ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد 2 ترابایت یا یه ترابایت

sepinood1
20-09-2009, 18:38
می خوام بدونم آیا سرعت هاردهای 2 ترابایت بیشتر از یک ترابایتی هاس اگه اینطوره کدوم مدلش بهتر

اگه فرقی چندانی نداره من می خوام سه تا یک ترابایتی رو در حالت رید پنج قرار بدم در این صورت بازهم دو ترابایت فظا در اختیار دارم و سرعت خوندن بالاتر میره هرچند که می دوم سرعت نوشتن مقداری پایین میاد که زیاد برام مهم نیست آیا شما هم سه تا یک ترابایت رو در حالت رید 5 تایید می کنید !؟ یا یه رید دیگه رو پیشنهاد می کنین البته رید صفر رو به علت عدم تحمل خرابی اصلا نمی پسندم و به نظرم ریسکش بسیار بالاست !!! :20:

ممنون می شم ار اساتید که در این مورد راهنمایی کنن :10:

newomega
21-09-2009, 13:41
می خوام بدونم آیا سرعت هاردهای 2 ترابایت بیشتر از یک ترابایتی هاس اگه اینطوره کدوم مدلش بهتر

اگه فرقی چندانی نداره من می خوام سه تا یک ترابایتی رو در حالت رید پنج قرار بدم در این صورت بازهم دو ترابایت فظا در اختیار دارم و سرعت خوندن بالاتر میره هرچند که می دوم سرعت نوشتن مقداری پایین میاد که زیاد برام مهم نیست آیا شما هم سه تا یک ترابایت رو در حالت رید 5 تایید می کنید !؟ یا یه رید دیگه رو پیشنهاد می کنین البته رید صفر رو به علت عدم تحمل خرابی اصلا نمی پسندم و به نظرم ریسکش بسیار بالاست !!! :20:

ممنون می شم ار اساتید که در این مورد راهنمایی کنن :10:

درود

خب 2 تا هارد رید صفر کاملا سرعتش بیشتره ( یا 3 تا به روش خودتون ) پهنای باندی 2 برابر دارن

با سپاس

sepinood1
23-09-2009, 22:36
درود

خب 2 تا هارد رید صفر کاملا سرعتش بیشتره ( یا 3 تا به روش خودتون ) پهنای باندی 2 برابر دارن

با سپاس

بله موافقم رید صفر خیلی عالیه ولی تحمل خرابی نداره !!!!

رید 5 با اینکه از این سرعت دسترسی و یا خوندن به رید صفر نمی رسه ولی تحمل خرابی داره !!!

خب من می خواستم بدونم 3 تا یک ترابایت در حالت رید 5 بهتره و یا یه دونه 2 ترابایت و کدوم مدلهای هارهای دو ترابایتی بهترن و کدوم مدلها برای رید کردن !!!

پیشاپیش از کمک و راهنمایی تون ممنونم :10: