مخابرات منطقه هرمزگان نیز خاطرنشان کرد: در دوران فعالیت، توسعه ارتباطات، توسعه شبکه دسترسی و پیشرفت شاخص های ارتباطی استان را مدنظر داشتیم و اکنون نیز مجموعه مخابرات منطقه هرمزگان با تمام توان از یگانه، مدیر جدید مخابرات منطقه حمایت خواهد کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم کلیه هدایای تقدیم شده به حسینی از جانب کارکنان، مخابرات ایران و سایر سازمان های دولتی به خانواده معظم شهید مدافع حرم، محسن حججی تقدیم شد.
amo_omid
27-10-2017, 18:13
ادرس جدید پنل کاربری adsl مخابرات
binaafarin
18-11-2017, 21:23
طرحههای پرجحم نداره مخابرات بندر؟
مردم از ترافیم حردین باری پارس انلاین
SAeedBaa
19-11-2017, 16:32
طرحههای پرجحم نداره مخابرات بندر؟
مردم از ترافیم حردین باری پارس انلاین
این از پنل من
خطم روی 8 مگابیت بسته شده. اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته من از AIRMAX شرکت سریع سیستم جنوب استفاده میکنم. میتونی یه نگاهی به سایت این شرکت هم بندازی.
اینم تست واسه سریع سیستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
binaafarin
21-11-2017, 19:31
من مخابرات ولی عصرم
ال یکی دوسال پیش فقط مخابرت سرویس میداد و پارس انلاین
الان میدونم شرگت جدید ی سرویس میده یا نه
سری سیسیتم فکر کنم شاتله درستته
من ماهی 20-30گبگ مصرفمه ویدو انلاین از یوتوب میبنم زیاد
SAeedBaa
04-12-2017, 13:50
من مخابرات ولی عصرم
ال یکی دوسال پیش فقط مخابرت سرویس میداد و پارس انلاین
الان میدونم شرگت جدید ی سرویس میده یا نه
سری سیسیتم فکر کنم شاتله درستته
من ماهی 20-30گبگ مصرفمه ویدو انلاین از یوتوب میبنم زیاد
سریع سیستم فشفشه های خوبی داره. اول میتونی طرح 999 روزه رو بخری بعدش از فشفشه ها استفاده کنی.
SAeedBaa
04-12-2017, 13:54
طرح های جدید اینترنت مخابرات در پنل مخابرات منطقه هرمزگان قرار گرفت.
SAeedBaa
04-12-2017, 21:57
طرح های جدید اینترنت شرکت سریع سیستم جنوب
کسی جدول تعرفه و طرح های شرکت دابکو رو داره بزاره
SAeedBaa
10-12-2017, 23:11
کسی جدول تعرفه و طرح های شرکت دابکو رو داره بزاره
هنوز تعرفه های غیر حجمیش رو اعلام نکرده. قراره بزودی اعلام کنن.
هنوز تعرفه های غیر حجمیش رو اعلام نکرده. قراره بزودی اعلام کنن.از تعرفه های فعلی هم اطلاع ندارید تو سایتش من گشتم پیدا نکردم !
SAeedBaa
17-12-2017, 23:06
از تعرفه های فعلی هم اطلاع ندارید تو سایتش من گشتم پیدا نکردم !
لینک کانالشون رو میزارم. میتونید برید نگاه کنید.
dabco
لینک کانالشون رو میزارم. میتونید برید نگاه کنید.
dabcoتو کانالش هم نیست
من با پشتیبانش حرف زدم یه شماره داد گفت زنگ بزن اونجا بپرس !
کلا باید تو سایتش جدول تعرفه ها بزاره تا مخاطب حق انتخاب داشته باشه .
