مشاهده نسخه کامل
: مهندسی نرم افزار، اینقدر شل و ول؟
*PiNk PaNTHeR*
22-09-2009, 20:42
سلام.
من پی بردم این رشته به قدری شل و وله که افراد با رتبه ی 5 رقمی هم میتونن درش تحصیل کنن. یعنی فرصت شغلی=0. من این رشته ی مورد علاقم هست و خودم رو با فراگیری برنامه نویسی ساده براش آماده میکنم حالا که به این نکته پی بردم سست شدم. چیکار کنم؟ آیا مهندسی سخت افزار بهتره و فرصت شغلی بیشتری داره؟
mf.designing
22-09-2009, 20:46
ببین اینارو بریز بیرون ، هیچ رشته ای به اندازه ی نرم افزار و IT بازار کار نداره ، شک نکن ...
دوست گرامی در هر رشته ای علاقه+پشت کار=موفقیت
ستاره های زیر اسمتون نشون میده خیلی به کامپیوتر علاقه دارید اگه تو دانشگاه تلاش کنید قطعا موفق خواهید بود
بقیه رشته ها هم مستثنی نیستند کسانی رو میشناسم که با رتبه 50000 الکترونیک قبول شدن
سلام سعی کن که اگه واقعا به این رشته علاقه داری یه "مهندس نرم افزار" خوب بشی به معنای واقعی کلمه.باور کن تو ایران خیلی کمه،حتی برنامه نویس خوب هم نداریم چه برسه به مهندس نرم افزار. ولی واقعا کار سختیه. اصلا فکر نکن که کار راحتیه ،کار هست خیلی هم زیاده ولی واسه کاربلدا که خیلی کمن.هر دانشجویی کاربلد نمیشه و اصلا به صرف پاس کردن واحدها چیزی گیرت نمی اد. از این نظر با بقیه رشته ها خیلی فرق داره.از ه 100 تا فارغ التحصیل 90 تاش ول معطلند.و اگه نتونی تو دوره تحصیل خودتو جمع کنی فاتحه... به اینجا یه سری بزن...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Maziar_69
23-09-2009, 01:35
سلام.
من پی بردم این رشته به قدری شل و وله که افراد با رتبه ی 5 رقمی هم میتونن درش تحصیل کنن. یعنی فرصت شغلی=0. من این رشته ی مورد علاقم هست و خودم رو با فراگیری برنامه نویسی ساده براش آماده میکنم حالا که به این نکته پی بردم سست شدم. چیکار کنم؟ آیا مهندسی سخت افزار بهتره و فرصت شغلی بیشتری داره؟
خوب شما به یه چیز توجه نکردی.
اگه با رتبه های 5 رقمی هم میرن تو این رشته این یعنی چی؟
یعنی همه ی رتبه های تاپ رفتن رشته های دیگه و شما با کمی تلاش میتونید از خیلی ها جلوتر باشید.
البته رتبه ی کنکور معیار مناسبی برای میزان سواد نیستا. ولی خوب میشه تاحدودی روش حساب کرد.
همونطور هم که دوستان گفتن علاقه و پشتکار واقعا حرف اول رو میزنه.
دانشجوی برق شریف داشتیم و خواهیم داشت که بدون علاقه و صرفا به خاطر چشم و هم چشمی رفته اینجا و موفق نیست و داشتیم و خواهیم داشت مهندسی های پایین مثل نساجی یا حتی علوم پایه که با علاقه رفتن و کسی شدن.
MasterGeek
23-09-2009, 02:15
دو واقعیت وجود داره:
۱) مهندس نرم افزار زیاد هست که هیچی (پیام نور هم کارشناسی ارشدشو داره ..) مهندس های رشته های دیگه و لیسانسیه های ریاضی و ... خلاصه همه ادعاشون میشه یکیش خودم :دی
۲) با اینکه مورد بالا وجود داره ولی کارشناسان نرم افزار خوب توی این کشور رو باید با انگشتای دست بشمری
کسائی که علم این رشته رو به واقع داشته باشند و بتونن به کار ببرن کم داریم توی دانشگاه هم دپارتمان کامپیوتر معمولا کمترین استاد رو داره!!!!!!!!!
