PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

saman3230
21-06-2010, 12:29
سلام سامان
با فتوشاپ و ايلاستريتور كار ميكنم. كاراي تبليغاتي انجام ميدم پس مطمئن برم بگيرمش؟

آره خاطر جمع باش اگر کارت فقط و قط مینه

چون این دستگاه همه جوره عالیه فقط یکمی برای بازی جالب نیست وگرنه از هر جهت فوق العاده است

little.cabana
21-06-2010, 12:35
لپ تاب با قیمت یک یک و دویست
وزن کمتر از دو کیلو
چی پیشنهاد می کنید؟
و در ضمن فرق دو لپ تاب با کانفیگ تقریبا یکسان چیه که اینهمه اختلاف قیمت داره؟

کاربریتون چیه ؟! چیکار می خواین با لپ تاپ بکنید؟!

little.cabana
21-06-2010, 12:46
سلام.
فوري ..........فوري.....................فوري
جواب رو حتماً امروز ميخوام. vaio F111 به درد كاراي گرافيكي ميخوره يا نه؟ كلاضچيز خوبي هست يا نه؟ تا 2 -3 ساعت ديگه بايد برم تحويلش بگيرم ميخوام ببينم اگه چيز بهتري هست عوضش كنم. قيمتش يك ميليون و سيصد هزار تومان
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 2263 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

من بودم سراغش نمی رفتم.
1. به نظرم یه کم گرونه
2. صفحه نمایشش LED یا HD نیست
3. گرافیک اش 310 با حافظه 512 هست که برای گرافیک اونم رندر بنرها ( چون خودم کار می کنم ها... :5::5:) خوب نیست، یعنی بهتر از این می تونی بگیری مثلاً یک گیگابایت.

little.cabana
21-06-2010, 12:59
با فتوشاپ و ايلاستريتور كار ميكنم. كاراي تبليغاتي انجام ميدم پس مطمئن برم بگيرمش؟

شما که خودت بهتر می دونی این دوتا چقدر توی کار اذیت می کنن. وقتی کارات سنگین می شه. گرافیک و هارد پائینه.:13:

esibaba
21-06-2010, 13:03
با سلام اگه ممكنه به مدل لپ تاپ معرفي بكنيد كه براي ساخت انيميشن و تدوين فيلم مناسب باشه.(قابيليت اجراي بازي برام مهم نيست فقط بيتونه از عهده ي اين دو تا كار خوب بر بياد)و به لحلاظ سيستم خنك كننده گي جوري باشه كه احتياجي به كول پد نداشته باشه و بتونم مقلا حداقل روزي 7 - 8 ساعت با خيال راحت باهاش كار كنم و نسوزه. بودجه ام هم حداكثر يه ميليون تومنه با تشكر

majid67110
21-06-2010, 13:03
با سلام
دوستان از بین لپ تاپ های زیر کدام را پیشنهاد می کنید .
ASUS N61 JV CPU core i5 قیمت 1150
ASUS Pro 64 JV CPU core i5 قیمت 1180

خود فروشنده می گفت که این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط رنگ N61 JV سیاه است ولی Pro 64 JV سفید است و هر دو هم USB 3 و eSata دارند و در ضمن N61 JV با گارانتی الماس و Pro 64jv با گارانتی امرتات .
برای کار برنامه نویسی می خواهم و بیشتر به این دلیل سراغ این دو مدل رفتم چون USB 3 دارند .
بیزحمت نظرتان را هم در مورد این دو لپ تاپ بگید که نسبت به قیمتشان ایا خوب هستند یا نه و اگر پیشنهاد دیگری هم دارید بیزحمت معرفی کنید تا حداکثر قیمت 1200 .
با تشکر

yas.gh
21-06-2010, 13:04
خدايااااااااااااااااااااا ا
ديوانه شدم. الان چند ماهه كه درگير گرفتن يك لپ تاپم هر كسي يه مدل معرفي ميكنه. ديگه نميدونم چيكار كنم:37:

درمورد صفحه نمايش هم اشتباه نوشتم LED درسته

Milad4171
21-06-2010, 13:31
LED های واقعی روی لپ تاپ قیمت رو شدیدا بالا میبره به همین خاطر شرکت ها فقط از Back light اسفاده میکنن( معمولا استفاده از مشخصه های زیادی در LED ها در نظر گرفته میشه)
همین کاری که بعضی از شرکتهای کلاه بردار روی تلویزون هاشون استفاده میکنن و به نام LED به ملت میفروشن!!!
قیمت یه سیستم خوب با یه Back light LED از 800 تومن شروع میشه وباعث بیشتر شدن عمر باطری میشه!

majid67110
21-06-2010, 13:37
اقا خیلی عجله دارم اگه میشه راهنمایی کنید .
ممنون

Vaioman
21-06-2010, 13:40
با سلام

خود فروشنده می گفت که این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط رنگ N61 JV سیاه است ولی Pro 64 JV سفید است و هر دو هم USB 3 و eSata دارند و در ضمن N61 JV با گارانتی الماس و Pro 64jv با گارانتی امرتات .
برای کار برنامه نویسی می خواهم و بیشتر به این دلیل سراغ این دو مدل رفتم چون USB 3 دارند .
بیزحمت نظرتان را هم در مورد این دو لپ تاپ بگید که نسبت به قیمتشان ایا خوب هستند یا نه و اگر پیشنهاد دیگری هم دارید بیزحمت معرفی کنید تا حداکثر قیمت 1200 .
با تشکر
این دو مدل فرقی با هم ندارند و تو این رنج قیمت هم از بهترین ها هستند.اما در حال حاضر مشکل درایور کارت گرافیک دارند و تو گیم ها خوب عمل نمیکنن.:46:

majid67110
21-06-2010, 13:49
این دو مدل فرقی با هم ندارند و تو این رنج قیمت هم از بهترین ها هستند.اما در حال حاضر مشکل درایور کارت گرافیک دارند و تو گیم ها خوب عمل نمیکنن.:46:

میشه بیشتر توضیح بدید چون از گرافیک نسبتا قوی هم برخوردار هستند . مشکل از کارت گرافیکشان است یا درایور کارت گرافیک . و اگر از درایور کارت گرافیک است پس یعنی در ورزن های بعدی این درایور ها , این مشکل حل می شود ؟

erfagh
21-06-2010, 13:55
سلام دوستان
من مدل Dell Studio 1558 رو انتخاب کرده بودم با این مشخصات:

CPU: Intel 2.8GHz Core i7 720QM
Cache: 6MB
Ram: 6GB DDR3 1066MHz
HDD: 500 GB (7200rpm)
LCD: 15.6" WXGA LED
ODD: DVD-RW
VGA: ATI HD 5470 1GB
Weight: 2.8KG
Battery: 9Cell

که کیبوردش هم بک لایت داره،

قیمتی که دارم از دوتا شرکت با دوتا گارانتی متفاوت هستش،

اولیش شرکت دلیران با گارانتی دلیران قیمت 1.360.000
دومی هم شرکت ایران نوت بوک با گارانتی سبز قیمت 1.320.000

نمام مشخصات دستگاه هاشون یکیه و هیچ فرقی نداره، ولی خب شرکت دلیران معتبر تر و شناخته شده تر هستش،
حالا میخواستم ببینم با این توصیفات کدوم رو پیشنهاد میدین؟

saman3230
21-06-2010, 14:09
خدايااااااااااااااااااااا ا
ديوانه شدم. الان چند ماهه كه درگير گرفتن يك لپ تاپم هر كسي يه مدل معرفي ميكنه. ديگه نميدونم چيكار كنم:37:

درمورد صفحه نمايش هم اشتباه نوشتم LED درسته

بگیر خاطرت جمع گرافیکت هیچ مشکلی با این چیزهای که این آقا گفت نداره

بدون هیچ مشلی به کارهات میرسه

caspian
21-06-2010, 14:32
برای چه کاربردی؟
کار گرافیکی باهاش ندارم .مصرف عادی

caspian
21-06-2010, 14:49
HP Pavilion DV6-2190 بهتره یا Dell Studio 1558-A

majid67110
21-06-2010, 14:56
با سلام

با تشکر

zooghi
21-06-2010, 15:52
سلام.
فوري ..........فوري.....................فوري
جواب رو حتماً امروز ميخوام. vaio F111 به درد كاراي گرافيكي ميخوره يا نه؟ كلاضچيز خوبي هست يا نه؟ تا 2 -3 ساعت ديگه بايد برم تحويلش بگيرم ميخوام ببينم اگه چيز بهتري هست عوضش كنم. قيمتش يك ميليون و سيصد هزار تومان
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 2263 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی

گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.

مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه

ببین دوست عزیز اگر خریدی که مبارک باشه

ولی اگر کاربر حرفه ای نیستی نباید ناراحت بشی

ولی اگر این چیزایی که گفتم رو تا حالا با فتوشاپ بهش برخوردی ادامه رو بخون

خوب این سایت گرافیک لپ تاپ هست که به تمام مارک ها و قدرت ها نمره داده ( بنچ مارک )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وارد این صفحه میشی کلید کنترل + f رو بزن تو مرورگر یک کاردی میاد به نام find یعنی پیدا کردن

خوب حالا تو اون کادر پیدا کردن بنویس 310 میبینی که برات انویدیا رو پیدا میکنه که نوشته رتبه ی 110

حالا بنویس 330m میبینی که رتبه ی 58 رو میده . خوب خودت چی فکر میکنی؟

دلیل این که یکی از دوستان اینقدر سر اینکه شما بدون فکر کردن این رو بگیرید نمیدونم و نمیدونم رو چه حسابی داره میگه مطمئن باش ( من خودم هرگز جرئت همچین حرفی رو ندارم )

3 حالت دارید
1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11

حالا برای اینکه اگر نخریدی بتونی بیشتر اونم خودت به صورت مطمئن از نتیجه کار این دو لپ تاپ باخبر بشی

این لینک تست N61JQ هست

یک نصیحت برادرانه : اگر تمام کارها رو بسپاری به این و اون و شخص ثالت که برات کار انجام بدن مطمئنا نباید انتظار پیگیری دلسوزانه رو داشته باشه. در کنار پرسیدن خودت هم باید یکمی جستجو کنید ( چون دوست داری که با سلیقه ی خودت زندگی کنی = ( مشاوره رایگان میکنیم کسی نبود ؟) :5: )

saman3230
21-06-2010, 16:20
دوست عزیز شما که کارتون گرافیکه باید یه چیزی بگیری که حد اقل دو سال بتونی باهاش کار کنی

گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.

مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنه

ببین دوست عزیز اگر خریدی که مبارک باشه

ولی اگر کاربر حرفه ای نیستی نباید ناراحت بشی

ولی اگر این چیزایی که گفتم رو تا حالا با فتوشاپ بهش برخوردی ادامه رو بخون

خوب این سایت گرافیک لپ تاپ هست که به تمام مارک ها و قدرت ها نمره داده ( بنچ مارک )

وارد این صفحه میشی کلید کنترل + f رو بزن تو مرورگر یک کاردی میاد به نام find یعنی پیدا کردن

خوب حالا تو اون کادر پیدا کردن بنویس 310 میبینی که برات انویدیا رو پیدا میکنه که نوشته رتبه ی 110

حالا بنویس 330m میبینی که رتبه ی 58 رو میده . خوب خودت چی فکر میکنی؟

دلیل این که یکی از دوستان اینقدر سر اینکه شما بدون فکر کردن این رو بگیرید نمیدونم و نمیدونم رو چه حسابی داره میگه مطمئن باش ( من خودم هرگز جرئت همچین حرفی رو ندارم )

3 حالت دارید
1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنه
2- هنوز نخریدی و حتما هم میخوای از مارک سونی بخری در این صورت مدل اف 115 برای شما پیشنهاد میشه
3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11

حالا برای اینکه اگر نخریدی بتونی بیشتر اونم خودت به صورت مطمئن از نتیجه کار این دو لپ تاپ باخبر بشی

این لینک تست N61JQ هست

یک نصیحت برادرانه : اگر تمام کارها رو بسپاری به این و اون و شخص ثالت که برات کار انجام بدن مطمئنا نباید انتظار پیگیری دلسوزانه رو داشته باشه. در کنار پرسیدن خودت هم باید یکمی جستجو کنید ( چون دوست داری که با سلیقه ی خودت زندگی کنی = ( مشاوره رایگان میکنیم کسی نبود ؟) :5: )

عجب

بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره :18:

بعد فکر کنم مثلا اونهایی که اینتل دارند باید مثلا با paint کار کنند

آقا جان این داستان ها چیه ؟

گرافیک 310 اینل تازه با core i5داره بازی نسبتا به روز رو با گرافیگ medium یا بعضا high اجرا می کنه بعد مثلا ایشون با فتوشاپ کم میاره ؟

سری cw2 رو من خودم بارها و بارها تست کردم !

حالا ایکه core i7 هستو داستان خیلی فرق می کنه یکی از دوستان من با هین گرفیکی که شما داری میگی رو فوتوشاپ کم میاره داره رندر میگیره عین ماهم داره کار می کنه !!

این مقایسه هم که شما دارید انجام می دهید در حین اجرای بازی هست که خو مشخص هست ایشون کارشون چیه قرار نیست بازی کنند !!!

کار ایشون بیشتر به پردازش هارد و قدرت cpu ارتباط داه که خوب مدل انتخابی اشون هر د رو بهترین نحو داره !!

cityofangel62
21-06-2010, 16:25
سلام،

من یه لپ تاپ می خوام برای کار با 3d max photoshop sketchup و ... می خوام تو رندر گرفتن هنگ نکنه... وزن هم خیلی برام مهمه اما گویا همه لپ تاپای قوی 2.8 به بالان الان خیلی گیج شدم بین dell 1558 و hp dv6 2190 موندم
لطفا راهنماییم کنین و بگین تفاوتاشون در چه حده

مرسی

little.cabana
21-06-2010, 16:57
1. بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره :18:
2. کار ایشون بیشتر به پردازش هارد و قدرت cpu ارتباط داه که خوب مدل انتخابی اشون هر د رو بهترین نحو داره !!

1. بله داداش الان شاید گرافیک این لپ تاپ کم نیاره اما توی این رنج می شه سیستم بهتر ورداشت مثل همینی که دوستمون پیشنهاد دادن. تازه حافظه اختصاصی گرافیک این مدل 512 هست. شما دو سال دیگه ی این بنده خدا رو ببین که دیگه نتونه خوب از سیستم اش استفاده بکنه!!!!:19:
2. داداش سامان شما که وارد تر از مایی. بله به قدرت cpu ربط داره به گرافیک هم مربوط هستا ( بهش میگن gpu :46:)
بعدش ام cpu وش core i5 هست، توی این اوصاف core i7 هست که دیگه core i5 ورمی داره با 1300 پول بی زبون؟!!!!

البته اگه خریدی دوست عزیز که مبارکه ان شــــاء الله

zooghi
21-06-2010, 18:27
1. بله داداش الان شاید گرافیک این لپ تاپ کم نیاره اما توی این رنج می شه سیستم بهتر ورداشت مثل همینی که دوستمون پیشنهاد دادن. تازه حافظه اختصاصی گرافیک این مدل 512 هست. شما دو سال دیگه ی این بنده خدا رو ببین که دیگه نتونه خوب از سیستم اش استفاده بکنه!!!!:19:
2. داداش سامان شما که وارد تر از مایی. بله به قدرت cpu ربط داره به گرافیک هم مربوط هستا ( بهش میگن gpu :46:)
بعدش ام cpu وش core i5 هست، توی این اوصاف core i7 هست که دیگه core i5 ورمی داره با 1300 پول بی زبون؟!!!!

البته اگه خریدی دوست عزیز که مبارکه ان شــــاء الله

منم همینو میگم . اگه خریده که مبارک باشه

1- شما لپ تاپ رو خریدید پس مبارک باشه و امید وارم برای مدت طولانی تری راضیتون کنهشما نوشتید :
گرافیک 310 اینل تازه با core i5داره بازی نسبتا به روز رو با گرافیگ medium یا بعضا high اجرا می کنه بعد مثلا ایشون با فتوشاپ کم میاره ؟
1. بحق چیزهای بسیار بسیار نشنیده گرافیک 310 واسه کارهای فوتوشاپ و illustrator کم میاره

بنده اینو نوشته بودم که شما این حرف بالا رو نوشتید

مثلا وقتی تو فتوشاپ برای یک پروژه ی سنگین و با ابعاد زیاد میخوای یک فیلتر مثلا تفکیک به شکست مربع ( فارسی شو نوشتم ) رو انجام بدی اولاندش خیلی طول میکشه دومندش خود فتوشاپ میبینه که گرافیکتون ضعیفه این کار رو با نصفه نیمه اکثرا ول میکنهببین جناب من تاحالا لپ تاپ نداشتم ولی امسال قراره بگیرم چون قراره دانشجو بشم به همسن دلیل جدیدا در حال پیگیری مدل ها بدوم

شما به ایشون مدلی رو معرفی کردید که با اون قیمت من گفتم اصلا توصیه نمیشه. این فقط نظر من هم نیست

در مورد کار ایشون همه چیز که به پردازشگر مرکزی نیست گرافیک هم مهمه

متن رو دوباره بخونید

گرافیک 310 اصلا توصیه نمیشه. گرافیک پایینی هست و رم پایینش باعث دیر انجام شدن و حتی بد انجام شدن رندر ها و لود ها میشه.این یعنی اینکه من دارم دوستانه و موادبانه به ایشون میگم سال دیگه همین موقع از لپ تاپشون ممکنه پشیمون بشن و بدونن که با همین قیمت میتونن چیز دیگه ای بگیرن که گرافیکش بالاتر باشه و زمان انجام کار ها براش سریع تر بشه .

در کل شما از مدلی که دارید راضی هستید و میخواین اون رو به ایشون هم معرفی کنید من هم ضعف های این معرفی رو گفتم براشون تصمیم گیرنده ی اصلی ایشون هستند.

من از هر دو برند مدل به ایشون معرفی کردم سونی و ایسوز

3 حالت دارید
3 - از هر مارکی شد فقط بهتر باشه . در این صورت شما میتونی ان 61 جی کیو ایسوز رو ببینی که گرافیکش رتبه ی 41 رو داره و دایرکت ایکس 11به نظر من هنوز هم این چیزی که شما معرفی کردید گزینه ی خوبی نیست در حال حاظر

دوستان اگر ممکنه بقیه هم نظراتشون رو بدن شاید من اشتباه میکنم چون تو مسائل کامپوتری یاد گرفتم که هیچ وقت نگم قطعا. و اگر چیزی میکم بگم نظر من.

ضمنا احساس شد که نوع نوشته ی شما تند بوده . متن ارسال از طرف بنده رو بخونید ببینید من جایی اگر با حالت تند خطاب به شما متنی داشتم اینجا نقل قول کنید تا معزرت خواهی کنم.

موفق باشید.

majid67110
21-06-2010, 20:35
با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
نظرتان راجع به ایسوز K52 و K42 چیست ؟
ایا لپ تاپ های خوبی با توجه به قیمتشان هستند ؟
برای برنامه نویسی می خواهم ؟
با تشکر

esibaba
22-06-2010, 00:22
با سلام اگه ممكنه به مدل لپ تاپ معرفي بكنيد كه براي ساخت انيميشن و تدوين فيلم مناسب باشه.(قابيليت اجراي بازي برام مهم نيست فقط بيتونه از عهده ي اين دو تا كار خوب بر بياد)و به لحلاظ سيستم خنك كننده گي جوري باشه كه احتياجي به كول پد نداشته باشه و بتونم مقلا حداقل روزي 7 - 8 ساعت با خيال راحت باهاش كار كنم و نسوزه. بودجه ام هم حداكثر يه ميليون تومنه با تشكر

كسي نيست كه به ما كمك كنه؟plzzzzzz

yas.gh
22-06-2010, 10:01
سلام
بالاخره همون F111 رو گرفتم يك ميليون و دويست و پنجاه هزار تومان. (عاقبت هم نفهميدم خوب شد اينو گرفتم يا نه:31:)
از همه كساني هم كه كمكم كردن (سامان،ذوقي و...) ممنونم
اميدوارم فنش برام بچرخه!!!!!!!! :25::31:

djmerikhi
22-06-2010, 10:32
سلام
بالاخره همون F111 رو گرفتم يك ميليون و دويست و پنجاه هزار تومان. (عاقبت هم نفهميدم خوب شد اينو گرفتم يا نه:31:)

دوست عزيز دستگاه خوبي هست كلا همه بحث كه به نظرم توي اين چند صفحه اتفاق افتاد فقط اين بود كه اين كارت گرافيك يعني مدل 310 الان نه ولي چند سال آينده زياد نميشه براي بازيها روش حساب كرد وگرنه مطمئن باش جواب كارهاي شما را خواهد داد...:11:

بازم مبارك باشه :46:

راستي نمرات ويندوز به دستگاه خودت را با تصويرش لطف كن توي آدرسي كه در امضاء بنده هست بزار تا همه ببينن....:10:

Vaioman
22-06-2010, 10:38
سلام

مبارکت باشه.مدل خوبی خریدی ولی نه با این قیمت:13:.کلآ گیم رو باید بیخیال بشی:41:.در هر صورت انشاال... که فنش برات بچرخه.:46:

yperion(-)
22-06-2010, 12:17
دوستان لپ تاپ ASUS X64JV-JX11 با گارانتی سازگار لپ تاپ خوبی هست؟برای کارهای گرافیکی و بازی میخواستم.به نظر شما ارزش داره بخرمش؟مشکلی نداره؟مثل مدل N61 مشکل گرافیکی نداره؟یا اینکه برمacer 5741g که حدودا" 300 تومن ارزون تره را بخرم؟
راهنمایی کنید.لطفا" دلیل بیارید و اگه میتونید چند تا عکس از asus بذارید.
ممنون:31:

Vaioman
22-06-2010, 16:24
دوستان لپ تاپ ASUS X64JV-JX11 با گارانتی سازگار لپ تاپ خوبی هست؟برای کارهای گرافیکی و بازی میخواستم.به نظر شما ارزش داره بخرمش؟مشکلی نداره؟مثل مدل N61 مشکل گرافیکی نداره؟یا اینکه برمacer 5741g که حدودا" 300 تومن ارزون تره را بخرم؟
راهنمایی کنید.لطفا" دلیل بیارید و اگه میتونید چند تا عکس از asus بذارید.
ممنون:31:

دوست عزیز X64jv از مدلهای سری N61jv هست که از کارت گرافیک Geforce GT 325m استفاده میکنه که هنوز هم مشکل درایور این کارت حل نشده و خریدش توصیه نمیشه.از ایسوس من مدل زیر رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنم:

Asus N61JA
CPU Intel Core i5 Processor 520QM : 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 1066 MHz up to 8GB
Display LED BL 16" HD ColorShine
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
HDD 500GB.5400rpm
DVD RW Super Multi Double Layer
ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

1.210.000 گارانتی ویستا(الماس)

mrmostafa
22-06-2010, 17:17
این مدلAsus pro64 مشخصاتش چیه؟؟؟؟ یعنی از سونی بهتره؟؟؟؟ در کل الان 4 هسته ای که جدیدتر هست تو سونی کدوم مدل خوبه؟؟؟ فرق 2 هسته ای با 4 هسته ای خیلی نشان میده درسته؟؟؟ میخوام یه مدلی بگیرم که خرکار باشه و برای کسی که رشته گرافیک هست خوب باشه و کم نیاره
از رو مشخصات سوني چطوري بفهميم كه 2 هسته اي هست يا 4 هسته اي؟؟ اصطلاحشون چيه؟؟؟ الان سوني يه سري مدل هاش Intel T6600 Core 2 Duo هست يه سري I7 اينجوريه؟!!
I5 و I7 هرکدوم چند هسته ای میشن؟؟ 2 و 4 هستن درسته؟؟؟

yperion(-)
22-06-2010, 18:31
دوست عزیز X64jv از مدلهای سری N61jv هست که از کارت گرافیک Geforce GT 325m استفاده میکنه که هنوز هم مشکل درایور این کارت حل نشده و خریدش توصیه نمیشه.از ایسوس من مدل زیر رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنم:

Asus N61JA
CPU Intel Core i5 Processor 520QM : 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 1066 MHz up to 8GB
Display LED BL 16" HD ColorShine
HDD 500GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

ممنون از راهنماییت.حالا این مشکل درایور با اومدن ورژن جدید درایور ها رفع میشه؟

Ce-masoud
22-06-2010, 20:18
یک لپ تاپ خوب و محکم و جوندار برای کار با نرم افزار های مهندسی عمران و کارهای عمومی میخوام. گرافیک زیاد برام مهم نیست. کارایی مناسب، باطری خوب، گارانتی خوب و صفحه نمایش 15 داشته باشه

biostar
22-06-2010, 21:15
یک لپ تاپ خوب و محکم و جوندار برای کار با نرم افزار های مهندسی عمران و کارهای عمومی میخوام. گرافیک زیاد برام مهم نیست. کارایی مناسب، باطری خوب، گارانتی خوب و صفحه نمایش 15 داشته باشه

سلام....