SAeedBaa
18-12-2017, 13:40
تو کانالش هم نیست
من فیدبک جالبی از این شرکت دریافت نکردم و کاربرا زیاد ازش راضی نبودن. البته وابسته به منطقه ممکنه کیفیت شبکه اش هم متفاوت باشه. من پیشنهاد میدم اگر انتخاب های دیگری هم دارید، کمی روی اون ها هم زوم کنید. معمولا شرکت های که اطلاع رسانی دقیقی ندارن پشتیبانی ضعیفی دارن.
afshinsiah
21-12-2017, 17:11
سلام دوستان
می خوام خطمو رو سرعت بالاتر ببندن باید به کجا زنگ بزنم که اینکارو بکنن یه نفر زحمتی بکشه راهنمایم کنه
با تشکر
SAeedBaa
21-12-2017, 23:45
سلام دوستان
می خوام خطمو رو سرعت بالاتر ببندن باید به کجا زنگ بزنم که اینکارو بکنن یه نفر زحمتی بکشه راهنمایم کنه
با تشکر
باید با پشتیبانی به شماره 2020 تماس بگیری و درخواست رو مطرح کنی.
SAeedBaa
24-12-2017, 19:27
تو کانالش هم نیست
کانالشون رو ببین
تعرفه های غیر حجمیشون رو گذاشتن. توجه کن که داخل به خارج 1/3 هست.
binaafarin
20-03-2018, 23:39
دوستان کسی اینجا سیمکارت رایتل خریده طره تاین احتماعیو؟
کلا وضعیت انتن دهی ونت رایتل چطوره؟
SAeedBaa
20-02-2019, 11:57
با تلاش و همت متخصصان مخابرات منطقه هرمزگان انجام گرفت
افزایش سطح کیفی خدمات ارائه شده و توسعه دسترسی مشترکین به خدمات اینترنت پرسرعت در راستای دولت الکترونیک
به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه هرمزگان در راستای دولت الکترونیک و توسعه دسترسی مشترکین به خدمات اینترنت پرسرعت و انتقال دادههای بزرگ، مخابرات منطقه هرمزگان با توسعه و اجرای شبکه فیبرنوری تا منازل، امکان بهره گیری از خدمات فیبرنوری و استفاده از سرویس های مختلفی از جمله اینترنت، سرویسهای چند رسانهای و سایر سرویسها بر بستر دیتا را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی را در اختیار ساکنین :
منطقه چهار راه فاطمیه بندرعباس ،
شهرک ولی عصر (عج) ، الغدیر و مسکن مهر فرهنگیان شهرستان بندرلنگه
منطقه زهوکی میناب
شهرک صنعتی ، منطقه میدان هرمز و گلدیس ، جزیره کیش، قرار داد .
و ساکنان مناطق فوق می توانند از خدمات سرویس FTTH بهره مند شوند
گفتنی است در سرویس FTTH (فیبرنوری تا ساختمان/خانه) که یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی های ارتباطی دنیا محسوب میشود به جای کابل مسی، از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا ساختمان و یا موقعیت مشتری استفاده می شود.
ظرفیت نامحدود، بستر امن، امکان استفاده کامل از اینترنت اشیا، سیستم مبتنی بر آی پی و امکان هوشمند سازی، از جمله امکانات و ظرفیت های استفاده از فیبر نوری است. اینترنت باند پهن با سرعت فوقالعاده و کیفیتی پایدار،IPTV با کیفیت HD و ۴K، بانکداری الکترونیک، بازی و خرید آنلاین، تلفن تصویری، سیستمهای نظارت تصویری، آیفون تصویری هوشمند،مدیریت هوشمند ساختمان، پارکینگ هوشمند، آموزش و پزشکی از راه دور و اینترنت اشیا را می توان از جمله سرویسهای قابل ارائه به صورت همزمان بر بستر فیبرنوری عنوان کرد.
سلام لطفاً یک شرکت خوب برای ADSL توی بندرعباس معرفی کنین
سلام لطفاً یک شرکت خوب برای ADSL توی بندرعباس معرفی کنین
سلام سریع سیستم جنوب از لحاظ حجم و سرعت خوبه یه چک کن ببین منطقه تون پوشش داره
SAeedBaa
14-10-2019, 02:37
*اطلاعیه*
قابل توجه مشترکین ADSL بندرعباس :
چنانچه در محدوده
» اتوبوسرانی «
رنج شماره های
۷۶۳۳۶۳۴۰۰۰
» امیر آباد (عمار یک و پنج) «
رنج شماره های
۷۶۳۳۴۶۸۰۰۰ و ۷۶۳۳۴۶۹۰۰۰
» سمدو «
رنج با پیش شماره های
7633638...
