مشاهده نسخه کامل
: رایت نشدن cd
hamid_diablo
22-09-2009, 15:58
سلام
یه مشکل کوچیک برام پیش اومده هر موقع سی دی رو تو سی دیرام میزارم کامپیوتر ریاستارت میشه حتی نمیتونم سی دی رایت کنم
هرموقع که کامپیوتر رو روشن میکنم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد هارد هم یه صداهایی میده (خش خش)
اطلاعات هارد رو هم نمیتونم رایت کنم چون سیستم خود به خود خاموش میشه
لطفا راهنمائیم کنید
saeed774
22-09-2009, 19:15
به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هستش . از لحاظ ویروس ، تونستی عکسی از تسک منیجرت بذار .
hamid_diablo
22-09-2009, 19:52
دوست عزیز از تسک منجر عکس انداختم فقط نمیدونم چطوری ضمیمه پوستم کنید اگه ممکنه راهنمائیم کن
saeed774
22-09-2009, 22:33
باز میگم مشکل سخت افزاریه ولی برای گذاشتن عکس باید ، عکسو تو یکی از سایت های آپلود قرار بدی بعد لینکشو قرار بذاری .
من خودم از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده میکنم که ثبت نامش رایگانه .
البته این سایت راحت تر هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_halla
23-09-2009, 09:04
احتمالا پاورت مشکل داره دوست عزیز.
hamid_diablo
23-09-2009, 12:34
نه دوست عزیز مشکل از پاور نیست فقط هارد کمی خش خش میکنه صدائی مثل سائیدگی
hamid_diablo
23-09-2009, 12:35
اینم عکس تسک منجر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
micropersian
23-09-2009, 12:52
اول بگو چند تا هارد رو سیستمت داری ؟
اگه وقتی برق و کابل اطلاعات سی دی رام یا رایت خودت رو جدا میکنی کامپیوتر هیچ مشکلی نداره و از اون ریستارت ها خبری نیست مشکل به احتمال زیاد یا از پاور یا کابل دیتا سی دی رامته اما اگه بازم ریستارت های عجیب غریب اول ویندوز یا در حین کار ادامه داشت مشکلت میره رو گرافیک و مادر برد و سی پی یو
من تشخیصم اینه که مادر برد شما یه کم مشکل پیدا کرده باشه با این اوصافی که میکنین
hamid_diablo
23-09-2009, 14:45
وقتی برق وکابل اطلاعات هارد رو جدا میکنم سیستم راحت بالا میاد ولی وقتی کابلو وصل میکنم دوباره مشکل پیش میاد ولی بعد از چند بار ریاستارت ویندوز بالا میاد و وقتی که میخام سی دی رایت کنم سیستم هنگ میکنه یا وقتی که سی دی رو داخل سی دی رام میزارم بازم هنگ میکنه هارد هم صدائی مثل سائیدگی دندون یل خش خش میده
saeed774
24-09-2009, 00:08
تو تسك منيجر چيز خاصي مشاهده نميشه .
وقتی برق وکابل اطلاعات هارد رو جدا میکنم سیستم راحت بالا میاد
2 تا هارد رو سيستم داري ؟ به احتمال زياد يكي از هاردات مشكل پيدا كرده و موقعي كه سيدي رايت ميكني اطلاعاتت روي همون هارد مشكل داره كه باعث اين مشكل ميشه .
hamid_diablo
26-09-2009, 16:37
نه دوست عزیز دو تا هارد ندارم یه دونس
با رایت سی دس هم مشکل دارم با نرو وقتی میخام رایت کنم سیسنم هنگ میکنه
saeed774
26-09-2009, 21:29
نه دوست عزیز دو تا هارد ندارم یه دونس
با رایت سی دس هم مشکل دارم با نرو وقتی میخام رایت کنم سیسنم هنگ میکنه
شما هاردت مشکل پیدا کرده و قدرت read یا Write اون کم شده به همین خاطر نرو هنگ میکنه . شما چک کن ببین بد سکتور تو هارد نداری : برنامه زیرو نصب کن و از طریق برنامه سیدی بوتیبل رو بساز و باهاش بوت کن :
نسخه بدون نصب :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.