DELL LATITUDE E6510
core i7 1.6~2.8
4GB
500++
15.4 WXGA+ LED
nVidia NVS 3100M
WIN 7
9cell FP

R.min
22-06-2010, 23:50
میشه بگید که تو این رنج قیمت لپتاپی هست که بتونه بازی های سنگین رو به راحتی اجرا کنه پردازندش هم ترجیحا i7 باشه
صفحش هم 15 اینچ یا بالاتر
این توشیبا Satellite A665-S6067 چطوره؟؟ ایران گیر میاد؟؟
little.cabana
23-06-2010, 00:00
میشه بگید که تو این رنج قیمت لپتاپی هست که بتونه بازی های سنگین رو به راحتی اجرا کنه پردازندش هم ترجیحا i7 باشه
چقدر می خوای خرج کنی ؟
رنج قیمت ؟!!!

biostar
23-06-2010, 00:00

سلام...

توشیبا هم گیر میاد اما به ندرت و نه همه ی مدل ها...........

بهتره از برند های دیگر تهیه کنی... مثل HP یا Asus و.................

یک مدل پیشنهادی ........:

HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDr3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
RC
1,320,000

R.min
23-06-2010, 00:09
چقدر می خوای خرج کنی ؟
رنج قیمت ؟!!!
1.2 _1.3

سلام...

توشیبا هم گیر میاد اما به ندرت و نه همه ی مدل ها...........

بهتره از برند های دیگر تهیه کنی... مثل HP یا Asus و.................

یک مدل پیشنهادی ........:

HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDr3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
RC
1,320,000
این gta اخریه رو میتونه این اجرا کنه ؟؟:31:

zooghi
23-06-2010, 00:33
1.2 _1.3

این gta اخریه رو میتونه این اجرا کنه ؟؟:31:

بودجتون اگر 1.300 تا 400 باشه بهتره برید سمت ایسوز در حال حاظر در بازار ایران بهترین انتخاب برای بازی با این رنج قیمت ایسوزه

تو پست های قبلی در موردش جنگ شده ( معرفی شده )

برای اینکه ببینید این گرافیک اون چیزی که میخواین هست این لینک رو ببینید

فکر نکنم اون چیزی که میخوای باشه . عجله نکن .

موفق باشی.

saeidsmxo
23-06-2010, 02:24
سلام به همه بچه های زحمتکش
به نظر اساتید لپتاپهای مولتی تاچ HP ارزش خرید با قیمت بین 1/100 تا 1/300 رو برای کارهای طراحی گرافیکی داره؟

به عنوان مثال مدل DV3-2380 مدل خوبیه؟
آیا پردازشگرش که i5 هست با i7 خیلی فرق داره؟
آیا ویندوز xp برویش قابل نصبه؟
آیا به راحتی میشه با تاچش کار کرد؟
ممنون

Ali.Mirzaie
23-06-2010, 07:18
سلام به اساتید.

لب تاپ تا قیمت 1300 برای خرید چی هست!؟
بیشتر میخوام به جای پی سی باهاش کار کنم و توی خونه استفاده کنم .

پی سی من هم که توی امضاء هستش . فقط کوچیکتر از 15.4 نباشه.

ترجیحاً کارت گرافیک خوبی داشته باشه با سی پی و رم. :D

sirkian
23-06-2010, 11:06
hi bax !!
من یه لپ تاپ تا سقف 1,100 میخوام !! گیمارم اجرا کنه دمش گرم !! برام گرافیکش مهمتره !!
تو رنج زیر یه تومن dell inspiron n 5010 هست !! میخواستم ببینم اگه یکم بیشتر خرج کنم چیزی هستش که ارزشو داشته باشه !!
ترجیح میدم دل باشه !!
پیشاپیش مرسی !!

little.cabana
23-06-2010, 12:01
سلام به همه بچه های زحمتکش
به نظر اساتید لپتاپهای مولتی تاچ HP ارزش خرید با قیمت بین 1/100 تا 1/300 رو برای کارهای طراحی گرافیکی داره؟

به عنوان مثال مدل DV3-2380 مدل خوبیه؟
آیا پردازشگرش که i5 هست با i7 خیلی فرق داره؟
آیا ویندوز xp برویش قابل نصبه؟
آیا به راحتی میشه با تاچش کار کرد؟
ممنون

سلام دوست عزیز
لپ تاپ HP مخصوصاً تاچ config بالایی برای کارای گرافیکی ندارند و شما معمولی هاشو باید تهیه کنی.
سری DV3 هم که کوچیک هست صفحه نمایشش. سری DV6 سری خوبیه.
البته شنیدم داغ می کنه اما با آپدیت بایوس حل میشه ولی بازم میگن که باید برای بازی و کارای گرافیکی
براش کول پد تهیه کنی. دیگه داداش قید ویندوز xp رو باید زد ولی باید نصب بشه قاعدتاً.
در مورد i5 و i7 اولی دوهسته ای است و دومی 4 هسته ای.
برای کارای گرافیکی این دو مدل رو توصیه می کنم ( با اجازه ) از HP :

HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,320,000
+finger

HP DV6-2000bto
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,230,000
+finger

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

سلام به اساتید.

لب تاپ تا قیمت 1300 برای خرید چی هست!؟
بیشتر میخوام به جای پی سی باهاش کار کنم و توی خونه استفاده کنم .

پی سی من هم که توی امضاء هستش . فقط کوچیکتر از 15.4 نباشه.

ترجیحاً کارت گرافیک خوبی داشته باشه با سی پی و رم. :D

اگه بازی هم می خوای بکنی، اینجوری که من فقط فهمیدم توی این رنج فقط ایسوس بدردت می خوره وگرنه انتخاب های زیادی داری اگه کارت بازی نیست. کاربریت چیه ؟!
اگه خوره بازی هستی Asus pro64JQ عالیه واسه بازی.
اینم کانفیگش :
CPU:Core i7-720QM--
RAM:4GB DDR3،1333--
HDD:640GB(5400)--
Display:LED 16" HD--
VGA:Ati Radeon HD 5730 With 1GB GDDR3--
USB:3.0
کیف و موس

yperion(-)
23-06-2010, 12:15

شما باید بدونید که corei7 مدلهای مختلفی داره.corei7 دو هسته ای هم هست.:10:

Ali.Mirzaie
23-06-2010, 12:28
اگه بازی هم می خوای بکنی، اینجوری که من فقط فهمیدم توی این رنج فقط ایسوس بدردت می خوره وگرنه انتخاب های زیادی داری اگه کارت بازی نیست. کاربریت چیه ؟!
اگه خوره بازی هستی Asus pro64JQ عالیه واسه بازی.
اینم کانفیگش :
CPU:Core i7-720QM--
RAM:4GB DDR3،1333--
HDD:640GB(5400)--
Display:LED 16" HD--
VGA:Ati Radeon HD 5730 With 1GB GDDR3--
USB:3.0
کیف و موس

نه!
خوره بازی نیستم ولی گذری هم میزنم.
میخوام بیشتر کارهای نت باهاش انجام بدم ولی جام نزاره جایی.
حالا hp چی پیشنهاد میکنی؟!
بالاتر هم شد مسئله ی نیست به اون شکل.
ممنون.

saeidsmxo
23-06-2010, 12:41
سلام دوست عزیز
لپ تاپ HP مخصوصاً تاچ config بالایی برای کارای گرافیکی ندارند و شما معمولی هاشو باید تهیه کنی.
سری DV3 هم که کوچیک هست صفحه نمایشش. سری DV6 سری خوبیه.
البته شنیدم داغ می کنه اما با آپدیت بایوس حل میشه ولی بازم میگن که باید برای بازی و کارای گرافیکی
براش کول پد تهیه کنی. دیگه داداش قید ویندوز xp رو باید زد ولی باید نصب بشه قاعدتاً.
برای کارای گرافیکی این دو مدل رو توصیه می کنم ( با اجازه ) از HP :

HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,320,000
+finger

HP DV6-2000bto
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,230,000
+finger

دوست عزیز ممنونم
حالا اگه من تاچ میخوام چه کار کنم؟
برندهای دیگه با کانفیگ بالاتر ندارن؟
اصلا تاچ خوب هست؟ راحت باهاش میشه همه کار کرد؟؟؟
CPU مدل DV3-2380 core i5 -520M 2.4 -2.93 GHz چه جوریاست؟ سرعتش مگه خیلی پایینه؟
یه سوال دیگه... Core i5 با Core2duo چه فرقی داره؟ و کدوم بهتر؟
بازم ممنون

shvalaie
23-06-2010, 13:18
سلام دوستان عزيز و ممنون از زحماتي كه ميكشين....:40:

قبل از هر چيزي بايد بگم كه از نظر سخت‌افزار كلاً تعطيلم :2: .... بنابراين از خيلي چيزهايي كه توي پستهاي بالا خوندم چيزي سر در نياوردم...:45:
كانفيگ چيه؟ يه هسته‌اي و دو هسته‌اي چيه؟
هيچي نميدونم....
اينقده توي اين يكي دو تا تاپيك عدد و شماره و برند و .... ديدم كه سردرد گرفتم :19: (تو پرانتز: نميدونم چرا توي پي‌سي كلمات تار ديده ميشن؟ يا چشم منه؟؟؟؟!!!!)

و متاسفانه به يه لپ‌تاپ احتياج دارم :9: (ميگم متاسفانه چون انتخاب خيلي سخته.... يه سالي هست كه خريدش رو عقب ميندازم چون اينقدر مدلها و برندهاي مختلف تو بازار هست كه انتخاب رو براي مني كه هيچي نميدونم سخت‌تر ميكنه)

تقريبا برام جايگزين PC هستش... اما اينطور نيست كه فقط تو خونه بمونه بعضي مواقع بايد با خودم به محل كارم ببرمش....
با نرم‌افزارهاي گرافيكي مثل photoshop و corel كار ميكنم
و خب البته موسيقي :8: و فيلم هم باهاش نگاه ميكنم.... بنابراين screen كوچيك نمي‌خوام... فكر كنم كه 14 كوچيك باشه؟؟‌ نه؟
بازي؟ نه !!! فقط در حد solsuit و اينها...
گارانتيش مال كجا باشه؟
باطريش زياد دوام بياره و ديگه نميدونم چه چيزهايي براي خريدش لازمه رعايت بشه.... ريش و قيچي دست شماست....

رنج قيمتش كه مشخصه...
دوباره دستتون درد نكنه...

little.cabana
23-06-2010, 16:15
نه!
خوره بازی نیستم ولی گذری هم میزنم.
میخوام بیشتر کارهای نت باهاش انجام بدم ولی جام نزاره جایی.
حالا hp چی پیشنهاد میکنی؟!
بالاتر هم شد مسئله ی نیست به اون شکل.
ممنون.

لپ تاپ های HP لپ تاپ های خیلی خوبی هستن. البته مشکل وزن دارن
تقریباً 3 کیلو که یه کم جابجا کردنشو سخت می کنه. کیفیت ساختش فوق العادست
وقتی با کیبرد و تاچش پدش کار می کنی حال مکنی. خیلی خوبه. فینگر پرینت داره.

مشکل داغ کردنشون هم برای کارای گرافیکی و بازیست و برای کارای معمولی اصلاً...
برای گذری به بازی زدن هم فکر کنم بد نباشه. اگه خواستی بگیری گارانتی اصلی بگیر. ایران اچ پی یا همپارد.
کیفیت Display اش شاید به پای سونی یا ایسوس نرسه ولی قیمتش مناسبه. مخصوصاً 2000bto با 1,230,000
HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,320,000
+finger

HP DV6-2000bto
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,230,000
+finger

little.cabana
23-06-2010, 16:28
سلام دوستان عزيز و ممنون از زحماتي كه ميكشين....:40:

قبل از هر چيزي بايد بگم كه از نظر سخت‌افزار كلاً تعطيلم :2: .... بنابراين از خيلي چيزهايي كه توي پستهاي بالا خوندم چيزي سر در نياوردم...:45:
كانفيگ چيه؟ يه هسته‌اي و دو هسته‌اي چيه؟
هيچي نميدونم....
اينقده توي اين يكي دو تا تاپيك عدد و شماره و برند و .... ديدم كه سردرد گرفتم :19: (تو پرانتز: نميدونم چرا توي پي‌سي كلمات تار ديده ميشن؟ يا چشم منه؟؟؟؟!!!!)

و متاسفانه به يه لپ‌تاپ احتياج دارم :9: (ميگم متاسفانه چون انتخاب خيلي سخته.... يه سالي هست كه خريدش رو عقب ميندازم چون اينقدر مدلها و برندهاي مختلف تو بازار هست كه انتخاب رو براي مني كه هيچي نميدونم سخت‌تر ميكنه)

تقريبا برام جايگزين PC هستش... اما اينطور نيست كه فقط تو خونه بمونه بعضي مواقع بايد با خودم به محل كارم ببرمش....
با نرم‌افزارهاي گرافيكي مثل photoshop و corel كار ميكنم
و خب البته موسيقي :8: و فيلم هم باهاش نگاه ميكنم.... بنابراين screen كوچيك نمي‌خوام... فكر كنم كه 14 كوچيك باشه؟؟‌ نه؟
بازي؟ نه !!! فقط در حد solsuit و اينها...
گارانتيش مال كجا باشه؟
باطريش زياد دوام بياره و ديگه نميدونم چه چيزهايي براي خريدش لازمه رعايت بشه.... ريش و قيچي دست شماست....

رنج قيمتش كه مشخصه...
دوباره دستتون درد نكنه...

دوست عزیز منظور از config همون قطعاتی هست که داخل لپ تاپ استفاده می شه. منظور از دو هسته هم یک فناوری جدید هست که دو هسته رو در یک cpu جای می ده و شما می تونید همزمان از 2 هسته برای پردازش سیستم استفاده کنید. مثال core i5 یک cpu هست که 2 تا هسته ی پردازشگر رو تو خودش داره و همینطور core i7 که چهار تا هسته داره و اگه بیشتر باشه ( مثلاً core i7 ) سرعت پردازش تا 4 برابر یک cpu معمولی هست.
اگه فیلم زیاد می بینی و صدا برات مهمهو گرافیک هم کار می کنی یه مدل هست که دوستان توصیه کردند، جواب داده.
asus مدل N61JQ هست که صفحه نمایش 16 اینچی داره با کیفیت HD. بلندگوهای ALTEC Lansing آمریکایی داره که کیفیتش عالیه:8:. کارت گرافیک اش هم همه بازی های روز الان رو جواب می ده. سرعت تووووووووووپ:40:

majid67110
23-06-2010, 16:53
دوستان بالاخره ایسوز مدل K52JK را خریدم
Specification :
CPU Core i5 M520 2.4 to 2.9
RAM 4 G
VGA 5145 ATI
Hard 500
LED 15.6 inch

با گارانتی ویستا و با قیمت 1030 هزار تومان
تا الان که با هاش کار کردم ازش راضیم ولی هنوز بازی نصب نکردم و فقط یک یک ویژوال استودیو روش نصب کردم .

اینم امتیازاتی که ویندوز سون به این لپ تاپ داده :
processor 6.5
memory 7.1
graphic 4.9
gaming graphics 6.2
hard 5.9

little.cabana
23-06-2010, 17:05
شما باید بدونید که corei7 مدلهای مختلفی داره.corei7 دو هسته ای هم هست.:10:

دوست عزیز تا اونجا که من می دونم core i7 رو همه به چهار هسته ای می شناسند مثلاً 720m.
می شه بفرمائید کدوم مدل ؟

abc2
23-06-2010, 21:07
دوست عزیز تا اونجا که من می دونم core i7 رو همه به چهار هسته ای می شناسند مثلاً 720m.
می شه بفرمائید کدوم مدل ؟

دوست عزیز Core i7 620M از این سری دو هسته ای هستش . :46:

سلمان محمدی
23-06-2010, 22:18
نظرتون راجع به سونی f11 dgx/b چی هستش ؟ این مدل رو بخرم یا dell studio 1557؟ موندم کدوم رو بخرم !! راهنمائی فوری

yperion(-)
24-06-2010, 09:55
نظرتون راجع به سونی f11 dgx/b چی هستش ؟ این مدل رو بخرم یا dell studio 1557؟ موندم کدوم رو بخرم !! راهنمائی فوری
شما باید کاربردتون را بگید.f11dgx برای گیم خوب نیست وجواب نمیده.سنگین هم هست.شما کاربردتون را بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم.

14708
24-06-2010, 18:04
سلام خسته نباشيد
من مي خوام يه لپ تاپ بخرم بودجه ام هم حدود يه ميليون هست
چيزي كه برام مهمه سرعت زياد و خوب در پردازش هست ، نرم افزارهايي رو مي خوام نصب كنم كه همشون پردازش قوي مي خوان مانند مونتاژ فيلم ، استفاده از برنامه هاي تخصصي تغذيه كه محاسباتي رو توش انجام مي ده
ترجيحا صفحه هر چقدر بزرگتر باشه بهتره ، گيم به اون صورت بازي نمي كنم چون وقت بازي كردن ندارم
چيزي كه برام مهمه سرعت هستش ، چون واقعا با كامپيوتر فعليم كه خصوصياتش هم متوسطه زياد اذيت مي شم و الان مي خوام لپ تاپي كه مي خرم سرعتش خيلي بالا باشه
در ضمن بعضي لپ تاپ ها زود داغ مي كنن ، من نمي خوام كه داغ كنه چون اكثرا با خودم لازمش دارم كه به بيرون ببرم و اكثرا رو زانو هام مي ذارم و استفاده مي كنم :31: واسه همين نمي خوام زود داغ كنه، عمر باطريش هم خوب باشه
من خيلي وقته كه از جديدترين تكنولوژي هايي كه مياد خبر ندارم ولي قبلا سري وايو رو دوست داشتم ولي اون روز يكي از دوستام مي گفت كه گوشه ي سمت راستش زود داغ مي كنه حالا نمي دونم ... ، ممنون ميشم كه بهترين گزينه رو براي من پيشنهاد بديد .

ehsan12000
24-06-2010, 18:35
سلام دوستان
من دانشجوی برق هستم و کار تجاری هم می کنم و عاشق لپ تاپ با کارایی فراون و پرسرعت و زیبا هستم ضمن اینکه من حدود 1200 هم پول دارم.حالا سوالم اینه که من اول از چه برندی خرید کنم و چه مدلی.اینم بگم که صفحات قبلی را هم خوندم اما به نتیجه درستی نرسیدم.خودم یه چند مدل پیدا کردم می خواستم نظر شما را هم بدونم و اینکه پیشنهادات دیگرتون را.
1- sony
vpc-cw2rgx/b
حدود 1385

2- dell
studio 1558
حدود 1200

3- hp
dv6-2190
حدود 1250

4- asus
n61jv-jx101
حدود 1250

پیشاپیش از همه دوستانی که نظر خود را بیان می کنند تشکر می کنم.

biostar
24-06-2010, 18:57
سلام خسته نباشيد
من مي خوام يه لپ تاپ بخرم بودجه ام هم حدود يه ميليون هست
چيزي كه برام مهمه سرعت زياد و خوب در پردازش هست ، نرم افزارهايي رو مي خوام نصب كنم كه همشون پردازش قوي مي خوان مانند مونتاژ فيلم ، استفاده از برنامه هاي تخصصي تغذيه كه محاسباتي رو توش انجام مي ده
ترجيحا صفحه هر چقدر بزرگتر باشه بهتره ، گيم به اون صورت بازي نمي كنم چون وقت بازي كردن ندارم
چيزي كه برام مهمه سرعت هستش ، چون واقعا با كامپيوتر فعليم كه خصوصياتش هم متوسطه زياد اذيت مي شم و الان مي خوام لپ تاپي كه مي خرم سرعتش خيلي بالا باشه
.

سلام

بین برخی نیاز ها ی شما تناقض هست.

مثلا دوست دارید صفحه نمایش بزرگ باشه در صورتی که می گید که نوت بوک را حمل می کنید و روی پای خود می گذارید ، و این را هم در نظر داشته باشید که نوت بوک های در این محدوده قیمت باتری مناسبی ندارند و نهایتا به شما 2:30 شارژ خواهند داد....

فکر کنم سری F سونی که 16.4 اینچ هست برای شما کمی بزرگ باشه اما بهترین صفحه نمایش را برای کار شما داره ، داغ کردن گوشه سمت راست هم قبول ندارم !!! سمت چپ و اون هم برای خروجی هوا کمی داغ میشه که کاملا طبیعی هست و کلا نوت بوک های سونی معمولا اهل داغ شدن نیستند......