هستید،جهت دریافت مودم رایگان و ارتقاء به VDSL
با شماره 2020 داخلی یک (1) درباره نحوه ارتقا و دریافت مودم تماس حاصل فرمایید.
SAeedBaa
13-11-2021, 23:54
ثبت نام اینترنت پرسرعت فیبرنوری FTTH در شهرستان میناب
میناب - آل محمد ، زهوکي ميناب
آدرس :
زهوکی بلوار اصلی
زهوکی کابینت عظیم
زهوکی تعمیرگاه خواحه دادی
زهوکی خواجه دادی
زهوکی لوازم خانگی امیر
زهوکی نمایشگاه اتومبیل
زهوکی نمایشگاه اتومبیل رضا
زهوکی بازار ملوانان
زهوکی لاستیک فروشی
زهوکی- به سمت جاسک
روستای زهوکی
زهوکی میناب
جنب اداره مخابرات میناب پاساژ اصناف
میناب-زهوکی نان بربری
میناب -زهوکی تعمیرات لوازم خانگی سوپرا
میناب -زهوکی تعمیرات موبایل
میناب -زهوکی باطری فروشی صداقت
میناب -زهوکی بانک ملت
میناب -زهوکی لوازم خانگی حرفی زاده
میناب -زهوکی لوازم خانگی شهاب
میناب -زهوکی مکانیکی الهدادیان
میناب -زهوکی آرایشگاه مردانه عرشیا
میناب-زهوکی یاطری فروشی امیر
میناب -زهوکی نمایشگاه اتومبیل دانشور
میناب -زهوکی نمایشگاه اتومبیل کالسکه
میناب -زهوکی-لوازم صیادی ذاکری نیا
میناب -زهوکی- چوب بری اطلس خادمی
میناب -زهوکی- تعمیرگاه موتور سیکلت وحید
میناب -زهوکی دفتر ICT روستایی
میناب -زهوکی-تعمیرگاه سهند
میناب -زهوکی-نبش کوچه دهیاری
میناب -زهوکی-دهیاری
میناب -زهوکی-سوپرمارکت جوکار
میناب -زهوکی-نمایشگاه اتومبیل امین
میناب - زهوکی ورودی زمین مخابرات
میناب -زهوکی اتومبیل بهنام
میناب-زهوکی اتومبیل صابر
میناب -زهوکی -جلوبندی سازی جواد
میناب -زهوکی -خدمات برق خودرو پارسه
میناب- زهوکی تراشکاری خلیج فارس
میناب-زهوکی -دوربین مداربسته شرکت رعد آوران
میناب-زهوکی -تعویض روغنی جاسم
میناب - زهوکی-ورودی روستا کنار پل
زهوکی جنب خیابان اصلی مرکز زهوکی-ترمز سازی
زهوکی جنب odc
SAeedBaa
13-11-2021, 23:57
ثبتنام اینترنت پرسرعت فیبرنوری FTTH در شهرستان لنگه
لنگه - امام علی (کنگ) ، بستانه ، ولي عصر (عج)
آدرس :
فرهنگیان- بلوک دلفین
بندرلنگه چهار راه ساعت جنب دفتر کشتیرانی
بندر لنگه ساختمان شهرداری
بندر لنگه چهار راه ساعت جنب بانک ملی
بندر لنگه ساختمان خانم دیوانی زاده
بندر لنگه بلوار چمران فروشگاه تنگه هرمز
بندر لنگه
فرمانداری
بندرلنگه- اداره کل حمل و نقل
آموزش و پرورش
اداره کار
جنب فرش فروشی زریین
جنب قنادی نمازی
جنب سبز رایانه
جنب مرکز کامپیوتر پاسارگاد
جنب کاشی گزیر گستر
جنب لوازم خانگی محمودی
چاپخانه گراف
بندر کنگ رو به روی پمپ بنزین ساخنکان زارع
بندر کنگ مجتمع بادگیر
بندر کنگ ساختمان درویشی
بندر کنگ مجتمع مسکونی ولیعصر بلوک A13
بندر کنگ مجتمع مسکونی الغدیر لاین اول
بندر کنگ مجتمع الغدیر
فرهنگیان -بلوک مرجان
فرهنگیان- بلوک موج
فرهنگیان- بلوک آبشار
فرهنگیان- بلوک مروارید
فرهنگیان- بلوک خلیج
فرهنگیان -بلوک دریا
فرهنگیان- بلوک ساحل
فرهنگیان -بلوک نیلی
فرهنگیان- بلوک صدف
بلوار ایت ا..خامنه ای
بندرکنگ بلوار شهید رجایی
شهرک الغدیر-خالد محامدی
ابزار آسیا
شهرک الغدیر-محمد محامدی
شهرک الغدیر-مجید رحیمی
شهرک الغدیر-ابراهیم زارعی
شهرک الغدیر-مهدی بنی اسد دشتابی
شهرک الغدیر-محمدگرزدین
بلوار امام خمینی
بستانه-دیوار 25سیاه منزل احمد محمدی
بستانه-دیوار26 سیاه منزل یوسف ملوئی
بستانه-دیوار 22 سیاه منزل یعقوب پرقی
بستانه-دیوار 16سیاه منزل ادریس حسن زاده
بستانه-دیوار 17 سیاه منزل موسی بحری
بستانه -جنب منزل حسن ماهی خور
بستانه -جنب منزل جابر محمدی
بستانه- جنب منزل یعقوب رحیمی
بستانه -جنب منزل سلیمان دین دوست
بستانه -جنب منزل محمود حیاتی
بستانه - جنب منزل رضوان دین پژه
جنب مدرسه ابتدایی
بستانه جنب منزل محمد این دوست
بستانه جنب مغازه حیاتی
بستانه-دیوار 18 سیاه منزل محمود حیاتی
بستانه -جنب منزل عبدالرضا پورماندنی
بستانه بانک کشاورزی
بستانه شهرک یخسازی
بستانه
بستانه-جنب مسجد شهرک
بستانه -جنب متزل حبیب زارعی
بستانه - روبه روی منرل احمد زارعی
بستانه -جنب منزل محمد شفاهی
بستانه- جنب منزل علی زارعی
بستانه - جنب منزل عثمان فرزانه
بستانه -جنب منزل احمد غواصی
بستانه -جنب منزل غلام زارعی
بستانه - جنب منزل هاشم شفاهی
بستانه -جنب منزل بهمن شفاهی
بستانه جنب منزل علی خوزستان
جنب- منزل خلیل واحدی
SAeedBaa
13-11-2021, 23:58
ثبتنام اینترنت پرسرعت فیبرنوری FTTH در شهرستان کیش
کیش - شهدای گمنام ، صفین
آدرس :
تجاری گلدیس پ 26
تجاری گلدیس پ 51
تجاری گلدیس پ 41
گلدیس اتو کیش
گلدیس ساختمان سالت ایران
گلدیس جنب اتو کیش
تجار میدان هرمز ساختمان گل
تجاری میدان هرمز ساختمان گل
تجاری میدان هرمز ساختمان نمکی
تجاری میدان هرمز جنب ساختمان هرمز
تجاری میدان هرمز پ 36
تجاری میدان هرمز قطعه 24
تجاری میدان هرمز جنب odc
ساختمان پرشین
برج های دو قلو کیش
آموزش و پرورش کیش
کیش-شهرک اساتید بلوک 1
کیش-شهرک اساتید-بلوک 2
کیش-شهرک اساتید بلوک 3
کیش- شهرک اساتید بلوک 4
کیش -شهرک اساتید بلوک 5
کیش- شهرک اساتید بلوک 6
کیش- شهرک اساتید بلوک 7
کیش- شهرک اساتید بلوک 8
مرکز تجاری همكف
مرکز تجاری همکف
مرکز تجاری ط اول
برج های دو قلو A
مجتمع کورش همکف
مجتمع کورش ط اول
مجتمع کورش ط دوم
مجتمع کورش ط سوم
برج های دو قلو بلوک A
ساختمان رویال
کیش-ساختمان رویال
;کیش بازار ونوس
کیش بازار ونوس
میدان سنایی ساختمان 20
میدان کوزه- بازار دیپلمات
کیش-هتل گامبرون
کیش-هتل قائم
کیش بازار ونوس
کیش -ساختمان پرشین
کیش-ساختمان پرشین
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 علی قاپو3
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 علی قاپو 3
کیش -نوبنیاد 3 کندوان2 سمت راست
کیش نوبنیاد 3 کندوان 2
کیش مرکز صفین
شهرک نوبنیاد 3 پیام خشنودی
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 5پلاک 792
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 7پلاک 794
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 5پلاک 851
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 5 پلاک 855
