مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی تا 500 یا...؟
Mohammad_Ahrari
19-09-2009, 19:28
سلام...
راستش دوستم میخواد با 500 تومن یک گوشی بگیره ولی الانه 2 به شکه...اول از همه با این قیمت چه گوشی بگیره؟(سیمبیان داشته و ترجیحا غیر سیمبیان)
ثانیا خودش میگه میتونه صبر کنه تا ipod touch جدید بیاد و اونو بگیره و یک گوشی خیلی عادی...
حالا از مشکل حمل 2 دستگاه بگذریم , نظرتون چیه؟
آیا آیپاد تمام نیازها رو برطرف میکنه؟(دوربین هم اصلا براش مهم نی)
آیپاد از نظر نرم افزاری و سیستم عامل میتونه از win mobile سر باشه؟چرا؟
در ضمن این دوست من یک شری چیزها واسش ضروریه که بتونه رو آیپادش نصب کنه...مثل دیکشنری...اینجور برنامه ها واسه آیپاد هست یا نه؟
در کل چکار کنه به صرفه تره...
سوالام زیاد شد...
پیشاپیش ممنون
Vahid.Mob.14
19-09-2009, 20:06
به نظر من n86 خیلی مناسبه.
Mohammad_Ahrari
19-09-2009, 22:45
من خودم بهش diamond 2 رو پیشنهاد کردم...اما دودله...چون این سامسونگهای جدید خیلی باعث دودلیش شده...ما ارزه ipod رو بگیره با یک گوشی 150 تومانی یا چیز دیگه ای؟
لطفا به سوالاتم هم پاسخ بدین...ممنون
pulp_152
19-09-2009, 22:58
اگه میتونه 100 هزار بزاره روش 8910 بگیره ... دلایلشم تاچ خیلی خوب صفحه نمایش بسیار خوب دوربین 8 فیلمبرداری اچ دی ...cpu 600 cortex چیپ ست گرافیکی جدا برای ارای بازیها .. کلا گوشی خیلی خوبیه به شرطی که بتونه ببره بالاتر ... اگه هم نمیتونه به نظرم بهتره دست نگه داره تا اچ دی یا امنیا 2 ارزون بشه ... یا یک گوشی در حد و اندازه های این گوشی با قیمت 500 زده بشه ...
Mohammad_Ahrari
19-09-2009, 23:07
مرسی از نظرتون...8910 گوشی خوبیه ولی به دلیل اینکه سیمبیان هست زیاد دوست نداره...بقیه نظری ندارن؟..این امنیا 2 کی میاد طرفای 550 یا کمتر؟
pulp_152
19-09-2009, 23:23
امنیا 2 امده قیمت الانشم 690 هستش به این زودیا هم زیر 600 نمیاد
راستش دوستم میخواد با 500 تومن یک گوشی بگیره ولی الانه 2 به شکه...اول از همه با این قیمت چه گوشی بگیره؟(سیمبیان داشته و ترجیحا غیر سیمبیان) ثانیا خودش میگه میتونه صبر کنه تا ipod touch جدید بیاد و اونو بگیره و یک گوشی خیلی عادی... حالا از مشکل حمل 2 دستگاه بگذریم , نظرتون چیه؟ آیا آیپاد تمام نیازها رو برطرف میکنه؟(دوربین هم اصلا براش مهم نی) آیپاد از نظر نرم افزاری و سیستم عامل میتونه از win mobile سر باشه؟چرا؟ در ضمن این دوست من یک شری چیزها واسش ضروریه که بتونه رو آیپادش نصب کنه...مثل دیکشنری...اینجور برنامه ها واسه آیپاد هست یا نه؟ در کل چکار کنه به صرفه تره... سوالام زیاد شد... پیشاپیش ممنون من خودمم میخوام یه آیپاد تاچ بگیرم تازه اونم از نسل 2 با یه گوشی ساده.هر جا هم پرسیدم این کارو بکنم یا یه HTC Touch VIVA بگیرم گفتن آیپاد بگیرو یه گوشی ساده. این رو هم بگم که نسل 3 آیپادها واقعا قوی هستن و واقعا ارزش خرید رو دارن.اگه خودم مایم میرسید صبر میکردم نسل سوم بیاد ولی ...
Mohammad_Ahrari
20-09-2009, 09:33
دیگه کسی نظری نداره؟.ipod touch +گوشی ساده یا ...؟
pulp_152
20-09-2009, 12:59
به نظر من ایپاد با یک گوشی دیگه بهتر از گوشی مثل htc viva هستش اگه از 2 تا بودنشون گذر کنیم ...یعنی باهاش کنار بیای ...
ولی از گوشی مثل امنیا 2 یا xperia یا گوشی هایی تو این رده بهتر نیس ...
Sadeq_ME
20-09-2009, 18:43
مگه قیمت ایپاد تاچ چند؟؟؟؟؟
Mohammad_Ahrari
20-09-2009, 19:29
مرسی از جنرال حمید عزیزبابت اسپمشون....
قیمت آیپاد تاچ: 8gb 260000
16gb 320000
این مال ورژن قدیمیه است...یکی هم جدید اومده که هنوز ه بازار ایران نرسیده...
merikh_merikh
20-09-2009, 20:13
سلام...
راستش دوستم میخواد با 500 تومن یک گوشی بگیره ولی الانه 2 به شکه...اول از همه با این قیمت چه گوشی بگیره؟(سیمبیان داشته و ترجیحا غیر سیمبیان)
ثانیا خودش میگه میتونه صبر کنه تا ipod touch جدید بیاد و اونو بگیره و یک گوشی خیلی عادی...