سری DV6 از HP هم می تونه برای شما مفید باشه:

F 111 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3 1333
500HDD
NV 310M 512
16.4"
BLUE-R
win 7
2.9Kg
1,340,000

DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RC
1,300,000

ASUS N61JA
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
1,260,000

14708
24-06-2010, 19:50
سلام

بین برخی نیاز ها ی شما تناقض هست.

مثلا دوست دارید صفحه نمایش بزرگ باشه در صورتی که می گید که نوت بوک را حمل می کنید و روی پای خود می گذارید ، و این را هم در نظر داشته باشید که نوت بوک های در این محدوده قیمت باتری مناسبی ندارند و نهایتا به شما 2:30 شارژ خواهند داد....

فکر کنم سری F سونی که 16.4 اینچ هست برای شما کمی بزرگ باشه اما بهترین صفحه نمایش را برای کار شما داره ، داغ کردن گوشه سمت راست هم قبول ندارم !!! سمت چپ و اون هم برای خروجی هوا کمی داغ میشه که کاملا طبیعی هست و کلا نوت بوک های سونی معمولا اهل داغ شدن نیستند......

سری DV6 از HP هم می تونه برای شما مفید باشه:

F 111 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3 1333
500HDD
NV 310M 512
16.4"
BLUE-R
win 7
2.9Kg
1,340,000

DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RC
1,300,000

ASUS N61JA
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
1,260,000

ممنون خيلي خوب راهنمايي كرديد ولي لطفا سيستمي رو بگيد كه از 1100000 بيشتر نباشه قيمتش
core i7 اگه بود و مشكل داغ كردن هم نداشت اون رو معرفي كنيد .اگه وايو هم بود كه چه بهتر ( البته اگه صلاح مي دونيد )
با سپاس

arefooo
25-06-2010, 09:37
سلام دوستان منم دانشجوی برق هستم وبیشتر با نرم افزارهای برنامه نویسی و شبیه سازی و اینجور چیزا کار دارم اهل بازی اصلا نیستم اماگاهی تو کارام با edit فیلم و کانورت و از اینجور چیزا برخورد می کنم تو سفر هم هستم بیشتر به زنجان میخوام لپ تاپم 4 ساعت رو کار کنه من از مدل 2380 اچ پی خوشم اومده ولی می خوام بدونم میشه cpuش core i7 4هسته ای بشه ورمش که 8 تا بخوام بکنم میشه چون تو بازار ضد و نقیض حرف میزنن یکی میگه رم 4 نیومده که بخوایم 8 کنیمش یکی میگه با 130-140 تومان میشه یا اگر این برام مناسب نیست یه پیشنهاد بدین قیمتشم با کانفیگ از 1700000 بالا نزنه البته از asus nj61 هم بدم نیومده اما وزنش و باتریشو مطمئن نیستم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون.

biostar
25-06-2010, 10:32
ممنون خيلي خوب راهنمايي كرديد ولي لطفا سيستمي رو بگيد كه از 1100000 بيشتر نباشه قيمتش
core i7 اگه بود و مشكل داغ كردن هم نداشت اون رو معرفي كنيد .اگه وايو هم بود كه چه بهتر ( البته اگه صلاح مي دونيد )
با سپاس

نوت بوک با پردازنده core i 7 و قیمت 1100 سراغ ندارم ... در این محدوده قیمت از پردازنده های core i5 استفاده میشه که قدرت پردازشی بالایی نیز دارند و نیاز شما را رفع خواهند کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

سلام دوستان منم دانشجوی برق هستم وبیشتر با نرم افزارهای برنامه نویسی و شبیه سازی و اینجور چیزا کار دارم اهل بازی اصلا نیستم اماگاهی تو کارام با edit فیلم و کانورت و از اینجور چیزا برخورد می کنم تو سفر هم هستم بیشتر به زنجان میخوام لپ تاپم 4 ساعت رو کار کنه من از مدل 2380 اچ پی خوشم اومده ولی می خوام بدونم میشه cpuش core i7 4هسته ای بشه ورمش که 8 تا بخوام بکنم میشه چون تو بازار ضد و نقیض حرف میزنن یکی میگه رم 4 نیومده که بخوایم 8 کنیمش یکی میگه با 130-140 تومان میشه یا اگر این برام مناسب نیست یه پیشنهاد بدین قیمتشم با کانفیگ از 1700000 بالا نزنه البته از asus nj61 هم بدم نیومده اما وزنش و باتریشو مطمئن نیستم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون.

خوب این مدل توسط رایانه همراه عرضه میشه

4umbaz
25-06-2010, 11:31
سلام یک اپتاپ سونی میخواستم که جون دار با گرافیک خوب واسه بازی..
میگن 4750 ati واسه بازی خوبه؟ چنده گرافیکش ؟
قیمت هم حدود 1 میلیون!!!

yperion(-)
25-06-2010, 11:48
سلام یک اپتاپ سونی میخواستم که جون دار با گرافیک خوب واسه بازی..
میگن 4750 ati واسه بازی خوبه؟ چنده گرافیکش ؟
قیمت هم حدود 1 میلیون!!!
باقیمت 1 میلیون سونی برای گیم گیرتون نمیاد.تو این رنج سری sony-cw هست که برای گیم خیلی قوی نیست.شما میتونی از ایسوس هم انتخاب کنی.N61,N71,....سونی وایو سری f هم بد نیست ولی از ایسوس ضعیف تره (البته تو گیم)وسنگین تره وگرونتر.شما باید حدود 200-300 بیشتر خرج کنی.

yperion(-)
25-06-2010, 12:34

من شنیدم این لپ تاپ مشکل کارت گرافیکی داره و تو اجرای بازی ها مشکل داره؟درسته؟مشکلش سخت افزاریه یا با اومدن درایور جدید حل میشه؟

14708
25-06-2010, 14:44
من شنیدم این لپ تاپ مشکل کارت گرافیکی داره و تو اجرای بازی ها مشکل داره؟درسته؟مشکلش سخت افزاریه یا با اومدن درایور جدید حل میشه؟
بي زحمت اگه مشكلي داره بگيد
چون دوست عزيزمون اين مدل رو براي بنده هم پيشنهاد دادن من نمي خوام بعدا دچار مشكل بشم
آيا اين لپ تاپ يه همچين مشكلي داره ؟
اگه داره يه لپ تاپي رو بگيد كه امتحانش رو پس داده باشه و از اين قبيل مشكلات نداشته باشه :11:

14708
25-06-2010, 14:55
نظرتون در مورد DELL - Inspiron N5010 / i5 / 2.4GHZ چيه؟

yperion(-)
25-06-2010, 23:50
بي زحمت اگه مشكلي داره بگيد
چون دوست عزيزمون اين مدل رو براي بنده هم پيشنهاد دادن من نمي خوام بعدا دچار مشكل بشم
آيا اين لپ تاپ يه همچين مشكلي داره ؟
اگه داره يه لپ تاپي رو بگيد كه امتحانش رو پس داده باشه و از اين قبيل مشكلات نداشته باشه :11:
من مطمئن نیستم .ولی تا حالا از دو نفر شنیدم که مشکل داره و فکر کنم راست باشه ولی باید صبر کنی تا biostarجواب پست قبلم را بده تا معلوم بشه.بازم تاکید میکنم .مطمئن نیستم.:46:

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

نظرتون در مورد DELL - Inspiron N5010 / i5 / 2.4GHZ چيه؟

لپ تاپ خوبیه ولی نه برای گیم.کاربردتون چیه؟پروسسور نسبتا" قوی ای داره.

Mesbahal
25-06-2010, 23:55
سلام
آیا سونی f117fx تو بازار موجوده؟
مرسی

14708
25-06-2010, 23:56
من مطمئن نیستم .ولی تا حالا از دو نفر شنیدم که مشکل داره و فکر کنم راست باشه ولی باید صبر کنی تا biostarجواب پست قبلم را بده تا معلوم بشه.بازم تاکید میکنم .مطمئن نیستم.:46:

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

لپ تاپ خوبیه ولی نه برای گیم.کاربردتون چیه؟پروسسور نسبتا" قوی ای داره.
كاربردم رو تو صفحه قبل توضيح دادم
باشه بهتره كه منتظر ايشون بمونيم:11:

yperion(-)
26-06-2010, 00:23
كاربردم رو تو صفحه قبل توضيح دادم
.
این مدل ایسر هم خوبه وکارتون را راه میندازه.
ACER aspire 5741G
cpu:corei 5 430m
ram:4G DDRIII
hdd:640
display:15.6
vga:nvidia geforce 320Gt.1gb dedicated
weight:2.6
price:910
با گارانتی سازگار.
ولی باطریش خیلی زیاد جواب نمیده.حدودا" 3.5 ساعت.

:10:

djmerikhi
26-06-2010, 06:41

دوست عزيز مشكل گرافيك نداره بلكه به خاطر تكنولوژي جديدي كه شركت انوديا در اين كارت استفاده كرده شما نمي تونني از از اين دستگاه انتظار اجراي بازي هاي قديمي رو داشته باشيد زيرا با توجه به صحبتهاي دوستان در پستهاي قبلي با بازيهاي جديد هم مشكلي نداره راستي شركت سازنده هم به نظر مي رسه ايراد را قبول كرده و در حال ارائه پچ هاي جديد براي برطرف كردن ايراد هست پس جاي نگراني نيست ...:11:

Ho$∑∫N
26-06-2010, 07:21
با سلام. من یه لپ تاپ تا 1.3 میلیون میخوام که 1- مدت زمان فعالیت و میزان ذخیره ی باتری اون زیاد باشه (عمر زیاد باتری) 2- پردازنده خوبی داشته باشه (core i7)
3- گرافیک قابل قبولی داشته باشه. توجه کنید که اولویت ها رو مشخص کردم.

ehsan12000
26-06-2010, 10:37
کاش یه نفر هم پیدا می شد جوا سوال منو که در صفحه قبل پرسیده بودم را می داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

rouzbeh_ziafati
26-06-2010, 10:40
میخوام asus N61Ja بخرم. کسی قیمت دقیقش رو داره با گارانتی معتبر؟ مثل اینکه کمیابه اما چرا نمی دونم !

sobhan1990
26-06-2010, 11:11
سلام
بهترین پیشنهادتون برای استفاده خانگی+استفاده از ویژوال استودیو+توان اجرای بازی های خوب+برنامه های گرافیکی(فتوشاپ+فلش و...)+مانیتور led چیه؟

omid_o2o3
26-06-2010, 12:08

این گرافیک کارت جدید nvida

مشکل داره و هنوز برای رفع مشکل اون درایو جدیدی ارایه نداده......ولی به زودی حتما حل میشه....

در صورتی که هنوز شک داری....مدل

n61jq رو بهت پیشنهاد میکنم...

rouzbeh_ziafati
26-06-2010, 12:20
از این دو مدل کدوم یکی از نظر زیبایی ، کارایی ، قدرت ، انجام بازی های روز با کیفیت خوب ، کیفیت lcd بهتر عمل میکنه؟

sony VPCEB17FG

asus N61JA

omid_o2o3
26-06-2010, 12:47
زیبایی.......sony

کارایی....sony=asus(nesbat be config

قدرت.....asus

بازی......asus

monitor.......sony

MAYSAM01
26-06-2010, 12:57
سلام من یه لپ تاپ برای بازی وکارهای مهندسی می خوام بهنظر شما دل بگیرم یا سونی یا ایسوز ؟
تا 1400000
میخوام هزینه کنم

ea2021
27-06-2010, 00:11
سلام به همگی
من کارشناسی ارشد برق ميخونم. خيلی وقته به خاطره نداشتن اطلاعات، خريد لپتاپو به تاخير ميندازم. هرچی هم سرچ ميکنم بازم گيج ميزنم. اینه که دارم مزاحم شما میشم.
يه سيستم ميخوام که سرعت و قدرت خيلی خوبی داشته باشه، فکر کنم بايد به cpu، cache و رمش توجه کنم، درسته؟
ويندوزش حتماً "سون" باشه.
خيلی دوس دارم اگه بشه cpuش corei7 باشه؛ البته نميدونم با corei5 يا core2duo چقدر از نظر کارايی متفاوتن.
گنجايش hard خيلی اهميت نداره.
بازی هم ای شايد تا حدی، اما در کل خيلی نيازی نيست گرافيکش بالا باشه.
عمر باطری هم تا حدی برام مهمه
گارانتی هم تا جایی که میدونم خیلی لازمه. درسته؟ بنابراین ترجیحا گارانتی معتبری داشته باشه.

راستی تا يادم نرفته بحث داغ نکردن هم برام مهمه، اينطور که از لپ تاپ های دوستان ديدم hp خيلی داغ ميکنه، درسته؟
قيمت هم فعلاً نقد تقريباً تا حد 1،200 تو دستم هست، اگه کمتر بشه کرد که يه چيزی برا لوازم جانبی بمونه خیلی خوب میشه. اما اگه چاره ای نباشه تا حد 1،300 هم اجبارن ميتونم بدم :41::32:.
زحمت ميشه. اگه ممکنه 2-3 تا گزينه با قيمتهاي زير 1،100 ؛ زير 1،200 ؛ زير 1،300 و ... معرفی کنيد که با توجه به ضعفها و قوتهاشون يکيشونو بشه انتخاب کرد. اگه چیزی که بیشتر مشکلاتمو حل کنه با زیر 1 تومن هم بشه خرید ممنون میشم پیشنهاد بدین.
شرمنده خیلی خیلی زحمت ميدم:blush:.
پيشاپيش تشکر از همه دوستان.

ea2021
27-06-2010, 02:26
سلام به همگی
من کارشناسی ارشدبرق ميخونم. خيلی وقته به خاطر نداشتن اطلاعات، خريد لپتاپو به تاخيرميندازم. هرچی هم سرچ ميکنم بازم گيج ميزنم. اینه که دارم مزاحم شما میشم.
يه سيستم ميخوام که سرعت و قدرت خيلی خوبی داشته باشه، فکر کنم بايد به cpu، cache و رمش توجه کنم، درسته؟
ويندوزش حتماً "سون" باشه.
خيلی دوس دارم اگه بشه cpuش corei7 باشه؛ البته نميدونم با corei5 يا core2duo چقدر از نظر کارايی متفاوتن.
گنجايش hard خيلی اهميت نداره.
بازی هم ای شايد تا حدی، اما در کل خيلی نيازی نيست گرافيکش بالا باشه.
عمر باطری هم تا حدی برام مهمه
گارانتی هم تا جایی که میدونم خیلی لازمه. درسته؟ بنابراین ترجیحا گارانتی معتبری داشته باشه.

راستی تا يادم نرفته بحث داغ نکردن هم برام مهمه، اينطور که از لپ تاپ های دوستان ديدم hp خيلی داغ ميکنه، درسته؟
قيمت هم فعلاً نقد تقريباً تا حد 1،200 تو دستم هست، اگه کمتر بشه کرد که يه چيزی برا لوازم جانبی بمونه خیلی خوب میشه. اما اگه چاره ای نباشه تا حد 1،300 هم اجبارن ميتونم بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زحمت ميشه. اگه ممکنه 2-3 تا گزينه با قيمتهاي زير 1،100 ؛ زير 1،200 ؛ زير 1،300 و ... معرفی کنيد که با توجه به ضعفها و قوتهاشون يکيشونو بشه انتخاب کرد. اگه چیزی که بیشتر مشکلاتمو حل کنه با زیر 1 تومن هم بشه خرید ممنون میشم پیشنهاد بدین.
شرمنده خیلی خیلی زحمت ميدم:blush:.
پيشاپيش تشکر از همه دوستان.

Mehrdad092000
27-06-2010, 04:57
میخوام asus N61Ja بخرم. کسی قیمت دقیقش رو داره با گارانتی معتبر؟ مثل اینکه کمیابه اما چرا نمی دونم !
حدود 1400 الی 1420 با گارانتی سازگار

Ho$∑∫N
27-06-2010, 05:01
با سلام. من یه لپ تاپ تا 1.3 میلیون میخوام که 1- مدت زمان فعالیت و میزان ذخیره ی باتری اون زیاد باشه (عمر زیاد باتری) 2- پردازنده خوبی داشته باشه (core i7)

دوستان خبری نشد ؟

M&M2007
27-06-2010, 09:19
با سلام

لطفا 3 مدل لپ تاپ از بهترین پیشنهادهای ممکن در رنج قیمت زیر 1.5 میلیون تومان با مشخصات زیر را به بنده معرفی کنید:

1) مدل: سونی
2) سایز مانیتور: 14 یا 15.5 (ترجیحا HD باشد!)
3) CPU: اینتل ci5 یا ci7
4) رم: حداقل 4 GB
5) هارد: حداقل 320 GB
6) کارت گرافیک: Geforce یا ATI (هرچی مدل بالاتر بهتر!)
7) سایر مشخصات: داغ نکنه، عمر باتری بالا باشه، فن بی صدا باشه
8) کاربردها: کارهای متداول خانگی ، طراحی با اتوکد ، اینترنت و دانلود ، تماشای فیلمهایDVD ، بازی در حد معمولی

با تشکر

amd>intel
27-06-2010, 09:50
acer 5741G

chatr
27-06-2010, 12:22
بین asus k42jk و sony vaio cw21 کدومو برای خرید پیشنهاد میکنید؟

Vaioman
27-06-2010, 14:51
بین asus k42jk و sony vaio cw21 کدومو برای خرید پیشنهاد میکنید؟

مدل ایسوس به دلیل استفاده از CPU و کارت گرافیک بهتر(Core i5 و ATI 5145 1G) نسبت به مدل سونی(Core i3 و Gforce 310 256 Mg) خریدش کاملآ منطقی تر به نظر میرسه.:46:

hossinhs
27-06-2010, 16:00
مدل ایسوس به دلیل استفاده از CPU و کارت گرافیک بهتر(Core i5 و ATI 5145 1G) نسبت به مدل سونی(Core i3 و Gforce 310 256 Mg) خریدش کاملآ منطقی تر به نظر میرسه.:46:

بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر هست نظرت چیه؟

Vaioman
27-06-2010, 16:52
بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر هست نظرت چیه؟

باز هم به همون دلیل یعنی قویتر بودن CPU و کارت گرافیک مدل Asus بهتره.:20:

Vaioman
27-06-2010, 17:25
با سلام

لطفا 3 مدل لپ تاپ از بهترین پیشنهادهای ممکن در رنج قیمت زیر 1.5 میلیون تومان با مشخصات زیر را به بنده معرفی کنید:

1) مدل: سونی
2) سایز مانیتور: 14 یا 15.5 (ترجیحا HD باشد!)
3) CPU: اینتل ci5 یا ci7
4) رم: حداقل 4 GB
5) هارد: حداقل 320 GB
6) کارت گرافیک: Geforce یا ATI (هرچی مدل بالاتر بهتر!)
7) سایر مشخصات: داغ نکنه، عمر باتری بالا باشه، فن بی صدا باشه
8) کاربردها: کارهای متداول خانگی ، طراحی با اتوکد ، اینترنت و دانلود ، تماشای فیلمهایDVD ، بازی در حد معمولی

با تشکر

دوست گرامی تو مدلهای 14 و 15 اینچ سونی تا جایی که من اطلاع دارم مدل زیر با Core 5 بهترین کانفیگ رو داره:

Vaio CW2 RGX/B
CPU Intel Core i5 Processor 540M : 2.53 GHz with Turbo Boost up to 3.06 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
VGA Geforce GT 330m With 512Mb Vram
HDD 500GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.350.000

در ضمن اگر اشتباه نکنم مدل زیر هم از بین 14 و 15 اینچی های سونی تنها مدل با Core i7 است:

Vaio CW2 QGX/B
CPU Intel Core i7 Processor 620M : 2.66 GHz with 4mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
VGA Geforce GT 320m With 512Mb Vram
HDD 640GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000

kosar1
27-06-2010, 19:03
سلام .کسی میدونهN61JA ر از کجا میشه گیر آورد؟ظاهرا موجود نیست.

mehdionline7
27-06-2010, 21:20
سلام ، من می خوام یه لپ تاپ سونی وایو و ترجیحا مدل cw ‎بخرم و قیمت هم حدودا 1 میلیون و صد باشه ، بهترین مدل با توجن با معیارهای زیر کدومه ؟
1‏ ‏- هارد 500 گیگ
2‏ ‏- سه مگ کش
3‏ ‏- بلوتوث و وایرلس
4‏ ‏- حافظه نسبتا خوب و ddr3
5 - گرافیک خوب
ضمنا این طور که فهمیدم این سری مودم ندارند . آیا مودم اکسترنال کارایی مناسب رو داره و مودم پیدا میشه که سیم کارت بخوره ؟
از توجهتون ممنون

light
28-06-2010, 00:56
لب تاپ تا سقف 1.5 ميليون تومن ميخوام واسه يكي بگيرم

چه مدلي و ماركي خوبه ؟
واسه كارهاي نقشه كشي و حسابداري شركتي

M&M2007
28-06-2010, 07:36
دوست گرامی تو مدلهای 14 و 15 اینچ سونی تا جایی که من اطلاع دارم مدل زیر با Core 5 بهترین کانفیگ رو داره:

Vaio CW2 RGX/B
CPU Intel Core i5 Processor 540M : 2.53 GHz with Turbo Boost up to 3.06 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 500GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.350.000

در ضمن اگر اشتباه نکنم مدل زیر هم از بین 14 و 15 اینچی های سونی تنها مدل با Core i7 است:

Vaio CW2 QGX/B
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 640GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000

سلام
ممنون دوست عزیز
خودم هم به این نتیجه رسیدم که برای 50 تومان یا 100 تومان، خساست به خرج ندهم و بروم بهترین و قوی ترین لپ تاپ سونی 14 یا 15.5 اینچ در رنج قیمتی حداکثر تا 1.600.000 تومان موجود در بازار را بخرم تا برای یکی دو سال خیالم راحت باشه! برای همین فقط می خواهم Core i7 بگیرم! البته فقط مدلی که شما در بالا عنوان کردید، Core i7 نداره! بین مدلهای زیر که همشون Core i7 هستند، به نظر شما کدام مدل بهتر و کارآمد تره؟! همانطور که قبلا هم گفتم کارهای من بیشتر اینترنت و دانلود، طراحی با اتوکد، تماشای فیلم های دی وی دی و موسیقی، اجرای بازی های معمولی (نه گرافیک بالا) و دیگر امور متدوال و معمولی با کامپیوتر است.