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 3 پلاک 857
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 3 پلاک 2306
کیش-نوبنیاد فاز 3 کندوان 3 پلاک 907
نوبنیاد3 کندوان3 پلاک 911
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 3 پلاک913
کیش-نوبنیاد 3 کندوان 1 پلاک 952
کیش -شهرک نوبنیاد کندوان 1
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 کندوان 8
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 کندوان 6
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 رینگ پاسارگاد
نوبنیاد فاز 3 عالی قاپو 7 پلاک 775
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 علی قاپو 7
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 علی قاپو 5
کیش- شهرک نوبنیاد فاز 3 کندوان 4
کیش بازار ونوس
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 رینگ آپادانا
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 7
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 3
نوبنیاد 2 کسری 1
کیش - میدان هرمز- مجتمع گلدیس جنب آشپزخانه حیات
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 پاسارگاد 5
کیش
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 پاسارگاد 3
"کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3
پاسارگاد 3 "
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 6
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 1
کیش بازارونوس
کیش مرکز تجاری
کیش - مجتمع ونوس
فاز صنعتی مواد غذایی بنیامین
کیش - فاز 3 صنعتی قطعه هفتاد و یک و هفتاد و دو
بازار ونوس روبه روی غرفه 70
بازار ونوس روبه روی غرفه 215
بازار ونوس روبه روی غرفه 55
بازار ونوس روبه روی غرفه 60
شرکت بار بری مهرگان
فاز صنعتی پلاک 81B
کیش -آینده ساز نوبنیاد
کیش -مجتمع پرشین بلوک D
کیش -ساختمان پرشین بلوک D
کیش-مجتمع پرشین بلوک D
برج های دو قلو A
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 5
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 پاسارگاد 1
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 8
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 2
کیش -شهرک نوبنیاد فاز 3 ارم 4
SAeedBaa
14-11-2021, 00:00
ثبتنام اینترنت پرسرعت فیبرنوری FTTH در شهرستان قشم
قشم - گلستان ، نگین ، بعثت درگهان
آدرس :
برج آپادانا
قشم سایت مدیران کوچه مولوی 1
قشم سایت مدیران کوچه مولوی 2
قشم سایت مدیران کوچه گلایل 2
قشم سایت مدیران کوچه گلایل 1
قشم سایت مدیران کوچه آب و برق
قشم سایت مدیران کوچه گلایل 3
بلوار آزادگان ک
قشم پلاژسیمین مجتمع نادری
قشم -الهیه نبش گل محمدی
قشم -املاک فرهنگیان
قشم -پلیس +10
قشم پلاژ سیمین مجتمع نادری
گلایل آب و برق
کوچه یادبود
گلایل شمالی
گلایل 1
گلایل 3
گلایل 5
کوچه مولوی
کوچه حسابی
گلایل جنوبی
قشم- پلاژ سیمین مجتمع نادری
