مشاهده نسخه کامل
: کارنامه نهایی کنکور سراسری 88
arash520
24-09-2009, 18:33
سلام دوستان
جریان این کارنامه نهایی کنکور سراسری 88 که قراره هفته اول مهر بیاد چیه و به چه دردی می خوره ؟:13:
آیا ممکن است در کد رشته دیگری هم قبول شویم ؟:27:
لطفا راهنمایی کنید دوستان جریان از چه قراره:10:
نه بابا.
تا جایی که من می دونم میاد می گه تو رشته هایی که زدی چندم شدی .کنار اون رشته ای هم که قبول شدی ستاره می زنه.
arash520
24-09-2009, 19:05
یعنی کار برد دیگه ای نداره؟
یعنی رتبه آخرین فرد قبولی در رشته رو نمی زنه
برای رشته هایه بعد ازشته قبولیت هم میزنه چندم شدی؟
به اين دردا مي خوره .
1- اگه رشته هاي پايينترنت فيول شده باشي و نشون بده مي توني انتقالي بگيري ( البته با شرايط ) .
2- رتبه هاتو ميبيني كه چقدر فاصله داشتي .
3- براي نيمه متمركز
arash520
24-09-2009, 21:13
مثلا اگه من تو انتخاب اولم ریاضی مراغه قبول شده باشم امام نرفتم ثبت نام کنم و رفتم ازاد ثبت نام کردم
و تو این کارنامه نهایی زده it کازرون قبول شدام می تونم مستقیم برم در رشته دوم ثبت نام کنم
یا باید اول برم ریاضی مراغه ثبت نام کنم و بعد تغییر رشته بدم بیام it کازرون
بر طبق اون چيزي كه در سال قبل بود مي توني بري . اما براي روشن شدن بهتر فورا فردا زنگ بزن سنجش يا برو اينجا مطرح كن فوري جواب مي دن .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arash520
24-09-2009, 21:48
شماره سنجش رو نمی دین یه شماره ای هست هرچه زنگ می زنم جواب نمی دن
سلام
شما این کارنامه نهایی رو از کجا گرفتین؟(این همون کارنامه ی سبزه؟)
كارنامه نهايي تا چند روز مياد .
arash520
25-09-2009, 10:12
هنوز که نگرفتم قراره هفته بعد بیاد
خودم درست نمی دونم جریان از چه قراره یکی میگه کرنامه نهایی یکی میگه کارنامه سبز
درست نمی دونم
دوستان سلام
بابا یه کارنامه هست که تا چند روز دیگه هم خودش هم خبرش میاد
توشم نشون داده که الان چی قبول شدی و اگه این قبول نمی شدی احیانا بعد اون چی قبول میشدی
یه چیز دیگه ای هم که واسه اکثر افراد داره اینه اعصاب رو به شدت ممکن خورد بکنه
چون ممکنه که فاصله با آخرین نفر توی رشته بهتر و دلخواه تر خیلی کم باشه و کاری هم نمیشه کرد
علی علی
دوتاشم يكين . سبز هم مي گن
فقط یه چیزی برا حال گرفتن ماست! همین!
majid_potter7
25-09-2009, 12:21
آمارش واسه سال بعدیای ما بیشتر کمک میکنه
همين آمارم مي زارن بعنوان انتخاب رشته مجازي در سايت سنجش
اخبار گفت هفته ی دیگه میاد !!
اگه من بخوام ازیه دانشگاه سطح بالا به یه سطح پایین بیام.بدون تغییر رشته {می خوام بیام شهر محل سکونتم }...چی باید کرد..لطفا کمک کنید..نیازه شدیده!
جواب شما در تاپيكي كه زديد گفته شد . دوبار نزنيد
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با كارنامه نهايي آزمون سراسري سال 1388
08/07/88 تاريخ درج خبر
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 كه مجاز به انتخاب رشته گرديده و در زمان مقرر نسبت به انتخاب كد رشتههاي مورد علاقه خود از گروه آزمايشي مجاز و يا گروههاي آزمايشي مجاز از طريق شبكه اينترنت اقدام نمودهاند، ميرساند كارنامه نهايي آزمون مذكور براي اين دسته از داوطلبان از ساعت 20 (8 شب) روز يكشنبه 12/7/88 در سايت اين سازمان قابل رويت و بهرهبرداري خواهدبود.
لذا داوطلبان گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت اين سازمان و به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با درج شماره داوطلبي و مشخصات شناسنامه اي شامل نام خانوادگي، نام ، شماره شناسنامه و سال تولد و يا شماره پرونده -نام كاربر -كلمه عبور و شماره شناسنامه ضمن مشاهده كارنامه خود از آن پرينت تهيه نمايند.