حالا از مشکل حمل 2 دستگاه بگذریم , نظرتون چیه؟
آیا آیپاد تمام نیازها رو برطرف میکنه؟(دوربین هم اصلا براش مهم نی)
آیپاد از نظر نرم افزاری و سیستم عامل میتونه از win mobile سر باشه؟چرا؟
در ضمن این دوست من یک شری چیزها واسش ضروریه که بتونه رو آیپادش نصب کنه...مثل دیکشنری...اینجور برنامه ها واسه آیپاد هست یا نه؟
در کل چکار کنه به صرفه تره...
سوالام زیاد شد...
پیشاپیش ممنون
من تاپیک را کامل نخوندم و با توجه به پست اول شما نظرمو میگم.......
به نظره من برای شما ایکس1 گزینه ی مناسبی میباشد.
از لحاظ نرم افزاری خوبه و سیستم عاملشم ویندوز موبایل میباشد.
همچنین یک کیبرد کامل و کاربردی داره.
مولتی مدیای قابل قبولی هم داره.
Mohammad_Ahrari
20-09-2009, 21:25
خوب x1 به نسبت i900 omnia بهتره یا نه؟...فکر نکنم باشه...بعد هم این دوستم چون دوربین واسش مهم نی, پس سیستم عامل مهمتره که با چیزی که خودم فهمیدم mac قویتره...
نظرتون؟
بین X1 و i900 خیلی اختلاف نظر هست و کاملا سلیقه ای هست و هرکسی با توجه به سلایقش و نیازاش یکی از این 2 تا رو ترجیح میده ...
نظر من باز همون آیپاد تاچ + یه گوشی نسبتا ساده.
البته چون پولت نسبتا مناسبه حتی میتونی یه آیپاد تاچ 8 گیگ نسخه ی 2 بگیری با یک HTC Touch VIVA که هم مک داشته باشی هم وین مو.البته اگه یکی از این 2 تا سیستم عاملو بگیری قدرتش میره بالا اما اگه این 2 تا رو بگیری ، هر 2تاش از پایینترینا هستن در نوع خودشون...
موفق باشی ...
Mohammad_Ahrari
21-09-2009, 08:55
تصویب شد...انتظار تا اومدن ipod touch 3rd generation +خرید یک گوشی عادی تا 150000
مرسی از لطف دوستان...من حتی خودمم تازگیا بدجور وسوسه ی ipod touch گرفتدم...
Mohammad_Ahrari
22-09-2009, 08:42
خوب حالا که دوستان اینقدر لطف میکنید و کمک میکنید لطفا یک گوشی تا قیمت 200 معرفی کنید که:
1.کوچیک باشه(باریک باشه)
2.نوکیا یا سامسونگ باشه
3.امکاناتش هم خوب باشه
4. دوربین هم زیاد مهم نیست ولی کیفیت پخش آهنگ مهمه
Mohammad_Ahrari
22-09-2009, 08:43
خوب حالا که دوستان اینقدر لطف میکنید و کمک میکنید لطفا یک گوشی تا قیمت 200 معرفی کنید که:
1.کوچیک باشه(باریک باشه)
2.نوکیا یا سامسونگ باشه
3.امکاناتش هم خوب باشه
4. دوربین هم زیاد مهم نیست ولی کیفیت پخش آهنگ مهمه
pulp_152
22-09-2009, 16:05
حتما باید کوچیکو باریک باشه ؟ اگه گوشی خوبی میخوای استار خوبه از سامسونگ به قیمتش میرزه که زیر 200 هستش .. ال سی دی 3 اینچ ... دوربین 3.2 ... تاچ نسبتا خوب ...باتری خیلی خوب... ظاهر و کیفیت ساخت خوب... 16 gb ساپورت مموری که میگن تا 32 هم جای ارتقا داره از مهمترین خصوصیاتش هستش ...
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
اگه کشویی میخوای از سامی میتونم بهت u900 رو معرفی کنم که دوربر همون 210 هستش
دوربین 5 مهمترین خصوصیتش هستش بعلاوه صفحه لمسی زیرین که مشهوده ...]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از نوکیا میتونم به 7610 سوپر نوا اشاره کنم بعلاوه چند مدل کلاسیک دیگه
Mohammad_Ahrari
22-09-2009, 18:06
ممنون...آره...باریک بودنش خیلی مهمه یا کوچیک بدن...یا باریک یا کشویی و ظریف...
سیستم عامل داشته باشه,بهتره
دیگه چیزی نمیشناسین؟
f480 چنده؟چطوره؟ نوکیا 5530 چطوره؟
ممنون میشم
لطفا در مورد 2 گوشی هم که گفتم توضیح بدین...مرسی
نوکیا 5530 بهتره.....................
pulp_152
24-09-2009, 23:54
ممنون...آره...باریک بودنش خیلی مهمه یا کوچیک بدن...یا باریک یا کشویی و ظریف...
سیستم عامل داشته باشه,بهتره
دیگه چیزی نمیشناسین؟
f480 چنده؟چطوره؟ نوکیا 5530 چطوره؟
ممنون میشم
لطفا در مورد 2 گوشی هم که گفتم توضیح بدین...مرسی
نوکیا 5530 زیاد شناخت ندارم ...
f480 خوبی ولی پیشنهاد نمیشه یکم قدیمی شده ...مدلهای لمسی جدید سامسونگ هم ارزونتره هم امکانات بیشتری داره ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.