گزینه های موجود:

1) Sony CW2 QGX/B
CPU Intel Core i7 Processor 620M : 2.66 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
(Display Widescreen LED 14(1600X900
HDD 640GB
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit & Win xp
1.500.000

2) Sony CW 2 CTO
CPU Intel Core i7-720M : 1.6 GHz up to 2.8 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
(Display Widescreen LED 14(1366X768
VGA NVIDIA GeForce GT 320M
HDD 640GB
(DVD RW DVD±RW (±R DL
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit&Windows XP
1.550.000

3) Sony CW 2 CTO
CPU Intel Core i7 -620M : 2.6 GHz up to 3.3
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
1.450.000

4) Sony EB 1 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
(Display Widescreen LED 15.5 (1366X768
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.450.000

5) Sony EB 1CTO
CPU Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.380.000

بین این 5 مدل بالا کدوم بهتر و کارآمدتره؟! لطفا بنده را راهنمایی کنید.
با تشکر

ramtinmec
28-06-2010, 07:55
اگه با نرم افزارهای طراحی رندرینگ انجام میدی گزینه چهارم به دلیل 4هسته ای بودن خیلی کمکت میکنه
ضمنا کارتهای atiتوی رندرینگ با توجه به نوع ساختارشون کمی از مشابه های nvidiaقویترن

4) Sony EB 1 CTO
CPU Intel Core i7-720M
RAM 4GB
Display 15.5
HDD 500GB
1.450.000

هم واسه بازی عالیه هم طراحی و رندرینگ(البته نسبت به سایر گزینه ها)

brownhorse
28-06-2010, 10:58
سلام
تقريبا 50 صفحه آخر روخوندم ولي نتونستم به جواب سوالم برسم وفقط بيشتر گيج شدم!:31:
من يه لپ تاپ مي خوام با اينمشخصات:

واسه كارهاي مهندسي و طراحي... نرم افزارهايي مثل catia, MDT, Photoshop, alias,..
بين 13-14 اينچ... چون سبك بودنش برام خيلي مهمه
ترجيحا سوني...به خاطر ظاهرش
كارت گرافيك حداقل512
قيمت تا 1600000 تومان
گارانتيش هم خيلي مهم نيست... چون مي خوام با خودم ببرمش سوئد

ممنون مي شم اگه جواب سوالمو بدين.

M&M2007
28-06-2010, 11:24
ممنون ramtinmec جان.

یک مورد Core i7 دیگه هم گیر آوردم! لطفا یکی از دوستان وارد و اهل فن لطف کنه و این 6 مورد را به ترتیب قوی به ضعیف با دلایل فنی مرتب کنه. من حسابی گیج شدم! پیشاپیش از همکاریتون کمال تشکر را دارم.:11:

گزینه های موجود:

1) Sony CW2 QGX/B
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
1.500.000

2) Sony CW 2 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
(DVD RW DVD±RW (±R DL
1.550.000

3) Sony CW 2 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
1.450.000

4) Sony EB 1 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.450.000

5) Sony EB 1CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.380.000

6) Sony CW 2 CGX/B
CPU Intel Core i7 -620M : 2.66 GHz up to 3.33
RAM 4GB DDR3 SDRAM
Display Widescreen LED 14
VGA NVIDIA GeForce GT 330M
HDD 640GB
DVD RW DVD+/-RWDL

با تشکر

Ho$∑∫N
28-06-2010, 12:06
دوستان یک نفر جواب منو (دوصفحه قبل) بده.

ممنون.

brownhorse
28-06-2010, 15:01
من تو مدلهايي كه صفحه نمايش 13-14 دارن، كارت گرافيكي بالاي512 پيدا نكردم.. درسته يا دارم اشتباه ميكنم؟!!:23:
در نهايت يه مدل پيدا كردم با اين مشخصات... اساتيد فكر مي كنين به درد بخوره؟

دو تا سوال ديگه هم دارم:20:

راجع به اينكه لپ تاپ رو از ايران يا سوئد بخرم كسي نظري نداره؟
رو تمام مدلها مي شه نرم افزارهاي قفل شكسته نصب كرد؟

سلام
تقريبا 50 صفحه آخر روخوندم ولي نتونستم به جواب سوالم برسم وفقط بيشتر گيج شدم!:31:

كارت گرافيك حداقل512
قيمت تا 1600000 تومان

Dell1558
28-06-2010, 19:00
سلام دوستان عزیز

من میخوام که یه لپ تاپ dell studio 1558 بخرم به نظرتون در مقایسه با studio xps 1340 کدوم بهتره ؟

یه سوال دیگه ، من الان زنگ زدم زیگورات گفتن که فعلا ندارن، تو لیستشون هم 6cell هست که میارن نه 9cell

حالا با این توجه من الان می خوام 9cell بگیرم باید از کجا بگیرم ؟ میشه به گارانتی خود مغازه اعتماد کرد ؟

اگه نه گارانتی خوب کدوما هستند ؟

یه سوال دیگه ، آیا این 1558 هم مثه 1340 خیلی داغ می کنه یا نه ؟ این داغ کردن واسه لپ تاپ بد نیست ؟

دوستان خیلی ممنون میشم اگه سریع جواب بدین چون من میخوام طی یکی دو روزه آینده بخرم

ممنون از جواباتون دوستان :20:

light
28-06-2010, 21:30
اين مدل چطوره ؟
HP 2190
cpu: core i7
ram 4
hard 500
graphic 1gb

ea2021
29-06-2010, 07:10
سلام دوستان
سوال من هم مشابه سوال Dell1558 هستش!
این dell studio 1558 و dell studio 1557 از نظر کارایی چطورن؟ ظاهرا که به نسبت قیمتشون کانفیگ بالایی دارن! ( اولی با گارانتی ایران 1.240 و دومی 1.130 تومان)
داغ نمیکنن؟
اگه مناسب نیستن لطفا تو همین رنج قیمت با کانفیگ مشابه یه لپ تاپ معرفی کنین

Vaioman
29-06-2010, 08:51
سلام

كارت گرافيك حداقل512
قيمت تا 1600000 تومان

من مدل زیر رو به شما پیشنهاد میکنم:

Vaio CW2 QGX/B
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 640GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000

Dell1558
29-06-2010, 10:33
سلام دوستان عزیز

من میخوام که یه لپ تاپ dell studio 1558 بخرم به نظرتون در مقایسه با studio xps 1340 کدوم بهتره ؟

یه سوال دیگه ، من الان زنگ زدم زیگورات گفتن که فعلا ندارن، تو لیستشون هم 6cell هست که میارن نه 9cell

حالا با این توجه من الان می خوام 9cell بگیرم باید از کجا بگیرم ؟ میشه به گارانتی خود مغازه اعتماد کرد ؟

اگه نه گارانتی خوب کدوما هستند ؟

یه سوال دیگه ، آیا این 1558 هم مثه 1340 خیلی داغ می کنه یا نه ؟ این داغ کردن واسه لپ تاپ بد نیست ؟

دوستان خیلی ممنون میشم اگه سریع جواب بدین چون من میخوام طی یکی دو روزه آینده بخرم

ممنون از جواباتون دوستان :20:

دوستان ممنون میشم اگه جوابمو بدین

Vaioman
29-06-2010, 14:09
سلام دوستان
سوال من هم مشابه سوال Dell1558 هستش!
این dell studio 1558 و dell studio 1557 از نظر کارایی چطورن؟ ظاهرا که به نسبت قیمتشون کانفیگ بالایی دارن! ( اولی با گارانتی ایران 1.240 و دومی 1.130 تومان)
داغ نمیکنن؟
اگه مناسب نیستن لطفا تو همین رنج قیمت با کانفیگ مشابه یه لپ تاپ معرفی کنین

تو این رنج قیمت بد نیستند اما از گرافیک خوبی بهره نمیبرند.شما اگه نخواسته باشید که از لپ تاپ در ضمینه گیم استفاده کنید،این دو مدل انتخابهای خوبی هستند.:46:

sobhan1990
29-06-2010, 14:30
قیمت های زیر چقدر با بازار مطابقت دارند:

Ho$∑∫N
29-06-2010, 14:32
دوباره می پرسم :

ممنون.

Vaioman
29-06-2010, 14:52
دوباره می پرسم :

ممنون.
منظورتون از مدت زمان زیاد شارژ باتری چقدره؟
همچنین گرافیک قابل قبول یعنی چی مثلآ در حد چه بازی یا اینکه کارت گرافیک خاصی مد نظر دارید؟

Ho$∑∫N
29-06-2010, 15:02
منظورتون از مدت زمان زیاد شارژ باتری چقدره؟
همچنین گرافیک قابل قبول یعنی چی مثلآ در حد چه بازی یا اینکه کارت گرافیک خاصی مد نظر دارید؟

یعنی مدت زمان فعالیت دستگاه بدون اتصال به برق زیاد باشه. (بیشتر از 4 ساعت ) اصلا این مقدار ممکنه.

در مورد گرافیک هم یعنی بتونم مثلا" splinter cell : convection رو روی Medium روان بازی کنم.

magic69
29-06-2010, 15:14
سلام دوستان.من دنبال یه لپ تاپم تا1500000 (ترجیحا سونی آمریکایی).امکاناتی که میخام داشته باشه اینه:
1.از نظر سایزی تاحد امکان کوچک باشه.
2.بشه بازی های روز مثل همینایی که دوستمون گفت رو اجرا کرد
3.قسمت فینگر تاچش قوی باشه(یعنی اینجوری نباشه که خودتو بکشی تا بتونی پوینتر رو تکون بدی)
4.نگهداری شارژش خوب باشه
5.خاصیت hot swap داشته باشه(یعنی بشه بعدنا بعضی قطعات مثل رم یا هاردشو عوض کرد)
ممنون میشم راهنماییم کنین.درضمن من رشتم نرم افزار هستش و برنامه نویسی زیاد میکنم.ممنوووون:40:

Vaioman
29-06-2010, 15:25
یعنی مدت زمان فعالیت دستگاه بدون اتصال به برق زیاد باشه. (بیشتر از 4 ساعت ) اصلا این مقدار ممکنه.

در مورد گرافیک هم یعنی بتونم مثلا" splinter cell : convection رو روی Medium روان بازی کنم.

تو رنج قیمت 1300 شما میتونی روی Dell 1558 با باطری 9Cell مانور کنی.که هم CPU i7 داره و هم شارژ خوبی داره و گرافیکش هم در حد انتظار شماست.

Ho$∑∫N
29-06-2010, 15:42
تو رنج قیمت 1300 شما میتونی روی Dell 1558 با باطری 9Cell مانور کنی.که هم CPU i7 داره و هم شارژ خوبی داره و گرافیکش هم در حد انتظار شماست.

احتمالا" این جا رو دیدید :

چرا نتایج اینقدر نا امید کنند هستند ؟ در مورد خیلی از گرافیک لپتاپ ها این جوریه ؟

Vaioman
29-06-2010, 15:49
سلام دوستان.من دنبال یه لپ تاپم تا1500000 (ترجیحا سونی آمریکایی).امکاناتی که میخام داشته باشه اینه:
1.از نظر سایزی تاحد امکان کوچک باشه.
2.بشه بازی های روز مثل همینایی که دوستمون گفت رو اجرا کرد
3.قسمت فینگر تاچش قوی باشه(یعنی اینجوری نباشه که خودتو بکشی تا بتونی پوینتر رو تکون بدی)
4.نگهداری شارژش خوب باشه
5.خاصیت hot swap داشته باشه(یعنی بشه بعدنا بعضی قطعات مثل رم یا هاردشو عوض کرد)
ممنون میشم راهنماییم کنین.درضمن من رشتم نرم افزار هستش و برنامه نویسی زیاد میکنم.ممنوووون:40:

مدل پیشنهادی:

Vaio CW2 QGX/B
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 640GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

احتمالا" این جا رو دیدید :

چرا نتایج اینقدر نا امید کنند هستند ؟ در مورد خیلی از گرافیک لپتاپ ها این جوریه ؟

شما زیاد به این اطلاعات توجه نکن .این نتایج در شرایط ارمانی و به دور از واقعیت گرفته شده.اگر در حدی که گفتی بیشتر از کارت گرافیک انتظار نداری 1558 کاملآ راضیت میکنه، اما اگه انتظار بیشتری داری باید شارژ 4 ساعت رو بیخیال بشی و بوجه رو هم تا 1400 ببری بالا و Asus N61jq بگیری.:46:

Ho$∑∫N
29-06-2010, 15:59
شما زیاد به این اطلاعات توجه نکن .این نتایج در شرایط ارمانی و به دور از واقعیت گرفته شده.اگر در حدی که گفتی بیشتر از کارت گرافیک انتظار نداری 1558 کاملآ راضیت میکنه، اما اگه انتظار بیشتری داری باید شارژ 4 ساعت رو بیخیال بشی و بوجه رو هم تا 1400 ببری بالا و Asus N61jq بگیری.:46:

نه شارژ مهمه تر گرافیکه. ولی جدا از سنگینی hp pavilion dv6-2190 چطور ؟

yashgin128
29-06-2010, 21:45
اقا لپتاپ تا 1200 کدومش خوبه؟

888Mehran888
29-06-2010, 23:17
با سلام.
می خواستم ببینم مدل Dell xps studio 16

مدل دارای cpu: core i7 توی ایران موجود هست؟
انصافا بهترین کارت گرافیک رو همین لپ تاب داره در این بازه قیمت. ATI RADEON HD 5730

anti_girl
29-06-2010, 23:32
اقایون من تا حدود 1500 میتونم پول بدم به نظر شما چی بگیرم؟؟؟؟برای من شارژ قدرت اجرایی نرم افار های قدرت مند
خیلی مهمه!!!
نمیخوام کم بیاره از نظر سی پی یو و رام!!!

حامد روحی
30-06-2010, 00:04
با سلامخدمت دوستان عزیز یک راهنمایی می خواستم بین لپ تاپ های سونی و اچ پی کدوم برای رنج 1.5 میلیون تومان خوب تر است .:20: اگر سونی نظرتون راجع به مدل f11cgx/b یا اگر اچ پی dv6-1390 لطفا خیلی سریع راهنمایی کنید با تشکر :40:

M&M2007
30-06-2010, 07:11
لطفا یکی از دوستان وارد و اهل فن لطف کنه و این 6 مورد را در مجموع کارایی شون به ترتیب از قوی به ضعیف با دلایل فنی مرتب کنه. من حسابی گیج شدم! پیشاپیش از همکاریتون کمال تشکر را دارم.:11:

گزینه های موجود:

1) Sony CW2 QGX/B
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
1.500.000

2) Sony CW 2 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
(DVD RW DVD±RW (±R DL
1.550.000

3) Sony CW 2 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 640GB
1.450.000

4) Sony EB 1 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.450.000

5) Sony EB 1CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.380.000

6) Sony CW 2 CGX/B
CPU Intel Core i7 -620M : 2.66 GHz up to 3.33
RAM 4GB DDR3 SDRAM
Display Widescreen LED 14
VGA NVIDIA GeForce GT 330M
HDD 640GB
DVD RW DVD+/-RWDL

با تشکر

سلام
کسی جواب منو نمیده؟!

brownhorse
30-06-2010, 07:58
ممنون بابت جوابتون... پس اين مدلي كه شما پيشنهاد كردين ازمدل CW2AGG/B كه خودم پيدا كردم بهتره؟ حالا يه چيز ديگه... تا جايي كه من دستگيرم شده لپ تاپهايي كه تو ايران مي فروشن اصلا گارانتي بين المللي نداره! اونوقت اين مساله براي من دردسر ساز نمي شه؟!! گفته بودم كه من مي خوام لپ تاپ رو با خودم ببرم سوئد. به فكرم رسيد كه بگم برامازuk بيارن ولي تو سايت كه نگاه كردم مدل پيشنهادي شمارو نداشت... يه مدل مشابه داشت به اسم CW2Z1E/B

CPU ntel® Core™ i3-330M Processor: 2.13GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 500GB
DVD RW ؟؟؟؟
WIN 7 Home Premium (64-bit)

مشخصات كاملش رو تواين آدرس مي شه پيدا كرد:

حالا به نظرتون چي كار كنم؟ بي خيال گارانتي بشم يا همين رو بگم بيارن؟

من مدل زیر رو به شما پیشنهاد میکنم:

Vaio CW2 QGX/B
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 640GB
WIN 7 Pro
Made In USA
1.550.000

Vaioman
30-06-2010, 08:13
نه شارژ مهمه تر گرافیکه. ولی جدا از سنگینی hp pavilion dv6-2190 چطور ؟
2190 هم مدل خوبیه ولی این مدل هم ماکزیمم برای شما حدود 2 ساعت شارژ نگه میداره و کارت گرافیکشم کاملآ معمولیه.:46:

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------

اقا لپتاپ تا 1200 کدومش خوبه؟

برای چه کاری؟

Vaioman
30-06-2010, 08:22
سلام
کسی جواب منو نمیده؟!

دوست عزیز تو این مدلها که گفتی این از همشون بهتره هم پردازندش عالیه و هم کارت گرافیکش از بقیه خیلی بهتره.قیمتش هم منطقیه،بقیه مدلها رو هم بی خیال.:46:

4) Sony EB 1 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.450.000

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------

ممنون بابت جوابتون... پس اين مدلي كه شما پيشنهاد كردين ازمدل CW2AGG/B كه خودم پيدا كردم بهتره؟ حالا يه چيز ديگه... تا جايي كه من دستگيرم شده لپ تاپهايي كه تو ايران مي فروشن اصلا گارانتي بين المللي نداره! اونوقت اين مساله براي من دردسر ساز نمي شه؟!! گفته بودم كه من مي خوام لپ تاپ رو با خودم ببرم سوئد. به فكرم رسيد كه بگم برامازuk بيارن ولي تو سايت كه نگاه كردم مدل پيشنهادي شمارو نداشت... يه مدل مشابه داشت به اسم CW2Z1E/B

CPU ntel® Core™ i3-330M Processor: 2.13GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED BL 14" HD
HDD 500GB
DVD RW ؟؟؟؟
WIN 7 Home Premium (64-bit)

مشخصات كاملش رو تواين آدرس مي شه پيدا كرد:

حالا به نظرتون چي كار كنم؟ بي خيال گارانتي بشم يا همين رو بگم بيارن؟

اگه میخوای بری سوئد بمونی خب از همون جا بخر.تازه قیمت هم از ایران خیلی ارزونتره.اما اگه میخوای بری و زود برگردی از ایران بخر که تو ایران گارانتی هم داشته باشی.:46:

brownhorse
30-06-2010, 08:38
اگه میخوای بری سوئد بمونی خب از همون جا بخر.تازه قیمت هم از ایران خیلی ارزونتره.اما اگه میخوای بری و زود برگردی از ایران بخر که تو ایران گارانتی هم داشته باشی.:46:

خوب آره... براي تحصيل دارم مي رم... فقط يه مشكلي دارم كه ترجيح ميدم همينجا نرم افزارهايي كه لازم دارم رو نصب كنم...آخه خيلي تو كامپيوتر سررشته دارم!! :43: تازه تو سايت سوئد هم كه ديدم مدل پيشنهادي شما رو نداشت... اين مدل رو داشت كه قيمت هم نداشت! CW2S1E/B
بهم نخندين ها!! اگه توسوئد بخرم ويندوزش به زبان سوئدي نيست؟!!

CW2S1E/B
CPU
Intel® Core™ i3-330M-processor: 2.13 GHz up to 2.8 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
VGA NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU
HDD 320GB
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Windows® 7 Home Premium

dvbskystar
30-06-2010, 09:53
سلام
این مدل کجا می شه گیر آورد
ASUS PRO64jq : CPU:Core i7-720QM--RAM:4GB DDR3،1333--HDD:640GB(5400)--Display:LED 16" HD--VGA:Ati Radeon HD 5730 With 1GB GDDR3--USB:3.0

Penryn
30-06-2010, 11:08
خوب آره... براي تحصيل دارم مي رم... فقط يه مشكلي دارم كه ترجيح ميدم همينجا نرم افزارهايي كه لازم دارم رو نصب كنم...آخه خيلي تو كامپيوتر سررشته دارم!! :43: تازه تو سايت سوئد هم كه ديدم مدل پيشنهادي شما رو نداشت... اين مدل رو داشت كه قيمت هم نداشت! CW2S1E/B
بهم نخندين ها!! اگه توسوئد بخرم ويندوزش به زبان سوئدي نيست؟!!

CW2S1E/B
CPU
Intel® Core™ i3-330M-processor: 2.13 GHz up to 2.8 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
VGA NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU
HDD 320GB
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Windows® 7 Home Premium
برای نصب زبان فارسی کافیه یه CD ویندوز از نوع ویندوز رو لپتاپت پیدا کنی و بذاری تو سی دی رام و از بخش Regional and language در Control Panel زبان فارسی یا هر زبانی که میخوای را نصب کنی

ترجيح ميدم همينجا نرم افزارهايي كه لازم دارم رو نصب كنم.
ممکنه تو فرودگاه کشور مقصد بازرسیت کنند و اگه بالفرض ویندوزت اصل باشه اما چند تا برنامه ی کرک شده و قفل شکسته نصب کرده باشی لپتاپت را ضبط کنند :18:
همین تازگیها این مسأله واسه یکی از ایرانیها در فرودگاه هلند این اتفاق افتاد
تو ص 27 ماهنامه ی دانش و کامپیوتر خرداد ماه هم گفته:46:

Vaioman
30-06-2010, 11:22
سلام
این مدل کجا می شه گیر آورد
ASUS PRO64jq : CPU:Core i7-720QM--RAM:4GB DDR3،1333--HDD:640GB(5400)--Display:LED 16" HD--VGA:Ati Radeon HD 5730 With 1GB GDDR3--USB:3.0

تقریبآ تو تمام بازارهای کامپیوتر تهران هست.:46:

brownhorse
30-06-2010, 11:54
واقعا؟!!!!!!!!!!!
البته من از حرفهاي شما و Vaioman اينطور برداشت كردم كه حتما تو ايران خريد نكنم! ولي آخرش نفهميدم كه سوئد بهتره يا uk . چون مدل سوئدي كانفيگش خيلي پايينتر از ايرانيه و انگليسيه است! جواب كار منو مي ده؟

ممکنه تو فرودگاه کشور مقصد بازرسیت کنند و اگه بالفرض ویندوزت اصل باشه اما چند تا برنامه ی کرک شده و قفل شکسته نصب کرده باشی لپتاپت را ضبط کنند :18:
همین تازگیها این مسأله واسه یکی از ایرانیها در فرودگاه هلند این اتفاق افتاد
تو ص 27 ماهنامه ی دانش و کامپیوتر خرداد ماه هم گفته:46:

M&M2007
30-06-2010, 13:13
دوست عزیز تو این مدلها که گفتی این از همشون بهتره هم پردازندش عالیه و هم کارت گرافیکش از بقیه خیلی بهتره.قیمتش هم منطقیه،بقیه مدلها رو هم بی خیال.:46:

4) Sony EB 1 CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.450.000
مرسی دوست عزیز! ولی گزینه 5 بهتر نیست؟!!

Sony EB 1 CTO و Sony EB 1CTO هر دوشون همه مشخصاتشون مثل همه ولی اولی CPU اش :
Intel Core i7-720M : 1.6 GHz up to 2.8 GHz
هست ولی دومی:
Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz

شنیدم دومی چون سرعت پردازش بالاتری داره بهتره! این طور نیست؟!