داوطلبان گرامي ميتوانند سؤال و يا سوالات خود را با شماره تلفنهاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ميان
بگذارند
بدينوسيله به اطلاع آن دسته از داوطلبان هر يك از گروههاي آزمايشي آزمون سراسري سال 1388 كه با توجه به نتيجه اوليه آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته گرديده و در زمانهاي مقرر نسبت به انتخاب رشته اينترنتي خود اقدام نمودهاند، ميرساند كه نتيجه نهايي آزمون مذكور در قالب كارنامه از روز يكشنبه مورخ 12/7/1388 بر روي سايت اطلاعرساني اين سازمان به نشاني:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابل رؤيت ميباشد. لذا داوطلبان گرامي در صورت تمايل ميتوانند با مراجعه به سايت اينترنتي اين سازمان، به نشاني فوق از وضعيت علمي خود در رشتههاي انتخابي مطلع شوند و در صورت داشتن هرگونه سؤال نسبت به مندرجات آن ميتوانند درخواست خود را به همراه يك نسخه از پرينت كارنامه به صورت مكتوب حداكثر تا تاريخ 30/7/1388 به نشاني: تهران ـ صندوق پستي: 1314-15875 به اين سازمان ارسال نمايند. بديهي است به تقاضاهايي كه بعد از تاريخ 30/7/88 به اين سازمان واصل شود، به هيچ وجه پاسخ داده نخواهد شد.
با توجه به اينكه امور مربوط به تغيير رشته و انتقال دانشجويان در حيطۀ وظايف اين سازمان نميباشد، لذا از داوطلبان گرامي تقاضا ميشود در اين خصوص فقط بر اساس ضوابط و آييننامههاي مربوط و از طريق مؤسسات ذيربط اقدام نمايند و از مكاتبه در اين زمينه با اين سازمان جداً خودداري نمايند، زيرا به اين قبيل مكاتبات پاسخ داده نخواهد شد.
ضمناً نكاتي در خصوص مندرجات كارنامه به شرح زير براي اطلاع داوطلبان اعلام ميگردد:
با توجه به اينكه فهرست معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركز در روز يكشنبه 19/7/88 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان منشتر خواهد شد، لذا كليه متقاضيان رشتههاي تحصيلي ذيربط لازم است بر اساس اطلاعيه مربوط كه به همراه فهرست اسامي معرفيشدگان، بر روي سايت اينترنتي سازمان قرار داده خواهد شد، براي انجام مراحل مصاحبه و ساير مراحل گزينش اقدام نمايند.
مفهوم عدد 5 در مقابل نتيجه رشتههاي مربوط به مراكز تربيتمعلم به منزله آن است كه نتيجه صلاحيتهاي عمومي داوطلب در كدرشته انتخابي، از سوي هيأت مركزي گزينش وزارت آموزش و پرورش (به علت نقص پرونده) به اين سازمان اعلام نشده است. اين دسته از داوطلبان در صورت تمايل ميتوانند فرم درخواست بررسي پروندههاي داوطلبان مراكز تربيت معلم (اين فرم در ذيل اين اطلاعيه درج گرديده است) را تكميل و به همراه تصوير اين كارنامه، حداكثر تا تاريخ 30/8/88 از طريق پست سفارشي به نشاني: تهران ـ صندوق پستي 1196/15815 دبيرخانه هيأت مركزي گزينش وزارت آموزش و پرورش ارسال دارند.
مفهوم عدد 7 در مقابل نتيجه رشتههاي مربوط به مراكز تربيتمعلم به منزله عدم اولويت با توجه به سن، مردود پزشكي و يا مردود مصاحبه ميباشد، كه ضرورت دارد در اين خصوص با دفتر ارتقاء حرفهاي فرهنگيان وزارت آموزش و پرورش مكاتبه شود.
در خاتمه اضافه مينمايد كه داوطلبان گرامي ميتوانند سؤال يا سؤالات خود را با شماره تلفنهاي: 99-88923595-021 يا بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در ميان بگذارند.
کارنامه اومده برید ببینید
خوب من اول میزام:
من مهندسی نرم افزار شبانه صنعتی سیرجان قبول شدم..
مهندسی شیمی عمران مکانیک هم همونجا
مواد کشاورزی مکانیک باهنر کرمان
مهندسی نرم افزار روزانه ولیعصر رفسنجان
وکلی پیام نور وغیر انتفاعیو از این جور چیزا..
من متوجه نمیشم عدد 1 و 3 چیه ؟؟؟
High_War_Lord
04-10-2009, 19:32
من که موهای تنم سیخ شد فقط 2 جا قبول میشدم.:18:
new life
04-10-2009, 19:45
من متوجه نمیشم عدد 1 و 3 چیه ؟؟؟
تویحات کارنامه رو بخون بالای کارنامته!
