ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : zbrush 3.5

mcsg
21-09-2009, 11:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZBrush 3.5 R2 full | English | Win | 170 MB

Brush is a digital sculpting and painting program that has revolutionized the 3D industry with its powerful features and intuitive workflows. Built within an elegant interface, ZBrush offers the world’s most advanced tools for today’s digital artists. With an arsenal of features that have been developed with usability in mind, ZBrush creates a user experience that feels incredibly natural while simultaneously inspiring the artist within. With the ability to sculpt up to a billion polygons, ZBrush allows you to create limited only by your imagination.

Designed around a principle of circularity, the menus in ZBrush work together in a non-linear and mode-free method. This facilitates the interaction of 3D models, 2D images and 2.5D Pixols in new and unique ways.

ZBrush gives you all of the tools needed to quickly sketch out a 2D or 3D concept, then take that idea all the way to completion. You can create realistic renders directly in ZBrush with lighting and atmospheric effects, or with the many powerful export options you can easily prepare you model for 3D printing or use within any other digital application.

Because ZBrush users are enabled by its powerful software processing, you can sculpt and paint with millions of polygons with out having to worry about purchasing expensive graphics cards. It is for this reason why ZBrush is used by everyone from art enthusiast to major film and games studios.

Leave technical hurdles and steep learning curves behind, as you sculpt and paint with familiar brushes and tools. Download a full trial today and see why ZBrush is a tool created by artists for artists.

Download:

Download hotfile

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload rapidshare

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Download rapidshare

mcsg
21-09-2009, 11:23
اینم کرکش

hadi665
21-09-2009, 11:36
170 مگا بایت ؟!!!

دستت درد نکنه دوست عزیز

میگم اگه کسی دانلودش کرد یه نگاه بندازه ببینیم چطوریاست
آخه من adsl ندارم نمیتونم دانلود کنم : (

هوم؟

samadsam
21-09-2009, 12:01
دوست عزیز کاشکی در مورد لینک های دانلود هم کمی می نوشتی حالا ما باید همه لینک ها رو دانلود کنیم(که نمی تونیم)

hrgh2
21-09-2009, 12:35
من که رفتم بدانلودم ...

mcsg
21-09-2009, 12:45
دوست عزیز کاشکی در مورد لینک های دانلود هم کمی می نوشتی حالا ما باید همه لینک ها رو دانلود کنیم(که نمی تونیم)
لینک ها رو دو تا سروره rapidshair و hotfile که تو هر کدوم دو تا پارته شما اگه دو تا پارت اصلی رو ازهر کدوم از این سرورا دانلود کنید برنامه رو میتونید نصب کنید

p30worldapm
23-09-2009, 11:23
من این رو دانلود کردم بعد از اکسترکت کردن یه فولدر بود با دو تا فایل رر که یکیش کرک و یکیش نمی دونم چی چی!
بعد باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

Warden
23-09-2009, 11:49
اها نه من مگام و الان حروم نمیکنم یه 2-3 ماه دیگه Zbrush 4.0 هم میاد منتظر اونم

ولی از امکانات این ورژن چندتا رو بگم ............
ماسک کردن تو این ورژن از 8بیت به 32 بیت ارتقاع پیدا کرده ......... همچنین نرمال ها و دیسپلیس ها
خب روی برنامه نویسیش روی رم بیشتر کار شده........ و این امکانو میده که بیشتر Divide بزنیم (اخ جان)

خلاصه که توپ شده

راستی Zsphere 2 هم اومده که دیگه نگو میترکونه

Aminzikzak
23-09-2009, 12:40
ممنون
لینک نسخه مکینتاش رو کسی نداره ؟
البته دفعه ی قبل که با تاخیر نسبت به ورژن ویندوزش ارائه شد

hrgh2
23-09-2009, 12:48
نسخه مکینتاش ورژن 3.12 هست هنوز 3.5 واسه اون نیومده رو سایتش نبود ...

unicef
23-09-2009, 21:36
با سلام

آقا نمیدونم دقیقا ولی به احتمال زیاد مشکل دارن هر 2 فایل

من دانلود کردم یکیش فایل نصبی هست که انگارم مشکل داره..... و یکی دیگش فایل portable (قابل حمل ) هست و نیاز به نصب نیست

