مشاهده نسخه کامل
: چه برنامه ای در حال استفاده از هارددیسکه ؟
Cyberlife
23-09-2009, 14:45
سلام بعضی مواقع هارددیسک من در حالت بیکاری شروع به فعالیت میکنه و صدای
خرخر اون بلند میشه ، هر چی ویروس یاب و برنامه های دفراگ رو بررسی میکنم فایده
نداره ، چون هیچکدام از این برنامه ها فعالیتی ندارند خلاصه این برای من سوال شده ، آیا
برنامه ای وجود داره که بشه فهمید الان چه نرم افزاری هارد دیسک رو مشغول کرده و
در حال ارتباط با هارد است ؟
Cyberlife
24-09-2009, 18:58
الو کسی خونه نیست ، فکر نکنم سوال اینقدراهم سخت باشه !!! چرا کسی جواب نمیده ؟ تو رو خدا تاپیک رو نبندین اگه میخواین
حذف کننین فقط همین پست رو حذف کنین !!!
من هم دقیقن همین مشکل رو دارم . هاردم 1tb سیگیته. چند بارم Win رو عوض کردم ولی باز وقتی چند تا نرم افزار نصب می کنم خر خرش بلند میشه. خواهشا اگه کسی اطلاع داره بگه به ما. یه خانواده رو از دلشوره در بیاره d:
Cyberlife
28-09-2009, 14:46
من هم دقیقن همین مشکل رو دارم . هاردم 1tb سیگیته. چند بارم Win رو عوض کردم ولی باز وقتی چند تا نرم افزار نصب می کنم خر خرش بلند میشه. خواهشا اگه کسی اطلاع داره بگه به ما. یه خانواده رو از دلشوره در بیاره d:
هر چند هنوز کسی جوابی برای این سوالی که مطرح کردم نداره ، اما به نظر خودم بیشتر این
موضوع به ویروس یاب و نرم افزارهای Tuning مثل System Mechanic و Tuneup Utilite مربوط میشه ، البته من خودم
همه اینهارو از کار انداختم اما بیشتر مواقع بازم این صدا از هارد شنیده میشه ، شاید از سرویسهای خود ویندوز باشه
که در پس زمینه ویندوز فعالیت میکنند ، به هر حال من هنوز منتظر یک جواب درست و حسابی از جانب اساتید هستم
زمانی که سیستم عاملم ویستا بود منم این مشکل رو داشتم ولی از وقتی که به لینوکس مهاجرت کردم این مشکل حل شده. تو لینک زیر در مورد این موضوع تو اوبونتو بحث شده و یه برنامه برای حل این مشکل پیشنهاد شده (هر چند من تو لینوکس این مشکل رو ندارم). تا اونجا که یادمه تو یه جایی هم یه برنامه برای ویندوز معرفی کرده بودن که این مشکل رو حل کنه. زحمت گشتن تو پست رو به خودت واگذار میکنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فکر نکنم زیاد به آنتی ویروس و این جور چیزها ربط نداشته باشه چون من هنوز ویندوز ویستا رو نگه داشتم با این تفاوت که هر چی آنتی ویروس و فایروال و... که روش نصب کرده بودم رو پاک کردم ولی هنوز این مشکل رو دارم. البته مشکل از firmware هارد هم میتونه باشه ببین میتونی آپدیت کنی یا نه. ولی این موضوع رو جدی بگیر چون عمر هاردت کم میشه
اگه حوصلهی گشتن نداری تو این صفحه برنامهی مخصوص ویندوز گفته شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی من توصیه میکنم اول دنبال این باشه که میتونی firmware هارد رو آپدیت کنی یا نه
Cyberlife
29-09-2009, 12:47
خیلی ممنون از دوست عزیزم fpess ، طبق آدرسی که ایشون دادن به اون انجمن رفتم که در اونجا یکسری مطالب
نوشته بود که زیاد متوجه نشدم چون درباره لینوکس بود البته انجمن خیلی خوبی بود چون خودمم میخوام لینوکس نصب
کنم ، در هر حال نوشته بود که دو برنامه هست به اسم hdparm و Smartctl که برای لینوکس ساخته شده اما نسخه
ویندوزی آنها هم موجوده ، البته انجوری که نوشته برای ویندوز XP و 2000 ساخته شده و ویندوز ویستا رو پشتیبانی
نمیکنه .
کسی برنامه مشابه که ویندوز ویستا رو پشتیبانی کنه نمیشناسه ؟
Cyberlife
14-10-2009, 14:25
خوب اینم از یک سایت جستم ، گفتم بزارم شاید بدرد بخوره :
صدايهاي غيرعادي مانند، جيرجير كردن، نويزهاي بلند و آني و.... از هاردديسك بگوش ميرسد!
راهحل: بعضي از هاردديسكها بطور عادي و از همان روز ساختشان نويزي و پرسرصدا هستند، از اين رو هر صدا و نويزي مربوط به درايو و مشكل آن نيست. اگر
سيستمي را جديداً خريداري كردهايد، و صداهايي را از هاردديسك آن ميشنويد، اما ويندوز بدون هيچ مشكلي كار ميكند، ممكن است هاردديسك شما هم از اين
دسته بوده و اساساً مشكل خاصي نداشته باشد. البته بهتر است براي اطمينان به قسمت به قسمت S.O.S مراجعه كرده و توسط آزمونهاي اشاره شده در آنجا از
سلامت هاردديسك اطمينان حاصل كنيد. اما اگر قبلاً چنين صداهايي را از هاردديسكتان نميشنديد و با وجود گرفتن آزمونهاي اشاره شده باز هم مشكلي تشخيص
داده نشد، ممكن است عوامل ديگر در ايجاد اين صداها و چمشكهاي غيرعادي HDD LED نقش داشته باشند. بطور مثال نصب مشكل دار ويندوز عاملي است در بروز
اين مشكلات! البته در نظر داشته باشيد اگر مشكل از ويندوز باشد، فقط هنگام راهاندازي و يا خاموش كردن سيستم صدا و يا چشمكها غيرعادي احساس خواهد
شد. اگر سيستم شما در اين مراحل دچار مشكل است از اطلاعاتتان نسخهي پشتيبان تهيه كرده و ويندوز را مجدداً نصب كنيد.
دقت داشته باشيد آزمونهاي اشاره شده فقط زماني كه هاردديسك كاملاً دچار مشكل شده باشند قادر به شناسايي خواهند بود. به همين دليل ممكن است
هاردديسك هنوز سالم باشد ولي در دورههاي پاياني عمر مفيد خود باشد. پس اگر با وجود قبولي هاردديسك در آزمونها، سر و صداهاي اضافي هنگام اجرا كردن
برنامهها، ذخيرهسازي و يا بارگذاري فايلها و دسترسي به درايوهاي مختلف احساس كرديد، سريعاً با تهيه نسخهي پشتيبان خود را براي بروز هر مشكلي احتمالي در
آينده آماده سازيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.