a.z.p.z
21-09-2009, 19:04
سلام دوستان من سوالی درباره سبک pixel art داشتم در فتوشاپ ... چون میخوام یک سری pixel art با فتوشاپ طراحی بکنم البته زیاد سخت نیست برای همین ممنون میشم کمکم کنید ...
برای اینکه بدونید pixel art چی هست میتونید لینک زیر رو مطلالعه کنید تا متوجه بشید منظور چی هست ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ........................
اینم یه نمونه از pixel art که میتونید مشاهده بکنید .. :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در این عک pixel art هارو با فتوشاپ طراحی کردن بعد به صورت چاپش کردن و به صورت sticker چسبوندن روی محل که من به اونش کاری ندارم الان .... البته درسته که تمام تصاویر دیجیتال از پیکسل درست شده ولی اشتباه نکنید در pixel art تمام پیکسل ها باید مشخص باشه و از هیچ خط و کمان و منحنی و .... نباید استفاده شده باشه ... و البته در این سبک باید پیکسل ها مشخص باشه .. مثل تصاویر بالا که نشون دادم ........
.........
حالا دوستان من اصلا کار با فتوشاپ رو بلد نیستم میخوام همچین چیزهایی رو طراحی بکنم ... یه اموزشی چیزی نیست برای طراحی این ها ؟
ممنون میشم کمکم کنید ...
برای اینکه بدونید pixel art چی هست میتونید لینک زیر رو مطلالعه کنید تا متوجه بشید منظور چی هست ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ........................
اینم یه نمونه از pixel art که میتونید مشاهده بکنید .. :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در این عک pixel art هارو با فتوشاپ طراحی کردن بعد به صورت چاپش کردن و به صورت sticker چسبوندن روی محل که من به اونش کاری ندارم الان .... البته درسته که تمام تصاویر دیجیتال از پیکسل درست شده ولی اشتباه نکنید در pixel art تمام پیکسل ها باید مشخص باشه و از هیچ خط و کمان و منحنی و .... نباید استفاده شده باشه ... و البته در این سبک باید پیکسل ها مشخص باشه .. مثل تصاویر بالا که نشون دادم ........
.........
حالا دوستان من اصلا کار با فتوشاپ رو بلد نیستم میخوام همچین چیزهایی رو طراحی بکنم ... یه اموزشی چیزی نیست برای طراحی این ها ؟
ممنون میشم کمکم کنید ...