من که خوشم نیومد

ولی اگه دوستان یدف قصد گرفتن این فایل پر حجم رو دارن ، اگه تعداد دوستان زیاده و می خوان این فایل رو دل کنند همینجا بگن تا

حداقل فایل رو به تعداد زیادی قسمت تیکه تیکه کنم که بهتر بشه دانلود کرد اینجوری دوستان دیالی مشکل دارن

موفق باشید

یونیسف:11:

omid1
23-09-2009, 21:44
من که با ورژن 3 این کار کردم خیلی خوب بود .... این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟ دمت گرم خیلی حال کردم
ممنون

hrgh2
26-09-2009, 16:07
مشکلی نداشتن Portable هستند اما کار میکنند.
یه چند تا چیزش رو خیلی خوشم اومد :
1-براشهای جدیدش :

2- متریالهای جدیدش که چند تاش واسه Sculpting معرکند :

3- (توی این عکس یکی از اون متریالهای بالایی هست) و اما امکان جدیدش اون Grid هست و امکان مشاهده مدل در Perspective :

SSS_HHH_OOO
26-09-2009, 17:27
ایول چه چیز جالبی شده
من دانلود کردم تو یه سایت ایرنی لینک مستقیم از سرور خود سایت بود نصب هم نداشت ولی ارور میده
برای شما هم دانلود کردید همینطوریه؟؟ یعنی بدون فایل نصبه؟؟

hrgh2
26-09-2009, 19:15
ایول چه چیز جالبی شده
من دانلود کردم تو یه سایت ایرنی لینک مستقیم از سرور خود سایت بود نصب هم نداشت ولی ارور میده
برای شما هم دانلود کردید همینطوریه؟؟ یعنی بدون فایل نصبه؟؟

شهاب جون باید اونو تو پوشه Program files کپی کنی بعد اجراش کنی تازه کرک هم داره
اما بعد از چند دقیقه کارکردن باهاش فهمیدم به درد نمیخوره Zmapper رو نداره بعضی از امکاناتش غیر فعاله و ارور هم زیاد داره:13:
فعلا دوباره 3.1 رو نصب کردم:8:

OM3D
26-09-2009, 21:57
سلام بچه ها، دمتون گرم بابت این اقدام جوان مردانتون :دی
من حدود 4 ، 5 روز پیش تا 2 قدمی گرفتنش رفتم ولی به صورت ناجوانمردانه بهش نرسیدم ...
قضیش اینطوری بود که یکی از بچه های سابق شرکت اومده بود و تو یه dvd هم zbRUSH 3.5 رو آورده بود ، هم 3Dmax 2010 ولی یادم رفت ازش بگیرم.....:41:

Farzad.wow
30-09-2009, 11:43
سلام رفقا من یه لینک 35 مگی از Zbrush 3.5 R2 گیر آوردم ................................ امتحان کنین فک کنم خوت باشه
فرق نسخه R2 با اون نسخه دیگش چیه ؟؟؟

or

or

Dreadƒul
30-09-2009, 12:02

ZBrush 3.5R2 Installer and Activation

The first legit release of Zbrush 3.5R2 did not have an installer....it also left it up to the "client" to install the Vc2008 Sp1.

This Installer gives you the choice of installation directory as well as a Uninstall.

A nice shortcut desktop/startmenu icon is created to.

This installer will detect if the Vc2008 Sp1 is installed. If it is not installed, it will install it for you.

When you first launch Zbrush a pop-up screen will give you a choice of activation.

Choose "Enter Activation" ... your activation code will then pop-up (with the activation numbers embedded) ...click OK....You're done!

hrgh2
30-09-2009, 16:21
ممنون فرزاد حان
من جفتشون رو نصبیدم اما جقتشونکامل نبودند بدترین جاش اینه که ZMapper رو ندارند ...

MB3d
30-09-2009, 17:11
اگه كسي كركش رو پيدا كرد به ما هم بده

mcsg
30-09-2009, 22:51
لینک دانلود کرک برنامه صفحه اول هست
اینم لینک

OM3D
30-09-2009, 22:55
آقا واسه شماها Zmaper داره ؟
شدید به این قسمت محتاجم...
کسی میتونه کمک کنه ؟

OM3D
30-09-2009, 23:27
سلام دوستان ، من وقتی اینو تو سیستم خونه اجرا میکنم این ارور میاد..
تو سیستم شرکت درسته :

کسی میدونه قضیه چیه ؟