من بعد از دیدن کارنامه از زندگی سیر شدم ! فاصلم با رشته مورد علاقم نجومی بووووووووووووووود:41:
وای این چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آخرین رتبه قبولی مکانیک فردوسی رو زده 76 !!!!!!!!!!
(ماله برق شریف رو زده 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
یکی یکم توضیح بده چرا اینجوریه؟؟؟؟؟البته لطفا
بچه ها برق تهران کسی نزده ؟ ببینه رتبه ش چند بود اخرین نفر؟؟؟؟؟؟؟
منم همه رشته هایی که دوروبر تهران زده بودم قبول شدم هرچند مهم نیس
new life
04-10-2009, 19:56
دوستان هر چند خودش توضیح داده ولی منم میگم توی کارنامه تعداد کل کسانی رو مقابل هر رشته زده که اون رشته رو زدن وبعدشم رتبه ی اخرین فرد و بین اونا زده رتبه ی شما رو هم بینه اونا زده!
new life
04-10-2009, 19:59
تکرارییییییییییییییییی
آخرین رتبه برق تهران رو زده 175 البته تو منطقه 2
دوستان من الان به کد رشته ها دسترسی ندارم...
اگه امکان داره یه لینک واسه دانلود دفترچه بذارید ....
اگه می شه فعلا بگید کد رشته های 1400 و 1403 چیه؟
ممنون
behnam_roli
04-10-2009, 20:21
منم دیدم
حتی رشته هایی که فکر میکردم احتمال قبولیم خیلی زیاده کلی اختلاف داشتم باهاش...
تو منطقه 1 چنده برق تهران؟؟؟؟
eblisandenzo
04-10-2009, 21:42
:20:میبینم که همه نوابغ کنکور زیر 2000 ی ها جمعشون جمع هستش و کارنامه و از این حرفا
یکی ما در یابد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31:
salazarsnape
04-10-2009, 21:58
اين رتبه ها يعني رتبه در بين تمام كساني كه اين رشته رو انتخاب كردن!نه رتبه كل يا رتبه در سهميه!؟؟؟
دانشگاه ملاير بهتره يا دانشگاه اراك؟
من هم به غیر از مهندسی شیمی که قبولیدم:
برق کنترل و مخابرات و الکترونیک صنعتی شیراز
فیزیک محض شیراز
آی تی شیراز
کامپیوتر شیراز
کامپیوتر صنعتی شیراز
رو آوردم
فقط 12 نفر با مکانیک سیالات شیراز فاصله داشتم.ای خدااااااااااااااااااا
من هم به غیر از مهندسی شیمی که قبولیدم:
برق کنترل و مخابرات و الکترونیک صنعتی شیراز
فیزیک محض شیراز
آی تی شیراز
کامپیوتر شیراز
کامپیوتر صنعتی شیراز
رو آوردم
شما رتبت چند شده بود؟
من که کارنامه نهایی رو دیدم اعصابم خورد نشد چون به اندازه کافی فاصله داشتم با آخرین رتبه های قبولی:27:
خیالم راحت شد:31:
چه بدشانس!:13:
Hossein Adeli
05-10-2009, 11:02
کسی میتونه بگه رتبه آخرین فرد قبول شده در سراسری روزانه عمران سازه تبریز چنده؟
majid_potter7
05-10-2009, 11:27
سلام به دوستاي قديمي..
من تو انتخابام فقط 2 تا رو قبول نشدم...مهندسي شيمي شريف و عمران شريف...شيمي شريف انتخاب اولم لود كه با اختلاف 40 تا رد شده بود...پتروشيمي امير كبيرم دومي بود كه قبول شدم:دي
عمران شريف هم تو انتخاب 16 زده بودم..
saeed_h1369
05-10-2009, 12:59
salam man ke ba mekanike sharif fasele dashtam ye 70 80 ta ama baghie reshteharo kamel ghabol shodam
ghose nakhorid ye bachehaye inja ke mekanike tehrane hamkelasime baraye mekanike sharif 118 shode akharin nafar 117 !!!!!!!!!!! hala berin khoda ro shokr konid
کسی برق تهران رو نمیدونه؟؟؟
poria_mc
05-10-2009, 13:58
دوستان من موقعی که نتایج اعلام شد رفتم دیدم واسم زده مردود اما الان کارنامه نهایی رو گرفتم واسم یه رشته رو زده! رفتم اونجایی که مردود زده بود رو دوباره ببینم دیدم اونم واسم زده قبول! تکلیف من چیه؟
دوستان من موقعی که نتایج اعلام شد رفتم دیدم واسم زده مردود اما الان کارنامه نهایی رو گرفتم واسم یه رشته رو زده! رفتم اونجایی که مردود زده بود رو دوباره ببینم دیدم اونم واسم زده قبول! تکلیف من چیه؟
حالا چی قبول شدی؟
عجب بد شانسی .برو دانشگاه بپرس ولی فکر نکنم بشه
شما رتبت چند شده بود؟
متاسفانه 2498 :41:
poria_mc
05-10-2009, 19:38
حالا چی قبول شدی؟
عجب بد شانسی .برو دانشگاه بپرس ولی فکر نکنم بشه
مترجمی زبان!