Vaioman
30-06-2010, 13:15
سلام خدمت همه دوستان

من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

Vaioman
30-06-2010, 13:21
مرسی دوست عزیز! ولی گزینه 5 بهتر نیست؟!!

Sony EB 1 CTO و Sony EB 1CTO هر دوشون همه مشخصاتشون مثل همه ولی اولی CPU اش :
Intel Core i7-720M : 1.6 GHz up to 2.8 GHz
هست ولی دومی:
Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz

شنیدم دومی چون سرعت پردازش بالاتری داره بهتره! این طور نیست؟!
خیر اینطور نیست 720 از 620 خیلی سریعتره و همون گزینه 4 از همشون بهتره.:46:

Vaioman
30-06-2010, 13:49
واقعا؟!!!!!!!!!!!
البته من از حرفهاي شما و Vaioman اينطور برداشت كردم كه حتما تو ايران خريد نكنم! ولي آخرش نفهميدم كه سوئد بهتره يا uk . چون مدل سوئدي كانفيگش خيلي پايينتر از ايرانيه و انگليسيه است! جواب كار منو مي ده؟

شما همون مدل UK رو بخر.:46:

yashgin128
30-06-2010, 14:43
سلام و خسته نباشید به همه دوستانی که اینجا لطف میکنن و وقت میزارن برای پاسخ گویی

من دانشجوی تقریبا سال اخر رشته کارشناسی نرم افزار کامپیوتر هستم

سیستمی که الان دارم حدود 7 یا 8 سال پیش گرفتم .سی پی یو 1700 سلرون و رم 128 الباقی....

خلاصه الان تصمیم گرفتم یه لپتاپ از یک میلیون تا یک میلیون و صدوپنجاه هزار بگریم

اما اینم نیاز هام
مانیتور:کیفیت خوبی داشته باشه من بیشتر از از مانیتور های 14 خوشم میاد_(چون جمع و جوره )البته کیفیت انچنای مد نظر نیست.در کل یه چیز خوب

رم .فک کنم با این پول دیگه رم 4 حداقل باشه

گرافیک :بالاخره گرافیک در هر صورت یکی از فاکتورهاست و نمیشه اونو در نظر نگرفت .مثلا می خوام بازی مثل فیفا 2010 رو خیلی خوب اجرا کنه و تا 2013 هم جواب بده .در کل 512 فک کنم حداقل انتظار من باشه

ظاهر لپتاپ هم برای من مهمه و دوست دارم مثلا مثل لپتاپ های خوش قیافه اچ پی باشه

سی پی یو :بالاخره من رشتم کامپیوتر ه وباید اولویت من اجرای خوب برنامه های برنامه نویس و پایگاه داده و برنامه های گرافیکی مثل فوتوشاپ و... در کل نیاز یک مهندس (حالا این مدرک چی هست!؟) کامپیوتر رو براورده کنه.اهان یه سوال این جریان i3,i5 ,i7 چی هست اخه یکی میگفت مثلا i7 یعنی 7 هسته ای .که گفتم نه منظور این نیست.یه توضیح کامل توی این ضمینه فک کنم سوال من و خیلی از بچه های دیگه فروم هست.

شارژ هم یکی از فاکتور های من هست
یه سوال:بدور از تعصب بگید که کدوم برندها بیشتر خرابی و مشکل دارند؟
فک کنم کامل همه چی رو توضیح دادم .دوستان خواهش میکنم هر که نظری داره بگه تا یه چیز در حد تاپ انتخاب کنم

منتظرتونم
متشکر

Penryn
30-06-2010, 14:55
سلام و خسته نباشید به همه دوستانی که اینجا لطف میکنن و وقت میزارن برای پاسخ گویی

من دانشجوی تقریبا سال اخر رشته کارشناسی نرم افزار کامپیوتر هستم

سیستمی که الان دارم حدود 7 یا 8 سال پیش گرفتم .سی پی یو 1700 سلرون و رم 128 الباقی....

خلاصه الان تصمیم گرفتم یه لپتاپ از یک میلیون تا 1.5 میلیون بگریم

اما اینم نیاز هام
مانیتور:کیفیت خوبی داشته باشه من بیشتر از از مانیتور های 14 خوشم میاد_(چون جمع و جوره )البته کیفیت انچنای مد نظر نیست.در کل یه چیز خوب

رم .فک کنم با این پول دیگه رم 4 حداقل باشه

گرافیک :بالاخره گرافیک در هر صورت یکی از فاکتورهاست و نمیشه اونو در نظر نگرفت .مثلا می خوام بازی مثل فیفا 2010 رو خیلی خوب اجرا کنه و تا 2013 هم جواب بده .در کل 512 فک کنم حداقل انتظار من باشه

ظاهر لپتاپ هم برای من مهمه و دوست دارم مثلا مثل لپتاپ های خوش قیافه اچ پی باشه

سی پی یو :بالاخره من رشتم کامپیوتر ه وباید اولویت من اجرای خوب برنامه های برنامه نویس و پایگاه داده و برنامه های گرافیکی مثل فوتوشاپ و... در کل نیاز یک مهندس (حالا این مدرک چی هست!؟) کامپیوتر رو براورده کنه.اهان یه سوال این جریان i3,i5 ,i7 چی هست اخه یکی میگفت مثلا i7 یعنی 7 هسته ای .که گفتم نه منظور این نیست.یه توضیح کامل توی این ضمینه فک کنم سوال من و خیلی از بچه های دیگه فروم هست.

شارژ هم یکی از فاکتور های من هست
یه سوال:بدور از تعصب بگید که کدوم برندها بیشتر خرابی و مشکل دارند؟
فک کنم کامل همه چی رو توضیح دادم .دوستان خواهش میکنم هر که نظری داره بگه تا یه چیز در حد تاپ انتخاب کنم

منتظرتونم
متشکر

ببین اول فرق i7 , i5 , i3 زیاد گفته شده ولی خلاصه میکنمش:
Intel Core i7 قویترین سری از معماری Nehalem هستش و همگی 4 هسته ی واقعی و 4 هسته ی مجازی بکمک فناوری HT داره.دارای قابلیت Turbo boost
i5 ها دو هسته ی واقعی و 2 هسته ی مجازی , Turbo boost
i3 دو هسته ای
همگی باس1333 و یا 1066
و اما چون از hp خوشت میاد اینو بهت پیشنهاد میکنم » HP Pavilion dv6-2155ee
Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
پردازنده موجود Intel® Core™ i5 Processor i5-540M • 2.53 GHz, Level 2 cache 3 MB
حافظه موجود 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
بیشترین مقدار حافظه Supports up to 8 GB DDR3 memory
نمایشگر 39.6 cm (15.6") Diagonal High-Definition LED HP BrightView Display
کارت گرافیکی NVIDIA® GeForce® GT 230M, up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
هارد دیسک 640 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm
مودم N/A
شبکه Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
تکنولوژی شبکه بی سیم 802.11 a/b/g/n Bluetooth® wireless networking
بولوتوث 802.11 a/b/g/n Bluetooth® wireless networking
دوربین HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone; VGA
وزن 2.88 kg Weight will vary by configuration
درایو SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±RW with Double Layer Support
اثر انگشت Integrated finger print reader
ویژگی های سیستم 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34), 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro or xD Picture cards
وضوح تصویر 1366 x 768
باطری 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
ریموت کنترل HP Mobile Remote Control
کارت حافظه 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
گارانتی 18 ماه گارانتی ایران اچ پی
قیمت
12,500,000

yashgin128
30-06-2010, 16:23
Intel Core i7 قویترین سری از معماری Nehalem هستش و همگی 4 هسته ی واقعی و 4 هسته ی مجازی بکمک فناوری HT داره.دارای قابلیت Turbo boost
i3 دو هسته ای
همگی باس 1333
و اما چون از hp خوشت میاد اینو بهت پیشنهاد میکنم » HP Pavilion dv6-2155ee
Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
پردازنده موجود Intel® Core™ i5 Processor i5-540M • 2.53 GHz, Level 2 cache 3 MB
حافظه موجود 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
بیشترین مقدار حافظه Supports up to 8 GB DDR3 memory
نمایشگر 39.6 cm (15.6") Diagonal High-Definition LED HP BrightView Display
کارت گرافیکی NVIDIA® GeForce® GT 230M, up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
هارد دیسک 640 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm
مودم N/A
شبکه Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
تکنولوژی شبکه بی سیم 802.11 a/b/g/n Bluetooth® wireless networking
بولوتوث 802.11 a/b/g/n Bluetooth® wireless networking
دوربین HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone; VGA
وزن 2.88 kg Weight will vary by configuration
درایو SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±RW with Double Layer Support
اثر انگشت Integrated finger print reader
ویژگی های سیستم 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34), 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro or xD Picture cards
وضوح تصویر 1366 x 768
باطری 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
ریموت کنترل HP Mobile Remote Control
کارت حافظه 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
گارانتی 18 ماه گارانتی ایران اچ پی
قیمت
12,500,000

دوست عزیز ممنون
ولی قیمت 100 تومن بالاتر از سقف من هست
و فک کنم تولید 2009 باشه من تولید 2010 بیشتر میپسندم چون نیاز هامو بیشتر ساپورت میکنه
بازم تشکر

Penryn
30-06-2010, 16:33
ولی قیمت 100 تومن بالاتر از سقف من هست
مگه خودت نگفتی

خلاصه الان تصمیم گرفتم یه لپتاپ از یک میلیون تا 1.5 میلیون بگریم
اینی که گفتم 250 تومن پایینتر از سقفیه که گفتی

و فک کنم تولید 2009 باشه من تولید 2010 بیشتر میپسندم چون نیاز هامو بیشتر ساپورت میکنه
بازم تشکر
این CPU سال 2010 از طرف اینتل معرفی شده بعد چطور ممکنه لپتاپش مدل 2009 باشه!! و شما اصلاَ چجوری متوجه شدی تولید سال 2009 هستش؟؟!!
منکه آخرش نفهمیدم شما دنبال چی و با چه قیمتی هستی ولی خودت برو به این صفحه و انتخابت را بکن

Farbod_h
30-06-2010, 16:50
i3 دو هسته ای
همگی باس 1333

همه ی i7 ها 8 هسته ای نیستن
مثل 620m

yashgin128
30-06-2010, 17:09
مگه خودت نگفتی

اینی که گفتم 250 تومن پایینتر از سقفیه که گفتی

این CPU سال 2010 از طرف اینتل معرفی شده بعد چطور ممکنه لپتاپش مدل 2009 باشه!! و شما اصلاَ چجوری متوجه شدی تولید سال 2009 هستش؟؟!!
منکه آخرش نفهمیدم شما دنبال چی و با چه قیمتی هستی ولی خودت برو به این صفحه و انتخابت را بکن

سلام
الان که پستم رو خوندم کلی خندیدم .
منظور من 1,150 بود که یادم رفته یک رو تایپ کنم که بدین وسیله اصلاح میشود
نکته دوم اینه که این مدل رو 3 ماه پیش از یکی از رچه ها شنیدم که به دوست پیشنهاد می کرد و من هم از نحوه معرفی این مورد کلی ذوق زده شده بودم پس ببخشید

دو تا سوال
1.مدل 1558 دل چطوره؟
2.تفاوت این عدد که بعد از سی پی یو میاد (منظورم 720Q یا 620M) چیه ؟کدوم ها سرعت شون بیشتره و در کل چه فرقی با اون I3 I5 I7 می کنند.مثلا I5 720Q بیشتره یا 620M I7؟(نمیدونم شاید عدد ها رو اشتباه نوشته باشم)

F_C_B
30-06-2010, 18:03
سلام دوستان.

من قصد خرید لپ تاپ F115 سونی را دارم.

لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم تا مطمئن باشه و اینکه گرافیکش را دستکاری نکرده باشه

من نظرم رایان صبا است. شما تائیدش میکنید؟

اگر نه از کجا بخرم؟ تو تهران

DivxCntr
30-06-2010, 18:48
سلام
اگه میشه لطف کنید کانفینگ + قیمت مدل های زیر رو بزارید

sony fw56gj/b
sony fw520f/b

hp dv6 1225

dell studio 1555

ممنون

Ho$∑∫N
30-06-2010, 19:06
سلام
اگه میشه لطف کنید کانفینگ + قیمت مدل های زیر رو بزارید

sony fw56gj/b
sony fw520f/b

hp dv6 1225

dell studio 1555

ممنون

در مورد دل : اصلا انتخاب به صرفه ای نیست الآن شما با همین قیمت (شتید کمی بیشتر) میتونید 1558 بگیرید که سی پی یو Core i7 داره در حالی که 1555 سی پی یو core 2 duo داره.

nima_19
30-06-2010, 19:48
دوستان نظرتون در مورد DELL STUDIO 1745 چیه؟

mrmostafa
30-06-2010, 21:52
سونی Vaio CW2 QGX/B میگن که امریکا هستش ولی من تو کیش آشنا دارم که کاسب هستن تند تند هم میره چین و دبی میگه اصلا امریکا نیستش همه لپ تاپ ها چینی هستن. حالا میگن کلا سونی سری I7 امریکایی نداره چون بالای 2 میلیون در میاد تو دبی هم گرون هست ولی اینجا میگن 1.500 هزار تومان اصلا موندم چی بگیرم بلاخره چیکار کنم؟!!! الان لپ تاپ Hp 2192 رو یه خانم مهندس که کارش شبکه و اینا هستش خرید میکن اون امریکا هستش و خیلی عالیه کسی نمیتونه تخصصی راهنمایی کنه؟؟؟؟ میخوام بگم آشنامون از چین بیاره چون همه چی نصف قیمت اینجاست الان برای خودش ال سی دی سامسونگ 42 اینچ آورده 500 هزار تومان بعد من 40 اینچ رو اینجا گرفتم 1 میلیون و 900 هزار تومان. لپ تاپ Vaio CW2 QGX/B رو میگه اونجا 500 هزار تومان هست.

Penryn
30-06-2010, 22:51
1.مدل 1558 دل چطوره؟
2.تفاوت این عدد که بعد از سی پی یو میاد (منظورم 720Q یا 620M) چیه ؟کدوم ها سرعت شون بیشتره و در کل چه فرقی با اون I3 I5 I7 می کنند.مثلا I5 720Q بیشتره یا 620M I7؟(نمیدونم شاید عدد ها رو اشتباه نوشته باشم)
مدل 1558 دل؟
تا کانفیگش را اینجا نذاری که نمیشه نظر داد! دقیق باید سخت افزارش را مقایسه کرد
راجع به مقایسه ی پردازنده ها به این صفحه بری همه چی دستت میاد

اون حرف Q یعنی Quad Core

ea2021
30-06-2010, 23:44
سلام
اینارو از سایت کیمیا آنلاین نقل میکنم

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DELL Studio 1558

Processor: Core i7-720QM Quad-Core Processors

Memory: 4 GB DDR3
HDD: 500 GB SATA
Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 1.0 GB up to 2.8 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI

قیمت: 1.210.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.240.000 تومان با گارانتی ایران
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DELL Studio 1557

Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4650 512 MB up to 2.2 GB

قیمت: 1.099.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.130.000 تومان با گارانتی ایران

Ho$∑∫N
01-07-2010, 05:19
سلام

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DELL Studio 1558

قیمت: 1.210.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.240.000 تومان با گارانتی ایران
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DELL Studio 1557

قیمت: 1.099.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.130.000 تومان با گارانتی ایران

یه کانفیگ دیگه از 1558 هست با گرافیک 5470 که کمی قوی تر از این گرافیکه.

Penryn
01-07-2010, 05:20
این Dell هایی که گذاشتی کانفیگ نسبتاً مناسبی دارند البته 1557 چیپست گرافیکش 4650 تقریباً دو برابر قویتره از 4570 ((به اون لینک مربوط به مقایسه ی گرافیکها که گذاشتم یه سری بزن)) ولی در عوض رم گرافیکی کمتری داره و تو بنچمارکها نمیتونه در حد دو برابر قویتر ظاهر شه نهایتاً 50 درصد میشه گفت قویتره.در کل نسبت به hp که لینک دادم با گرافیک کم مصرف GT 230M Nvidia 1GB GDDR3 برتری خاصی ندارند.بطور جزئی پردازنده ی i7 720QM مربوط به dell از i5 540M مربوط به اچ پی قویتره عوضش نزدیک به 30 درصد مصرفش بیشتر و طبعاً گرمای بیشتر داره.یک چیز دیگه.کیفیت نمایشگرهای مربوط به hp و طراحی و پرستیژش بالاتر از دل هست
راجع به گارانتی بذار دو کلمه بگم
گارانتی بین الملل که در حال حاضر کاملاً بیخوده.چون از قدیم که یادمه بخاطر نداشتن نمایندگی در ایران گارانتی بین الملل اصلاً پاسخگوی من و شما نبوده.بایست کلی هزینه بدی تا فروشنده بفرسته امارات! حالا با تحریمهای شدیدتری که راه انداختن پول تو چاه ریختنه
گارنتی داخلی هم یک دروغه برای چاپیدن جیب مشتری ناوارد.یکی نیست به اینا بگه مگه شما نمایندگی رسمی شرکت دل هستین یا مرکز تعمیرات داری که گرانتی میکنی؟؟ طرف دو روزه مغازه باز کرده دو روز دیگه یهو میبینی جمع کرد رفت بعد اومده خودش ادعای گارانتی کردن میکنه!!
شما همون بقول ایشون بین الملل رو بگیر الکی پول یامفت به اینا نده.گارانتی خودشون را ول کن
اگه تونستی از نمایندگیهای فروش معتبرتر امثال دلیران و امرتات و... که معتبرترند بگیر
hp از iranhp بهتره و خدمات و تعمیراتش هم معتبرتره

it_teach86
01-07-2010, 05:35
به نظر من هم زیاد تاکید روی گارانتی ایرانی نکن

djmerikhi
01-07-2010, 06:23
البته درسته گارانتي توي ايران به صورتي كه در بيرون از مرزها وجود دارد معني ندارد ولي پيشنهاد مي كنم اگر با گارانتي ايراني مي گيريد دنبال گارانتي هاي با سابقه تر باشيد كه ميشه گفت مطمئن تر هم هستند مثلا دليران براي دل كه به نظرم حداقل 10-15 سالي هست داره اينكارو ميكنه حال دست پا شكسته هست بماند يا براي سوني مه استثنا هست و گرانتي رسمي از مالزي گرفتن و اون شركت ايران رهجو هست --براي ايسوس شركت سازگار ارقام از بقيه قديمتر هست براي توشيبا بدر الكتريك و ...

Ho$∑∫N
01-07-2010, 07:49
می خواستم بدونم که این کانفیگ از 1558 گرانتی معتبر نداره تو ایران چون من توی سایت دلیران با core i5 دیدم که cache 3 mb هست. :

core i7 720QM 6 mb cache
ATI 5470 1024 mb up to 4 gig !

تفاوتش در همین دو مورده.

ضمنا قیمت hp pavilion dv6-2190 با/بدون گارانتی چنده ؟

Farbod_h
01-07-2010, 13:37
سونی Vaio CW2 QGX/B میگن که امریکا هستش ولی من تو کیش آشنا دارم که کاسب هستن تند تند هم میره چین و دبی میگه اصلا امریکا نیستش همه لپ تاپ ها چینی هستن. حالا میگن کلا سونی سری I7 امریکایی نداره چون بالای 2 میلیون در میاد تو دبی هم گرون هست ولی اینجا میگن 1.500 هزار تومان اصلا موندم چی بگیرم بلاخره چیکار کنم؟!!! الان لپ تاپ Hp 2192 رو یه خانم مهندس که کارش شبکه و اینا هستش خرید میکن اون امریکا هستش و خیلی عالیه کسی نمیتونه تخصصی راهنمایی کنه؟؟؟؟ میخوام بگم آشنامون از چین بیاره چون همه چی نصف قیمت اینجاست الان برای خودش ال سی دی سامسونگ 42 اینچ آورده 500 هزار تومان بعد من 40 اینچ رو اینجا گرفتم 1 میلیون و 900 هزار تومان. لپ تاپ Vaio CW2 QGX/B رو میگه اونجا 500 هزار تومان هست.
من cw2q گرفتم
چیزی که روی جعبه زده
اینه که شارژر چینی هست
باتری ژاپنی و اسمبل و کیس آمریکا
در ضمن Cpu هم i7 620m هست یعنی 2x2
در کل خوبه داغ هم نمی کنه

rouzbeh_ziafati
01-07-2010, 13:43
لپتاپ سونی تا 1300000 برای بازی چی هست ؟ با گارانتی معتبر
این eb17fg کانفیگش خوبه اما cpu core i3 هست آیا i3 ضعیف نیست ؟

biostar
01-07-2010, 18:06
لپتاپ سونی تا 1300000 برای بازی چی هست ؟ با گارانتی معتبر
این eb17fg کانفیگش خوبه اما cpu core i3 هست آیا i3 ضعیف نیست ؟

سلام مدل خیلی خوبی انتخاب کردین.......

core i 3 هم برای بازی بد نیست اما مسلما high end هم نیست.... برای بازی بیش از هر چیز کارت گرافیک مهم هست و نه سی پی یو

از این مدل ها نیز هست ! :
Sony EB 1CTO
RAM 4GB DDR3 SDRAM
LED 15.5 (1366X768
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
1.380.000

ehsan12000
01-07-2010, 19:06
سلام

DELL Studio 1558

DELL Studio 1557

سلام دوست عزیز
من هم در همین چند روزه می خواستم لپ تاپ بخرم بین 2190 اچ پی و 1558 دل شک داشتم اما بالاخره دل 1558 را انتخاب کردم و خریدم.یه چیز دیگه اینکه گرافیک اون 5470 هست و تفاوت دیگرش با 1557 اینه که جنس سطوحش براقه اما 1557 نیست و نسبت به اچ پی هم 400 گرم تقریبا سبک تره و بلوتوث داره که اچ پی نداره.
علی ای حال خودتون انتخاب کنید
آهان راستی من از اصفهان خریدم یه چیز هم بگم که من تموم بازار را گشتم اما چیزی به اسم گارانتی معتبر هم کسی بهم معرفی نکرد.

nima_19
01-07-2010, 23:22
میشه یه نفر اطلاعات و قیمت DELL STUDIO 1745 را بذاره (من خودم نتونسم دقیقش رو پیدا کنم) و اساتید نظرشونو راجع بهش بگن.البته لطفاً

sharif1749
02-07-2010, 10:54
با سلام
من دانشجو رشته فیزیک هستم و قصد خرید لپ تاپ دارم
فاکتورهایی که برایم مهم است وزن ،باطری با عمر بالا، داشتن دی وی دی رایتر و سرعت بالا است و می خواهم حداقل تا سه چهار سال نیاز به آپدیت نداشته باشه. ترجیح می دهم نسخه آخر ویندوز سون را داشته باشه ، پر سر وصدا نباشه و زاویه دید هم مناسب باشه
به علاوه از لپ تاپ برای بازی نمی خواهم استفاده کنم و کارم بیشتر با اینترنت ،مطالعه منابع و مشاهده فایل های صوتی تصویری و تایپ است تایک میلیون و دویست هزار تومان هم می توانم هزینه کنم و در صورتی که بتوانم با دویست هزار تومان بیشتر جنس بهتری هم بخرم حاضرم بیشتر هزینه کنم
میشه خواهش کنم به من بگید چه مدلی و با چه گارانتی بخرم
بی نهایت ممنونم:11:

Dell!
02-07-2010, 11:13
به نظر شما Dell 1558 یا HP DV62106 EA ؟

nima_7121
02-07-2010, 11:14
سلام.
يه laptop خوب واسه اکثر کارا خوب باشه تا چند سال هم نياز به تعويض ندشته باشم.
100 تومان بالا پايين از سقف 1.5 هم باشه مهم نيست.
ظاهر هم زياد اهميت نداره.فقط wi-fi قوی داشته باشه.
وزن مهم نيست شارژ مهم نيست
سرعت و رم و گرفيک بالا
صدا و هارد خوبی هم داشته باشه.

