ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من کمک میخوام

arashmanteghi
22-09-2009, 01:07
من تاپیک هی این فروم رو دیدم و حتما باید یه مبحث در مورد راهنمایی در خرید یک لپتاپ خاص توی بخش لپتاپ بزارم. حالا انگار عضویت من آزمایشی هست. چه کار کنم؟ من خیلی فوری از برو بچه های بخش لپتاپ راهنمایی میخوام. اصلا واسه همین عضو شدم. ای وای:41:

S@nti@go_s&k
23-09-2009, 00:48
خوب شما تایپیکرو بزن ......................مدیرای اون بخش تایید میکنن تایپیکتونو

a.g g.a
30-09-2009, 16:20
سلام
من هم کمک میخوام چون نمیشه هیچ کاری کرد
من رمز و نام کاربریم و وارد میکنم وقتی به صفحه ی بعد رفتم دوباره باید از اول اونو وارد کنم نمیتونم بحث جدید شروع کنم لطفا کمکم کنید همینم به هزار بدبختی نوشتم

Zahra_1376
30-09-2009, 19:26
سلام
من هم کمک میخوام چون نمیشه هیچ کاری کرد
من رمز و نام کاربریم و وارد میکنم وقتی به صفحه ی بعد رفتم دوباره باید از اول اونو وارد کنم نمیتونم بحث جدید شروع کنم لطفا کمکم کنید همینم به هزار بدبختی نوشتم
من هم همین مشکلو داشتم ا ز یکی پرسیدم جواب داد حالا منم به شما جواب میدم .
اونجایی که نام کاربری و رمز و که وارد میکنی یه شکل مربع کوچیک بقله همون نام کاربری هست اگه اونو روشن (تیک) بزنی مشکلت حل میشه

Javadgenral
30-09-2009, 19:38
شما بهد از 10 پست محدویت هایتان از بین میرود

AFSORDEH
01-10-2009, 05:50
سلام:20:
من راستش ميخوام يه سوالي در مورد ياهو مسنجر بپرسم...
آيا اين سوال جاش بهتر از قسمت ....معرفي و دانلود نرم افزار \ اینترنت و شبکه ....شما ميدونيد در اين فروم.... برا پرسيدن؟
مي خوام يه تايپك بزنم نميشه........:41::13:
اگه تو تايپك ياهو مسنجر هم بزنم روز بعدش ميبينم پاكش كردن....:2:
بهتر نيست در يك چنين فرومي كه زياد كنترل ميشه اين محدوديت هاي پستي برداشته بشه؟؟؟ :13:
البته اگه بخاطر اونه....:10:

ممنون

Diego
01-10-2009, 09:09
پول بدید من براتون تاپیک بزنم! :31::21:

AFSORDEH
01-10-2009, 11:36
اينم شد راهنمايي براي يك فروم تخصصي....هاهاهاهاهاهاهاهاها هها
...................هاهاهاهاهاهاه

Javadgenral
01-10-2009, 11:49
اقا میتونید از مدیران بخش یاهو مسنجر بپرسید مشکلتون رو

Pami
01-10-2009, 12:37
دوستان در مورد انجمن لپ تاپ سوالي داريد ( براي مشاوره خريد ) تاپيك بزنيد در تالار مشاوره ما در خدمت خواهيم بود و تاپيك شما در اولين فرصت تاييد ميشه تا همه ببينن و نظر بدن
با تشكر

تجهیز
11-10-2009, 13:37
میحوام امار یه شماره موبایل ثابت را بگیرم چیکار باید بکنم

zed2
12-10-2009, 13:45
شماره موبایل ثابت.....................
منظورت رو نفهمیدم اخرش ثابت است یا همراه ولی در کل برای این کار باید به اپراتور مربوطه مراجعه کنی و درخواست بدی تا برات پرینت شماره تماس ها رو بهت بده ) البته به شرط مالک خط بودن

سلام:20:
من راستش ميخوام يه سوالي در مورد ياهو مسنجر بپرسم...
آيا اين سوال جاش بهتر از قسمت ....معرفي و دانلود نرم افزار \ اینترنت و شبکه ....شما ميدونيد در اين فروم.... برا پرسيدن؟
مي خوام يه تايپك بزنم نميشه........:41::13:
اگه تو تايپك ياهو مسنجر هم بزنم روز بعدش ميبينم پاكش كردن....:2:
بهتر نيست در يك چنين فرومي كه زياد كنترل ميشه اين محدوديت هاي پستي برداشته بشه؟؟؟ :13:
البته اگه بخاطر اونه....:10:

ممنون

اينم شد راهنمايي براي يك فروم تخصصي....هاهاهاهاهاهاهاهاها هها
...................هاهاهاهاهاهاه

دوست عزیز مشکل شما در تاپیک یاهو مسنجر چی هست؟؟؟
بررسی هم کردم هیچ کدوم از پست های شما در بخش اینترنت پاک نشده ولی شما گفتین سوالتون پاک شده
همچنین چندین تاپیک مشترک با تاپیک های مرجع هم ساختین که تمام انها هنوز هم موجود است.

MAJ€€D
12-10-2009, 13:47
شماره موبایل ثابت.....................
منظورت رو نفهمیدم اخرش ثابت است یا همراه ولی در کل برای این کار باید به اپراتور مربوطه مراجعه کنی و درخواست بدی تا برات پرینت شماره تماس ها رو بهت بده ) البته به شرط مالک خط بودن

منظورش از ثابت دائمیه یعنی اعتباری نیست

zed2
12-10-2009, 14:05
منظورش از ثابت دائمیه یعنی اعتباری نیست
اوه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمی کنه اعتباری یا دائمی برای ایرانسل به 130 زنگ بزنن بپرسن بهشون می گن چی کار کنن. برای mci هم برن دفتر های خدماتی تا مراحل انجام کار رو بپرسن....برای اپراتور های دیگر هم باید به بخش پشتیبانیشون ارتباط برقرار کنن و بپرسن تا راهنمایی های مورد نظر رو بگیرن