دفتر امام جمعه
مجتمع رویال طبقه همکف
مجتمع رویال طبقه 8
ساختمان یاس
برج آپادانا OOCA
جنب آژانس نادری
شهرداری
پشت شهرداری
آپاداناa2
آپادانا A11
آپادانا A19
آپادانا OOC B
آپادانا B2
آپادانا B8
آپاداناB19
برج آرمین طبقه اول
برج آرمین طبقه 5
برج آرمین طبقه 10
قشم مجتمع آفتاب
جامع المصطفی
سام زال کوچه نرگس 2
چهار راه پردیس بازار پردیس
داماس طبقه همکف
داماس طبقه دوم
داماس طبقه پنجم
چهارراه پردیس بازار پردیس
شهرک آفتاب میدان دریا
شهرک آفتاب خیابان مریم غربی
شهرک آفتاب خیابان یاس
شهرک آفتاب خیابان بنفشه غربی
شهرک آفتاب خیابان بنفشه شرقی
شهرک آفتاب خیابان ارغوان
شهرک آفتاب خیابان نسترن شرقی
شهرک بوستان کوچه نارنج 8
شهرک بوستان کوچه نارنج 7
شهرک بوستان کوچه نارنج 5
شهرک بوستان کوچه نارنج 6
شهرک بوستان کوچه نارنج 4
شهرک بوستان کوچه نارنج 3
شهرک بوستان کوچه نارنج 2
شهرک بوستان روبه روی ODC اصلی
شهرک بوستان کوچه نارنج 1
شهرک بوستان کوچه شرق ODC مرگزی خ اصلی بوستان
شهرک بوستان کوچه دانش نبش بلوار غربی
خیابان اصلی بوستان کوچه دانش 2
خیابان اصلی بوستان کوچه دانش داخل کوچه اصلی دانش
شهرک بوستان کوچه دانش بلوار
خیابان اصلی بوستان کوچه دانش 1
خیابان اصلی بوستان کوچه دانش 3
خیابان اصلی بوستان کوچه دانش 4
شهرک سیستان یک سمت چپ
شهرک سیستان یک سمت راست
شهرک بوستان کوچه دانش جنب ODC اصلی
مسکن مهر درگهان
مسکن مهر
درگهان بازار دریا-طبقه اول-لاین جنوبی
درگهان بازار دریا
SAeedBaa
14-11-2021, 00:03
ثبتنام اینترنت پرسرعت فیبرنوری FTTH در شهرستان پارسیان
پارسیان - پارسیان ، دشتی ، ستلو
آدرس :
داروخانه دکتر رحمانی 2
خیابان امام داروخانه دکتر رشیدی
خیابان شهید جاسمی فروشگاه صادقی
خیابان خلیج فارس دفتر خانه ثبت اسناد بحری
خیابان یاسر نصوری شرکت اطلاع
پارسیان -باغستان کوچه دهیاری-روبه روی دهیاری
پارسیان محله ولیعصر شمالی منزل ویلایی
پارسیان-خیابان امام روبه روی داروخانه دکتر رشیدی تعمیرگاه مدنی
پارسیان-بلوار شهدای گمنام خیابان 30 متری جنب فرمانداری ساختمان بهزیستی
پارسیان -بلوار شهدای گمنام خیابان 30 متری جنب فرمانداری کوچه جنوبی ساختمان بهزیستی
شهر پارسیان -خیابان امام کوچه کنار شاورما فروشی
شهر پارسیان -خیابان امام کابینت و دکوراسیون کامران
شهر پارسیان-خیابان مخابرات -یاسر نصوری
پارسیان-روستای باغستان کوچه دهیاری-منزل ویلایی خالد احمدی
پارسیان بلوار شهدای گمنام تجاری مسکونی نصوری
پارسیان- بلوار شهدای گمنام نمایندگی سایپا نصوری
پارسیان-تقاطع پلیس راه نمایندگی ایران خودرو انصاری -نصوری
پارسیان-خیابان راضی جنب مدرسه فاطمیه جنب عکاسی فروغ
پارسیان - خ شهید بهشتی - بعد از تجاری مسکونی برزد
پارسیان - خ شهید بهشتی - بعد از تجاری مسکونی برزد کوچه اول منزل ویلایی رحمانی
پارسیان - خ شهید بهشتی - بعد از تجاری مسکونی برزد کوچه اول منزل ویلایی منفرد
پارسیان -خیابان شهید بهشتی تجاری مسکونی عبدالله برادر
