مشاهده نسخه کامل
: کند شدن بازی بعد از چند دقیقه (Help ME)
دوستان به داد ما هم برسید
من سیستمم اینه:
CPU:AMD 4200
Power 400w AcBel
ram 1 gig (البته بزودی یه 2 گیگ یا یه 1 گیگ اضافه می کنم)
VGA: 9600 GSO 768 DDr2
مشکلم اینه که من قبلا گرافیکم 8600 بود و حدودا یه 10 ما پیش من یه 9600 گرفتم که جدیدا این اواخر (1 ماه هم نمی شه) توی بعضی از بازی ها یهو تصویر قاطی می شه (بعد از بازی کردن حدود 45 دقیقه حالا یه کم بالا پایین) رنگ ها به هم م یریزه و هیچ راهی به جز ریستارت نداره و وقتی کارت کرافیکمو دست می زنم خیلی خیلی داغ دماش خیلی بالاست ( اینم توجه داشته باشد که 2 طرف کیس دراش باز) لطف گنید راهنمای کنید چی کار کنم این مشکل حل بشه؟ (فن کارت گرافیکمم نگاه کردم کار می کنه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی توی عکس بالا چرا fan speed روی 0%؟؟؟
لطفا کمک کنید
--------------------
توی بازی Fuel هم اینجوری بود نمی دونم مشکل از چی ممنون می شم کمکم کنید اینم مشخصات و دمای سی پی یو
الان هم تازه Pc رو روشن کردم (برای بازی کردن Resident Evil 5) گفتم امتحان کنم خنک ببینم چی می شه ولی باز بعد از 5 دقیقه همون آش همون کاسه بعد سریع اومدم دمای گرافیک رو چک کردم 48 بود (دیروز هم که چند بار بازی رو امتحان کردم هر بار 5 دقیقه 1 بار هنگ می کرد و یه بار که کند شده بود یه هو رنگ ها به هم ریخت و چاره ای جز ریستارت نموند)
اینم عکس از مشخصات و دما سی پی یو با نرم افزار OCCT
(بعد از خارج شد از بازی Resident Evil 5)
اینم یه تست از نرم افزار FurMark
کدام سخت افزار مشکل داره؟
درایور کارت گرافیکمم 190.62 (آخرین ورژن منتشر شده)
با تشکر
سلام اولا در کیس نباید باز باشه به جای اینکه خنک تر بشه داغ تر هم میشه چون مسیر هوایی که از سیستم خارج میشه مشخص نیست اگه میخوای در کیس باز باشه
یه پنکه هم پشت کیس بزار
ببین فن گرافیکت خوب میچرخه سیمی لاش گیر نکرده؟
afee1990
25-09-2009, 12:45
سلام دوستان مشخصات سیستم من اینه :
MB : GIga p41
cpu : e7400 intel core 2 dual
ram : 2* 2gb patriot
VGA : winfast Geforce 9400 GT GDDr2
monitor : 19" LCD samsung
---------------------------------------------------
مشکل من اینه که هنگام بازی ها بعد از مکث 1-2 ثانیه ای کل گرافیک صفحه به هم میریزه و مثلا تو بازی soccer 2009 کل صفحه سبز رنگ میشه یا در بازی undercover کل گرافیک به هم میریزه و رنگ های قاطی میشن همچنین در بازی soccer در هنگام بازی خط هایی به صورت افقی مانند هنگام رندر شدن یک تصویر ایجادمی شه
از دوستام پرسیدم و اونها منو راهنمایی کردن ولی به نتیجه نرسیدم حالا از شما می پرسم مشکل از کجاست و برای رفعش چی کار کنم ؟
کارهایی که به توصیه دوستان انجام دادم ولی جواب نگرفتم :
- تعویض ویندوز
- دانلود و نصب جدید ترین DirectX و درایور کارت گرافیک
- خارج کرده یکی از رم ها و استفاده از یک رم