اگر اشتباه نکنم بین مهندسی ها و علوم پایه این رشته باز کمترین تعداد استاد تمام ها رو دارهإإ!!!!!!
باید علاوه بر مهارتهای عمومی و به نظر من هنر و استعداد خداداد برنامه نویسی ریاضیات گسسته ات هم ذاتا خوب باشه یه جورائی تو مایه های گاوس باشی یا ایریدیش یا کنوث :دی
این سه فاکتور باعث میشه توی این رشته موفقیتت تضمینی باشه
برنامه نویسی با VB.Net که نشد برنامه نویس واقعی یا ...این رشته اطلاعات به روز و زبان انگلیسی قوی و علاقه شدید میخواد اگه دارین خیالتون راحت....
melody70
23-09-2009, 10:55
رتبه ربطی به تعداد نداره میدونید که رشته برق اولین رشته ی کشوره در حالیکه تمام دانشگاه ها از همه نوعش این رشته رو دارند و از لحاظ تعداد ورودی شاید از کامپیوتر هم بیشتر باشه اما واقعا این باعث میشه رتبه های خوبی که به برق علاقه دارن اونو رها کنن این باید قوت قلبی برای شما باشه که باز هم حتی اگه رتبه ات خراب بشه میتونی به آرزوت برسی الان رتبه 1 پارسال کامپیوتر میخونه رتبه 6منطقه2 امسال رتبه 35 -43 اینا که همینجوری نمیان میان تا از بهترینا باشن(خوش به حالشون)
شما هم سعی کن یکی از همینا باشی نه اینکه با این حرفا ناامید کنی خودتو
mehdiaga
23-09-2009, 14:32
ببین عزیزم تو با دیگران کاری نداشته باش که با رتبه چند رقمی قبول شده اند . شرط مهم علاقه هست که اون رو هم داری .
رشته تو هم رشته خوبیه و اگه درسهات رو خوب بخونی میتونی بسیار موفق بشی.
رشته برق رو شنیدیم با رتبه کشوری بالای 100 هزار رو تو پیام نور و غیر انتفاعی قبول شدند آیا این دلیل بر بد بودن رشته برق هست ؟
تو با قدرت کار خودت رو شروع کن و تا جایی که توان داری ادمه بده . این رو هم بدون که هیچ مزدی بدون زحمت بدست نمیاد . ممکنه بعضی ها یا بعضی شیاطین تو راه موانع ایجاد کنند اما تو باید با قدرت از کنار آنها عبور کنی
رتبه ربطی به تعداد نداره میدونید که رشته برق اولین رشته ی کشوره در حالیکه تمام دانشگاه ها از همه نوعش این رشته رو دارند و از لحاظ تعداد ورودی شاید از کامپیوتر هم بیشتر باشه اما واقعا این باعث میشه رتبه های خوبی که به برق علاقه دارن اونو رها کنن این باید قوت قلبی برای شما باشه که باز هم حتی اگه رتبه ات خراب بشه میتونی به آرزوت برسی الان رتبه 1 پارسال کامپیوتر میخونه رتبه 6منطقه2 امسال رتبه 35 -43 اینا که همینجوری نمیان میان تا از بهترینا باشن(خوش به حالشون)
شما هم سعی کن یکی از همینا باشی نه اینکه با این حرفا ناامید کنی خودتو
ضمن تایید نظرات دوستان قبلی که علاقه و پشتکار مهمترین شرطه لازم می دونم نظر این دوستمون رو تصحیح کنم که تعداد شرکت کنندگان ارشد کامپیوتر تقربیا 2 برابر برق هست و به هیچ وجه ورودی های کامپیوتر از برق کمتر نیست بلکه خیلی بیشتره. البته مهندس باسواد چندان نداریم:41:فقط تعداد کمی دانشجوی با علاقه داریم که تقریبا 20% دانشجو های همون رشته رو تشکیل میدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.