زنگ زدم دانشگاه گفتم! اونجا هم زنگ زدن به سازمان سنجش استعلام گرفتن معلوم شد گندی بوده که سازمان سنجش زده! گفتن فردا بیا واسه ثبت نام!
میگم کسی درصدهای نفر اول کنکور 88 رو داره؟
میخوام بدونم این رتبه اول ها حدودا چند درصد میزنن؟حالا فکر نکنید من میخوام رتبه اول بشما!!
مال نفر اول سال 87 رو دارم(سجاد فولادی)ولی مال نفر اول کنور 88 رو ندارم.
اگه کسی میدونه بگه تا یه خورده روحیه بگیریم وانگیزمون بره بالا.
rambo_1386
06-10-2009, 13:47
میخوام بدونم این رتبه اول ها حدودا چند درصد میزنن؟حالا فکر نکنید من میخوام رتبه اول بشما!!
دوست عزیز حالا درصدهای سجاد فولادی بذار تا استفاده کننیم انشاءالله بزودی درصدهای نفر اول امسال هم پیدا میشه:31:
forouzesh
06-10-2009, 14:11
.................................................. ...........................................
این کارنامه سجاد فولادی هست.نفر اول کنکور 87 رشته ریاضی.که الآن کامپیوتر شریف میخونه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
این هم از درصداش...
صددرصد مستقیم...
الکیات (همون ادبیات) 74
عربی 94
دینی 100
زبان 78
ریاضی 95
فیزیک 100
شیمی 93
(گفت اینم اضافه کنم...)
برنامه ی درست با شیوه ی درست مطالعه + امیدواری= آینده روشن....
و این هم درصدای مسعود بهزادی (دوم...)
باز هم صد در صد مستقیم...
الکیات (همون ادبیات) 80
عربی 100
دینی 85
زبان 84
ریاضی 98
فیزیک 94
شیمی 92
(گفت اضافه کنم...)
هیچ وقت دیر نیست... (حتی پیش...)
در ادامه رتبه 3و5و6و7 فعلا دم دست نیستن...
و اما جناب آقای احسان عباسی (چهارم...)
الکیات74
عربی 94
دینی 89
زبان89
ریاضی 92
فیزیک 97
شیمی 96
میگه که...
<<<برنامه ریزی>>> (با شناخت درست از خود) +عمل کردن به آن + انرژی مثبت
معین اضافه کرد...
منظر مطالب بعدی باشید...:27::31:
ادامه ی بحث ...
الکیات 88
عربی 90
دینی 88
زبان 96
ریاضی 96
فیزیک 98
شیمی 83
ببخشید یادم رفت بگم ...
اینا درصدای وهاب زارعی بود...
میفرمایند....
.... (فعلا سرش شلوغه .... بعدا خواهند فرمود...)
reza.iran1991
11-10-2009, 12:32
ما که قبول نشدیم
hamed121369
16-10-2009, 18:15
در کارنامه نهایی در قسمت نتیجه منضور از عدد 1 چیه؟کسی میدونه؟
arash520
16-10-2009, 18:23
یعنی مردود
hermione
23-12-2009, 18:54
سلام
توی سایت گزینه 2 بودم داشتم کارنامه ریاضی منطقه 1 سال قبلو میدیدم دو تا کارنامه رو دیدم ( جالب ) گفتم اینجا بگم شما هم ببینید
کارنامه شماره 1
کارنامه شماره 2
همونطوری که میبینید کارنامه شماره دو در درس های ریاضی ، فیزیک، عربی زبان با اختلاف درصد 5 ، 9 ، 10 ، 2 بیشتر از کارنامه 1 هست و تنها در دو درس شیمی 10 درصد و ادبیات 2 درصد کمتر داره ولی در عین حال نفر اول 4 تا رتبه کشوریش بهتره
اینو من هیچجوری نتونستم توجیهش کنم شما چی فکر می کنید ؟؟؟
درضمن نفر دوم معدل کتبیش هم 20 صدم بیشتر از نفر اول هست !!!!!!!!!
Rainy eye
23-12-2009, 23:29
عجب حوصله ای داری که میشینی این همه مقایسه میکنی!!!!
شیمی وادبیات خیلی تاثیر داشته...نسبت به نفرات برتر میسنجن ...همون که رتبش بهتر شده با اینکه درصداش کمتره به خاطر اینکه درصد شیمی وادبیاتش بهتر از میانگین کشوری بوده ترازش رفته بالا ...چون ترازش بالا شده خوب رتبشم بهتر میشه دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.