broken-home
21-09-2009, 02:56
خوب در واقع از دانلود نسخه نمایشی ماکزیمم شروع شد.من نسخه نمایشی ش رو استفاده کردم و خیلی خوب بود.
چون دیدم خیلی خیلی موثر بود و به خوندنم واقعن نظم میداد.کنجکاو شدم یه مقدار راجع به این نوع نرم افزار ها سرچ کنم و به چند تا نرم افزار برخوردم و چون در نهایت نفهمیدم کدوم بهتره یا معتبر تر و مرسوم تر، گفتم این تاپیک رو ایجاد کنم که بحثی باشه راجع به این نوع نرم افزارها.
چند تایی که من توی سرچم برخوردم اینا بودن:
ماکزیمم :
محصول شرکت نارسیسه.هر کدوم از بانک هاشو باید جدا خرید.تلفظ داره.امکان اضافه کردن لغات رو نداره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جعبه لایتنر ماندگار:
اینم ایرانیه.مثل اینکه میشه زیر گروه ها و فلش های مختلف رو بهش اضافه کرد.
jMemorize:
اپن سورس هست. فارسی شده اش هم موجوده.
MemoryLifter:
اینم رایگانه. نوشته سیستم فلش کارت مبتی بر سیستم لایتنر و امکانات مولتی مدیا و ...
Memorize Word Flashcard System :
اینم رایگانه. و میشه توش کارت های مولتی مدیا ساخت.
امیدوارم اساتید راجع بهش سرچ کنند و بیان نظراتشون رو بگن. و احیانن اگر کسانی هم قبلن از این نوع نرم افزارها استفاد کردند لطفن حتمن نظراتشون رو بگن تا به جمع بندی برسیم که کدوم ارجحیت داره.
چون دیدم خیلی خیلی موثر بود و به خوندنم واقعن نظم میداد.کنجکاو شدم یه مقدار راجع به این نوع نرم افزار ها سرچ کنم و به چند تا نرم افزار برخوردم و چون در نهایت نفهمیدم کدوم بهتره یا معتبر تر و مرسوم تر، گفتم این تاپیک رو ایجاد کنم که بحثی باشه راجع به این نوع نرم افزارها.
چند تایی که من توی سرچم برخوردم اینا بودن:
ماکزیمم :
محصول شرکت نارسیسه.هر کدوم از بانک هاشو باید جدا خرید.تلفظ داره.امکان اضافه کردن لغات رو نداره.
جعبه لایتنر ماندگار:
اینم ایرانیه.مثل اینکه میشه زیر گروه ها و فلش های مختلف رو بهش اضافه کرد.
jMemorize:
اپن سورس هست. فارسی شده اش هم موجوده.
MemoryLifter:
اینم رایگانه. نوشته سیستم فلش کارت مبتی بر سیستم لایتنر و امکانات مولتی مدیا و ...
Memorize Word Flashcard System :
اینم رایگانه. و میشه توش کارت های مولتی مدیا ساخت.
امیدوارم اساتید راجع بهش سرچ کنند و بیان نظراتشون رو بگن. و احیانن اگر کسانی هم قبلن از این نوع نرم افزارها استفاد کردند لطفن حتمن نظراتشون رو بگن تا به جمع بندی برسیم که کدوم ارجحیت داره.