ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن از CD (براي نصب ويندوز)

sajadblog.blogfa
22-09-2009, 17:44
سلام
من هفته پيش كامپيوتر يكي از دوستان رو گرفتم و هارد به هارد كردم(هارد اونو در نياوردم هارد خودمو در آوردم)

تا دست خودم بود ويندوز بالا مي آمد ولي وقتي برده خونه سيستم بالا نمي اومده.

حالا من مي خواستم ويندوز رو عوض كنم گفتم شايد هارد من ويروسي چيزي داشته ويندوزشو پرونده ولي وقتي ميزنم از cd بوت بشه موقعي كه مي گه يه كليد بزنيد تا بره توي نصب وقتي دكمه مي زنم تصوير كاملا ثابت مي مونه.

از اساتيد مي خواستم بپرسم از روي عكس مي تونند حدس بزنند مشكل از كجاست.

با تشكر

sajadblog.blogfa
22-09-2009, 17:45
اگر كيفيت عكس كمه ببخشيد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MrGee
22-09-2009, 20:56
سلام
من هفته پيش كامپيوتر يكي از دوستان رو گرفتم و هارد به هارد كردم(هارد اونو در نياوردم هارد خودمو در آوردم)

تا دست خودم بود ويندوز بالا مي آمد ولي وقتي برده خونه سيستم بالا نمي اومده.

حالا من مي خواستم ويندوز رو عوض كنم گفتم شايد هارد من ويروسي چيزي داشته ويندوزشو پرونده ولي وقتي ميزنم از cd بوت بشه موقعي كه مي گه يه كليد بزنيد تا بره توي نصب وقتي دكمه مي زنم تصوير كاملا ثابت مي مونه.

از اساتيد مي خواستم بپرسم از روي عكس مي تونند حدس بزنند مشكل از كجاست.

با تشكر

اگر كيفيت عكس كمه ببخشيد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هر چی باشه به هارد ربط نداره
شاید کیبورد مشکل داره یا سی دی ویندوز
ولی مطمئن باش به هارد ربطی نداره.

sajadblog.blogfa
23-09-2009, 14:47
این هر چی باشه به هارد ربط نداره
شاید کیبورد مشکل داره یا سی دی ویندوز
ولی مطمئن باش به هارد ربطی نداره.

ممنون خودم هم حدس مي زنم مشكل جدي نباشه چون خودم دو سه بار امتحان كردم مشكلي نداشت اما برد خونشون اينجوري شد.

اصلا اگر دستور بوت از روي هارد رو بدم اين صفحه رو رد مي كنه يه صفحه سياه مياد و روي همون ميمونه.

ضمنا روي دوتا كامپيوتر امتحان كردم ولي تغييري در سرايط نداشت.

بي زحمت يه راه حل به من بديد؟

ممنون

MrGee
23-09-2009, 19:09
ممنون خودم هم حدس مي زنم مشكل جدي نباشه چون خودم دو سه بار امتحان كردم مشكلي نداشت اما برد خونشون اينجوري شد.

اصلا اگر دستور بوت از روي هارد رو بدم اين صفحه رو رد مي كنه يه صفحه سياه مياد و روي همون ميمونه.

ضمنا روي دوتا كامپيوتر امتحان كردم ولي تغييري در سرايط نداشت.

بي زحمت يه راه حل به من بديد؟

ممنون

یه سوال چرا بوت نمی شه؟
چه جوری؟
و من این قسمت ها رو نفهمیدم
روي همون ميمونه.
با یه سی دی دیگه امتحان کن

sajadblog.blogfa
24-09-2009, 13:43
منظورم از بوت اينكه اگر بگم از روي هارد بياد بالا قبل از بالا اومدن ويندوز و بعد از اين صفحه پست 2 يه صفحه سياه مياد اگر هرچقدر هم منتظر باشم هيچ تغييري نمي كنه.

V i r u s e r
24-09-2009, 13:56
ویندوز کامپیوترتون رو نمیتونید منتقل کنید
وقتی سخت افزار های کامپیوتر یهو تغییر کنه ویندوز دیگه بالا نمیاد پس بوت نشدن ویندوز طبیعی هست
در مورد نصب ویندوز باید بگم که احتمالا سی دی ویندوز مشکل داره
شما سی دی ویندوزتو عوض کن ببین چی میشه

sajadblog.blogfa
24-09-2009, 14:53
تا الان 4 تا ويندوز رو امتحان كردم ولي باز توي همون صفحه گير مي كنه.

ضمنا هارد اينو جا به جا نكردم و مشكل از هارد نيست چون اصلا هاردو قطع كردم شايد از cd بالا بياد. ولي باز از cd بالا نيومد و گير كرد.

الان تنها مشكل من اينكه سيستم نه از cd بالا مياد نه از هارد نه از هر چيز ديگه .

Kianoosh
24-09-2009, 17:59
دوست عزیز نباید این کار رو می کردی!

با تغییر سخت افزار 100% باید ویندوز جد ید با فرمت سریع و پارتیشن جدید (ترجیحا) روی هارد نصب بشه!

شما روی هار دی که برای همون سیستم هست و روی همون سیستم هست نه جدا شده!ویندوز نصب کنید...

sajadblog.blogfa
25-09-2009, 11:58
دوست عزیز نباید این کار رو می کردی!

با تغییر سخت افزار 100% باید ویندوز جد ید با فرمت سریع و پارتیشن جدید (ترجیحا) روی هارد نصب بشه!

شما روی هار دی که برای همون سیستم هست و روی همون سیستم هست نه جدا شده!ویندوز نصب کنید...

از پاسخت ممنونم

من خودم هم اين شك رو كردم ولي مشكل اينجاست كه وقتي كه سيستم مي خواد از روي cd رام بالا بياد توي اون صفحه ايكه توي پست 2 گذاشتم گير مي كنه.

يا اگر رد كنه توي يه صفحه سياه بعد از اون گير مي كنه كه اگر هر چقدر هم منتظر باشم صفحه سياه بدون تغيير مي مونه.!؟

keyvanebadi
25-10-2009, 02:55
سلام
بایوس کامپیوتر شما باید آپدیت بشه