پارسیان -خیابان شهید بهشتی -محله باغ منزل ویلایی جمشید رییسی
پارسیان-خیابان شهید بهشتی اداره آموزش و پرورش
پارسیان محله ولیعصر شمالی نمایشگاه اتومبیل
پارسیان محله ولیعصر شمالی نجاری حسین صالحی
پارسیان محله ولیعصر شمالی نان فانتزی لوری
پارسیان محله ولیعصر شمالی نبش میدان ولیعصر ساختمان برودل
پارسیان محله ولیعصر جنوبی نبش میدان ولیعصر -ساختمان ایرانی
پارسیان محله ولیعصر جنوبی -میدان ولیعصر-برنج سرای پارسیان
پارسیان محله جنوبی -میدان ولیعصر-برنج سرای پارسیان
پارسیان محله ولیعصر جنوبی-آموزشگاه ولفجر
پارسیان محله ولیعصر جنوبی کیف و کفش پاندا
پارسیان -ولیعصر جنوبی کوچه شرق پارک کلاه قرمزی منزل ویلایی علیپور
پارسیان -محله احشام کوچه جنب مسجد جامع - دبیرستان فاطمه زهرا
پارسیان - محله ولیعصر جنوبی -کوچه پارک کلاه قرمزی منزل ویلایی محمود انصاری
پارسیان - ولیعصر شمالی کوچه پشت بازارچه شهرداری -آپارتمان عباس زاده
پارسیان محله احشام خیابان اصلی مدرسه اندیشه
شهرستان پارسیان محله احشام کوچه علیپور- کوچه احمد یوسفی
پارسیان -محله احشام خیابان اصلی منزل شخصی
پارسیان- محله احشام خیابان توحید منزل ویلایی اسماعیل حسن پور
پارسیان- محله احشام خیابان توحید منزل ویلایی یوسف فولادی
پارسیان خیابان ولیعصر پشت نمایندگی سایپا روبه روی منزل انصاری منزل ویلایی سجاد رنجبر
شهر پارسیان محله ولیعصر شمالی خیابان روبه روی نمایندگی ایزانخودرو
بلوار شهید احمدی روبه روی پمپ بنزینمنزل ویلایی احمدمکاری
بلوار امام شافعی -محله بنیاد مسکن
بلوار شهید رستمی محله کتابخانه منزل ویلایی جاسم عظیمی
بلوارشهید رستمی کوچه دبیرستان رستمانی منزل ویلایی عبدالعزیز وطن خواه
لوارشهید رستمی کوچه دبیرستان رستمانی منزل ویلایی عبدالعزیز وطن خواه
بلوارشهید رستمی کوچه دبیرستان رستمانیمنزل ویلایی خالد پور
بلوار شهید رستمی نبش گلفروشی کاکتوس
بلوار شهید رستمی تجاری عبدلواحد رکاب
بلوار شهید رستمی کوچه مسجد جامع منزل ویلایی خالد پور عبدالله
بلوار شهید رستمی گل فروشی کاکتوس
بلوار شهید رستمی تجاری مسکونی عبدالواحد رکاب
دشتی- ورودی شهر بلوار شافعی موسسه خیریه انعام شعبه یک
دشتی -بلوار شهید رستمی -کوچه معلم پنحم شمالی
دشتی -بلوار شهید رستمی -کوچه معلم پنجم جنوبی
شهر دشتی - بلوار امام شافعی خیابان انعام کوچه رحمت دوم منزل ویلایی حسین رسا
شهر دشتی - بلوار امام شافعی خیابان انعام کوچه رحمت دوم منزل ویلایی سعید اسلامی
شهر دشتی -بلوار امام شافعی-چهارراه آبنما تجاری اسلامی
شهر دشتی -بلوار امام شافعی -چهارراه ابنما -تجاری مسکونی علی اسلامی
شهر دشتی بلوار امام شافعی -تجاری مسکونی عبدالله غواصی
شهر دشتی بلوار امام شافعی -خیابان انعام -کوچهبنیمی سوم منزل ویلایی مسعود دشتی
بلوار شهید احمدی- مجتمع تجاری عبدالواحد دستمزد
دشتی بلوار گلستان بعد از تقاطع پمپ بنزین کوچه شمالی منزل ویلایی
مرکز مخابرات دشتی
شهر دشتی روستای ستلو محله بنیاد مسکن منزل ویلایی
