مشاهده نسخه کامل
: خواهشا کمک
sara_program
20-09-2009, 19:49
سلام مین من foxconn هستش و کارت گرافیک آن آنبرده. ویندوز را که نصب میکنم کات گرافیک را نصب نمیکنه. دوتا سوال داشتم چطور میشه فهمید که اسم دقیق مادربرد چیه؟ و دوم اینکه اسم دقیق کارت گرافیک را از کجا میشه فهمید؟ یه نرم افزاری بود که میشد از روی اون فهمید. اسم اون نرم افزار رو میشه برام بگید؟ با تشکر.
sara_program
21-09-2009, 12:17
ممنون که هیچکی کمکم نکرد.:37: من مشکلم اینه که سخت افزارم یه کم ضعیفه.:45: مادر برد من اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه کارت گرافیکشا دانلود کنم چی باید بنویسم؟ خواهشا دوباره نا امیدم نکنین. :41:
Kianoosh
21-09-2009, 12:37
سلام از cpu z , gpu z استفاده کن
alborz_k
21-09-2009, 12:39
سلام مین من foxconn هستش و کارت گرافیک آن آنبرده. ویندوز را که نصب میکنم کات گرافیک را نصب نمیکنه. دوتا سوال داشتم چطور میشه فهمید که اسم دقیق مادربرد چیه؟ و دوم اینکه اسم دقیق کارت گرافیک را از کجا میشه فهمید؟ یه نرم افزاری بود که میشد از روی اون فهمید. اسم اون نرم افزار رو میشه برام بگید؟ با تشکر.
سلام. شما دو نرم افزار cpu-z و gpu-z رو که حجم هر کدوم زیر 1 مگ هستند دانلود کنید ، اون ها اطلاعات دقیق رو بهتون می دن ، برای نصب کارت گرافیک ، باید اول ببینید مدلش چیه ، بعدش به سایت شرکت سازنده رفته و درایوش رو دانلود و نصب کنید! این کار رو هممون انجام می دیم .
sara_program
21-09-2009, 12:44
ممنون بازم اگه به مشکل برخوردم ازتون کمک میگیرم. خدا خیرتون بده داشتم ناامید میشدم.
amd>intel
21-09-2009, 13:20
برای دانلود درایور گرافیک که از نوع آنبرد هست به این لینک مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sara_program
21-09-2009, 13:46
سلام. شما دو نرم افزار cpu-z و gpu-z رو که حجم هر کدوم زیر 1 مگ هستند دانلود کنید ، اون ها اطلاعات دقیق رو بهتون می دن ، برای نصب کارت گرافیک ، باید اول ببینید مدلش چیه ، بعدش به سایت شرکت سازنده رفته و درایوش رو دانلود و نصب کنید! این کار رو هممون انجام می دیم .
سلام من هر دو را دانلود کردم. ولی روی هم حجمشون 1mb بود:20: اولی که پیغام داد : طراحی نا شناخته. و فرم خالی به من داد دومی هم قسمت گرافیکش خالی بود.
sara_program
21-09-2009, 13:50
برای دانلود درایور گرافیک که از نوع آنبرد هست به این لینک مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من دیشب همش تو این سایت بودم ولی آخرشم نفهمیدم کدوم رو باید دانلود کنم.:41: صد تا گرافیک برای ویندوز xp داره اگه میشه منو راحت کنین بگین دقیقا کدوما دانلود کنم. اگه بتونم گرافیکما راه بندازم یه هدیه خوب برای هر کسی کمکم کنه میفرستم جدی میگم.
amd>intel
21-09-2009, 13:59
همون لینکی که دادم
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP (exe
sara_program
21-09-2009, 15:12
8 دقیقه دیگه مونده دانلود شه. اگه همونی باشه که من میخوام یه هدیه برات میفرستم طبق قولی که داده بودم. (کاش همون نباشه! )
amd>intel
21-09-2009, 15:23
امیدوارم همون باشه به خاطر اینکه مشکل سیستم شما رفع بشه .
sara_program
21-09-2009, 15:23
ای ول بابا دمت گرم. دم همتون گرم. درست شد. سر قولم هستم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.