ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : متقاضيان اينترنت ملي به مخابرات استاني مراجعه كنند

rasoul2005
22-09-2009, 09:21
مديرعامل شركت فناوري اطلاعات در گفت‌وگو با فارس:
متقاضيان اينترنت ملي به مخابرات استاني مراجعه كنند
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت فناوري اطلاعات گفت: متقاضيان اينترنت ملي (اينترانت كشوري) براي دريافت اينترنت ملي به شركت‌هاي مخابرات‌ استاني مراجعه كنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سعيد مهديون در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبري فارس «توانا» گفت: متقاضيان اينترنت ملي (اينترانت كشوري) مي‌توانند به شركت‌هاي مخابرات‌ استاني مراجعه و اينترنت ملي دريافت كنند.
وي ادامه داد: هم‌اكنون متقاضيان اينترنت و اينترنت ملي (اينترانت كشوري) مي‌توانند براي اخذ هر يك از اين دو سرويس به مخابرات‌ استاني مراجعه و اين دو سرويس را با تعرفه‌هاي مخصوص به خود دريافت كنند.
مديرعامل شركت فناوري اطلاعات خاطرنشان كرد: سالها است كه شركت‌هاي مخابرات استاني از طريق پرت‌هاي پرسرعت .G به دستگاه‌هاي متقاضي اينترنت پرسرعت ارايه مي‌كنند و هم‌اكنون با ورود شركت‌هاي مخابرات در زمينه واگذاري پورت‌هاي پرسرعت ADSL، اين امكان فراهم شده كه از طريق اين پورت‌ها اينترنت و اينترانت كشوري ارايه كند.
مهديون تصريح كرد: در حال حاضر بسياري از دستگاه‌هاي دولتي كه نيازي به دسترسي به اينترنت ندارند براي برقراري ارتباط بين دفاتر خود از اينترنت ملي استفاده مي‌كنند و همچنين تمام PAP ها و برخي مدارس نيز از اينترنت ملي استفاده مي‌كنند.
وي تاكيد كرد: تاكنون اينترنت ملي به مردم عادي ارايه نمي‌شد و شايد به اين دليل براي مردم ملموس نبوده است.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

Reza82N
22-09-2009, 14:59
حالا اين اينترنت ملي چي هست؟

mf.designing
22-09-2009, 15:01
برای خانگی تا چه سرعتی رو میدن ؟ لیست قیمت مشخص شده ؟

!@#$%^&*()
22-09-2009, 15:16
1کیلو بایت:دی

s_paliz
22-09-2009, 16:02
اصلا چه قیمتی ؟ چه سرعتی ؟به همه میدن....

ما که سایت فارس و رجا نمیریم برای چی اینترنت میلی بگیریم

rasoul2005
22-09-2009, 16:17
فک کنم منظورشون از اینترنت ملی این باشد که در زمینه پهنای باند خودکفا بشند شایدم یه چیز دیگه باشد

موفق باشید

s_paliz
22-09-2009, 16:29
فک کنم منظورشون از اینترنت ملی این باشد که در زمینه پهنای باند خودکفا بشند شایدم یه چیز دیگه باشد

موفق باشید
الان دیگه لو دادن ... نوشته اینترانت کشوری .... ینی یه سری سایت دولتی و ....

B E H Z A D
22-09-2009, 19:14
اینترنت ملی = google فیلتر = همه چی فیلتر

piremard
23-09-2009, 08:24
اترنت ملی باید همون شبکه wan باشه . پس سایتی هم در کار نیست جز دسترسی به چند تا منبع داخلی
چنین شبکه ای رو باید بطور رایگان در اختیار مردم بذارند . چون خرجی هم براشون نداره !

C0OPeR
23-09-2009, 08:28
فقط بدرد این میخوره که یه سرور بازی ران کنن بعد بتونیم با سرعت بالا و بدون لگ بازی کنیم :دی

nw_nk
23-09-2009, 12:26
فقط بدرد این میخوره که یه سرور بازی ران کنن بعد بتونیم با سرعت بالا و بدون لگ بازی کنیم :دی

چی بازی کنیم؟ زندگی جدید سارا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟

مولتی پلیر داره؟

micropersian
23-09-2009, 12:38
اینم از اون کاراست من دارم الان با ماهی تقریبا 10000 اینترنت 512 کار میکنم دیگه اینا میخوان چه سرعتی و چه قیمتی بدن آخه

فردا هم قبظ تلفن میاد نوشته +فلان تومان آبنمان اینترنت پر سرعت + فلان تومن پورت +فلان تومن برای رانژه بودن خط + ...