شهرستان دشتی -روستای ستلو محله بنیاد مسکن منزل ویلایی
شهر دشتی -روستای ستلو-محله مسکونی پیوسته
روستای ستلو -محله مسکونی پیوسته
شهر دشتی -بلوار شهید احمدی-کوچه شبنم دوم منزل ویلایی احمد جابری
شهر دشتی -بلوار شهید احمدی-کوچه شبنم دوم منزل ویلایی یوسف رستم نژ
شهر دشتی -بلوار شهید احمدی-کوچه شبنم دوم منزل ویلایی صدیق هاشمی
شهر دشتی -بلوار شهید احمدی-کوچه شبنم دوم منزل ویلایی امین مکاری
شهر دشتی -بلوار شهید احمدی-کوچه شبنم دوم منزل ویلایی عبدالعزیز صحر
شهر دشتی-بلوار شهید احمدی-کوچه شبنم 2 منزل ویلایی محمود اسماعیلی
پارسیان- شهر دشتی بلوار شهید احمدی منزل ویلایی حسن یوسف زاده
پارسیان- شهر دشتی- بلوار شهید احمدی منزل ویلایی یاسین احد زاده
پارسیان- شهر دشتی بلوار شهید احمدی منزل ویلایی ابراهیمی
دشتی- میدان جمهوری اسلامی نبش میدان دبستان پسرانه حاج عبدالله
شهر دشتی خیابان بنیاد مسکن محله غرب شهرک بنیاد مسکن منزل شخصی عبدالله مکاری
شهر دشتی خیابان بنیاد مسکن محله غرب شهرک بنیاد مسکن ملک شهرداری دشتی
بلوار شهید رستمی -میدان انقلاب تجاری عبدالعزیز اسلامی
شهر دشتی بلوار شهید رستمی میدان انقلاب کوچه کنار میوه فروشی رادیویی منزل شخصی عبدالله علی پرست
- - - Updated - - -
ثبتنام اینترنت پرسرعت فیبرنوری FTTH در شهرستان بستک
بستک - بستک ، جناح
آدرس :
بستک - بلوار آیت الله خامنه ای روبه روی پمپ بنزین جنب رستوران مرکزی
بستک
جناح - خیابان عمر خیام کوچه پنجم
جناح جنب مسجد جامع
جناح پشت نمایندگی ایران خودرو
جناح - جنب دفتر پیشخوان شریفی
جناح -خیابان کمربندی بعد از دفتر پیشخوان کوچه ساحل یکم
جناح - خیابان عمر خیام کوچه اول
جناح - خیابان عمر خیام کوچه پیام
جناح - خیابان عمر خیام کوچه سوم
جناح - محله 20 دستگاه کوچه شقایق پنجم جنب اداره برق
سلام دوستان اینحا کسی هست اینترنت فیبر داشته باشه؟
اینترنت من سه چهار روزه افت شدید سرعت دارم!
سرعت آپلودم زیر یک شده!
برا شما هم همینجوریه؟
بندرعباس هستم
SAeedBaa
22-12-2021, 01:47
سلام دوستان اینحا کسی هست اینترنت فیبر داشته باشه؟
اینترنت من سه چهار روزه افت شدید سرعت دارم!
سرعت آپلودم زیر یک شده!
برا شما هم همینجوریه؟
بندرعباس هستم
سلام
هنوزم مشکل دارید؟
سلام
هنوزم مشکل دارید؟
سلام بله
هنوز نتونستن مشکل روحل کنن
سلام کسی هست تو بندر اینترنت فیبر داشته باشه میخواستم یه تست سرعت بگیره؟
اکو پاپا
10-04-2022, 10:34
سلام من هم در یک داروخانه کار می کنم در تهران، می خواستیم برای اونجا هم اینترنت بگیریم قبلاً از مخابرات استفاده می کردیم ولی کیفتی خیلی بد شده، به نظر شما کدوم اینترنت خوبه، سرعت مهم نیست فقط حجم زیادی داشته باشه آخه این خانم دکترهای ما همش توی اینستاگرام هستن و فقط حجم اینترنت رو تموم می کن. اگردوست داشتید در خدمتتون هستم داروخانه داروبوم، خوشحال میشیم زیارتتون کنیم:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.