- تعوض جای رم ها
salazarsnape
25-09-2009, 13:04
دماي سي پي يو رو هم چك كن
سلام دوستان مشخصات سیستم من اینه :
MB : GIga p41
cpu : e7400 intel core 2 dual
ram : 2* 2gb patriot
VGA : winfast Geforce 9400 GT GDDr2
monitor : 19" LCD samsung
---------------------------------------------------
مشکل من اینه که هنگام بازی ها بعد از مکث 1-2 ثانیه ای کل گرافیک صفحه به هم میریزه و مثلا تو بازی soccer 2009 کل صفحه سبز رنگ میشه یا در بازی undercover کل گرافیک به هم میریزه و رنگ های قاطی میشن همچنین در بازی soccer در هنگام بازی خط هایی به صورت افقی مانند هنگام رندر شدن یک تصویر ایجادمی شه
از دوستام پرسیدم و اونها منو راهنمایی کردن ولی به نتیجه نرسیدم حالا از شما می پرسم مشکل از کجاست و برای رفعش چی کار کنم ؟
کارهایی که به توصیه دوستان انجام دادم ولی جواب نگرفتم :
- تعویض ویندوز
- دانلود و نصب جدید ترین DirectX و درایور کارت گرافیک
- خارج کرده یکی از رم ها و استفاده از یک رم
- تعوض جای رم ها
مانیتور و کابل گرافیکو هم چک کن اگر درست نشد مشکل از کارت گرافیکه وباید عوض بشه
afee1990
25-09-2009, 19:44
ضمنا با نرم افزار GPU-z هم بعد از اينكه اين اتفاق افتاد كارت گرافيك را چك كردم :
سرعت فن : 100%
دام : 99 درجه
سلام اولا در کیس نباید باز باشه به جای اینکه خنک تر بشه داغ تر هم میشه چون مسیر هوایی که از سیستم خارج میشه مشخص نیست اگه میخوای در کیس باز باشه
یه پنکه هم پشت کیس بزار
ببین فن گرافیکت خوب میچرخه سیمی لاش گیر نکرده؟
دوست عزیز من بسته هم امتحان کردم تازه روی در کیش م 2 تا فن داره که اونار هم زدم کار کنه 2 طرف کیس رو هم بستم ولی باز هم برنامه همین کند می شه
فن گرافیک هم مرتب کار می کنه بدون هیچ مشکلی هیچی هم گیر نکرده
فقط توی GPU-Z نمی دونمم fan speed چرا زده صفر یکی از دوستان می گفت شاید مچ نمی شه با کارت گرافیکت اون مشکلی نداره برنامه الاکی م ینویسه نمی دونم والا
راستی یادمه Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box هم که بازی می کردم بعد از 30 دقیقه یا 45 دقیقه یه چند باری پیش اومده که رنگ ها به هم بریزه و باید ریستارت کرد
آقا مشکل از چی؟؟؟؟گرافیک خرابه؟؟؟
کابل گرافیک چی ؟اونم چک کن
ممکنه از ویندوز باشه update گرافیکتو بگیر با اون امتحان کن
'گرافیکتو روی یه سیستم دیگه امتحان کن ببین بازم اینجوری میشه همه ی راه هارو امتحان کن بالاخره یکی از همین هاست
کابل گرافیک چی ؟اونم چک کن
ممکنه از ویندوز باشه update گرافیکتو بگیر با اون امتحان کن
'گرافیکتو روی یه سیستم دیگه امتحان کن ببین بازم اینجوری میشه همه ی راه هارو امتحان کن بالاخره یکی از همین هاست
یعنی ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (اگه اره من همین الان ویندوز رو عوض کنم)
نه کابل مانیتور که به گرافیک وصل ی شه سالمه (راستی کابل اگه هم خراب باشه دیگه کند شدن که با این ربطی نداره ولی 100% مطمئنم که کابل سالمه)