ممنون ميشم کمکم کنيد.

DiDaX
02-07-2010, 14:05
سلام اگه میشه یه لپ تاپ به من معرفی کنید که خصوصیات زیر رو داشته باشه

رم بالا
سی پی یو قوی واسه انجام راحت چندین کار همزمان و کار های سنگین
گرافیک خوب ( واسه بازی نمیخوام )
قیمت هم تا سقف 1.200 ت باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

iman0007
02-07-2010, 15:48
سلام.
با اینکه می بینم اینجا همه سوال می کنن ولی کمتر کسی جواب میده،ولی سوالمو میپرسم....من خیلی از لپ تاپ چیزی حالیم نمیشه.
لپ تاپی که من می خوام مشخصات زیر رو باید داشته باشه:
1.اول از همه بگم که بودجه 1.5 میلیونه.
2.بازی رو تا حدود 3 سال تامین کنه + نرم افزارهایی که نیاز به سیستم شاخ دارن هم اجرا منه.مثلن photo shop.
3.ویندوز ترجیحن 7.
4.هارد بالا
5.wireless هم داشته باشه.
6.وزن هرچی کمتر بهتر.
4.رنگ ترجیحن مشکی.

هر کی ما رو کمک کنه خیلی مخلصشیم.

biostar
02-07-2010, 16:41
سلام.
با اینکه می بینم اینجا همه سوال می کنن ولی کمتر کسی جواب میده،ولی سوالمو میپرسم....من خیلی از لپ تاپ چیزی حالیم نمیشه.
2.بازی رو تا حدود 3 سال تامین کنه + نرم افزارهایی که نیاز به سیستم شاخ دارن هم اجرا منه.مثلن photo shop.
3.ویندوز ترجیحن 7.
4.هارد بالا
6.وزن هرچی کمتر بهتر.
4.رنگ ترجیحن مشکی.

سلام.

شما بیان نکردین که اهل بازی های کامپیوتری هستید یا خیر ، و اینکه اندازه ی صفحه نمایش لپتاپ برای شما مهم هست یا خیر؟؟؟؟

پیشنهاد من به شما :

HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6"
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RemoteControl
1,320,000

SONY VPC‐CW2QGX/B
Intel® Core™ i7‐620M Processor (4M Cache, 2.66 GHz)
4GB DDR3
640GB HDD
DVD±RW DL
14" LED 1366x768
GeForce® GT 320M 512M GDDR3
2.4Kg
USA
1500

biostar
02-07-2010, 16:48
سلام.
يه laptop خوب واسه اکثر کارا خوب باشه تا چند سال هم نياز به تعويض ندشته باشم.
100 تومان بالا پايين از سقف 1.5 هم باشه مهم نيست.
ظاهر هم زياد اهميت نداره.فقط wi-fi قوی داشته باشه.
وزن مهم نيست شارژ مهم نيست
سرعت و رم و گرفيک بالا
صدا و هارد خوبی هم داشته باشه.

ممنون ميشم کمکم کنيد.

این مدل از سونی طرفدار های زیادی داره ...........

F 115 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
6GB DDR3
500 HDD
NV 330M 1G UP 2.9 GB GDDR3
16.4" FULLHD
BLUERAY
WIN 7
3Kg
1,580,000

Ho$∑∫N
02-07-2010, 16:48
با سلام
فاکتورهایی که برایم مهم است وزن ،باطری با عمر بالا، داشتن دی وی دی رایتر و سرعت بالا است و می خواهم حداقل تا سه چهار سال نیاز به آپدیت نداشته باشه. ترجیح می دهم نسخه آخر ویندوز سون را داشته باشه ، پر سر وصدا نباشه و زاویه دید هم مناسب باشه
به علاوه از لپ تاپ برای بازی نمی خواهم استفاده کنم و کارم بیشتر با اینترنت ،مطالعه منابع و مشاهده فایل های صوتی تصویری و تایپ است تایک میلیون و دویست هزار تومان هم می توانم هزینه کنم و در صورتی که بتوانم با دویست هزار تومان بیشتر جنس بهتری هم بخرم حاضرم بیشتر هزینه کنم

دوست عزیز من هم فیزیکی هستم و نیاز های شما رو هم دارم. مهم ترین برای شما علاوه بر عمر باتری صفحه نمایش مناسبه به علت این که به مطالعه ی منابع نیاز داری. باید بدونی که صفحه نمایش سونی بالاترین کیفیت رو داره.

ضمنا بین گزینه های زیر کدوم برای من بهتره (بازی هم می کنم) :

DV6-2190
Studio 1558
studio 1557

که DV6 دارای core i7 و گرافیک ati 230m هست. و 1558 دارای core i7 و ati 5470m هست و 1557 دارای core i7 و ati 4650m هست.
نظر خودم روی hp و 1557 هستش ولی از طرفی 1557 گرافیکش توی بنچمارک ها قویتره ولی hp گرافیکش 230m دارای physx است.

ممنون.

biostar
02-07-2010, 16:55
با سلام

سلام

با این حساب میشه گفت که یک نوت بوک 13 اینچی بیشتر به کار شما میاد...

با توجه به بودجه ای که دارید ، می تونم این مدل خوب را از ایسوس به شما پیشنهاد کنم....

با گارانتی امرتات....

U30JC
Intel® Core™ i5‐430M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
4GB DDR3
500GB HDD
DVD±RW DL
13.3" LED ColorSHine HD
GeForce® GT310M 512MB
WINDOWS 7P
2.1kg

11,700,000

888Mehran888
02-07-2010, 18:38
با سلام.
من خیلی وقت هستش که بررسی های تخصصی زیادی رو انجام داده ام برای پیدا کردن یه لپ تاب مناسب برای کارهای سنگین و قیمت زیر 1300000.
تا اینجا هم به نتایجی رسیده ام.اما دنبال مدل های موجود در بازار ایران هستم که زیر 1500000 قیمت داشته باشند با شرایط زیر.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.(هر برندی باشه فرق نداره)
>رم که 4 گیگابایت هستش. و مهمترین چیز برام ترکیب سی پی یوی core i7 QM720،M620 با یکی از سه کارت گرافیک ATI HD ((5730)) ، 5650 ، 4670 هستش.سایز lcd هم از 16 بیشتر نباشه.
اگه زحمتی نیست هر مدلی که میشناسید با شرایط بالا معرفی کنید ممنون میشم.

little.cabana
02-07-2010, 18:51
با سلام.
من خیلی وقت هستش که بررسی های تخصصی زیادی رو انجام داده ام برای پیدا کردن یه لپ تاب مناسب برای کارهای سنگین و قیمت زیر 1300000.
تا اینجا هم به نتایجی رسیده ام.اما دنبال مدل های موجود در بازار ایران هستم که زیر 1500000 قیمت داشته باشند با شرایط زیر.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.(هر برندی باشه فرق نداره)
>رم که 4 گیگابایت هستش. و مهمترین چیز برام ترکیب سی پی یوی core i7 QM720،M620 با یکی از سه کارت گرافیک ATI HD ((5730)) ، 5650 ، 4670 هستش.سایز lcd هم از 16 بیشتر نباشه.
اگه زحمتی نیست هر مدلی که میشناسید با شرایط بالا معرفی کنید ممنون میشم.

دوست عزیز یه لپ تاپ من میشناسم ببین کارتو راه میندازه ؟!
فقط قیمتش رو 100 باید بالاتر بدی. اگه می تونی اینو بردار ورگرنه سونی بردار...

Asus N61Jq
CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
Display LED 16" HD ColorShine
HDD 640GB.5400rpm
Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

سلام.
3.ویندوز ترجیحن 7.
4.هارد بالا
6.وزن هرچی کمتر بهتر.
4.رنگ ترجیحن مشکی.

برای بازی به نظرم این سیستم عالیه !!!

Asus N61Jq
CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
HDD 640GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

888Mehran888
02-07-2010, 19:10
دوست عزیز یه لپ تاپ من میشناسم ببین کارتو راه میندازه ؟!
فقط قیمتش رو 100 باید بالاتر بدی. اگه می تونی اینو بردار ورگرنه سونی بردار...

Asus N61Jq
HDD 640GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

برای بازی به نظرم این سیستم عالیه !!!

Asus N61Jq
HDD 640GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

من الان تهران نیستم و قیمت هم دستم نیست.
خودم این مدل ایسوس رو پیدا کرده بودم + acer 4745 4820 + دل studio xps 1647 (که بهترین موردی هستش که تا حالا پیدا کرده ام.اما نمی دونم توی ایران هست یا نه)
شما قیمت حدودی این 4 مدل رو می دونید؟
ممنون

V E S T A
02-07-2010, 20:11
سلام
دوستان من احتياج به راهنمايي دارم ولي متاسفانه تاحالا كسي كمكم نكرده و خودم هم حسابي گيج شدم
دنبال لپ تاپ بااين مشخصات هستم البته برند سوني وقيمت 1.200 تا1.500..
Cpu Corei7 720QM Cache 6M RAM 4GB DDR3
HDD 500GB
LED 15"
درمورد گرافيك ميخام بالا باشه و مناسب براي نرم افزارهاي گرافيكي باشه، درباره بازي هم فعلا اهل بازي نيستم!
درباره دي وي دي رايترهم اطلاعي راجع به Bluerey ندارم و وجود اين مشخصه مزيت محسوب ميشه؟ ميتونه دي وي دي رايت كنه؟

ممنون ميشم راهنماي كنيد

:11:

nima_7121
02-07-2010, 21:27
این مدل از سونی طرفدار های زیادی داره ...........

F 115 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
6GB DDR3
500 HDD
NV 330M 1G UP 2.9 GB GDDR3
16.4" FULLHD
BLUERAY
WIN 7
3Kg
1,580,000

اين گرفيک بهتره يا Radeon HD 5730, 1G DDR3

nima_19
02-07-2010, 21:32
والا ما نه گبریم ,نه نجس,این سوال ما را یکی جواب بده:
DELL STUDIO 1745 لطفاً یکی اطلاعات و قیمت این مدلو بذاره و اساتید در موردش نظر بدن,لطفاً.

m007007
02-07-2010, 21:34
سلام
دوستان تا 1.5 چه مدل لپ تاپ هایی از HP گیر میاد که corei7 (چهار هسته ای) داشته باشه؟؟

lovelorn91
02-07-2010, 22:15
اين گرفيک بهتره يا Radeon HD 5730, 1G DDR3

5730 خیلی قویتره

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

سلام
دوستان تا 1.5 چه مدل لپ تاپ هایی از HP گیر میاد که corei7 (چهار هسته ای) داشته باشه؟؟

والا مدل که زیاده،باید ببینی بقیه نیازات چیه
dv6-2300
dv6-2170
dv6-2190
.
.
.
این سری همه با lcd 15.6

biostar
02-07-2010, 23:18
والا ما نه گبریم ,نه نجس,این سوال ما را یکی جواب بده:
DELL STUDIO 1745 لطفاً یکی اطلاعات و قیمت این مدلو بذاره و اساتید در موردش نظر بدن,لطفاً.

دور از جووووووون
نفرمایید ....

البته عکست یکم ترسناکه ! اما نه تا اون حد ..................

خوب اگر کسی جواب را بدونه به شما میگه دوست من !

این مدل خیلی بزرگه و 17.3 اینچ هم هست ، در ضمن کدوم کانفیگ این مدل مد نظر شماست؟؟؟

nima_19
02-07-2010, 23:43
دور از جووووووون
نفرمایید ....

البته عکست یکم ترسناکه ! اما نه تا اون حد ..................

خوب اگر کسی جواب را بدونه به شما میگه دوست من !

این مدل خیلی بزرگه و 17.3 اینچ هم هست ، در ضمن کدوم کانفیگ این مدل مد نظر شماست؟؟؟

آره ,فقط یه داس کم دارم:31:!
به نظرشما کدوم کانفینگ بهتره؟
واینکه آیا گرافیک این مدل اینتله؟

ea2021
03-07-2010, 00:12
سلام
یه سوال کلی داشتم
میشه یه نفر لطف کنه و تاثیر نوع cpu بر میزان دوام باطری و داغ کردن لپ تاپ رو بررسی کنه، ( مثلا کانفیگهای مختلف Dell Studio 1558 با cpuهای core i3 ، core i5 و core i7 رو از این نظر با هم مقایسه کنه)
درکل هدفم اینه که ((اگر کسی لپ تاپی بخواد که اکثر اوقات ازش استفاده های معمول بشه و فقط در مواقع خیلی خیلی محدودی باهاش کارهای پردازشی سنگین انجام بشه بهتره کدوم یکی رو انتخاب کنه، با توجه به قیمت ها و عمر باطری و داغ کردن))
مرسی

nima_7121
03-07-2010, 01:17
لپتاپ f115 fx\b همش خوبه فقط گرافيک پائينه
تو همين رنج يه 100 تومان هم بالاتر با گرافيک بهتر ميشه گير اورد؟

ea2021
03-07-2010, 08:36
سلام به همه دوستان
یه سوال:
اینکه تو قسمت سیستم عامل مینویسن داس یعنی چی؟ یعنی واقعا سیستم عاملش داسه؟؟!:18::18::18:

ea2021
03-07-2010, 08:43
سلام مجدد
میتونین لطفا یه مقایسه ای بین این مدل ها بکنید

DELL Studio 1558

------------------------------------------------------------------------------------------------

DELL Studio 1557

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DELL Inspiron 5010
Processor: Intel® 2.13 GHz Core™ i5-430M 3M L2 Cache

HDD: 250 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
---------------------------------------------------------------------------------------------------

DELL Inspiron 1564

Processor: Intel® Core™ i5 CFI 430M Quad Threads

Memory: 4.0 GB DDR3
HDD: 640 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
Display: LCD 15.6" HD LED
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI, SRS Sound
Windows 7 x64 bit
--------------------------------------------------------------------------------------------

1558 و1557 کانفیگ های با cpu core i5 هم دارن
بنظرتون با توجه به سرعت، قیمت و عمر باطری و داغ کردن کدومو بهتره بگیرم؟

ea2021
03-07-2010, 08:49
میبخشین
این مدلو یادم رفت

Dell Vostro 3500 Ci5 2.4 up to 2.93 4GB DDR3 500GB DVD RW 15.4 WXGA G310 Geforce 7-H 2.8kg China BT\WebCam\FP

Vaioman
03-07-2010, 09:08

نه دوست عزیز.Geforce GT 330m بالاترین گرافیکیه که سونی تو سری F استفاده کرده.شما اگه از سونی گرافیک بالاتر میخوای باید بری سراغ 15 اینچیها و سری EB .

djmerikhi
03-07-2010, 10:20

نه !
اگر كيفيت نمايشگر و درايو بلو ري برات مهم نيست ايسوز مدل n61 خوبه حدود 150 هم ارزونتره ولي گرافيكش بالاتره بعد از اون هم ميشه گفت ديگه بهتر نداريم تا رنج 2 ميليون كه مال شركت ام اس آي هست از سري G ..:20:

Vaioman
03-07-2010, 11:11
نه !
اگر كيفيت نمايشگر و درايو بلو ري برات مهم نيست ايسوز مدل n61 خوبه حدود 150 هم ارزونتره ولي گرافيكش بالاتره بعد از اون هم ميشه گفت ديگه بهتر نداريم تا رنج 2 ميليون كه مال شركت ام اس آي هست از سري G ..:20:

دوست گلم n61jq بلوری داره.:46:

V E S T A
03-07-2010, 11:27
سلام
دوستان من احتياج به راهنمايي دارم ولي متاسفانه تاحالا كسي كمكم نكرده و خودم هم حسابي گيج شدم
دنبال لپ تاپ بااين مشخصات هستم البته برند سوني وقيمت 1.200 تا1.500..
Cpu Corei7 720QM Cache 6M RAM 4GB DDR3
HDD 500GB
LED 15"
درمورد گرافيك ميخام بالا باشه و مناسب براي نرم افزارهاي گرافيكي باشه، درباره بازي هم فعلا اهل بازي نيستم!
درباره دي وي دي رايترهم اطلاعي راجع به Bluerey ندارم و وجود اين مشخصه مزيت محسوب ميشه؟ ميتونه دي وي دي رايت كنه؟

ممنون ميشم راهنماي كنيد

:11:

:19:
كسي نيست جواب بده؟

Ho$∑∫N
03-07-2010, 11:50
دوستان کدوم یکی :

DV6-2190 :

مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1200000

یا

VAIO FW 548 F :
C2D 2.53 P9600 CPU
3 MB Cache
4 GB RAM
320 GB HDD
16.4 XBRITE LCD
ATI 4650(1024MB) VGA
DVD-RW Drive
2.9 KG Wieght
NO Modem
YES LAN
YES WIFI
YES Bluetooth
NO Infrared
SEVEN.H OS
Camera Other Information
قیمت 1130000

اولی Cpu قوی تر و دومی گرافیک قوی تری داره. در ضمن می خواستم بدونم قیمت دومی دقیقا چنده و آیا تو بازار هست ؟

nima_7121
03-07-2010, 13:20
نه دوست عزیز.Geforce GT 330m بالاترین گرافیکیه که سونی تو سری F استفاده کرده.شما اگه از سونی گرافیک بالاتر میخوای باید بری سراغ 15 اینچیها و سری EB .

ممنون
ميشه از eb چند مدل خوب معرفی کنيد؟

لبتاپ تو امضاتون چنده قيمتش؟سرعت هاردش پايين نيست؟

nima_7121
03-07-2010, 13:25

اگه غير از sony هم باشه مشکلی نيست.
فاکتور های من:
ظاهر مهم نيست
وزن مهم نيست
باتری مهم نيست
رم و گرافيک و هارد و cpu مهمه کيفيت تصوير هم بد نباشه،،صداش هم خوب باشه
1.4 تا 1.6 يه مقدار بالا پايين اشکال نداره.

Vaioman
03-07-2010, 15:42
اگه غير از sony هم باشه مشکلی نيست.
فاکتور های من:
ظاهر مهم نيست
وزن مهم نيست
باتری مهم نيست
رم و گرافيک و هارد و cpu مهمه کيفيت تصوير هم بد نباشه،،صداش هم خوب باشه
1.4 تا 1.6 يه مقدار بالا پايين اشکال نداره.

بهترین پیشنهاد تو این رنج قیمت N61jq با کارت گرافیک قدرتمند ATI 5730 .اینم کانفیگش:

Asus N61Jq
HDD 640GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

قیمت هم حدود 1400.

Vaioman
03-07-2010, 15:48
دوستان کدوم یکی :

DV6-2190 :

مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1200000

یا

VAIO FW 548 F :
C2D 2.53 P9600 CPU
3 MB Cache
4 GB RAM
320 GB HDD
16.4 XBRITE LCD
ATI 4650(1024MB) VGA
DVD-RW Drive
2.9 KG Wieght
NO Modem
YES LAN
YES WIFI
YES Bluetooth
NO Infrared
SEVEN.H OS
Camera Other Information
قیمت 1130000

اولی Cpu قوی تر و دومی گرافیک قوی تری داره. در ضمن می خواستم بدونم قیمت دومی دقیقا چنده و آیا تو بازار هست ؟

اولآ قیمت مدل سونی 1180 است و الان هم موجوده.در ضمن کارت گرافیک این دو مدل تقریبآ هم سطح اند و اختلاف کاملآ نا محسوسی دارند.تو این دو مدل که شما نوشتی مدل HP 2190 خیلی قویتره.:46:

Vaioman
03-07-2010, 16:03
:19:
كسي نيست جواب بده؟

بلوری ها همگی DVD RW هستند.مدل پیشنهادی به شما:

Sony EB 17 FG
CPU Intel Core i3 330m 3m cache
RAM 4GB DDR3
(Display Widescreen LED BL 15.5" (Full HD 1920.1080
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650 With 1G DDR3 Vram
HDD 500GB
Blu-Ray with DVD RW DVD+/-RWDL
WIN 7 HP 64-bit
1.290.000 گارانتی ایران رهجو

البته دوستان میگفتند که سری EB با Core i7 هم داره ولی من تو بازار ندیدم.:46:

mrmostafa
03-07-2010, 20:07
من cw2q گرفتم
چیزی که روی جعبه زده
اینه که شارژر چینی هست
باتری ژاپنی و اسمبل و کیس آمریکا
در ضمن Cpu هم i7 620m هست یعنی 2x2
در کل خوبه داغ هم نمی کنه

فربود جان راضی هستی ازش؟؟؟؟؟ برای رشته گرافیک هم باهاش کار کنی هنگ اینا نمیکنه؟؟؟ سرعتش خوبه؟؟؟ مانیتورش led هست کیفیتش خویه؟؟؟؟
ممنونم

nima_7121
03-07-2010, 22:50
بهترین پیشنهاد تو این رنج قیمت N61jq با کارت گرافیک قدرتمند ATI 5730 .اینم کانفیگش:

Asus N61Jq
HDD 640GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

قیمت هم حدود 1400.

ممنونم.

صدای اين مدل چطوريه؟
سرعت هاردش زياد به چشم نمياد؟

گارانتی اصلی asus چيه؟
برای خريد اينترنتی کدوم سايت رو پيشنهاد ميکنيد؟
چه چيزايی همراه اين مدل لپتاپ ميدن؟

nima_7121
03-07-2010, 23:44

Asus N61Jq
HDD 640GB.5400rpm
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

قیمت هم حدود 1400.

نظرتون در مورد n71jq چيه؟
گير مياد؟
قيمتش چقدره؟

Mehrdad092000
04-07-2010, 01:32
ممنونم.

