ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با داشتن Ip چه اطلاعاتی بدست می آوریم؟

Omran_MB
06-03-2006, 08:50
با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم بدونم اگه Ip یه نفر رو توی اینترنت داشته باشیم چه چیزهایی رو می تونیم از او بفهمیم.
آیا Isp طرف و حتی تلفن اونو میشه فهمید.
از دوستان اگه کسی بتونه یه راهنمایی کلی به همراه برنامه های مورد نیاز برام بزاره ممنون میشم...

Harry Potter
06-03-2006, 14:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
لطفا سوال خود را در جای مناسب مطرح کنید.

منتقل شد

رويا خانوم
06-03-2006, 14:25
من هم مي خوام بدونم.

royaye_talkh55
06-03-2006, 14:50
يه روز من داشتم تو يه كافي نت كار مي كردم با يه پيغام روبرو شدم من تو كافي نت تبيان كرمان كار مي كردم:
tebyan>kerman> server2>user4>login .....site
:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالم گرفته شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آره ميشه از طريق آي پي همه چيزو بدست آورد آي پي مثل كد پستي هست اگه دنبالش كنن مي رسن در خونه

Bad.Sector
06-03-2006, 14:58
از طريق whois يه اطلاعات كلي ميشه گرفت. بجز شماره تلفن

از طريق اين ابزارها:
NetScanTools
samspade

از طريق اين سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين اطلاعاتي هست كه مي تونيد بگيريد(در كلاينتها ممكنه درست جواب نداده)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sorset
22-03-2006, 06:44
سلام
اگر Net BIOS فعال باشد میتونید از فایل های اشتراکی آن سیستم استفاده کنید
با برنامه هایی مانند flooder و یا Nucker میتونید کامپیوتر طرف رو دیسکانکت و حتی ریست کنید
با WHIOS گرفتن میتونید مشخصات ISP طرف را بفهمید
با برنامه Modem spy هم میتونید شماره تلفن طرف مقابل رو پیدا کنید (البته فکر نکنم که تو ایران کار کنه)

Captain Nemo
22-03-2006, 20:20
در مورد سایت whois که bad sector عزیز گفته یه نکته رو لازم میبینم که بگم.
ip میتونه valid باشه یا این که غیر معتبر باشه. در واقع اگه ip valid باشه میتونید از اون سایت اطلاعات بگیرید. درواقع به همین دلیله که میتونید از طریق اون سایت مشخصات isp رو ببینید. چون اونها پول دادن و یه ip valid گرفتن. اما کاربرای معمولی که ip شون هم با 192 (اکثرا) شروع میشه ، کار مفیدی با ip شون نمیتونند بکنند. سایتها و کسانی که ADSL دارند، اونها هم IP شون valid هست.

a_8428
26-03-2006, 11:52
سلام
درمورد آي پي اگه بخواهي كامل بداني تقريبا بايد به اندازه يك كتاب توضيح بدهم ومن خلاصه شرحي ميدهم در صورت لزوم ميتواني با ايميل من تماس بگيري
هر كامپيوتر كه به شبكه وصل ميگردد يك آپي به آن تعلق ميگيرد كه اين آي پي را ويندوز 2000 سرور به بالا با امكان نصب دي اچ سي پي به هر كامپيوتر يك آي پي ميدهد و كلاس اي پي ها با هم فرق ميكند پروتوكل مورد استفاده تي سي پي آي پي ميباشد در مورد سايت ها شما وارد هر سايتي كه ميشويد در واقع يك آي پي را وارد ميكنيد مثلا به جاي اينكه آدرس ياهو را تايپ كني ميتواني آدرس آي پي آنرا تايپ كني و سرور دي ان اس اين تبديل را انجام ميدهد
پس وقتي شما به اينترنت وصل ميشويد يا وارد يك شبكه داخلي ميشويد يك آي پي به شما تعلق ميگيرد كه با كليك روي كامپيوتر هاي كوچك پايين ويندوز ميتواني آي پي خود را ببيني كه اگه اين آي پي دست كسي بيفتد و شما يك آنتي ويروس ساده نداشته باشي زود هك ميشوي و فايل هاي پيوست در ياهو و ... را تا مطمئن نشدي باز نكن
نرم افزار هاي هستند كه درصورتيكه فاير وال و آنتي ويروس نداشته باشي تنها با دانستن آي پي شما به كامپيوتر شما وصل ميشوند ولي نرم افزار هاي ديگر مثل وي ان سي و يا ساب سون حتما بايد فايلي روي دستگاه شما نصب شود و آنتي ويروس هم نداشته باشي
و هر سري كه به اينترنت وصل شوي ممكن است يك آي پي داشته باشي

niyazmande javab
28-03-2006, 11:31
كسي ميتونه مفهوم بيت و بايت و اينكه 64 بيتي و از اين حرفا يعني چه؟

niyazmande javab
28-03-2006, 12:34
ميشه خيلييييييييييييي كارا كرد .ميتوني از تلنت telnet استفتده كني.اوووووووووووو!!!!!!!!