ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موبایل یا mp3 player

milad_takjoo
23-09-2009, 18:06
سلام.
من یک گوشی 8گیگ n95 دارم.میخواهم پخش کننده creative zen x-fi بگیرم. به نظرتون کیفیت صدای این دو تفاوت داره که من اینرو بگیرم؟؟؟ اصلا می ارزه(کیفیت صدا برام مهمه)؟؟؟؟؟ با تشکر

ChaoticHead
24-09-2009, 10:31
سلام.
من یک گوشی 8گیگ n95 دارم.میخواهم پخش کننده creative zen x-fi بگیرم. به نظرتون کیفیت صدای این دو تفاوت داره که من اینرو بگیرم؟؟؟ اصلا می ارزه(کیفیت صدا برام مهمه)؟؟؟؟؟ با تشکر

کیفیتشون اصلا قابل مقایسه نیست. صدای creative خیییلی بهتره، در واقع فکر کنم N95 صدای خیلی جالبی کلا نداشته باشه ولی اگه از صداش راضی هستین بیخودی هزینه اضافی نکنین. البته اگر فقط دنبال صدای بهتر از n95 هستین که خیلی آسونه؛ دستگاههای player زیادی هستن که کیفیتشون از n95 بهتر باشه و از Xfi هم خیلی ارزونتر باشن.

prowler88
24-09-2009, 11:28
صدای موبایل رو با mp3 player مقایسه نکن. هر چیزی بهر کاری ساخته شده.
zen x-fi صدای خیلی خوبی داره و انتخاب خوبیه. ولی خب من Cowon D2 رو پیشنهاد میکنم چون ارزون تره و صداش بهتره از اون. صدای x-fi یه ذره خشنه. اگه اندازه ی بزرگتر هم بخوای که S9 از کووان برای تصویری عالیه که رقیب سرسخت iPod Touch هست و چه از نظر کیفیت صوتی و چه کیفیت تصویری و باتری بالاتر از تاچ قرار میگیره.

milad_takjoo
24-09-2009, 18:56
با تشکر از دوستان...
من توی سایتهای مختلف خیلی تعریف فناوری x-fi رو شنیدم.
یعنی واقعا cowon d2 از zen x-fi بهتره؟؟؟؟؟؟
راستی قیمتش چنده؟؟؟
ممنون

seymour
25-09-2009, 16:33
با تشکر از دوستان...
راستی قیمتش چنده؟؟؟
ممنون
حکایت فن آوری های اضافی کمپانی (بخصوص در مورد پردازش صوتی در بازار پلیرها - همین رو میشه در زمینه های دیگه به دوربین ها هم سرایت داد) حکایت "هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه" هستش ... خب - قطعاً نیت اینه که مشتری جلب بشه ، و قطعاً هدفشون از این اضافات بدتر کردن کیفیت صدا نیست ... اما مساله اینه که واقعا چقدر موثره ؟ ... همونقدر که مانور میدن روش موثره؟ ... به اندازه افزایش قیمتش موثره ؟ ... و سوالاتی از این دست ...

البته من نمی خوام بدبینی بدست بدم ... اتفاقا گزارش هایی که موجود داریم اکثرا از این فن آوری تعریف کرده ان و کلاً اون مدل، مدل بسیار موفقی بوده که نسل دومش هم داره میاد ...

در مورد مقایسه D2 و Xfi من قبل هم عرض کردم که اختلاف اندک کیفیت صدا (هر دو محصولاتی با کیفیت بسیار عالی صدا هستند) رو از دایره مقایسه تون کنار بذارید ... یعنی اگه مثلاً الان شما بین این دوتا موندی یا می خوای ببینی کدوم بهتره ، برو ببین کدومش نیازهای دیگه ات رو بهتر تامین می کنه .. همون بهتره ..

prowler88
25-09-2009, 20:56
با تشکر از دوستان...
راستی قیمتش چنده؟؟؟
ممنون
این فناوری x-fi هم چیز جدیدی نیست. COWON مدت هاست از یه همچین چیزی با یه اسم دیگه (BBE) استفاده میکنه و به نظر من هم تاثیرش خوشایندتر از x-fi هست. البته تنظیم های دیگه ای هم داره کووان: مثلا Mach3Bass, Surround Enhancer, Wide Bandwidth, MP Enhance و...
قیمت D2 Plus ظرفیت 8 گیگش نزدیک 200 تومنه. 16 گیگش هم حدودا 40 تومن گرون تره. 4 گیگ هم حدود 170 تومن.

RaS0oL.M
11-10-2009, 18:01
ولش کن برو گوشیتو عوض کن.

ChaoticHead
12-10-2009, 17:41
ولش کن برو گوشیتو عوض کن.

خوب بره چی بخره که بهتر باشه؟

prowler88
12-10-2009, 21:34
من تنها گوشی ای که دیدم صداش خوب بود یکی یه مدل از سامسونگ بود و یکی دیگه هم N91 که قیافه ش شبیه آجر له شده بود. معمولا از نظر کیفیت صدا تفاوتشون زیاده. البته این نظر منه.

hamid_1367
13-10-2009, 03:30
من خودم دبلیو 700 دارم و با یه هدفون کریتیو ep-630 که الان 17 تومنه بین گوشیم و کریتیو زن و آیپاد تاچ اصلا هیچ فرقی احساس نمی کنم...
به نظر من یک دهم پولی که میخوای بدی واسه اینکار بده یه هدفون خیلی خوب بگیر و پلیرت زیاد مهم نیست... البته 95 نمیدونم صداش چطوریه ولی 700 واقعا عالیه...