صدای اين مدل چطوريه؟
سرعت هاردش زياد به چشم نمياد؟

گارانتی اصلی asus چيه؟
برای خريد اينترنتی کدوم سايت رو پيشنهاد ميکنيد؟
چه چيزايی همراه اين مدل لپتاپ ميدن؟
'گارانتی های رسمی ایسوز
1.ویستا
2.سازگار
3.امرتات
خرید اینترنتی نکنید بهتره

Vaioman
04-07-2010, 08:21
گير مياد؟
قيمتش چقدره؟

این مدل تو بازار ایران نیست.شما همون N61jq رو بگیر تو این رنج قیمت بهترین انتخابه.صداش که عالیه و سرعت هارد هم قابل قبوله.گارانتیهای اصلی Asus هم که تو سایتش معرفی کرده امرتات،سازگار ارقام،ویستا(الماس)،دیجیتال هستند و شما اینتر نتی نخر،چون اختلاف قیمت با بازار حدود 100 تومنه و مطمئن هم نیست.در ضمن دوست عزیز راجع به این مدل اگه اطلاعات بیشتر میخوای بیا کلوپ اینم لینکش::46:

V E S T A
04-07-2010, 08:50
بلوری ها همگی DVD RW هستند.مدل پیشنهادی به شما:

Sony EB 17 FG
CPU Intel Core i3 330m 3m cache
RAM 4GB DDR3
(Display Widescreen LED BL 15.5" (Full HD 1920.1080
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650 With 1G DDR3 Vram
HDD 500GB
Blu-Ray with DVD RW DVD+/-RWDL
WIN 7 HP 64-bit
1.290.000 گارانتی ایران رهجو

البته دوستان میگفتند که سری EB با Core i7 هم داره ولی من تو بازار ندیدم.:46:

ممنون دوست عزيز
تو اين مدل كه معرفي كردين ،گرافيكش از ‎ Geforce GT330Mبالاتره؟ درضمن سري EBبا corei7 قيمتش ‏چقدر ‏هست‎ ‎و ميتونم پايتخت پيداكنم؟
اين مدل تو بازار هست ‏باگارانتي ايران رهجو؟ cw2cto
قيمتش چقدره؟

Vaioman
04-07-2010, 09:14
ممنون دوست عزيز
تو اين مدل كه معرفي كردين ،گرافيكش از ‎ Geforce GT330Mبالاتره؟ درضمن سري EBبا corei7 قيمتش ‏چقدر ‏هست‎ ‎و ميتونم پايتخت پيداكنم؟
اين مدل تو بازار هست ‏باگارانتي ايران رهجو؟ cw2cto
قيمتش چقدره؟

دوست گلم 330m از 4650 هم ضعیفتره چه برسه به 5650.در موارد دیگه هم من که تا حالا ندیدم.:46:

ZafMaR
04-07-2010, 12:15
سلام خدمت اساتید گرامی .
من یه لپ تاپ میخوام بگیرم حدودای یک میلیون و دویست هزار تومن ، واسه بازی و برنامه نویسی .
نظرتون راجع به Sony F 11 KFX/B چیه ؟

ehsan87
04-07-2010, 12:21
سلام بالا ترين لپ تاپ تا يك ميليون 100تومن معرفي كنيد

كاربرد بيشتر برنامه نويسي وب گردي و مطالعه مقاله و كمي هم كارهاي گرافيكي

ترجيح ميدم كه صفحه نمايشش LED باشه (براي مطالعه LCD خيلي چشممو اذيت مي كنه)

كيبوردش كامل باشه دكمه هاي ماشين حساب رو هم داشته باشه براي حسابداري مي خوام

زيباييش هم برام خيلي مهمه لطفا مدل هايي كه معرفي مي كنيد همراه با عكساش باشه

مرسي

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

سلام بالا ترين لپ تاپ تا يك ميليون 100تومن معرفي كنيد

كاربرد بيشتر برنامه نويسي وب گردي و مطالعه مقاله و كمي هم كارهاي گرافيكي

ترجيح ميدم كه صفحه نمايشش LED باشه (براي مطالعه LCD خيلي چشممو اذيت مي كنه)

كيبوردش كامل باشه دكمه هاي ماشين حساب رو هم داشته باشه براي حسابداري مي خوام

زيباييش هم برام خيلي مهمه لطفا مدل هايي كه معرفي مي كنيد همراه با عكساش باشه

مرسي

Vaioman
04-07-2010, 12:38
سلام خدمت اساتید گرامی .
من یه لپ تاپ میخوام بگیرم حدودای یک میلیون و دویست هزار تومن ، واسه بازی و برنامه نویسی .
نظرتون راجع به Sony F 11 KFX/B چیه ؟

تقریبآ تمامی مدلهای این رنج قیمت برای برنامه نویسی مناسبند.اما برای بازی خیر.مدلی هم که شما نوشتی به هیچ وجه بدرد بازی نمیخوره چون از کارت گرافیک فوق العاده ضعیفی(Geforce 310m) تو این مدل استفاده شده.اگر اهل بازی هستید من مدل زیر رو به شما پیشنهاد میکنم:

Asus N61JA
CPU Intel Core i5 Processor 520M : 2.4 GHz with Turbo Boost up to2.93 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED 16" HD
HDD 500GB
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

ZafMaR
04-07-2010, 12:55
تقریبآ تمامی مدلهای این رنج قیمت برای برنامه نویسی مناسبند.اما برای بازی خیر.مدلی هم که شما نوشتی به هیچ وجه بدرد بازی نمیخوره چون از کارت گرافیک فوق العاده ضعیفی(Geforce 310m) تو این مدل استفاده شده.اگر اهل بازی هستید من مدل زیر رو به شما پیشنهاد میکنم:

Asus N61JA
CPU Intel Core i5 Processor 520M : 2.4 GHz with Turbo Boost up to2.93 GHz with 3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED 16" HD
HDD 500GB
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

مرسی از توضیحات جامع شما !
فقط لپ تاپ های Asus به طور کلی خوبن ؟

3mm3
04-07-2010, 13:16
دوستان نظرتون درباره
سونی
سونی وایو اف دبلیو 460 جی اچ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AIO_FW_460_4b55679adfb11_160x160.png&newxsize=160&newysize=160&fileout=
CPU 2.0 GHz Intel Core2Duo - Cache 3MB - RAM 4GB DDR2 - Video Graphics ATI 4650HD (1024 MB dedicated) - Hard Drive 320GB - Blue-ray - Display 16.4

سونی وایو اف دبلیو 548 اف بی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AIO_FW_548_4c29df283a5fc_160x160.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=
CPU 2.53 GHz Intel Core2Duo - Cache 3MB - RAM 4GB DDR2 - Video Graphics ATI 4650HD (1024 MB dedicated) - Hard Drive 320GB - DVD-RW - Display 16.4

چیه بدرد بازی می خوره؟

aliugd
04-07-2010, 13:21
سلام به همگی. مخصوصاً علی آقا
دوستان آخرین قیمت N61JQ رو دارین؟ از کدوم فروشگاه و با چه گارانتی بگیرم؟
می خوام تو همین روزا بگیرمش

nima_7121
04-07-2010, 13:24
گير مياد؟
قيمتش چقدره؟

ظاهراً هنوز نيومده؟

Elyas-N
04-07-2010, 13:32
من يه لپ تاپ ميخوام حدود 1.5 ميليون
براي كارهاي روزمره و اداري
شما چي پيشنهاد مي كنين؟

Vaioman
04-07-2010, 13:33
مرسی از توضیحات جامع شما !
فقط لپ تاپ های Asus به طور کلی خوبن ؟

خواهش میکنم.از لحاظ کیفیت خیالت راحت .Asus کمترین امار خرابی رو تو دنیا داره و سری N هم از بهترینهای Asus است.:46:

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

سلام به همگی. مخصوصاً علی آقا
دوستان آخرین قیمت N61JQ رو دارین؟ از کدوم فروشگاه و با چه گارانتی بگیرم؟
می خوام تو همین روزا بگیرمش

سلام به روی ماهت.

گارانتیش مهم نیست فقط یکی از 4 گارانتی اصلی Asus باشه.دیروز تو پارسیان 1430 هم دیدم اما فروشگاهش یادم نیست.بازار خرابه دارن به قیمت خرید هم که شده میفروشن.اگه میخوای بخری عجله کن.:46:

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

ظاهراً هنوز نيومده؟

من که قبلآ هم گفتم تو بازار ایران نیست.:46:

3mm3
04-07-2010, 14:01
دوستان نظرتون درباره
سونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AIO_FW_460_4b55679adfb11_160x160.png&newxsize=160&newysize=160&fileout=
CPU 2.0 GHz Intel Core2Duo - Cache 3MB - RAM 4GB DDR2 - Video Graphics ATI 4650HD (1024 MB dedicated) - Hard Drive 320GB - Blue-ray - Display 16.4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AIO_FW_548_4c29df283a5fc_160x160.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=
CPU 2.53 GHz Intel Core2Duo - Cache 3MB - RAM 4GB DDR2 - Video Graphics ATI 4650HD (1024 MB dedicated) - Hard Drive 320GB - DVD-RW - Display 16.4

چیه بدرد بازی می خوره؟
صفحه قبلی افتاده

Vaioman
04-07-2010, 14:13
دوستان نظرتون درباره
سونی

چیه بدرد بازی می خوره؟

اینها مدلهای خوبی هستند و جفتشون برای بازی خوبند شما تقریبآ بیشتر بازیهارو در حالت Hi و یکسری از بازیهای جدید رو در حالت Mediom میتونی بازی کنی.البته مدل 460 یکم سی پی یوش ضعیفه و تو Load بازیها ازیتت میکنه.ولی مدل 548 کاملآ برای بازی مناسبه.:46:

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

من يه لپ تاپ ميخوام حدود 1.5 ميليون
براي كارهاي روزمره و اداري
شما چي پيشنهاد مي كنين؟

اگر اهل گیم نیستید مدل F115 سونی.اما سوال شما خیلی کلیه.:46:

J A V I D
04-07-2010, 21:20
لپ تاپ برا دادشم تا سقف 1.300
برند مهم نیست ، ولی برای بازی می خواد براش مهمه سی پی یو حتما سری کور آی ها باشه ! و مانیتور LED و بازی مهمه ! دوبار گفتم که تایید کرده باشم بازی مهمه ... یه نفر بهم GE600 MSI رو پیشنهاد داده که البته LED نیست ! نظر دوستان چیه ؟!؟

yperion(-)
04-07-2010, 22:19
سلام به همه.
نظر دوستان در مورد خرید لپ تاپ از کردستان(بانه)چیه؟میگن حدود 300-400 ارزونتره.لپ تاپ های ایسوس اونجا هست؟

biostar
04-07-2010, 22:30
لپ تاپ برا دادشم تا سقف 1.300
برند مهم نیست ، ولی برای بازی می خواد براش مهمه سی پی یو حتما سری کور آی ها باشه ! و مانیتور LED و بازی مهمه ! دوبار گفتم که تایید کرده باشم بازی مهمه ... یه نفر بهم GE600 MSI رو پیشنهاد داده که البته LED نیست ! نظر دوستان چیه ؟!؟

ASUS N61JA
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16"
DVD-RW
WIN 7
USB3
1,270,000

lordfarid
04-07-2010, 22:35
سلام.
من یه لپ تاب تاچ میخوام . شما تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنین ؟ من کلی تو اینترنت چرخیدم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم.
یه سوال صفحه ی اینا با لمس کردم خط نمیوفته ؟ مثل موبیال براشون از این چسب های محافظ هست ؟[

biostar
04-07-2010, 22:58
سلام.
من یه لپ تاب تاچ میخوام . شما تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنین ؟ من کلی تو اینترنت چرخیدم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم.
یه سوال صفحه ی اینا با لمس کردم خط نمیوفته ؟ مثل موبیال براشون از این چسب های محافظ هست ؟[

صفحه نمایش ها تماما ضد خش هستند ، پس مشکلی پیش نمیاد ... اما روکش های مانیتور نیز در بازار هست ( مخصوصا روکش های محدود کننده ی زاویه دید ) اما نوت بوک های تاچ مقاومتی هستند و ممکنه باعث کاهش کارایی بشه... نوت بوک های تاچ طرفداران زیادی ندارند و شاید فقط محصولات HP را نام برد....

امیر سالار
04-07-2010, 23:07
سلام.اگه کسی از مدل F11DGX/B sony داره ازش بگه ؟ اگه هم می شه بگین از کجا بخرم؟:31:

lucky_luke
05-07-2010, 01:11
سلام
من یه لپ تاپ لازم دارم با مشخصات زیر:
1- کارت گرافیکش Radeon HD 5730 یا قویتر بدون هیچ بحثی
2-صفحه نمایش full hd
3-پردازنده و رم مناسب (هرچی شما بگین)

ظرفیت هارد و دوام باطری یا وزن مهم نیستن

چون زیاد بازی نمیکنم (در هفته 4 تا 5 ساعت )پس اگه یکم داغ کنه مشکلی نیست

خود از asus pro64jq خوشم اومده ولی فکر نمیکنم full hd باشه! درسته؟
در ضمن زیاد عجله ندارم و اگه لازم باشه میتونم دو سه ماهی صبر کنم

حالا پیشنهاد شما چیه
ممنون از راهنمایی و زحماتتون

nekooee
05-07-2010, 02:12

Asus N61JA
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED 16" HD
HDD 500GB
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China

سلام
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتتون. مدل بالا چند چیزش با سلیقه من جور در نمیاد. اگر میشه یک مدل دیگه با مشخصات دلخواه من معرفی کنید:
1- LCD در این مدل full HD نیست و من می خوام full باشه
2- کش cpu معمولیه و 3mg هست من می خوام 6mg به بالا باشه
3-دوربین وب کم اون 2mp هست اما من می خوام حداقل 3 باشه
بقیه چیزهاش خوبه.
به نظر شما مدلهای زیر هیچکدوم بهتر از مدل فوق نیستند:
Dell studio 1558
sony f115fm/b
sony eb 17 fg
asus N61 JQ
من بین اینها گیر کردم:-( لطفا راهنماییم کنید. باز N61jq شرایط بهتری داره اما متاسفانه وب کمش 2 مگ هست و ال سی دی هم فول اچ دی نیست. و سرعت سی پی یو رو زده 1.6 این سرعت که خیلی کم هست! حداقل باید 2.6 باشه. و چرا لپتاپهای سونی نود درصدشون کارت گرافیک هنوز 512 هست؟! من تقریبا به همه امکانات لپ تاپ اهمیت میدم... می خوام کارت گرافیک اختصاصی و یک گیگ به بالا باشه رم 4 گیگ به بالا و ddr3 باشه و همچنین مواردی که بالا گفتم
سری هم که به کلوپ n61jq زدم ظاهرا خیلی وقت که دوستان گرفتند و استفاده می کنند یعنی از اون موقع هنوز مدل جدید نداده؟؟؟ تازه دوستان چند ماه پیش 1440000 هم خریدن اما الآن هم ویستا و هم امرتات بالای 1550000 زده! چرا گرون تر شده؟
با تشکر از راهنمایی شما

Vaioman
05-07-2010, 08:48
سلام
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتتون. مدل بالا چند چیزش با سلیقه من جور در نمیاد. اگر میشه یک مدل دیگه با مشخصات دلخواه من معرفی کنید:
1- LCD در این مدل full HD نیست و من می خوام full باشه
2- کش cpu معمولیه و 3mg هست من می خوام 6mg به بالا باشه
3-دوربین وب کم اون 2mp هست اما من می خوام حداقل 3 باشه
بقیه چیزهاش خوبه.
به نظر شما مدلهای زیر هیچکدوم بهتر از مدل فوق نیستند:
Dell studio 1558
sony f115fm/b
sony eb 17 fg
asus N61 JQ
من بین اینها گیر کردم:-( لطفا راهنماییم کنید. باز N61jq شرایط بهتری داره اما متاسفانه وب کمش 2 مگ هست و ال سی دی هم فول اچ دی نیست. و سرعت سی پی یو رو زده 1.6 این سرعت که خیلی کم هست! حداقل باید 2.6 باشه. و چرا لپتاپهای سونی نود درصدشون کارت گرافیک هنوز 512 هست؟! من تقریبا به همه امکانات لپ تاپ اهمیت میدم... می خوام کارت گرافیک اختصاصی و یک گیگ به بالا باشه رم 4 گیگ به بالا و ddr3 باشه و همچنین مواردی که بالا گفتم
سری هم که به کلوپ n61jq زدم ظاهرا خیلی وقت که دوستان گرفتند و استفاده می کنند یعنی از اون موقع هنوز مدل جدید نداده؟؟؟ تازه دوستان چند ماه پیش 1440000 هم خریدن اما الآن هم ویستا و هم امرتات بالای 1550000 زده! چرا گرون تر شده؟
با تشکر از راهنمایی شما

دوست عزیز تو کلوپ جواب شما رو کامل دادم.این مدل حدود 2 ماهه که وارد بازار شده.از این 4 مدلی هم که نوشتی فقط N61jq و F115 رو میشه گفت که قویترند.اما برای چه کاری؟شما اول کاربردت از لپ تاپ و سقف بوجه ای که به این موضوع اختصاص دادی رو بگو تا کار راحت بشه.در ضمن در مورد Cpu هم قبلآ من و اکثر دوستان گفتن این مدل Core i7 قویترین CPU بازاره و دارای 4 هسته با سرعت 2.8 است.:46:

Vaioman
05-07-2010, 08:56
سلام
من یه لپ تاپ لازم دارم با مشخصات زیر:
1- کارت گرافیکش Radeon HD 5730 یا قویتر بدون هیچ بحثی
2-صفحه نمایش full hd
3-پردازنده و رم مناسب (هرچی شما بگین)

ظرفیت هارد و دوام باطری یا وزن مهم نیستن

چون زیاد بازی نمیکنم (در هفته 4 تا 5 ساعت )پس اگه یکم داغ کنه مشکلی نیست

خود از asus pro64jq خوشم اومده ولی فکر نمیکنم full hd باشه! درسته؟
در ضمن زیاد عجله ندارم و اگه لازم باشه میتونم دو سه ماهی صبر کنم

حالا پیشنهاد شما چیه
ممنون از راهنمایی و زحماتتون

شما اگر Full HD میخوای مدل G73 ایسوس عالیه اونم با کارت گرافیک 5850 اما قیمتش مناسب نیست(2300000)اگر هم Full HD رو بی خیال بشی و با HD بسازی همین Pro64jq عالیترین گزینه است.:46:

majid_3ma
05-07-2010, 09:09
هیچ کیفیت تسویری سونی نمیشه (فول اج دی ) فقط سونی بگیر
واقعا بهترین کیفیت تصویر رو داره (سری F)

aliugd
05-07-2010, 10:00
سلام علی آقا
عزیز این لینکی که گذاشتم چه کانفیگی از N61JQ هست؟ به نظرم خوب میاد چون قیمتش هم مناسب تره
هارد 500 و بدون بلو ری

Vaioman
05-07-2010, 10:05
سلام علی آقا
عزیز این لینکی که گذاشتم چه کانفیگی از N61JQ هست؟ به نظرم خوب میاد چون قیمتش هم مناسب تره
هارد 500 و بدون بلو ری

سلام از من عزیز خوبی؟
متاسفانه تا ساعت 12.5 نمیتونم چک کنم.تو اولین فرصت چک میکنم و بهت جواب میدم.:46:

Kolang
05-07-2010, 10:16
من باز براي يادآوري ميگم خدمت دوستان

به هيچ وجه مدل n61jv نخريد... و كليه مدل هاي asus كه كارت گرافيك 325 دارن...
فوق العاده لپ تاپ مضخرفيه... من 2 ماه خريدم... مثل چي پشيمونم...
لطف اين مدل ها رو هم به كسي پيشنهاد نكنين... شما كه در جريان مشكلش هستين.

Vaioman
05-07-2010, 10:25
من باز براي يادآوري ميگم خدمت دوستان

به هيچ وجه مدل n61jv نخريد... و كليه مدل هاي asus كه كارت گرافيك 325 دارن...
فوق العاده لپ تاپ مضخرفيه... من 2 ماه خريدم... مثل چي پشيمونم...
لطف اين مدل ها رو هم به كسي پيشنهاد نكنين... شما كه در جريان مشكلش هستين.

دوست گلم یه خبر خوب.این مشکل حدود 10 روزه که حل شد.شما یه زحمت بکش و درایور جدید Nvidia رو نصب کن (ورژن 257.21).تو سایتش هست.البته اول قبلی رو Remove من و بعد جدید رو نصب کن.:46:

Kolang
05-07-2010, 10:35
دوست گلم یه خبر خوب.این مشکل حدود 10 روزه که حل شد.شما یه زحمت بکش و درایور جدید Nvidia رو نصب کن (ورژن 257.21).تو سایتش هست.البته اول قبلی رو Remove من و بعد جدید رو نصب کن.:46:

والا من كه اميدوارم اينطور باشه
ور‍ژن بتاش كه مشكل روش حل نشده بود...
حالا امشب اينو تست ميكنم و خبرشو ميدم...

Vaioman
05-07-2010, 10:46
والا من كه اميدوارم اينطور باشه
ور‍ژن بتاش كه مشكل روش حل نشده بود...
حالا امشب اينو تست ميكنم و خبرشو ميدم...

