مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب کارتTV ؟
mohammadgame
22-09-2009, 01:37
سلام
من یه کارت tv مارک avid گرفتم نصب که می کنم آنتن رو تکون میدم شبکه ها تصویرشون خوب میشه اما صدای برفک میاد به نظرتون دلیلش چیه ؟ البته تصویرشم می گم خوب میشه منظورم اونجوری نیست که فوق العاده عالی باشه ها اما برفک نداره !؟؟؟؟؟
haammhaamm
25-10-2009, 17:01
برو به قسمتset up و یک کشور دیگر را انتخاب کن مثلا کرواسی.
saeedn70
25-10-2009, 17:13
از آنتن زمینی استفاده نکن
یه آنتن هوایی که تصویر ساف و بدون پارازیت میده که مثلا آنتن اصلی ساختمان یا آنتن تلوزیون نشیمن رو که کانالها رو ساف می گیره بهش وصل کن .
دوباره سرچ کن حتما درست میشه.
haammhaamm
25-10-2009, 17:17
من در دریافت teletext و رادیو fm کارت tv avidمشکل دارم اگه میشه راهنمایی ام کنید
من در دریافت teletext و رادیو fm کارت tv avidمشکل دارم اگه میشه راهنمایی ام کنید
خوب این موارد بیشتر به آنتن خونتون بستگی داره در مورد نویز صدا هم دو علت داره یا با تنظیمات برنامه مشکل داره یا رکورد کارت صدات خوب نصب نشده :8:
poyanian
19-02-2010, 19:18
من کارت تی وی اوید دارم.تصویر میاد ولی صدا نمیاد .مشکل چیه ؟
من کارت تی وی اوید دارم.تصویر میاد ولی صدا نمیاد .مشکل چیه ؟
به تنظیمات صدا مربوط میشه. به تنظیمات صدا در کنترل پنل برو و در قسمتی که ولوم هر فیش رو داره (mixer) از اونجا صدای اون فیش بالا ببر. احتمالا باید از این باشه که بعد نصب ویندوز پیش میاد.
سلام دوستان
من کارت تی وی kiger board دارم تو ویندوز 7 نصب نمی شه تو اینترنت هم هر چقدر گشتم درایورشو پیدا نکردم .
امکان داره که اصلا ویندوز 7 ساپورتش نکنه؟
لطفا بگید چیکار کنم؟
feizafra
07-04-2010, 18:33
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درایورش رو نصب کردم و هم نر م افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش
سلام من یک کارت tv گالکسی خریدم وقتی میزاری روی تلوزیون صداش میاد ولی وقتی به ----- یا dvd میزارم تصویر داره صدا نداره چی کار کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.