ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در گاه Pci-Express

mrmmnb
20-09-2009, 14:37
دوستان چه قطعاتی از این درگاه استفاده میکنن؟
منظورم اون درگاره x16 که برا گرافیک هست نیست اون یکی که خیلی هم کوچولو تر هستنو اصولا تعدادشون هم 2 تا یا بیشتر هست؟من یه جا خوندم سرعتشون بیشتر از درگاه pci هست اما تا حالا قطعه ای ندیدم که از این درگاه استفاده کنه

kinder
20-09-2009, 20:35
کارت صدا-مودم-کارتDVB-کارت TV و کپچر و....

mrmmnb
21-09-2009, 00:07
به غیر از مودم اون بقیه رو من هر چی مدل دیدم همه pci معمولی بوده نمیگم من خیلی مدل تا حالا دیدم ولی تا حالا اصلا یه دونه pciexpress ندیدم
میشه چند تا مدل نام ببری؟

Kianoosh
21-09-2009, 00:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کافیه!؟

mrmmnb
21-09-2009, 14:44
ببخشید میشه اسم قطعات بالا رو بگی؟
دومی کارت گرافیک هست .لی اون بقیه رو نمیدونم چی هست(سومی هم حدس میزنم کارت ریسیور باشه اگه بتونی مدلش رو برام پیدا کنی ممنون میشم
ولی اون دو تای دیگه رو نمیدونم چی هستن
خودمم این مدل کارت --- رو که جدید هم هست پیدا کردم که جدیدا به بازار اومده و از این اسلات استفاده میکنه

راستی اون چه گرافیکی هست که از pci-exprees x1 استفاده میکنه؟

Kianoosh
21-09-2009, 19:33
ببخشید میشه اسم قطعات بالا رو بگی؟
دومی کارت گرافیک هست .لی اون بقیه رو نمیدونم چی هست(سومی هم حدس میزنم کارت ریسیور باشه اگه بتونی مدلش رو برام پیدا کنی ممنون میشم
ولی اون دو تای دیگه رو نمیدونم چی هستن
خودمم این مدل کارت --- رو که جدید هم هست پیدا کردم که جدیدا به بازار اومده و از این اسلات استفاده میکنه

شما تاپیکت رو جای اشتباه زدی!

اسم هر قطعه تو آدرس تصویرش هست و اینکه PCI X1 برای کارتهایNetwork-SCSI و LAN سری خاصی از کارتهای گرافیک و یه سری مبدلها و ....کلا هر قطعه ای که سازگار با این اسلات ها باشه...خیلی چیزا هست که تو بازار ما نیست یا به راحتی گیر نمیاد...