والا متاسفانه سیستمی دورورم نیست که امتحان کنم مال برو بکس هم که بازی های جدید رو اجرا نمی کنه (سیستمشون پایین)
آپدیت گرافیک رو بگیرم با اون امتحان کنم یعنی چی؟؟ منظورتون جدید ترین درایور کارت گرافیک؟؟؟ (اگه اره گرفتم الان آخرین نسخه ی درایور روی ویندوزم نصبه)
پس همونجوری که خودت گفتی همه چی سالمه پس کارت گرافیک مشکل داره این آخرین راهه باید روی یه سیستم دیگه امتحان کنی
یا یک گرافیک تو اون رده یا پایینتر رو سیستم خودت امتحان کنی
پس همونجوری که خودت گفتی همه چی سالمه پس کارت گرافیک مشکل داره این آخرین راهه باید روی یه سیستم دیگه امتحان کنی
یا یک گرافیک تو اون رده یا پایینتر رو سیستم خودت امتحان کنی
به نظر ت داش چند درصد امکان داره ویندوز عوض کنم مشکل حل بشه؟
سلام
فکر کن ببين اولين باري که اين مشکل رو پيدا کردي چند ساعت داشتي بازي مي کردي؟
afee1990
26-09-2009, 13:49
عزیز من تازه وینودز رو عوض کردم ، درایور نصب کردم ولی تا میام بازی کنم بعد از حدود 10 دقیقه مشکلات شروع میشه و گرافیک به هم میریزه والا نمی دونم چی کار کنم شما یه راه حلی بزارید می گم اگه ببرم گارانتی عوضش می کنن یا بازی در میارن ؟
ربطي به ويندوز نداره .مشکل سخت افزاريه.
به احتمال زياد به خاطر دماي زياد کارت گرافيک يا سي پي يو باشه.
اول بايد دماي کارت گرافيک و سي پي يو رو موقع بازي(نه قبل از بازي) اندازه بگيري.براي اندازه گيري دماي کارت گرافيک از برنامه ي
GPU-Z.0.3.4 استفاده کن .اين برنامه رو ميتوني از سايت زير دانلود کني.
ضمنا با نرم افزار GPU-z هم بعد از اينكه اين اتفاق افتاد كارت گرافيك را چك كردم :
سرعت فن : 100%
دام : 99 درجه
پست بالا رو نخونده بودم:31:
مشکل از دماي کارت گرافيکه براي من هم پيش اومده. بايد هر طوري شده دماي اونو بياري پايينه.
در کيس رو باز کن يه پنکه هم بزار جلوش ببين دما کارت گرافيک مياد پايين ؟
گرافيک من 9600 گيگابايته(اين مدل بدونه فنه) که موقع بازي با shift با تنظيمات high دمايش از 59 درجه بيشتر نميشه(البته با يه پنکه گنده :31: )
afee1990
29-09-2009, 13:49
آره از دمای بالاست
تو GPU-z دمای سرعت فنو زده بود 100% یا 85% یعنی نوشته بود کارمیکنه ولی وقتی باز کردم در کیسو دیدم به به فن کار نمی کنه با یه جاروبرقی دامی فنوآوردم پایین درست شد .
novinsys
12-06-2011, 10:53
سلام
من سیستمم اینه
2عدد RAM DDR3 1333
MIAN P41T-D3
VGA GT 220 DDR2
CPU 3.2
HDD 500
مشکلم اینه که سیستم بالا نمیاد .
لطفا کمک کنید از زحمات شما پیشاپیش تشکر میکنم .
jafarian
12-06-2011, 12:57
سلام
من سیستمم اینه
2عدد RAM DDR3 1333
MIAN P41T-D3
VGA GT 220 DDR2
CPU 3.2
HDD 500
مشکلم اینه که سیستم بالا نمیاد .
لطفا کمک کنید از زحمات شما پیشاپیش تشکر میکنم .
واسه سئوالتون تاپیک جدابزنید منظورازاینکه روشن نمیشه رو هم دقیق توضیح بدین:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.