ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پسوردم هک شده . چیکار کنم ؟

K E Y H A N
21-09-2009, 04:10
سلام .

پسورد یوزر قبلی من " befermatooo " هک شده و دیگه نمیتونم باهاش وارد سایت بشم .

حتی ایمیلی که باهاش عضو شدم رو هم عوض کرده [ اینو زیاد مطمئن نیستم , ممکنه ایمیلی رو که باهاش ثبت نام کردم رو فراموشش کردم ]

حالا من باید چیکار کنم ؟؟؟

من به مدیریت ثابت میکنم که من خود " befermatooo " هستم . میتونم بگم چه کسانی بهم اخطار دادن , چطوری اخطار گرفتم , به مدیرها چه پیغامهایی داده بودم , و خیلی چیزهای دیگه که جز befermatooo کسی از اونها اطلاع نداره .

مدیریت محترم , خواهشا یک کاری برام انجام بدین . من با این یوزر نمیتونم ادامه بدم . من با یوزر befermatooo خاطره ها دارم . حدود 2 سال شب و روز توی فروم بودم و فعالیت میکردم که خوب بعضی وقتا هم یک شیطنکهایی میکردیم .

از شما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و میخوان مطمئن بشین که من befermatooo هستم از طریق پیغام خصوصی از من سوال کنید . بگین کی بهت اخطار داد . چرا اخطار دادن - به کیا پیغام خصوصی دادی و موضوعش چی بود !!! و ..................

منتظر جواب هست :11:

'POP'
21-09-2009, 06:33
آدرس ایمیل pm شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

K E Y H A N
21-09-2009, 06:48
نه دیگه

دیگه مطمئن شدم ایمیلم رو عوض کردن . اگه دقت کنی میبینی ایمیلم همون befermatooo هست اما بینش چند کلمه الکی گذاشته !!!

POP جان اگه یادت باشه من قبلا یه تاپیک زده بودم با نام اولین تاپیک مدیر ها و شما برام یه پیغام خصوصی در مورد اولین تاپیک شما با یوزر ........ ( حدود 2 سال پیش )

درسته ؟؟؟

چیکار کنم !!!

golabi2
21-09-2009, 10:28
ببخشيد منم يه همچين مساله اى دارم،خودم رمزعبور و ايميلمو فراموش کردم،اسم کاربريمم "گلابى"بودميشه کارى کرد؟!

sourena
21-09-2009, 10:28
چه اسم با حالی هم داشتی :دی
آقا اول شما بفرما...بعد ما میایم :دی

XMAN9
21-09-2009, 10:37
دوستان خواهشا تاپیک رو به مسخره بازی نکشونید. بذارید این بنده خدا به مشکلش رسیدگی کنه.

sinath
21-09-2009, 11:04
یه ایمیل جدید بده به سینا تا پسورد رو به اون ایمیل برات بفرسته.
توی پروفایلت هم اون ایمیل جدید رو ثبت می کنند.