مشاهده نسخه کامل
: نمایش فیلمهای 16:9 بر روی TV های واید و معمولی
سلام
چطور میشه فیلمی تهیه کرد که بر روی تلویزیونهای واید(16:9) تصویر به صورت کامل و فول کادر دیده شود اما در تلویزیونهای معمولی (4:3) بالا و پایین تصویر سیاه باشد (Scope باشد) بدون اینکه در هیچ کدام از این TV ها تغیر حالت داشته باشیم یا اصطلاحاً تصویر DeForme نشود. ممنون میشم اگر کسی جواب بده.
Mr Andersson
20-09-2009, 23:07
درود;
به نکته جالبی اشاره کردید دوست عزیز .
میتونم بپرسم وقتی یه فیلم واید رو تو تلویزیون معمولی پخش میکنید چی دارید؟ کناره ها از دست میرن؟
متشکر...
درود;
به نکته جالبی اشاره کردید دوست عزیز .
میتونم بپرسم وقتی یه فیلم واید رو تو تلویزیون معمولی پخش میکنید چی دارید؟ کناره ها از دست میرن؟
متشکر...
سلام
توی تلویزیون 4:3 چیزی از تصویر کم نمیشه و کامل دیده میشه فقط بالا و پایین تصویر سیاه هست. اما در LCD که 16:9 هست تصویر به صورت کامل دیده میشه و بالا و پایین تصویر سیاه نیست.
در هر دو حالت فوق، تصویر به صورت له شده یا کش آمده پخش نمیشه.
اگر این مشکل 4:3 و 16:9 حل بشه ارائه کار نهایی برای هر تلویزیونی مقدور هست چون در هر دو حالت تصویر به صورت خوب دیده میشه.
این سوال وقتی برام پیش اومد که یک DVD را هم در TV دیدم و هم در LCD.
در ضمن به خاطر راهنماییتون در مورد رنگ قرمز ممنونم.
پیرزو باشید:10:
Mr Andersson
27-09-2009, 04:30
چطور میشه فیلمی تهیه کرد که بر روی تلویزیونهای واید(16:9) تصویر به صورت کامل و فول کادر دیده شود اما در تلویزیونهای معمولی (4:3) بالا و پایین تصویر سیاه باشد (Scope باشد)
توی تلویزیون 4:3 چیزی از تصویر کم نمیشه و کامل دیده میشه فقط بالا و پایین تصویر سیاه هست. اما در LCD که 16:9 هست تصویر به صورت کامل دیده میشه و بالا و پایین تصویر سیاه نیست.
خوب حالا مشکل کجاست؟ الان که درخواست و داشته ی شما یکیه!!!:46:
sinasignal
01-10-2009, 00:31
دوست عزیزمن خودم بشخصه تست نکردم ولی فکر کنم اگه شما خروجیتون 16:9 باشه رو ال سی دی بصورت فول نمایش داده میشه و رو 4:3 هم دفرم نمیشه و کادر های سیاه بالا و پایین رو خواهی داشت
دوست عزیزمن خودم بشخصه تست نکردم ولی فکر کنم اگه شما خروجیتون 16:9 باشه رو ال سی دی بصورت فول نمایش داده میشه و رو 4:3 هم دفرم نمیشه و کادر های سیاه بالا و پایین رو خواهی داشت
ممنون از اینکه پاسخ دادید من همین امشب تست میزم اگه جواب داد حتماً بهتون میگم.پیروز باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.