تازه اگه قطع هم بشه نه پشتیبانی داره نه جوابگویی آخه کی تا حالا از خدمات دولتی خیری دیده که اینترنتی هاش ببینن(تو مسئله اس ام اس ها ندیدین 1 ماه قطع شد و کسی حتی به خودش زحمت نداد یه توضیح خشک و خالی هم بده)

هنوز دوستان کم تجربن و مخابرات رو نشناختن فکر کنم(این گرگ سال هاست که با گله آشناست)

DaRiOuShJh
23-09-2009, 12:49
هه هه هه!
به به به
سید تو کجا اینجا کجا!

اینم از اون کاراست من دارم الان با ماهی تقریبا 10000 اینترنت 512 کار میکنم دیگه اینا میخوان چه سرعتی و چه قیمتی بدن آخه

به جاش من دارم با ماهی 52 تومن همین 256 زرشک رو میگیرم!!!

شما هم فک نکنم 256 فیکس باشه! 64-256 هست که همه سرعته آخری رو میگن

در کل وضعه اینترنته ایران که خیلی خرابه

دولت هم بارها نشون داده که کلا با اینترنت و ... چپه!

حالا ببینیم آخرش چی از کار در میاد

micropersian
23-09-2009, 13:28
به جاش من دارم با ماهی 52 تومن همین 256 زرشک رو میگیرم!!!

یا خدا

شما که بالای کوه زندگی نمیکنی داریوش جان

به خدا ما هم شهرستانیم اما بازم این قیمت ها رو که میگی تا به حال ندیدیم:18:

DaRiOuShJh
23-09-2009, 14:41
اتفاقا بالای کوه رو که چه عرض کنم تو دره هم به اینجا شرف داره!

حتی هنوز خیلی منطقه مخابرات های تهران هستند که اصلا پوششه ADSL ندارن! حالا برای ما که فقط 256 نامحدود به بالا میدن وانم شرکتی

داتک و شاتل جفتشون همین قیمتن

فقط داتک گرفتم چون محودیت نداره

C0OPeR
23-09-2009, 19:44
چی بازی کنیم؟ زندگی جدید سارا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟

مولتی پلیر داره؟

منظورم بازی هایی مثل WOW - CoD - Counter ,.... بود !! البته نسخه کرک شده سرورش :27:

mehdi_360
23-09-2009, 23:20
خوبه حالا به شما 256 با این قیمت میدن
من رفتم برا 256 میگه ماهی 220 تومن Lol

milky way
24-09-2009, 15:01
واقعاً این یکی از مسخره‌ترین کارهایی که دولت ... میتونه انجام بده خوب چه کاریه اینترنت هست دیگه اینترانت ملی میخواین چیکار نمیتونن پهنای باند اینترنت رو تو این مملکت زیاد کنن دیگه زدن به سیم آخر گفتن خودمون اینترانت میدیم؟‍! در ضمن اصلاً اینترنت ملی نام اشتباهیه و اینترنت اسم این شبکه جهانیه و چیزی به نان اینترنت ملی اصلاً معنی نداره همون اینترانت ملی مناسبه.

s_paliz
25-09-2009, 00:23
اتفاقا بالای کوه رو که چه عرض کنم تو دره هم به اینجا شرف داره!

حتی هنوز خیلی منطقه مخابرات های تهران هستند که اصلا پوششه ADSL ندارن! حالا برای ما که فقط 256 نامحدود به بالا میدن وانم شرکتی

داتک و شاتل جفتشون همین قیمتن

فقط داتک گرفتم چون محودیت نداره

نه دیگه اکثر نقاط تهران ADSL دارن فقط شهرری فکرکنم نداره:46:

befermatooo
25-09-2009, 01:59
نمونه بارز اینترنت ملی تبیان :دی

+

من 512 رایگان :دی

استفاده از اموال دولتی حق ماست

DaRiOuShJh
25-09-2009, 21:56
نه دیگه اکثر نقاط تهران ADSL دارن فقط شهرری فکرکنم نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دهکی!@
بابا همین ولنجکش نداره! منطقه ی ما یه سال هم نمیشه آورده منطقه های بالاتر هم اکثرا ندارن!
پوشش ADSL تو مرکز خوبه! بقیه ول معطلن