خیالت راحت.من رو 3 تا لپ تاپ تست کردم.:46:

Vaioman
05-07-2010, 11:56
سلام علی آقا
هارد 500 و بدون بلو ری

اونو دیدم این مدل jx010v است.شما این مدل رو نگیر چون هم هاردش 500 و هم بلوری نداره و همینطور برند تولید کننده صفحه نمایشش هم خیلی معتبر نیست.شما یا N61jq-jx014v بگیر یا اگه بلوری نمیخوای Pro64jq-jx028v.

aliugd
05-07-2010, 12:29
اونو دیدم این مدل jx010v است.شما این مدل رو نگیر چون هم هاردش 500 و هم بلوری نداره و همینطور برند تولید کننده صفحه نمایشش هم خیلی معتبر نیست.شما یا N61jq-jx014v بگیر یا اگه بلوری نمیخوای Pro64jq-jx028v.
دم شما گرم.
اینی که من گفتم صفحه نمایشش رو کدوم شرکت میزنه؟
این دو مدلی که فرمودین صفحه نمایشش رو سامسونگ میزنه نه؟ LED-backlight هستند؟

lordfarid
05-07-2010, 12:39
سلام
من از خرید صفحه ی تاچ منصرف شدم ولی تو این رنج قیمت چیزی هست که فول اچ دی باشه ؟ مرسی
dell alinware m15x فول اچ دی هست تو اینترنت میگشتم اما نمیدونم اصلا تو ایران این مدل وجود داره ؟
در هر صورت فول اچ باشه حالا بقیه مشخصات خیلی بالا نباشنم قبوله

Vaioman
05-07-2010, 12:53
دم شما گرم.
اینی که من گفتم صفحه نمایشش رو کدوم شرکت میزنه؟
این دو مدلی که فرمودین صفحه نمایشش رو سامسونگ میزنه نه؟ LED-backlight هستند؟

خواهش میکنم:10:

صفحه نمایشش رو شرکت Hannstar میزنه که من تاحالا نشنیده بودم.اون دو مدل هم که گفتم بله سامسونگ میزنه.در ضمن تمامی لپ تاپ های دارای LED صفحه نمایششون از نوع LED-Backlight است.:46:

aliugd
05-07-2010, 13:00
خواهش میکنم:10:

صفحه نمایشش رو شرکت Hannstar میزنه که من تاحالا نشنیده بودم.اون دو مدل هم که گفتم بله سامسونگ میزنه.در ضمن تمامی لپ تاپ های دارای LED صفحه نمایششون از نوع LED-Backlight است.:46:
خیلی سالاری
آها Hannstar یه شرکت تایوانیه...
علی جان یه مورد اشاره کردی به مدل n61ja اگه اشتباه نکنم. این مدل طرفای 1200 قیمتشه؟ کلا وضعیت این مدل چطوره؟
ببین من زیاد برام بلو ری و هارد 640 مهم نیست. اما سی پی یو این مدل آی 5 هست. میخوام بدونم آیا تفاوت آی 5 با آی 7 خیلی محسوسه؟ همچنین هارد دور بالا با دور پایین؟
چاکرتیم:10:

pedram08
05-07-2010, 13:03
من قصد خرید لپ تاپ تا سقف 1600000 تومان را دارم و خودم سه مدل cw 2 cto و eb 1 cto و studio1558 را در نظر دارم و اول از همه چون زیاد باید کامپیوترم روشن باشه میخواهم از لحاظ گرمایی مشکلی براش به وجود نیاد و در ضمن بتونم بازیهای جدید را راحت اجرا کنم حالا شما بین این سه مدل و یا اگه از اینها مدلی بهتر سراغ دارین را لطفا معرفی کنید.:40:

Vaioman
05-07-2010, 13:11
سلام
من از خرید صفحه ی تاچ منصرف شدم ولی تو این رنج قیمت چیزی هست که فول اچ دی باشه ؟ مرسی
dell alinware m15x فول اچ دی هست تو اینترنت میگشتم اما نمیدونم اصلا تو ایران این مدل وجود داره ؟
در هر صورت فول اچ باشه حالا بقیه مشخصات خیلی بالا نباشنم قبوله

اگه منظورت تا 1.500.000 هست که Full HD زیاده،اینم یکی از بهترینهاش:

Sony VAIO F115 FX/B
CPU Core i7 1.6 up to 2.8(Turbo boost) with 6m cache
RAM 6G DDR3 1333
HDD 500G
Blu-Ray with DVD RW
Display 16.4 Full HD(1920*1080) BV
VGA Geforce GT 330m with 1G Vram
Win 7
1.550.000

در ضمن این مدلی هم که میگی تو بازار نیست.:46:

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

خیلی سالاری
آها Hannstar یه شرکت تایوانیه...
علی جان یه مورد اشاره کردی به مدل n61ja اگه اشتباه نکنم. این مدل طرفای 1200 قیمتشه؟ کلا وضعیت این مدل چطوره؟
ببین من زیاد برام بلو ری و هارد 640 مهم نیست. اما سی پی یو این مدل آی 5 هست. میخوام بدونم آیا تفاوت آی 5 با آی 7 خیلی محسوسه؟ همچنین هارد دور بالا با دور پایین؟
چاکرتیم:10:

شما آقایی:20:
اگه اهل کارهای پردازشی سنگین نیستی همون N61JA عالیه قیمتش هم 1.210.000 با گارانتی ویستا(الماس).تو استفاده های عادی i5 و i7 فرقشون محسوس نیست اما تو پردازشهای سنگین مثل Catia تفاوتشون محسوسه.هارد هم فقط موقع Load سنگین یا رندر کردن تفاوت داره و در مواقع دیگه تفاوت اونم محسوس نیست.:46:

lordfarid
05-07-2010, 13:14
[QUOTE=Vaioman;5152844]اگه منظورت تا 1.500.000 هست که Full HD زیاده،اینم یکی از بهترینهاش:

Sony VAIO F115 FX/B
CPU Core i7 1.6 up to 2.8(Turbo boost) with 6m cache
RAM 6G DDR3 1333
HDD 500G
Blu-Ray with DVD RW
Display 16.4 Full HD(1920*1080) BV
VGA Geforce GT 330m with 1G Vram
Win 7
1.550.000

مرسی این بنظر مدل خوبی میاد . میتونم نهایتن اینقدر بدم ولی اگه مثلا تا 1250 1300 باشه خیلی راحترم. تو این رنجم چیزی هست ؟
asus سری g خوبن ؟ البته فکر نکنم با این قیمتا بشه خرید درسته ؟
مرسی از راهنمایی هاتون .:20:

aliugd
05-07-2010, 13:15
شما آقایی:20:
اگه اهل کارهای پردازشی سنگین نیستی همون N61JA عالیه.تو استفاده های عادی i5 و i7 فرقشون محسوس نیست اما تو پردازشهای سنگین مثل Catia تفاوتشون محسوسه.هارد هم فقط موقع Load سنگین یا رندر کردن تفاوت داره و در مواقع دیگه تفاوت اونم محسوس نیست.:46:
ببخشین زیاد سوال میکنم! اگه شما جای من بودی و با توجه به تفاوت قیمت 200 تومنی و با همه ی تفاسیر و بخوای با هم مقایسه شون کنی A رو میگرفتی؟
و اینکه حروف فارسی روی صفحه کلید داره دیگه نه؟ گارانتی هم که فرقی نداره؟ (یکی از اون 4 تا شرکت)

Vaioman
05-07-2010, 13:19
ببخشین زیاد سوال میکنم! اگه شما جای من بودی و با توجه به تفاوت قیمت 200 تومنی و با همه ی تفاسیر و بخوای با هم مقایسه شون کنی A رو میگرفتی؟
و اینکه حروف فارسی روی صفحه کلید داره دیگه نه؟ گارانتی هم که فرقی نداره؟ (یکی از اون 4 تا شرکت)
برات P.M دادم.:46:

yashgin128
05-07-2010, 13:23
دوستان سری های ووسترو دل و مخصوصا این دو مدل 3300 و 3500 چطورن ؟(با بهترین کانفیگشون منظورمه) ارزش خرید دارن یا نه؟
اگه میشه یه بررسی کامل از تمام ویژگی ها(مثل ظاهر پردازنده گرافیک مدت زمان نگهداری شارژ و..) بزارین (البته میدونم خواسته زیادیه) تا ببینیم که میشه خرید یا نه؟ از نظر شما برای این مدل چه رقیب هایی وجود داره>
مرسی

Vaioman
05-07-2010, 13:30
مرسی این بنظر مدل خوبی میاد . میتونم نهایتن اینقدر بدم ولی اگه مثلا تا 1250 1300 باشه خیلی راحترم. تو این رنجم چیزی هست ؟
asus سری g خوبن ؟ البته فکر نکنم با این قیمتا بشه خرید درسته ؟
مرسی از راهنمایی هاتون .:20:
اینم یه مدل دیگه Full HD که هم صفحه نمایشش LED هست و هم کارت گرافیکش خیلی قویتره:

Sony VAIOEB 17 FG/B
CPU Core i3 2.13Hz with 3m cache
RAM 4G DDR3 1066
HDD 500G
Blu-Ray with DVD RW
Display 15.5 Full HD(1920*1080) LED
VGA ATI Radeon HD 5650 with 1G Vram
Win 7
1.290.000 گارانتی ایران رهجو.

در کل دوست عزیز با لپ تاپ میخوای چیکار کنی؟

aliugd
05-07-2010, 13:46
آقای مهندس عذر میخوام . یه نکته ای رو فراموش کردم عرض کنم، اونم اینه که از کجا بفهمم کانفیگ لپ تاپی که میخوام بگیرم چی هست؟ (N61JA) منظور این که مثلاً پشت لپ تاپ نوشته یا جور دیگه ای میتونم بفهمم؟
خیلی متشکرم

Vaioman
05-07-2010, 13:53
آقای مهندس عذر میخوام . یه نکته ای رو فراموش کردم عرض کنم، اونم اینه که از کجا بفهمم کانفیگ لپ تاپی که میخوام بگیرم چی هست؟ (N61JA) منظور این که مثلاً پشت لپ تاپ نوشته یا جور دیگه ای میتونم بفهمم؟
خیلی متشکرم

خواهش میکنم دوست عزیز:10:
رو جعبه لپ تاپ نوشته.اما خیالت راحت فقط با همین یه کانفیگ که نوشتم تو بازار ایران موجوده.:46:

lordfarid
05-07-2010, 13:59
اینم یه مدل دیگه Full HD که هم صفحه نمایشش LED هست و هم کارت گرافیکش خیلی قویتره:

Sony VAIOEB 17 FG/B
RAM 4G DDR3 1066
HDD 500G
Blu-Ray with DVD RW
VGA ATI Radeon HD 5650 with 1G Vram
Win 7

در کل دوست عزیز با لپ تاپ میخوای چیکار کنی؟

lمرسی این ینظرم خیلی خوبه . من خودم یه کامپیوتر core i7 960 تو خونه دارم گرافیکمم 275 gtx برای بازی لپتاب نمیخوام . بیشتر دوست دارم وقتی سفر میرم حداقل بتونم توش با کیفیت خوب فیلمم نگاه کنم . نمیخوامم کند باشه چون خیلی از دیر اجرا شدن اعصابم خورد میشه نمیتونم تحمل کنم . فقط این cpu خیلی ضعیف iهست ؟ چقدر از اون مدل های i7 ضعیف تره ؟
ببخشید سوال زیاد میپرسم . مدلی هم هست که صفحش 17 هم باشه ؟

Vaioman
05-07-2010, 14:21
lمرسی این ینظرم خیلی خوبه . من خودم یه کامپیوتر core i7 960 تو خونه دارم گرافیکمم 275 gtx برای بازی لپتاب نمیخوام . بیشتر دوست دارم وقتی سفر میرم حداقل بتونم توش با کیفیت خوب فیلمم نگاه کنم . نمیخوامم کند باشه چون خیلی از دیر اجرا شدن اعصابم خورد میشه نمیتونم تحمل کنم . فقط این cpu خیلی ضعیف iهست ؟ چقدر از اون مدل های i7 ضعیف تره ؟
ببخشید سوال زیاد میپرسم . مدلی هم هست که صفحش 17 هم باشه ؟

از i7 که ضعیفتره Core i3 در حد C2D 2.53 است و به نظر من که خیلی هم سریعه و اصلآ ضعیف نیست.در ضمن شما بهتر از این Full HD پیدا نمیکنی مگر خیلی گرونتر.البته سری AW سونی هم هست که 18 اینچه و مدلهای Full HD داره ولی با یه همچین کانفیگی خیر. :46:

yashgin128
05-07-2010, 15:49
دوستان سری های ووسترو دل و مخصوصا این دو مدل 3300 و 3500 چطورن ؟(با بهترین کانفیگشون منظورمه) ارزش خرید دارن یا نه؟
اگه میشه یه بررسی کامل از تمام ویژگی ها(مثل ظاهر پردازنده گرافیک مدت زمان نگهداری شارژ و..) بزارین (البته میدونم خواسته زیادیه) تا ببینیم که میشه خرید یا نه؟ از نظر شما برای این مدل چه رقیب هایی وجود داره>
مرسی

یکی نیست جواب منو بده

Vaioman
05-07-2010, 16:53
من قصد خرید لپ تاپ تا سقف 1600000 تومان را دارم و خودم سه مدل cw 2 cto و eb 1 cto و studio1558 را در نظر دارم و اول از همه چون زیاد باید کامپیوترم روشن باشه میخواهم از لحاظ گرمایی مشکلی براش به وجود نیاد و در ضمن بتونم بازیهای جدید را راحت اجرا کنم حالا شما بین این سه مدل و یا اگه از اینها مدلی بهتر سراغ دارین را لطفا معرفی کنید.:40:
از این سه مدلی که شما نوشتی مدل EB CTO 1 تو بازار نیست و دو مدل دیگر هم برای بازیهای روز به مفت نمیارزن.مدلهای پیشنهادی:

Sony VAIOEB 17 FG/B
RAM 4G DDR3 1066
HDD 500G
Blu-Ray with DVD RW
VGA ATI Radeon HD 5650 with 1G DDR3 Vram
Win 7

Asus N61jq
CPU Core i7 1.6 up to 2.8 with 6m cache
RAM 4G DDR3 1333
HDD 640G
Blu-Ray with DVD RW
Display16" HD LED
VGA ATI Radeon HD 5730 with 1G DDR3 Vram
Win 7
USB 3.0
1.450.000 گارانتی ویستا(الماس)

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

یکی نیست جواب منو بده

دوست عزیز یه چیزی هست که هیچ کس جواب نمیده.سوال شما ایراد داره.:41:برای چه کاری ارزش خرید داره وبا چه بوجه ای؟؟؟؟؟

baaran
05-07-2010, 20:16
سلام به همه ي دوستان

باتشكر من مي خواستم از محضر اساتيد حوزه ي لپتاپ راهنمايي بگيرم براي خريد ي لپ تاپ خوب با اين شخصات:
وزن برام مهمه 1.5 kg عاليه ولي تا 1.8 يا 1.9 نهايت تا 2 باشه بد نيست...اسكرينش مهمه حتما زير 13 باشه يا نهايت "13 و ترجيحا LED ...باطريش 9 يا 6 cell باشه...ويندوز 7 ترجيحا 7pro يا HomeP 7 ...ديگه اينكه CPU بالاتر از 2 نهايت يا حداقل 1.8 گيگاهرتز با كش حداقل 3 يا 2 ....هارد 250 به بالا...بلوتوث داشته باشه + واي فاي +وب كم+ ترجيحا ولي نه الزاما اچ دي ام اي+ اگه فينگرپرينت هم بود كه چه بهتر...درايو اپتيكال خيلي مهم نيست؛ داشته باشه كه بهتره! قيمت هم تا حدود 1.200
و اينكه من خودم تعريف hp رو زياد شنيدم و همينطور نظر شما در مورد مدلهاي تو همين حدود قيمت apple چي هست مثل اين مدل با قيمت ۱,۱۷۰,۰۰۰ تومان.

MACBook Pro M‍‍C207 LL/A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سیستم عامل : Mac os X Snow Leopard
پردازنده : Intel Core 2 Duo
سرعت پردازنده : 2.26گیگاهرتز
RAM : دو گیگابایت/DDR3
وزن : 2.13 کیلوگرم
هارد دیسک : 250 گیگابایت
درایو نوری : DVD±RW
سایز مانیتور : 13.3 اینچ
کارت گرافیکی : Geforce 9400M GPU-256 MB DDR2 shared
امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
گارانتی : یک سال
بازم ممنون و اميدوارم زود جوابم رو بدين!

MDBK007
05-07-2010, 20:43
سلام.
دوستان می خواستم یک لپ تاپ برای بازی و کار های گرافیکی بخرم خیلی ها بم مدل Dell 5010 را بم پیشنهاد دادند البته قبلش می خواستم Asus N61Ja بخرم که گیر نیاوردم.
خلاصه نظرتون در مورد 5010 چی هست. اگر می شه کانفیگ این مدل را هم بگید. فقط ویندوز سون که روش نصب هست دیگه؟
با تشکر

nima_19
05-07-2010, 21:15
biostar جان قرار بود سؤال مارا جواب بدی,پس چی شد؟:20:
dell studio 1745

biostar
05-07-2010, 22:51

سلام...

خوب شب بود ، عکسا دیدم... ترسیدم جواب بدم:31:

کلا کانفیگ های متفاوتی داره ، حتی صفحه نمایش لمسی هم داره......

اما به نصبت قیمت اصلا نمی ارزه

Intel® Core™ i5-450M
17.3” HD+ (900p) Bright LED Display with TrueLife™ and Camera
4GB Dual Channel DDR3 at 1066MHz
ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1GB with TV Tuner
500GB HDD 7200

میشه گفت مناسبترین کافیگش می تونه باشه.

بیشترش میشه خرج اضافی.............

biostar
05-07-2010, 22:58
سلام.
دوستان می خواستم یک لپ تاپ برای بازی و کار های گرافیکی بخرم خیلی ها بم مدل Dell 5010 را بم پیشنهاد دادند البته قبلش می خواستم Asus N61Ja بخرم که گیر نیاوردم.
خلاصه نظرتون در مورد 5010 چی هست. اگر می شه کانفیگ این مدل را هم بگید. فقط ویندوز سون که روش نصب هست دیگه؟
با تشکر

خوب این دو نوت بوک که اصلا قابل مقایسه نیستند ، 5010 رو نمیشه گفت که برای بازی هست و واقعا مدل ایسوس خیلی سرتر هست....

مسلما برای بازی مدل 5010 انتخاب مناسبی نیست.....

biostar
05-07-2010, 23:06
سلام به همه ي دوستان

باتشكر من مي خواستم از محضر اساتيد حوزه ي لپتاپ راهنمايي بگيرم براي خريد ي لپ تاپ خوب با اين شخصات:
وزن برام مهمه 1.5 kg عاليه ولي تا 1.8 يا 1.9 نهايت تا 2 باشه بد نيست...اسكرينش مهمه حتما زير 13 باشه يا نهايت "13 و ترجيحا LED ...باطريش 9 يا 6 cell باشه...ويندوز 7 ترجيحا 7pro يا HomeP 7 ...ديگه اينكه CPU بالاتر از 2 نهايت يا حداقل 1.8 گيگاهرتز با كش حداقل 3 يا 2 ....هارد 250 به بالا...بلوتوث داشته باشه + واي فاي +وب كم+ ترجيحا ولي نه الزاما اچ دي ام اي+ اگه فينگرپرينت هم بود كه چه بهتر...درايو اپتيكال خيلي مهم نيست؛ داشته باشه كه بهتره! قيمت هم تا حدود 1.200
و اينكه من خودم تعريف hp رو زياد شنيدم و همينطور نظر شما در مورد مدلهاي تو همين حدود قيمت apple چي هست مثل اين مدل با قيمت۱,۱۷۰,۰۰۰ تومان.

MACBook Pro M‍‍C207 LL/A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سیستم عامل : Mac os X Snow Leopard
پردازنده : Intel Core 2 Duo
سرعت پردازنده : 2.26گیگاهرتز
RAM : دو گیگابایت/DDR3
وزن : 2.13 کیلوگرم
هارد دیسک : 250 گیگابایت
درایو نوری : DVD±RW
سایز مانیتور : 13.3 اینچ
کارت گرافیکی : Geforce 9400M GPU-256 MB DDR2 shared
امکانات جانبی :دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
گارانتی :یک سال
بازم ممنون و اميدوارم زود جوابم رو بدين!

MC207LL/A
CORE2DUO-2.26-P8400
2DDR3
250 HDD
NV 9400 256DDR3
13.3"
DVD-RW
MAC
2.3KG
WEB-BT
1,300,000
این مدل مد نظر شماست با قیمتی که ذکر کردم ، حالا اگر واقعا جایی هست که با اون قیمت میده ، مسلما ارزش خرید رو 100 % داره

مدلی که من پیشنهاد می کنم////

ASUS U30JC‐QX023V
Intel® Core™ i5‐430M Processor
4GB DDR3
500GB HDD
DVD±RW DL
13.3" LED ColorSHine HD
GeForce® GT310M 512MB
Windows7P
Farsi keyboard
2kg
11,700,000

five star
06-07-2010, 00:10
سلام به همه اساتید .....

در فکر خرید یک لپ تاپ با قیمت زیر 1,3 ملیون با کارایی خوب از هر جهت و ظاهر زیبا هستم . صفحات قبلی رو مطالعه می کردم ، نام مدل Sony VAIOEB 17 FG/B بیشتر نام برده شده بود . می خواستم بپرسم که آیا دوستان این مدل رو بهترین مدل برای قیمت های زیر 1,3 ملیون تومن می دونن .

اگر نه می خواستم نظر دوستان رو در مورد بهترین مدل با این تراز قیمت بدونم . چون زیاد اهل فروش نیستم می خواستم مدلی باشه حداقل چند سال نیاز هامو بر طرف کنه . از لحاظ گرافیکی و سرعت .

خیلی ممنون می شم همه اساتید نظرشونو بدن :11: . چون احتمالا چهارشنبه قصد خرید دارم ......

lordfarid
06-07-2010, 11:34
ماش این مدل سونی Sony VAIOEB 17 FG/B که گفتی سی پی یوش i5 بود من تو خریدش شک نمیکردم . ولی i3 هست برای همین یکم ضعیفه من میخوندم نوشته بود تو چند تا کار باهم کم میاره . نمیدونم کانفینگی ازش هست که cpu قوی تری داشته باشه ؟

راستی هیچ کدوم از این مدلا تو این قیمت سیم کارت خور دارن ؟

MDBK007
06-07-2010, 12:51
خوب این دو نوت بوک که اصلا قابل مقایسه نیستند ، 5010 رو نمیشه گفت که برای بازی هست و واقعا مدل ایسوس خیلی سرتر هست....

مسلما برای بازی مدل 5010 انتخاب مناسبی نیست.....

خوب به نظر شما چی بر دارم که برای بازی بهتر باشه؟
با توجه به اینکه Asus گیر نیاوردم از سری Dell باشه بهتره
منتظر راهنماییتون هستم.

Haftsin
06-07-2010, 13:40
ماش این مدل سونی Sony VAIOEB 17 FG/B که گفتی سی پی یوش i5 بود من تو خریدش شک نمیکردم . ولی i3 هست برای همین یکم ضعیفه من میخوندم نوشته بود تو چند تا کار باهم کم میاره . نمیدونم کانفینگی ازش هست که cpu قوی تری داشته باشه ؟

راستی هیچ کدوم از این مدلا تو این قیمت سیم کارت خور دارن ؟
سلام
سری EB در چند سری دارای cpu core i5 هم هست.
دوست خوبم، سیم کارت خور واسه چه کاری میخوای؟!

lordfarid
06-07-2010, 14:04
خوب اگه سیم کارت بخوره میشه باهاش هر جایی به اینترنت وصل شد خوب این خیلی خوبه نیست ؟ البته فکر کنم به صورت usb هم بشه سی کارت بهشون وصل کرد
اون مدلی که i5 هست رو میفرمایید ؟ صفحش فقط فول اچ دی هست دیگه ؟

five star
06-07-2010, 14:24
دوستان من در یکی از سایتها Sony VAIOEB 17 FG/B رو با 2.13GHz Intel Corei7-720M دیدم لینکشو براتون می زارم ببینید درسته یا اشتباه نوشته