مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار تدوین برنامه های بی بی سی فارسی چیه ؟
سلام دوستان
من می خوام از دوستان حرفه ای بپرسم که نرم افزاری که شبکه بی بی سی فارسی استفاده می کنه برای تدوین گزارشها و بخصوص اون گزارش های آماری که گزارشگر روی یک پرده ( شبیه پرده هواشناسی ) یک سری آمار و ارقام و نمودارهای انیمیشنی نشون می ده ( البته با کیفیت بالا ) چی هست ؟
کسی می دونه ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید .
masoudtr
21-09-2009, 14:57
نرم افزار نیست سخت افزاره
adame_haji
02-11-2009, 19:18
بله دقیقا . سخت افزاره
ولی قبلش اونا رو به وسیله نرم افزارهایی طراحی کردن و با برنامه نویسیی که کردن اون انمیمیشن های خودشون رو سر صحنه تدوین نهایی میکنن
به عنوان مثال اون برنامه نوبت شما که یه پلاسمهای خیلی بزرگ دارن
وقتی زنه میگه از اهواز با محمد صحبت میکنیم و دستش رو میزاره روی پلاسما و عکس یه گوشی میاد که میچرخه و بغلش مینوسیه محمد از اهواز !!!!
خب اون گوشی چرخیدن رو با نرم افزارهای سه بعدی طراحی کردن مثل :
maya
3d max
Cinama 4D
یا هر برنامه سه بعدی دیگه ای و از اون خورجی گرفتن و جای اسمش رو هم خالی گزاشتن
حالا اپراتور که قبلا جای گوشی موبایل رو توی طرح کلیش (یعنی همونجایی که زنه قراره دستش رو بزاره و کوشی ظاهر بشه ) پیدا کرده و با سخت افزار و نرم افزار رابط همون سخت افزار بعد از نوشتن "محمد از اهواز " و زدن دکمه مربوطه خود به خود بصورت ریل تایم اون گوشی اونجا ظاهر میشه و انگاری اون حاج خانوم اونجا عصای جادو دارن !!!!!!!
معمولا بک گراند ها و طرحاشون رو هم با تلفیق برنامه هایی مثل پریمیر و افتر افکت میسازن
البته بجای پریمیر از برنامه های زیر هم میشه استفاده کرد
Avid's Xpress Pro HD
Avid's Liquid
Adobe's Premiere Pro
Adobe's Premiere Elements
Canopus' Edius
VirtualDub called VirtualDub-MPEG2
Sony Media Software's Sony Vegas.
Sony Media Software's Sony Vegas Movie Studio Platinum Edition.
CineForm Aspect HD + Connect HD
Avid Adrenaline HD + Xpress HD + Avid DS/Nitris
Ulead MediaStudio pro 7, 8 and VideoStudio 9 and 10 Plus
CyberLink PowerDirector
MPEG Streamclip 1.0 for Windows, which has the same features as its Mac counterpart.
MPEG Video Wizard DVD.
Serif MoviePlus 5
....
یا علی مدد
خیلی ممنون از راهنمایی ها تون . اما مثلا اگه من بخوام از بعضی از این افکتهای تصویریشون برای پرزنتیشن یا ارایه یک مبحث استفاده کنم باید از چه نرم افزار و سخت افزارهایی استفاده کنم؟
مثلا فرض کنید بخوام یک پایان نامه رو بجای اینکه مثل همه به صورت معمولی و با پاورپوینت ارایه کنم بیام و یک فیلم نیم ساعته بسازم که در اون خودم دارم مبحثو ارایه میدم و مثل مجری های این بی بی سی یکسری نمودار می یاد و یا تصاویر هایلایت شده که در اون ها توضیحاتی اضافه شده .
به نظر شما نمیشه از تکنیک پرده آبی استفاده کرد؟ من خودم قبلا فکر می کردم که مجری های بی بی سی و خیلی از شبکه های خبری بخصوص در قسمت هواشناسی از تکنیک پرده آبی ( یا سبز) استفاده می کنن.
خیلی خیلی ممنونم از اینکه کمک می کنید
Mr Andersson
17-11-2009, 13:50
درود;
سخت افزار که خوب یه مقدار هزینه اش زیاد میشه و نیاز به یک اوپراتور دیگه دارین اما پاورپوینت خوبیش اینه که سادس و با یک کلیک میتونین عملیات بعدی رو اجرا کنین اما نرم افزاز های دیگه ای هم هستند شما میتونین آمارتون رو با افتر افکت درست کنید و بعد وارد پاورپوینت کنید. اینم لیست TOP10 نرم افزار های پرزنت:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد پرده آبی هم بعله استفاده میکردند اما الان دیگه از استدیو با دکور استفاده میکنن اما هنوز هم بصورت محدود تو بعضی شبکه ها استفاده میشه یا تو شبکه هایی که بودجه ی ضعیفی دارن...
موفق باشید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.