PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نصب ویندوز ایکس پی(Windows XP) روی لپ تاپ های مدل بالا

ahmadzaq
20-09-2009, 23:08
اگه یه لپتاپ جدید خریده باشید خواهید دید که یه ویندوز XP معمولی رو روی اون نمی شه نصب کرد و اندکی بعئ از وارد کردن سی دی مراحل نصب متوقف میشه و پیغام میده که اصلا هارد وجود ندارد no hard disk detected error

راه حل:
راه اول: برید تو Bios و دنبال گزینه ی SATA بگردید و اون رو Disable کنید
حالا یه سی دی Xp معمولی بگذارید و به راحتی نصب کنید تمام
عیب این روش اینه که یه خورده سرعت هارد کم میشه

راه دوم:(راه بهتر)
در این روش نیاز به برنامه ی nLite هست و درایور های مربوط به هارد SATA

nLite

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور هارد: واسه دانلود به لینک زیر برید و Mass Storage را دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه یnLite را نصب کرده و اجرا کنید و پوشه ای که حاوی محتویات سی دی XP است در nLite مشخص کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزینه ی Driver و Bootable ISO را بزنید

محتویات فایل Mass Storage (درایور هارد) را از حالت فشرده خارج کرده ودر یه پوشه بریزید و در nLite محتویات این پوشه را Insert کنید

در مر حله ی بعد OK را بزنید تا Image ویندوز XP ساخته بشه و اون رایت کنید و نصب کنید

خودم هر دو روش رو تست کردم جواب داد:20:
==================================
DELL , SONY VAIO, IBM LENOVO , HP , APPLE , Acer, LG , SAMSUNG , Susuki, MSI , ASUS , Toshiba , Notebooks , Laptops

H@mid-Vista
22-09-2009, 23:47
اينجا هم هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meghdad23
07-10-2009, 22:19
سلام دوست عزيز من فايلهايي را که گفتيد را دانلود کردم و فايلها را نيز extract کردم و چون نميدونستم که کدوم فايها براي ويندوز 32 بيتي هست همه را انتخاب کردم و سي دي را رايت کردم اما در زمان نصب باز هارد را نشناخت حال مشکلم اينه که نميدونم کدوم فايلها براي ويندوز 32 بيتي هست تا ديگه فايلهاي 64 بيتي را انتخاب نکنم اگه ممکنه راهنماييم کنيد
در ضمن لپ تاپم dell 1525 مدل 2008 هست

ahmadzaq
08-10-2009, 17:05
سلام دوست عزيز من فايلهايي را که گفتيد را دانلود کردم و فايلها را نيز extract کردم و چون نميدونستم که کدوم فايها براي ويندوز 32 بيتي هست همه را انتخاب کردم و سي دي را رايت کردم اما در زمان نصب باز هارد را نشناخت حال مشکلم اينه که نميدونم کدوم فايلها براي ويندوز 32 بيتي هست تا ديگه فايلهاي 64 بيتي را انتخاب نکنم اگه ممکنه راهنماييم کنيد
در ضمن لپ تاپم dell 1525 مدل 2008 هست

دوست عزیز , موقع وارد کردن درایور ها اصلا سوالی واسه 32 یا 64 بیتی بودن نمپرسه . اگه طبق این تصاویر پیش برید مشکلی نخواهید داشت

ahmadzaq
08-10-2009, 17:17
در ضمن دوستانی که حال و حوصله ی این جور کارها رو ندارن بهتره که یه ویندوز XP که آماده شده استفاده کنن

مثل ابن:

در ضمن اگه از تورنت بلد نیستید دانلود کنید , بهتره یه سر به این تاپیک بزنید:

اینم عکس های این ویندوز:

mirza1373
05-03-2014, 01:11
سلام
داش دمت گرم خیلی حال دادی اون روش اولت ردیف کرد کارو دستت درد نکنه سه ساعته دارم دنبالش میگردم

فقط به عشقت اومدم داخل یه تشکر بکنم ازت :)

:n12::n16:

hamed.mahmoudi11
22-05-2014, 13:46
سلام من لپ تاپ acer دارم میخوام xp نصب کنم میشه بگید کدوم درایور هارو باید دانلود کنم .تو سایت درایور ها س تا بخشه 32 بیتی 64 بیتی یا xp 32بیتی کدومو دان کنم ممنون

Mohammad King
22-05-2014, 14:43
سلام من لپ تاپ acer دارم میخوام xp نصب کنم میشه بگید کدوم درایور هارو باید دانلود کنم .تو سایت درایور ها س تا بخشه 32 بیتی 64 بیتی یا xp 32بیتی کدومو دان کنم ممنون سلام در انجمن زیر سوال کنید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]